Upami anjeun hoyong mésér MSM, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Kalawan kami, anjeun bakal manggihan olahan murni tina kualitas pangluhurna, dijamin bébas tina aditif nu teu dihoyongkeun jeung allergens. Sateuacan anjeun mésér kapsul atanapi bubuk MSM, anjeun tiasa terang di dieu naon anu anjeun kedah pertimbangkeun. Upami anjeun hoyong mésér MSM, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Kalawan kami, anjeun bakal manggihan olahan murni tina kualitas pangluhurna, dijamin bébas tina aditif nu teu dihoyongkeun jeung allergens. Sateuacan anjeun mésér kapsul atanapi bubuk MSM, anjeun tiasa terang di dieu naon anu anjeun kedah pertimbangkeun.

Naon anu tiasa dilakukeun ku MSM pikeun anjeun?

  • Sistem imun: Sistem imun anu fungsina ngajaga urang tina inféksi. MSM bisa merangsang sistim imun. Malah lamun sistim imun diarahkeun ngalawan struktur awak sorangan, MSM bisa dicokot alatan sipat immunomodulating na.
  • Kulit séhat sareng teguh: Pamakéan rutin tiasa nyumbang kana kulit anu éndah. Jalma anu nalangsara ti radang kulit atawa masalah kulit sejenna bisa kauntungan tina asupan.
  • Olahraga sarta kabugaran: Jalma anu ngalakukeun loba olahraga ogé boga résiko luhur tatu olahraga. Pamakéan gancang MSM tiasa ngabantosan nyeri sareng ngadukung kinerja fisik sacara umum.
  • Sistem muskuloskeletal: Sendi mangrupikeun bagian penting tina sistem muskuloskeletal manusa sabab tiasa gerak. Nganggo kartilage henteu ngan ukur tiasa nyababkeun nyeri, tapi ogé pikeun gerakan anu terbatas. Studi némbongkeun yén MSM bisa dicokot pikeun mantuan ngajaga ngalawan karuksakan kartilage sarta nyumbang kana kaséhatan kartilage.

Mésér MSM – naon anu anjeun kedah perhatosan?

Ayeuna aya rupa-rupa walirang organik sadia online. Di dieu anjeun bisa manggihan ngeunaan kaunggulan jeung kalemahan tina produk individu:

  1. Produk sareng bentuk dosis
  2. Bahan sareng dosis
  3. Asupan sareng kasabaran
  4. Aditif jeung allergens
  5. Babandingan harga-kinerja
  6. Jaminan kapuasan

Produk sareng bentuk dosis

Suplemén MSM ditawarkeun dina bentuk tablet, bubuk, kapsul atanapi krim, sareng gél ogé sayogi. Ieu mangrupikeun kaunggulan masing-masing tina bentuk dosis anu paling penting.

  • bubuk MSM

Upami anjeun hoyong nambihan MSM dosis tinggi, anjeun tiasa nganggo bubuk. Ieu bisa gampang dosed nurutkeun sarat sorangan tur bisa gancang disadiakeun dina jumlah badag. Bubuk rasana rada pait sareng asin. Anjeun tiasa aduk eta dina cai atawa jus pikeun rasa hadé.

  • kapsul MSM

Unggal kapsul ngandung jumlah standar methylsulfonylmethane. Janten asupan anu saderhana sareng tepat mungkin. Kapsul MSM sabagian cocog pikeun dina perjalanan atanapi nalika iinditan. Upami diperlukeun, anjeun tiasa muka kapsul gancang-gancang sareng ngaleyurkeun bubuk anu dikandung dina cairan sareng nyandak.

  • tablet MSM

Tablet ngandung bubuk dina bentuk anu dikomprés. Sapertos kapsul, eusi bahan aktif distandarisasi di dieu, supados dosis anu ditargetkeun gampang.

  • krim MSM

Upami aya tatu atanapi cacad, bahan aktif ogé tiasa dianggo sacara éksternal. Anjeun tiasa nyampur krim MSM anu didamel tina minyak zaitun sareng bubuk nyalira. Campuran ieu ogé tiasa dianggo salaku masker rambut.

  • gél MSM

Kawas krim, gél MSM ogé dimaksudkeun pikeun pamakéan éksternal. Krim sareng gél khususna disarankeun pikeun blemishes atanapi kulit radang.

Bahan sareng dosis

Suplemén MSM kualitas luhur ngandung methylsulfonylmethane murni. Ieu dicandak tina minyak nabati sapertos rapeseed, linseed atanapi jagong sahingga ogé cocog pikeun vegetarian sareng vegan. Dosisna salawasna gumantung kana persiapan masing-masing. Produk kualitas luhur ngandung sakitar 1000 mg MSM per kapsul sareng / atanapi per sendok ukur (1 g) bubuk.

Asupan sareng kasabaran

Agén umumna nunjukkeun kasabaran anu hadé. Hiji overdose MSM ogé teu dipikawanoh. Pikeun hasil anu pangsaéna, anjeun kedah nyandak methylsulfonylmethane sapopoe. Pikeun ngahontal éfék anu pangsaéna, anjeun kedah salawasna nyandak MSM dina waktos anu lami. A asupan permanén pikeun keluhan kronis ogé mungkin. Upami anjeun henteu hoyong nyandak bahan aktif terus-terusan, anjeun tiasa nyandak kursus perawatan salami 6 minggu dina interval anu teratur. Beda sareng gizi anu sanés, henteu aya rekomendasi resmi pikeun nyandak MSM. Dumasar pangalaman, disarankeun pikeun ngamimitian ku dosis 1500 mg per dinten. Lamun dosis awal teuing tinggi, methylsulfonylmethane bisa niatna detoxify awak, nu bisa ngakibatkeun efek samping MSM kayaning headaches atawa seueul. Teras, kalayan kasabaran anu saé, anjeun lalaunan tiasa ningkatkeun dosis poean ka 2000 dugi ka 6000 mg. Kombinasi jeung zat gabungan-aktif lianna kayaning glucosamine atanapi chondroitin tiasa utamana mangpaat pikeun keluhan sistem musculoskeletal, salaku zat pelengkap sarta ngarojong silih dina épék maranéhanana.

Aditif jeung allergens

Nalika anjeun mésér bubuk walirang, anjeun ngalakukeun anu hadé pikeun awak anjeun. Ku alatan éta, nalika ngagaleuh ieu, pastikeun yén suplement dietary bébas tina aditif anu teu dipikabutuh atanapi malah ngabahayakeun sapertos pewarna atanapi pengawet. Allergens kayaning kécap, gluten, atawa laktosa ogé teu kudu kaasup dina urutan ulah réaksi Intoleransi.

Babandingan harga-kinerja

Kalayan ngabandingkeun harga MSM, gancang janten jelas yén aya suplemén dahareun anu murah sareng mahal. Lamun hiji produk strikingly mirah, nyandak katingal ngadeukeutan. Teu ilahar pikeun suplemén gizi ieu ngandung aditif, fillers, sarta AIDS aliran. Sanajan kitu, aya produk kalawan rasio harga-kinerja alus nu ngan ngandung MSM-purity tinggi.

Jaminan kapuasan

Sanaos kapsul sareng bubuk MSM umumna ditolerir sareng bébas tina efek samping, intoleransi tiasa aya kalana. Anjeun gaduh kaunggulan didieu lamun mesen ti dealer kalawan jaminan kapuasan. Teras anjeun tiasa uih deui upami anjeun henteu resep sareng kéngingkeun ngabalikeun duit.

Patarosan sareng waleran ngeunaan mésér MSM

Anjeun ogé tiasa resep kana patarosan sareng jawaban ieu ngeunaan MSM.

MSM – iraha nyandak?

Methylsulfonylmethane mangrupikeun sumber walirang anu penting pikeun awak. Awak manusa butuh walirang pikeun sababaraha prosés anu béda. Ku kituna, MSM cocog pikeun sakabéh jalma anu hayang aktip mangaruhan kaséhatan sarta well-mahluk maranéhanana.

Naon bubuk MSM?

Bubuk MSM ngandung sanyawa walirang organik methylsulfonylmethane. Eusi walirang sakitar 34 persen.

MSM – kumaha nyandak?

Anjeun tiasa ngelek kapsul MSM sareng cai sakedik, sareng bubukna langkung gampang dilebetkeun nalika diaduk kana cai atanapi jus. Henteu janten masalah naha anjeun nambihan MSM anjeun isuk-isuk atanapi sonten. Nanging, disarankeun pikeun ngabagi jatah sadinten kana sababaraha dosis individu pikeun ningkatkeun bioavailability.

Naon gunana MSM?

Wewengkon aplikasi MSM lega pisan kusabab sipat walirang anu serbaguna. Contona, walirang bisa nyumbang kana kaséhatan bulu jeung kulit atawa ngarojong sistim imun awak.

MSM – sabaraha lila?

Sanajan MSM bisa dideteksi dina getih dina waktu anu pohara pondok, asupan panjang dianjurkeun pikeun kasuksésan noticeable. Upami kasabaranna saé, anjeun ogé tiasa nyandak persiapan pilihan anjeun sacara permanen.

Dimana anjeun tiasa mésér MSM?

Aya seueur pilihan kapsul MSM, bubuk sareng suplemén gizi dina internét. Anjeun oge bisa manggihan pilihan leutik di sababaraha apoték jeung di toko dahareun kaséhatan. Asosiasi Rematik Swedia ngitung yén sakitar 30% penderita osteoarthritis nyandak sababaraha suplemén dietary pikeun ngirangan nyeri. Salah sahijina nyaéta bubuk MSM. MSM pondok pikeun methylsulfonylmethane sareng mangrupikeun produk alami anu ngagaduhan seueur mangpaat kaséhatan anu dikaitkeun kana éta. Ieu kusabab MSM ngandung walirang organik, anu parantos aya dina awak, contona, dina jaringan sapertos kartilage, urat, ligamén, sareng otot. Teu aya bukti ilmiah anu aya acan nunjukkeun yén suplement ieu parantos kabuktian mangpaat dina kasus osteoarthritis. Di sisi anu sanés, sababaraha anu nyandak produk éta yakin yén aranjeunna tiasa ngalaman sababaraha kauntungan.
Baca leuwih seueur tentang osteoarthritis.

Naha urang peryogi MSM?

Penjelasan anu paling umum naha urang nyandak suplemén dietary sacara umum nyaéta yén urang henteu nampi vitamin sareng mineral anu cukup tina tuangeun anu urang tuang. Dina 100 taun mineral penting dina taneuh geus turun ku total 85%. Sanaos urang tuang anu séhat, diet anu variatif, aya résiko yén urang henteu nampi jumlah anu cekap. Ku sabab kitu, meureun mangrupakeun ide nu sae pikeun ngeusian diet urang ku suplement kawas MSM. Disebutkeun ogé yén éta tiasa ngabantosan sistem imun sareng nawiskeun cara ngaleungitkeun nyeri anu dibarengan ku osteoarthritis.

MSM bubuk atanapi kapsul?

MSM biasana dijual dina bentuk bubuk atawa kapsul, kalayan atawa tanpa tambahan vitamin C. Hal ieu sabab vitamin C ngagampangkeun nyerep MSM dina awak. Upami anjeun nyandak bubuk MSM teras campur sareng kopi, contona, anjeun bakal nampi rasa anu khusus. Upami anjeun mendakan rasa anu hese nyandak, anjeun tiasa langkung gampang nyandak tablet MSM.
MSM digolongkeun kana posing euweuh résiko keur dicokot salaku suplement. Ieu sadia sacara alami dina utamana pangan-protéin tinggi, kayaning susu. Zat dipaké salaku suplement dietary geus mindeng geus sasari ti laut. Aya sabenerna euweuh downsides mun MSM. Sababaraha urang tiasa mendakan waktos ngabiasakeun nyandak zat ieu tangguh, sedengkeun anu sanésna henteu perhatikeun nanaon. Sababaraha panilitian parantos dilakukeun nunjukkeun yén MSM tiasa ngaleungitkeun nyeri anu aya hubunganana sareng osteoarthritis sareng bareuh dina tuur. Tapi aya sakedik bukti ilmiah pikeun ngadukung ieu sahingga mustahil pikeun ngagambar kasimpulan anu pasti.

Dosage

Walirang mangrupikeun hal anu diperyogikeun ku awak urang sareng henteu bahaya dina jumlah anu alit. Kalolobaan jalma perhatikeun pangaruh nalika aranjeunna ngahontal hiji nepi ka tilu teaspoons sapoé. Di sisi anu sanés, upami anjeun nyandak dosis anu ageung teuing, éta janten toksik. Sanajan kitu, aya saeutik kasempetan overdosing on ieu. Salaku conto, upami anjeun beuratna 50 kilo, anjeun kedah nyandak sakilo zat pikeun ngaracun anjeun.
Éta ogé nyarios yén pangaruh pangsaéna dihontal ku nyandak bubuk MSM dina bentuk murni. Anjeun ogé tiasa nyampur bubuk sareng cai sareng menyemprot kana daérah kulit anu kapangaruhan ku psoriasis atanapi jarawat, contona. Anjeun teras bakal perhatikeun bédana saatos opat dugi ka lima dinten upami anjeun menyemprot tilu kali sadinten. Nerapkeun kana awak sanés énggal. Aya di sababaraha nagara, kaasup Hungaria, bathhouses husus kalawan cai dina pools ngandung walirang.

Efek samping tina MSM

MSM umumna henteu ngabalukarkeun efek samping. Sanajan kitu, loba pamaké geus disebutkeun gejala purge, kayaning pimples, pusing, sarta diare. Éta pisan sababna naha hal anu penting pikeun ngamimitian nyokot dosage produk nu ngan cukup lajeng ningkatkeun eta lalaunan pikeun nyingkahan épék ieu. Sakumaha seueur dosis anu anjeun kedah laksanakeun sareng sabaraha awak anjeun tiasa toleran leres-leres khusus pikeun unggal jalma. Mimitian ku hiji mililiter sapoé sarta nambahan lalaunan pikeun nyegah efek samping ditétélakeun di luhur pikeun MSM.

Pro jeung kontra

Dina kasus panyakit sendi sapertos osteoarthritis, aya sababaraha jinis obat alternatif sareng obat herbal anu sayogi, anu nyarios tiasa ngabantosan nyeri. Aya seueur anu ngajengkeun panggunaan MSM dina séktor herbal sareng ubar alternatif. Aya ogé seueur anu nyatakeun yén MSM parantos ngaleungitkeun nyeri sendina. Sanajan kitu, aya kénéh euweuh studi ilmiah rigorously dilakukeun sadia nu bisa ngabuktikeun yén éta nawarkeun euweuh leuwih ti éfék placebo.
Tetep maca ngeunaan ngagunakeun turmeric pikeun nyeri sendi. Jenis nyeri anu parantos diubaran ku MSM kalebet: • tatu pribadi alatan kacilakaan, kaduruk, jsb. • Osteoarthritis jeung rematik rheumatoid • Fibromyalgia • nyeri deui handap • Nyeri sirah, migrain • Nyeri otot • Bursitis • ténis elbows jeung tatu olahraga sejenna • Sindrom Carpal • Sclerosis • Whiplash • RSI (Repetitive Strain Tatu) • Scars alatan kaduruk, operasi, kacilakaan, jsb. Cara MSM mangaruhan nyeri ayeuna dijelaskeun ku mékanisme ieu: • MSM mangrupakeun analgesic alam: eta blok mindahkeun impulses nyeri ngaliwatan serat saraf (C-serat). • MSM meungpeuk peradangan sareng prosés radang. MSM ningkatkeun kagiatan kortisol, hormon anti radang alami anu diproduksi ku awak. • MSM ngaronjatkeun perméabilitas mémbran sél. Ieu ningkatkeun nyerep gizi sareng seueur vitamin sareng ngaleungitkeun produk runtah sareng kaleuwihan cairan sélulér. • MSM dilates pembuluh darah, ningkatkeun sirkulasi getih. Ieu ogé ngabantosan ngaleungitkeun produk runtah tina awak, anu nyepetkeun penyembuhan. • MSM mangrupakeun relaxant otot. Ieu mangrupikeun kauntungan anu penting sareng sering diabaikan tina MSM. Seueur nyeri kronis diperparah ku tegangan otot kronis dina awak. • MSM ngabantosan mékanisme pertahanan alami dina awak ku ngatur métabolisme prostaglandin, sareng ngatur pembentukan antibodi sareng kompleks imun. MSM ngalambatkeun sareng mulangkeun tautan silang dina kolagén. Crosslinking dina kolagén nyaéta prosés alami dina formasi tapak tatu, ngabalukarkeun jaringan tapak tatu teuas tur mindeng nyeri. Ieu tiasa ngakibatkeun nyeri kronis, khususna dina kasus parut kaduruk, dimana daérah permukaan anu ageung tiasa kapangaruhan. MSM nyageurkeun jaringan parut, ngajantenkeun kulit langkung fleksibel. Jalma anu geus ngarawat tatu kaduruk ku salep MSM sarta katempo scars maranéhanana ampir ngaleungit, sarta geus ngaleungitkeun nyeri pakait, ngabentuk conto dramatis tina potency MSM dina hal ieu. Nyandak MSM – Dosage & Tips Disediakeun Ku JoAnn
• Mimitian ku nyokot 1/4 séndok téh dua kali sapoé leyur dina sagelas cai (hal kahiji isuk-isuk lajeng engké sore – dina hiji burih kosong). Ngalakukeun ieu 2-3 dinten sateuacan ningkatkeun dosis anjeun.
• Kadé nyandak MSM dua kali sapoé.
• Ulah nyandak MSM telat beurang atawa sore. Éta tiasa ningkatkeun énergi sareng ngajaga anjeun hudang.
• MSM boga hubungan sinergis hébat jeung vitamin C (aranjeunna gawéna brilliantly babarengan) jadi eta mangrupakeun ide nu sae pikeun nyokot MSM jeung jus tina sakabeh lemon (kalawan sababaraha Stevia cair atawa madu organik pikeun sweeten lamun resep). Ieu mangrupikeun pilihan tapi kuring nyarankeun anjeun ngalakukeun ieu kusabab lemon sareng MSM saé pikeun ati.
• Émut yén meureun aya sababaraha épék detoks nalika mimiti nyandak MSM. Ieu normal sabab MSM mangrupakeun detoxer ati cukup kuat. Balukar ieu tiasa janten nyeri sirah, énergi rendah, nyeri sareng nyeri sareng kadang sedih. Pikeun ngaleutikan épék ieu, pastikeun Anjeun ningkatkeun dosage lambat pisan pikeun ngidinan awak anjeun pikeun nyaluyukeun. Upami anjeun mendakan épék-épék ieu sakedik teuing pikeun dicekel, leupaskeun dosis anjeun sakedik teras ningkatkeun deui lalaunan saatos gejalana parantos ngaleungit.
• Inuman nyatu cai salila fase awal ieu sarta utamana lamun ngalaman épék detoxing ieu. Cai tambahan bakal ngabantosan racun anu dileupaskeun tina ati tina awak anjeun. Nambahkeun lemon anu anyar diperas kana cai anjeun ogé bakal ngabantosan sabab ieu bakal ngabantosan langkung nétralisasi racun. Sanaos épék detoks ieu tiasa rada teu pikaresepeun pikeun ngamimitian, éta henteu kedah lami (sababaraha dinten).
• Sanggeus 3 — 4 poé, jeung asumsina anjeun teu detoxifying gancang teuing, mimitian ngumpulkeun dosis Anjeun lalaunan. Anjeun panginten kedah ngadamel dugi ka 1 – 3 sendok dua kali unggal dinten salami sababaraha minggu ka hareup pikeun MSM tiasa ngalakukeun sihirna.
• Anjeun tiasa nyandak langkung MSM upami diperlukeun – ngan nambahan lalaunan.
• Anjeun teu bisa overdose on MSM.
• Sakali anjeun ngahontal titik di mana anjeun geus ngarasa mangpaat MSM tapi ngaronjatna dosis anjeun euweuh bédana, tetep dina dosis nu sababaraha poé deui lajeng lalaunan ngurangan dugi ka ngahontal titik dimana anjeun ngarasa hasil anjeun mimiti ngurangan. Dina titik ieu anjeun kedah ningkatkeun deui ka dosis sateuacana sareng ieu bakal janten ‘titik amis’ anjeun. Anjeun kedah tetep dina dosis ieu.
• MSM boga rasa pait – ulah ngantep ieu ngaganggu anjeun sabab mangpaatna bisa jadi gede pisan.
• Kadé sakali anjeun ngamimitian nyandak MSM anjeun teu eureun. Anjeun kedah konsisten sareng nyandak MSM.
• Kuring manggihan yén 80% jalma nyokot MSM bakal ngalaman mangpaat éndah suplement mineral éndah ieu bisa nyadiakeun. Nanging, upami anjeun mendakan yén éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun saatos ningkatkeun dosis dugi ka 3 sdm dua kali sadinten, MSM panginten henteu kanggo anjeun. Ieu oke – sahenteuna anjeun diusahakeun. Luluskeun ka batur – aranjeunna tiasa bogoh ka anjeun pikeun ieu.
Sababaraha urang ngarasa kauntungan ampir langsung, kumaha oge, keur sababaraha butuh 2-3 minggu pikeun ngarasakeun bédana – ulah nyerah!

  1. WARTA DISCLAIMER Sadaya eusi sareng média dina situs wéb relax4health mangrupikeun ciptaan sareng diterbitkeun online pikeun tujuan inpormasi wungkul. Éta henteu dimaksudkeun pikeun ngagentos naséhat médis profésional sareng henteu kedah diandelkeun salaku saran kaséhatan atanapi pribadi.
    Salawasna neangan pituduh ti dokter Anjeun atawa profésional kaséhatan mumpuni lianna kalayan sagala patarosan anjeun boga ngeunaan kaséhatan Anjeun atawa kaayaan médis.

Naon ubar ieu?

METHYLSULFONYLMETHANE (MSM) mangrupikeun produk herbal atanapi suplement dietary. Hal ieu diwanohkeun pikeun mantuan ngarojong sendi sehat sarta fléksibel. Sumber alami MSM kalebet susu, sababaraha séréal, buah, sayuran, tèh, sareng kopi. FDA teu acan disatujuan ramuan ieu pikeun sagala pamakéan médis. Ubar ieu tiasa dianggo pikeun tujuan anu sanés; Tanya panyadia kasehatan anjeun atanapi tukang ubar upami anjeun gaduh patarosan.

Naon anu kuring kedah terangkeun ka tim perawatan kuring sateuacan kuring nginum obat ieu?

Éta peryogi terang upami anjeun ngagaduhan salah sahiji kaayaan ieu:

Kumaha kuring kedah nganggo obat ieu?

Candak ku sungut jeung sagelas cai. Turutan petunjuk dina pakét pakét atanapi naroskeun ka tim perawatan anjeun. Ulah nyandak suplement ieu leuwih sering ti diarahkeun. Ngobrol ka tim perawatan anjeun ngeunaan pamakéan suplement ieu barudak. Perawatan khusus tiasa diperyogikeun. Overdosis: Upami anjeun nyangka anjeun parantos nginum obat ieu, hubungi pusat kontrol racun atanapi kamar darurat sakaligus. CATETAN: Ubar ieu ngan ukur pikeun anjeun. Ulah bagikeun ubar ieu ka batur.

Kumaha upami kuring sono dosis?

Upami anjeun sono dosis, cokot pas anjeun tiasa. Lamun geus ampir waktuna pikeun dosis Anjeun salajengna, nyandak ngan dosis éta. Ulah nyandak dosis ganda atawa tambahan.

Naon anu tiasa berinteraksi sareng obat ieu?

Pariksa ku dokter anjeun atanapi profésional kaséhatan upami anjeun nyandak salah sahiji pangobatan ieu: •diflunisal •pangobatan anu ngubaran atanapi nyegah gumpalan getih sapertos aspirin, dalteparin, enoxaparin, ticlopidine, warfarin •NSAIDS, ubar keur nyeri jeung radang, kawas ibuprofen atawa naproxen • suplemén herbal séjén Daptar ieu bisa jadi teu ngajelaskeun sakabeh interaksi mungkin. Pasihan panyadia kasehatan anjeun daptar sadaya obat, jamu, ubar non-resép, atanapi suplemén dietary anu anjeun anggo. Béjakeun ogé upami anjeun ngaroko, nginum alkohol, atanapi nganggo obat-obatan terlarang. Sababaraha item tiasa berinteraksi sareng ubar anjeun.

Naon anu kuring kedah perhatikeun nalika nganggo obat ieu?

Tingali tim perawatan anjeun upami gejala anjeun henteu langkung saé atanapi upami aranjeunna parah. Upami anjeun dijadwalkeun pikeun prosedur médis atanapi dental, wartosan tim perawatan anjeun yén anjeun nyandak suplement ieu. Anjeun panginten kedah ngeureunkeun nyandak suplement ieu sateuacan prosedur. Suplemén herbal atanapi dietary henteu diatur sapertos pangobatan. Standar kontrol kualitas anu kaku henteu diperyogikeun pikeun suplemén dietary. Purity jeung kakuatan produk ieu bisa rupa-rupa. Kasalametan sareng pangaruh suplement dietary ieu pikeun panyakit atanapi panyakit anu tangtu henteu dipikanyaho. Produk ieu henteu dimaksudkeun pikeun ngadiagnosa, ngubaran, ngubaran atanapi nyegah panyakit naon waé. Administrasi Pangan sareng Narkoba nyarankeun hal-hal ieu pikeun ngabantosan konsumen ngajaga diri:

Naon efek samping anu kuring perhatikeun tina nampi obat ieu?

Épék samping anu anjeun kedah laporkeun ka dokter atanapi profésional kasehatan pas mungkin: • réaksi alérgi kawas baruntus kulit, itching atawa hives, bareuh beungeut, biwir, atawa létah Épék samping anu biasana henteu ngabutuhkeun perhatian médis (laporkeun ka dokter anjeun atanapi profésional kasehatan upami aranjeunna neraskeun atanapi ngaganggu): •kabebeng atawa diare •beuteung kesel •gangguan sare Daptar ieu tiasa henteu ngajelaskeun sadaya efek samping anu mungkin. Nelepon dokter anjeun pikeun nasihat médis ngeunaan efek samping. Anjeun tiasa ngalaporkeun efek samping ka FDA di 1-800-FDA-1088.

Dimana abdi kedah nyimpen ubar abdi?

Jauhkeun tina jangkauan barudak sareng piaraan. Simpen dina suhu kamar atanapi sakumaha anu diarahkeun dina labél pakét. Ngajaga tina Uap. Buang suplement anu henteu kapake saatos tanggal béakna. CATETAN: lambaran ieu kasimpulan. Ieu bisa jadi teu nutupan sakabéh informasi mungkin. Upami Anjeun gaduh patarosan ngeunaan ubar ieu, ngobrol dokter Anjeun, tukang ubar, atawa panyadia kasehatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *