Sadaya produk anu diulas dina Glamour dipilih sacara mandiri ku éditor kami. Nanging, nalika anjeun mésér barang tina tautan ritel kami, urang tiasa nampi komisi afiliasi. Pakasaban sorot terakhir kuring nyaéta badai anu sampurna tina musibah Mercury-retrograde, nyababkeun kasieun anu paling parah unggal pirang: rambut brassy. Kasalahan munggaran kuring nyaéta angkat ka salon énggal sareng nempatkeun nasib rambut kuring dina panangan urang asing tanpa konsultasi — sareng kasalahan kadua kuring henteu nyarios nanaon nalika kuring ningali hasilna. Kuring ieu hoping pikeun pirang lampu; tibatan kuring meunang kuningan. Sareng seueur pisan. Kuring ninggalkeun salon, nahan deui lawon, sarta ngirim surelek sababaraha jam engké nanya warna corrective. Aranjeunna satuju sareng naroskeun kuring uih deui dinten Salasa sonten, tapi nalika kuring telat 10 menit (tina janjian dokter, tapi kami bakal ngitung éta salaku kasalahan nomer tilu), aranjeunna hapunten sareng nyarios yén kuring henteu gaduh waktos. pikeun janjian kuring. Kuring nyobian nyalametkeun sési kuring ku nyarioskeun ka aranjeunna yén kuring ngalayang ka Méksiko isuk-isuk — dina perjalanan grup dimana mantan kuring bakal hadir — sareng kuring henteu hoyong muncul kalayan akar jeruk. Leungit, aranjeunna henteu ngagentos, sareng kuring leres-leres ningali tukang warna kuring ningali kuring sareng baut dina arah anu sabalikna. Lebetkeun ngimpina hirup kuring. Dina kaputusan kabur kuring mutuskeun pikeun ngajalankeun jalan-ayeuna dina ceurik awon pinuh-on-ka salon sejen. Kasalahan nomer opat nyaéta naroskeun tukang warna anu sanés pikeun ngalereskeun kaayaan kuring, deui, tanpa konsultasi. Anjeunna ngingetkeun kuring yén anjeunna moal tiasa ngalakukeun seueur kusabab padamelan kuring sateuacana, tapi kuring ngantepkeun nasib sareng nyarios hiji-hijina doa anu kuring émut ti sakola Ibrani. Teu hasil. Sanggeus meunang dua perlakuan sorot jeung ton paparan ka panonpoé jeung cai uyah, ku waktu kuring datang ka imah ti Méksiko, buuk mah ruksak jeung hairline mah bisa geus gampang geus salah kaprah pikeun wortel a-sanajan jalma ngabejaan kuring disebutkeun. Abdi henteu paduli. Ieu sanés rambut kuring . Kuring meuli sampo ungu sanggeus sampo wungu komo threw di platinum blond root concealer pikeun menyemprot sakuliah sakabéh sirah kuring-sanggeus eta sadayana nyarios sareng rengse, hargana kuring sabudeureun $ 500, sarta bulu kuring teu ngadeukeutan ka blond caang geulis I. ‘d diatur pikeun meunangkeun. Saméméh jeung sanggeus ngalereskeun bulu brassy kuring Emily Kemp Teras abdi dirujuk ka Rita Hazan, awéwé anu nyalametkeun abdi. (Kuring bisa boga flair slight pikeun dramatis, tapi tega jeung kuring.) Manéhna jangji baris ngahurungkeun sorotan brassy dua-toned mah kana blond sun-dicium, jeung lamun Beyoncé trusts batur pikeun warna rambut nya, kitu ogé anjeun. Anjeunna ngamimitian prosés kalayan sorotan babak kahiji pikeun ngangkat warna sabab masalah sareng dua perawatan terakhir kuring nyaéta yén lightener henteu diantepkeun cukup lila pikeun nyandak akar poék kuring janten pirang terang. Anjeunna nganggo téknik ngagoda pikeun nyorot sadayana sirah kuring sareng ngantepkeun kuring dina foil salami 10 menit atanapi langkung. Saatos ngumbah warna sareng ngagaringkeun rambut kuring, anjeunna nerapkeun langkung lightener nganggo téknik anyaman-sisir standar pikeun ngabenerkeun warnana janten langkung caket kana akar kuring. Saatos sababaraha menit deui tina foil, kuring ngagaduhan rambut anyar – sareng lapisan bouncy énggal, sabab naha henteu? Saatos nyéépkeun sapoé dina korsi Hazan, kuring terang yén kuring jauh teuing acuh ngeunaan janten pirang. Kuring bisa gampang nyegah musibah kuring tina pakasaban sorot ku saukur nuturkeun sababaraha tungtunan dasar: (1) Ngalakukeun panalungtikan anjeun (misalna, néangan up portopolio colorists ‘dina Instagram pikeun nempo saha ngalakukeun pakasaban hébat dina warna rék), jeung ( 2) meunang konsultasi. Abdi éra ngaku yén kuring henteu ngalakukeunana — khususna mertimbangkeun rasio napas-ka-Insta-stalking kuring. Di handap ieu, ieu mangrupikeun tip sanés anu kuring angkat ngeunaan cara ngalereskeun rambut brassy.

1. Ménta warna corrective-cara katuhu.

Upami anjeun ngalakukeun kasalahan kuring sareng henteu ngalakukeun panalungtikan anjeun, aya cara anu leres sareng jalan anu salah pikeun nyuhunkeun warna koréksi. “Upami anjeun henteu resep warna anjeun, sebutkeun anjeun henteu resep,” saur Hazan. “Upami anjeun mimiti ceurik atanapi janten agrésif, éta ngajantenkeun kolorist henteu hoyong ngabantosan. Hadé pisan mun anjeun ngan saukur nyebutkeun, ‘Kuring hayang eta saeutik torek-naha anjeun kersa nyieun eta saeutik torek?’ Lamun anjeun datang ka hiji jalma dina cara agrésif atawa dramatis, anjeun leungit rasa hayang ngalereskeun bulu anjeun sarta meunang bray up dina émosi. Sigana geulis atra, katuhu? Henteu upami anjeun sapertos kuring sareng janten riled dina waktosna, tapi Hazan nunjukkeun yén kuring tiasa nyarios ka manajer salon upami kuring henteu resep nyarioskeun ka tukang warna kuring. Sateuacan sareng saatos ngalereskeun sorotan brassy kuring Emily Kemp

2. Tong nyoba-nyoba ngabebenah sorangan, kumaha pikabitaeunana.

Abdi mangrupikeun studi kasus anu jelas ngeunaan naon anu kajantenan nalika anjeun ngarasa kagok pikeun nyarios ka batur anjeun henteu resep kana karyana, tapi kuring nganuhunkeun pisan kuring henteu nyobian ngabenerkeun warna sorangan. Teu aya ragu dina pikiran kuring, kuring bakal kaleungitan sadayana rambut atanapi janten héjo upami kuring nyobian hacks Pinterest atanapi nganggo pewarna toko obat. Sampo wungu sareng glosses ungu teu kaétang kumargi aranjeunna henteu langkung koréksi sareng pencegahan. Nyatana, Hazan super pro-gloss, ngajantenkeun urang…

3. Ulah coba gloss a.

“Sistem anu sadayana leungit tina rutinna nyaéta glossing,” saur Hazan ka kuring. “Rambut anjeun bakal layu sareng kusam, janten anjeun kedah ngalakukeun hiji hal di antawisna di bumi supados tetep ngagurilap sareng sumanget.” Anjeunna nyarankeun ngagunakeun Breaking Brass Gloss dua atanapi tilu kali saminggu pikeun nyegah rambut anjeun janten konéng atanapi oranyeu. (Asalna dina lima kelir, jadi Anjeun bisa nyokot naon ngajadikeun paling rasa pikeun bulu Anjeun.) Sajaba ti éta, Kuring geus ngagunakeun DryBar Pirang Ale jeung Amika Bust Kuningan Cool pirang sampo Anjeun pikeun ngajaga warna kuring seger jeung caang ka kasuksésan liar.

Rita Hazan True Color Ultimate Shine Gloss in Breaking Kuningan

Amika Bust Kuningan Anjeun Pirang Ungu Sampo

4. Deep-kaayaan mingguan.

Hazan’s Weekly Remedy mangrupikeun pangobatan sanés anu anjeunna nyarankeun ngagunakeun sakali atanapi dua kali saminggu, khususna upami anjeun pirang. “Ieu salah sahiji produk karesep kuring. Kuring ngamanipulasi kondisioner pikeun ngalakukeun naon anu kuring hoyong laksanakeun, ”saur anjeunna. “Léngkah kahiji ngagaduhan sadaya bahan anu saé ieu sareng kasaimbangan pH anu luhur, janten éta muka kutikula, sareng léngkah anu kadua ngagaduhan kasaimbangan pH anu langkung handap, janten ngonci sadaya bahan anu saé.” Jujur kuring henteu percanten yén éta rambut kuring saatos nganggo produkna ngan sakali-utamina saatos sagala karusakan anu kuring akumulasi. Ogé goodie a: Hazan urang Triple Ancaman Split End Ubar. Ieu dasarna glues nepi tungtung pamisah anjeun tetep bulu panjang anjeun cageur. Duo dinamis? Abdi pikir kitu.

Pangobatan Mingguan Rita Hazan

Rita Hazan Triple Anceman Split End Ubar

Jelas, produk henteu murah, tapi kedah dirobih deui warna sareng ngalungkeun ka handap pikeun perawatan koréksi malah langkung mahal. Ayeuna kuring komitmen kana rutin pangropéa touch-up unggal tilu dugi ka opat bulan sareng colorist anu kuring percanten (ahem, Rita, rahmat hemat kuring). Éta lebay kuring nyéépkeun perjalanan ka Mexico (sareng ulang taun ka-24) kalayan garis rambut anu brassy. Tapi sahenteuna eta ngarah kuring ka dieu. Tungtungna miceun bulu brass kuring Emily Kemp

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *