Logo Firefox. Internét pinuh ku eusi nu teu dihoyongkeun, jadi Anjeun meureun hoyong ngawatesan aksés ka loka tangtu. Sanaos teu aya fitur anu diwangun dina Mozilla Firefox pikeun ngahalangan halaman wéb, aya ekstensi anu bakal ngalaksanakeun padamelan.

Blokir situs wéb dina Firefox dina Desktop

Pikeun meungpeuk situs wéb dina Firefox dina PC desktop atanapi Mac anjeun, buka Firefox sareng angkat ka situs resmi Mozilla pikeun tambihan. Dina bar teang di pojok katuhu luhur jandela, ketik “Blok Situs.” Pilih item kahiji dina hasil teangan. Dina halaman salajengna, anjeun bakal ningali sababaraha inpormasi ngeunaan ekstensi, kalebet nami pamekar sareng pedaran ringkes ngeunaan ekstensi. Klik “Tambahkeun ka Firefox”. Hiji pesen muncul naroskeun anjeun nambihan Blok Situs. Intina, ieu nyuhunkeun idin anjeun pikeun:

  • Aksés data anjeun pikeun sakabéh situs web
  • Témbongkeun béwara
  • Aksés tab browser anjeun (dina hal ieu, ngan dina Mozilla Firefox)

Pencét “Tambahkeun.” Pesen sejen nembongan, mastikeun yén extension Blok Loka geus ditambahkeun kana Firefox. Anjeun ogé tiasa milih kotak centang di gigireun pilihan “Ngidinan Ekstensi ieu dijalankeun dina Windows Pribadi” upami anjeun hoyong ngaktifkeunana. Sawaktos Anjeun tos rengse, klik “Oke, Gole it.” Ayeuna yén ekstensi ditambahkeun kana Firefox, anjeun tiasa ngatur setelan na. Pencét ménu hamburger di katuhu luhur pikeun ningalikeun ménu browser, teras klik “Add-Ons.” Alternatipna, anjeun tiasa ngaksés tambihan Firefox ku mencét Ctrl + Shift + A (Command + Shift + A dina Mac), atanapi ku ngetik “about: addons” dina palang alamat. Ketik "about: addons." Dina jandela kénca, klik “Ekstensi”. Daptar ekstensi anu anjeun pasang bakal muncul. Milarian “Blok Situs” teras klik tilu titik di gigireunana. Pilih “Pilihan” dina ménu anu nembongan. Dina halaman salajengna, ketik nami halaman wéb anu anjeun hoyong blokir dina kotak téks “Blok ngaran Host Anyar”. Pencét “Tambahkeun” pikeun nambihan halaman wéb kana daptar blok. Anjeun ogé tiasa nyetél jadwal nalika meungpeuk halaman wéb. Ieu gunana upami anjeun henteu hoyong murangkalih anjeun dina Facebook saatos sababaraha waktos dina wengi sakola, contona. Klik “Simpen” dina bagian “Alat” pikeun nyimpen parobahanana. Anjeun tiasa mastikeun setélan anjeun moal tiasa dirobih upami anjeun nyetél kecap konci master. Ayeuna, iraha waé aya anu nyobian ngaksés halaman wéb dina daptar blokir, aranjeunna bakal ningali pesen di handap ieu. Pesen "Aksés Diwatesan" dina Firefox.

Blokir situs wéb dina Firefox dina Seluler

Prosés pikeun ngablokir situs di Firefox rada béda dina alat iPhone, iPad, atanapi Android anjeun. Android nyadiakeun saeutik leuwih kalenturan ti ios sarta iPadOS. Anjeun tiasa ngaunduh tambihan gratis pikeun Android anu disebut Leechblock NG. Mibanda ratings lolobana positif, sarta éta Firefox-spésifik, hartina eta moal ngawatesan situs dina panyungsi lianna, kawas Google Chrome. Saatos masang Leechblock NG, anjeun ngan ukur nambihan situs anu anjeun hoyong blokir kana daptar blokir. Patali: Kumaha Meungpeuk Situs Web Teu Patos Nganggo Google Wifi Upami anjeun hoyong meungpeuk situs dina iPhone atanapi iPad anjeun, kumaha ogé, anjeun kedah ngalakukeunana via Screen Time. Situs naon waé anu anjeun tambahkeun kana daptar éta sanés ngan ukur diblokir dina Firefox; éta diblokir dina browser naon waé dina alat naon waé anu nganggo akun iCloud anjeun. Pikeun nyetél éta, buka Setélan> Waktos layar> Watesan Eusi sareng Privasi. Toggle-Dina pilihan “Kontén sareng Watesan Privasi”, teras ketok “Watesan Konten.” Toggle-On "Kontén sareng Watesan Privasi," teras ketok "Watesan Konten." Dina layar salajengna, ketok “Eusi Wéb.” Ketok "Eusi Wéb." Teras, ketok “Watesan Situs Web Dewasa,” teras ketok “Tambahkeun Situs Web” dina “Tong Pernah Ngidinan.” Ketok "Watesan Situs Web Dewasa," teras ketok "Tambahkeun Situs Web." Ketik URL situs wéb anu anjeun hoyong blokir, teras ketok “Rengse”. Ketik URL, teras ketok "Rengse." Situs wéb ieu ayeuna bakal diblokir dina Firefox sareng panyungsi sanés dina iPhone atanapi iPad anjeun. BACA NEGERI

  • › Kumaha Meungpeuk Saluran YouTube
  • › Layanan VoIP Pangsaéna 2022
  • › Kumaha Nambahkeun BCC dina Surélék Outlook
  • › Anjeun Salah Nyukcruk Saré
  • › Sabaraha Parahna Xbox Series S, Leres?
  • > Ulasan Google Pixel 7 Pro: Smartphone Android pikeun Dikalahkeun
  • › 8 Setélan Microsoft Word Default Anjeun Kudu Robah

Lamun nuju wondering kumaha meungpeuk jaba dina iPhone jeung iPad lajeng aya kasempetan kuat anjeun geus datang di sakuliah situs nu anjeun resep teu nempo deui. Boh éta atanapi anjeun gaduh murangkalih anu anjeun hoyong jaga aman online. Barina ogé, aya loba eusi hébat kaluar aya, tapi helluva loba hal goréng, teuing! Lengket sareng Safari salaku panyungsi pilihan anjeun, kumaha ogé, sareng anjeun tiasa nyaring situs wéb anu teu dihoyongkeun. Kitu ogé ngablokir eusi sawawa, anjeun tiasa mastikeun situs khusus henteu tiasa diaksés. Anjeun oge bisa balik cara séjén ku mastikeun aya larangan simbut dina sakabéh tapi sakeupeul situs web. Ieu dumasar kana daptar anu anjeun tiasa ngaropea pikeun cocog sareng kaayaan anjeun.

Kumaha meungpeuk situs web dina iPhone: Aksés setélan eusi wéb

Dina sagala hal, fitur meungpeuk situs wéb aya dina Waktos Layar janten, pikeun ngagunakeun salah sahiji tina tilu fungsi anu dijelaskeun di handap ieu, anjeun kedah nuturkeun opat léngkah ieu heula. 1. Jalankeun aplikasi Setélan dina iPhone atawa iPad Anjeun tur ketok Waktos layar . Kumaha meungpeuk situs wéb dina iPhone sareng iPad (Kredit gambar: Kahareup) 2. Pilih Hurungkeun Waktos layar upami éta henteu acan hurung sareng turutan pitunjuk dina layar pikeun nyetél. Upami teu kitu, ketok Eusi & Watesan Privasi . Kumaha meungpeuk situs wéb dina iPhone sareng iPad (Kredit gambar: Kahareup) 3. Toggle tombol Eusi & Watesan Privasi kana posisi “on” (héjo). Kumaha meungpeuk situs wéb dina iPhone sareng iPad (Kredit gambar: Kahareup) 4. Ketok Eusi Wéb . Kumaha meungpeuk situs wéb dina iPhone sareng iPad (Kredit gambar: Kahareup)

Kumaha meungpeuk situs wéb dina iPhone: Watesan halaman wéb dewasa di Safari

Ayeuna anjeun terang kumaha carana asup kana setélan eusi wéb, anjeun tiasa ngamimitian ngablokir situs wéb. Pilihan pangbasajanna nyaéta ngagunakeun daptar situs web dewasa Apple sorangan. Ieu bakal nyegah anjeun (atanapi saha waé) nganggo Safari dina iPhone atanapi iPad pikeun ningali bahan anu ditujukeun pikeun déwasa. 1. Turutan léngkah-léngkah di luhur (ngeunaan setélan eusi wéb) teras ketok Watesan Situs Web Dewasa . Kumaha meungpeuk situs wéb dina iPhone sareng iPad (Kredit gambar: Kahareup) 2. Upami anjeun mendakan ieu ngabatesan sababaraha situs web anu anjeun hoyong tetep tiasa ditingali, ketok Tambah Situs Web dina Salawasna Ngidinan. Kumaha meungpeuk situs wéb dina iPhone sareng iPad (Kredit gambar: Kahareup) 3. Anjeun teras tiasa ngetik URL situs anu anjeun hoyong tingali. Ketok Rengse tur ketok Eusi Wéb pikeun balik deui ka layar saméméhna. Kumaha meungpeuk situs wéb dina iPhone sareng iPad (Kredit gambar: Kahareup)

Kumaha meungpeuk situs wéb khusus dina iPhone sareng iPad

Anjeun ogé tiasa langkung jauh sareng milih situs wéb khusus anu anjeun hoyong blokir. Ieu bakal salian ti daptar situs web dewasa anu dikumpulkeun ku Apple. 1. Turutan léngkah-léngkah di luhur (ngeunaan setélan eusi wéb) teras ketok Batasi Situs Web Dewasa . Kumaha meungpeuk situs wéb dina iPhone sareng iPad (Kredit gambar: Kahareup) 2. Ayeuna ketok Tambah Website dina Never Allow . Kumaha meungpeuk situs wéb dina iPhone sareng iPad (Kredit gambar: Kahareup) 3. Ketik URL situs anu anjeun henteu hoyong tingali teras ketok Rengse . Anjeun teras bisa ngetok Eusi Wéb pikeun balik deui ka layar saméméhna. Kumaha meungpeuk situs wéb dina iPhone sareng iPad (Kredit gambar: Kahareup)

Kumaha ngan ukur ngawenangkeun situs wéb khusus pikeun ditingali dina iPhone sareng iPad

Cara katilu pikeun ngabatesan aksés kana eusi online nyaéta pikeun meungpeuk ampir unggal halaman wéb, sateuacan éta ngamungkinkeun sababaraha situs tiasa ditingali. 1. Turutan lengkah-lengkah di luhur (ngeunaan setelan eusi web) jeung ketok Website Diidinan Ngan . Kumaha meungpeuk situs wéb dina iPhone sareng iPad (Kredit gambar: Kahareup) 2. Ayeuna, underneath daptar situs web nu Apple otomatis bakal ngidinan, ketok Tambah Website . Kumaha meungpeuk situs wéb dina iPhone sareng iPad (Kredit gambar: Kahareup) 3. Asupkeun judul ramatloka nu Anjeun hoyong idin sarta asupkeun URL ramatloka urang . Ketok Rengse tur ketok Eusi Wéb pikeun balik deui ka layar saméméhna. Kumaha meungpeuk situs wéb dina iPhone sareng iPad (Kredit gambar: Kahareup) Sareng éta. Ayeuna anjeun kedah tiasa terang pendekatan mana anu paling cocog pikeun anjeun. Upami anjeun hoyong nganggo browser anu béda, pariksa kumaha cara meungpeuk halaman wéb dina Chrome . Anjeun oge bisa ngucapkeun wilujeung ka iklan irritating berkat blocker iklan pangalusna , diajar kumaha carana nganonaktipkeun pameungpeuk pop-up dina panyungsi anjeun , sarta, pikeun ukuran alus, angka kaluar kumaha carana meungpeuk panggero spam dina iPhone . Upami anjeun mikir ngeunaan ningkatkeun tablet Apple anjeun, pastikeun anjeun maca pituduh kami ngeunaan cara nransper data tina iPad ka iPad. Sareng upami anjeun hoyong diajar langkung seueur ngeunaan ngagunakeun aplikasi smartphone anjeun, mimitian ku cara ngarobih nami pangguna Instagram anjeun. Kéngingkeun aksés instan ka warta énggal, ulasan anu paling panas, tawaran anu saé sareng tip anu mangpaat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *