Upami anjeun nyimpen almenak dina akun internét—contona, iCloud, Yahoo, atanapi akun CalDAV anu sanés—anjeun tiasa nganggo akun dina Almenak dina Mac anjeun, sareng ngaksés sadaya almenak sareng acara anjeun dina hiji tempat. Buka Kalénder pikeun kuring

Tambahkeun akun almenak

  1. Dina aplikasi Almenak dina Mac anjeun, pilih Almenak > Tambahkeun Akun.
  2. Ngalakukeun salah sahiji di handap ieu:
    • Pilih panyadia akun almenak anjeun, klik Teruskeun, teras turutan parentah dina layar.
    • Upami panyadia akun almenak anjeun teu didaptarkeun, tanyakeun ka panyadia anjeun inpormasi anu anjeun kedah lebetkeun.Pilih Akun CalDAV Lain, klik menu pop-up Jenis Akun, teras pilih hiji pilihan dumasar kana inpormasi anu anjeun kedah lebetkeun.
      • Otomatis: Pilih pilihan ieu upami anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun alamat email sareng kecap akses anjeun.
      • Manual: Pilih pilihan ieu upami anjeun kedah ngalebetkeun nami pangguna, kecap akses, sareng alamat pangladén anjeun.
      • Canggih: Pilih pilihan ieu upami anjeun kedah ngalebetkeun nami pangguna, kecap akses, alamat pangladén, jalur pangladén sareng nomer port. Anjeun ogé tiasa milih kotak centang upami anjeun kedah nganggo auténtikasi SSL atanapi Kerberos v5.

Unggal akun anu anjeun tambahkeun didaptarkeun nyalira dina sidebar. Upami sidebar henteu ditingalikeun, pilih Témbongkeun> Témbongkeun Daptar Kalender atanapi klik tombol Daptar Kalender dina tulbar. Setel alat ios sareng iPadOS anjeun pikeun nganggo akun anu sami, supados almenak anjeun tetep diropéa dina sadaya alat éta sareng Apple Watch anjeun.

Eureun maké akun almenak

Anjeun tiasa samentawis ngeureunkeun nganggo akun supados almenak sareng acarana henteu muncul deui dina Kalénder dina Mac anjeun.

  1. Dina aplikasi Almenak dina Mac anjeun, pilih Almenak > Akun, teras pilih akun anu anjeun hoyong eureun dianggo.
  2. Pupus centang kotak centang Almenak.

Pikeun make akun deui dina Almenak, pilih kotak centang Almenak. Kalénder akun sareng acara muncul deui.

Pupus akun almenak

Upami anjeun henteu deui hoyong nganggo akun dina aplikasi naon waé, kalebet Kalender, anjeun tiasa ngahapus akun éta. Catetan: Upami anjeun nganggo iCloud Keychain, sareng anjeun ngahapus akun (lian ti akun iCloud primér anjeun), anjeun bakal ditaros naha anjeun badé ngahapus akun tina komputer Mac anjeun anu sanés anu nganggo iCloud Keychain, atanapi ngan mareuman sadaya fitur akun dina. Mac ieu.

  1. Dina aplikasi Almenak dina Mac anjeun, pilih Almenak > Akun, teras pilih akun anu anjeun hoyong pupus.
  2. Pencét tombol Hapus di handapeun daptar akun.

Anjeun tiasa ningali, nambihan, sareng ngarobih acara, sareng ngabales uleman, dina aplikasi Almenak dina sadaya alat Apple anjeun anu nganggo akun anu sami. Anjeun oge tiasa ningali, nambihan, sareng ngarobih acara almenak iCloud anjeun, sareng ngabales uleman, dina iCloud.com. Parobahan anu anjeun lakukeun muncul di mana waé, janten anjeun salawasna gaduh acara almenak anu paling ayeuna. Bewara almenak oge nembongan dina Mac Anjeun sareng alat sejenna nu make akun nu sarua. Upami anjeun nganggo Handoff, anjeun tiasa ngalih antara Mac sareng alat anu sanés nalika nyiptakeun, ngarobih, atanapi ningali acara sareng almenak. Pikeun muka hiji acara atawa almenak dibikeun ka Mac Anjeun, klik ikon Handoff Calendar nu nembongan di sisi kénca Dock. Seueur jalma nganggo akun Google kanggo emailna (Gmail atanapi akun Google for work) sareng aplikasi kalénder iCal (Apple) dina Mac. Dina hal ieu, nalika anjeun ngajadwalkeun rapat tina kalénder anjeun dina mac, acara anjeun moal muncul dina akun kalénder Google anjeun. Éta sabab kalénder Google anjeun sanés kalénder standar anjeun dina mac.

Jadikeun kalénder Google anjeun salaku standar dina Mac, perlu ngagunakeun sababaraha aplikasi

Bisa jadi mangpaat pisan pikeun nyieun kalénder Google Anjeun standar dina mac. Kiwari, seueur aplikasi anu saé naroskeun anjeun log in sareng Google sareng nyuhunkeun idin aksés kana kalénder Google. Ieu kasus pikeun sababaraha aplikasi almenak, sababaraha software scheduling atanapi sababaraha alat rapat. Pikeun aplikasi ieu, almenak Google Anjeun kudu up-to-date. Sababaraha di antarana ngidinan Anjeun bagikeun kasadiaan anjeun ka konsumén, ko-pagawe atawa babaturan. Tapi, aranjeunna tiasa nunjukkeun sababaraha data anu salah upami almenak anu anjeun anggo, almenak anjeun dina mac, teu leres disingkronkeun sareng almenak Google anjeun.

Jadikeun kalénder Google anjeun salaku standar dina mac janten up-do-date dina kalénder Android anjeun

Kasus anu sanés nalika éta mangpaat pisan pikeun ngajantenkeun kalénder Google anjeun salaku kalénder standar dina mac nyaéta nalika anjeun nganggo telepon Android. Dina telepon sélulér Android, sadayana parantos dilakukeun pikeun anjeun nyingkronkeun akun Gmail anjeun sareng nyambungkeun akun kalénder Google. Tapi, teu mungkin pikeun nyambungkeun akun iCal. Upami akun Google anjeun sanés kalénder standar anjeun dina Mac anjeun, sigana anjeun moal nyingkronkeun sadaya rapat sareng kalénder sélulér anjeun.

Léngkah pikeun ngajantenkeun kalénder Google anjeun salaku standar dina mac

Ayeuna, hayu urang tingali kumaha ngadamel kalénder Google anjeun salaku kalénder standar dina Mac. Dina ahir tulisan ieu, anjeun tiasa mendakan pidéo pidéo anu nunjukkeun anjeun kumaha cara ngatur kalénder Google / sinkronisasi iCal ieu kalayan gampang. Ngarasa Luncat ka luncat ka bagian mana wae tina artikel ieu. 1. Tambahkeun kalénder Google anjeun ka kalénder iCal dina mac 2. Jieun kalénder Google anjeun salaku kalénder standar dina Mac 3. Jadikeun kalénder Google anjeun salaku kalénder standar dina mac (tutorial pidéo)

1. Tambahkeun kalénder Google anjeun ka kalénder iCal dina mac

Pilih akun almenak pikeun ditambahkeun kana almenak iCal dina mac

Pikeun nambahkeun kalénder Google Anjeun ka aplikasi kalénder Apple Anjeun on mac, Anjeun kudu klik dina tab “Kalénder” dina menu nu. Teras, anjeun kedah klik “Tambahkeun Akun” pikeun nambihan akun kalénder anu anjeun pikaresep dina aplikasi iCal anjeun dina mac. Upami anjeun gaduh iPhone, iPad atanapi jam tangan Apple sareng upami anjeun nganggo aplikasi iCal dina alat ieu, anjeun bakal ningali akun anu dipikahoyong anu anjeun tambahkeun. Aplikasi almenak Apple Anjeun ngidinan Anjeun pikeun nambahkeun boh akun iCloud, hiji akun Exchange, hiji akun Google, hiji akun Facebook, hiji akun Yahoo atawa akun CalDAV. Dina kasus kami, kami bakal nambihan akun kalénder Google dina kalénder mac anjeun. Pencét “Google” teras pencét “Teruskeun” pikeun lengkah salajengna. Default-kalender-on-mac-add-Google-kalender-akun Default-calendar-on-mac-Add-preferred-account

Hayu Mac anjeun ngaksés surat anjeun sareng data akun Google anu sanés

Anjeun bakal dipenta pikeun asup sareng akun Google anjeun pikeun ngantepkeun Mac anjeun ngaksés email sareng data Akun Google anu sanés. Lebetkeun email Google anjeun, teras klik tombol “salajengna”. Pilih aplikasi anu anjeun hoyong pake sareng akun Gmail anjeun. Dina kasus kami, anjeun ngan ukur tiasa milih pilihan “almenak” sabab kami ngan ukur hoyong nyinkronkeun kalénder Google anjeun sareng Mac anjeun. Pencét kana tombol “Rengse” sawaktos Anjeun geus rengse. Default-calendar-on-mac-sign-in-with-Google Default-calendar-on-mac-Google-calendar-select

2. Jieun kalénder Google anjeun salaku kalénder standar dina Mac

Setel kalénder Google salaku kalénder standar dina mac dina karesep anjeun

Antosan sakedik sareng upami sadayana leres, anjeun kedah ningali yén akun Google sareng almenak Google anjeun ayeuna disambungkeun sareng almenak iCal anjeun dina Mac anjeun. Anjeun tiasa milih almenak mana anu anjeun hoyong tingali dina almenak Mac anjeun. Pikeun ngajantenkeun kalénder Google anjeun salaku kalénder standar dina Mac anjeun, anjeun kedah klik “Kalénder” ketok dina ménu teras dina “Préferensi”. Dina karesep anjeun, dina tab “umum”, anjeun bakal ningali yén anjeun tiasa milih mana tina almenak anjeun anu anjeun hoyong jantenkeun salaku kalénder standar dina Mac anjeun. Kantun pilih, dina akun Google anjeun, almenak anu anjeun hoyong janten standar. Anjeun rengse! Default-kalender-on-mac-Google-kalender-ditambahkeun Default-kalender-on-mac-préferénsi-Google-kalender Default-calendar-on-mac-preferences-Google-calendar-set

Jieun acara tina almenak anjeun dina mac sareng pariksa sinkronisasi sareng akun almenak Google anjeun

Pikeun mastikeun yén sadayana berpungsi leres, kami nyarankeun yén anjeun nyiptakeun acara tina kalénder anjeun dina Mac anjeun. Anjeun tiasa klik tombol “tambah” gigireun “tab” (Jieun acara rusuh) atawa klik wae di jero kalénder Anjeun. Acara kudu dijieun dina kalénder standar nu Anjeun setel, nyaéta akun kalénder Google Anjeun pikaresep. Ayeuna, buka www.google.com/calendar jeung pariksa naha acara anjeun geus dijieun. Tong hilap ngamuat deui halaman upami halaman wéb Google almenak parantos dibuka dina mac anjeun. Dupi éta jalan? Hebat! Akun kalénder Google anjeun sareng akun kalénder iCal anjeun disingkronkeun. Saé!

3. Jadikeun kalénder Google anjeun salaku kalénder standar dina mac (tutorial pidéo)

Di handap, panggihan pidio sareng léngkah-léngkah pikeun nyambungkeun kalénder Google anjeun sareng jantenkeun kalénder standar dina mac. 1. Buka tab “almenak” teras klik dina “Tambahkeun rekening”. 2. Sambungkeun akun Google Anjeun (email na sandi diperlukeun). 3. Pindah ka tab “allénder” teras klik dina “Préférénsi”. 4. Pilih kalénder Google anjeun salaku “kalender Default”.

Pikeun nyimpulkeun…

Kami ngarepkeun tulisan blog ieu ngabantosan anjeun ngajantenkeun kalénder Google anjeun salaku kalénder standar dina mac. Ayeuna almenak Google anjeun sareng almenak anjeun dina Mac disingkronkeun, éta bakal tiasa maksimalkeun sababaraha aplikasi almenak anu saé anu naroskeun anjeun log in sareng akun Google. Di vyte, urang nyieun hiji aplikasi scheduling gampang jeung anjeun kudu asup jeung Google ngagunakeun eta. Kami ngawangun parangkat lunak ieu pikeun ngantepkeun jalma ngajadwalkeun rapat 10 kali langkung gancang. Upami anjeun hoyong nyingkirkeun email sareng almenak bulak-balik nalika ngajadwalkeun rapat, anjeun kedah nyobian parangkat lunak penjadwalan kami. Sareng, ku jalan kitu, éta gratis! Diajar langkung seueur ngeunaan vyte, ngajadwalkeun rapat 10 kali langkung gancang .

Tambihkeun acara Google Calendar anjeun ka Apple Calendar sareng anggo dina ios

Diropéa dina 21 Désémber 2020

Naon Nyaho

  • Setel Kalénder Google nganggo wizard Tambah Akun Apple, sareng éta bakal nyingkronkeun lancar sareng aplikasi kalénder standar pikeun ios.
  • Salajengna, buka Setélan> Sandi & Akun> Tambahkeun Akun> Google tur turutan lengkah ti dinya pikeun ngamimitian singkronisasi.
  • Proses ieu nyalin kalénder Google anjeun ka ios tapi henteu nyampur atanapi ngagabung sareng akun iCloud anjeun atanapi akun kalénder anu sanés.

Artikel ieu ngajelaskeun kumaha carana nambahkeun acara Google Calendar anjeun ka kalénder Apple anjeun sarta nambahkeun kalénder individu ka ios. Parentah dina artikel ieu manglaku ka ios 11 sareng di luhur.

Kumaha Nyetél Kalénder Google anjeun dina Kalénder Apple

Pikeun nambihan acara Google Calendar anjeun ka Apple Calendar sareng nyinkronkeun sacara otomatis:

  1. Dina iPhone atawa iPad anjeun, buka Setélan > Sandi & Akun .
  2. Ketok Tambahkeun Akun .
  3. Pilih Google .
  4. Asup ka akun Google Anjeun. Ketok tautan Jieun akun pikeun nyieun akun Google anyar. Layar login Akun Google menta ngaran pamaké sarta sandi anjeun dina kaca nu misah. Upami anjeun nyetél auténtikasi dua faktor pikeun akun Google anjeun, lebetkeun kodeu réspon.
  5. Hurungkeun saklar toggle Calendars pikeun nyingkronkeun Google Calendar sareng iPhone atanapi iPad anjeun. Teras, ketok Simpen pikeun neraskeun.
  6. Kalénder badag butuh sababaraha menit pikeun nyingkronkeun.
  7. Buka aplikasi Apple Calendar pikeun ningali acara sareng pasini anjeun.

Tambahkeun Kalénder Google Pribadi kana ios

Anjeun teu kedah nyingkronkeun sadaya almenak anu aya hubunganana dina akun Google anjeun ka ios.

  1. Buka kaca setelan singkronisasi Google Calendar.
  2. Pilih kotak centang di gigireun almenak pikeun nyingkronkeun sareng aplikasi Apple Calendar. Pupus kotak centang pikeun nyegah kalénder disingkronkeun. Pikirkeun dua kali ngeunaan nyingkronkeun almenak anu dibagikeun sareng liburan umum atanapi agama. almenak béda némbongkeun acara ieu. Nyingkronkeun kalénder ieu tiasa nyiptakeun éntri duplikat.
  3. Pilih Simpen .
  4. Refresh Apple Calendar pikeun mariksa yén preferensi Anjeun geus reflected.

Kumaha Nganggo Google Calendar sareng iPhone atanapi iPad anjeun

Sababaraha fitur Google Calendar teu tiasa dianggo dina Apple Calendar. Ieu kalebet Penjadwal Kamar sareng béwara acara email. Ogé, anjeun moal tiasa ngadamel almenak Google énggal nganggo Apple Calendar.
Buka Setélan > Sandi & Akun pikeun ngaktipkeun atawa mareuman setelan singkronisasi, kaasup almenak anjeun. Ketok akun Gmail anjeun pikeun nembongkeun saklar pikeun surat, kontak, almenak, sareng catetan.
Ku cara nambahkeun akun Google anjeun ka ios, anjeun geus ngonpigurasikeunana pikeun aplikasi Apple Mail, Calendar, Contacts, jeung Notes. Nanging, aplikasi ti App Store, sapertos Microsoft Outlook, teu tiasa maca tina konfigurasi Setélan ios; nyetél akun Google anjeun masing-masing dina aplikasi non-Apple.
FAQ

    • Kumaha kuring nyingkronkeun Outlook Calendar sareng Google Calendar? Pikeun nyingkronkeun kalénder Outlook sareng Google anjeun, anjeun kedah ngaunduh sareng asup ka Google Workplace Sync pikeun Microsoft Outlook. Sakali asup, buka Setup Google Workspace Sync pikeun Microsoft Outlook tur pilih Impor data tina profil nu geus aya . Dina Outlook, pilih Google Workspace anjeun > Setel Google Workspace Sync pikeun Microsoft Outlook > Mimitian Microsoft Outlook .
    • Kumaha kuring nyingkronkeun kalénder Facebook sareng Google Calendar? Dina Facebook, buka jandela kénca tur pilih Kajadian pikeun ngakses Kajadian Facebook Anjeun> pilih Tempo Sadaya >-klik katuhu Tambahkeun ka Kalender > pilih Salin Alamat Link . Salajengna, buka Google Calendar> Setélan > Setélan . Dina jandela kénca, pilih Tambihkeun Kalender > Tina URL > témpél URL > Tambihkeun Kalender .

Hatur nuhun pikeun ngabejaan urang! Kéngingkeun Warta Téknologi Pangénggalna Dikirimkeun Unggal Poé Ngalanggan

Kuring utamina damel dina Google Calendar tina desktop Linux. Nanging, aya ogé waktos kuring damel tina MacBook Pro sareng langkung resep nganggo aplikasi standar. Naon hartosna abdi kedah ngahijikeun Google Calendar kana aplikasi iCalendar standar dina macOS. Dina waktos anu sami, kuring resep ningali acara iCalendar di Google Calendar. Duh, web kusut kuring ninun. Kumaha kuring narik ieu? Ieu sabenerna teu pisan nangtang. Hayu atuh némbongkeun Anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun peryogi akun Google, alat macOS sareng iCalendar, sareng kredensial login anjeun pikeun iCloud. Kalayan sadayana éta babarengan, hayu urang ngadamel sihir kalénder. Ogé: Kumaha carana nyerat email tina Google Docs

Nambahkeun Google Calendar kana iCalendar

Tina dua prosés, ieu anu paling gampang, sabab fungsionalitasna diwangun langsung kana macOS (Kuring nunjukkeun sareng Monterey). 1. Klik menu Apple di pojok katuhu luhur tampilan Anjeun. 2. Lajeng pilih System Preferences. 3. Dina jandela hasilna ( Gambar 1 ), klik Akun Internet. Jandéla System Preferences dina macOS Monterey. 4. Ti jandela katuhu ( Gambar 2 ), klik Google. Jandéla Akun Internét ngagampangkeun pikeun nambihan sababaraha jinis akun anu béda. 5. Anjeun teras bakal dipenta pikeun oke muka browser wéb standar anjeun. 6. Klik Buka Browser, sarta Safari (lamun éta standar anjeun) bakal muka ka wizard auténtikasi akun Google ( Gambar 3 ). Anjeun kedah asup sareng akun Google sateuacan tiasa neraskeun. 7. Sakali anjeun geus ditambahkeun akun, Anjeun teras bisa ngonpigurasikeun elemen nu ditambahkeun (tina Surat, Almenak, Kontak, jeung Catetan — Gambar 4 ). Akun Google abdi parantos hasil ditambahkeun. Pastikeun Almenak diaktipkeun sareng waktos salajengna anjeun muka iCalendar acara anjeun tina Google Calendar bakal ngeusian. Konfigurasi ieu masihan anjeun aksés baca/tulis ka Google Calendar tina iCalendar.

Nambahkeun iCalendar kana Google Calendar

Aya dua caveats pikeun nambahkeun kalénder ti Apple iCalendar ka Google Calendar. Anu kahiji nyaéta iCalendar anu bakal ditambahan kedah diumumkeun. Kadua, éta aksés ngan ukur dibaca (jadi anjeun henteu tiasa nambihan acara kana iCalendar tina Google Calendar).

  1. Cara panggampangna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta asup ka iCloud teras angkat ka bagian Almenak. Anjeun kedah ningali sadaya kalénder anjeun didaptarkeun dina sidebar kénca (Gambar 5).

Sadaya rupa almenak kuring aya dina bagian Almenak iCloud. 2. Klik ikon di sisi katuhu kalénder nu Anjeun hoyong tambahkeun ka Google Calendar. 3. Lajeng, ti popup nu ( Gambar 6 ), klik kotak centang pikeun Calendar umum. Nyetél almenak jadi umum sangkan bisa dibagikeun. 4. Alamat webcal bakal muncul. Klik Copy Link teras klik OK. 5. Pindah ka Google Calendar anjeun sarta nomeran almenak lianna. 6. Klik tombol + pakait sareng eta. 7. Lajeng, ti drop-down, klik Ti URL ( Gambar 7 ). Nambahkeun kalénder anyar ka Google Calendar tina URL. 8. Dina jandela hasilna ( Gambar 8 ), nempelkeun alamat webcal dina URL widang almenak teras klik Tambahkeun kalénder. Nambahkeun alamat wéb dina Google Calendar. Ayeuna anjeun kedah maénkeun kaulinan antosan, sabab tiasa nyandak dugi ka 12 jam pikeun populasi acara réngsé. Antukna, kumaha ogé, anjeun bakal ningali sadaya kajadian tina kalénder anu dibagikeun dina Google. Ku nambihan kalénder ieu ka hiji anu sanés, abdi tiasa mastikeun yén kuring salawasna gaduh aksés kana acara kuring, henteu masalah upami éta dina Google Calendar atanapi Apple’s iCalendar. Standar redaksi

Patali

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *