1. Ngalembereh hiji és batu leuwih beungeut anjeun. Saatos beberesih, ngajalankeun hiji és batu dina beungeut anjeun pikeun nutup sarta tighten pori Anjeun. (Anjeun tiasa ngamimitian prosés lebur ku ngajalankeun és kubus sapanjang leungeun anjeun). Sensasi penyejukan ogé bakal ngabantosan ngirangan peradangan anu anjeun gaduh, saur esthetician sareng kimiawan kosmetik Mary Schook, anu ogé nyayogikeun tip di handap ieu. gambar ieu teu sadia Tim Desain Platform Media 2. Dahar cau anu geus asak, tuluy gosok bagian jero kulitna kana garis-garis halus anu aya. Pisang ngajaga anjeun kenyang antara tuangeun sareng ngabantosan ngajaga tingkat getih anjeun. Bonus: jero mesek ngandung énzim nu exfoliate, hydrate, sarta plump kulit. Gosok mesek kana garis-garis halus anjeun dugi ka ngaoksidasi sareng janten coklat, anu peryogi sakitar menit, teras bilas wajah anjeun. gambar ieu teu sadia Tim Desain Platform Media 3. Anggo masker lambar pikeun langsung ningkatkeun kalembaban sareng masihan kulit anjeun dosis vitamin. Sanaos anjeun ngagem topéng kaéndahan sapertos Jason karesep anjeun ngan ukur hiji menit, éta bakal ngabantosan kulit anjeun katingali langkung dewi. Coba The Face Shop Hydro Vita Gél Mask, $4 unggal, atanapi SK-II Topeng Perawatan, $17 unggal. Sareng kumargi anjeun ngan ukur gaduh 60 detik kanggo ngagemna waktos ayeuna, rehydrate topéng lambar nganggo semprotan cai Evian teras lebetkeun kana kantong plastik anu tiasa ditutup deui pikeun nyandak waktos anu kadua – ngan pastikeun ngagunakeun sisi anu sanés. topeng waktos salajengna. 4. Mawa semprot rosewater dina dompet anjeun sarta spritz eta sapopoe. Kolagén ngarecah nalika Uap dina kulit anjeun geus depleted. Lamun anjeun ngarasa kulit anjeun beuki ketat tur garing, sprits enteng raray anjeun kalawan rosewater (bahan anti radang nu boosts fungsi sélular jeung ngurangan peradangan). Antepkeun ka jero (Tong nyabak raray anjeun atanapi anjeun tiasa nransper baktéri tina panangan anjeun kana éta!). Ayeuna anjeun ngagaduhan kulit anu lembab sareng katingali awet muda. Coba Glossier Soothing Face Mist, $18. 5. Pijat nape beuheung anjeun. Aliran getih bakal diblokir ku otot beuheung tightened, nu tense up tina setrés, sarta nempatkeun tekanan dina pembuluh darah Anjeun. Ku urut nape beuheung anjeun pikeun menit, Anjeun loosen otot. Aliran getih anu leres ngabantosan anjeun mikir langkung saé sareng langsung ngaleungitkeun setrés anjeun, nyegah sékrési hormon kortisol anu tiasa ngahambat produksi kolagén. Ieu, kahareupna ngajantenkeun anjeun katingali seger sareng henteu aya garis halus. gambar ieu teu sadia Tim Desain Platform Media 6. Candak probiotic a. Popping pél probiotik ngawangun sistem imun anjeun sarta ngajaga baktéri alus jeung goréng dina peujit Anjeun saimbang, nu ngajaga kulit Anjeun jelas tur énergi anjeun nepi. Ngan émut pikeun ngabahas panggunaan probiotik sareng dokter perawatan pribadi anjeun sateuacan ngalaksanakeunana kana rutinitas anjeun. 7. Paké sampo garing peuting sangkan rutin isuk anjeun smoother. Ayeuna anjeun terang yén nyemprot sampo garing karesep anjeun kana rambut anjeun bakal katingalina sapertos anjeun ngagaduhan bom bom dina sababaraha detik. Tapi, upami anjeun teu gaduh rumus anu teu katingali caket dieu, sapertos Aussie Total Miracle 7-in-1 Dry Shampoo, $6, anjeun panginten kedah nganggo bubuk orok anu saé anu condong ngantunkeun résidu bodas. Upami éta masalahna, lebu éta sateuacan anjeun bobo wengi, janten anjeun gaduh dalapan jam pikeun nyerep. Anjeun bakal ngarasa endah pisan nalika anjeun hudang kalayan rambut anu luar biasa isukna. gambar ieu teu sadia Tim Desain Platform Media 8. Ngajalankeun di tempat atawa ngalakukeun saloba jumping jacks salaku 60 detik bakal ngidinan. Ieu ngalancarkeun sirkulasi anjeun sareng ningkatkeun tingkat oksigén anjeun pikeun nyepetkeun métabolisme anjeun – bahkan masihan raray anjeun siram anu saé. gambar ieu teu sadia Tim Desain Platform Media 9. Larapkeun mousse kana bulu ti akar nepi ka tungtung, nempatkeun bulu anjeun kana bun tinggi di am, lajeng saméméh bade kaluar sanggeus gawe, nyandak eta handap pikeun anca, bade-kaluar gelombang leupas. Ieu mangrupikeun tampilan siang-ka-wengi anu sampurna sareng ngan ukur peryogi samenit pikeun narik. Ngawangun volume ku gently narik bulu dina luhureun sirah anjeun ka hareup, tarik kaluar tina bun (tapi teu sakabeh jalan) sangkan bulu tetep diangkat sakumaha susunan. 10. Anggo lipstik pikeun nambihan warna kana panon, pipi, sareng biwir anjeun. Upami anjeun teu acan gaduh waktos kanggo muka makeup pinuh, gesek warna lipstik karesep anjeun kana kelopak panon, tulang pipi, sareng biwir anjeun pikeun katingalina langsung digosok dina lampu kilat. Pikeun pinuh-on kumaha-cara, klik di dieu. 11. Garing-sikat awak. Anggo sikat awak (sikat anu dicekel panjang atanapi pondok sareng bulu anu langkung kaku), sapertos Aromatherapy Associates Polishing Body Brush $23, pikeun gancang sareng enteng ngagentos kulit anjeun. Henteu ngan ukur ningkatkeun sirkulasi, éta nyorong drainase limfatik. Naon eta? Sistem limfa anjeun dasarna mangrupikeun pembuangan sampah pikeun sél anjeun, sareng saluran limfatik masihan anjeun kulit anu langkung jelas sareng sistem anu langkung séhat. Anggo gerakan ka luhur ka arah jantung anjeun supados runtah kaluar tina sistem anjeun kalayan leres. Inget pikeun ngumbah sikat anjeun nalika anjeun mandi pikeun ngaleungitkeun sél kulit paéh! gambar ieu teu sadia Tim Desain Platform Media 12. Paké grounds kopi leftover dicampurkeun jeung minyak zaitun salaku scrub cellulite gancang dina bak. Saatos anjeun nyeduh cangkir Joe isuk-isuk, cabut liner tina mesin kopi anjeun, campur sababaraha tetes minyak zaitun, sareng tuang campuran dina pancuran sateuacan hurungkeun cai. Nerapkeun combo ieu dina gerakan sirkular ngaronjatkeun sirkulasi jeung promotes drainase limfatik. Kafein dina kopi mantuan tighten kulit. 13. Paké rollerball pikeun ngurangan puffiness. Cairan ogé tiasa kolam renang di daérah sabudeureun panon sareng kongkolak panon anjeun, sareng ngajantenkeun anjeun siga anu narik wengi. Pikeun ngagerakkeun cairan éta, paké sérum panon kalayan tip stainless steel rollerball sareng ngalangkungan opat gerakan ieu:

  1. Dimimitian di sudut jero panon anjeun, gulung sérum handapeun halis anjeun, tungtung di sudut luar dina tulang halis anjeun. Ngulang gerakan ieu opat kali.
  2. Salajengna, ti sudut luar panon anjeun, gently ngajalankeun rollerball handapeun panon anjeun ka sudut jero panon anjeun opat kali.
  3. Lajeng, ti sudut luar panon anjeun ngaliwatan crease ka sudut jero. Malikan deui opat kali.
  4. Tungtungna, balik sagala jalan sabudeureun panon jeung rollerball jeung anjeun geus rengse. Anjeun kedah ningali halis anjeun rada diangkat sareng puffiness turun.

Coba Clinique All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage. 14. Paké luminizer dina sudut jero panon anjeun. Kantun ngajalankeun ujung jari bersih anjeun dina luminizer anu henteu terang teuing sareng tepuk kana sudut jero panon anjeun. Kahaneutan tina ramo anjeun bakal ngalembereh produk kana kulit anjeun sacara mulus sareng ngajantenkeun anjeun langsung hudang. Coba RMS Living Luminzer. 15. Sniff a peppermint atanapi eucalyptus minyak atsiri lohor pikeun de-stress anjeun. Aroma ieu mupus saluran irung anjeun, mawa langkung seueur oksigén kana kulit anjeun, sareng ngamungkinkeun anjeun tenang. 16. Jieun sorangan sababaraha tea. Milih versi bébas kafein tina rasa paporit Anjeun jadi teu dehydrate kulit Anjeun. Hoyong kauntungan ngabersihan kulit? Milih hiji kalayan waru, nu promotes kulit jelas tur detoksifikasi sél anjeun. Coba Yogi Skin Detox. gambar ieu teu sadia Tim Desain Platform Media 17. Skip putus cupcake. Loba teuing gula ngarecah kolagén jeung elastin, nu ngabalukarkeun garis rupa jeung wrinkles. Gantina saréat sugary nu Anjeun pikir bakal tetep anjeun bade, dahar hal healthier tur leuwih keusikan, kawas inuman chia atawa snack chia-kaeusi. Siki Chia nyerep cai sareng ngalegaan, anu ngajantenkeun anjeun langkung lengkep, sareng nambihan ton serat kana diet anjeun. 18. Ngumbah rambut anjeun ku cai haneut, dituturkeun ku burst tiis pikeun nutup cuticle jeung nambahkeun caang. Hai, rambut Blake Lively! 19. Kaduruk lilin kécap (atawa naon bae anu parafin-gratis) leuwih rumus sintétik. Versi kécap ngandung minyak atsiri anu tiasa ningkatkeun tingkat énergi anjeun, sedengkeun lilin anu didasarkeun parafin ngandung béngsin anu tiasa nyababkeun anjeun bobo sareng malah nyababkeun masalah kulit, sapertos éksim. Coba Archipelago Black Forest Soy Candle, $32. 20. Buff kuku Anjeun. Upami anjeun teu acan gaduh waktos kanggo manikur, paké blok buffing pikeun ngagosok kuku anjeun dugi ka sampurna. Ngan butuh sadetik tapi bakal siga anjeun ngagaduhan mani anu pantes salon! 21. Garis pasisian jero tina tutup luhur anjeun kalawan liner coklat poék sangkan anjeun kasampak jagjag. Lapisan hideung kadang-kadang karasa teuing pikeun beurang, tapi kontras antara liner coklat poék sareng bodas panon anjeun bakal cukup pikeun ngajantenkeun anjeun siga anjeun bobo pinuh dalapan jam sanaos henteu. 22. Paké agul brow pikeun ngaleungitkeun bulu nyasar. Upami anjeun teras-terasan metik alis anjeun nalika umur anjeun, rambut anjeun moal tumbuh deui dina waktosna, anu hartosna anjeun tiasa SOL upami anjeun hoyong nyiptakeun bentuk halis anu béda atanapi ngantepkeun halis anjeun langkung pinuh. Nganggo agul alis (sapertos Sally Hansen Get in Shape Brow Shapers) henteu ngan ukur ngajaga rambut tumbuh deui, tapi ogé ngabantosan anjeun ngadalikeun bentuk anu anjeun pikahoyong. 23. Bilas rambut anjeun ku cuka cider apal saatos anjeun sampo. Siram mane anjeun sareng sacangkir cuka cider apal pikeun langsung ningkatkeun caang. Tuturkeun Carly on Twitter .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *