Fitur Smart Home Monitor dina SmartThings Upami anjeun hoyong ngawaskeun hal-hal nalika anjeun teu aya di bumi, éta waktosna anjeun ngagaduhan SmartThings Home Monitor. Kalayan fitur ieu dina aplikasi SmartThings, anjeun tiasa ngawas sareng ngontrol bumi anjeun langsung tina telepon anjeun. Upami alarm atanapi detektor pareum, anjeun bakal terang sakedapan sabab anjeun bakal nampi peringatan. Catetan: Sateuacan anjeun tiasa nyetél SmartThings Home Monitor, anjeun kedah nambihan alat kaamanan, sapertos sensor, kana akun SmartThings anjeun. Upami teu kitu, pilihan bisa jadi teu némbongan atawa bisa jadi abu kaluar. Anjeun tiasa nambihan alat kaamanan anu cocog kana akun SmartThings anjeun ku cara nyeken atanapi milih sacara manual. Saatos éta, anjeun tiasa ngamimitian nyetél SmartThings Home Monitor.

  1. Arahkeun ka tur buka aplikasi SmartThings , teras ketok tab Alat . Ketok Tambah (tanda tambah), terus ketok Tambah alat .
  2. Ketok Scan caket dieu . Upami alat Anjeun dideteksi, ketok ngaranna.
  3. Upami éta henteu dideteksi, anjeun tiasa nambihanana sacara manual. Ketok Balik , ketok tab Numutkeun merek , teras pilih merek alat kaamanan. Pilih jinis alat anjeun tina daptar.
  4. Sawaktos alat Anjeun kapanggih, turutan parentah dina-layar pikeun nyambungkeun eta.

Tambahkeun layar alat kalawan tab Ku brand dipilih Sakali sadaya alat kaamanan anjeun disambungkeun, anjeun tiasa nyetél SmartThings Home Monitor sareng ngajaga bumi anjeun.

  1. Arahkeun ka tur buka aplikasi SmartThings , teras ketok tab Life . Ketok ikon Imah , teras arahkeun ka lokasi nu dipikahoyong.
  2. Ketok Tambihkeun (tanda tambah) teras pilih SmartThings Home Monitor tina daptar.
    Catetan: SmartThings Home Monitor moal némbongan dina daptar upami éta parantos diasupkeun kana lokasi. Éta ogé moal muncul upami anjeun teu acan nambihan alat kaamanan, sapertos sensor gerak, kana akun SmartThings anjeun.SmartThings Home Monitor disorot dina aplikasi SmartThings
  3. Baca inpormasi ngeunaan SmartThings Home Monitor, teras ketok Salajengna .
  4. Ti dinya, ketok pilihan nu dipikahoyong (Kaamanan, Haseup, atawa Bocor).
  5. Turutan parentah dina-layar. Anjeun tiasa nambihan sénsor anu béda pikeun ngadeteksi intrusi, haseup, sareng gangguan sanésna. Anjeun ogé tiasa nambihan lampu atanapi sirineu pikeun ngingetkeun anjeun ngeunaan bahaya naon waé.
  6. Upami hoyong, anjeun tiasa nyiptakeun otomatisasi (sapertos sirineu pareum) pikeun pilihan kaamanan anu sanés.
  7. Sawaktos Anjeun geus rengse, ketok Rengse . SmartThings Home Monitor bakal muncul dina lokasi anu anjeun tambahkeun, dimana anjeun tiasa ngaksés éta iraha waé.

Pikeun ngedit setelan SmartThings Home Monitor, ketok kartu potong kompas di lokasi nu ditunjuk, terus ketok ikon Setelan . Kalayan SmartThings Home Monitor, anjeun bakal salawasna nampi panggeuing nalika anjeun peryogina. Tapi kadang, kaayaan béda merlukeun hal béda. Henteu hariwang, anjeun tiasa ngarobih nalika SmartThings Home Monitor bersenjata atanapi dilucuti pakarang supados henteu pareum dina waktos anu salah. Buka aplikasi SmartThings teras ketok tab Life . Ketok ikon Imah tur pilih lokasi nu dipikahoyong. Kartu potong kompas pikeun SmartThings Home Monitor bakal ditingalikeun. Ketok pilihan arming nu dipikahoyong. Ieu naon anu anjeun tiasa milih:

  • Bersenjata (jauh): Anggo nalika anjeun jauh sareng bumi anjeun teu aya.
  • Bersenjata (cicing): Anggo nalika nuju di bumi tapi tetep hoyong panyalindungan, sapertos nalika sadayana saré.
  • Ngarampas pakarang: Anggo nalika anjeun henteu hoyong alarm atanapi panggeuing dipareuman.

Smart Home Monitor sareng Armed (jauh) disorot Alternatipna, anjeun tiasa sacara otomatis panangan atanapi ngarampas pakarang SmartThings Home Monitor ku cara ngagunakeun otomatis dina aplikasi SmartThings. © 2022 Samsung Electronics America, Inc. Samsung, Samsung Galaxy jeung Family Hub mangrupakeun mérek dagang ti Samsung Electronics Co., Ltd..
Sadaya merek sejen, produk jeung jasa, sarta merek dagang, ngaran jeung logos, milik nu bogana.
Eusi di luhur disayogikeun pikeun tujuan hiburan sareng inpormasi wungkul. Taroskeun manual pangguna kanggo inpormasi anu langkung lengkep.
Sadaya inpormasi anu kalebet di dieu tiasa robih tanpa aya bewara. Samsung henteu nanggungjawaban kanggo karusakan langsung atanapi henteu langsung,
timbul tina atanapi aya hubunganana sareng panggunaan atanapi ngandelkeun eusi di dieu.

Dirobih dina: Kam, 16 Séptémber 2021 jam 17:19 Solusi ieu nunjukkeun anjeun kumaha nyetél sareng nganggo ‘SmartThings Home Monitor’ dina Smart Home Hub sareng aplikasi SmartThings Connect. SmartThings Home Monitor dianggo pikeun gampang nyetél sistem kaamanan anu ngamungkinkeun anjeun pikeun panangan / ngarampas pakarang bumi anjeun sareng ngabéjaan upami aya gangguan, bocor cai, atanapi poténsi seuneu atanapi haseup. Éta mangrupikeun bagian tina pituduh anu langkung lega pikeun ngatur sareng nganggo Smart Home Hub anu tiasa dipendakan di dieu.

a.
Setup SmartThings Imah Monitor

SmartThings Home Monitor dina aplikasi SmartThings ngamangpaatkeun alat pinter anjeun pikeun kaamanan sareng ngawaskeun bumi khusus, masihan anjeun katenangan pikiran sareng ngajaga bumi anjeun aman sareng sehat. Léngkah dina-aplikasi 1. Tina Layar Utama, ketok Kahirupan ayana dina menu handap. 2. Ketok « Tambahkeun jasa » 3. Gulung ka handap daptar, teras pilih SmartThings Home Monitor 4. Anjeun bakal dipenta pikeun nyetel aturan husus pikeun 3 nagara bagian alarem:

  • Leungeun (Jauh): Imah teu ditempatan sareng anjeun hoyong ngawaskeun ku sadaya sensor.
  • Leungeun (Tinggal): Imah dijajah sareng anjeun hoyong ngawaskeun ku sensor anu dipilih.
  • Ngarampas pakarang: Anjeun hoyong nganonaktipkeun sadaya ngawaskeun sareng alarm.

Status alarem ieu tiasa diaktipkeun di luhureun layar Utama pikeun milih mana tina 3 nagara ieu anu anjeun hoyong aktipkeun. a.1. Kaamanan Panggeuing kaamanan bakal ngagunakeun alat sapertos gerak atanapi panto sareng sénsor jandela pikeun memicu alarm. Léngkah

  1. Tina Layar Utama, ketok SmartThings Home Monitor
  2. Ketok ikon tilu titik di katuhu luhur
  3. Ketok Setélan
  4. Pilih Kaamanan
  5. Ngonpigurasikeun pakarang / jauh intrusion Sénsor
  6. Ketok Salajengna
  7. Ngonpigurasikeun pakarang / Tetep Intrusion Sénsor
  8. Ketok Salajengna
  9. Konpigurasikeun alarm sareng bewara ieu:
    • Push Bewara
    • Bewara Audio
    • Hurungkeun Lampu
    • Hurungkeun Sirineu
  10. Ketok Salajengna
  11. Konpigurasikeun panginget modeu kaamanan di handap ieu:
    • Panginget pikeun panangan sistem nalika sadaya anggota angkat
    • Panginget pikeun ngarampas pakarang sistem nalika aya anggota anu sumping
  12. Pilih anggota pikeun panginget:
    • Ketok Anggota
    • Pilih anggota mana
    • Ketok Rengse
  13. Ketok Salajengna
  14. Ketok Rengse
  15. Ketok Ngidinan pikeun mastikeun

a.2. Haseup Tanda haseup bakal ngagunakeun alat sapertos sénsor haseup pikeun memicu alarm. Léngkah

  1. Tina Layar Utama, ketok SmartThings Home Monitor
  2. Ketok ikon tilu titik di katuhu luhur
  3. Ketok Setélan
  4. Pilih Smoke
  5. Konpigurasikeun alat diawaskeun
  6. Konpigurasikeun alarm sareng bewara ieu:
    • Téks & Push Bewara
    • Bewara Audio
    • Siaga kalawan Sirens
    • Siaga kalawan Lampu
  7. Ketok Salajengna
  8. Ketok Rengse
  9. Ketok Ngidinan pikeun mastikeun

a.3. Bocor Tanda bocor bakal ngagunakeun alat sapertos sensor cai/bocor pikeun memicu alarm. Léngkah

  1. Tina Layar Utama, ketok SmartThings Home Monitor
  2. Ketok ikon tilu titik di katuhu luhur
  3. Ketok Setélan
  4. Pilih Leaks
  5. Konpigurasikeun alat diawaskeun
  6. Konpigurasikeun alarm sareng bewara ieu:
    • Téks & Push Bewara
    • Bewara Audio
    • Siaga kalawan Sirens
    • Siaga kalawan Lampu
  7. Konpigurasikeun Aksi (contona, tutup klep sareng mareuman saklar)
  8. Ketok Salajengna
  9. Ketok Rengse
  10. Ketok Ngidinan pikeun mastikeun

b.
Nempo hiji kajadian

Sakur pemicu alarem anu kajantenan sareng SmartThings Home Monitor bakal ngahémat kajadian sareng nunjukkeun acara anu dicap waktos gumantung kana konfigurasi SmartApp anjeun. Ieu bakal masihan anjeun ide nu sae dina naon anu lumangsung sarta dimana di imah anjeun kajadian. Léngkah

  1. Tina Layar Utama, ketok SmartThings Home Monitor ayana di luhur.
  2. Ketok ikon pikeun nempo kajadian
    1. Ikon tameng: Kaamanan
    2. Ikon seuneu: Haseup
    3. Ikon Teardrop: Cai/Bocor

c.
Ngaleungitkeun hiji kajadian

Ngawangun tina bagian ‘ningali kajadian’, anjeun tiasa milih pikeun ngaleungitkeun kajadian anu kajantenan upami anjeun ngarasa yén kajadian éta teu kahaja dipicu. Léngkah

  1. Tina Layar Utama, ketok SmartThings Home Monitor ayana di luhur.
  2. Ketok ikon pikeun nempo kajadian husus
    • Ikon tameng: Kaamanan
    • Ikon seuneu: Haseup
    • Ikon Teardrop: Cai/Bocor
  3. Ketok Leupaskeun di gigireun ngageter.
  4. Ketok Sumuhun pikeun ngonfirmasi sareng ngaleungitkeun kajadian.

d.
Riwayat kajadian

Salian ti langsung ningali kajadian éta, Smart Home Hub nyimpen sadaya kajadian kana gudang sajarah supados anjeun tiasa ningali deui inpormasi éta. Ieu bakal nunjukkeun anjeun alat mana anu dideteksi kagiatan, iraha kajadian éta lumangsung, sareng iraha kajadian éta dipecat. Léngkah

  1. Tina Layar Utama, Ketok SmartThings Home Monitor ayana di luhur.
  2. Ketok ikon Riwayat

Balik deui ka — Daptar eusi Kaca salajengna – Kontrol sora Naha anjeun mendakan éta ngabantosan?
Sumuhun
No Kirim eupan balik Hampura urang teu bisa mantuan. Mantuan kami ningkatkeun artikel ieu ku eupan balik anjeun.

Artikel nu patali

Upami anjeun hoyong cara anu gancang sareng gampang pikeun ngawas bumi anjeun nalika anjeun jauh, ieu kumaha cara nyetél Kit Pangimeutan Rumah SmartThings.

Naon Dupi SmartThings?

SmartThings mangrupikeun garis produk smarthome ti Samsung anu tujuanana janten cara anu ramah-pamaké pikeun anu gaduh bumi sareng nyéwa sami-sami ngajaga tab dina domainna nalika aranjeunna jauh ti bumi. Kit Pangimeutan Imah utama kalebet hub anu diperyogikeun, dua sénsor multiguna (sensor kabuka/tutup pikeun panto sareng jandéla), hiji sénsor gerak, sareng hiji outlet pinter. Henteu seueur pikeun nyéépkeun sadayana bumi anjeun, tapi pikeun apartemen alit, kit éta tiasa dianggo langkung saé. Untungna, SmartThings ngagaduhan sagala jinis sénsor sareng alat anu anjeun tiasa mésér nyalira pikeun lengkep dek kaluar bumi atanapi apartemen anjeun, kalebet kaméra sareng sensor bocor cai. Anjeun ogé tiasa nyambungkeun alat pihak katilu anu sanés ka SmartThings, sapertos Philips Hue, Kwikset smart lock, sareng seueur deui (Samsung ngagaduhan daptar kasaluyuan lengkep). Ku cara éta, aranjeunna tiasa damel sareng sababaraha sénsor anjeun pikeun pangalaman smarthome anu mulus. Janten, upami anjeun hoyong hurungkeun lampu Philips Hue anjeun iraha waé panto hareup muka, SmartThings ngamungkinkeun ieu. Nyetél kit SmartThings saleresna gampang kalayan bantosan aplikasi SmartThings, janten upami anjeun henteu acan gaduh aplikasina diunduh, teraskeun teras cokot tina iTunes App Store atanapi Google Play. Sawaktos Anjeun muka aplikasi, ketok dina “Asup Up” pikeun nyieun hiji akun. Anjeun teras lebetkeun nami anjeun, alamat email sareng kecap akses. Ketok Salajengna di pojok katuhu handap pikeun neruskeun. Pilih nagara dimana anjeun cicing sareng pencét “Salajengna”. Dina layar salajengna, anjeun bakal ngalebetkeun kodeu anu disarengan ku kit SmartThings anjeun. Ieu kode badag genep digit dicitak dina salembar kertas jero kotak. Ketok “Salajengna” dina kaca salajengna. Ayeuna anjeun bakal nyambungkeun hub SmartThings anjeun ka jaringan asal anjeun. Mimitian ku cabut panutup handap sareng selapkeun opat batré AA. Ieu mangrupikeun batré cadangan upami kakuatan anjeun pareum. Pasang panutup deui nalika ieu rengse. Salajengna, nyolok dina kabel ethernet ka hub, sarta tungtung séjén kana port kabuka dina router Anjeun. Saatos éta, sambungkeun adaptor kakuatan sareng colokkeun kana wadah témbok anu sayogi. Antosan hub pikeun boot up jeung anjeun bakal geura-giru ningali tilu lampu LED leutik nembongan di hareup. Pencét “Salajengna” dina aplikasi nalika anjeun ningali lampu ieu. Dina layar salajengna, pasihan nami khusus ka bumi upami anjeun hoyong, sareng unggah poto pilihan. Di handap ieu, anjeun ogé tiasa nyetél geofencing, tapi teu aya anu diperyogikeun. Pencét “Salajengna” di pojok katuhu luhur pikeun neraskeun. Layar hareup bakal nyebutkeun yén hub anjeun ayeuna disambungkeun. Pencét “Salajengna”. Anjeun ayeuna bakal ngamimitian nyambungkeun sababaraha sénsor anjeun ka hub sareng mimitian nganggo pakarang sareng ngawaskeun tempat tinggal anjeun. Ketok dina “OK, meunang.” handap di handap pikeun ngamimitian. Candak off piring deui ti sensor jeung cabut citakan ningkatna sarta tab batré di sisi. Sakali anjeun ngalakukeun ieu, sensor bakal otomatis mimiti dipasangkeun ka hub. Kalayan outlet pinter anu kalebet dina kit, anjeun ngan saukur pencét tombol leutik di payun pikeun ngamimitian masangkeunana. Nalika éta dipasangkeun, éta bakal mastikeun éta dina aplikasi. Pencét “Salajengna”. Dina layar salajengna, anjeun tiasa masihan sensor nami khusus sareng nambihanana ka kamar. Kamar mantuan mun anjeun gaduh sababaraha alat dina hiji rohangan, sahingga leuwih gampang pikeun ngawas jeung nyetél automation pikeun kamar husus. Pencét “Rengse” teras “Salajengna” pikeun ngarengsekeun prosés pangaturan pikeun sénsor éta. Upami éta sénsor kabuka / tutup, teraskeun teras pasang dina panto atanapi jandela nganggo sekrup atanapi bantalan caket 3M anu kalebet. Saatos sénsor réngsé, anjeun tiasa ngaléngkah diajar ngeunaan fitur Smart Home Monitor dina aplikasi SmartThings. Ketok “Salajengna”. Aya pidéo anu anjeun tiasa tonton anu ngajelaskeun naon éta Smart Home Monitor. Intina, éta toko hiji-eureun anjeun pikeun ningali naha sadayana di bumi anjeun henteu kunanaon sareng sadaya sensor anjeun dina kaayaan anu leres. Upami henteu (sapertos upami Smart Home Monitor nyarios yén panto tukang dibuka), anjeun bakal nampi béwara anu masihan anjeun terang ngeunaan ieu. Saatos anjeun ningali pidéo, prosés pangaturan parantos réngsé sareng anjeun ayeuna bakal ningali Dashboard dina aplikasi SmartThings. Upami éta ngan ukur nunjukkeun layar bodas kosong, anjeun tiasa ngetok ikon gear setélan di pojok katuhu luhur pikeun ngonpigurasikeun deui Smart Home Monitor supados muga-muga muncul ayeuna, tapi upami éta masih henteu muncul, pasihan sakedik. waktu. Ieu sigana bug sareng aplikasi ayeuna. Pikeun ngonpigurasikeun Smart Home Monitor, mimitian ku ngetok ikon gear setelan di pojok katuhu luhur. Ketok dina “Kaamanan”. Sacara standar, sadaya sensor anjeun bakal bersenjata pikeun ngawas bumi anjeun, tapi anjeun tiasa mareuman saklar toggle sareng milih sensor khusus. Pencét “Salajengna” sawaktos Anjeun tos rengse. Dina layar salajengna, pilih bewara naon anu anjeun hoyong tampa. Anjeun peryogi alat pihak katilu pikeun waspada ku sirineu atanapi lampu, atanapi anjeun tiasa nampi béwara téks sareng audio. Pencét “Rengse” nalika anjeun milih metode béwara. Ketok dina “Rengse” deui pikeun finalize konfigurasi. Tina layar utama, anjeun tiasa nambihan langkung seueur alat SmartThings kana setelan anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, mimitian ku ngetok dina tab “Imah abdi” di handap. Teras, ketok ikon “+” di pojok katuhu luhur layar. Nalika pop-up di handap nembongan, pilih “Tambahkeun hiji hal”. Di luhur, ketok dina “Sambungkeun Ayeuna”. Sapertos sensor anu munggaran anjeun nyetél, cabut piring tukang, cabut témplat dipasang, sareng cabut tab batré pikeun ngawitan masangkeun kana hub SmartThings anjeun. Nalika éta mendakan sénsor, anjeun tiasa pencét “Rengse” sareng ngaliwat prosés anu sami sareng sénsor munggaran anjeun, sapertos namina sareng nempatkeun kana kamar anu khusus. Saatos nyetél sadaya sénsor sareng alat anjeun, anjeun tiasa ngawitan ngawas sareng panangan bumi anjeun iraha waé. Tina layar utama, anjeun tiasa gancang ngarobih status bumi anjeun, janten nalika bumi anjeun “bersenjata”, anjeun bakal nampi béwara nalika aya kajadian. Nalika dilucuti pakarang, anjeun moal nampi béwara. Ngetok “Ayeuna” ogé bakal nunjukkeun anjeun kaayaan unggal sénsor sareng alat, ngamungkinkeun anjeun gancang ningali naha panto dibuka atanapi upami aya anu ngeusian kamar. Anjeun bakal perhatikeun dina layar di handap ieu yén aya dua kaayaan “Arm” sayogi. Aya “Leungeun (Away)” sareng “Leungeun (Tetep)”. Anu kahiji nyaéta nalika anjeun teu aya di bumi, sareng anu terakhir nyaéta nalika anjeun nuju di bumi, tapi nuju bobo atanapi anjeun ngan ukur hoyong kaamanan di tempat pikeun pikiran anjeun nyalira. Nalika anjeun ngonpigurasikeun Smart Home Monitor, anjeun tiasa milih sénsor sareng alat mana anu ngageterkeun anjeun nalika aya kajadian sareng unggal nagara bersenjata. Janten kuring tiasa nyetél sénsor anu tangtu pikeun bersenjata dina “Leungeun (Jauh)” sareng sénsor anu sanés pikeun bersenjata salami “Leungeun (Tetep)”. Contona, “Leungeun (Jauh)” tiasa gaduh sadaya sénsor diaktipkeun, tapi “Leungeun (Tetep)” ngan ukur tiasa gaduh sénsor panto diaktipkeun, janten anjeun henteu mareuman detéktor gerak nalika leumpang ngurilingan bumi anjeun. Luangkeun waktos pikeun ngajalajah aplikasi sareng janten akrab sareng fitur anu béda. Jelas, prosés pangaturan ngan ukur awal, janten pastikeun parios deui pikeun langkung seueur SmartThings kumaha-tos dina waktos anu caket. BACA NEGERI

  • › Kumaha Aman Ngabuang (atanapi Ngajual) Perangkat Keras Smarthome
  • › Kumaha Bagikeun Aksés SmartThings sareng Anggota Kulawarga
  • › Kumaha Nambahkeun Sénsor sareng Alat Tambahan kana Setup SmartThings Anjeun
  • › Kumaha Nganggo SmartThings pikeun Otomatis Pareuman Thermostat Anjeun Sawaktos Anjeun Muka Jandela
  • › Kumaha Panangan sareng Ngarampas SmartThings Otomatis
  • › ZigBee vs Z-Wave: Milih Antara Dua Standar Smarthome Badag
  • › Kumaha Nambahkeun Alat Pihak Katilu ka SmartThings
  • › Astronom Panggihan Lubang Hideung Pangdeukeutna ka Bumi (Nu Masih Jauh)


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *