Kumaha nangtukeun jenis panyakitna lupus

Diagnosing lupus tiasa nangtang. Teu aya tés tunggal anu tiasa masihan dokter jawaban “enya” atanapi “henteu”. Kadang-kadang butuh bulan-atanapi taun-pikeun ngumpulkeun sadaya inpormasi anu leres. Ngadamel diagnosis lupus sapertos ngahijikeun teka-teki. Dokter anjeun bakal ningali sababaraha potongan teka-teki anu béda: gejala anjeun, riwayat médis, riwayat kulawarga, sareng tés laboratorium. Lamun cukup tina potongan pas babarengan,

Kumaha carana sangkan diri batuk

Naha Urang Batuk 1/10 _ Éta naon anu anjeun laksanakeun nalika aya anu ngaganggu tikoro anjeun, naha éta lebu atanapi netes postnasal. Éta ogé ngabantosan ngabersihan paru-paru sareng saluran angin. Nanging, ieu ogé tiasa nyababkeun radang sél anu ngalapis saluran udara luhur. Seueur batuk, sapertos pilek sareng flu, bakal ngaleungit sorangan. Upami anjeun asalna tina

Kumaha carana ngubaran cacar di imah

Nyegah Cara anu pangsaéna pikeun nyegah cacar nyaéta nyandak vaksin cacar. Sarerea—kaasup barudak, rumaja, jeung déwasa—kudu meunang dua dosis vaksin cacar lamun maranéhna can kungsi ngalaman cacar atawa teu kungsi divaksinasi. Vaksin cacar pisan aman sareng efektif pikeun nyegah panyakit. Kalolobaan jalma anu meunang vaksin moal meunang cacar. Upami jalma anu divaksinasi kaserang cacar, gejalana

Kumaha ngakuan panipuan médis sareng panipuan

panipuan Kaséhatan panipuan kasehatan sanes kajahatan tanpa korban. Éta mangaruhan sadayana — individu sareng usaha sami — sareng nyababkeun karugian puluhan milyar dolar unggal taun. Éta tiasa ningkatkeun premi asuransi kaséhatan, ngalaan anjeun kana prosedur médis anu teu perlu, sareng ningkatkeun pajeg. Penipuan perawatan kaséhatan tiasa dilakukeun ku panyadia médis, pasien, sareng anu sanés anu