Pinjaman judul mobil sapertos ranjang anu nyaman: Éta gampang dilebetkeun, tapi antukna anjeun kedah kaluar. Aranjeunna biasana mahal, sareng aranjeunna condong tetep langkung lami tibatan anu anjeun ngarepkeun. Hasilna, anjeun tiasa teras-terasan mayar sareng ngagulung pinjaman, sasih-sasih. Pinjaman judul ogé picilakaeun-anjeun tiasa berpotensi kaleungitan mobil anjeun, janten sesah pikeun damel sareng ngarambat kalayan aman (kecuali anjeun gaduh angkutan umum anu dipercaya). Ieu genep pilihan pikeun sacara sah kaluar tina pinjaman judul otomatis, ditambah sababaraha tip pikeun ngajagi kauangan anjeun.

Solusi Idéal

Pendekatan anu paling lugas nyaéta mayar pinjaman anjeun, tapi éta langkung gampang diucapkeun tibatan dilakukeun. Upami anjeun gaduh artos, anjeun moal nginjeum heula. Tapi upami anjeun ayeuna gaduh artos kanggo mayar deui, ngahubungi pemberi pinjaman anjeun, sareng naroskeun petunjuk mayar.

Ganti Mobil

Upami anjeun teu gaduh artos tambahan, panginten tiasa waé ngajual mobil pikeun ngahasilkeun artos. Ngajual hese mun anjeun teu boga judul bersih (nalika anjeun masih ngahutang duit), tapi mungkin. Ngaronjatkeun ka kendaraan anu langkung mirah-tapi tetep aman-bisa ngahémat ratusan atanapi rébuan bunga sareng biaya. Anjeun ogé tiasa ngosongkeun aliran kas unggal bulan kalayan pangmayaran anu langkung alit.

Refinance atanapi konsolidasi

Cara anu sanés pikeun ngaleungitkeun pinjaman judul anjeun nyaéta ngagentosna ku pinjaman anu béda. Ieu teu ngajawab masalah utama (yén anjeun pondok dina tunai), tapi bisa ngeureunkeun perdarahan. Pinjaman tarif tetep ti bank, serikat kiridit, atanapi pemberi pinjaman online sering langkung mirah tibatan ngagulung pinjaman judul anjeun sasih sasih. Malah cek genah tina kartu kiridit bisa ngurangan waragad Anjeun-salami anjeun yakin anjeun bakal mayar kaluar saméméh sagala promosi mungkas. Mayar pinjaman judul ogé ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun deui gelar anjeun. Upami anjeun ngalaman masalah pikeun disatujuan pikeun pinjaman anu langkung saé, kunjungan bank lokal sareng serikat kiridit, dimana anjeun gaduh kasempetan anu langkung saé pikeun kualifikasi. Pemberi pinjaman peer-to-peer online ogé patut ditingali. Upami sadayana gagal, batur anu caket sareng anjeun tiasa daék ngadaptarkeun sareng ngabantosan anjeun disatujuan. Ngan pastikeun aranjeunna ngartos sareng daék sareng tiasa nyandak résiko mayar pinjaman upami anjeun henteu.

Ngarempugkeun

Pemberi pinjaman anjeun anu tos aya tiasa daék damel sareng anjeun, janten kedah nyobian negosiasi. Tawarkeun naon anu anjeun mampuh mayar sareng tingali naha pemberi pinjaman nampi éta. Utamana upami kauangan anjeun teu tiasa dikontrol, pemberi pinjaman anjeun tiasa langkung milih nampi barang ti anjeun sateuacan anjeun janten bangkrut. Sanaos hal-hal henteu parah, anjeun tiasa mendakan yén pemberi pinjaman anjeun gaduh pilihan anu sayogi. Contona, meureun aya cara pikeun nurunkeun suku bunga Anjeun atawa nyieun pangaluyuan séjén nu nurunkeun pangmayaran Anjeun. Lamun lender anjeun satuju nyandak kirang ti anjeun ngahutang, kiridit anjeun bakal sangsara sabab anjeun bakal mayar kirang ti jumlah sapuk-kana saméméhna. Anjeun bakal gaduh skor kiridit handap pikeun sababaraha taun, sarta injeuman bakal leuwih hese tur mahal pikeun anjeun dina mangsa éta. Tapi, padumukan tiasa ngabantosan anjeun balik deui kana taneuh anu stabil.

Default

Pilihan séjén nyaéta ngan saukur ngeureunkeun mayar, tapi anjeun kedah taliti mertimbangkeun akibatna sateuacan angkat ka rute ieu. Defaulting on injeuman bakal ngaruksak kiridit anjeun, sarta lender anjeun antukna bakal repossess mobil. Hasilna, anjeun tinggaleun kiridit macet sareng teu aya mobil, sareng anjeun panginten masih ngahutang artos. Nawarkeun pikeun sukarela nyerah kendaraan anjeun tiasa ningkatkeun kaayaan, tapi anjeun masih bakal ningali skor kiridit langkung handap. Di sisi anu terang, anjeun bakal dilakukeun ku pangmayaran bulanan, sareng éta tiasa cekap pikeun ngajantenkeun kauangan anjeun langkung saé.

Filing pikeun bangkrut

Dina loba kasus, bangkrut nawarkeun relief kawates ti gajian judul otomatis. Éta tiasa ngabantosan anjeun ngahindarkeun tanggung jawab pribadi pikeun kaputusan kakurangan – kaputusan hukum anu nyatakeun anjeun kedah mayar bédana antara nilai mobil sareng jumlah anu anjeun masih ngahutang dina mobil. Tapi mobil mindeng terus ngawula salaku jaminan pikeun injeuman sarta bisa dicokot lamun gagal repay. Sateuacan anjeun nyandak tindakan anu rada drastis pikeun ngajukeun bangkrut, anjeun kedah mertimbangkeun ngabahas kaayaan anjeun sareng pengacara lokal. A profésional anu dilisensikeun di wewengkon Anjeun bisa nangtukeun rinci penting nu artikel ieu teu alamat.

Ngahindarkeun Pinjaman Judul

Pangalusna anjeun nyaéta pikeun ngahindarkeun pinjaman judul di tempat munggaran. Sakali anjeun nempatkeun tangtangan kauangan ieu di tukangeun anjeun, siap-siap pikeun finansial salajengna. Ngawangun dana tabungan darurat tina biaya tilu dugi ka genep bulan (atanapi langkung saé langkung), sareng ningkatkeun kiridit anjeun supados anjeun gaduh pilihan langkung seueur nalika anjeun kedah nginjeum.

Militér Borrowers

The Military Lending Act (MLA) nyadiakeun panyalindungan légal tambahan ngalawan prakték injeuman salah pikeun anggota jasa jeung tanggungan tangtu. Diantara panyalindungan anu sanés, MLA nyegah anggota jasa ditagihkeun suku bunga langkung ti 36% atanapi ditaksir hukuman pikeun mayar pinjaman awal. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan MLA, anjeun tiasa ngahubungi Militér OneSource, anu tiasa ngémutanana.

Patarosan anu Sering Ditaroskeun (FAQs)

Naon anu lumangsung nalika perusahaan pinjaman judul kaluar tina bisnis?

Lamun hiji pausahaan nu ngahutang duit kaluar tina bisnis, Anjeun bisa atawa teu jadi lega hutang anjeun. Agénsi pangumpulan hutang ngahususkeun mésér hutang ti perusahaan anu henteu hoyong ngumpulkeun éta, kalebet perusahaan anu kaluar tina bisnis. Hutang anjeun bisa dijual ka salah sahiji kolektor hutang ieu salaku parusahaan injeuman judul nyoba recoup saloba karugian mungkin. Upami éta kajantenan, teu aya anu robih salaku peminjam, sareng anjeun masih ngahutang hutang pinuh anjeun.

Sabaraha anu abdi tiasa kéngingkeun kalayan pinjaman judul?

Anjeun panginten tiasa nampi pinjaman dugi ka 50% tina nilai mobil anjeun. Émut kana faktor biaya injeuman nalika mutuskeun naha injeuman mangrupikeun pilihan anu pinter pikeun kaayaan kauangan anjeun. Pinjaman judul bahaya, pinjaman predatory anu tiasa nyababkeun peminjam ingkar kana hutang sareng kaleungitan kendaraanna. Upami anjeun mendakan diri anjeun janten korban salah sahiji anu masihan pinjaman ieu, pertimbangkeun léngkah-léngkah anu didaptarkeun di handap ieu pikeun kéngingkeun deui stabilitas kauangan pas mungkin.

Bahaya Pinjaman Judul Mobil

Pinjaman judul mobil mangrupikeun pinjaman anu dijamin jangka pondok anu ngagunakeun judul kendaraan salaku jaminan. Gumantung kana peraturan nagara, gajian biasana dibasajankeun $100 sareng $10,000. Aranjeunna biasana capped dina 25% nepi ka 50% tina nilai kendaraan urang. Judulna masihan pinjaman dumasar kana nilai kendaraan tinimbang skor kiridit peminjam, janten aranjeunna sigana cocog pikeun peminjam anu kiridit macét anu peryogi artos gancang. Nu peminjam kudu boh sorangan kendaraan outright atawa ngahutang jumlah pisan leutik pikeun cocog keur injeuman judul mobil. Judulna ogé kedah bébas lien. Biasana henteu aya cek kiridit, tapi perusahaan pinjaman judul biasana kedah ningali kendaraanna sacara pribadi (sababaraha tukang pinjaman online bakal ngaluarkeun pengecualian sareng ngalangkungan mobil anjeun ku pidéo). Anjeun ogé bakal dipenta pikeun nunjukkeun ID poto, bukti asuransi, bukti karésidénan sareng biasana bukti panghasilan. Sakali injeuman anyar disatujuan, pemberi pinjaman tetep judul kendaraan dugi ka injeuman dibayar. Masalah utama sareng pinjaman judul nyaéta yén tukang pinjaman sering ngusahakeun bubu peminjam dina siklus hutang kalayan APR anu luhur sareng rollovers anu tiasa nyababkeun anjeun mayar langkung dipikaresep tibatan jumlah pinjaman asli. Aya ogé kasempetan kaleungitan kendaraan anjeun upami anjeun injeuman. Kumaha pinjaman judul dianggo? Tonton pidéo ieu pikeun diajar langkung seueur:

Rates Bunga Pinjaman Judul Otomatis

Pinjaman judul biasana gaduh APR sakitar 300%, tingkat bunga anu ageung pisan pikeun sagala jinis pinjaman. Istilah injeuman biasana sakitar 30 dinten tapi gumantung kana pemberi pinjaman ieu tiasa digulung sababaraha kali. Pikeun masihan conto injeuman judul, nyebutkeun anjeun nginjeum $1000 kalawan Apr 300%, nu ditarjamahkeun kana 25% bunga bulanan. Dina ahir 30 dinten, anjeun kedah mayar $1250, teu kalebet biaya tambahan. Nanging, upami anjeun henteu tiasa mayar pinuh ku injeuman dina ahir istilah injeuman, pemberi pinjaman tiasa nawiskeun pikeun nganyarankeun atanapi ngagulungkeun pinjaman. Henteu ngan ukur aya biaya tambahan, tapi ayeuna anjeun kedah mayar tambahan $250 pikeun unggal istilah pinjaman 30 dinten. Janten saatos 60 dinten, pinjaman $ 1,000 bakal ngarugikeun anjeun $ 1,500 kusabab bunga, sareng anjeun kamungkinan bakal ngahutang langkung seueur biaya. Hanjakalna, siklus ieu sering nyababkeun peminjam mayar langkung seueur bunga tibatan jumlah pinjaman aslina. Ieu tiasa ngajantenkeun pamayaran langkung sesah pikeun peminjam.

Résiko Repossession

Upami anjeun henteu tiasa mayar pamayaran injeuman mobil anjeun numutkeun kasapukan injeuman anjeun, anu masihan pinjaman tiasa nyandak deui sareng ngajual kendaraan anjeun, sapertos bank. Naon kajadian salajengna bakal gumantung kana hukum kaayaan anjeun. Dina sababaraha nagara bagian, lender kudu masihan anjeun 20 poé sanggeus wahana anjeun repossessed mayar jumlah nu ngahutang pikeun meunangkeun deui wahana anjeun. Ogé, émut yén anu masihan pinjaman ngan ukur tiasa ngajual deui kendaraan anjeun pikeun harga anu lumrah sacara komersil. Panalitian Biro Perlindungan Keuangan Konsumén mendakan yén, pikeun peminjam anu ngagulungkeun pinjaman judulna, hiji tina unggal lima pinjaman ditungtungan ku mobilna ditarik. Pinjaman judul ampir parah sapertos gajian gajian, janten anjeun kedah nyingkahanana sabisa-bisa, sareng repossession mangrupikeun salah sahiji hal anu paling awon anu tiasa kajantenan ka anjeun sareng mata pencaharian anjeun. Nanging, upami anjeun macét, aya sababaraha hal anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun sacara sah kaluar tina pinjaman anjeun:

Bayar Pinjaman Judul Otomatis

Sanaos ieu langkung gampang diucapkeun tibatan dilakukeun, upami anjeun gaduh cara mayar pinjaman judul anjeun, ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Sakali injeuman dilunasan, anjeun bakal nampi gelar anjeun deui ti anu masihan pinjaman sareng anjeun henteu kedah hariwang kaleungitan kendaraan anjeun.

Kéngingkeun Pinjaman Pribadi Anu Henteu Aman

Anjeun tiasa kéngingkeun pinjaman pribadi anu teu aman ti bank bata-na-mortir ogé situs pinjaman online. Seueur situs pinjaman online bakal nyarioskeun ka anjeun upami skor kiridit anjeun cukup luhur pikeun cocog. Malah lamun injeuman boga suku bunga tinggi, April jeung istilah injeuman bakal leuwih manageable.

Pinjaman Kredit Bad

Peminjam anu gaduh skor kiridit rendah atanapi henteu aya kiridit pisan tiasa nyobian sareng nyandak pinjaman kiridit macet. Aranjeunna ngalaksanakeun pinjaman pribadi tradisional pikeun ngabantosan anjeun dina kaayaan darurat kauangan kalayan tingkat bunga anu langkung luhur kusabab status kiridit peminjam. Pemberi pinjaman online sapertos Upstart sareng Avant nguntungkeun pikeun peminjam kalayan kiridit macét.

Pinjaman Alternatif Payday

Ieu ditawarkeun ku serikat kiridit salaku alternatif pikeun gajian payday predatory. PALs mangrupikeun pinjaman $ 200 dugi ka $ 1,000 kalayan tingkat bunga anu ditutupan 28%. Istilah injeuman umumna antara hiji sareng genep bulan. Peminjam kedah janten anggota serikat kiridit sahenteuna sahenteuna sabulan pikeun cocog sareng ngan ukur tiasa nyandak hiji PAL dina hiji waktos. Salah sahiji kauntungan anu paling ageung pikeun PAL nyaéta yén peminjam henteu kedah ngurus tukang pinjaman anu teduh kalayan pinjamanna ku kituna henteu aya kasempetan pikeun ditipu.

Pertimbangkeun Pinjaman Co-signer

Kéngingkeun anggota kulawarga pikeun ngadaptarkeun pinjaman tiasa ngabantosan anjeun nampi istilah anu langkung saé sareng tingkat bunga anu langkung handap. Coba pikeun meunangkeun batur anu boga skor kiridit bener alus. Sareng émut yén co-signer nyaéta jalma anu ngajemput tagihanana upami anjeun henteu tiasa mayar deui, janten sateuacana ngeunaan kamampuan anjeun pikeun mayar pinjaman.

Kartu Kredit Cash Advance

A muka tunai kartu kiridit ngamungkinkeun nu boga kartu pikeun narik tunai dumasar kana wates kiridit maranéhanana. Bunga ieu biasana lumayan luhur, sareng anjeun panginten bakal mayar biaya kauangan 5%. Tapi ieu masih jauh langkung saé tibatan naon anu anjeun badé mayar pinjaman pinjaman judul. Sareng biasana, upami anjeun tiasa mayar jumlah pinuh nalika tagihan kartu kiridit anjeun dibayar – sakitar 30 dinten anu sami anu anjeun kéngingkeun ku pinjaman judul – anjeun moal mayar seueur bunga.

Renegotiate

Upami anjeun mendakan diri anjeun henteu tiasa mayar, cobian nganegosiasi deui istilah pinjaman anjeun sareng pemberi pinjaman judul. Sareng ulah ngahindarkeun pemberi pinjaman upami anjeun parantos sono mayar. Éta ningkatkeun kamungkinan mobil anjeun ditarik deui. Pemberi pinjaman biasana daék damel sareng anjeun, janten éta patut ditembak. Borrowers ogé bisa nyoba negotiating kalawan lenders tina hutang séjén maranéhna bisa mibanda, kayaning hutang kartu kiridit. Aranjeunna tiasa langkung daék damel sareng anjeun sareng tiasa ngosongkeun pamayaran anu anjeun tiasa langsungkeun ka pinjaman judul anjeun.

Candak dina Sisi Hustle

Upami anjeun peryogi bantosan pikeun kéngingkeun artos anu cekap pikeun mayar pinjaman gajian anjeun, cobian kéngingkeun artos tambahan pikeun artos tambahan gancang. Gawé pikeun DoorDash atanapi Uber mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngadaptarkeun sareng ngamimitian earn.

Pinjaman Mobil Tradisional

Anjeun tiasa nyobian kéngingkeun pinjaman mobil tradisional ti bank. Upami Anjeun gaduh kiridit macet, mertimbangkeun ngalamar ngaliwatan bank komunitas leutik atawa serikat kiridit. Lembaga keuangan anu langkung ageung gaduh syarat anu langkung kaku. Strategi ieu tiasa ngabantosan anjeun ngahindarkeun pinjaman judul sadayana atanapi tiasa dianggo pikeun mayar pinjaman judul anjeun sareng masihan anjeun rencana pembayaran anu langkung gampang diurus.

File pikeun bangkrut

Peminjam anu aya dina kaayaan anu parah tiasa mertimbangkeun ngajukeun bangkrut. Nanging, ieu sanés pilihan idéal sareng kedah janten pilihan terakhir. Aya dua jenis anjeun tiasa file pikeun, Bab 7 jeung Bab 13. Beda utama antara dua poéna kalawan kumaha hutang ieu repaid. Bab 7 ngalibatkeun nyerah sadaya harta anu teu dibebaskeun anjeun pikeun mayar hutang anjeun. Kalayan Bab 13, anjeun nyiptakeun rencana pamayaran anu diwajibkeun ku pangadilan anu salami sababaraha taun kanggo mayar hutang anjeun. Dina salah sahiji skenario ieu, hutang injeuman judul anjeun bakal dihapus. Waragad pikeun bangkrut bisa nambahan nepi, sanajan, sarta dina sababaraha kasus bisa jumlahna leuwih ti naon ngahutang, jadi hal anu penting pikeun konsultasi hiji Pangacara saméméh anjeun milih nyandak jalur ieu.

Ngabiayaan Imah

Ku ngabiayaan deui bumi anjeun, anjeun tiasa nampi tingkat bunga anu langkung handap pikeun hipotik anjeun, anu ngamungkinkeun anjeun nyayogikeun langkung seueur artos pikeun biaya anu sanés (sapertos pinjaman judul). Borrowers ogé bisa ngamangpaatkeun equity imah maranéhanana pikeun meunangkeun diri kaluar tina kaayaan finansial goréng. Pinjaman ekuitas bumi atanapi garis kiridit ekuitas bumi (HELOCs) ngantepkeun anjeun nginjeum ngalawan nilai bumi anjeun. Pinjaman hipotik parantos ngagaduhan tingkat bunga anu langkung handap tibatan pinjaman judul, janten pertimbangkeun pilihan ieu dina waktos salajengna anjeun kedah nyandak jinis pinjaman naon waé. Beda antara dua nyaéta yén injeuman ekuitas bumi ngahasilkeun pembayaran tunai sakali-waktos, sedengkeun HELOC ngamungkinkeun anjeun terus-terusan nginjeum ngalawan nilai bumi.

Meunang Mobil Anyar

Upami sadayana gagal sareng sigana anjeun bakal kaleungitan kendaraan anjeun ayeuna kusabab injeuman gelar, pertimbangkeun kéngingkeun mobil énggal. Pastikeun yén éta langkung mirah ku kituna anjeun henteu mendakan diri dina skenario anu sami deui, tapi pastikeun pikeun prioritas kaamanan nalika ngagaleuh ogé.

Langkung seueur Cara pikeun Kaluar tina Pinjaman Judul

Aplikasi Cash Advance atanapi Paycheck Advance

Aplikasi sateuacanna tunai – ogé sok disebut aplikasi sateuacanna gaji – nawiskeun pinjaman leutik anu sami sareng pinjaman gajian sabab dibayar tina gaji anjeun salajengna. Bédana nyaéta aplikasi sateuacanna tunai henteu ngecas bunga. Gantina, Anjeun mayar tip a, sarta meureun fee bulanan leutik, gumantung kana aplikasi nu Anjeun pilih. Dave mangrupa salah sahiji pilihan populér, tapi aya nyatu. Sababaraha merlukeun partisipasi dunungan. Upami dunungan anjeun nawiskeun kamajuan gaji ngalangkungan aplikasi pamayaran, ieu tiasa ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun aksés kana gajih anu anjeun hasil awal. Aplikasi sapertos DailyPay, Gusto, Paychex sareng Paylocity nawiskeun sababaraha pilihan pikeun kéngingkeun gaji anjeun pas mungkin. Sanaos dunungan anjeun teu gaduh pilihan ieu, anjeun masih tiasa nyobian nyuhunkeun sateuacanna mayar kanggo ngabantosan mayar pinjaman gelar anjeun.

Lending Peer-to-Peer

Peminjam ogé tiasa nyobian situs pinjaman peer-to-peer sapertos Lending Club, Peerform, sareng Upstart anu nyayogikeun pinjaman dugi ka $40,000. Kalolobaan situs ieu merlukeun skor kiridit 600 atawa saluhureuna, babarengan jeung kualifikasi séjén. Pilihan peer-to-peer anu sanés nyaéta ngalangkungan r / nginjeum subreddit dina situs média sosial Reddit. Saatos angkat ka halaman éta, anjeun ngan ukur ngadamel tulisan anu ngajelaskeun sabaraha anu anjeun badé nginjeum, kumaha anjeun bakal ngagunakeun artos éta, sareng sabaraha anjeun bakal mayar deui anu masihan pinjaman. Sanaos seueur pinjaman ieu sahandapeun $1000, aya kasus dimana jumlah injeuman langkung luhur.

Lending Circles

A bunderan lending mangrupakeun strategi dimana grup kulawarga atawa babaturan koléktif nempatkeun jumlah husus duit kana dana anu disebarkeun ka unggal anggota grup kana waktu. Ieu ilaharna jalan dina fashion puteran ambéh sapanjang taun tinangtu, sadaya anggota meunang takeaway sarua duit. Ieu tiasa janten cara anu saé pikeun ngagunakeun artos pikeun mayar hutang anu anjeun gaduh.

Tanya Babaturan atanapi Anggota Kulawarga pikeun Pitulung

Sanaos teu pikaresepeun, naroskeun ka anu pangdeukeutna ka anjeun pikeun bantosan kauangan tiasa janten pilihan anu patut dipertimbangkeun. Nginjeum ti aranjeunna ampir sok langkung saé tibatan nyandak atanapi ngagulung pinjaman gelar. Pastikeun anjeun ngadamel rencana pamayaran anu jelas pikeun nyegah tegangan poténsial. Anjeun ogé tiasa ngamangpaatkeun injeuman via Venmo pikeun nyederhanakeun prosésna.

Ngajual Barang Anu Henteu Dipikabutuh

Salah sahiji cara anjeun tiasa ngadamel artos gancang nyaéta ngajual sababaraha barang atanapi barang berharga anjeun pikeun ngumpulkeun artos. Boga diobral garasi, atanapi cobian eBay, Craigslist atanapi Facebook Marketplace.

Mertimbangkeun Konseling Kredit

Taroskeun ka lembaga konseling kiridit nonprofit anu akreditasi. Aranjeunna tiasa ngabantosan negosiasi sareng anu masihan pinjaman sareng tukang kiridit anjeun anu sanés, sareng nyetél rencana manajemén hutang (DMP) anu ngagulung sadaya pinjaman anjeun janten hiji hutang anu langkung tiasa diurus kalayan tingkat bunga anu langkung handap. Parios pituduh ieu ti Komisi Perdagangan Federal pikeun diajar kumaha milih pembimbing kiridit.

Upami Anjeun nuju di Militer…

Hal anu kedah diperhatoskeun pikeun anggota jasa tugas anu aktip, salaki sareng tanggunganna nyaéta yén aranjeunna gaduh panyalindungan hukum khusus ngalangkungan UU Lending Militer (MLA). Salaku conto, éta ngalarang:

  • Merlukeun aksés rekening bank
  • Merlukeun yén anjeun mayar pinjaman judul anjeun ku cek
  • Ngecas leuwih ti 36% APR
  • Merlukeun anjeun pikeun waive sababaraha hak légal
  • Mandating yén anjeun kudu nyieun allotment militér sukarela pikeun meunangkeun injeuman
  • Ngecas hukuman prepayment

Pemiutang tiasa nolak masihan pinjaman upami anjeun anggota jasa aktip sareng syarat injeuman ngalanggar MLA.

Naha Pinjaman Judul Sah?

Pinjaman judul ngan ukur sah di sababaraha nagara bagian. Ieu mangrupikeun Alabama, Arizona, Delaware, Georgia, Idaho, Illionis, Texas, Mississippi, Missouri, Nevada, New Mexico, South Dakota, Tennesse, Utah, Virginia sareng Wisconsin. Dina sababaraha nagara bagian, aranjeunna sagemblengna ilegal. Contona, di Michigan, éta ilegal pikeun lender a nyandak ngilikan fisik tina judul aslina peminjam urang nalika injeuman geus dikaluarkeun. Pinjaman judul diidinan di sababaraha nagara bagian sanés kusabab celah dina hukumna. Salaku conto, di California, suku bunga pinjaman judul diwatesan pikeun pinjaman dugi ka $ 2,500, ku kituna pemberi pinjaman biasana ngabutuhkeun jumlah pinjaman minimum langkung ti $ 2,500. Hal ieu ngamungkinkeun pemberi pinjaman pikeun ngecas suku bunga anu langkung luhur. Pastikeun yén anjeun pariksa undang-undang di nagara anjeun sateuacan anjeun ngalamar pinjaman gelar.

The Bottom Line

Upami anjeun mendakan diri anjeun kajebak dina pinjaman judul anu sesah dileungitkeun, anjeun gaduh langkung ti sababaraha pilihan pikeun nyobaan sareng kaluarkeun diri anjeun. Pertimbangkeun sababaraha strategi anu disebatkeun di luhur pikeun mayar hutang anjeun tanpa kaleungitan kendaraan anjeun. Dina waktos salajengna basa Anjeun peryogi tunai, ulah injeuman judul sakabehna dina kahadean tina aman, alternatif fairer kaluar dinya.

FAQs

Naha Pinjaman Judul Ditingalikeun Dina Laporan Kredit Kuring? Pinjaman judul henteu kedah ditingalikeun dina laporan kiridit anjeun sabab para pemberi pinjaman biasana henteu ngajalankeun cek kiridit nalika anjeun ngalamar hiji. Naha Biro Kiridit Nyaho Upami Mobil Kuring Dipulih? Hanjakal, sanggeus hiji hal geus repossessed, lenders biasana ngalaporkeun ka biro kiridit. Ieu sababna upami anjeun tiasa ngahindarkeun injeuman judul anjeun leres pisan sabab anjeun tiasa ngahindarkeun biro kiridit anu kantos terang ti mimiti. Naha Répossession Ngarugikeun Kasempetan Kuring Kéngingkeun Mobil Anyar? Kusabab repossessions ilaharna dilaporkeun ku lenders, éta nuluykeun catetan anjeun nu lenders hareup bisa ningali. Ieu tiasa ngajantenkeun aranjeunna waspada pikeun damel sareng anjeun upami anjeun hoyong mobil énggal atanapi aranjeunna ngan ukur nawiskeun istilah anu henteu nguntungkeun.
Pinjaman judul mobil nyayogikeun konsumén sumber kas anu gampang sareng gancang. Di sisi anu sanésna, aranjeunna bahaya sareng tiasa nyababkeun seueur masalah. Isu pangbadagna nyaéta aranjeunna hese mayar sareng ngeureunkeun biaya supir langkung seueur tibatan anu ditawar. Sanaos anjeun maén ku aturan sareng ngadamel pamayaran anjeun dina waktosna, sababaraha usaha injeuman judul anu rindang bakal pencét anjeun ku biaya disumputkeun, hukuman, atanapi suku bunga anu luhur. Kusabab kandaraan mindeng dipaké salaku jaminan pikeun injeuman, aranjeunna condong mibanda jumlah santun tina equity. Éta ngamungkinkeun para pemberi pinjaman nawiskeun pinjaman tunai jangka pondok kalayan tingkat bunga anu luhur pisan. Upami anjeun henteu énggal-énggal mayar deui, anjeun bakalan dipayunkeun deui . Éta kumaha sababaraha tempat éta tetep dina bisnis, sareng éta sababna seueur jalma anu heran kumaha gancang kaluar tina pinjaman judul. Upami anjeun nuju ngagaleuh mobil sareng milari inpormasi ngeunaan pinjaman judul mobil sareng kumaha pangaruhna kana penjualan, klik di handap pikeun ngajalankeun Laporan Sejarah Kendaraan pikeun mendakan hak gadai judul anu napel kana kendaraan. Janten jelas, tulisan ieu sanés ngeunaan pinjaman mobil tradisional anu dicandak tina bank. Ieu ngeunaan bisnis di dieu-ayeuna-isukan-isukan anu muncul sapeuting sareng nawiskeun artos gancang anjeun nganggo basa anu terang sapertos CASH NOW FOR TITLE LOANS. Jenis kalayan Apr insanely tinggi mun anjeun kantos sono mayar a. Kami ngagaduhan jawaban anu anjeun peryogikeun! Tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun brainstorming cara kabur pinjaman judul mobil. Sababaraha pilihan anjeun ngalibatkeun mayar atanapi mindahkeun hutang, sedengkeun anu sanésna henteu ngarugikeun anjeun sateuacanna. Sareng émut, kami sanés pengacara sareng tulisan ieu sanés naséhat hukum, janten upami anjeun kedah kabur tina pinjaman judul mobil sareng anjeun hoyong pituduh hukum anu pangsaéna nyaéta ngahubungi pengacara. Kami ngarepkeun tulisan ieu bakal nunjukkeun anjeun bahaya pinjaman judul mobil. Upami anjeun nganggap hiji, meureun aya cara anu langkung saé pikeun kéngingkeun artos sareng urang bakal ngobrolkeun ayeuna. Sumber

Solusi pangalusna: Mayar Ieu Pareum

Sigana atra, tapi cara anu pangsaéna pikeun kaluar tina pinjaman judul nyaéta mayar hutang . Tangtosna, éta henteu sagampil anu disada. Hayu urang nyanghareupan eta; Upami anjeun gaduh artos, anjeun moal nyandak pinjaman mobil di tempat munggaran. Lamun datang nepi ka tunai mayar, kantun ngahubungan lender anjeun sarta ménta jumlah hasilna. Éta bisa jadi teu ngagampangkeun pikeun anjeun tapi kudu pengkuh tur anjeun bakal meunang fakta nu peryogi. Tapi aya cara sanés pikeun mayar pinjaman anjeun tanpa gaduh artos artos. Hayu urang bahas sababaraha cara poténsial pikeun mayar pinjaman judul mobil. Urang teras bakal ngabahas alternatif pikeun mayar pinjaman.

Ngalamar Pinjaman Mobil Tradisional

Upami ngabéréskeun hutang sanés pilihan, anjeun panginten badé nganggap kéngingkeun pinjaman mobil tradisional sareng nganggo éta pikeun mayar pinjaman judul anjeun. Teu kawas injeuman judul, injeuman mobil tradisional dipigawé ngaliwatan sumber reputable kawas bank lingkungan Anjeun. Aranjeunna nawiskeun ongkos kalapa sareng gaduh panjang istilah dugi ka sababaraha taun. Pinjaman kendaraan tradisional langkung gampang mayarna tibatan pinjaman judul . Kakuranganna nyaéta anjeun peryogi kiridit anu saé sareng paling ngabutuhkeun anjeun gaduh kendaraan modél telat. Sababaraha pinjaman mobil henteu dibiayaan langsung sareng anu sanés bakal gaduh suku bunga anu sami sareng anu anjeun parantos mayar, tapi naon waé anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngajauhan pinjaman judul patut ditingali. Mun anjeun dina pager, teu menyakiti eureun ku bank anjeun sarta ménta aranjeunna naon bisa maranéhna ngalakukeun pikeun anjeun. Sumber

Panawaran pikeun Pinjaman Pribadi

Anjeun ogé gaduh pilihan pikeun ngalamar pinjaman pribadi. Sabalikna sareng kapercayaan umum, anjeun sering henteu peryogi rating kiridit anu luhur pikeun pinjaman pribadi upami anjeun gaduh sababaraha bentuk jaminan. Biasana, pinjaman pribadi salami sahenteuna lima taun, janten ieu masihan anjeun seueur waktos kanggo mayar hutang anjeun. Keajaiban pinjaman pribadi nyaéta yén éta henteu napel kana kendaraan khusus. Éta hartosna anjeun bébas mayar pinjaman gelar anjeun sareng ngajual mobil iraha waé pikeun nganggo artos pikeun anu sanés.

Anggo Cash Advance Kartu Kredit anjeun

Kusabab sabagéan ageung pinjaman judul mobil ngan ukur nutupan sababaraha rébu pérak, anjeun panginten tiasa nyandak artos tunai nganggo kartu kiridit anjeun pikeun mayar éta. Bari kartu kiridit ilaharna mawa suku bunga tinggi dina sagala kamajuan tunai, metoda ieu bisa jadi hiji pilihan merenah lamun teu boga rating kiridit alus teuing jeung teu bisa meunang injeuman sejen. Naha anjeun henteu hoyong nginjeum atanapi nginjeum artos? Meureun aya sababaraha cara séjén anjeun bisa ngumpulkeun duit mayar off injeuman judul mobil.

Nginjeum Duit ti Babaturan

Naha anjeun gaduh babaturan atanapi kulawarga anu tiasa ngabantosan? Bisa jadi ngerakeun nanya, tapi sabagéan ageung jalma anu paduli ka anjeun sigana bakal hoyong ngabantosan nalika aranjeunna ngartos kaayaan éta. Éta bisa jadi teu dina posisi finansial datang ka nyalametkeun anjeun, tapi teu menyakiti nanya. Upami aranjeunna satuju ngantepkeun anjeun nginjeum artos, pastikeun anjeun nyetél pedoman anu ketat ngeunaan pamayaran sareng nawiskeun aranjeunna bunga salaku kahadean. Barina ogé, hubungan anjeun leuwih penting batan jumlah duit. Sumber

Kéngingkeun Pinjaman Pembiayaan Imah

Upami anjeun gaduh bumi sareng gaduh ekuitas, anjeun tiasa ngalamar pinjaman pikeun ngabiayaan deui bumi . Ieu boga ongkos handap sarta bisa masihan anjeun jumlah alus duit. Ieu bisa jadi teu solusi idéal pikeun loba, kumaha oge, sabab bisa nyandak nepi ka 30 poé saméméh anjeun nampa duit tunai. Di sisi anu sanés, upami anjeun gaduh seueur hutang salian ti injeuman judul mobil anu anjeun badé mayar, ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalakukeun éta sakaligus.

Cash Out Kawijakan Asuransi Kahirupan Anjeun

Lamun anjeun mikir ngeunaan aset tunai anjeun boga, loba jalma poho ngeunaan kawijakan asuransi hirup maranéhanana. Upami Anjeun gaduh hiji pikeun leuwih ti sababaraha taun éta kamungkinan boga nilai tunai. Ngan pastikeun anjeun ngartos naon anu anjeun lebetkeun. Contona, sababaraha kawijakan ngidinan Anjeun pikeun repay injeuman kana waktu bari batur bade maksa anjeun ngabolaykeun rencana sakali anjeun nyandak duit kaluar. Sumber

Ngajual Mobil anjeun

Upami anjeun henteu mayar pinjaman judul, anjeun bakal kaleungitan mobil anjeun. Naha henteu langkung saé ngajual éta sareng mayar hutang? Yakin, Anjeun bisa jadi kudu meunang bentuk anyar transportasi, tapi mindeng hadé nyandak éta kasulitan samentara ti ngancurkeun skor kiridit anjeun kusabab repossession a. Tangtosna, ngajual mobil anjeun kalayan sagala jinis lien kabuktian rada sesah. Kaseueuran liens muncul dina Laporan Sejarah Kendaraan sareng nyumputkeun lien ti calon pembeli nyaéta ngalawan hukum. Éta sababna urang terus nyarios kumaha pentingna pikeun sadaya pembeli ngajalankeun Laporan Sejarah Kendaraan dina mobil naon waé anu badé dipésér. Anjeun malah tiasa ngajalankeun hiji dina mobil anjeun nyalira nganggo tombol di handap pikeun ningali upami pinjaman judul mobil muncul.

Default dina Pinjaman

Tangtosna, anjeun tiasa ngeureunkeun mayar pinjaman judul, tapi éta sanés ide anu saé. Defaulting dina injeuman judul mobil bakal ngaruksak skor kiridit anjeun sarta ngakibatkeun repossession . Anjeun bakal ditinggalkeun tanpa kandaraan jeung kiridit ruksak. Anjeun oge bisa milih pikeun sukarela nyerah mobil ka lender pikeun ngeureunkeun injeuman, sarta éta ogé bisa nurunkeun skor kiridit Anjeun. Teu nyebut, anjeun leungit mobil anjeun, tapi sahenteuna teu repossession a.

File bangkrut

Filing bangkrut tiasa nawiskeun relief tina pinjaman mobil sareng hutang anu kapungkur. Janten jelas, bangkrut jarang pilihan alus. Éta ngan ukur kedah dipertimbangkeun upami anjeun gaduh hutang anu ageung – umumna langkung seueur tibatan naon anu anjeun pikahoyong tina pinjaman judul mobil nyalira. Sakali anjeun ngajukeun bangkrut, skor kiridit anjeun sareng kamampuan anjeun pikeun kéngingkeun pinjaman énggal bakal ruksak sacara signifikan. Sakapeung, bangkrut henteu ngaluarkeun anjeun tina injeuman sareng anjeun masih tiasa ngadangukeun mobil anjeun. Taroskeun pangacara pikeun nangtukeun naha kaayaan anjeun nyababkeun bangkrut.

Anggota Militer

Upami anjeun dina militér atanapi tanggungan, anjeun tiasa gaduh panyalindungan tambahan ngaliwatan UU Lending Militer. Nyarios sareng ahli kauangan anjeun pikeun nampi pituduh. Sumber

Garis handap: Hindarkeun Pinjaman Judul dina Sadayana Biaya

Sakumaha anjeun tiasa tingali, seueur cara pikeun kaluar tina pinjaman judul mobil tanpa mayar éta ngagaduhan akibat anu serius. Sanaos anjeun maén ku aturan sareng ngadamel pamayaran anjeun dina waktosna, sababaraha usaha injeuman judul anu rindang bakal pencét anjeun ku biaya disumputkeun, hukuman, atanapi suku bunga anu luhur. Kami henteu tiasa negeskeun kumaha pentingna pikeun ngajauhan pinjaman judul mobil di tempat munggaran , atanapi upami anjeun parantos ngagaduhan , jantenkeun pinjaman judul mobil ieu anu terakhir anjeun . Teras anjeun teu kedah hariwang ngeunaan ieu! Aya seueur cara anu langkung aman pikeun kéngingkeun artos upami anjeun ngariung, sapertos metode anu aya dina tulisan ieu. Anjeun geus digawé teuas pikeun ngawangun hiji tabungan darurat sarta earn sorangan skor kiridit alus . Pinjaman judul mobil ngabahayakeun sadayana anu anjeun usahakeun pikeun ngahontal. Upami anjeun mendakan diri anjeun peryogi artos, jual mobil anjeun pikeun anu langkung mirah atanapi ngalangkungan saluran anu leres pikeun ngamankeun pinjaman ngalangkungan bank. Dirt Legal nawiskeun Cék VIN , Laporan Kacilakaan Kendaraan , sareng ngagantian judul mobil, motor, sareng ampir naon waé anu nganggo roda. Pencét tautan pikeun langkung jéntré ngeunaan jasa kami.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *