Naha anjeun resep maén Minecraft? Dinten ieu anjeun bakal diajar kumaha carana ngaluyukeun karakter anjeun sorangan sangkan game malah leuwih senang. Gabung sareng nalika kami ngungkabkeun dina léngkah-léngkah saderhana kumaha ngadamel kulit Minecraft. Upami anjeun resep diajar langkung seueur ngeunaan ngaropea kaulinan ku cara nyiptakeun gedong anjeun sorangan, sasatoan, sareng seueur deui, tingali kelas modding Minecraft kami sareng kelas Téknik Minecraft Redstone anu pikaresepeun anu dirancang ku para profesional ti Google, Stanford, sareng MIT.

Naon kulit Minecraft?

Kulit Minecraft mangrupikeun unduhan grafis anu ngarobih penampilan karakter kaulinan vidéo. A kulit teu ngarobah hasil tina kaulinan. Dina Minecraft, éta mantuan mun dipikir kulit nu diwangun ku piksel. Piksel nyaéta hiji kuadrat warna dina layar. Kulit Minecraft aya dina dua ukuran – 64 x 64 piksel (jumlahna 4.096) sareng 128 x 128 piksel (jumlahna ageung 16.384!). Nalika anjeun nyiptakeun kulit Minecraft, aya seueur piksel pikeun ngeusian, tapi rupa-rupa alat cet bakal ngabantosan anjeun ngalakukeun ieu gancang.

Bagian naon anu ngawangun kulit Minecraft?

Bagian tina kulit Minecraft kalebet:

  • Sirah – 6 sisi katempo
  • Awak awak – 4 sisi katempo
  • Leungeun – 6 sisi katempo
  • Suku – 5 sisi katempo

Penting pikeun mertimbangkeun permukaan kulit mana anu katingali. Contona, luhureun prisma rectangular nyaéta suku teu pernah katempo. Tapi bagian handap sirah katempo tina sudut nu tangtu sabab nempel kaluar tina beuheung.
Dina ngan tujuh léngkah gancang anjeun tiasa ngadamel pangalaman karakter khusus anjeun nyalira! Hayu urang ngamimitian.

1. Buka éditor Kulit

Mimitian ku pos ka ramatloka Skin editor. (Di dieu sababaraha pangalusna makers kulit Minecraft a nyokot tina. Pikeun tutorial ieu, kami nyarankeun make MinecraftSkins. Pikeun mimitian ku, karakter Steve (lalaki-identifying) nembongkeun up salaku kulit standar. Kulit Steve Minecraft

2. Wawuh jeung pakakas

Pencét sareng gerakkeun mouse anjeun pikeun muterkeun kulit. Kalayan roda beurit anjeun tiasa ngagedekeun sareng ngagedekeun kulit anjeun. Palet warna diatur nganggo warna di handap, sareng aya alat pikeun ngagambar, ngeusian, sareng mupus. Alat sikat cet bakal ngeusian 1 piksel sakaligus. Pencét sareng séred pikeun terus-terusan ngalukis garis piksel. Alat ember cet ngeusian sakumna permukaan bagian kulit anjeun (sapertos panangan kénca). Inget, anjeun salawasna bisa klik tombol bolaykeun pikeun balik saléngkah!

3. Pilih karakter

Ayeuna anjeun tiasa milih karakter pikeun ngamimitian ngawangun cobian milarian salah sahiji anu pangdeukeutna sareng kulit anu anjeun rencanakeun. Anjeun oge bisa milih Alex (awéwé-identifying) ti leupaskeun Modél handap handapeun kulit Anjeun. Sareng anjeun tiasa milih kulit naon waé anu didaptarkeun dina Kulit Anyar atanapi Kulit Top pikeun diédit.

4. Pilih palette warna

Upami ditingali, kaos Steve sahenteuna ngagaduhan 3 nuansa teal. Seuseueurna kulit Minecraft nganggo sababaraha nuansa warna anu sami pikeun masihan tékstur sareng jero kana karakter. Janten klik unggal kotak dina kaos karakter anjeun pikeun ngarobih warnana. Coba tambahkeun 3-5 warna anu anjeun resep nganggo sikat cet! Pikeun ngeusian bagian badag gancang anjeun tiasa nganggo cet can. Kaseueuran éditor kulit gaduh alat pikeun ngabantosan anjeun ngiuhan. MC Skins gaduh alat cet semprot anu saé anu otomatis bakal ngajantenkeun tempat teduh langkung hampang sareng langkung poék tibatan warna anu anjeun pilih, ngajantenkeun penampilan mottled sareng 3 nuansa. MinecraftSkins ngagunakeun alat “lighten color” jeung “darken color” pikeun mantuan nyieun palette shading Anjeun. Pikeun ngagunakeun éta, kantun pilih warna anjeun dina palette teras klik béntang anu terang atanapi poék pikeun ningkatkeun atanapi ngirangan kacaangan warna éta. Anjeun teu kedah robih warna pisan pikeun ngiuhan kulit anjeun. Upami anjeun peryogi ideu pikeun palet warna, pariksa alat anu ngabantosan ieu. Gagasan kulit Minecraft

5. Jieun beungeut jeung buuk

Ngazum gede jadi Anjeun ngan ningali sirah. Pilih 3-5 warna pikeun palette warna anjeun pikeun sirah. Panempatan panon mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling rumit pikeun ngadamel wajah – aranjeunna biasana langkung tebih dina sirah tibatan anu anjeun ngarepkeun. Tingali kana panempatan panon Steve di handap. Unggal panon 2 piksel – hiji kalawan warna jeung hiji keur bodas panon. Jenis kulit anu sanés, sapertos sato sareng mahluk tiasa gaduh panon anu langkung teu biasa anu sumebar langkung seueur, ngagunakeun langkung piksel, atanapi langkung jangkung tibatan panon manusa biasa. Panon gedé (2 x 2 piksel) ogé tiasa masihan karakter manusa anjeun langkung tina tampilan anime. Teras, panggihan dimana sungut sareng irung karakter anjeun bakal angkat. Loba kulit moal boga sungut pisan, sedengkeun nu sejenna bakal boga 4-6 piksel dina urutan pikeun sungut. Inget yén anjeun salawasna bisa néangan gambar salaku rujukan. Jieun bulu pikeun karakter Anjeun salajengna. Nalika milih warna rambut, langkung saé milih 2-3 nuansa warna anu sami pikeun ngajaga rambut tina tampilan datar. Nambahkeun sababaraha rambut dina panon tiasa masihan anjeun tampilan poni anu swooped. Rambut anu langkung panjang tiasa rumit sabab sababaraha rambut bakal nutupan luhureun awak. Naha anjeun peryogi ceuli? tanduk? Naon deui dina sirah? Inget pikeun nambahkeun rinci ieu lajeng eusian sisi, luhur, handap, jeung deui sirah.

6. Jieun papakéan

Mimiti ngawarnaan awak. Mutuskeun jenis garis beuheung rék on kaos – lolobana kaos ulah langsung meuntas beuheung jeung taktak. Anggo warna kaos anu langkung poék pikeun ngagariskeun unggal permukaan awak, sareng sahadé torek pikeun ngeusian kaos. Nambahkeun shading – sanajan saeutik saeutik – bakal masihan jero kulit anjeun sarta nyieun eta kasampak leuwih realistis. Kaos kotak-kotak, kaos bermotif, sareng kaos belang bakal nyandak langkung kasabaran tapi katingalina saé nalika réngsé! Atawa coba nyieun jersey olahraga, hoodie, jaket, atawa overalls dina awak karakter Anjeun. Saatos watak teu jeung anggahotana geus réngsé, dianggo dina leungeun jeung suku karakter Anjeun. Deui, make sahadé darker tina warna pakean ka outline, sarta sahadé torek tina warna anu sarua pikeun ngeusian dina papakéan. Pikeun suku, coba calana, jeans ripped, kolor, rok, pakéan, atawa kilt pikeun karakter Anjeun. Lamun karakter Anjeun ngagem sapatu, cagar handap 3-4 piksel suku pikeun sneakers, sarta leuwih lamun hayang sapatu atawa tipe séjén luhur sapatu. Inget pikeun klik jeung mindahkeun mouse Anjeun pikeun muterkeun karakter Anjeun tur tingal sagala sisi. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan anjeun tiasa nganggo tombol bolaykeun pikeun ngahapusana.

7. Simpen eta

Pencét tombol unduh pikeun ngahémat kulit anjeun. Bakal disimpen salaku file .png. Tong hariwang upami anjeun ningali filena sareng sigana kulit anjeun ditataan ku cara anu anéh — éta kedah kumaha éta dugi ka diunggah ka Minecraft! Pastikeun anjeun nyimpen kulit ka perpustakaan poto anjeun sangkan eta engké diaksés di Minecraft. Jang ngalampahkeun kitu, ketok gambar jeung tahan nepi ka hiji menu mucunghul tur pilih Simpen Gambar. Buka Minecraft sareng pencét tombol Toko. Teras pencét modél Kulit Adat. Pencét tombol Pilih Kulit Anyar. Anjeun ayeuna gaduh pilihan pikeun nerapkeun kulit anjeun ka modél Steve (Jalu) atanapi Alex (Awéwé). Ayeuna pencét tombol Konfirmasi pikeun mastikeun ieu kulit sareng modél anu bakal dianggo pikeun pamuter anjeun ti ayeuna. Ieu pidéo anu tiasa ngiringan anjeun ngalangkungan léngkah-léngkah: Ayeuna ieu kumaha carana ngimpor kulit anjeun ka Minecraft.

Jieun kulit Minecraft anjeun sorangan

Ayeuna anjeun parantos siap ngadamel kulit Minecraft anu anjeun tiasa bayangkeun atanapi robih kulit karakter anjeun! Ka hareup, diajar kumaha carana ngadamel seni piksel Minecraft anjeun nyalira sareng cobian modding Minecraft gratis. Pikeun teuleum jero kana ngaropea pangalaman kaulinan Minecraft Anjeun, gabung fun live online Minecraft Modding Quest kelas (Kelas 2-5) atawa Minecraft Redstone Téknik kelas (Kelas 2-5), dirancang ku Google jeung ahli Stanford! Malah aya kelas coding Minecraft gratis, janten henteu aya résiko pikeun nyobian.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *