Dip ngalelep warna bulu geus datang jeung indit, sarta datang deui deui! Téhnik ngawarnaan dua-nada klasik ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun nambihan sakedik flair kana rambut anjeun tanpa ngalakukeun dugi ka akar. Upami anjeun milarian inspirasi warna rambut ngalelep sakedik, atanapi kumaha cara ngalelepkeun rambut di bumi, teras gulung!

Kumaha Ngalelepkeun Rambut

Upami anjeun hoyong ngalelepkeun rambut anjeun di bumi, aya sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun. Tujuan tina dip dying nyaéta pikeun nyiptakeun kontras warna anu fokus sadayana dina pertengahan aci anjeun ka tungtung, sareng dina sababaraha kasus ngan sapanjang tungtung anjeun. Dip dyes bisa nyampur nepi kana alam Anjeun, atawa warna kanvas, atawa maranéhna bisa ditinggalkeun salaku garis kasar pikeun katingal langkung avant-garde. Ngalelepkeun warna rambut tiasa rada pajeulit pikeun dieksekusi di bumi, janten kami biasana nyarankeun ningali stylist profésional pikeun ngahontal tampilan ieu. Tapi, upami anjeun hoyong damel di bumi, teras ieu kumaha cara ngamimitian.

Lengkah 1: Kumpulkeun produk anjeun.

Sateuacan mésér atanapi ngumpulkeun produk warna rambut, anjeun kedah mutuskeun warna anu anjeun pikahoyong. Upami anjeun gaduh rambut poék sareng milari warna busana anu langkung terang, langkung hampang dina tungtung, anjeun peryogi ngabodaskeun rambut sareng warna pilihan. Upami anjeun badé langkung poék, maka warna permanén atanapi warna busana pikeun tungtung anjeun kedah cekap. Kami ogé nyarankeun ngajaga sisir sareng klip dina panangan.

Lengkah 2: Sikat sareng bagian rambut anjeun.

Mimitian ku rambut anjeun dipisahkeun dimana anjeun sacara alami bakal misahkeunana, tapi nyisiran sagala knot atanapi kusut. Ti dieu, bagikeun rambut anjeun kana opat bagian — bagian dina saban gigir ti ceuli ka raray, sareng dua bagian di tukang, dipisahkeun ku garis pamisah tunggal ka handap tengah tukang.

Lengkah 3: Campur jeung nerapkeun.

Dina léngkah katilu, bakal aya sababaraha variasi gumantung kana pilihan warna anjeun. Upami anjeun kedah ngabodaskeun rambut anjeun sateuacan nerapkeun warna, paké mangkok sareng sikat pikeun ngalarapkeunana ka tungtung anjeun, ngantepkeun prosésna dumasar kana waktos pamrosésan anu disarankeun, teras bilas sareng garing. Sanggeus éta, kantun nerapkeun warna fashion anjeun ka wewengkon bleached saméméhna. Upami pemutihan henteu dipikabutuh pikeun warna anu anjeun pikahoyong, cukupkeun warnana nganggo mangkok sareng sikat ka handapeun unggal bagian rambut, teras ngantepkeun kanggo waktos anu disarankeun.

Hambalan 4: bilas jeung garing.

Saatos sadayana ngolah jumlah waktos anu disarankeun, kantun bilas warna, sampo sareng kaayaan anjeun, teras garing. Inget, ngalelep dip teu kudu sampurna. Tur éta satengah senang. Tapi ati-ati khusus pikeun nuturkeun sadaya petunjuk ngeunaan produk rambut anu anjeun pilih dumasar kana jinis rambut anjeun, campur jatah, sareng saran waktos.

Dip Dye Inspirasi Rambut

Siap dip konci anjeun tapi butuh inspirasi saeutik? Pariksa sababaraha paporit urang, pewarna dip super seukeut.

1. The Reverse Billie

brunette anca Ieu bener nangtung kaluar kalawan tungtung konéng-héjo neon.

2. Tiris Pirang dip n ‘Flip

Coba warna biru tiris pikeun nutup tungtung pirang caang.

3. Violet Blue jeung Deep Brown

Dua warna ieu mangrupikeun pertandingan anu dilakukeun dina surga ngalelep.

4. Tambaga dip

Pewarna celup tambaga dipasangkeun saé sareng warna jahé alami.

5. Platinum jeung Héjo

Tambahkeun pop neon saeutik ka handap bob platinum Anjeun.

6. Platinum jeung Pink

Tong sieun nambihan sakedik dip kana pinggiran anjeun.

7. Platinum jeung Gray

Ieu kawas panon smoky, tapi keur bulu anjeun.

8. The Hideung dip

Ieu katingalina luar biasa sareng warna-warna busana, tina héjo neon dugi ka pink panas.

Hoyong ngalelepkeun rambut anjeun tapi langkung resep percanten ka profésional? Ieu mangrupikeun salon pangsaéna di 10 kota utama di Amérika Serikat!

  1. Kumaha cara ngalelepkeun rambut di bumi?

Naha anjeun kedah mikirkeun patarosan anjeun – naha ngawarnaan rambut anjeun
atanapi henteu ngawarnaan? atanapi Naon Dip Dye? Kumaha cara ngalelepkeun rambut di bumi? Warna rambut ngalelep dip
mangrupikeun salah sahiji tren warna-warni pangénggalna anu gancang. Éta mangrupikeun salah sahiji
téknik anu ngalibatkeun Naha anjeun kedah mikirkeun patarosan anjeun – naha ngawarnaan rambut anjeun atanapi henteu ngawarnaan? atanapi Naon Dip Dye? Kumaha cara ngalelepkeun rambut di bumi? Warna rambut ngalelep dip mangrupikeun salah sahiji tren warna-warni pangénggalna anu gancang. Ieu mangrupikeun salah sahiji téknik anu ngalibetkeun komitmen anu rendah tapi bakal tahan pikeun période anu langkung panjang dibandingkeun sareng semprotan warna rambut samentawis. Naha anjeun gaduh rambut keriting, atanapi rambut lempeng panjang atanapi rambut pondok, anjeun tiasa ngagentos tren anu saé ieu. Dina tulisan ieu, anjeun bakal tiasa maca sadayana ngeunaan ngalelepkeun rambut, kumaha anjeun tiasa ngalelepkeun rambut anjeun di bumi, sareng kumaha anjeun tiasa ngajaga penampilan anyar anjeun.

Naon Dupi Dip Dye Rambut?

Dip ngalelep sagemblengna béda ti téhnik dying warni lianna. Dina dip dying warna bulu, anjeun meunang hiji Blunt, lempeng, sarta penampilan Stark nu sampurna pikeun sagala pernyataan bulu awéwé. Dina téknik ieu, rambut anjeun bakal nyarupaan tampilan lemes lempeng nangtung kalayan warna anu anjeun pikahoyong. Ngalelep dip mangrupikeun metode permanén anu gampang pikeun nambihan warna kana konci anjeun di bumi.

Kumaha cara ngalelepkeun rambut anjeun nyalira di bumi?

Sateuacan anjeun mikirkeun ngalelep rambut anjeun di bumi, anjeun kedah milih jinis tampilan anu anjeun pikahoyong. Naon waé variasi warna liar anu anjeun pilih, anjeun kedah pertimbangkeun warna dasar rambut anjeun sabab anjeun kedah terangkeun rambut anu poék sateuacan ngamimitian prosés dip dying. Pikeun ngahususkeun pilihan anjeun, anjeun tiasa mendakan warna rambut paporit anjeun ku ningali gambar jalma anu ngawarnaan rambut ngalelep anu sami. Upami anjeun bingung antara dua warna, pertimbangkeun nganggo dua warna. Dua nuansa anu caket kana spéktrum warna alami bakal nambihan langkung panjang kana rambut anjeun ku cara nyampur saé. Punten pastikeun yén rambut anjeun séhat sareng séhat sabisa sateuacan ngamimitian prosés maot. Upami anjeun hoyong ngonci rambut anjeun dina kaayaan anu langkung saé, cobian nganggo masker rambut sareng robih rutinitas anjeun. Ieu henteu ngan ukur ngajaga rambut anjeun séhat sareng séhat tapi ogé bakal ningkatkeun rasa lembab tina rambut anjeun. Larapkeun topéng rambut sacara saksama tina akar anu langkung poék dugi ka tip sareng sakedik tambahan tina panjangna pertengahan dugi ka tungtung rambut anjeun. Cuci rambut heula nganggo sampo ungu. Sampo ungu ngaleungitkeun nada dasar dina rambut anjeun pikeun ngajantenkeun pirang anu saé sateuacan ngawarnaan biru anu éndah. Anjeun kedah langkung ati-ati di dieu sabab ieu mangrupikeun daérah dimana ngalelep rambut anjeun bakal hirup sareng bakal katingalina langkung saé.

Léngkah-léngkah anu Perhatikeun Sateuacan Ngalarapkeun Pewarna Dip di Imah!

Salawasna baca parentah nu ditulis dina tonggong pak atawa leaflet saméméh anjeun mimiti dying bulu anjeun di imah. Pastikeun anjeun ngajalankeun tés alergi sahenteuna 48 jam sateuacan ngamimitian prosésna. Ieu mangrupikeun léngkah-léngkah anu anjeun tiasa laksanakeun nalika nerapkeun pewarna rambut dip di bumi.

1. Siapkeun Spasi sareng Alat Anjeun!

Bagian awon tina bulu dying anjeun mungkas nepi ngalakonan musibah di kamar mandi atawa kamar anjeun. Pikeun ngahindarkeun hal sapertos kitu, anjeun kedah nyiapkeun daérah sareng alat anu anjeun peryogikeun. Pikeun dimimitian ku, ngagem hiji kaos oblong heubeul tinimbang risking hiji favorit anjeun. Paké anduk heubeul atawa lawon kasar jeung maké sarung pikeun nyegah ngawarnaan beuheung atawa leungeun Anjeun. Anggo kantong plastik pikeun ngajagi sakuliling anjeun sareng tilelep. Anjeun ogé tiasa ngagem kantong plastik sateuacan maot supados henteu ngarusak baju anjeun.

2. Jieun Rambut Anjeun Siap!

Ayeuna waktuna pikeun nyiapkeun rambut anjeun pikeun tampilan warni anyar. Saatos udar, rambut anjeun kedah mulus sareng séhat. Kantun sikat atanapi nyisiran rambut anjeun supados gaduh rambut anu henteu kusut sareng super mulus sateuacan anjeun siap nerapkeun ngalelep. Ieu bakal ngahasilkeun finish dip-dye murni kalawan merata dying dina unggal untaian. Bagikeun rambut anjeun dina gaya harian biasa anjeun supados liputan anu maot turun sacara alami dina tampilan anyar anjeun.

3. Mutuskeun Dimana Dip Dye Anjeun Badé Go!

Nalika mutuskeun dimana ngalelep dip anjeun bakal angkat, hal kahiji anu anjeun kedah pertimbangkeun nyaéta panjang rambut anjeun. Penempatan paling penting di dieu. Anjeun disarankeun pikeun ngamimitian maot di tempat antara gado sareng ceuli upami anjeun gaduh rambut panjang atanapi sedeng. Ieu bakal nyiptakeun dampak anu signifikan saatosna sareng moal ngajantenkeun langkung parah. Tingali kana rambut anjeun dina eunteung sareng tentukan sabaraha jauh anjeun hoyong ngalelep upami anjeun gaduh rambut anu langkung pondok. Pikeun bulu panjang taktak, lima ramo jeung keur bob panjang bulu ngeunaan opat ramo dianggo pangalusna. Coba tetep katingal halus lamun geus motong atanapi pixie cut. Anjeun tiasa ngahontal tampilan ieu ku kéngingkeun bantosan ti sobat anjeun atanapi anggota kulawarga. Ogé, anjeun tiasa ngalelepkeun rambut keriting atanapi rambut super kandel ku cara nyiptakeun bagian katilu dina tonggong rambut anjeun supados ngalelepna disebarkeun merata sapanjang jalan. Anjeun tiasa dasi rambut anjeun nganggo elastis rambut pikeun ngadamel bagian anu misah. Baca: Kumaha Ngalelepkeun Rambut Tanpa Ngabodaskeun?

4. Siapkeun Warna Dip-Ngalelep Anjeun!

Candak waktos Anjeun sorangan sarta pastikeun yén anjeun maca parentah ditulis dina backside tina pak atawa leaflet. Parentah bakal mastikeun yén anjeun gaduh sadaya alat anu siap pikeun ngahontal tampilan énggal. Saatos Anjeun rengse kalayan sagala léngkah di luhur, lengkah saterusna nyaéta nyampur ngalelep dip. Turutan pitunjuk pikeun nyampur produk anu sampurna sareng jieun warna anjeun ku cara nyampur pewarna dina botol anu disayogikeun dina kit. Ayeuna anjeun parantos siap nganggo warna anjeun.

5. Larapkeun Warna!

Larapkeun warna ngalelep kalayan bantuan sikat tinimbang langsung nerapkeun éta ku leungeun anjeun. Ieu bakal ngabantosan anjeun nyiptakeun liputan anu paling alami kalayan langkung akurat. Mimitian nerapkeun warna ngalelep kana ujung rambut anjeun heula teras teraskeun ka luhur. Sikat bakal ngabantosan anjeun ngadistribusikaeun warna ngalelep sacara seragam dina bagian handap rambut anjeun. Candak hiji-hiji bagian tina elastics anjeun sarta nerapkeun ngalelep sakuliah bulu.

6. Ngidinan Warna pikeun Ngembangkeun!

Antosan dugi ngalelep mekar sakitar 25 dugi ka 45 menit. Durasi waktos gumantung kana tingkat inténsitas anu dipikahoyong sareng warna rambut alami anjeun. Saatos 25 menit, usap ngalelep tina bagian leutik pikeun ningali kumaha warnana parantos dikembangkeun. Sakali anjeun wareg sareng warna rambut, bilas rambut anjeun sacara saksama. Pastikeun sadaya warna ngalelep dikumbah leres sareng nerapkeun kondisioner rambut anjeun. Sumuhun! Anjeun parantos siap sareng tampilan seger anyar anjeun.

Kumaha Ngajaga Tampilan Anyar anjeun?

Anjeun kedah nganggo sampo perawatan rambut anu diwarnaan sareng kondisioner pikeun ngawarnaan rambut. Produk ieu dirarancang khusus pikeun ngajagi sareng nyucikeun sinar rambut anu dicelup. Ogé, anjeun tiasa nyobian sampo pérak pikeun ngajaga warna rambut alami anjeun. Anjeun ogé tiasa nambihan gaya kana rambut anjeun ku investasi dina krim pelindung panas atanapi semprot. Ieu sanés ngan ukur ngajagi rambut anjeun tina karusakan panas tapi ogé bakal janten agén gaya pikeun ngabantosan anjeun nahan tampilan anu anjeun pikahoyong ku ngagunakeun alat panas. Sakali anjeun mendakan yén warna rambut anjeun parantos luntur, anjeun kedah nyegerkeun rambut anjeun kalayan warna anu sami atanapi ngarobih deui ku warna anu béda sapertos anu poék atanapi langkung terang. Angkat warna rambut celup paporit anjeun sareng balik deui damel. Sanaos ngalelepkeun rambut hideung anjeun di bumi peryogi kaahlian sareng kasabaran sareng sakedik waktos, éta bakal ngabantosan anjeun niron tampilan alami anjeun di bumi kalayan sakedik investasi. Anjeun tiasa nampi rupa-rupa pilihan warna dip-dye anu dirarancang sacara eksplisit pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta milih sahadé anu pangsaéna gumantung kana penampilan sareng karesep anjeun. Kumaha pangalaman anjeun nalika ngalakukeun éta sadayana nyalira? Bagikeun sareng kami dina koméntar di handap ieu!

Dip Dye: tren rambut anu anjeun badé angkat

Sadayana ngeunaan cara ngalelepkeun rambut sareng kumaha stylist anjeun tiasa nyiptakeun kombinasi warna anu sampurna, naha anjeun ngan ukur maot dina tungtung rambut anjeun atanapi langkung panjangna…

Naon pewarna dip pikeun rambut anjeun?

Dip ngalelep rambut nyaéta téknik ngawarnaan dua nada klasik dimana rambut poék dina akar sareng tungtung anu langkung hampang. Ieu rada warna pernyataan, sabab teu aya campuran nyata antara dua warna. Biasana anjeun badé angkat 4 dugi ka 5 tingkat langkung hampang pikeun panjang sareng tungtung, contona tina coklat dina akar dugi ka pirang terang pisan dina tungtung. Ngaranna asalna tina penampilan rengse: dimana bulu kasampak saolah-olah geus sacara harfiah dicelup dina ngalelep. Sapertos ngawarnaan rambut naon waé, durasi ngalelep dip anjeun gumantung kana jinis rumus anu anjeun anggo. Anjeun tiasa milih warna ngalelep samentawis, semi-permanén atanapi permanén.

Ngalelepkeun buuk: kumaha ngawarnaan tungtung rambut anjeun

Salah sahiji gaya anu paling populér pikeun ngalelepkeun rambut nyaéta ngalelepkeun tungtung rambut anjeun wungkul (sanés panjangna), sareng sapertos kitu urang sering ditaroskeun kumaha ngawarnaan tungtung rambut. Jawabanana: angkat ka profésional! Iraha waé éta sual maén warna, khususna nuansa kandel sapertos ngalelepkeun rambut anu sering, juru tata rambut anjeun mangrupikeun jalma anu pangsaéna pikeun nyiptakeun tampilan ngalelep énggal anjeun berkat pangalaman sareng set kaahlianna. Aranjeunna terang persis kumaha ngawarnaan tungtung rambut anjeun pikeun ngadamel pewarnaan rambut anu menonjol. Kumaha ngalelep tungtung rambut anjeun: upami anjeun ngagaduhan rambut pirang poék, brunette atanapi pirang poék, juru tata rambut anjeun bakal ngamimitian ku ngalelepkeun tungtung rambut anjeun ku warna anu langkung hampang (disebut pencerah) pikeun kéngingkeun dasar anu bulak. Sakali ieu kahontal, lengkah kadua taliti dying tungtung bulu anjeun kalawan warna dip ngalelep nu dipikahoyong, dicampurkeun jeung sarat custom Anjeun.

Dupi abdi tiasa ngalelepkeun bulu pondok?

Buuk anu paling pondok anu anjeun tiasa ngadamel ngalelep nyaéta idéal nyaéta bob. Paul Dennison ti salon Ken Picton nyebutkeun, ” Kurang bulu anjeun kudu maén kalawan, beuki atra ngalelep dip anjeun bakal. Ieu bener penting cut complements warna, saolah-olah bulu ngalir leuwih anjeun bisa mibanda leuwih ti difusi warna. Abdi nyarios yén pewarna dip cocog pisan pikeun potongan rambut berlapis panjang. ” Nanging upami anjeun gaduh potongan anu pondok pisan, sareng anjeun resep kumaha ngawarnaan tungtung rambut pondok, nyarios ka juru tata rambut anjeun pikeun ngartos kumaha ngawarnaan rambut sareng potongan ngalelep tiasa damel babarengan pikeun nyiptakeun tampilan anu anjeun pikahoyong.

Naon bédana antara ombre, balayage sareng pewarna dip?

Pewarna dip kahiji éta rada ekstrim, kalawan tungtung caang atawa blok warna nu kiwari geus mekar ka tungtung leuwih subdued nu nyampur jeung bulu alam Anjeun. Nalika ngalelep celup masih langkung téknik warna anu atra, tukang warna profésional anjeun bakal mastikeun yén anjeun henteu ngantunkeun salon tanpa aya garis anu kasar dimana ujung anu torek diterapkeun. Kaahlian ieu sababna, nalika ditaroskeun “Kumaha carana abdi tiasa ngalelep rambut merata?”, Kami salawasna nyarankeun angkat ka profésional pikeun ngahindarkeun garis demarkasi sareng aplikasi warna anu henteu rata sareng ngalelep rambut anjeun. Balayage atanapi ombre biasana disalahartikeun pikeun ngalelep dip. Balayage ngalibatkeun ngalukis leungeun warna anu béda-béda kana rambut pikeun ngagampangkeun tampilan sadayana, sedengkeun ombre mangrupikeun gradasi warna bertahap dina rambut. Kadua téknik ieu langkung halus sareng understated dibandingkeun ngalelep dip.

Naon warna pikeun ngalelepkeun rambut anjeun

Pikeun dip dyed blond bulu, ideally anjeun bisa nepi ka opat nuansa torek ti bulu alam Anjeun. Kalayan ngalelep ngalelep rambut hideung atanapi klien rambut anu langkung poék, anjeun gaduh kalenturan anu ageung sabab anjeun tiasa maénkeun kalayan rupa-rupa warna anu béda, sapertos pirang, tambaga, beureum sareng coklat anu langkung hampang. Beureum-sirah malah bisa asup kana pernyataan ngalelep dip, kalawan beureum torek jeung caang dina tungtung jeung beureum deeper dina akar contona.

Naon produk anu pangsaéna pikeun ngalelepkeun rambut anjeun?

Salah sahiji kumpulan warna rambut anu paling populer di kalangan profésional nalika maot dina tungtung rambut anjeun (atanapi panjangna, gumantung kana sabaraha “dipped” rambut anu anjeun pikahoyong) nyaéta bubuk pencerah Blond Studio. Pikeun tampilan ngalelep samentawis anu pikaresepeun, dimana anjeun tiasa ékspérimén sareng nuansa warna-warni, anjeun moal tiasa ngalakukeun anu langkung saé tibatan koleksi ColorfulHair. Sadia dina 10 nuansa caang jeung mixable, Anjeun bisa meunangkeun warna ngalelep dip tina impian anjeun! Kiridit gambar: Gambar Getty – Gambar Mint RF – Gambar Mint Beda antara ombré jeung dip dye
Tren warna anjeun bisa jadi leuwih akrab jeung ombré, nu pangdeukeutna dina penampilan dip dye, kalawan sababaraha béda penting. Ombré parantos aya dina pamandangan ngawarnaan rambut modéren sahenteuna sapuluh taun ayeuna. Naon anu tadina disanghareupan mundur pikeun katingali sapertos perjalanan anu teu acan réngsé ka salon, parantos janten springboard pikeun éksprési rambut gratis, sareng leres kitu. Ombré exudes vibe iblis-may-care tina kahirupan di noughties, mere Anjeun burst warna, tanpa kudu indit all-in. Sanaos seueur jalma nganggap rambut anu dicelup sareng ombré sami, para ahli warna bakal nyarioskeun ka anjeun yén éta sanés masalahna. Dua téknik éta béda-béda pisan ngeunaan kumaha rupa-rupa diciptakeun. Anu umum dina gaya ombré sareng dip nyaéta produk réngsé anu nunjukkeun akar anu langkung poék sareng tungtung anu langkung terang, atanapi langkung terang. Saluareun éta, warna buuk ombré dipikanyaho pikeun éfék gradién anu lembut, saolah-olah dicampur sareng sikat cét artis pikeun transisi halus antara nuansa. Dip buuk dyed, sabalikna, boga penampilan blunt, stark – ampir nyarupaan kontras yin jeung yang nangtung nu sampurna disimpen pikeun pernyataan bulu eta-gadis. Pendekatan ieu pikeun ngalelepkeun ngalelep ngagampangkeun pikeun ngahontal di bumi, sabab gradiénna peryogi sakedik campuran. Kumaha cara ngalelepkeun ngalelep di bumi
Ayeuna anjeun tiasa nyarioskeun ombré anjeun tina ngalelep celup anjeun, waktosna pikeun ngahontal barang anu saé. Sateuacan anjeun ngawitan ngawarnaan rambut anjeun di bumi, anjeun kedah milih jinis tampilan anu anjeun pikahoyong. Anjeun tiasa janten poék kana terang atanapi kana variasi warna liar anu anjeun pilih. Penampilan naon waé anu anjeun pikahoyong, penting pikeun mertimbangkeun warna dasar anjeun, sabab anjeun panginten kedah ngaringankeun rambut sateuacan anjeun tiasa neraskeun prosés ngalelep. Pangaruh rengse bakal gumantung kana warna dasar anjeun, jadi nerapkeun nuansa torek, kawas pirang madu, ka brunette darker, kawas chestnut, moal ngahasilkeun éfék dip dyed anjeun bade pikeun. Sababaraha kit warna anu dirarancang khusus pikeun ngabantosan anjeun nyiptakeun tampilan ieu, sapertos L’Oreal Préférence Wild Ombré Dip Dye Kit, ngandung pencerah ku kituna anjeun gaduh toko tunggal pikeun warna anjeun. Nanging, upami anjeun hoyong leres-leres gélo sareng warna pilihan anjeun, pertimbangkeun kombinasi hiji-dua tina pemutih anu lembut, sapertos L’Oreal Paris Colorista Effects Ombré, sareng warna anu lincah, pinuh ku kakuatan sapertos héjo, wungu atanapi acuk pirang kalayan L’Oreal Paris Colorista Paint. Kanggo pilihan anjeun anu paling tiasa disaluyukeun, pertimbangkeun L’Oreal Paris Colorista Washout. Garis ieu ngagaduhan 19 pilihan warna anu béda-béda sareng masing-masing luntur lalaunan salami 1-2 minggu pamakean, janten, dina kombinasi sareng lapisan dasar anu terang anjeun, anjeun tiasa ngagentos dip dicelup anjeun sering-sering anjeun resep.

Nyiapkeun pikeun ngalelepkeun buuk anjeun di bumi

Pastikeun rambut anjeun terhidrasi sareng séhat sabisa, sateuacan anjeun ngamimitian prosés ngawarnaan. Anjeun salawasna tiasa ngalungkeun masker rambut pikeun ukuran anu saé. Masker rambut saé pikeun nambihan kana rutinitas anjeun pikeun perawatan gizi sareng sakedik ‘me time’. Upami anjeun ngarasa konci anjeun tiasa dina kaayaan anu langkung saé, pertimbangkeun ngarobih rutin anjeun sareng nganggo masker rambut sapertos L’Oreal Paris Elvive Extraordinary Oil Nourishing Hair Mask Balm, anu leres-leres tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun rasa lembab tina rambut anjeun. Pikeun kéngingkeun kauntungan anu pangsaéna tina topéng rambut ieu, terapkeun sacara saksama ti akar dugi ka tip, janten langkung liberal kalayan jumlah produk anu anjeun terapkeun ti pertengahan panjang dugi ka tungtung rambut anjeun. Wewengkon ieu mangrupikeun tempat tampilan dicelup anjeun bakal hirup, janten masihan TLC tambahan sakedik tiasa janten naon anu diperyogikeun pikeun katingal sareng karasaeun anu pangsaéna. Iraha waé anjeun badé ngarencanakeun torek, éta ogé patut investasi dina sampo pérak. Utamana upami anjeun gaduh nada anu langkung haneut, langkung tambaga pikeun warna rambut alami anjeun. Sampo pérak – sapertos L’Oreal Paris Colorista Silver Shampoo – mangpaat pisan nalika netralisasi nada kuningan atanapi oranyeu dina untaian anjeun, sareng éta ogé tiasa dianggo pikeun ngajaga vibrancy maksimal saatos warna. Nerapkeun ngalelep dip anjeun di imah
Sateuacan Anjeun ngawitan ngawarnaan buuk Anjeun di imah, sok baca parentah nu aya dina brosur leutik jeung dina tonggong pak, sarta ngalakukeun tes alérgi sahenteuna 48 jam saméméh anjeun ngawitan. Ok, momen bebeneran. Ieu kumaha cara ngalelepkeun rambut anjeun di bumi: 1. Siapkeun rohangan anjeun
Hal anu terakhir anu anjeun hoyong laksanakeun nyaéta nyababkeun bencana ngalelep di kamar mandi anjeun (atanapi salon pilihan di bumi anu sanés.) Ieu hartosna siap-siap sareng alat anu anjeun peryogikeun pikeun nyimpen ngalelep anjeun dimana waé. hoyong eta. The port paling atra panggero? baju anjeun. Pikeun ngamimitian, gayakeun diri anjeun dina kaos oblong anu anjeun henteu kapikiran janten kotor – entong résiko pakean karesep anjeun! Pastikeun ogé anjeun gaduh sarung tangan caket dieu (Petunjuk: aranjeunna biasana kalebet sareng kit pewarna pilihan anjeun di bumi). Anjeun oge meureun hoyong sababaraha kantong pamawa plastik tambahan sabudeureun ngajaga sabudeureun anjeun. Anjeun tiasa nganggo aranjeunna pikeun ngajajar tilelep atanapi, upami anjeun leres-leres hoyong kréatif, punten nganggo anu sapertos bib supados ngalelep henteu nyabak kana baju anjeun, sareng anjeun henteu kedah milarian anduk anu lami. ngarusak pikiran. 2. Siapkeun rambut anjeun
Kalayan set papakéan sareng kamar mandi anjeun disiapkeun, waktosna nyiapkeun rambut anjeun. Rambut anjeun, ayeuna, kedah raos séhat sareng mulus saatos perawatan udar anjeun. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun pikeun nyiapkeun rambut anjeun ayeuna nyaéta ngan ukur masihan sikat anu lengkep. Intina nyaéta gaduh rambut anu super mulus, teu kusut nalika anjeun siap ngawarnaan. Pikeun hasil ngalelep celup anu murni, penting pikeun ngalelep sacara merata dina unggal untaian, ku kituna ngaleungitkeun halangan (sapertos knot) ngajantenkeun bédana anu ageung. Ti dieu, bagikeun rambut anjeun sapanjang bagian anu anjeun biasa gayakeun, supados liputan pewarna turun sacara alami nalika anjeun ngalebetkeun tampilan énggal anjeun kana rutinitas gaya sapopoé. Upami anjeun mangrupikeun jinis anu resep nyampur? Éta saé! Kantun masihan rambut anjeun bagian tengah anu terang. Téhnik ieu mangrupikeun tikét anjeun pikeun kalenturan – henteu masalah naon bagian anu anjeun angkat, anjeun tiasa yakin yén anjeun gaduh distribusi pewarna anu rata. 3. Nangtukeun ka mana ngalelep dip bakal angkat
Kami nyarankeun pisan mertimbangkeun panjang rambut anjeun nalika nangtukeun dimana anjeun hoyong ngalelepkeun ngalelep anjeun. Barina ogé, panempatan téh sagalana. Upami rambut anjeun panjangna sedeng atanapi langkung panjang, kami nyarankeun ngamimitian ngawarnaan di antara ceuli sareng gado anjeun. Tolok ukur ieu ku ngagunakeun ramo anjeun. Anjeun hoyong ngalelep nyieun dampak tapi teu kasampak kawas tumuwuh kaluar Isro salah. Upami anjeun gaduh rambut anu langkung pondok, tingali dina eunteung sareng mutuskeun sabaraha jauh anjeun hoyong ngalelep. Kira-kira opat ramo patut dianggo pangalusna pikeun bulu panjang bob, lima ramo pikeun panjang, taktak-panjang bob atawa ‘lob’. Upami anjeun gaduh potongan anu dipotong atanapi pixie, anjeun kamungkinan bakal hoyong ngajaga tampilan ieu langkung halus. Kami ngarékoméndasikeun kéngingkeun réréncangan pikeun ngabantosan anjeun ngahontal tampilan ieu, sabab éta tiasa dianggo ku cara nerapkeun warna kana ujung untaian anjeun, anu bakal langkung hese dilakukeun nyalira. Kalayan panempatan dina pikiran, lancar sikat dua sisi bagian anu anjeun damel sateuacana kana sisi anu misah sareng amankeun ku elastis rambut dina titik anu anjeun hoyong ngalelepkeun. Upami anjeun gaduh rambut super kandel, pertimbangkeun pikeun nambihan bagian katilu kana tonggong rambut anjeun supados garis ngalelep tetep sapanjang jalan. Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun yén panempatan rambut anjeun elastis nyaéta nyandak duanana (atanapi sadayana tilu) bagian sareng ngabandingkeunana. Bawa dua bagian munggaran pikeun minuhan handapeun gado anjeun. Naha rapat elastik di tempat anu sami? Upami kitu, anjeun badé angkat. Upami henteu, kantun saluyukeun elastis pikeun cocog. 4. Nyiapkeun ngalelep Anjeun
Kahiji jeung foremost, sakumaha kalayan sagala produk di-imah, nyandak waktos Anjeun tur baca parentah di jero kotak dihareupeun sagala aplikasi warna. Teu aya deui jalan anu langkung saé pikeun mastikeun yén anjeun parantos dilengkepan pikeun ngahontal tampilan anu anjeun pikahoyong. Kalayan bagian rambut anjeun dipetakeun sareng siap angkat, léngkah salajengna nyaéta nyampur ngalelep. Nuturkeun parentah penting pisan pikeun ngaminimalkeun karuksakan atawa kasalahan pamaké di dieu. Jieun warna anjeun nurutkeun parentah, teras campur ogé dina botol disadiakeun dina kit Anjeun. Lajeng, siap ngawarnaan! 5. Teundeun warna
Lamun anjeun geus milih L’Oreal Paris Préférence Wild Ombré pikeun bubuka anjeun kana dip dyeing bulu di imah, anjeun geus kapanggih diri jeung produk sampurna pikeun simplify prosés – kit hadir kalawan sikat aplikator gampang éta. sampurna pikeun nyieun hiji malah, aplikasi alam. Larapkeun ngalelep kana sikat tinimbang langsung kana rambut anjeun sareng éta praktis tiasa dianggo pikeun anjeun, nyiptakeun liputan anu paling lengkep, paling alami, sareng ngamungkinkeun langkung akurat, anu penting pikeun ngalelepkeun sirah. . Kalayan sikat anjeun dina panangan sareng dibungkus ku warna, mimitian ku ngalelepkeun ngalelep heula ka tungtung rambut anjeun. Teras, angkat ka luhur. Hadé pisan mun éta ngamimitian ngawarnaan di handap sabab stroke munggaran dina buuk anjeun bakal boga paling produk. Tungtung rambut anjeun mangrupikeun tempat anu panggampangna pikeun mendaratkeun kaleuwihan naon waé – sabab sikat aplikator anjeun damel sihirna, éta bakal ngabantosan ngadistribusikaeun warna langkung merata sapanjang bagian handap rambut anjeun. Kalayan tungtung dilapis, anggo sikat aplikator anjeun pikeun nerapkeun campuran warna anjeun dugi ka elastis rambut anjeun aman. Pastikeun anjeun damel warna sacara saksama dina sadaya bagian. Lajeng, hiji-hiji, cabut elastis anjeun sarta nerapkeun hiji sikat panungtungan ngaliwatan sikat aplikator ti luhureun bagian dyed anjeun ka pisan tips. Téhnik sapertos kieu bakal nyababkeun rada kontras antara warna alami anjeun sareng bagian warna anu énggal. Pastikeun yén sakabéh warna disimpen merata sareng ngawitan kaulinan ngantosan. 6. Ngadagoan warna pikeun ngembangkeun
Ngidinan ngalelep pikeun ngembangkeun pikeun 25 nepi ka 45 menit, gumantung kana warna bulu alam anjeun sarta tingkat inténsitas rék. Bulu unggal jalma béda-béda réaksina kana ngalelep rambut, janten paké tés waspada alergi pikeun mastikeun yén anjeun henteu alérgi kana bahan naon waé dina ngawarnaan pilihan anjeun. Alternatipna, usap campuran tina bagian leutik rambut saatos 25 menit pikeun ningali kumaha warnana berkembang. Sakali anjeun yakin warna buuk anyar anjeun geus cukup mekar, bilas buuk anjeun tuntas, tetep sarung anjeun dina pikeun mantuan Anjeun kaluar ngalelep kaluar tina konci anjeun nepi ka caina ngalir jelas. Kalayan sadaya produkna dikumbah, anjeun siap nerapkeun kondisioner L’Oréal anu bergizi. Gaya rambut anjeun sapertos biasa, atanapi ékspérimén sareng curls no-panas atanapi produk volumizing favorit anjeun pikeun masihan tampilan seger anjeun sababaraha oomph tambahan! Lightening bulu Anjeun sateuacan aplikasi warna
Salaku urang disebutkeun tadi, mungkin pikeun ngarobah prosés ngalelep dip kana dua hambalan hiji pikeun kalenturan salajengna jeung pilihan warna. Ulang deui prosés di luhur nganggo produk anu dirancang pikeun pencerahan ombré, sapertos L’Oreal Paris Colorista Ombré, teras tuturkeun warna karesep anjeun (atanapi warna!), sapertos L’Oreal Paris Colorista Washout pikeun tingkat ekspresi diri anu maksimal. Langkung lengkep ihwal nu engké. Ngajaga ngalelep Anjeun
Sampo perawatan warna sareng kondisioner sapertos rentang L’Oreal Paris Elvive Color Protect mangrupikeun kabutuhan pikeun rambut anu dicelup. Produkna dirumuskeun khusus pikeun rambut anu diwarnaan sareng ngandung minyak Linseed anu ngabantosan ngasuh sareng ngajagi sinar rambut anu dicét. Kami ngarékoméndasikeun investasi dina semprot pelindung panas atawa krim pikeun nambahkeun kana repertoire styling bulu Anjeun. Salah sahiji produk styling panas karesep urang nyaéta L’Oreal Paris Stylista The Blowdry Cream. Henteu ngan ukur ngajagi untaian anjeun tina karusakan panas, tapi ogé tiasa dianggo salaku agén gaya pikeun ngabantosan tampilan anu anjeun ciptakeun ku alat panas anjeun dugi ka 72 jam. Ieu mangrupikeun produk anu sampurna pikeun ngagabung sareng anjeun sareng rambut anjeun anu nembé dicelup dina perjalanan ékspérimén gaya.

Ékspérimén sareng warna ngalelep celup

anjeun Naha anjeun ngalelepkeun jari kaki anjeun dina dunya warna rambut pikeun pertama kalina, atanapi anjeun tukang warna rambut di bumi anu berpengalaman, éta salawasna pikaresepeun pikeun ékspérimén sareng penampilan anyar. Tambihkeun warna pop kana ngalelep celup anjeun, sapertos pink panas atanapi lavender nganggo Semprotan Colorista 1 dinten kami anu meriah, atanapi, upami anjeun leres-leres hoyong liar, pertimbangkeun pikeun nambihan sababaraha nuansa anu béda kana ngalelep anjeun pikeun maksimal. fusi warna. Saha anu nyebatkeun rambut unicorn ngan ukur pikeun anu daék komitmen? L’Oreal Paris Colorista gaduh sajumlah ageung produk anu dirarancang khusus pikeun ngabantosan kréatipitas anjeun ngalir sareng gaya anu dicelup teu diragukeun mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ngamimitian. éféktif dina lightening nada bulu. Ieu kaasup cuka cider apal, jeruk nipis, chamomile tea, masker homemade, madu antara séjén. Larapkeun salah sahiji ieu, nyeuseuh rambut anjeun, sareng ngantepkeun éta garing sateuacan ngalelepkeun rambut anjeun. Anjeun bakal tiasa ningali hasil ahir saatos rambut anjeun garing. Kumaha cara ngalelepkeun rambut tanpa ngabodaskeun? Sababaraha remedies imah Dip ngalelep nujul kana téhnik dua-nada ngawarnaan dimana akar boga nada darker jeung tungtung nu torek. Beda sareng téknik ombre anu laun-laun tina nada anu langkung poék dina akar dugi ka tungtung anu langkung hampang, teu aya campuran warna anu halus sareng ngalelep. Biasana klien di salon rambut anu dipeunteun luhur di Aventura langkung milih opat atanapi lima nada warna anu langkung hampang di tungtung dibandingkeun sareng akar. Contona, upami akar dip-dyed coklat, tungtung bisa diwarnaan pirang pisan lampu. nyaeta cara kabuktian pikeun meunangkeun hasil nu ditéang. Ahli ngawarnaan rambut bakal mamatahan anjeun ngeunaan produk sareng warna anu pas pikeun dianggo pikeun rambut poék anjeun pikeun ngahontal hasil anu pikaresepeun tanpa nganggo pemutih. Éta ogé bakal nyarankeun rezim perawatan rambut sareng produk anu cocog pikeun dianggo pikeun ngaleutikan karusakan rambut anjeun sareng manjangkeun umur warna rambut anjeun. Nanging, upami anjeun badé ngalangkungan léngkah ieu sareng ngahindarkeun karusakan rambut, ieu sababaraha cara pikeun ngalelepkeun rambut tanpa ngabodaskeun: Nalika aranjeunna ngumbah sareng ngan hiji sampo, anjeun tiasa nyingkirkeun warnana gancang. Anjeun tiasa nganggo produk semprot warna rambut khusus anu langsung nyiptakeun warna rambut anu endah anu cocog pikeun sadaya jinis rambut. Ngocok kaléng jeung tahan genep inci jauh ti bulu garing. Semprot warna sareng ngantosan warna garing anu tiasa nyandak sababaraha menit. Tés untaian ngamungkinkeun anjeun ningali kumaha warna ngalelep rambut anu dipilih bakal katingali dina rambut anjeun. Anjeun oge bisa nguji sabaraha lila ngalelep bulu kudu ngamekarkeun pikeun meunangkeun hasil nu dipikahoyong. Nalika ngalelep dip mangrupikeun cara anu populer pikeun ngarobih warna rambut anjeun, jalma anu prihatin ngeunaan kaséhatan rambutna heran kumaha cara ngalelepkeun ngalelep tanpa nganggo pemutih. Blog ieu nyandak katingal ngadeukeutan dina cara anjeun tiasa ngalelep rambut anjeun tanpa ngabodaskeun. Pemutihan dipigawé pikeun lighten bulu saméméh ngawarnaan eta. Seueur salon rambut

  • Panutup bulu warna kalayan foil.

Paké warna samentara Ngawarnaan rambut anjeun di salon rambut anu paling terkenal di Aventura

Naha ngabodaskeun dipaké?

Dip Pewarna Rambut

  • Larapkeun warna rambut semi-permanén ka tungtung rambut anjeun.

Taroskeun salon rambut anu paling luhur di Aventura

  • Paké salon prescribed sampo bulu berwarna.

Tés ieu bakal ngabantosan anjeun milih warna celup anu leres anu ngahasilkeun warna anu terang tanpa nganggo pemutih. boga mun anjeun kudu hadir hiji acara kalawan kode pakéan. Titik jual unik (USP) tina dip dying nyaéta iraha waé anjeun ngarobih pikiran, anjeun tiasa motong tungtung rambut anjeun. Upami anjeun ngan ukur hoyong olahraga warna rambut énggal pikeun liburan, acara, atanapi pésta, anjeun tiasa milih warna rambut samentawis. Pewarna ieu dirumuskeun sacara khusus pikeun ngagampangkeun warna rambut anjeun anu tos aya tanpa ngaringankeunana ku pemutih.

Naon ari dip dying?

  • Ikat rambut anjeun kana dua buntut kuda anu handap sareng pasang pita rambut dina tingkat anu anjeun pikahoyong pikeun ngahontal warna anjeun.

Upami anjeun hoyong warna rambut permanén sareng rambut anjeun sacara alami poék, pilih warna anu langkung poék tibatan rambut anjeun. Warna sapertos bulao, wungu, atanapi beureum jero tiasa masihan warna anu saé kana tungtung rambut anjeun nalika anjeun ngalelepkeun tanpa nganggo pemutih. Anu langkung penting, sateuacan anjeun nerapkeun ngalelep rambut, anjeun kedah ngalaksanakeun tés untaian sareng patch dina rambut anjeun. Ahli perawatan rambut di salon rambut pangsaéna di Aventura nyarankeun nuturkeun rezim perawatan rambut kalayan udar jero sareng ngahindarkeun produk gaya pikeun ngahindarkeun karusakan saatos ngabodaskeun.

  • Ninggalkeun dina waktos anu ditunjuk sateuacan ngumbah rambut anjeun.

Pemutihan ngagunakeun bahan kimia anu kuat sapertos hidrogén péroxida anu ngarecah protéin dina rambut pikeun ngaleungitkeun warna. Saatos nerapkeun pemutih sareng ngumbah, rambut langkung hampang sareng janten langkung resep kana ngalelep. Warna semi-permanén tanpa ngabodaskeun Hindarkeun nyemprot kaleuleuwihan sabab warnana laun-laun nalika garing. Anjeun kedah turutan petunjuk anu dipasihkeun sareng produk warna rambut. Pikeun ngalelepkeun rambut anjeun dina tip, anjeun peryogi sisir, sarung tangan, anduk kuno, pita rambut, sareng foil. Perhatian utama dina pemutihan nyaéta yén bahan kimia ngarusak rambut, janten garing, rapuh, sareng lemah, khususna upami sering dianggo. Sababaraha urang anu boga kulit sénsitip bisa jadi alérgi kana ngabodaskeun, ngabalukarkeun itching, tingling, atawa sensasi ngaduruk. Ngalakukeun tés strand sareng patch Uji patch biasana dilakukeun di salon rambut anu paling dipercaya di North Miami anu ditawarkeun. Para ahli nerapkeun sajumlah leutik warna ngalelep kana pigeulang anjeun sareng mamatahan anjeun pikeun henteu ngumbahna salami 48 jam. Upami anjeun alérgi kana warnana, anjeun tiasa gaduh ruam kulit, kemerahan, atanapi gatal-gatal.

  • Pasang sarung tangan sareng tutup taktak anjeun ku anduk anu lami.

ngabodaskeun buuk saméméh ngawarnaan sabab mangrupa salah sahiji cara panggancangna pikeun lighten buuk. Pikeun ngalakukeun tés untaian, cokot untaian rambut anu disumputkeun, amankeun sesa rambut anjeun nganggo jepitan. Campur pamekar sareng warna dip-dye anu dipilih sareng campur sareng sikat. Larapkeun warna dina untaian, campur warna sareng ramo sarung tangan anjeun pikeun mastikeun disebarkeun merata. Ninggalkeun dina waktos anu disarankeun sareng ngumbah rambut anjeun. Upami anjeun hoyong warna rambut anjeun langkung lami tapi henteu hoyong ngabodaskeun rambut anjeun, anjeun tiasa nganggo produk warna semi-permanén anu dirancang pikeun rambut poék. Anjeun tiasa milih produk warna tanpa amonia anu tiasa tahan dugi ka dalapan sampo.

  • Sisir rambut warna anjeun pikeun mastikeun warnana rata.

Paké métode alam Ngalelepkeun rambut anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngadamel pernyataan anu wani bari ngajalajah warna rambut anu dramatis. Anjeun ogé tiasa ngawarnaan rambut anjeun di salon rambut anu paling terkenal di North Miami

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *