• 8 Cara endah pikeun ngahias pésta nganggo pita kertas crepe I Blog Post I My Dream Party Shop

DIY Crepe Partéi Streamers I Crepe Paper Streamers Blog Post Kuring Impian Partéi Toko UK Sumber poto Pinterest (pamilik poto teu dipikanyaho) Pita kertas krep mangrupikeun salah sahiji hiasan anu paling murah sareng aranjeunna leres pisan upami anjeun terang naon anu kudu dilakukeun sareng aranjeunna. Toko Partéi Impian kuring parantos ngabunderkeun conto anu pangsaéna sareng paling seru ngeunaan cara anjeun tiasa nganggo streamer kertas crepe pikeun ngahias pésta anjeun ti sakuliah internét.

1. Ngahias rohangan ageung sareng pita crepe

Tulisan blog ieu tina sumber pésta online Oh Happy Day nunjukkeun kumaha anjeun tiasa kalayan gampang sareng murah ngeusian rohangan anu ageung sapertos aula atanapi marquee kalayan warna ku ngagunakeun streamers crepe sareng ngagantungkeunana di langit-langit. Lebetkeun aranjeunna sakedik pikeun ngabentuk sababaraha puteran sareng anjeun langsung gaduh warna katumbiri, sampurna pikeun nambihan pangaruh maksimal nalika sémah sumping. Bayangkeun kumaha endahna ieu bakal katingali upami anjeun ngan ukur nganggo hiji atanapi dua warna ogé. http://ohhappyday.com/2016/08/decorating-a-big-room-on-a-budget/ http://ohhappyday.com/2016/08/decorating-a-big-room-on-a-budget/ Ieu mangrupikeun conto anu luar biasa tina Gagasan Partéi Kara pikeun Partéi Inspirasi Lisa Frank Rainbow, nunjukkeun cara sanés pikeun ngagantungkeun streamer di langit-langit. Gagasan Partéi Karas Partéi Lisa Frank

2. Ngahias siling jeung crepe streamers

pulas sejen dina gagasan ieu mangrupa ngagantung streamers crepe sabudeureun hiji centerpiece di tengah kamar. Kami resep kana hiasan ieu ku Swankyswell dina Project Nursery Anggo bal honeycomb atanapi balon pikeun nyiptakeun titik fokus anjeun atanapi anjeun tiasa nganggo salah sahiji balon berbentuk bola Disco ageung kami sareng streamer crepe pérak kami . Katumbiri siling Crepe Streamer Hiasan

3. Ngagunakeun Crepe Streamers pikeun ngahias méja Tambaksari

Ieu mangrupakeun ide super basajan. Ngan nganggo streamer pikeun nyiptakeun warna pop anu endah di tengah méja parasmanan. Anjeun oge bisa make gagasan ieu sapanjang sakabéh tabel pihak. Kantun nganggo sababaraha titik lem pikeun nempelkeun pita kana panutup méja atanapi pita cello dua sisi. Pelangi crepe Streamer Table runner

4. Jieun Latar Poto Stunning

Jieun momen gambar sampurna ngagunakeun streamers crepe salaku backdrop a. Tempelkeun panjang kertas crepe anjeun kana témbok nganggo titik-titik lem. Lajeng nutupan luhureun ku salah sahiji kit garland balon urang atawa bal honeycomb . Urang bogoh ka ieu geulis diatur ku Glorious Ngaruwat hususna. Warna-warna anu geulis! Glorious Ngaruwat Geulis Partéi Backdrop Kami gaduh Blush and Rose Gold Backdrop anu endah dina koleksi Photo Backdrops. Blush na Rose Emas Backdrop Hiasan I Partéi Backdrops I Impian Partéi Toko UK

5 . Jieun DIY tassel Garland

Pihak Handcrafted nunjukkeun kumaha gampangna ngadamel garland tassel anjeun nyalira. Ieu lajeng bisa ngagantung dina pita atawa dipaké salaku buntut balon stunning. Crepe Paper Streamer Tassel Garland Tutorial

6. Jieun Confetti Geulis

Rachel Swartley gaduh blog anu nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel confetti anu saé tina kertas krep. Anjeun tiasa nyiptakeun méja confetti anu sampurna pikeun cocog sareng skéma warna pésta anjeun. Rachel Swartley diy kertas crepe confetti

7. Paké salaku buntut balon

Cara anu saderhana pikeun masihan balon hélium anjeun faktor wow nyaéta nambihan sababaraha streamer kertas crepe anu saé salaku buntut balon. Pastikeun anjeun nganggo balon hélium anu langkung ageung 18 inci atanapi langkung ageung atanapi buntutna bakal beurat teuing pikeun balon anjeun sareng bakal mangaruhan waktos ngambangna. Balon Hélium pink sareng Krep Tissue Paper Balon Buntut I Gagasan Partéi sareng Blog Kertas Krep

8. Jieun Garland Fringed

Halus Revelry nunjukkeun ka urang kumaha cara ngadamel garland berlapis berlapis nganggo pita crepe. Campur sareng cocogkeun warna anjeun pikeun nyiptakeun garland anu cocog pikeun pésta anjeun. Tambihkeun saloba streamer anjeun hoyong nyiptakeun rupa anu béda. Ngagantung horisontal atawa vertikal dina kebat. Fringed DIY Crepe Streamer Garland Halus Revelry Mudah-mudahan kami parantos masihan anjeun inspirasi pikeun nunjukkeun anjeun kumaha fléksibel kertas crepe streamers pikeun ngahias. Jadi pastikeun yén anjeun mésér sababaraha pikeun pihak Anjeun salajengna! Anjeun tiasa ningali koleksi pinuh kami di dieu .

Ninggalkeun komentar

Koméntar bakal disatujuan sateuacan muncul. ... Nalika anjeun ngahias pésta, unggal jéntré penting. Tugas saderhana sapertos ngagantungkeun streamer tiasa salah upami dilakukeun sacara acak. Ngalakukeunana ku cara anu leres tiasa nambihan pisan kana suasana. Gantina ngan nempel aranjeunna kana tembok haphazardly kalawan tape, anjeun tiasa nempatkeun mudik saeutik usaha tur tingal sabaraha tina bédana ngajadikeun.

Ngagantung Streamers dina Jalan nu bener

Streamers biasana dijieun tina kertas crepe, sarta aranjeunna datangna dina gulungan panjang dina rupa-rupa kelir. Anjeun tiasa ngagantung aranjeunna tina siling, pulas sareng motong kana potongan-potongan anu langkung alit pikeun ngadamel hal sapertos busur sareng kembang. Éta ogé bisa dipaké dina doorways nyieun partitions endah pikeun acara badag. Aya ideu sajajalan pikeun ngagantung streamers. Upami anjeun hoyong ngadamel hiasan anu rada teu biasa, anjeun tiasa nyobian latar tukang kertas crepe pikeun pésta salajengna anjeun. Pikeun proyék ieu, anjeun bakal kudu dowel atawa rod, sabudeureun 5 suku kertas crepe béda-warna, dua zip / dasi kabel, dua kait napel-dijieun sarta pita emas curling. Teundeun kait dina témbok, pastikeun yén aranjeunna saluyu jeung nu séjén lajeng ngagantelkeun hiji pos / dasi kabel ka unggal loop pikeun ngagantung dowel atawa rod. Loop streamers leuwih dowel atawa dasi tops, alik warna. Potong bagian handap pikeun ngabentuk bentuk busur sareng tambahkeun pita ngagulung emas.

Tips Ngahias Streamer tambahan

... Anjeun tiasa sacara gampil ngagantelkeun pita kana témbok nganggo pita masking. Kantun gulung potongan pita leutik kana buleud supados dua sisina caket. Anjeun tiasa ngagantelkeun hiji sisi kana streamer sareng anu sanésna kana témbok anjeun. Upami anjeun hoyong tampilan streamer twisted, anjeun tiasa ngahontal éta kalayan gampang. Candak streamer sarta ngagantelkeun hiji sisi kana témbok. Tahan tungtung handap tur gently balikkeun ka kénca ngeunaan lima kali (langkung upami anjeun hoyong langkung twists) jeung tape bagian handap kana témbok. Anjeun tiasa pita pita sapanjang témbok, alik warna sareng pulas. Éta ogé katingali saé nalika streamers didamel lengkungan. Pita duanana tungtung kana témbok jeung ngangkat eta sakali atawa leuwih panjangna sarta ngagantelkeun titik eta ka témbok. Pikeun ngahias doorway a, anjeun tiasa ninggalkeun kamar pikeun aranjeunna drape. Balon ogé tiasa digantelkeun sareng pita dua sisi, sareng aranjeunna katingali saé kalayan pita.

Ngagantung pita tina siling

Pikeun nyiptakeun siling anu dihias streamer anu éndah, anjeun tiasa ngamimitian ku ngagantelkeun sababaraha kait anu tiasa dicabut dina tengahna. Gantung sleting/tali kabel jeung benang streamers ngaliwatan. Anjeun tiasa pulas aranjeunna upami anjeun resep sareng ngagantelkeun tungtung kana bagian luhur témbok. Terus di pikiran nu ieu bisa jadi leuwih hese lamun kamar téh badag, jadi Anjeun meureun hoyong ngagantelkeun sisi séjén onto tungtung tebih tina tembok. ... Anjeun oge bisa ngagantelkeun streamers kana hiji fixture lampu siling, tapi ieu teu mangrupakeun ide nu sae lamun lampu hurung sabab bisa ngakibatkeun bahaya seuneu. Nalika anjeun damel, jaga-jaga supados henteu nyéépkeun streamer sabab ieu ngajantenkeun aranjeunna teu acan réngsé sareng ragged. Ku alatan éta, nalika anjeun mésér streamers, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun meunangkeun tambahan sabab kamungkinan yén sababaraha bakal rip nalika anjeun digawé. Tambahkeun sababaraha pita curling sareng balon pikeun ngalengkepan hiasan.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *