Pilari ideu pikeun nutupan akar anjeun antara janjian salon? Pikeun momen-momen nalika hirup janten sibuk atanapi anggaran janten ketat, urang peryogi pilihan sanés pikeun nutupan akar anu katingali. Untungna, aya seueur cara pikeun nyamur bulu kulawu sareng pertumbuhan deui akar tanpa mesen janjian warna. Ieu salawasna pangalusna pikeun nempo stylist Anjeun pikeun root touch up profésional. Nanging, aya sababaraha perbaikan samentawis anu tiasa ngabantosan kamuflase akar anjeun antara kunjungan salon. Éta sadayana ngeunaan janten licik sareng warna rambut anjeun. Ayeuna, ulah nyandak ieu salaku musabab pikeun ngarobah kana kasar, ngawarnaan kotak generik atanapi metode anu teu aman. Teu patut ngarusak rambut anjeun pikeun ngahémat sababaraha dolar. Gantina, balikkeun ka pilihan DIY anu langkung aman (anu henteu meryogikeun spidol permanén) atanapi nganggo asesoris rambut karesep anjeun pikeun nutupan garis rambut anu luntur salaku solusi samentawis dugi ka anjeun tiasa ningali stylist anjeun. Eureun berjuang pikeun nutupan pertumbuhan deui anjeun ku salapan hacks rambut anu gampang di bumi ieu pikeun nutupan akar anu katingali.

1. Sumputkeun Garis Rambut Anjeun Jeung Ikat Kepala

Gaya rambut anu elegan sareng asesoris rambut diciptakeun ku Redken Global Creative Director, Guido Palau pikeun Dolce & Gabbana.Kiridit poto:
@redken Heran naha headbands teu pernah kaluar tina gaya? Kusabab unggal jalma ngagunakeun aranjeunna pikeun nutupan akarna. Asesoris rambut anu gunana ieu sampurna pikeun nyumputkeun garis rambut anjeun, bari tetep katingali digosok sareng elegan. Pikeun sinyalna akar optimal, ngahontal headbands lega atawa leuwih jéntré pikeun sinyalna tambahan.

2. Cover-Up Jeung Makeup

Model sareng warna rambut ombre kulawu sareng hideungKiridit poto:
@vanessacesario_ Upami anjeun dina ciwit, kéngingkeun eyeshadow atanapi bubuk pameunteu anu cocog sareng warna rambut anjeun sareng lebu sakedik dina garis rambut anjeun. Warna bakal ngabantosan ngalembutkeun warna, bari ogé ngajantenkeun garis rambut langkung kandel. Ngan pastikeun pikeun nyeuseuh makeup kaluar tuntas dina ahir poé, sabab makeup bisa akumulasi dina kulit sirah Anjeun atawa kaluar dina bantal Anjeun.

3. Jieun sampo garing BFF Anjeun

Gambar Bantal Buktina Blow Dry Dua Poé Extender Minyak Nyerep Sampo garingKiridit poto:
@redken Lemeskeun tampilan garis rambut anjeun ku nerapkeun sampo garing kana akar anjeun. Trik ieu dianggo keajaiban pikeun pirang sareng anu gaduh warna rambut anu langkung hampang sabab ngalembutkeun garis antara pertumbuhan deui anu katingali sareng sesa rambut anjeun. Sampo garing ogé tiasa dianggo salaku agén mattifying anu tiasa ngabantosan nyerep minyak.

5. Ngalungkeun Topi

Model maké topi leumpang di landasanKiridit poto:
@redken Sapertos headbands, topi mangrupikeun solusi anu gancang sareng gampang pikeun nyumputkeun abu-abu sareng akar anu teu warna. Topi ogé saé pikeun ngajagi warna rambut anjeun sabab ngabantosan ngahalangan sinar UV anu luntur warna-bonus!

6. Tambahkeun A Braid

Model pirang kalayan rambut wavy sareng pikir kepangan anu diciptakeun ku Megan Hollinger.Kiridit poto:
@hollibeauty_ Braids luar biasa dina tricking panon pikeun nempo leuwih dimensi jeung tékstur dina bulu. Ku nambahkeun untun sapanjang garis rambut anjeun, anjeun tiasa nyamur akar anjeun sareng masihan penampilan warna rambut anu langkung diménsi.

7. Warna Akar Anjeun Jalan nu Katuhu

Gambar kit Root FusionKiridit poto:
@redken Toel-up akar umum di bumi bahkan henteu caket sareng warna rambut kualitas salon. Kéngingkeun anu pangsaéna tina dua dunya ku naroskeun stylist Redken anjeun pikeun resep anjeun Root Fusion. Éta mangrupikeun kit root-touchup di bumi anu dipilih ku stylist anjeun khusus pikeun cocog sareng warna rambut anjeun. Henteu aya perjalanan ka toko ubar sareng henteu aya tantangan pikeun milih tempat teduh anu ampir cocog sareng warna rambut anjeun. Root Fusion kalebet jumlah produk anu pas pikeun nutupan garis rambut sareng bagian anjeun. Ieu mangrupikeun cara anu gancang, gampang, profésional pikeun nyegerkeun akar anjeun di antara pasini warna.

8. Paké A Conditioner Tinted

Model pirang kalayan gelombang leupas sareng kacamata hideung.Kiridit Poto:
@ryanpearl23 Ngagunakeun kondisioner tinted tiasa ngabantosan nyaluyukeun nada dina warna rambut anjeun sareng ngabantosan tampilan akar anu luntur. Warna dina kondisioner dianggo pikeun nyaluyukeun rupa-rupa nada dina rambut, anu tiasa ngabantosan masalah warna rambut anjeun anu langkung bermasalah. Pikeun pirang haneut, péngkolan ka Blonde Idol Custom-Tone Color-Depositing Daily Treatment in Warm. Pikeun pirang cooler, milih pikeun ngiuhan Violet sabab bakal mantuan pikeun neutralize sagala brassiness dina bulu.

9. Nangkeup tékstur Alam anjeun

Model kalayan anca, curls bébas frizz.Kiridit poto:
@redken Gaya rambut pin-lurus sareng updos ketat tiasa ngagedekeun tampilan akar anu luntur atanapi tumbuh deui. Pasihan warna rambut anjeun sababaraha kamar ngagoyangkeun ku nangkep tékstur alami na. Gawe sareng curls anjeun sarta kinks tinimbang nyumputkeun aranjeunna. Tékstur sareng dimensi anu tambihan tiasa ngabantosan tampilan akar anu katingali sareng pertumbuhan deui. Bantuan ahli aya di dieu. 08 Apr 2020 02:00 Upami anjeun pirang botol dina iso ayeuna, anjeun terang naon anu aya. Sanaos anjeun junun ngalaksanakeun akar anjeun sateuacan coronavirus dinyatakeun pandémik, retakan bakal mimiti muncul. Jeung saterusna, panik ensues. Kusabab bari urang sacara teknis ‘diidinan’ nganjang ka juru cukuran, anu ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngaratakeun kurva sigana rada nolak. Atawa, sarua, Anjeun bisa jadi teu ningali titik bade profésional dugi mane glorious Anjeun tiasa kaluar na tentang di dunya deui. Barina ogé, anjeun salawasna bisa nyumputkeun bagian luhur sirah anjeun dina Face-time. Tapi kalayan henteu aya tungtung koronavirus dina cakrawala, urang tiasa aya dina ieu kanggo jangka panjang. Janten ELLE milarian bantosan para profesional rambut, pikeun ngabagikeun tip pangsaéna pikeun ngajaga rambut pirang sans juru tata rambut, sareng nyamar yén pertumbuhan deui giveaway…

Toning sampo nyaeta BFF Anjeun

Émut nalika juru tata rambut anjeun nyarios yén anjeun nganggo sampo toning tapi anjeun henteu? Leres, panginten waktosna pikeun nyandak éta. Di Spy, Kepala Colourist di Wieselmann Salon di Melbourne, nyarankeun ngagandakeun produk toning anjeun. “Bersihkeun rambut anjeun nganggo sampo [pirang] heula, teras nerapkeun sampo [toning] kadua salami maksimal lima menit.” Ku ngalakukeun ieu sahenteuna saminggu sakali, éta bakal tetep brassiness di bay tapi ogé nyadiakeun lemes (baca: teu mungkin keur barang up) éfék toning. Atanapi, pikeun ngubaran sareng nada dina hiji léngkah, Spy nyarankeun nyampur produk toning anjeun sareng masker rambut karesep anjeun pikeun nyegerkeun pinuh. Schwarzkopf BLONDME Blush Nyeuseuh Pérak ($ ​​28,95, Rambut Oz & kageulisan), FUDGE Beresih Pirang Violet Toning Shampoo ($ 10, Priceline) sarta Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet ($ 46, Adore Beauty).

Menyemprot diri sababaraha relief samentara

Pikeun solusi anu gancang (henteu aya pancuran anu diperyogikeun) sampo garing berwarna tiasa dianggo. “Schwarzkopf’s OSiS + BOHO Rebel’s Blond pigmented dry shampoo ($23.95, Oz Hair & Beauty) tiasa ngagaleuh lega pikeun anu ngagaduhan pertumbuhan anu kuat”, saur Spy. Tujuan pikeun ngiuhan anu ragrag antara warna alam anjeun sarta pirang tungtung anjeun pikeun adun mulus.

Flip bagian anjeun

Upami warna anjeun henteu sasuai, teraskeun trik gaya. “Cukup waktos pikeun niup rambut anjeun kalayan seueur volume supados anjeun tiasa ngabalikeun bagian éta,” saur Dee Parker Attwood, Duta Nasional Profesional Schwarzkopf sareng Penata Rambut Taun Australia, ti Wieslemann Salon di Melbourne. «Bagian samping dianggo hadé ti tengah nalika regrowth nyobian pikeun Panyandakan Alih ku mumusuhan; tetep garis bagian pabalatak tur disheveled pikeun difusi pangalusna, »manehna ngabejaan ELLE .

Mangpaat asesoris sareng gaya santai

Ieu hiji hal alus asesoris bulu aya, sabab bisa ngan meunang anjeun ngaliwatan ka garis finish. “Salves sirah, klip jeung knots luhur pabalatak téh gancang, gagasan styling fun anu bakal ngarobah up tampilan anjeun, sarta masihan anjeun poé libur styling,” nyebutkeun Parker Attwood. «Paké waktos ka masihan bulu anjeun putus tina parabot panas bari anjeun teu katempo; rawat rambut anjeun unggal minggu nganggo topéng, sareng ajak tékstur alami nganggo semprotan uyah atanapi balm tékstur pikeun gelombang alami anu teu rapih.

Nangkeup balayage

Nunjukkeun yen paling blondes aya dina parahu sarua, balayage kabeungkeut boga resurgence a, jadi Anjeun bisa ogé nangkeup eta. Pikeun ngalangkungan tahap anu kagok di-antara, caangkeun tungtung anjeun nganggo toner, tapi teraskeun kana akar anjeun nganggo sampo garing pikeun brunettes. “Larapkeun kana rambut garing, nyemprot enteng sareng gosok langsung pikeun nyiptakeun éfék akar anu smudge,” saur Parker Attwood. Sareng upami éta mangrupikeun panglipur, akar anu kakeunaan sadayana ngamuk ayeuna waé. Tanya Margot.

Baca ieu salajengna

Maca deui

Bulu Romance - Kumaha nyumputkeun regrowth - hairstyling tips Hiji patarosan anu sering kuring naroskeun nyaéta kumaha carana nyumputkeun pertumbuhan deui anjeun. Abdi resep ngawarnaan rambut kuring sareng kuring gaduh seueur trik pikeun nutupan pertumbuhan deui sial kuring anu ngabuktikeun yén kuring sanés pirang nyata. Tip ieu ogé dianggo pikeun nyumputkeun buuk abu, atanapi naon waé bédana warna naha anjeun badé ti poék ka terang, atanapi terang ka poék. Aya siklus pikaseurieun anu ku kuring perhatikeun ku kamekaran rambut anjeun. Éta sigana bakal saé pikeun sababaraha minggu teras ujug-ujug aya ngan ukur 1 dinten dimana kuring sapertos kieu, “kumaha kuring henteu perhatikeun sabaraha pertumbuhan deui kuring?! Sareng abdi tiasa janjian sareng tukang cukur siang ieu?!”. Ieu ngan sigana robah dina 1 poé. Éta mana tina kabawa lengkep, janten awon pisan sareng kuring kedah nutupan sadayana rambut kuring lengkep. Teras tangtosna kuring henteu tiasa nampi janjian pikeun saminggu deui, janten kuring ngagaduhan saminggu deui pikeun hirup sareng kamekaran deui. Masalah dunya munggaran, kuring terang, tapi hey, kuring blogger rambut. Nutupan regenerasi penting pikeun kuring. Janten naha anjeun nyobian ngahémat artos ku ngajauhan janjian rambut anjeun, atanapi anjeun ngan ukur teu tiasa ningali tukang warna anjeun, ieu sababaraha tip pikeun nyumputkeun pertumbuhan deui anjeun.

1. Zig-zag bagian anjeun

Romance Rambut - Tip rambut - Robah bagian anjeun Nganggo bagian anu lempeng dina rambut anjeun mangrupikeun garis waktos anu pasti pikeun nunjukkeun sabaraha lami anjeun ngawarnaan rambut anjeun. Éta ngajadikeun éta garis regrowth jadi atra. Leupaskeun garis lempeng tur jieun bagian anjeun bengkung. Lakukeun garis zig-zag saeutik, balikkeun diagonal, sareng robih arah supados jalma henteu tiasa ningali garis pertumbuhan anu pasti. Ieu cara pangbasajanna pikeun nyieun regrowth Anjeun kirang conspicuous.

2. Paké bulu Anjeun kaluar

Narik rambut anjeun sadayana deui dina updo anu ketat leres-leres nyorotkeun pertumbuhan deui sapanjang garis rambut anjeun. Gantina, ninggalkeun sababaraha lembar bulu leupas sabudeureun hareup raray anjeun pikeun soften gaya. Atanapi langkung saé, paké rambut anjeun supados fokusna dina tungtung rambut anjeun sanés dina akar. Anjeun masih tiasa ngalakukeun sababaraha gaya rambut satengah-up anu lucu upami anjeun resep ngaleungitkeun rambut anjeun tina raray anjeun. Tapi ninggalkeun tungtung rambut anjeun kaluar ngan pindah fokus ti regrowth anjeun ka warna nyata rék bulu anjeun jadi.

3. Curl bulu Anjeun

Rambut lempeng bakal nunjukkeun garis pertumbuhan deui langkung seueur tibatan rambut keriting. Ku nambihan sababaraha volume dina akar, sareng ngagulung rambut anjeun, éta langsung nyamar pertumbuhan deui anjeun. Janten nempatkeun straightener sareng nangkeup tékstur alami anjeun. Kuring nganjurkeun make bubuk volume pikeun nambahkeun saeutik saeutik tina angkat akar pikeun mantuan nyumputkeun garis regrowth.

4. Akar bubuk touchup

Romance Rambut - Kumaha nyumputkeun pertumbuhan deui - Oribe Airbrush sareng Joico Tint Shot sareng Warna Wah Upami anjeun henteu tahan akar anjeun, anjeun tiasa ngawarnaan aranjeunna kalayan bubuk touchup akar sareng semprot. Aya sababaraha formulasi anu langkung énggal anu tiasa langsung nyumputkeun pertumbuhan deui anjeun, sareng kuring nguji éta dina rambut sareng dina kertas. Joico Tint Shots gaduh pangaruh anu langkung ageung kalayan bérés anu rada bubuk. Coklat ngagaduhan warna lebu anu langkung terang nalika garing. Pirang sigana rada haneut dina mimitina tapi ogé terang nalika rambut kuring garing. The Tint Shots ogé nambihan sababaraha tékstur kana rambut anjeun pikeun masihan anjeun angkat akar bari nutupan warnana. Tahan kaléng kira-kira 15cm nepi ka 20cm tina bulu anjeun sarta nyemprot dina pondok, burst seukeut pikeun nempatkeun warna persis dimana anjeun peryogi eta. Anjeun tiasa mendakan Joico di salon. Bulu Romance - Kumaha nyumputkeun regrowth - Oribe Airbrush na Joico Tint Shot Semprotan Oribe Airbrush Root Touchup ngagaduhan bérés anu langkung lemes sareng rentang warna anu saé. Éta henteu nambihan volume éta kana akar, tapi bubukna nyéépkeun lapisan warna anu lembut dina rambut anjeun sareng ngabantosan nyamur katumbuhan sacara instan. Abdi bogoh warna kentel jeung sinyalna dina botol saeutik misalna kalawan finish bener alam. Anjeun tiasa mendakanana di salon atanapi online di dieu sareng di dieu. Warna Wah bubuk touchup akar sigana kawas cross antara bubuk beungeut jeung hiji kalangkang panon. Unggal set hadir sareng sikat sakedik supados anjeun tiasa nyabak rambut anjeun dina eunteung kompak. Ieu sanés makeup biasa, sabab daya tahan bubuk ieu luar biasa. Henteu dikumbah dugi ka anjeun nganggo sampo. Ieu ngandung harti yén éta hadé pikeun ngagem dina poé lembab atawa hujan. Sanaos anjeun angkat ka gim sareng damel, éta tetep, sareng éta moal kabur sareng ngantepkeun tanda-tanda dina ramo anjeun. Panggihan online di dieu sareng di dieu.

5. Maké topi

Sareng upami sadayana gagal, ngagem topi! Abdi resep ngagem topi sareng henteu peryogi alesan pikeun ngagemna. Sababaraha dinten kapengker sateuacan kuring ngawarnaan rambut hartosna kuring kedah nganggo topi. Abdi resep topi ieu sareng ieu ogé. Ku jalan kitu, aya jualan badag di Shopbop, make kode BIGEVENT16 . [show_shopthepost_widget id=”1444299″] Janten wartosan kuring, naha anjeun mendakan yén anjeun perhatikeun pertumbuhan deui anjeun dina hiji dinten sareng anjeun henteu percanten yén anjeun henteu perhatikeun sateuacanna ogé? Dupi anjeun nyobian sagala produk touchup root? Naon anu dianggo pikeun anjeun? Sareng mana topi karesep anjeun pikeun ngagem dina dinten-dinten éta sateuacan anjeun ningali juru cukuran anjeun?


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *