Diajar kumaha nerapkeun bronzer tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun struktur raray sareng warna kulit anjeun. Ieu meureun pendekatan pangbasajanna pikeun liven up complexion Anjeun. Henteu, éta henteu dimaksudkeun pikeun ngan ukur warna kulit anu tangtu. Nalika dianggo leres sareng alat anu leres, produk anu luar biasa ieu tiasa masihan anjeun cahaya anu anca sapanjang taun. Nanging, upami anjeun pemula, anjeun panginten gaduh sajuta patarosan ngeunaan aplikasina, formulasi, sareng seueur bronzer anu aya di pasar . Naha anjeun hoyong diajar langkung seueur? Tetep maca pikeun diajar kumaha nerapkeun bronzer pikeun tan sampurna sareng seueur deui! Dina Artikel ieu

  • Naha Paké Bronzer Atoh?
  • Kumaha Cara Ngalarapkeun Bronzer Ku Jalan Anu Katuhu
  • Kumaha Ngalarapkeun Bronzer- Tutorial Lengkah-demi-Lengkah Sareng Gambar
  • Tip Bronzer Jeung Trik Pikeun Pangaruh Sun-Kissed Pangalusna

Naha Paké Bronzer Atoh?

Ka sadaya gals anu wondering naon husus ngeunaan seni bronzing, hayu atuh ngabejaan Anjeun – éta kaulinan changer masif. Nalika kontur nyaéta ngeunaan ningkatkeun fitur raray anjeun, bronzing mangrupikeun nambihan sakedik kahaneutan sareng cahaya kana ramo anjeun . Éta ngeunaan ngajantenkeun kulit anjeun langkung séhat. Candak? Ayeuna waktuna pikeun diajar kumaha nerapkeun bronzer.

Kumaha Cara Ngalarapkeun Bronzer Ku Jalan Anu Katuhu

Hal anjeun kudu nerapkeun bronzer Shutterstock Aya seueur faktor anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun nganalisa téknik bronzing. Henteu janten masalah naon bentuk raray anjeun, ieu mangrupikeun aturan dasar anu anjeun kedah laksanakeun nalika nerapkeun bronzer – fokus kana daérah wajah anjeun dimana panonpoé sacara alami bakal nyabak, sapertos tulang pipi, dahi, sareng sasak irung anjeun. Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun milih bronzer nu teu leuwih ti hiji atawa dua nuansa darker ti warna kulit alam Anjeun . Ngagunakeun bronzer nu leuwih ti dua nuansa darker ti warna kulit Anjeun atawa teuing sparkly bakal nyieun eta kasampak teu wajar. Hayu urang mimitian ku tutorial urang ngeunaan cara ngagunakeun bronzer ayeuna, naha urang?

Naon nu peryogi
  1. Yayasan
  2. Concealer
  3. Bubuk
  4. Sikat makeup
  5. Bronzer
  6. Panyorot
  7. Beureum

Lengkah 1: Nyiapkeun Kulit Anjeun

  • Mimitian ku kanvas bersih ku ngumbah raray anjeun nganggo pembersih anu hampang.
  • Turutan toner sareng moisturizer anu ringan.
  • Sakali moisturizer kaserep kana kulit anjeun, nerapkeun primer raray favorit anjeun.

[Baca: Kumaha Ngalarapkeun Yayasan Sampurna ]

Lengkah 2: Ngalakukeun Makeup Dasar Anjeun

  • Larapkeun yayasan nganggo sikat atanapi spons kageulisan beueus.
  • Lebetkeun sababaraha concealer upami anjeun peryogi langkung seueur cakupan sareng upami anjeun hoyong nutupan bintik poék atanapi cacad.
  • Sikat saeutik bubuk leutik dina beungeut anjeun (ngagunakeun produk warna dumasar-bubuk dina beungeut anjeun nyegah bronzer nempel dina kulit anjeun sarta jadi patchy).

Tip Pro: Upami anjeun pamula, langkung sae pikeun lengket sareng bronzer berbasis bubuk sabab langkung gampang pikeun nyampur sareng damel. Bronzer finish matte atanapi anu nganggo glitter minimal idéal pikeun tampilan siang anu saé.

Lengkah 3: Larapkeun Bronzer

  • Anggo sikat bronzer pikeun nerapkeun produk ka titik luhur ramo anjeun (sapertos tulang pipi, garis rambut, sareng kuil).
  • Sapu sikat dina tulang pipi sareng daérah kuil dina gerakan ngawangun C.
  • Tambahkeun sakedik kontras kana jawline pikeun éfék anu langkung alami.

Tip Pro: Upami anjeun hoyong nerapkeun bronzer dina sasak irung anjeun, lakukeun pisan enteng sabab anjeun henteu hoyong warnana katingalina kasar. [Baca: 10 Bronzer Pangalusna ]

Lengkah 4: Tambahkeun Sababaraha Highlighter Jeung Blush

  • Nyorot ramo anjeun bakal nyiptakeun dimensi – tapi anjeun henteu hoyong kaleuleuwihan. Nyorot ukur tulang pipi anjeun kalayan produk anu henteu ngagurilap teuing.
  • Pikeun touch finish, nerapkeun sababaraha blush on apel tina pipi anjeun sarta nyampur warna dina kalawan bronzer nu.

Ieu katingal pamungkas! Ayeuna anjeun gaduh gambaran anu adil ngeunaan cara nerapkeun bronzer kalayan leres, ieu sababaraha tip sareng trik anu bakal mangpaat.

Tip Bronzer Jeung Trik Pikeun Pangaruh Sun-Kissed Pangalusna

  • “Swirl, ketok sareng nerapkeun!” Éta kedah janten motto anjeun pikeun bronzer dumasar-bubuk. Ngetok produk nyegah kaleuwihan produk teu asup kana beungeut anjeun.
  • Upami anjeun nganggo krim atanapi rumus cair, pastikeun anjeun ngalambatkeunana ku cara nerapkeun produk dina jumlah leutik sareng laun-laun ngawangun.
  • Skip rumus shimmery sabab condong kasampak nanaon tapi alam mun anjeun mimiti kesang (euweuh urusan naon jenis kulit anjeun).
  • Ngagunakeun sikat katuhu bakal nyieun dunya béda. Pilih sikat anu mengembang atanapi sikat bronzer angled.
  • Ulah, dina kaayaan naon baé, nerapkeun bronzer sakuliah raray anjeun. Éta bakal ngantepkeun ramo anjeun katingali bécék sareng kotor.
  • Nalika milih warna bronzer anu leres, éta hadé pikeun terang naon nada kulit anjeun. Anjeun tiasa milih anu nada langkung beureum-coklat, atanapi anu nada langkung emas. Nanging, ulah kantos milih bronzer anu gaduh warna oranyeu-y sabab katingalina teu wajar dina ampir unggal warna kulit.
  • Upami kulit anjeun garing, nganggo bronzer cair mangrupikeun ide anu saé sabab éta bakal nyandak patches garing atanapi flakiness. Éta ogé hésé pikeun nyampur produk. Gantina, exfoliate kulit anjeun saméméh nerapkeun makeup, tuturkeun up kalawan moisturizer hydrating, sarta nerapkeun bronzer langsung. Sumuhun! Larapkeun bronzer anjeun sateuacan yayasan atanapi moisturizer warna. Ieu jalan kawas pesona a!

A bronzer mangrupakeun game-changer pikeun tampilan makeup anjeun sarta kudu-kudu keur koleksi makeup Anjeun. Konci pikeun ngahontal tampilan anu pangsaéna nganggo bronzer nyaéta milih tempat teduh anu leres sareng nganggo alat anu pas pikeun nerapkeun produk. Salian ti éta, turutan tip kami anu disebatkeun di luhur sareng moal aya anu tiasa ngajauhan anjeun. Janten, tanpa aya ado deui, diajar kumaha nerapkeun bronzer tina tulisan kami sareng siap-siap ningali saluareun anu sampurna. Sanajan kitu, ulah poho pikeun ngajaga diri hidrasi pikeun nu glow alam.

Patarosan remen naroskeun

Dupi abdi tiasa nganggo bronzer tanpa yayasan? Sumuhun. Upami anjeun bagja sareng kaayaan kulit sareng nada anjeun, anjeun tiasa ngalangkungan yayasan. Tapi, pastikeun pikeun ngahidrasi kulit anjeun ku moisturizer sateuacan nganggo bronzer. Dupi abdi tiasa make bronzer sakumaha Blush a? No Bronzer jeung Blush ngawula dua tujuan béda. Sanajan kitu, ngagabungkeun dua mangrupakeun ide nu sae. Blush anjeun nambihan siram alami kana pipi anjeun, sedengkeun bronzer anjeun masihan anjeun sinar panonpoé. Naha kuring nerapkeun bronzer sateuacan atanapi saatos yayasan? Aturan umum nyaéta – yayasan kahiji, dituturkeun ku bronzer, Blush, sarta sorot. Naon warna bronzer anu pas pikeun kuring? Lamun kulit anjeun boga undertones haneut, sahadé coklat emas bakal dianggo kawas magic. Pikeun kulit kalayan nada tiis atanapi nétral, paké bronzer anu henteu langkung ti dua nuansa langkung poék tibatan warna kulit alami anjeun. Pikeun nada konéng, pilih warna peachy anu haneut kalayan nada coklat lemes. Naha artikel ieu mantuan? Dua tab di handap ieu ngarobah eusi di handap.

  • Pangarang

pangarang Esha Saxena nyaéta panulis sareng wartawan sareng ngagaduhan gelar master dina média sareng komunikasi massa. Manehna pageuh percaya… more Bronzer mangrupikeun poko anu saé pikeun kantong kageulisan. Éta tiasa ngajantenkeun kulit anjeun siga anjeun gaduh samak anu dicium panonpoé, sanaos ditangtayungan ku tabir surya. Anjeun oge bisa make eta bangun capé, kulit usum pasty atawa nyieun ilusi tina cheekbones bari nulungan anjeun maénkeun handap sababaraha fitur paling favorit anjeun. Bari bronzer tiasa dianggo keajaiban, lamun ngagunakeun bronzer salah, Anjeun bisa ngeureunkeun nepi ka kasampak oranyeu atawa kotor. Éta sababna kami parantos ngetok artis makeup anu kasohor Tobi Henney pikeun ngabagi persis kumaha milih rumus bronzer anu pas pikeun kulit anjeun, ditambah tip aplikasi pro. Klik Play pikeun lalajo Tutorial Bronzer MUA Tobi Henney Minuhan Ahli Tobi Henney mangrupikeun seniman rias anu berbasis di New York City. Roster klienna kalebet anu sapertos Ashley Graham, Barbara Palvin, Charlotte Lawrence, sareng seueur deui. Anjeunna sateuacana janten Diréktur Makeup L’Oréal Paris pikeun Australia.

Pilih Bronzer pikeun Nada Kulit Anjeun

Studio Bisual / Stocksy Léngkah munggaran nyaéta milih bronzer anu sampurna pikeun warna kulit anjeun. Paling pausahaan ngajual bronzers lampu, sedeng, jeung poék kalawan sababaraha gradasi di antara. Sababaraha merek khusus dina bronzer pikeun kulit anu langkung poék, anu kedah diémutan upami anjeun sacara alami langkung poék. Pilih sahadé anu henteu langkung ti dua nuansa langkung poék tibatan kulit anjeun. Bronzers ogé datangna dina rupa-rupa undertones: pink, peach, jeung konéng. Ieu ngandung harti yén anjeun bakal hoyong milarian bronzer anu cocog sareng nada anjeun. Mun anjeun adil jeung kaduruk ku panon poe gampang, peach atanapi pink bronzers mangrupakeun pilihan hébat. nuansa tambaga anu nice on nada kulit zaitun, bari nuansa darker sampurna pikeun kulit poék. Hindarkeun nuansa oranyeu, anu tiasa katingali teu wajar. Pikeun mantuan Anjeun mutuskeun, tahan bronzer nepi ka kulit Anjeun. Atanapi langkung saé, angkat ka Sephora atanapi department store pikeun nyobian sababaraha sateuacan anjeun mésér. Émut yén anjeun panginten peryogi tempat teduh anu béda dina usum tiris tibatan anu anjeun lakukeun dina usum panas nalika kulit anjeun sacara alami langkung poék. charlotte tilbury parunggu jeung indit Charlotte Tilbury
Filmstar Perunggu & Glow
$ 68,00 Toko

Milih Formula: Bubuk, Krim, atanapi Gél Bronzer?

Magdalena M / Stocksy Upami anjeun gaduh kulit oily atanapi normal, anjeun bakal mendakan yén bronzer dumasar bubuk mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Anggo sikat blush anu pondok sareng mengembang pikeun nerapkeunana. Krim atanapi bronzer dumasar gél dianggo pangalusna pikeun kulit garing. Larapkeun ieu nganggo ramo atanapi bolu. Sapertos sareng kalolobaan produk kageulisan dumasar-krim, penting pikeun mastikeun yén anjeun nyampur pisan kana kulit anjeun atanapi anjeun résiko siga badut. Campur saeutik bubuk bronzer kana moisturizer anjeun pikeun sakabéh-leuwih, tapi slight, glow. Anjeun ogé tiasa nyéépkeun bronzer kanggo usum tiris sareng milih gantina pikeun moisturizer tinted atanapi sunscreen tinted.

Nyiapkeun Kulit Anjeun

ohlamour studio / Stocksy Ieu tiasa disada écés, tapi kedah nyarios: bronzer kedah janten salah sahiji produk anu terakhir anu anjeun anggo dina ramo anjeun. Larapkeun yayasan, concealer, sareng blush sateuacan sikat anjeun nyabak bronzer anjeun. Anjeun oge bisa manggihan eta pangalusna pikeun nerapkeun brushing lampu bubuk beungeut saméméh anjeun nerapkeun bronzer. Ieu tiasa ngabantosan nyegah bubuk bronzing atanapi krim nempel kana yayasan anjeun, anu tiasa nyababkeun anjeun katingali bintik.

Dimana Larapkeun Bronzer

Miquel Llonch / Stocksy Bronzer katingalina langkung saé upami diterapkeun enteng ka sadaya tempat dimana panonpoé sacara alami bersinar, kalebet kuil, pipi, irung, sareng gado. Sababaraha seniman rias ogé resep ngagosok saeutik kana kelopak panon upami makeup panon bakal hampang. Nerapkeun bronzer kana beuheung ogé mangrupakeun ide nu sae, sanajan éta lain titik alam pikeun panonpoé. Léngkah ieu nyegah katingal rada konyol tina beuheung bodas ngalawan raray perunggu. kulit usum panas buludru matte bronzer Tanpa
hukum Summer Kulit buludru matte Bronzer
$ 38,00 Toko

Kumaha Larapkeun Bronzer

Sergey Narevskih / Stocksy Pikeun nerapkeun bronzer Anjeun, make sikat badag dipped generously dina bubuk. Anjeun tiasa niup kaleuwihan sateuacan sikat némpél kulit anjeun.

  1. Larapkeun heula kana pipi, pindah ka luhur dina formasi «C» ka candi. Konci di dieu nyaéta nyampur, nyampur, nyampur. Anjeun teu hoyong globs warna.
  2. Pikeun irung, ulah aya belang coklat ku ngagunakeun touch hipu tur ngalakukeun nyatu blending. Anjeun teu hoyong skip irung sabab irung urang sacara alami meunang panonpoé, tapi anjeun hoyong ati-ati.
  3. Pindah kana beuheung, nerapkeun lapisan lampu ka hareup beuheung jeung blending eta di.

Upami anjeun parantos kaleuleuwihi, paké kapas anu bersih pikeun nyéépkeun sabagian tina raray anjeun.

Biwir anu langkung kandel, tulang pipi anu langkung saé, sareng rahang sudut

Contouring dasarna ngagunakeun bronzers sareng blush pikeun nyiptakeun definisi dina ramo anjeun. Tujuanana di dieu nyaéta nyiptakeun bayangan pikeun nyorot bagian anu pangsaéna (halo, tulang pipi sareng tulang rahang!) Anjeun bakal peryogi bronzer nu teu teuing shimmery atawa jeruk. Bronzers coklat condong dianggo pangalusna. Inget yén anjeun teu hayang mawa perhatian ka bronzer nu. Ieu dimaksudkeun pikeun nyieun hiji ilusi. nars laguna bubuk bronzing Nars
Bronzer Bubuk i Laguna
$ 38,00 Toko

Sésa Makeup Anjeun

Ivan Gener / Stocksy Bronzer nyalira tiasa katingali kusam. Pikeun tampilan embun, nerapkeun blush krim kana apel tina pipi anjeun. Kombinasi bronzer sareng krim blush leres pisan, janten ulin sareng éta dugi ka anjeun resep. Numutkeun seniman makeup Bobbi Brown, bronzer katingalina paling saé dina dinten-dinten anjeun henteu nganggo seueur yayasan. Anjeun bakal hoyong tetep sesa makeup Anjeun rélatif hampang. Pikirkeun mascara, sapuan cahaya panon, sareng sakedik warna dina biwir anjeun. Urang sadaya hoyong yén glow pos-liburan pikeun panungtungan hirupna, tapi teu sadaya jelema boga waktu pikeun diri tan unggal poé lianna. Pikeun ngajaga sinar panonpoé anu dicium ku panonpoé, bronzer nahan konci pikeun kasuksésan anjeun. Di Revolution, kami ngajelaskeun kumaha cara nerapkeun bronzer sareng nunjukkeun pituduh kami pikeun produk-produk glow-geting pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun ngahontal luminositas anu katingali alami. Anjeun bakal katingali sapertos anjeun nembé angkat ti pantai, naon waé waktos taun (atanapi cuaca)!

Naon Dupi Bronzer?

Urang sadayana ngagaduhan sahenteuna hiji dina kantong makeup urang, tapi hayu urang balik deui ka dasarna. Bronzer mangrupikeun produk makeup anu sayogi dina sababaraha bentuk, kalebet krim, bubuk sareng cair pikeun nambihan cahaya anu haneut kana tampilan anjeun. Paporit di kalangan selebriti (pikir Kim K, Beyonce jeung J Lo, ngan sababaraha ngaran), loba sumpah ku eta mantuan ngawatesan waktu spent dina sinar UV ngabahayakeun panonpoé urang atawa ranjang tanning.

Pikeun naon Bronzer Dipaké?

Janten, naon anu dilakukeun ku bronzer? Naha éta sami sareng contouring? Atawa leuwih deukeut ka tan palsu? Memang leres bronzer tiasa ngabantosan anjeun nyiptakeun tampilan disamak saatos liburan, tapi éta langkung seueur tibatan penggantian samak diri. Bronzer diterapkeun ka daérah anu anjeun hoyong tambahkeun kahaneutan. Éta linggih dina bagian anu langkung jero tina kulit anjeun, nambihan jero, cahaya sareng definisi kana fitur pangsaéna anjeun. Sareng éta sanés ngan ukur pikeun raray – bronzer ogé tiasa diterapkeun kana awak! Hoyong ningkatkeun tulang selangka anjeun? Pop sababaraha bronzer on. Nambahkeun cahaya tambahan saeutik kana suku anjeun pikeun wengi kaluar? Anjeun ditebak eta – nerapkeun bronzer! Janten, ayeuna anjeun terang naon éta sareng peranna dina rutin makeup anjeun, waktosna pikeun diajar kumaha nerapkeun bronzer pikeun cahaya anu pangsaéna.

Lengkah 1 – Pilih Bronzer Anjeun

Kotektak pilihan pinuh ku bronzer Revolution pikeun milarian cahaya pamungkas anjeun. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan rumus bronzer anu béda di handap!

Lengkah 2 – Larapkeun Bronzer Ngagunakeun Métode ‘3’

Pikeun ngahontal tampilan anu dicium panonpoé, nerapkeun bronzer dimana panonpoé sacara alami bakal nabrak raray anjeun. Ieu ngawengku dahi, cheekbones, irung, rahang, jeung gado. Unggal rupa béda, tapi pikeun ngagampangkeun, coba nerapkeun bronzer dina bentuk angka ‘3’, dimimitian ku candi anjeun. Bawa bronzer buleud kana cheekbones anjeun, teras balik kaluar, handap tur buleud kana jawline Anjeun.

Lengkah 3 – Perunggu Awak anjeun

Lamun bronzing awak anjeun, aturan sarua lumaku. Pop bronzer anjeun dimana panonpoé sacara alami bakal ngahontal awak anjeun (alias taktak, tulang selangka sareng puncak panangan sareng suku anjeun) gumantung kana naon anu anjeun anggo sareng tingkat cahaya anu anjeun pikahoyong. Parios kumaha Luce Stephenson nganggo bronzer dina rutin makeup dasarna (skip ka 21:32)!

Bronzer mana anu kuring kedah mésér?

Ayeuna anjeun terang kumaha nerapkeun bronzer, waktosna pikeun milarian bronzer pangsaéna pikeun kantong makeup anjeun. Tingali kana sababaraha rekomendasi bronzer luhur pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun cahaya emas éta!

Pangalusna Matte Bronzer

Coba Revolution Splendor Bronzer pikeun cahaya usum panas perunggu, sapanjang taun! Dibeungharan ku seungit sinar panonpoé tina Kalapa sareng Nanas, anjeun bakal diangkut deui ka tujuan liburan karesep anjeun, nyeuseup piña colada sareng ngawangun samak. Muhun, meureun moal – tapi bronzer matte ieu sampurna pikeun deepening katingal makeup Anjeun tanpa nambahkeun naon caang tambahan. Sadia dina 8 nuansa béda, mimitian ti Adil ka Deep Dark, éta waktu ngahurungkeun up panas.

Bronzer pangalusna kalawan Shimmer

Pilari nyandak glow éta ka tingkat salajengna? Coba Makeup Revolution Bronzer Reloaded dina tempat teduh Long Weekend. Bagian tina rentang bronzer dipanggang kami, shimmer anca méré Anjeun nu radiance off-the-pantai, naon waktos taun. Sampurna pikeun sauntuyan warna kulit, palette kompak ieu idéal pikeun katingal makeup on-the-go, ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngawangun glow geulis, shimmery.

Bronzer Cair pangalusna

Hoyong nyandak tampilan perunggu anjeun saluareun raray? Revolusi Makeup Glow Molten Body Liquid Illuminator kami mangrupikeun makeup unik. Rumus cairna henteu ngan ukur sampurna pikeun nambihan sinar anu luhur dina raray, tapi tiasa diterapkeun kana awak pikeun ningkatkeun cahaya pas-liburan. Naha dilarapkeun kana tulang pipi, taktak, tulang selangka, atanapi panangan, konsistensi lemes-silky na ngaluncur kana kulit sareng nyampur kana kasampurnaan.

Bronzer pangalusna pikeun Nada Kulit Adil

Mun anjeun gugup ngeunaan bronzing complexion adil Anjeun – ulah! Di Revolution, kami parantos ngajantenkeun aplikasi bronzer super tiasa diaksés pikeun sadaya warna kulit kalayan rentang warna anu lega. The Makeup Revolution Mega Bronzer dina nuansa Cool jeung Warm nyadiakeun kulit adil jeung tingkat pangalusna perunggu pikeun katingal alam, glow dicium panonpoé. Anggo bronzer ieu pikeun kontur tulang pipi atanapi sapu kana dahi, irung sareng gado anjeun pikeun tampilan radian sadayana.

Bronzer pangalusna pikeun Nada Kulit Poék

Sareng pikeun orok anu gaduh kulit anu langkung poék, cobian Revolution XX Bronzer Powder dina sababaraha nuansa. Bronzers matte ieu penting pisan pikeun kantong makeup saha waé. Éta super pigmén sareng sayogi dina 10 nuansa kulit anu leres anu tiasa diwangun pikeun ngahontal tingkat kahaneutan anu sampurna. Ti jero almond ‘Aphotic’ nepi ka haneut russet ‘Spectre’, Revolusi geus anjeun katutupan ku bronzers satin-finish ieu, naon warna kulit anjeun sarta naon ngiuhan Anjeun bade. Kéngingkeun Kulit Bercahaya sareng Highlighter Terbaik kami Make up

Kéngingkeun Kulit Bercahaya sareng Highlighter Terbaik kami

Kéngingkeun kulit bercahaya liburan sareng sorotan pangsaéna Revolution. Sabaraha jauh anjeun bakal glow? 2022-01-04 10:51:20
• Ku Revolusi Beauty Kumaha Larapkeun Blush Pikeun Bentuk Raray Anjeun Make up

Kumaha Larapkeun Blush Pikeun Bentuk Raray Anjeun

Panggihan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan cara nerapkeun blush sareng dimana nempatkeunna pikeun ngalengkepan bentuk wajah anjeun! 2022-07-05 06:50:13
• Ku Revolusi Beauty Kumaha Ngalarapkeun Primer Pikeun Makeup Saleresna Halus Make up

Kumaha Ngalarapkeun Primer Pikeun Makeup Saleresna Halus

Milarian sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan cara ngagunakeun primer sareng ngahontal aplikasi makeup anu sampurna 2022-04-11 09:15:42
• Ku Revolusi Beauty Dina Davenport Tulisan ieu mimitina muncul dina edisi Juni 2016 SELF. Usum panas katingali siga emas keemasan, kilat panas dina luhureun pipi anjeun, sinar panonpoe mantul tina kulit baseuh. Sahenteuna, éta dina téori. Dina kanyataanana, kuring henteu sareng henteu tiasa samak. Kuring sakali indit dina lalampahan surfing, jeung jalma swore kuring datang deui paler ti nalika kuring ninggalkeun. (Kuring ogé nyekel kira-kira hiji satengah gelombang). Sareng upami kuring henteu bakal ngahontal éta tina jog pantai anu ringan — salaku awéwé pucat anu disertipikasi, kuring henteu wani ngagem kirang ti SPF 50 — kuring pasti tiasa nampi éta kalayan bronzer. Hayu urang jelas: Kuring teu ngawangkong ngeunaan tingkat realitas-TV of contouring. The bronzers anyar anu halus, matte tur alam, kawas anjeun ngan spent sapoé ku sagara. Ieu mangrupikeun tampilan anu saé pikeun ampir sadayana, sareng éta henteu peryogi seueur padamelan. “Ieu mangrupikeun hal anu anjeun tiasa laksanakeun iraha waé tanpa mikirkeunana,” saur seniman makeup anu berbasis di New York City Daniel Martin. “Kabéh anu anjeun lakukeun nyaéta ningkatkeun warna kulit anjeun.” Janten, ieu mangrupikeun pituduh léngkah-léngkah pikeun bronzer pikeun awéwé kalayan nada alabaster. Lengkah 1: Larapkeun moisturizer tinted lightweight. Pikeun transformasi beachy kuring sorangan, abdi dimimitian ku saeutik sinyalna dasar malah kaluar complexion abdi. “Éta usum panas, janten anjeun henteu hoyong ngagem teuing,” saur Sam Addington, seniman makeup di NYC. Moisturizer atanapi yayasan warna anu hampang sapertos Dior Diorskin Forever Perfect Makeup, $50, bakal nyiptakeun hasil anu alami. Lengkah 2: Debu bronzer dina dahi anjeun, pipi, rahang sareng irung. Dina Davenport Salajengna, abdi angkat ka milih bronzer sorangan. «Panggihan sahadé katuhu nyaéta satengah perangna,» nyebutkeun Martin, anu nyarankeun nada emas atawa madu tanpa shimmer nanaon. (Sabalikna, bronzer a bisa mungkas nepi kasampak teuing parna atawa brassy.) Sedengkeun pikeun kumaha jero buka, Addington nyarankeun henteu leuwih ti dua nuansa darker ti nada kulit Anjeun. tip nu ngarah kuring ka Guerlain Terracotta Bronzing Bubuk, $53, nu asalna dina nuansa matte tailored pikeun adil jeung complexions poék. Teras, Martin nyarios, “asup sareng ukir dimana anjeun tiasa curang panonpoé.” Ieu ilaharna hartina dahi anjeun, pipi jeung jawline, ditambah sasak irung anjeun. Kuring nyokot badag, sikat bubuk mengembang tur mimitian dusting bronzer enteng kana eta wewengkon. Kuring ogé nyapu kana ceuli sareng beuheung kuring supados dicampur sareng sesa kuring. (Teu kudu mawa harti anyar kana pamanggih «garis tan.») Kuring milih pikeun rumus bubuk, tapi krim sarta cair, kawas Perricone MD No Bronzer Bronzer SPF 30, $ 35, gawéna sagampil ogé. Gagasan anu sami – nekenkeun daérah anu condong direndam ku panonpoé – tapi campur sareng ujung jari anjeun dugi ka warnana kabur. “Mimitian lampu sareng ngawangun,” saur Addington. “Anjeun salawasna tiasa nerapkeun langkung seueur nalika usum terus.” Nalika buffed kana kulit kuring, bronzer nu katingali haneut komo bit pabalatak, dina seksi, undone nurun tina cara. Tur éta persis titik. “Éta henteu kedah ngaraos sampurna,” saur Martin. Getaranna gampang sareng leupas, teu aya 20 menit YouTube kumaha-carana. Dina Davenport Hambalan 3: Brighten hal up kalawan Blush matte. Aya ngan hiji catetan deui pikeun nambahkeun: nu flushed, warna geulis anjeun meunang sanggeus anjeun geus jadi loba senang, anjeun kudu eureun jeung narik napas anjeun. Barina ogé, kuring hayang kasampak kawas Kuring geus spent poé kuring tunggang ombak tinimbang saukur catching sinar dina pasir. Janten kuring peryogi blush anu terang-sareng di dieu, ogé, matte mangrupikeun jalan. “Ieu pikeun nambahkeun éta hint saeutik tina siram a,” nyebutkeun Addington. Ngalih ka sikat anu langkung alit, langkung padet, kuring ngalangkungan apel dina pipi sareng sasak irung kuring (deui: enteng!) Kalayan Lancôme Blush Subtil di Rose Fresque, $ 32. Upami Anjeun gaduh complexion poék, «maén nepi Blush pikeun meunangkeun glow a,” nyebutkeun Addington. Anjeunna nyarankeun ngagunakeun sahadé karang anu wani-sapertos Dolce & Gabbana The Blush in Orange, $47-sareng ngalengkepan kahaneutan éta ku cara ngetok puncak pipi anjeun kalayan sorot anu rada ngagurilap, sapertos Revlon PhotoReady Insta-Fix Highlighting Stick in Gold Light, $14. . Sakabeh rutin éta basajan-a gesek di dieu, a dab di dinya-tapi hasilna kasampak Roxy-kontrak-siap. Lolobana, sanajan, kuring ngarasa bédana. Kulit anu dicium ku panonpoé mangrupikeun sensasi anu langkung seueur tibatan anu sanés. Éta riang sareng percaya diri — sareng éta persis kumaha kuring rencanana, salami usum panas. Dina Davenport

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *