Awéwé anu nampi ekstensi rambut anyaman sareng braids Salaku stylist, anjeun kedah terang kumaha gaya rambut klien anjeun ku sababaraha cara. Ekstensi rambut sareng anyaman populer pisan, sareng aya kasempetan anu saé pikeun klien anjeun hoyong jasa ieu dina sababaraha titik. Éta sababna anjeun kedah terang kumaha masang anyaman sareng ekstensi rambut dumasar kana kahoyong klien anjeun. Éta ogé penting pikeun ngadidik klien anjeun pikeun leres miara gaya ieu pikeun ngajaga aranjeunna pilari pangalusna maranéhanana salami mungkin. Ieu sababaraha hal penting anu kedah diperhatoskeun ngeunaan ekstensi rambut sareng anyaman.

Naon Dupi ekstensi Rambut?

Ekstensi rambut mangrupikeun potongan rambut sintétik atanapi manusa anu ditambahkeun kana rambut asli klien nganggo sababaraha metode. Métode ieu kalebet klip, aplikasi mulus, beungkeutan, fusi, braiding, sareng anyaman. Nalika ekstensi rambut kedah diterapkeun ku stylist rambut pikeun seueur metode ieu, sababaraha urang nerapkeunana nganggo metode anu langkung saderhana sapertos klip di bumi. Nanging, upami klien anjeun naroskeun patarosan ngeunaan ngajaga sareng masang ekstensi, penting pikeun gaduh inpormasi anu leres. Contona, ekstensi bulu dijieun tina bulu manusa bisa panas-styled; ekstensi bulu sintétik biasana teu tahan panas, jadi leuwih sae pikeun teu niup garing atawa maké beusi datar dina eta. Ekstensi rambut anu dilakukeun tina boh jinis rambut tiasa dipotong kana gaya, tapi dina kalolobaan kasus, anu didamel tina rambut manusa langkung saé pikeun gaya anu kalebet lapisan atanapi poni anu didefinisikeun.

Naon Dupi anyaman?

Anyaman mangrupikeun metode masang ekstensi rambut anu ngalibatkeun ngaput potongan ekstensi atanapi wefts kana rambut. Dina kalolobaan kasus, bulu klien urang braided kana cornrows atawa lagu. Ekstensi anu dianggo pikeun anyaman dikumpulkeun di luhur sareng diikat babarengan pikeun nyiptakeun potongan rambut. Anjeun bakal nyandak bagian disegel tina extension jeung ninun jarum jeung thread kana wewengkon mana anjing laut bulu babarengan. Teras, anjeun ngaput ekstensi kana lagu pikeun ngamankeunana dina rambut klien.

Métode tambahan pikeun Nambahkeun Ekstensi Rambut

Métode Manjangkeun Rambut Beungkeut

Kumisan ti anyaman extension rambut (s) kana buuk klien urang, Anjeun ogé bisa ngagunakeun métode beungkeutan. Pikeun beungkeutan, anjeun kedah nerapkeun lem extension kana weft sareng nerapkeun ekstensi kana akar rambut klien. Ieu mangrupikeun salah sahiji metode anu paling gampang pikeun nerapkeun ekstensi sareng samentawis. Gumantung kana jinis rambut klien, ekstensi kabeungkeut tiasa salami sababaraha minggu.

Ékstensi Rambut Fusion

Ekstensi bulu fusi mirip sareng beungkeutan, tapi langkung lami. Pikeun fusi, lem keratin diterapkeun kana ekstensi. Bulu sabenerna klien dibagi kana bagian leutik, sarta extension bulu diterapkeun ka unggal bagian. Lem keratin kuat pisan sahingga ekstensi fusi tiasa dugi ka genep bulan.

Klip-di ekstensi Rambut

Clip-in mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun nerapkeun ekstensi kana rambut. Klipna dijahit kana ekstensi sareng ngamungkinkeun anjeun ngajepit ekstensi kana rambut klien. Klién anjeun ogé tiasa nganggo metode ieu di bumi pikeun nambihan poni atanapi ngajantenkeun rambutna langkung panjang. Klién anu hoyong nambihan sorotan atanapi lampu sorot kana rambutna tanpa ngawarnaan éta tiasa nganggo ekstensi pikeun ngahontal tampilan anu dipikahoyong. Najan kitu, pikeun ngajaga ekstensi kasampak pangalusna maranéhanana, maranéhanana kudu nyeuseuh, kaayaan jeung sisir ekstensi bulu rutin sangkan aranjeunna kasampak leuwih kawas bulu alam.

Métode Anyar pikeun Ekstensi Rambut

Nalika anjeun nampi langkung seueur klien salaku stylist rambut sareng janten langkung mapan dina widang anjeun, anjeun kedah terang ngeunaan metode anyar pikeun nerapkeun ekstensi rambut.

Micro-links ekstensi Rambut

Métode micro-links henteu ngalibetkeun panas atanapi lem, sareng anjeun henteu kedah nganggo panghapus lem pikeun ngaluarkeun ekstensi. Sababaraha klien tiasa naroskeun ngeunaan metode ieu, sabab tautan mikro henteu nyababkeun karusakan kana rambut. Bulu alami klien ditarik dina bagian anu alit pisan nganggo alat anu sami sareng hook crochet. Unggal extension bulu tos tipped kalawan agén sealing sarta nempatkeun di jero link hook crochet tur squeezed pageuh. Pikeun miceun ekstensi micro-link, ngan make pinchers pikeun muka link; Upami rambutna dirawat leres, éta tiasa dianggo deui sababaraha kali.

Pertimbangan pikeun Métode Micro-link Hair Extension

Anjeun tiasa ogé hoyong nganggo tautan dina bintik-bintik
rambut anu tangtu anu tiasa diangkat tibatan ngalakukeun deui sadayana rambut klien. Ieu
biasana bakal nahan klien dugi ka janjian rambut salajengna. Tumbu
bisa ngabentuk bunderan sarta ngaput hairpiece kana tempat atawa tahan wigs handap. Kusabab
mikro-tumbu leutik pisan, aranjeunna iklas sacara alami dina rambut, janten upami klien nampi
warna ekstensi anu sami sareng rambut atanapi warna saleresna anu tiasa
dianggo pikeun sorotan, ekstensina sesah pisan ningali, anu ngajantenkeun. gaya
kasampak pisan alam.

Ekstensi Rambut Seamless

Ekstensi rambut anu mulus mangrupikeun produk énggal anu anjeun kedah terang salaku stylist rambut. Bagian wefted tina bulu asalna tina strip polyurethane pisan datar. Jalurna gaduh pita dua sisi, janten anjeun ngan ukur kedah cabut tonggong pita teras terapkeun kana rambut klien anjeun. Ekstensi ieu biasana salami sababaraha dinten, atanapi anjeun tiasa nambihan napel kana ekstensi supados tahan sababaraha bulan. Ekstensi rambut anu mulus henteu gampang dideteksi saatos diterapkeun, sabab aranjeunna ngagolér dina rambut sareng klien malah tiasa ngajalankeun ramo dina rambutna tanpa ngaraos ekstensina Sababaraha klien ogé resep aranjeunna sabab teu nyaman sareng henteu ngabutuhkeun anjeun. pikeun ngajalin rambut alami sapertos anu anjeun lakukeun upami anjeun nerapkeun anyaman.

Miara Tenun sareng Panyambung Rambut

Sakali anyaman atanapi ekstensi rambut dipasang,
klien anjeun kedah terang kumaha miara rambut di bumi. Tangtosna, anjeun ogé kedah
terang kumaha ngajaga ekstensi sapertos énggal, sabab sababaraha klien bakal
sumping ka anjeun pikeun pangropéa ekstensi. Weaves merlukeun perawatan husus sarta
perawatan. Ieu mangrupikeun pituduh anu anjeun kedah nyarankeun ka klien anjeun:

Nyeuseuh

Ekstensi rambut manusa kedah dikumbah sareng dikondisikeun unggal 1-2 minggu. Ieu ngabantosan rambut ngajaga caang sareng ngabersihkeun sadaya lebu sareng produk styling tina rambut. Penting pikeun ngagaringkeun rambut lengkep sateuacan nerapkeun panas. Anjeun ogé kedah nganggo pengering rambut saatos ngumbah rambut pikeun mastikeun ekstensi rambut parantos garing. Ieu hususna penting lamun ekstensi bulu anu anyaman kana bulu sabenerna klien urang. Lamun ekstensi bulu baseuh lila teuing sanggeus ngumbah, bagian tina bulu klien urang ogé bakal baseuh. Tumpukan Uap bisa ngakibatkeun mildew sarta karuksakan kulit sirah. Ngawartosan klien yén cai haneut téh pangalusna pikeun ekstensi bulu, sarta yén maranéhna kudu ngumbah bulu maranéhanana sarta ekstensi sahenteuna saminggu sakali lamun aranjeunna kesang. Hadé pisan mun éta ngagunakeun sampo sareng kondisioner anu bébas sulfat, sabab langkung lembut dina ekstensi rambut sareng kulit sirah.

Perawatan Umum pikeun Extension Rambut

Pastikeun pikeun ngingetkeun klien anjeun yén
ekstensi bulu manusa kudu diurus ku cara nu sarua maranéhna bakal miara
bulu maranéhanana sabenerna. Bulu sintétis henteu tahan salami sareng panginten kedah dikumbah sareng
dirawat kalayan cara anu béda. Sababaraha ekstensi sintétik gaduh
petunjuk cuci khusus, janten pastikeun turutan petunjuk ieu supados ekstensi sintétik
bakal katingali pikaresepeun salami mungkin.

Ngarawat Rambut Kepang

Upami rambut klien dijalin sareng ekstensi rambut
dijahit kana kepang, langkung saé ngagunakeun botol semprot pikeun ngumbah antara
kepang. Campurkeun cai sareng sampo dina botol semprot sareng nyemprot solusina
kana braids. Solusi ieu ogé kedah diterapkeun kana kulit sirah. Gently
urut sampo jeung cai. Anggo botol semprot anu sanés ngan ukur cai pikeun
bilas solusi tina rambut sareng kulit sirah. Proses ieu tiasa diulang sakali
atanapi dua kali pikeun mastikeun kulit sirah sareng braids beresih. Bulu kudu garing
lengkep. Penting pikeun henteu ngabalikkeun sirah nalika ngumbah,
sabab ieu tiasa kusut ekstensi. Salian ngagunakeun blow dryer, éta
ogé pangalusna pikeun klien diuk handapeun dryer hooded pikeun mastikeun bulu
sagemblengna beresih.

Ninggalkeun-Kaluar

Upami bagian tina rambut alami klien ditinggalkeun,
rambut ieu ogé kedah dirawat. Pangudar jero rambut nyegah
kagaringan sareng pegatna, janten langkung saé pikeun ngabenerkeun bagian rambut ieu dina
unggal sampo. Tuang sajumlah leutik kondisioner kana rambut sareng terapkeun kana
tempat anu dicabut. Pasang topi pancuran dina sirah klien sareng ngantepkeun
kondisioner sakitar 20 menit. Anjeun oge bisa nempatkeun klien dina
dryer hooded pikeun inténsif efek conditioner nu. Anjeun ogé kedah
nganggo botol nozzle anu dieusi kondisioner pikeun mastikeun anjeun ngahontal akar
rambut klien. Bilas kondisioner tina rambut nganggo cai haneut sareng
nerapkeun kondisioner cuti pikeun nyegah rambut kusut.

Perawatan sapopoé

Nalika ngumbah sareng ngondisikeun rambut kedah dilakukeun
sahenteuna dua kali saminggu, semprotan antibakteri kedah diterapkeun kana
rambut braided klien unggal dinten. Ieu ngajaga mildew ti settling dina buuk jeung kulit sirah,
sabab bisa nyokot lila pikeun bulu braided nepi ka garing. Métode ieu ogé pangsaéna
pikeun klien anu ngagaduhan rambut kandel anu henteu gancang garing. Semprotan kedah
diterapkeun saatos ngumbah rambut sareng unggal dintenna aya ekstensi rambut.

Detangling

Sanggeus ngumbah buuk, detangling ekstensi jeung
sagala bagian tina bulu nu ditinggalkeun kaluar penting. Paké sisir lega-huntu pikeun
detangling; Hadé pisan mun éta mimitian ti handap bulu jeung dianggo ka luhur ka
weft nepi ka bulu bébas tina kusut.

Extension Bulu jeung Ninun Lengser

Nalika éta waktuna pikeun ninun dihapus, pastikeun
taliti motong thread ti lagu tanpa motong
bulu sabenerna klien urang. Oleskeun minyak rambut kana sirah klien pikeun ngagampangkeun kepang
kaluar sareng ngondisikeun rambut. Sisir ramo kana buuk sareng nganggo
sisir waos anu lebar pikeun ngaleungitkeun kusut. Cuci sareng kaayaan rambut klien sareng motong tungtung
sateuacan ngagayakeun. Ieu ngajaga rambut alami klien séhat sareng dina
kaayaan anu saé di antara gaya ekstensi. Pikeun gaya extension kabeungkeut, make remover lem beungkeut.
Larapkeun jumlah berehan ka weft of ekstensi mun gently nyabut weft
tina bulu. Cabut braids wae taliti tur ngumbah, kaayaan sarta motong
bulu.

Konsultasi sareng Klién

Nalika anjeun nuju sakola kosmétologi, instruktur anjeun
sigana bakal nunjukkeun anjeun kumaha masang anyaman rambut sareng ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun
sababaraha metode ekstensi. Kaahlian ieu penting nalika anjeun lulus sareng
ngamimitian nyandak klien anjeun nyalira. Beuki anjeun terang ngeunaan ekstensi rambut,
langkung dipikaresep anjeun narik rupa-rupa klien anu milarian
jasa anjeun. Émut yén nalika anyaman sareng ekstensi rambut sering ngajantenkeun
rambut langkung panjang, aya gaya anyaman anu anjeun tiasa pasang anu masihan klien
rambut panjang gaya anu langkung pondok. Ekstensi mangrupikeun salah sahiji cara anu saé pikeun
ngarobih gaya rambut klien anjeun sacara drastis tanpa kedah motong rambut alami atanapi
ngadagoan rambut dugi ka panjang anu tangtu. Sakali anjeun diajar kaahlian sareng téknik pikeun nerapkeun anyaman atanapi ekstensi rambut, penting pisan yén anjeun konsultasi sareng klien anjeun nalika aranjeunna nyuhunkeun gaya anu peryogi ekstensi. Terangkeun rupa-rupa cara ekstensi tiasa diterapkeun kana rambut sareng nunjukkeun ka klien anjeun conto metode aplikasi supados aranjeunna tiasa ngadamel pilihan anu pangsaéna pikeun jinis rambut sareng gaya anu dipikahoyong. Sababaraha klien tiasa gaduh kulit sirah anu sénsitip sareng upami anjeun nganggo metode anyaman pikeun ekstensi rambut, ieu tiasa nyababkeun ngarareunah. Janten jelas ngeunaan metode panyabutan pikeun ekstensi sareng kumaha ekstensi klien sareng rambut alami kedah diurus pikeun ngajaga rambut klien séhat sareng ngajaga ekstensi katingali pangsaéna salami mungkin.

Hoyong Diajar Langkung?

Naha diajar ngeunaan ekstensi sareng anyaman dipikaresep ku anjeun? Naha anjeun kedah nampi sertipikat sarjana anjeun dina kosmétologi? Di Minnesota School of Cosmetology, kami didedikasikeun pikeun ngabantosan murid program Kosmétologi kami ngembangkeun yayasan anu padet sareng gaya gaya ngalangkungan latihan langsung dina téknik industri dasar sareng maju. Anjeun bakal diajar kumaha motong, warna sareng gaya rambut, masihan manikur sareng pedikur, nyayogikeun perawatan spa sareng ngalaksanakeun rupa-rupa téknik perawatan kulit ti instruktur anu ngalaman industri dina setting salon profésional. Urang ngajaga ukuran kelas urang leutik pikeun mastikeun anjeun meunang instruksi individualized nu peryogi tur perhatian anjeun pantes. Anjeun bakal lulus kalawan sagalana nu peryogi janten artis serbaguna dina industri seru, kaasup diploma cosmetology ti kuliah terhormat. Taroskeun kami ayeuna pikeun diajar langkung seueur ngeunaan janten ahli kosmetik sareng ngamimitian karir anu nguntungkeun dina industri kageulisan.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *