Seueur jalma langkung resep komputer Apple, Mac, tibatan anu ngajalankeun Windows atanapi Linux, utamina kusabab desain, fitur, sareng integrasi anu elegan sareng iPhone. Biasana, langkung hese kéngingkeun Mac sabab langkung mahal tibatan alat Windows sareng Linux, sareng seueur kolot anu henteu hoyong mayar artos anu ageung. Ieu sababaraha ide kumaha ngayakinkeun kolot anjeun pikeun ngagaleuh anjeun laptop Apple, MacBook Pro atanapi MacBook Air, sanés ngan ukur komputer.

Léngkah

  1. Mimitian prosés ieu sakitar Natal atanapi ultah anjeun. Anjeun biasana nampi kado dina ulang taun sareng Natal anjeun, sareng aranjeunna sering mahal sareng pikaresepeun. Ieu mangrupikeun waktos pangsaéna dina sataun sareng anjeun gaduh langkung seueur kasempetan pikeun kéngingkeun Mac. Nyuhunkeun kado anu mahal dina waktos sanés, bakal ngirangan kasempetan anjeun kéngingkeun éta, sareng kolot anjeun panginten anjeun manja.
  2. Janten ngalawan produk Microsoft. Anjeun hoyong Mac. Tunjukkeun ka kolot anjeun yén anjeun bogoh ka Apple sanés Windows PC atanapi Microsoft.
  3. Témbongkeun pikagumbiraeun anjeun ngeunaan produk Apple. Gaduh babaturan mawa Mac (dianjurkeun) atawa produk Apple séjén pikeun némbongkeun Anjeun tur kolotna Anjeun. Act fascinated sabudeureun éta pikeun némbongkeun kolotna anjeun.
  4. Upami anjeun parantos gaduh laptop non-Apple, tong nyéépkeun waktos luang anjeun ka dinya. Titik ieu nu kolotna bisa mikir yén anjeun ngan obsessed jeung sagala komputer, jeung maranéhna bisa mikir yén hirup anjeun ngan lazing sabudeureun glued ka komputer éta. Pamer pangalaman Mac anjeun, upami anjeun henteu resep PC. atawa iMac Anjeun
  5. Ulah jadi obsessed jeung komputer. Témbongkeun kumaha ogé anjeun ngurus hal séjén. Lajeng kolot anjeun bakal nyaho yén hirup anjeun ngan keur dina komputer sapopoe. Ulah ngobrol ngeunaan komputer. Ngobrol ngeunaan Macs mun anjeun ngobrol ngeunaan komputer, tapi ulah jadi sparingly.
  6. Ulah ngobrol ngeunaan éléktronika terus. kolotna anjeun bakal pikir anjeun obsessed jeung éléktronika, tur anjeun bakal boga hiji hirup awon teu meunang MacBook pikeun taun, nalika kolotna anjeun teu hayang anjeun boga éléktronika «obsesi».
  7. Nganyatakeun henteu resep anjeun ka komputer desktop. Intina ieu nunjukkeun yén anjeun hoyong MacBook sanés iMac. Cinta laptop leuwih ti desktop a, sarta némbongkeun kolotna yén anjeun teu hayang hiji Apple iMac, Mac Pro, atawa Mac Mini.
  8. Gunakeun kasabaran sareng ulah rurusuhan. Janten pisan diatur di sakola. Ulah rurusuhan ngaliwatan tugas tedious kayaning pagawean sakola ngan pikeun meunangkeun eta rengse. Témbongkeun kolotna yén anjeun behaving ogé sarta némbongkeun aranjeunna anjeun cukup jawab hiji.
  9. Kéngingkeun peunteun anu saé! Inget buku anjeun, catetan jeung tugas! Kéngingkeun sasmita anu saé tiasa nyababkeun anjeun ganjaran. Kolot anjeun bakal mikir yén anjeun rajin, upami anjeun murid A lempeng. Teras aranjeunna tiasa masihan anjeun MacBook salaku kejutan!
  10. Latihan deui. Kolot anjeun bakal mikir yén anjeun teu puguh. Tunjukkeun ka kolot anjeun yén anjeun hoyong Mac salaku kado anu luar biasa anu anjeun leres-leres bakal ngahargaan, tapi sadayana hirup anjeun henteu dikhususkeun pikeun éléktronika.
  11. Jadi taat, mantuan sarta timer starter tanpa kolotna ngabejaan Anjeun pikeun ngabersihan jeung ngalempengkeun kamar anjeun. Lamun kolot anjeun nitah anjeun ngalakukeun sababaraha chores, ngalakukeun aranjeunna nalika aranjeunna ngabejaan anjeun. Entong bébéja yén anjeun bakal ngalakukeun hiji hal kecuali anjeun badé ngalakukeun éta langsung, sareng henteu ngantepkeun éta engké sareng hilap.
  12. Buktikeun yén anjeun mangrupikeun pangdéngé anu saé anu ngalakukeun hal-hal anu aranjeunna parantos nunjukkeun yén aranjeunna hoyong, bahkan padamelan anu paling pikaboseneun ditampi sareng dilakukeun kalayan saé.
  13. Témbongkeun aranjeunna nilai. Aya loba tempat mésér Macbooks. Kéngingkeun anu paling murah ku balanja kanggo harga / diskon. MacMall sareng Best Buy sering langkung mahal tibatan ngagaleuh ti Apple. Beuli ti Apple, refurbished ti Apple, Ebay, lamun atawa kolotna nyaho loba ngeunaan komputer tur daék nungkulan hiji seller masalah mungkin, atawa Buy.com.
    • Nyorot nilai AppleCare sarta bisa mawa laptop anjeun ka lokasi ritel Apple pikeun layanan timely tinimbang ngirimkeun laptop anjeun kaluar ka Dell / Texas sarta ngantosan minggu pikeun eta. Henteu ngan ukur lokasi anu saé pikeun jasa garansi, tapi para reps anu ramah sareng daék ngabantosan anjeun dina sagala rupa masalah anu anjeun kedah mayar jumlah anu lumayan di tempat sapertos Best Buy. Macbooks sigana moal meunang virus naon waé sareng tahan mangtaun-taun, teu sapertos pasangan PC na. Anjeun nuju maca ieu jadi Anjeun meureun lain PC-geek, jeung anjeun hoyong komputer nu teu bade anjeun narik bulu Anjeun kaluar dina weekends.

tips

  • Hindarkeun budak bandel: gancang nurut. Aranjeunna bakal mutuskeun yén anjeun kerja keras sareng pantes ganjaran ieu.
  • Tunjukkeun yén anjeun resep diajar / sareng sakola ku cara diajar sacara sukarela sareng ngalakukeun pagawean di bumi tanpa “digoda sareng dibujuk” pikeun ngabantosan kolot anjeun mésér MacBook.
  • Entong leupaskeun seueur petunjuk sakaligus. Ngalakukeun eta gently tur lemes kana waktu.
  • Mantuan kolot anjeun mayar eta: «Ieu mahal; janten abdi hoyong mésér éta dina harga panghandapna sapertos ti eBay, sareng abdi bakal gaduh garasi penjualan pikeun ngabantosan mayar éta.
  • Entong nganggo PC anjeun dugi ka kolotna ngabales. Ngan leupaskeun petunjuk sareng antosan dugi ka kolot anjeun nyarios, “Naha anjeunna henteu nganggo PC na? Naha anjeunna benci PC? »
  • Béjakeun ka kolot anjeun yén anjeun bosen ku PC sareng nganggo desktop. Kolot anjeun bakal ningali sareng terang bebeneran. Tong bohong. Aranjeunna bakal terang iraha anjeun badé ngalih tina PC ka Mac / tina desktop ka laptop.
  • The Macbooks langkung mirah dina unggal kelas comparably favorably mun nice laptop rival. Tapi anu langkung mahal langkung seueur artos pikeun henteu langkung seueur komputer – sareng kirang elegan sareng gampang dibabawa.
  • Coba laptop anu langkung lami sareng murah pikeun ningali upami anjeun resep janten komputer utami sateuacan anjeun nyandak Macbook. Macbook bakal langkung digosok, tapi laptop sababaraha taun saatos desktop anu dilengkepan leres pikeun Play Online pikeun Jam Tanpa Tungtung sareng, dina hiji sapotong, sacara alami gaduh ergonomi anu langkung miskin.
  • Anjeun tiasa nyarios ka kolot anjeun yén anjeun peryogi éta pikeun proyék-proyék di SMA atanapi universitas. Catet yén Apple nawiskeun diskon dina MacBook pikeun mahasiswa universitas.
  • Bejakeun ka kolot anjeun kieu: “Abdi hoyong nganggo MacBook abdi nalika iinditan dina perjalanan panjang, dina penerbangan atanapi perjalanan mobil.”
  • Lamun kolotna nyandak anjeun balanja laptop, ngan hint nuju produk apal.
  • Manggihan hal séjén pikeun ngarasakeun bari anjeun ngantosan.
  • Aya sauntuyan model MacBook béda kaluar aya (MacBook / MacBook Air jsb) Ngalakukeun panalungtikan anjeun sarta manggihan model rék. Jelaskeun ogé alesan anjeun ka kolot anjeun naha éta MacBook idéal (sareng laptop) pikeun anjeun
  • Wawuh sareng Sistem Operasi Apple Mac sateuacanna. Coba MacBook kaluar di toko atawa nginjeum ti babaturan.

Artikel nu patali

  • Ngayakinkeun Kolot Anjeun pikeun Mésér Mac Anjeun
  • Ngayakinkeun Kolot Anjeun pikeun Mésér Anjeun Mac Mini

Naon numbu ka dieu

  • Paké Laptop

Anjeun meureun resep

Apple, salah sahiji merek anu pang populerna sareng mahal di dunya téknologi. Ampir, Sadaya urang gaduh impian pikeun ngagunakeun produk Apple naha Apple MacBook atanapi Apple Smart Watch jsb. murid lajeng Anjeun kudu ngayakinkeun indung & dad anjeun mésér Anjeun Apple MacBook anyar. Tapi tugas ieu henteu langkung lugas. Dasarna, Dina pos ieu, urang utamana difokuskeun hiji 2nd ie Kumaha ngayakinkeun kolotna Anjeun meuli Apple Macbook. Sarerea resep ngagunakeun produk apel ngan kusabab desain sareng spésifikasi anu pikaresepeun. Nuhun..! Kuring terang anjeun kedah ngaduruk saku anjeun pikeun mésér produk Apple. Kasusna béda lamun datang ka MacBook. Henteu terang ngeunaan anjeun! Tapi kuring masih berjuang pikeun MacBook anyar. A indungna ngayakinkeun bisa jadi tugas paling lugas, atawa bisa jadi nu hardest! Éta sadayana gumantung kana jinis Kolot anu anjeun gaduh. Aya rupa-rupa faktor séjén. Diantara sadayana, Duit maénkeun peran anu penting. Maksud kuring nyaéta yén upami anjeun kalebet kulawarga kelas anu beunghar, maka ieu ngayakinkeun atanapi ngamanipulasi kolotna pikeun ngagaleuh anjeun Mac énggal mangrupikeun tugas anu langkung gampang. Tapi upami anjeun kalebet kulawarga kelas menengah, maka anjeun kedah nyanghareupan masalah nalika prosés ieu. Kuring ngarasakeun bari nulis pos ieu kuring ogé geus yakin kolot mah meuli Mac anyar tapi hasilna bakal reueus pisan anjeun. Tungtungna, tungtungna, sadayana ditungtungan ku Laptop HP. Tapi dina sababaraha bulan, impian kuring ngagunakeun Apple Mac kaeusi, sareng bagian anu lucu nyaéta kuring nyerat tulisan ieu dina MacBook Pro kuring. Hayang terang ngeunaan éta! Tetep maca tulisan ieu Hayu urang ka titik! Kumaha ngayakinkeun kulawarga anjeun mésér anjeun Apple Macbook Ieu sababaraha taktik anu kuring biasa dianggo nalika kuring nyobian ngayakinkeun kolot kuring pikeun MacBook Anyar. Bagian anu pangsaéna nyaéta taktik ieu tiasa dianggo pikeun kuring, Asa sami pikeun pamiarsa kuring anu saé. Kecap-kecap ieu tiasa dianggo lancar pikeun kolotna India sareng asing. Parios ide anu saé anu ngabantosan anjeun pikeun ngahontal tujuan anjeun.

#1. Alus dina pangajaran anjeun

Ieu salah sahiji tugas panggampangna nu ngidinan Anjeun pikeun meunangkeun Mac anyar munggaran anjeun. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta diajar rajin sareng nyandak ucapan anu saé. Upami anjeun suksés nampi peunteun anu saé, maka indung bapa anjeun bakal otomatis naroskeun anjeun ayeuna. Teras anjeun tiasa ngabagi impian MacBook anjeun sareng aranjeunna. Lamun duit teu paduli, teras trik ieu jalan sleekly.

# 2 Tungguan ulang taun anjeun

Mimitian bagikeun ideu mésér Mac anjeun sareng baraya caket anjeun salami bulan ulang taun anjeun. Aya 100% kasempetan meunang Mac dina ulang anjeun via baraya anjeun. Anjeun tiasa nerapkeun rumus anu sami ka kolot anjeun. Kasempetan aya ogé. Nyanggakeun kami terang diantara dua metodeu mana anu cocog pikeun anjeun.

# 3 Mimitian nyalahkeun windows / Linux / laptop ubuntu anjeun

Mimitian ngabagi watesan sareng masalah laptop windows anjeun (upami anjeun nganggo naon waé). Ngajalankeun 50+ Aplikasi sakaligus dina notebook Anjeun, Hal ieu ngajadikeun komputer dina kaayaan hang. Ayeuna tunjukkeun hal anu sami ka indung anjeun sareng béjakeun waktosna mésér lappy énggal tina merek premium.

# 4 Témbongkeun cinta pikeun Produk Apple

Mimitian bagikeun pandangan anjeun ngeunaan kauntungan gaduh MacBook. Ieu ogé bakal nulungan anjeun ngayakinkeun kolotna.

# 5 Ulah maksa kolotna pikeun nanaon

Lamun kolot anjeun teu meunang assured dina hiji, balik lajeng pernah maksa kolotna pikeun sarua. Éta hadé tetep jempé dina hal éta.

# 6 Ulah indulge leuwih dina Alat éléktronik

Anggo gadget éléktronik sapertos Laptop atanapi PSP dina wates sabab kolot anjeun bakal mikir yén anjeun ngabuang-buang waktos anu berharga pikeun barang-barang sapertos kitu.

# 7 Tungguan Festival

Nyuhunkeun ka indung bapa anjeun pikeun MacBook dina festival populér sabab dina dinten ieu kolotna dina wanda anu saé.

# 8 Tetep kasabaran

LOL… Kasabaran mangrupikeun konci pikeun Mac. Hehe…Sabar mun aya nu nungtut ka saha wae.

# 9 Tunjukkeun sopan santun nalika nyarios sareng kolot anjeun

Salawasna nurut ka indung bapa anjeun ngan ukur bisa ngayakinkeun kolot anjeun.

# 10 Ngayakinkeun Grand Kolot anjeun

Ieu mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun anjeun tiasa nyandak deal MacBook. Nini-nini anjeun paling bogoh ka anjeun, sareng aranjeunna ngabantosan anjeun dina ngudag impian anjeun.

Kecap Pamungkas

Éta sadayana pikeun tulisan ieu ngeunaan Kumaha kuring ngayakinkeun kolot kuring pikeun kéngingkeun Apple Macbook énggal. Upami anjeun milarian langkung seueur suku cadang pikeun Macbook maka anjeun tiasa ngabantosan insinyur ahli kami di MacbookProRepair.in, Mudah-mudahan taktik ieu tiasa dianggo pikeun anjeun. Upami anjeun hoyong nambihan trik naon waé pikeun ngamanipulasi atanapi ngayakinkeun kolot, teras punten tinggalkeun dina bagian koméntar, kami bakal nambihan kana postingan éta. Hatur nuhun pikeun maca! Ngayakinkeun kolot anjeun yén anjeun siap pikeun tanggung jawab macbook a tiasa tricky, utamana lamun maranéhna ngajawab kalawan hal kayaning «Anjeun tiasa make laptop abdi!» Atawa “Urang geus boga desktop kulawarga!”. Naon waé gaya laptop éta, hawa, pro atanapi macbook, pituduh ieu bakal ngajarkeun anjeun kumaha kéngingkeun macbook énggal!

Léngkah

  1. Gambar anu judulna Convince Your Parents to Buy You a Mac Step 1 1 Pikirkeun kaayaan anjeun heula. Naha anjeun parantos gaduh Mac? Upami kitu, aranjeunna moal hoyong mayar anu sanés. Naha kolot anjeun gaduh PC anu terus-terusan ngalambatkeun pikeun dianggo anjeun? Pastikeun yén alesan anjeun bakal hartosna hiji hal.
  2. Gambar anu judulna Convince Your Parents to Buy You a Mac Step 2 2 Ngartos yén aranjeunna panginten anjeun ngora teuing. Contona, upami anjeun hoyong hiji di kelas 3 versus 6.
    • Panginten ngayakinkeun aranjeunna nampi hiji di awal kelas 6 sabab anjeun bakal gaduh langkung seueur makalah pikeun ditulis sareng hal-hal anu kedah ditalungtik.
    • Bejakeun ka aranjeunna Mac langkung dipercaya sareng gaduh kasempetan anu langkung handap pikeun meunang virus tibatan Windows.
  3. Gambar anu judulna Convince Your Parents to Buy You a Mac Step 3 3 Tunjukkeun aranjeunna yén anjeun tanggung jawab sareng anjeun terang kumaha ngurus barang anjeun.
  4. Gambar anu judulna Convince Your Parents to Buy You a Mac Step 4 4 Upami sakola anjeun gaduh sadayana Mac, béjakeun yén anjeun peryogi Mac supados dokumén anjeun tiasa cocog.
  5. Gambar anu judulna Convince Your Parents to Buy You a Mac Step 5 5 Gaduh kolot anjeun ngobrol sareng teknisi komputer sakola atanapi guru anjeun. Tempo naon maranéhna kudu ngomong.
  6. Gambar anu judulna Convince Your Parents to Buy You a Mac Step 6 6 Ngabejaan aranjeunna alesan pikeun needing / wanting Mac.
    • Kuring bakal gaduh seueur makalah pikeun nyerat sareng seueur deui anu kedah ditalungtik sareng anjeun moal hoyong kuring hogging komputer anjeun.
    • Abdi tiasa nempatkeun sadaya dokumén kuring dina éta. Anjeun teu kedah gaduh dokumén kuring nyumbat rohangan anjeun dina komputer anjeun.
  7. Gambar judulna 954410 7 7 Tanya aranjeunna upami anjeun tiasa ngabantosan mayar tina tabungan anjeun.
  8. Gambar judulna 954410 8 8 Témbongkeun aranjeunna anjeun siap meunang komputer sorangan.

Tambahkeun Patarosan Anyar

  • QuestionMy kolot nyebutkeun euweuh bédana antara Macbook jeung PC, paduli harga! Naon anu tiasa abdi lakukeun?Jawaban Komunitas Béjakeun ka aranjeunna yén Macbook langkung aman (dina hal panyalindungan virus) sareng aranjeunna langkung gancang. Éta ogé langkung saé pikeun hal sapertos coding sareng desain grafis. Anjeun tiasa diajar kaahlian anu aya hubunganana sareng ieu dina MacBook anu engké anjeun tiasa dianggo pikeun kéngingkeun padamelan anu saé!
  • Patarosan Kumaha upami aranjeunna nyarios kuring kedah nganggo iPad kulawarga tibatan mésér Mac kuring sorangan?Jawaban Komunitas Béjakeun ka aranjeunna yén iPad kirang dipercaya sareng seueur program online henteu tiasa dianggo dina iPad. Upami anjeun damel PR, produksi kecap/dokumen téks langkung gampang sareng éfisién ngagunakeun komputer. Pilihan anu sanés nyaéta milarian anu dianggo tapi dirékondisikeun.
  • Patarosan Kolot kuring nyarios yén urang parantos gaduh PC sareng kuring kedah nganggo éta pikeun sakola. Kumaha carana abdi tiasa ngayakinkeun aranjeunna yen Apple téh hadé, aranjeunna ogé nyebutkeun éta mahal (Kuring ogé nyimpen nepi ka dinya) tapi abdi hoyong ngayakinkeun aranjeunna. Naon anu tiasa abdi lakukeun?Jawaban Komunitas Tulis panalungtikan pikeun aranjeunna, daptar sadaya cara Mac anu langkung saé tibatan PC, khususna ngeunaan hal-hal anu anjeun kedah laksanakeun pikeun sakola. Anjeun oge bisa ngabejaan aranjeunna yen Apple leuwih ditangtayungan lamun datang ka virus jeung hal kawas éta. Béjakeun ka aranjeunna yén anjeun daék ngabantosan mayar éta, sareng buktikeun diri anjeun ku ngalakukeun tugas tambahan di bumi, jsb.

Tempo deui waleran Tanya patarosan 200 karakter ditinggalkeun Lebetkeun alamat email anjeun pikeun nampi pesen nalika patarosan ieu diwaler. Kirimkeun

  • Jaga Mac anjeun saé upami anjeun nampi éta pikeun nunjukkeun ka kolot anjeun yén éta leres-leres hartosna pisan pikeun anjeun. Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Témbongkeun tanggung jawab anjeun. Ngalakukeun tugas tambahan. Janten saé. Salaku sakedik hatur nuhun, kami hoyong nawiskeun anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Tanya aranjeunna sateuacan ulang tahun anjeun atanapi Natal. Salaku hatur nuhun sakedik, kami hoyong nawiskeun anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!

Témbongkeun More Tips

  • Kolot anjeun panginten henteu hoyong ngagaleuh kusabab hargana luhur. Salaku hatur nuhun sakedik, kami hoyong nawiskeun anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Entong ngaganggu aranjeunna dugi ka aranjeunna moal ngupingkeun anjeun nyarioskeun deui. Salaku hatur nuhun sakedik, kami hoyong nawiskeun anjeun kartu kado $ 30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!

Ngeunaan artikel ieu

Hatur nuhun ka sadaya pangarang pikeun nyiptakeun halaman anu parantos dibaca 35.949 kali.

Dupi artikel ieu up to date?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *