Simpen hasil panéangan poto dina alat anjeun sorangan pikeun dianggo engké

Diropéa dina 14 Désémber 2021

Naon Nyaho

  • Klik-katuhu atawa kontrol-klik hiji gambar dina hasil teangan Google, pilih Simpen Gambar Salaku . Pilih lokasi sareng nami file teras pilih Simpen .
  • Simpen kana Koléksi Google: Dina sélulér, ketok tombol Tambihkeun ka handap gambar. Dina desktop, pilih hiji gambar pikeun dilegakeun tur pilih Tambahkeun ka .

Naha anjeun kedah terang kumaha nyimpen gambar tina hasil pamilarian gambar Google? Anjeun gaduh dua pilihan: anjeun tiasa nyimpen file dina alat anu anjeun anggo ayeuna, atanapi anjeun tiasa nyimpen dina Koléksi Google anjeun.

Simpen Gambar salaku File Lokal dina Windows atanapi Mac

Turutan léngkah-léngkah ieu pikeun nyimpen gambar atanapi gambar ka alat desktop anjeun.

  1. Klik-katuhu hiji gambar dina hasil teangan Google Anjeun. Ieu bakal muka menu konteks. Dina Mac, Anjeun oge bisa ngadalikeun-klik ( Ctrl + klik ) pikeun muka menu konteks. Upami Anjeun gaduh layar rampa, ketok lila pikeun muka menu konteks.
  2. Pilih Simpen Gambar Salaku .
  3. Pilih lokasi sareng nami file.
  4. Pilih Simpen sareng anjeun parantos réngsé!

Simpen Gambar ka Koléksi Google

Upami anjeun hoyong nganggo Google Collections anjeun kedah asup kana akun Google anjeun. Upami anjeun lebet, nalika anjeun milih gambar tina hasil pamilarian, aya pilihan pikeun nambihan gambar kana ‘kumpulan’. Turutan parentah di handap pikeun nambahkeun atawa mupus hiji gambar tina kumpulan, sarta pikeun nempo sakabeh gambar anjeun disimpen dina kumpulan anjeun.
Upami anjeun saacanna parantos nambihan gambar kana koleksi, nyobian nambihan deui bakal ngahapus.

Kumaha Simpen Gambar Ti Google dina Android sareng ios

  1. Dina telepon atawa tablet, ketok Tambahkeun ka ikon di handap gambar nu dipilih; nembongan salaku ikon tetengger outline sarta euweuh téks.
  2. Sacara standar, gambar bakal disimpen kana koleksi ‘Paporit’, atanapi koleksi naon waé anu terakhir anjeun tingali. Saatos nyimpen gambar, bewara nembongan di bagean handap layar, ngawartosan anjeun koleksi mana anu parantos ditambahan gambar.
  3. Ketok GANTI pikeun nyimpen gambar dina kumpulan anu béda atawa malah nyieun kumpulan Anyar pikeun nyimpen gambar.
  4. Upami anjeun parantos nambihan gambar ka koleksi, ketok tambahkeun ka koleksi deui pikeun ngahapus gambar tina koleksi. Pikeun nunjukkeun yén anjeun parantos nambihan gambar, ikon tambahkeun kana koleksi bakal gaduh warna anu padet.

Kumaha Ningali Gambar Google anu disimpen dina Android sareng ios

Dina telepon atawa tablet, Anjeun bisa ngakses menu pilarian Google tina sagala kaca hasil teangan Google. Ahéng, éta henteu tiasa diaksés tina halaman utama Google; Anjeun kudu neangan hal munggaran. menu nu lajeng nembongan salaku standar tilu garis horizontal, ngagambarkeun menu cascading.

  1. Jalankeun pilarian gambar pikeun muka kaca hasil teangan.
  2. Ketok ikon Menu , digambarkeun ku tilu garis horizontal.
  3. Ketok Koléksi .
  4. Gambar leutik gambar Anjeun nu panganyarna ditambahkeun nembongan di luhur, jeung daptar kumpulan di handap. Ketok koleksi pikeun nempo gambar di jerona.
  5. Anjeun rengse!

Kumaha Simpen sareng Cabut Gambar Google dina Windows atanapi Mac

  1. Dina browser internét laptop atawa desktop, laksanakeun panéangan gambar, teras pilih gambar pikeun dilegakeun.
  2. Pilih Tambahkeun ka pikeun nyimpen gambar ka koleksi.
  3. Sakali anjeun parantos nambihan gambar kana koleksi, “Tambahkeun” bakal robih janten “Tambihkeun”. Pilih Ditambahkeun pikeun ngahapus gambar tina koleksi.
  4. Éta pisan!

Kumaha Ningali Gambar anu Disimpen dina Koléksi dina Windows atanapi Mac

  1. Aya dua cara pikeun ngaksés gambar anu disimpen kana kumpulan:
    • Pilih Koléksi di handap bar teang dina hasil teangan gambar.
    • Dina Google.com, dina daptar Google Apps. Pilih More , digambarkeun ku 3 × 3 grid kuadrat, teras pilih Koléksi .

  2. Koléksi némbongan sapertos dina telepon atanapi tablet, kalayan gambar leutik gambar anjeun anu paling anyar ditambahkeun di luhur sareng daptar koleksi di handap. Ieu dimana anjeun tiasa ningali sadaya gambar anu disimpen.
  3. Pilih salah sahiji gambar atawa pilih koleksi pikeun nempo gambar nu disimpen di dinya.

Hatur nuhun pikeun ngabejaan urang! Kéngingkeun Warta Téknologi Panganyarna Saban Poé Ngalanggan


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *