Léngkah

    1. 1 Cabut cangkang saeutik tina unggal tungtung endog. Eta mantuan mun gently pencét tungtung ngalawan permukaan teuas pikeun nyieun retakan leutik. Ngalakukeun ieu ka wewengkon ngeunaan ukuran récéh dina tungtung leutik (diaméterna 18 mm) jeung ngeunaan ukuran nikel dina tungtung nu leuwih gede (diaméterna 21 mm).
    2. 2 Gulungkeun endog antara leungeun Anjeun atawa dina permukaan teuas pikeun loosen cangkang tina endog. Ieu kedah ngahasilkeun retakan leutik sapanjang cangkang.Iklan
    3. 3 Tahan endog dina leungeun katuhu anjeun. Tetep tungtung leutik ka arah anjeun.
    4. 4 Bentuk bunderan ku jempol jeung ramo indéks leungeun katuhu anjeun anu ukuranana kira-kira sarua jeung bukaan dina tungtung leutik endog. Pastikeun jempol anjeun leuwih ramo indéks Anjeun. Teundeun bunderan jempol / ramo indéks dina bukaan dina tungtung leutik.
    5. 5 Teundeun leungeun kénca anjeun handapeun jeung sabudeureun leungeun katuhu anjeun, cupping endog. Pastikeun yén ramo Anjeun pas babarengan jeung nyieun segel a. Segel ieu konci dina ngarahkeun sagala hawa kana cangkang jeung teu letting eta kabur sabudeureun eta.
    6. 6 Bawa leungeun anjeun jeung endog kana sungut anjeun, ngabentuk segel antara biwir anjeun jeung bunderan diwangun ku leungeun katuhu anjeun.
    7. 7 Tarik napas jero sareng niup anu kuat. Butuh tekanan hawa langkung seueur tibatan anu anjeun pikirkeun pikeun nyorong endog tina cangkangna. Upami diperlukeun, ulang nepi ka endog kaluar.
    8. 8 Bilas harta karun atos anjeun pikeun ngaleungitkeun potongan leutik cangkang anu tinggaleun.

Iklan Tambahkeun Patarosan Anyar

  • Patarosan Naha ieu ogé dianggo sareng endog cangkang coklat?Jawaban Komunitas Sumuhun.
  • PatarosanNaon anu nyababkeun endog kaluar tina cangkang nalika urang niup hawa kana éta?Jawaban Komunitas Anjeun nyekel cangkang dina tempatna. Kakuatan hawa nu niupan kaluar endog kaluar.
  • Patarosan Naha ieu tiasa dianggo upami kuring nganggo panangan kénca?Jawaban Komunitas Sumuhun. Balikkeun arah.

Tanya patarosan 200 karakter ditinggalkeun Lebetkeun alamat email anjeun pikeun nampi pesen nalika patarosan ieu diwaler. Kirimkeun
Iklan

Video

  • Kulub endog dina cai asin pikeun loosen beungkeut antara endog jeung cangkang. Salaku leutik hatur nuhun, kami remen nawiskeun Anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Salaku hatur nuhun leutik, kami hoyong nawiskeun anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Upami endogna henteu kaluar dina usaha anu munggaran, cobian deui. Sababaraha nu nekad, tapi kalawan coaxing, tungtungna bakal ngahasilkeun. Salaku leutik hatur nuhun, urang remen nawiskeun anjeun $ 30 kartu kado (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!

Témbongkeun More Tips Hatur nuhun pikeun ngirimkeun tip pikeun ulasan! Iklan

  • Utamana dina mangsa flu, Anjeun meureun hoyong nyimpen téknik ieu pikeun endog nu nuju rencanana dahar sorangan, teu ngawula ka batur. Salaku leutik hatur nuhun, kami remen nawiskeun Anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com ). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Ulah ngantep endog hiber kaluar tina leungeun anjeun. Sadaya usaha anjeun bakal sia lamun endog nyokot hiber sarta lemahna di floor.As leutik hatur nuhun, urang remen nawiskeun anjeun $ 30 kartu kado (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Ulah ngalakukeun eta deukeut karpét, curtains atawa objék teuas-dibersihkeun. Salaku leutik hatur nuhun, kami remen nawiskeun Anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!

Iklan

Ngeunaan Artikel ieu

Ringkesan ArtikelX Pikeun niup cangkang tina endog pindang teuas, piceun sapotong cangkang récéh-ukuran tina tungtung endog urang. Salajengna, gulung endog dina permukaan teuas pikeun nyieun retakan leutik sarta loosen cangkang. Lajeng, tahan endog dina leungeun katuhu anjeun kalawan tungtung leutik ngarah ka arah anjeun. Bentuk bunderan nganggo jempol sareng ramo indéks anu ukuranna sami sareng bukaan sareng tempatkeun bunderan dina lawang. Tungtungna, pencét biwir anjeun kana lawang, tarik napas jero, sarta niup teuas! Pikeun langkung seueur tip ngeunaan posisi ramo, baca terus! Naha kasimpulan ieu ngabantosan anjeun? Hatur nuhun ka sadaya pangarang pikeun nyiptakeun halaman anu parantos dibaca 458.072 kali.

Carita Kasuksesan Pamaca

  • Omar Awale “Kuring bener-bener kagum, sabab anjeun média dumasar nirlaba. Seringna, inpormasi sapertos kieu dikondisikeun nalika mayar…» langkung seueur

Naha artikel ieu mantuan anjeun?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *