Gampang ngarobih Akun Google standar pikeun sababaraha jasa Google. Mangpaat upami anjeun nganggo sababaraha Akun Google dina browser Chrome. Gampang pisan pikeun ngarobih Akun Google standar pikeun Google Calendar, Gmail, sareng jasa Google anu sanés. Éta penting upami anjeun nganggo sababaraha Akun Google dina browser Chrome. Éta ogé gampang pikeun ngalih antara akun Google dina browser Chrome. Tapi upami anjeun langkung sering nganggo hiji akun tibatan anu sanés, anjeun panginten badé ngarobih akun Google standar anjeun ka éta. Trik pikeun netepkeun akun Google standar dina Chrome nyaéta ngartos kumaha akun standar dipilih di tempat munggaran. Henteu aya sababaraha setélan anu dikubur dina akun Google anjeun anu ngamungkinkeun anjeun milih ieu. Gantina, Google ngagunakeun akun awal anjeun dipaké pikeun asup salaku “standar” akun Google. Ieu kumaha Google ngajelaskeun “akun standar” dina halaman dukunganna.

Dina seueur kasus, akun standar anjeun mangrupikeun akun anu anjeun lebet heula. Dina alat sélulér, akun standar anjeun tiasa béda-béda gumantung kana sistem operasi alat anjeun sareng aplikasi anu anjeun anggo.

Léngkah munggaran pikeun ngalereskeun ieu nyaéta kaluar tina akun naon waé anu anjeun anggo dina Chrome. 1. Buka Google.com tur pilih gambar profil dina katuhu luhur kaca pilarian Google. 2. Pilih Asup kaluar pikeun kaluar ti éta akun Google. kaluar tina google 3. Ayeuna anjeun teu asup kana akun Google mana wae, anjeun bisa asup ka akun munggaran anjeun. Ieu bakal janten Akun Google standar. Pilih Asup di katuhu luhur kaca pilarian Google pikeun ngalakukeun ieu. asup kana google 4. Ayeuna, anjeun bakal hoyong milih atawa tambahkeun akun Google standar Anjeun. Upami anjeun teu acan kantos lebet kana éta, anjeun kedah milih Paké akun anu sanés . Upami teu kitu, pilih akun. make akun sejen 5. Sakali anjeun asup, anjeun bakal ningali gambar profil standar dipintonkeun pikeun akun anyar éta. asup Akun ieu ayeuna mangrupikeun akun Google standar anjeun pikeun sadaya jasa Google anu anjeun anggo, sapertos Gmail atanapi Google Calendar.

Ngagunakeun Sababaraha Akun Google

Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa asup kana akun sekundér ku milih gambar profil deui sareng milih akun anu sanés. pindah rekening Sakali anjeun asup kana akun Google kadua, akun asli anu anjeun lebetkeun tetep standar. Anjeun tiasa ningali ieu upami aranjeunna milih gambar profil deui. Anjeun bakal ningali yén anjeun asup kana akun Google kadua, tapi akun munggaran anu anjeun lebet nampilkeun “Default” ka katuhu. Ieu ngandung harti yén anjeun asup kana akun Google kadua pikeun aplikasi Google ayeuna anjeun anggo (dina hal ieu, Google Search). pamaké standar Tapi upami anjeun muka tab énggal sareng nganjang ka jasa Google anu sanés sapertos Gmail atanapi Google Calendar, anjeun bakal ningali yén éta masih nganggo akun Google standar. gmail Ieu mangpaat lamun lolobana ladenan Google nu Anjeun pake aya dina hiji akun Google, tur Anjeun jarang make akun sejenna iwal sababaraha ladenan. Anjeun tiasa ngarobih akun Google sapertos kieu dina alat Android atanapi ios ogé.

Ngagunakeun Google Chrome pikeun Ngatur Sababaraha Akun

Éta langkung umum yén jalma ngagunakeun akun Google anu béda pikeun tujuan anu béda. Sareng aranjeunna kedah nganggo sadaya jasa Google na dina akunna. Ngagunakeun pendekatan “pamaké standar” Google dina bagian saméméhna bisa jadi repot. Sabalikna, langkung saé ngagunakeun sababaraha fitur profil Google Chrome. Pikeun ngamimitian nganggo ieu, buka browser anjeun sareng pilih gambar profil dina bar ménu di luhur jandela Google Chrome. Di dieu, anjeun bakal gaduh sababaraha pilihan;

  1. Anjeun tiasa milih Asup deui pikeun asup deui kana akun anu anjeun anggo nalika terakhir anjeun muka Chrome. Upami anjeun nutup Chrome nalika asup, éta bakal otomatis asup kana akun éta nalika anjeun muka deui.
  2. Pilih Tamu pikeun ngagunakeun Google Chrome tanpa akun naon waé. Ieu mangpaat lamun anjeun teu hayang tetengger, sajarah pilarian, atawa sajarah browser diasupkeun kana salah sahiji akun Google Anjeun.

asup kana browser 3. Pilih Tambah pikeun nambahkeun hiji akun Google anyar kana browser Chrome Anjeun. Lamun anjeun ngalakukeun ieu, anjeun bisa nangtukeun akun hiji gambar profil unik ku kituna anjeun bakal ngakuan eta. tambahkeun akun google 4. Upami anjeun milih salah sahiji akun anu tos aya, éta bakal muka jandela pangotektak Chrome anu sapinuhna énggal ditandatanganan kana akun Google anu sanés. sababaraha akun google Éta ogé gampang pikeun mupus akun ieu tina browser Google Chrome anjeun ogé.

Nyimpulkeun

Ieu mangrupikeun cara anu paling éfisién pikeun ngagunakeun sababaraha akun Google. Éta ngamungkinkeun anjeun nganggo dua atanapi langkung Google Chrome windows, asup kana salah sahiji akun Google anjeun salaku standar dina jandela browser éta. Ieu hartosna anjeun teu kedah hariwang ngeunaan terus-terusan ngalih antara akun nalika nganggo jasa Google anu béda dina browser éta. Chrome sanes hiji-hijina browser anu ngamungkinkeun anjeun asup kana sababaraha akun Google. Panyungsi séjén ogé nawiskeun fitur ieu. Émut yén anjeun ogé tiasa ngajaga kagiatan browser Chrome sareng log nyingkronkeun ka sadaya alat ogé.

  • Imah
  • Panyungsi

Eureun ngagunakeun modeu Incognito pikeun asup kana akun Google anjeun anu sanés google-chrome-ap-whirl-pahlawan Google nyirian hiji akun salaku standar anjeun dina unggal browser dina komputer desktop anjeun-sapertos Google nyetél salah sahiji akun anjeun salaku standar dina Android ogé. Prakték éta ngagampangkeun pangguna pikeun nyingkronkeun data sapertos setélan, téténggér, sareng seueur deui di Chrome dina komputer anu béda, tapi ogé nunjukkeun akun mana anu dimuat sacara standar nalika nganggo jasa Google. Upami anjeun mendakan yén anjeun kedah terus-terusan ngalih ka akun sekundér saatos muka situs wéb Google, anjeun panginten badé ngarobih standarna.

Naon akun Google standar kuring?

ID Google nu Anjeun pake pikeun asup pikeun kahiji kalina dina browser disetel salaku akun standar. Browser desktop bakal nganggo akun Google ieu dina sadaya jasa wéb perusahaan sapertos Drive, Calendar, Gmail, sareng sajabana. Ieu mangrupikeun anu bakal némbongan dina luhureun ménu pamilih akun di pojok katuhu luhur unggal halaman wéb Google. Upami anjeun henteu hoyong teras-terasan ngalih ka akun sekundér tapi langkung sering dianggo sacara manual, waktosna pikeun ngarobih standar. standar-google-akun

Akun Google standar dina desktop: Google Chrome vs panyungsi lianna

Akun Google standar anjeun langkung sanggup dina Google Chrome dibandingkeun sareng Microsoft Edge, Safari, Firefox, sareng panyungsi sanés dina desktop. Chrome bakal nyingkronkeun tetengger, sajarah, kecap akses, pamayaran, sareng inpormasi alamat ka akun Google standar anjeun. Panyungsi desktop anu sanés bakal nganggo akun standar pikeun nangtukeun akun mana anu bakal ditunakeun nalika nganjang ka layanan Google dina wéb. Data browsing anjeun tetep misah ti akun Google Anjeun.

Robah akun Google standar dina wéb

Anjeun teu tiasa ngan saukur milih akun Google anu sanés salaku standar sareng ngalaksanakeun padamelan. Anjeun kedah kaluar tina sadaya akun sareng asup deui nganggo ID Google anu dipikahoyong heula. Ieu kumaha carana ngarobah standar pikeun hadé:

  1. Nganjang ka sagala jasa Google dina web. Dina screenshot di handap, urang ngagunakeun Google Drive salaku conto.
  2. Klik dina ikon profil sirkular di pojok katuhu luhur. Upami anjeun teu acan nyetél gambar profil kanggo akun Google anjeun, anjeun bakal ningali inisial anjeun .
  3. Tina menu lungsur, pilih Kaluar tina sadaya akun .
  4. Anjeun ayeuna kaluar tina sadaya akun Google anu ditambahkeun.
  5. Anjeun tiasa milih salah sahiji akun anu ditandatanganan atanapi nganggo akun Google énggal nalika anjeun login deui. Inget yén akun Google munggaran anu anjeun anggo di dieu bakal disetel salaku standar.
  6. Sakali anjeun milih ID Google tina daptar atanapi nambihan akun Google énggal, layar di handap ieu bakal naroskeun anjeun ngalebetkeun kecap akses akun.
  7. Upami anjeun parantos nyetél 2FA (auténtikasi dua faktor) pikeun akun Google anjeun, perusahaan bakal naroskeun verifikasi salajengna.
  8. Ngalengkepan prosés auténtikasi.
  9. Ngarasakeun akun Google standar anyar dina wéb.

Ti ayeuna, anjeun bakal ningali akun standar anyar dina aksi iraha waé anjeun nganjang ka jasa Google ngalangkungan browser. Parobahan naon waé anu anjeun lakukeun ngan ukur dilarapkeun ka browser Chrome anjeun. Upami anjeun nyobian nganggo browser anu sanés dina desktop, éta bakal teras-terasan nganggo ID Google munggaran anu anjeun anggo nalika nyetél salaku standar. Anjeun kedah ngalangkungan léngkah anu sami deui upami anjeun hoyong ngarobih akun Google standar dina browser anu béda. Ayeuna anjeun ngagaduhan akun Google standar anjeun sadayana diurutkeun dina Chrome, butuh sababaraha menit pikeun nyetél Google Messages dina panyungsi anjeun, janten anjeun tiasa ngirim pesen téks tanpa ngangkat telepon anjeun.
Cloudwards.net tiasa nampi komisi leutik tina sababaraha pameseran anu dilakukeun ngalangkungan situs kami. Sanajan kitu, sagala earnings affiliate teu mangaruhan kumaha urang marios jasa.

  • Kumaha Kuring Ngarobah Akun Google Default Abdi?
    • Ngarobah Akun Default Anjeun Cara Resmi
  • Ngagunakeun Propil Béda
    • Ngarobah Akun Default Anjeun Ku Nganggo Propil Béda
  • Ngagunakeun hiji Extension
    • Ngarobah Akun Default Anjeun Ku Nganggo Ekstensi
  • Pikiran Pamungkas
    • FAQ
    • Koméntar

Nalika nganggo aplikasi Google anu tangtu dina browser wéb anjeun, sapertos Dok atanapi Gmail, anjeun kedah asup kana akun. Nanging, kadang akun anu anjeun hoyong pake moal disetel salaku standar pikeun tab sareng aplikasi anyar. Dina tulisan ieu, urang bakal ngaliwat sababaraha cara anjeun tiasa ngalihkeun akun Google standar anjeun. Aya sababaraha mangpaat gaduh akun Google standar anu leres; contona,, mun anjeun muka sagala aplikasi anyar, aranjeunna bakal langsung ka akun rék. Ieu hartosna program anu nganggo standar, sapertos Google Calendar, bakal nuturkeun tautan anu leres sareng nempatkeun inpormasi dina tempat anu leres. Ieu nyegah kaayaan dimana acara gawé asup kana diary pribadi anjeun, misalna. Sanaos metodeu ieu tiasa dianggo pikeun sadaya akun Google anjeun, sababaraha situs wéb ngabutuhkeun akun Gmail. Anjeun ogé kedah terang kecap konci pikeun akun anjeun, sabab dina sababaraha metode ieu anjeun kedah kaluar teras asup deui. Upami anjeun hoyong ngarobih akun standar anjeun, Google ngagaduhan metode resmi. Ieu kanggo kaluar teras asup deui, sabab Google bakal nganggo akun anu munggaran anjeun aksés salaku standar. Anjeun oge bisa samentara pindah antara akun ku cara ieu, salami anjeun geus asup. Pangotektak wéb anjeun bakal ngajaga setélan sareng detil anu disimpen, henteu paduli akun anu disetel salaku standar. Nanging, anjeun kedah ngalebetkeun deui detil akun anu henteu disimpen sareng disetel ka eusian otomatis. Ieu tiasa janten masalah upami anjeun gaduh seueur akun anu béda pikeun dipilih. Léngkah munggaran dina prosés ieu nyaéta kaluar sadaya akun anjeun. Ieu tiasa dilakukeun dina halaman Google mana waé, kalebet Google.com, ku milih gambar akun di pojok katuhu luhur sareng ngaklik “kaluar tina sadaya akun.” Ayeuna teu aya pilihan pikeun ngan ukur kaluar tina hiji akun, janten pastikeun anjeun terang sadayana kecap konci anjeun sateuacan ngalakukeun ieu. Saatos kaluar, bakal aya tombol “asup” dimana gambar akun éta. Ieu bakal masihan anjeun daptar sareng unggal akun anu anjeun tiasa pilih, sareng pilihan pikeun nambihan anu sanés. Pikeun nyetel akun standar, Anjeun mimitina kudu milih hiji nu Anjeun hoyong pake lajeng asup ka nu mana wae nu séjén pikeun gampang ngaganti. Anjeun tiasa mariksa éta parantos robih leres ku muka tab énggal sareng angkat ka Google. Ikon akun bakal janten anu anjeun pilih salaku standar, sareng moal aya parobihan sanés kana halaman anu parantos dibuka.

Ngarobah Akun Default Anjeun Cara Resmi

  1. Pilih tombol akun
  2. Pilih “kaluar tina sadaya akun”
  3. Klik pikeun asup deui
  4. Asup ka akun nu Anjeun hoyong jadi standar
  5. Buka tab anyar pikeun mariksa éta parantos jalan

Ngagunakeun Propil Béda

Upami anjeun mendakan diri anjeun rutin ngalih antara akun standar, panginten kedah nganggo profil anu béda. Google Chrome nganggo propil pikeun ngamungkinkeun sababaraha jalma ngagunakeun téténggér, setélan sareng akun anu béda dina hiji komputer. Nanging, anjeun ogé tiasa nganggo ieu pikeun misahkeun sababaraha akun anjeun. Ngagunakeun propil béda bakal butuh waktu leuwih lila pikeun nyetél ti métode séjén, tapi ngalakukeun eta leres bakal ngidinan Anjeun pikeun pindah antara akun kalawan ngan dua clicks. Ieu idéal pikeun saha waé anu gaduh seueur akun anu kedah ditandatanganan deui unggal waktos standar anjeun robih. Anjeun tiasa klik gambar profil dina sisi katuhu bar teang pikeun ngarobah antara aranjeunna. Ieu kedah tiasa diaksés tina halaman mana waé dina Google Chrome, sareng éta bakal muka ménu turun-handap. Di dieu anjeun bisa milih pilihan pikeun nambahkeun hiji profil anyar dina “jalma séjén,” nu bakal muka jandela nu anyar. Dina jandela anyar ieu, anjeun tiasa nyetél profil kadua anjeun. Mimiti, pasihan nami sareng gambar, teras lebet kana akun Google anu anjeun hoyong janten standar. Ieu tiasa diuji ku muka halaman Google sareng pariksa yén akun anu dipilih leres. Upami akun Google standar henteu leres, tuturkeun léngkah-léngkah dina metode anu munggaran pikeun ngarobih dina profil ieu. Sakali anjeun tos nyetel standar, anjeun bakal boga akun katuhu unggal anjeun pindah ka profil ieu. Anjeun bakal kedah nyetél profil anyar ieu ti scratch, sakumaha nanaon bakal mawa leuwih ti profil munggaran. Sanajan ieu bakal butuh sababaraha waktu, éta ngidinan Anjeun pikeun misahkeun téténggér anjeun sarta kecap akses disimpen dumasar kana rekening, nu bisa nyegah ngahaja ngagunakeun akun gawé pikeun ngakses situs web pribadi atawa sabalikna. Saatos nyetél profil anyar, anjeun tiasa milih dina menu turun-handap ti sateuacanna. Ieu bakal muka jandela Google Chrome anyar sareng akun standar anu parantos dipilih. Iraha waé anjeun tiasa ngalih deui ku cara anu sami, sareng éta bakal robih kana jandela Google Chrome anu parantos dibuka.

Ngarobah Akun Default Anjeun Ku Nganggo Propil Béda

  1. Pilih tombol “profil”.
  2. Tambahkeun profil anyar
  3. Lebetkeun rinci anjeun
  4. Setel akun standar propil
  5. Pindah kana profil éta iraha waé anjeun badé ngarobih akun standar

Ngagunakeun hiji Extension

Ekstensi Chrome ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan fitur tambahan kana profil anjeun, sareng kalolobaan jalma bakal mendakan aranjeunna ningkatkeun pangalaman browsing. Sanaos aranjeunna henteu tiasa ngalakukeun sadayana anu tiasa dibayangkeun, aranjeunna tiasa ngagampangkeun ngalakukeun hal sapertos ngarobih akun Google Drive atanapi Gmail anjeun anu aktip. Ayeuna teu aya pilihan pikeun langsung ngarobih akun standar anjeun tanpa ngalangkungan prosés kaluar. Nanging, aya pilihan pikeun nyederhanakeun prosés ngagentos antara akun. Salaku conto, ekstensi “Ganti akun Google kana jandela anu sami” ngarobih cara ngarobah akun Gmail anjeun. Nalika anjeun asup ka Gmail salaku pangguna anu béda, biasana bakal muka tab énggal, tapi ekstensi ieu ngajaga anjeun dina halaman anu sami. Sanaos ieu henteu langsung ngarobih akun standar anjeun, éta ngajantenkeun ngagentos langkung gampang. Ekstensi sanésna anu ngagampangkeun ngarobih akun Gmail anjeun nyaéta “Ganti akun aplikasi Google.” Hal ieu ngamungkinkeun ngalampirkeun nepi ka 10 akun kana bindings konci. Éta henteu tiasa dianggo dina unggal aplikasi, tapi bakal nyepetkeun anjeun upami anjeun milarian seueur akun atanapi ngalih rutin. Contona, anjeun tiasa gancang pindah nalika di Gmail pikeun nempo sadaya pesen anjeun. Google Chrome gaduh tab upami anjeun kedah ngarobih, nambihan atanapi ngahapus ekstensi naon waé. Anjeun tiasa ngaksés ieu ku ngaklik tilu titik di pojok katuhu luhur, milih langkung seueur alat teras ekstensi. Di dieu anjeun bakal mendakan sadaya ekstensi anu anjeun pasang. Pikeun kéngingkeun langkung seueur, anjeun kedah klik tilu garis di belah kénca juru luhur, anu bakal muka ménu sareng tautan ka toko wéb Chrome. Dina toko, anjeun tiasa milarian ekstensi. Istilah umum sapertos “switch akun” masihan seueur pilihan anu béda anu anjeun tiasa pasang pikeun ngagampangkeun ngarobih antara akun Google sareng Gmail atanapi langkung gancang asup. Nanging, sababaraha ekstensi jahat atanapi tiasa ngalambatkeun komputer anjeun. Sababaraha pamekar sateuacana ngagunakeun ieu pikeun maok data pangguna atanapi masang malware, janten anjeun kedah yakin yén anjeun percanten ka sumberna. Anjeun ogé tiasa ningali tulisan kami ngeunaan parangkat lunak antipirus pangsaéna sareng VPN pangsaéna pikeun ngabantosan file sareng alat anjeun aman.

Ngarobah Akun Default Anjeun Ku Nganggo Ekstensi

  1. Milarian toko Chrome kanggo ekstensi
  2. Pariksa extension nu dipercaya
  3. Turutan parentah undeuran pikeun extension
  4. Nguji kumaha ogé ekstensi jalan.

Pikiran Pamungkas

Upami anjeun ngan ukur kedah ngarobih akun google standar anjeun saatos damel atanapi kusabab anjeun nganggo komputer batur, kaluar tina sadaya akun sareng asup deui kana akun utama mangrupikeun cara anu gampang sareng gancang pikeun mastikeun yén akun anu leres dianggo. Nanging, upami anjeun milarian ngarobih antara akun sacara rutin sareng gancang, aya pilihan anu béda-béda. Upami anjeun ngaraos hésé pikeun kaluar unggal waktos anjeun badé ngarobih akun standar anjeun, nganggo profil anu béda atanapi pilihan ekstensi browser tiasa janten solusi pikeun anjeun. Ngadaptarkeun buletin kami
pikeun kéngingkeun énggal-énggal énggal sareng seueur deui. Kusabab ieu masalah sareng seueur solusi anu béda, kami nyarankeun nyobian unggal metodeu pikeun sababaraha dinten pikeun mutuskeun naon anu hadé pikeun anjeun. Henteu aya prosés tunggal anu tiasa janten anu pangsaéna pikeun sadayana, sareng kadang-kadang tés langsung mangrupikeun hiji-hijina jalan pikeun milarian naon anu anjeun pikahoyong. Kumaha anjeun ngarobih akun Google standar anjeun? Hayu urang terang pikiran anjeun dina komentar di handap. Hatur nuhun pikeun maca.

FAQ

  • Sababaraha pangguna ngalaporkeun yén akun standarna henteu robih kana akun anu munggaran anu aranjeunna anggo pikeun asup. Sanaos kami henteu tiasa niron masalah ieu, anjeun tiasa ngalereskeunana ku nutup Google Chrome saatos kaluar sareng muka deui pikeun asup deui. . Upami ieu tetep teu tiasa dianggo, kami nyarankeun ngahubungi dukungan Google sacara langsung.
  • Dina halaman wéb Google mana waé, aya tombol “asup” di pojok katuhu luhur, sareng halaman anu anjeun butuhkeun gaduh pilihan “nyieun akun”. Di dieu anjeun tiasa ngalebetkeun inpormasi anjeun pikeun nyiptakeun akun Google énggal. Di handapeun kotak kanggo email anjeun, aya pilihan pikeun nganggo alamat email anu ayeuna, anu ngamungkinkeun anjeun nganggo akun non-Gmail.
  • Aya dua cara utama pikeun nyieun akun Gmail. Kahiji dina cara nu sarua anjeun nyieun hiji akun Google, iwal tinimbang milih ngagunakeun alamat surélék ayeuna, Anjeun bisa nyieun hiji anyar nu otomatis bakal ditungtungan ku @Gmail. Anjeun oge bisa muka akun anyar ngaliwatan Gmail sorangan, sarta ieu ngagunakeun sistem sarupa pikeun nyieun akun google.
  • Ku cara ngarobah standar anjeun kana akun anu anjeun hoyong pake pikeun sési éta, anjeun nyegah dua masalah. Anu kahiji nyaéta waktos anu dibuang ku mindahkeun antara akun sareng mariksa anjeun henteu dina drive atanapi email anu salah. Masalah sanésna anu dicegah nyaéta anjeun nganggo akun anu salah. Ngirim surelek pribadi tina akun pagawean moal lumangsung lamun anjeun nyetél standar anjeun leres.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *