Pariksa ongkos mata uang ngalawan sadaya mata uang dunya di dieu. Konverter mata uang di handap gampang dianggo sareng ongkos mata uang sering diropéa.
Ieu diperyogikeun pisan kumargi volatilitas ekstrim dina mata uang global akhir-akhir ieu. Upami Anjeun keur perencanaan lalampahan ka Amérika Serikat dina mangsa nu bakal datang, Anjeun meureun hoyong tukeur sababaraha duit Anjeun pikeun dollar AS, mata uang resmi nagara urang. Lambang internasional pikeun mata uang nyaéta USD. The dollar AS ogé dipikawanoh colloquially salaku “buck”. Tulisan ieu ngagaduhan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan ngarobih euro kana dolar AS, kalebet dimana ngamankeun nilai tukar anu pangsaéna sareng cara ngahindarkeun mayar biaya anu luhur dina konversi anjeun. Mitra Transfer Duit Mindahkeun internasional 98+ mata uang sadia pikeun mindahkeun ka 130+ nagara Gancang sareng Gampang Mimitian transfer 24 jam sadinten, 7 dinten saminggu Waragad Xe nawarkeun low mun euweuh waragad on mindahkeun duit 2 Wijaksana – Akun Multi-Mata Artos Convert jeung tahan 55 mata uang Pilihan pamayaran Debit langsung, transfer kawat, kartu debit, kartu kiridit & Apple Pay 2 Wijaksana – Akun Multi-Mata Artos

Kumaha Ngarobih Euro ka Dollar AS

Ngitung konversi Euro ka Dollar AS cukup saderhana. Anjeun tiasa nganggo kalkulator atanapi nganggo tangan.

1. Paké Kalkulator Mata Artos

Ngagunakeun kalkulator konvérsi mata uang sering mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun ngira-ngira nalika anjeun ngarobih mata uang. Kusabab kurs turun naek unggal dinten, nganggo kalkulator tiasa mastikeun math anjeun leres. Émut yén tukeur mata uang sering ditambihan biaya anu henteu tiasa diprediksi ku kalkulator konvérsi. Salaku conto, perusahaan kartu kiridit sareng jaringan ATM biasana ngecas biaya konversi 1% dina sadaya transaksi asing. Padagang individu ogé tiasa ngecas biaya tambahan upami anjeun naroskeun aranjeunna ngarobih harga barang kana mata uang bumi anjeun nalika kasir.

2. Ngitung ku cara manual

Pilihan séjén nyaéta ngalakukeun itungan sacara manual nganggo rumus matematika anu sederhana. Nanging, pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah terang kurs bursa ayeuna. Dina waktos nyerat, € 1 EUR bernilai $0,99 USD. Sakali anjeun terang inpormasi éta, kalikeun jumlah anu anjeun gaduh dina USD ku kurs ayeuna. Jumlah hasilna bakal némbongkeun Anjeun jumlah dina dollar anjeun kudu méakkeun dina lalampahan anjeun.

Conto Konversi Mata Uang Manual

Anggap anjeun gaduh € 1,000 EUR sareng hoyong terang sabaraha dolar AS anu anjeun gaduh pikeun perjalanan ka Amérika Serikat. Ngagunakeun kurs ayeuna, rumus pikeun konversi anjeun bakal kasampak kawas kieu: €1.000 EUR x 0,99 = $999 USD

Kumaha Meuli Dollar AS

Nalika anjeun siap mésér USD, éta hadé pikeun ngarencanakeun sateuacanna pikeun mastikeun yén anjeun mayar pangsaeutikna. Ieu tilu cara pikeun kéngingkeun mata uang anu anjeun peryogikeun bari ngaminimalkeun biaya anu anjeun bakal ditagihkeun:

  • Tukeur di bank atawa kiridit union saméméh lalampahan anjeun: Pos ka bank anjeun saméméh lalampahan anjeun mindeng cara paling ongkos-éféktif pikeun tukeur mata uang. Kusabab anjeun gaduh hubungan anu tos aya sareng aranjeunna, bank anjeun kamungkinan bakal masihan anjeun kurs bursa pangsaéna sareng ngecas biaya anu panghandapna. Contona, Norddeutsche Landesbank Jerman ngecas fee 2% tina jumlah pamayaran.
  • Anggo ATM bank anjeun di luar negeri pikeun ditarikna upami mungkin: Nya kitu, upami anjeun kedah tukeur langkung seueur artos nalika anjeun dina perjalanan, cobian milarian ATM dina jaringan. Salaku conto, Banco Santander Spanyol ogé ngagaduhan cabang di Amérika Serikat. Seuseueurna aplikasi perbankan gaduh fitur “ATM locator” pikeun ngabantosan anjeun milarian pilihan anu paling caket, sareng nganggo ATM anu aya hubunganana sareng bank anjeun tiasa ngabantosan anjeun ngahindarkeun kaleuwihan biaya.
  • Mesen mata uang online: Upami bank anjeun henteu nawiskeun pengiriman barang online, anjeun ogé tiasa nganggo pihak katilu pikeun ngirim artos ka panto anjeun. Nanging, perhatikeun biaya tambahan sareng sababaraha padagang ieu. Salaku conto, Bursa Mata Artos No. 1 Irlandia ngémbarkeun yén éta henteu ngecas biaya tukeur. Tapi, anjeun bakal mayar €9.95 pikeun pengiriman barang dina pesenan anu hargana kirang ti €750.

Mitra Transfer Duit Mindahkeun internasional 98+ mata uang sadia pikeun mindahkeun ka 130+ nagara Gancang sareng Gampang Mimitian transfer 24 jam sadinten, 7 dinten saminggu Waragad Xe nawarkeun low mun euweuh waragad on mindahkeun duit 2 Wijaksana – Akun Multi-Mata Artos Convert jeung tahan 55 mata uang Pilihan pamayaran Debit langsung, transfer kawat, kartu debit, kartu kiridit & Apple Pay 2 Wijaksana – Akun Multi-Mata Artos Akun multi-mata uang Tahan leuwih 20 mata uang Mindahkeun internasional Kirim sareng tampa ka langkung ti 150 nagara Saum sareng aman Mindahkeun artos dugi ka 8x langkung mirah tibatan bank tradisional

Naon anu kudu dihindari nalika tukeur mata uang

  • Tukaran mata uang di bandara: Bari tukeur mata uang di bandara nyaeta unquestionably merenah, kios ieu mindeng nawiskeun sababaraha ongkos bursa awon bari ngecas sababaraha waragad pangluhurna.

Salajengna:

  • Asuransi Travel pangalusna

Nilai tukeur penting pikeun wisatawan sareng investor internasional. Gampang pisan mendakan kutipan kurs dinten ayeuna, tapi anjeun masih kedah terang kumaha macana sareng ngadamel itungan dumasar kana éta. Dina artikel ieu, urang bakal nyandak katingal ngadeukeutan di ongkos bursa mata uang.

Pananjung jeung Maca Nilai Tukar

Anjeun tiasa mendakan kurs dina sababaraha tempat anu béda, mimitian ti bank dugi ka situs wéb sapertos XE.com. Lamun nuju iinditan, Anjeun mindeng bisa manggihan ongkos dipasang di bandara atawa bank lokal. Upami anjeun nuju dagang di pasar devisa («forex»), tingali platform dagang anjeun kanggo inpormasi sacara real-time. Tanda kutip sorangan sok dipasihkeun sapasang sabab nilai mata uang sok relatif ka anu sanés. Henteu anéh, dolar AS sareng euro mangrupikeun dua mata uang anu paling sering dikutip kusabab statusna salaku mata uang cadangan di seueur bank sentral global. Pasangan mata uang nu pang populerna nyaeta, ku kituna, eur / USD, nu jumlah dollar diperlukeun pikeun meuli hiji euro. Pasangan mata uang ieu turun naek sadaya waktu alatan rupa faktor ékonomi, kaasup asupan jeung paménta, indikator ékonomi béda, kagiatan komérsial sarta hedging, sarta dana pager hirup atawa dagang finansial. Parobihan jumlahna ngan ukur fraksi tina nilai mata uang, anu katelah «pips» di antara padagang mata uang. Perhatoskeun ogé yén seueur bursa mata uang bandara ngahasilkeun artos ku ngecas panyebaran anu langkung lega antara mata uang. Aranjeunna teu ngecas fee outright, tapi maranéhna nyieun duit ku exaggerating bédana kurs. Anjeun sering tiasa kéngingkeun tawaran pangsaéna ku tukeur mata uang ngalangkungan bank lokal atanapi asing anjeun.

Kumaha Ngitung Nilai Tukar

Ngitung ongkos bursa sigana basajan dina beungeut cai, tapi bisa matak ngabingungkeun lamun teu apal loba math ti sakola. Ieu cukup gampang pikeun ngarobah $100 kana mata uang asing bari iinditan, tapi ngarobah currencies nalika analisa laporan keuangan hiji saham asing bisa hartosna béda badag nalika anjeun nyobian nyieun kaputusan investasi. Hayu urang nempo conto kumaha carana ngitung Nilai tukeur. Anggap yén kurs EUR/USD nyaéta 1,20 sareng anjeun hoyong ngarobih $100 dolar AS kana euro. Kantun ngabagi $ 100 ku 1,20. hasilna nyaeta jumlah euro: 83,33. Ngarobih euro kana dolar AS hartosna ngabalikeun prosés éta: kalikeun jumlah euro ku 1,20 pikeun kéngingkeun jumlah dolar AS. Salah sahiji cara anu gampang pikeun nginget ieu nyaéta ngalikeun ti kénca-ka-katuhu sareng ngabagi ti katuhu-ka-kénca. Mata uang tungtung nyaéta kaluaran anu dipikahoyong tina itungan. Dina conto di luhur, urang ngabagi éta katuhu-ka-kénca pikeun nangtukeun sabaraha euro urang bisa dibeuli ku dollar AS. Teras, urang ngalikeun ti kénca-ka-katuhu pikeun ningali sabaraha dolar AS anu bakal ditampi tina euro. Upami anjeun nuju iinditan, anjeun ngan ukur paduli ngeunaan kéngingkeun ideu kasar ngeunaan sabaraha artos anjeun, tapi padagang mata uang anu dimanfaatkeun pisan nengetan unggal pip. A turun naek leutik dina mata uang hiji masalah deal gede pikeun investor internasional nangtukeun dampak a $0,0001 bédana on $1 milyar dina pendapatan. Di handap ieu anjeun tiasa ningali kurs euro-ka-dollar ti 1999 dugi ka ayeuna.
Nilai tukeur: Euro vs Dollar AS

Pakakas Mangpaat

Maca sareng ngitung nilai tukar henteu sesah, tapi kasalahan anu leutik tiasa nyababkeun kasalahan anu ageung dina sababaraha kasus. Naha anjeun investor internasional atanapi musafir, anjeun tiasa nganggo alat gratis pikeun ngabantosan ngirangan kamungkinan kasalahan. Parios deui padamelan anjeun sateuacan ngalakukeun kasalahan anu berpotensi mahal anu sesah dibolaykeun. Ieu sababaraha alat anu mangpaat pikeun dianggo:

  • XE.com: Sumber inpormasi mata uang utama anu kalebet kalkulator kurs kanggo seueur mata uang utama di sakumna dunya.
  • Yahoo Keuangan: Portal utama pikeun warta sareng analisa kauangan anu ogé gaduh kalkulator kurs anu mangpaat pikeun seueur mata uang utama.

Aya ogé seueur aplikasi dina toko Google Play sareng Apple App Store anu tiasa ngabantosan nangtukeun kurs bursa dina tempatna. Sakali deui, éta penting pikeun dicatet yén ongkos bursa ieu bisa béda ti ongkos bursa di loba bandara jeung bank nu bisa ngecas spread.

The Bottom Line

Ieu cukup gampang pikeun manggihan tanda petik nilai tukeur, tapi nyieun itungan dumasar kana éta bisa jadi saeutik leuwih nangtang. Investor tiasa nganggo seueur sumber online anu béda pikeun ngabantosan ngitung kurs dina éta tempat. Éta ogé bisa diajar math dasar diperlukeun keur ngitung Nilai tukeur. Ieu tiasa ngabantosan ngahémat waktos sareng artos, khususna nalika ngurus artos anu ageung.

Patarosan anu Sering Ditaroskeun (FAQs)

Kumaha ongkos bursa ditangtukeun?

Nilai tukeur dina pasar forex umumna ditangtukeun ku kakuatan pasar bébas, tapi tindakan bank sentral sareng pamaréntah tiasa mangaruhan kakuatan éta. Nalika investor ningkatkeun paménta pikeun mata uang anu tangtu, kurs mata uang éta bakal naék. Paménta tiasa naek atanapi turun pikeun sababaraha alesan, kalebet kakuatan ékonomi hiji bangsa sareng kawijakan moneter bank sentral.

Kumaha Inflasi mangaruhan Nilai Tukar?

Nalika hiji bangsa ngalaman inflasi, nilai mata uangna turun. Sadayana sésana sarua, hiji mata uang inflasi bakal leungit nilai dina pasangan forex na.

Kumaha anjeun ngitung kurs maju?

Nilai tukeur maju mangrupikeun perjanjian kontrak pikeun tukeur mata uang dina laju anu disetél dina dinten anu khusus di hareup. Aranjeunna sering dianggo ku usaha anu ngalakukeun penjualan luar negeri anu ageung sareng hoyong pager hirup tina turun naek mata uang. Bank biasana bakal nyetél kaayaan kurs maju dumasar kana harga spot ayeuna ditambah biaya pamawa. Biaya mawa nyaéta laju spot (babandingan suku bunga dua mata uang) dikalikeun ku pigura waktu kontrak payun.

Alat konvérsi Euro ka Dollar ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabandingkeun kurs mata uang antar-bank langsung sareng kurs artos perjalanan kompetitif anu sayogi dina pasar devisa.

Wilujeng sumping di halaman Euros to Dollars , diropéa unggal menit antara Minggu 22:00 sareng Jumaah 22:00 (Inggris) 1 EUR = 0,9984 USD Nilai tukeur Euro ka Dollar AS (EUR USD) per 5 Nov 2022 jam 05:17.

Nilai tukar nyata kanggo EUR ka USD ayeuna

Di handap ieu anjeun tiasa ningali bagan tarif Dollar AS ayeuna dibandingkeun sareng Euro.

Chart sajarah & Data pikeun Euro ka Dollar

Nilai tukeur EUR ka USD anu pangsaéna salami periode sajarah tiasa ditangtukeun nganggo bagan sajarah sareng harga di handap ieu:

Grafik sajarah Euro ka Dollar AS Bagan:
7D |
1M |
3M |
6M |
9M |
1Y
Jumaah 4 Nopémber 2022 1 EUR = 0,9991 USD
Kemis 3 Nopémber 2022 1 EUR = 0,975 USD
Rebo 2 Nopémber 2022 1 EUR = 0,9815 USD
Salasa 1 Nopémber 2022 1 EUR = 0,9879 USD
Senén 31 Oktober 2022 1 EUR = 0,9887 USD
Minggu 30 Oktober 2022 1 EUR = 0,9954 USD
Saptu 29 Oktober 2022 1 EUR = 0,9965 USD

Kanggo sajarah lengkep mangga buka Eur/USD halaman sajarah kursna Pikeun ngarobih Euro ka Dollar atanapi nangtoskeun kurs Euro Dollar kantun nganggo konverter mata uang di sisi katuhu halaman ieu, anu nawiskeun konvérsi kurs langsung gancang ayeuna! Q: Naon nilai Euro ngalawan Dollar? A: 1 Euro ayeuna sami sareng 0.9984 Dollar AS Q: Naha Euro naek atanapi turun ngalawan Dollar? A: Nilai tukeur dinten ayeuna (0.9984) langkung handap dibandingkeun sareng kamari (0.9991). Q: Naon 50 Euro dina Dollar? A: 50 Euro mundut 49,92 Dollar di ongkos bursa interbank.

Table Data Konversi Handy

Euro ka Dollar Dollar ka Euro
1 EUR 0,9984 USD 1 USD 1,0017 EUR
2 EUR 1,9967 USD 2 USD 2,0033 EUR
5 eur 4,9918 USD 5 USD 5,0083 EUR
10 EUR 9,9835 USD 10 USD 10,0165 EUR
15 EUR 14,9753 USD 15 USD 15,0248 EUR
20 EUR 19,9671 USD 20 USD éta 20.033 €
25 EUR 24,9588 USD 25 USD 25,0413 EUR
50 EUR 49,9176 USD 50 USD 50,0825 EUR
100 EUR 99,8353 USD 100 USD 100,165 EUR
500 EUR 499,1764 USD 500 USD 500,825 EUR
1000 EUR 998,3527 USD 1000 USD 1 001,65 EUR
2500 EUR 2495,8818 USD 2500 USD 2 504,125 EUR
5000 EUR 4991,7636 USD 5000 USD 5 008,25 EUR
10000 EUR 9983,5272 USD 10000 USD 1 0016,5 EUR

Warta Dollar panganyarna, Prediksi sareng Ramalan ti Tim Warta Kami

  • Nilai tukeur Pound Sunda Nilai tukeur pikeun Hawkish FED

    Nilai Tukar Pound (GBP) Nabrak sakumaha BoE Naékkeun Suku Bunga ku 75bps

  • BoE Ngirimkeun Pound ka Laju Dollar Australia Handapeun 1.78

    Pound (GBP) Nilai tukeur Dina tekenan sakumaha BoE prédiksi Resesi

  • Pound Sterling Slides vs Euro, Dollar sakumaha BoE Ngaluarkeun Peringatan Ékonomi Stark

    Pound Sterling Ngageser Salajengna sanajan 75 Basis-Point BoE Rate Naékna ka 3.00%, Dovish Forward Guidance Nguatkeun Sentimén Pound Negatif

  • FX poean 03.11.22: Bank of England Kaputusan krusial pikeun Pound vs Euro, Dollar

    Nilai tukeur Euro (EUR) Dinten ayeuna

  • Euro Nilai tukeur Dollar AS Slumps sakumaha Naékna Fed

    Nilai tukeur Dollar AS (USD) Soar Saatos Kaputusan Suku Bunga Fed

  • Dollar AS Langkung Luhur salaku Sinyal Fed “Lengkah Turun” dina Ukuran Naék

    FOMC sinyal slowdown

  • Pound AS Nilai tukeur Rangebound

    Nilai tukeur Dollar AS (USD) Dijempékeun Sateuacan Kaputusan Fed

  • Pound ka Dollar Australia: GBP / AUD Rangebound sakumaha UK Cost-of-Living Pressures Gunung

    Pound (GBP) Nilai Tukar Undercut ku Cost-of-Living Kahariwang

Baca sadaya ramalan kurs urang ayeuna kalayan apdet warta FX langsung nalika kajadian!

Kalkulator Mata Artos Live

Kéngingkeun Siaga Harga GRATIS:

mindahkeun duit

Conversions Mata Artos

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *