Hiji Xbox One X dina luhureun hiji Xbox One aslinaJosh Hendrickson / Kumaha-Ka Geek Kaulinan Xbox One ageung pisan. Red Dead panebusan 2 nyalira nyaeta 107 GB. Upami Anjeun gaduh cap data, ngundeur kaulinan anu sarua sababaraha kali boros. Gantina, mindahkeun kaulinan Anjeun antara konsol maké drive éksternal pikeun nyimpen data.

Salin Kaulinan anjeun pikeun Ngahémat Waktos sareng Data

Nalika masihan batur Xbox One énggal, kami nyarankeun masang kaulinan pikeun aranjeunna heula. Naha éta kejutan isuk Natal pikeun murangkalih anjeun atanapi kado ulang taun pikeun pasangan anjeun, kaulinan na bakal siap langsung dimaénkeun. Sawaktos Anjeun muterkeun hiji kaulinan Xbox pikeun kahiji kalina, konsol nu langsung rips lolobana disc kana hard drive. Xbox anjeun teras ngaunduh sadayana anu diperyogikeun pikeun maénkeun éta. Luar biasa, eusi tambahan éta tiasa nyababkeun kaulinan 100 GB atanapi langkung ageung sapertos Final Fantasy 15, Gears of War 4, sareng Call of Duty: Infinite Warfare. Upami Anjeun gaduh leuwih ti Xbox One, masang kaulinan Anjeun dina unggal bisa hartosna ngundeur éta sababaraha kali tapi gumantung kana speeds internét anjeun nu bisa nyandak lila. Parah deui, upami anjeun gaduh cap data, anjeun résiko ngalangkungan. Contona, Comcast maksakeun hiji 1 TB (1000 GB) cap data, sarta undeuran hiji Xbox One kaulinan bisa ngagunakeun kasapuluh tina éta. Untungna, Microsoft nambihan dukungan hard drive éksternal pikeun Xbox One. Bari anjeun biasana bakal ngagunakeun ieu rék dilegakeun gudang, Anjeun ogé bisa make eta pikeun mindahkeun atawa nyalin kaulinan tina hiji Xbox ka nu sejen. Ieu ogé ngabantosan upami anjeun ningkatkeun ka Xbox One X tina Xbox One atanapi Xbox One S asli.

Kumaha Mindahkeun Unggal Kaulinan sakaligus (Atawa Ngan Sababaraha)

Mindahkeun kaulinan anjeun mangrupikeun urusan anu sederhana. Mimiti, colokkeun drive éksternal anjeun anu anjeun badé dianggo, sareng pormat upami dipenta. Awas : Prosés pormat bakal mupus data dina drive. Microsoft ngabutuhkeun anjeun nganggo USB 3.0 drive sareng sahenteuna 256 GB panyimpenan. Dibikeun ukuran anu langkung ageung tina kaulinan, kami nyarankeun kéngingkeun sahenteuna 1 TB drive. Tina layar Utama Xbox, pencét tombol Xbox dina controller anjeun (tombol sirkular sareng logo Xbox anu hurung). Pilih gear Setélan di belah katuhu, dituturkeun ku “Setélan.” Submenu Xbox kalayan panah anu nunjuk ka setélan gear sareng pilihan setélan. Pilih “System” lajeng “Panyimpenan”. Setélan Xbox ménu sareng panah anu nunjuk ka pilihan sistem sareng panyimpenan. Di dieu, anjeun bakal milih hard drive kaulinan anjeun ayeuna cicing di. Upami anjeun teu acan kantos nganggo hard drive éksternal, anjeun bakal milih pilihan Internal. Urang bakal milih hard drive “xbox”. ménu gudang Sistim Xbox kalawan panggero kaluar dina hard drive nu ngandung kaulinan. Dina submenu anu ditembongkeun, pilih pilihan “Transfer”. Submenu panyimpen sistem sareng nelepon kaluar dina pilihan transfer. Pilih kaulinan individu anu anjeun hoyong transfer atanapi pilih “Pilih Sadaya” pikeun mindahkeun sadaya kaulinan. Pilih “Salin Dipilih” pikeun nyalin file kaulinan ka drive éksternal. Anjeun tiasa nganggo “Pindahkeun Dipilih” pikeun mindahkeun file kaulinan ka drive éksternal sareng ngahapus salinan sumber tina lokasi aslina, tapi anjeun ngan ukur hoyong ngalakukeun ieu upami anjeun ngosongkeun rohangan, sapertos hard drive internal pinuh. Anjeun tiasa perhatikeun yén luhureun layar nunjukkeun kaulinan bakal ditransfer ka drive internal anjeun, tapi ulah salempang ngeunaan éta. Lengkah saterusna bakal nyarankeun anjeun pikeun tujuan. Transfer menu sareng callout dina ngatur pilihan transfer. Pilih drive pikeun mindahkeun kaulinan anjeun. Dina hal ieu, urang nuju milih hiji hard drive éksternal kosong ngaranna “External2”. Mindahkeun submenu kalayan kotak sabudeureun hard drive kosong. Anjeun bakal ningali konpirmasi anu detil ngeunaan jumlah kaulinan anu bakal ditransfer. Upami inpormasina leres, pilih “Salin” atanapi “Pindahkeun”. Pilihan anu dipidangkeun gumantung kana pilihan anjeun sateuacana. Upami anjeun nganggo pilihan “Salin”, kaulinan anjeun bakal aya dina drive tujuan sareng drive sumber. Upami anjeun nganggo “Pindahkeun” kaulinan anjeun bakal dipupus tina sumber drive sareng dipindahkeun ka drive tujuan. Pariksa deui pilihan anjeun sateuacan ngaléngkah. nransferkeun layar konfiramasi kalayan callout sabudeureun kotak move Xbox One bakal ngamimitian nyalin atanapi mindahkeun file kaulinan ka drive éksternal. Anjeun moal ningali bar konfirmasi atanapi kamajuan. Upami anjeun mencét tombol Xbox, anjeun kedah ningali pertandingan anu munggaran ditransfer. Xbox hiji submenu imah kalawan callout sabudeureun Abzu kaulinan di mindahkeun. Gumantung kana sabaraha kaulinan anu anjeun nransferkeun sareng laju alat panyimpen éksternal anjeun, ieu tiasa nyandak mana waé ti sababaraha menit dugi ka sababaraha jam. Pikeun mariksa naha anjeun ngagaduhan kaulinan anu masih ditransfer, angkat ka “Kaulinan & aplikasi kuring.” Aplikasi Xbox one sareng kotak di sekitar pilihan kaulinan & aplikasi kuring. Pilih “Antrian” dina sidebar. Upami anjeun ngagaduhan kaulinan anu badé ditransfer, éta bakal ditingalikeun di dieu Menu Xbox kaulinan & aplikasi kuring sareng kotak di sekitar pilihan Antrian. Gumantung kana laju panyimpenan éksternal anjeun sarta sambungan internét anjeun nyalin kaulinan anjeun ti hiji drive ka drive sejen bisa jadi leuwih gancang ti ngundeur deui. Tapi anu langkung penting, anjeun bakal ngahindarkeun topi data upami anjeun gaduh. BACA NEGERI

  • › Kumaha Nganggo Témplat Microsoft Excel pikeun Perencanaan Acara
  • › GPU RX 7000 Anyar AMD Nyaan Alus sareng Murah
  • › Astronom Panggihan Lubang Hideung Pangdeukeutna ka Bumi (Nu Masih Jauh)
  • › Kumaha mupus pengikut dina Instagram
  • › Siap Ningali Tip Popup dina Anjeun Windows 11 Taskbar
  • › Kumaha Kaluar tina Google dina Sadaya Alat Anjeun

Halaman ieu bakal ngabantosan anjeun nransper data, kaulinan, sareng ngahemat tina Xbox One (atanapi Xbox One S) ka Xbox One X. iklan Upami anjeun nembé ngagaleuh Xbox One X, anjeun panginten bakal resep ngaluncat sareng ngawitan maén kaulinan dina 4K, kalayan tingkat pigura anu langkung saé, tanpa kedah ngonpigurasikeun sadaya setélan sistem sareng data kaulinan pikeun nyetél éta. Anjeun resep éta. Nya, anjeun untung, sabab nransferkeun data sareng setelan anjeun tina Xbox One sareng Xbox One S ka Xbox One X énggal anjeun lumayan saderhana, janten tuturkeun pituduh Kumaha-Kanggo di handap ieu, sareng anjeun bakal maén dina waktos anu sanés! Aya dua cara pikeun nransferkeun data konsol sareng setelan tina Xbox One ka Xbox One X: nganggo hard drive éksternal, atanapi nransferkeun data kana jaringan asal anjeun. Dina Pitunjuk Kumaha-Pikeun ieu, urang bakal nutupan léngkah-léngkah ieu:

  • Ngamutahirkeun Xbox One atanapi Xbox One S anjeun ayeuna
  • Ngaformat hard drive anu cocog
  • Mindahkeun data kana hard drive
  • Mindahkeun setélan sistem ka hard drive
  • Mindahkeun data tina hard drive ka Xbox One X
  • Mindahkeun data langsung, via jaringan asal

Kumaha Mindahkeun Data Xbox One ka Xbox One X Liwat Hard Drive

Tutorial ieu bakal ngajelaskeun kumaha cara nransper data sistem Xbox One anjeun ka Xbox One X anjeun nganggo hard drive anu cocog sareng Xbox One.

Mastikeun Xbox One Anjeun Up To date

iklan Anjeun peryogi apdet sistem Xbox One panganyarna pikeun nransfer setelan anjeun. Sambungkeun ka jaringan sareng parios Setélan Sistem pikeun mastikeun yén konsol anjeun gaduh apdet panganyarna. Baca pituduh kami ngeunaan Kumaha Ngamutahirkeun Xbox One anjeun upami anjeun henteu yakin kumaha teraskeun.

Pormat Hard Drive anu cocog sareng Xbox One

Prosés transfer Xbox One X butuh hard drive éksternal pikeun gaduh dukungan USB 3.0 sareng kapasitas sahenteuna 256GB , janten pastikeun gaduh hiji anu tiasa dianggo sateuacan ngamimitian. Sambungkeun hard drive ka salah sahiji palabuhan USB dina Xbox One atanapi Xbox One S anjeun ayeuna, mana waé konsol anu anjeun hoyong transfer data. Konsol kedah otomatis ngajurung anjeun pikeun pormat hard drive anjeun, tapi upami henteu, ulah sieun! Arahkeun ka System> Storage , teras pilih drive anu anjeun hoyong pake sareng pencét tombol A dina controller Xbox One anjeun sareng pilih Format .

Mindahkeun Data ka Xbox One Hard Drive cocog

Sakali hard drive anjeun leres diformat pikeun dianggo dina Xbox One, arahkeun ka ménu Panyimpenan Setélan Sistem sareng pilih hard drive Xbox One utama anjeun (anu ditandaan «Internal»). Pilih éta teras pencét tombol A pikeun muka ménu turun-handap leutik, teras pilih Transfer . iklan Upami anjeun hoyong nransper sadaya data kaulinan sareng aplikasi anjeun ka hard drive éksternal anjeun, anjeun ngan saukur tiasa pencét Pilih Sadaya dina layar Transfer. Anjeun ogé tiasa milih judul sareng program individu upami anjeun terang yén anjeun moal maén sadaya kaulinan anu ayeuna anjeun pasang dina Xbox One X anjeun. Sakali anjeun tos milih, pilih CopySelected atanapi Pindahkeun Dipilih . Pilihan kahiji bakal nyalin sadaya data anu anjeun pilih, sedengkeun anu terakhir bakal ngahapus tina drive Xbox One asli saatos transfer.

Mindahkeun Setélan Sistem Xbox One anjeun ka Hard Drive Eksternal sareng Mindahkeunana ka Xbox One X

Pikeun mindahkeun Setélan Sistem anjeun (préferénsi, téma, jsb), pilih Cadangan & Transfer dina menu Setélan Sistem, teras pilih Cadangan Setélan Abdi . Dina layar salajengna, pastikeun hard drive éksternal anjeun dipilih dina tab Alat Panyimpenan dina kolom katuhu. Pilih Nyadangkeun Ka Alat pikeun nyalin setélan sistem anjeun. iklan

Mindahkeun Data Anjeun Tina Hard Drive ka Xbox One X

Saatos sadaya kaulinan, aplikasi, sareng setelan anu anjeun pikahoyong parantos dialihkeun kana hard drive éksternal anjeun, copot tina Xbox One / Xbox One S anjeun sareng sambungkeun ka Xbox One X anjeun nalika pareum . Hurungkeun Xbox One X anjeun sareng, saatos boot-up awal, anjeun kedah nampi pituduh pikeun nyandak data sareng ngapdet Xbox One X anjeun.

Kumaha Mindahkeun Data Xbox One Ngaliwatan Jaringan Imah

Upami anjeun teu gaduh hard drive anu anjeun hoyong bakti ka setelan Xbox anjeun (janten jalur anu langkung gancang), anjeun ogé gaduh pilihan pikeun nyadangkeun sareng nransper data anjeun liwat jaringan asal anjeun.

Nyetél Kadua Konsol dina Jaringan Sarua

Hurungkeun duanana Xbox One / S anjeun sareng Xbox One X anjeun sareng pastikeun aranjeunna nyambung ka jaringan lokal anu sami. CATETAN: Anjeun tiasa nganggo sambungan kabel atanapi nirkabel. iklan

Lengkah 02: Nyadangkeun & Mindahkeun Liwat Jaringan

Arahkeun ka bagian System dina menu Setélan, teras pilih Cadangan & Transfer . Pilih pilihan Transfer Jaringan sareng pilih konsol anu anjeun hoyong kirimkeun data anjeun tina ménu, teras pilih data anu anjeun hoyong transfer. Pilih Salin Dipilih sareng pilih drive anu anjeun hoyong pindahkeun data sareng pencét Salin pikeun ngamimitian transfer.

Langkung Kumaha-Pitunjuk pikeun Xbox One

Pikeun sumber anu sanés, pastikeun parios pituduh kami ngeunaan Kumaha Nyaho Upami Hiji Kaulinan Xbox One X Enhanced, Kumaha Nyetél Kadali Kolot dina Xbox One, sareng ngarecahna kami ngadu PlayStation 4 Pro VS Xbox One X.

Nepi Teras: Kumaha Mariksa Mana Xbox One X Ngadukung TV Anjeun

Naha pituduh ieu mantuan?


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *