Tulisan inpormasi sareng pidéo ngeunaan cara ngagunakeun bidet kalayan leres kalebet jalan anu mana pikeun nyanghareupan (témbok vs kamar) tisu toilet, sabun, anduk bidet, sareng cuci tangan. A bidet mangrupakeun sapotong ubiquitous tina parabot mandi di Italia, tapi ampir nonexistent di Amérika. Janten naha nyerat tulisan ngeunaan cara ngagunakeun bidet sareng pidéo awéwé nganggo bidet? Sakedap deui kuring nyerat tulisan ngeunaan kamar mandi Italia pikeun urang Amerika anu nganjang ka Itali. Di jerona, kuring ngalebetkeun tautan kana tulisan ngeunaan cara ngagunakeun bidet. Henteu aya dinten anu teu aya tautan téks sakedik anu diklik! Kabéh clicks maranéhanana nyieun kuring mikir. Ayeuna kuring cicing di Italia sareng gaduh bumi (kalayan bidet) upami babaturan kuring didatangan, bakal aranjeunna terang kumaha ngagunakeun bidet? Pertama kali kuring datang ka Italia kuring henteu weruh kumaha carana make bidet sarta nolak pamakéan hiji bari kaluar tina kabiasaan jeung isin. Ka arah mana anjeun nyanghareupan, témbok atawa kamar? Abdi isin teuing pikeun naroskeun patarosan éta sacara pribadi. Janten patarosan anu jujur ​​​​sareng alami nalika urang mendakan anu énggal sapertos nganggo bidet. Saperti éra teu nyaho. Tulisan ieu kanggo jalma anu teu acan kantos nganggo bidet supados aranjeunna tiasa ngalangkungan isin naroskeun kumaha cara nganggo bidet nalika iinditan. Éta sareng nyarios yén urang sadayana nganggo bidet sakedik béda sareng éta henteu kunanaon! Aya loba béda halus antara imah Amérika sarta Italia. Mandi Italia sacara umum langkung alit, teu aya bak mandi, gaduh ubin lantai ka siling, sareng bisi di titik, gaduh bidet. Janten naon bidet sareng kumaha anjeun ngagunakeunana? Pondokna, bidet mangrupikeun sapotong perabot kamar mandi anu dianggo pikeun ngabersihan tonggong anjeun saatos nganggo jamban. Video di handap ieu masihan tutorial gancang ngeunaan cara anu leres ngagunakeun bidet kalebet bidet korsi toilét sareng bidet mandiri. Video di luhur ngusulkeun pikeun ngaktipkeun cai “sakali anjeun diposisikan dina jet.” Jujur, kuring bakal nyarankeun netepkeun suhu cai sateuacan anjeun calik dina bidet. Anu matak kuring heran, naha unggal jalma nganggo bidet béda? Saatos naroskeun ka grup ekspatriat Amérika di Italia, kuring ngagaduhan sababaraha waleran anu lucu sareng kagunaan alternatif pikeun bidets. Abdi rada isin pikeun ngajak anjeun ka kamar mandi kuring nganggo kaméra pikeun ngajelaskeun kumaha ngagunakeun bidet Italia. Untungna aya seueur YouTuber anu henteu aya halangan sapertos kitu. Hiji caveat. Video di handap ieu ti awéwé ngora ngaranna Katie anu ngagunakeun bidet béda ti urang ngalakukeun di imah urang. Kuring gé antosan dugi sanggeus video pikeun ngajelaskeun tilu béda, naha aranjeunna jadi lucu, sarta kumaha aranjeunna diideuan kuring nulis sorangan kumaha carana make a tips bidet. Kumaha ngagunakeun Bidet Video ku awéwé Amérika nganggo bidet di Italia Hayu atuh ngan nyebutkeun, aya pancén lepat jeung cara Katie ngagunakeun bidet a. Leungit, langsung saatos ningali video ieu kuring panik heran naha kuring salah ngagunakeun bidet! Ieu mangrupikeun tilu patarosan anu kuring langsung naroskeun ka salaki urang Italia saatos ningali kumaha ngagunakeun video bidet.

Naha Anjeun Ngusap Sateuacan atanapi Saatos?

Saatos panyumputan kertas toilet anu diilhami COVID sareng kakurangan salajengna taun 2019, bidet mimiti katingali saé di Amérika. Bidets kumaha oge teu sagemblengna ngaganti pamakéan tisu toilet keur loba urang. Memang leres ngagunakeun tisu toilét saatos angkat ka kamar mandi kalayan bidet mangrupikeun pilihan, tapi éta pilihan pribadi. Kusabab sabagéan ageung bidét di Italia mangrupikeun bidét mandiri, éta anu difokuskeun ku tulisan ieu. Mandi Italia sareng Mandi Bébas atanapi Mandiri BidetMandi Italia sareng Mandi Bébas atanapi Mandiri Bidet Hiji hal anu teu fléksibel lamun datang ka tisu toilét jeung bidets nyaeta nu pernah nempatkeun tisu toilét dina bidet mandiri. Anjeun oge pernah, kantos (Kuring sumpah ieu salaku kotor sakumaha nya meunang) poo atanapi pee dina bidet mandiri di Éropa. bidets mandiri teu siram kawas jamban. Pikirkeun aranjeunna salaku sinks anu pondok anu dianggo sacara éksklusif pikeun ngabersihkeun daérah anu handap anjeun. Pamakéan tisu toilét saatos angkat ka kamar mandi, khususna nomer dua tiasa ditampi. Kauntungannana bidet nyaéta anjeun teu kedah nganggo seueur tisu toilet sabab anu salajengna nyaéta ngumbah derriere anjeun. Naha anjeun kedah nempel kana cai atanapi nganggo sabun sareng bidet? Ieu mangrupikeun pilihan pribadi anu sanés nalika nganggo bidet. Di imah urang, jawaban na enya sabab ngagunakeun bidet tanpa sabun téh éféktif salaku ngumbah leungeun Anjeun tanpa sabun. Hayu urang nempatkeun eta cara kieu. Di Italia, anjeun tiasa mendakan sabun cair saimbang PH anu dirumuskeun khusus pikeun bagian tukang. Sabun bidet Chilly (katingali dina poto di handap) kasohor ku rasa anu seger sareng tiis. Upami aya sabun khusus, aya pasar. Janten kuring yakin yén aman nyarios seueur urang Itali anu nganggo sabun sareng bidet. Sabun Tiis Pikeun Dipaké Sareng BidetSabun Tiis Pikeun Dipaké Sareng Bidet Naha anduk bidet pikeun leungeun anjeun atanapi imbit anjeun? Janten ieu mangrupikeun bagian tina pidéo di luhur anu ngajantenkeun kuring seuri. Nalika kuring tungtungna mimiti ngagunakeun bidet di Italia, Kuring nganggap anduk ku bidet éta pikeun bum kuring. Sakedapan, kuring panik! Upami kuring nganggo anduk bidet pikeun tush kuring sareng ngagantungkeun deui dugi ka garing, tapi éta sakuduna dianggo pikeun ngagaringkeun panangan anjeun sapertos Katie nyarios dina pidéo di luhur… sadayana alesan gaduh bidet langsung kaluar tina jandela! Tong nyieun asumsi siga kuring. Anjeun terang naon anu aranjeunna nyarios ngeunaan asumsi. Abdi sanés tukang bobodoran ayeuna! Seueur anu lega kuring sareng salaki kuring sok nganggo anduk bidet dina cara anu sami. Ieu mawa up titik alus sanajan kalawan video di luhur. Henteu sadayana nganggo bidet sami. Janten upami anjeun tamu bumi di Italia, tanyakeun upami aya anduk anu anjeun kedah dianggo pikeun bidet. Isin teuing nanya? Milih kertas toilét janten aman ngan pastikeun teu ninggalkeun eta dina bidet nu.

Cuci Leungeun anjeun dina Wastafel!

Ngumbah leungeun anjeun kedah saatos nganggo bidet. Titik anu dimaksud nyaéta dimana? Deui teu sadaya jelema ngagunakeun bidet sarua. Abdi nyarankeun ngumbah leungeun anjeun dina tilelep nganggo sabun sareng cai. Lajeng garing leungeun Anjeun ku anduk leungeun . Bau sabun bidet sanés anu anjeun pikahoyong nalika anjeun pendak sareng batur pikeun pertama kalina. Tambah sanajan bidet téh téhnisna tilelep pondok, éta pikeun pamakéan caboose. Tilelep gigireun bidet pikeun ngumbah leungeunTilelep gigireun bidet pikeun ngumbah leungeun Janten naha aya kalemahan gaduh bidet di bumi? Nyaéta. Bidet mandiri nyandak seueur rohangan. Nalika urang ngajalajah kombo toilet bidet pikeun ngahémat rohangan dina renovasi bumi urang Italia sorangan, arsiték kami nunjukkeun yén urang Itali sacara budaya jarang teu nyaman gaduh unit gabungan di bumina. Henteu gaduh hiji di bumi urang tiasa mangaruhan nilai jual deui dina jangka panjang. Kuring masih manggihan ieu héran dibéré plethora pilihan bidet anyar sadia tur kumaha leutik imah Italia dibandingkeun jeung kamar mandi Amérika. Éta sanés ngan ukur kakurangan bidet anu mandiri. Aya nu hop bunny antara fixtures nu bit kagok. Masih, pikeun kuring, bagian anu paling parah nyaéta bidets mangrupikeun hal anu sanés pikeun ngabersihan di kamar mandi. Untungna, bidet modern anu dipasang dina témbok sapertos kami langkung gampang pikeun ngabersihan. Modern Italia Bidet jeung ToilétModern Italia Bidet jeung Toilét

Tips pikeun Ngagunakeun Bidet a

Ieu sababaraha hal anu kedah diémutan nalika nganggo bidet pertama kalina. Toilét standar sareng jangkungna bidet di Éropa nyaéta 14 ″ dugi ka 15 ″ sedengkeun di Amérika 17 ″ – 19 ″ luhur. Jangkungna fixture penting nalika mutuskeun kumaha anjeun badé linggih dina bidet. Linggih dina bidet nyanghareup kamar teh panggampangna pikeun saha anu boga masalah mobilitas atawa kalenturan pikeun sababaraha alesan. Kalayan bidet anu nangtung, keran caket kana témbok sapertos toilét flusher. Ieu ngandung harti, lamun milih diuk dina bidet nyanghareup kamar tinimbang témbok, kadali nu balik deui anjeun dina tingkat korsi. Nalika anjeun tiasa nyaluyukeun suhu cai sateuacan calik, suhu cai tiasa robih gancang di bumi Italia anu lami. Teu aya anu hoyong kejutan éta tungtungna. Janten pastikeun anjeun tiasa ngahontal keran di tukangeun anjeun kalayan gampang sateuacan ngaktipkeun cai. Linggih dina bidet nyanghareup kamar téh gampang ogé lamun datang ka disrobing ogé. Upami anjeun calik dina bidet nyanghareup témbok anjeun bakal langkung gampang aksés kana keran, sabun sareng anduk. Karugianna nyaéta anjeun kedah nyéépkeun jubah tina cangkéng ka handap supados ngagantung bidet. Upami anjeun henteu wanda pikeun nyéépkeun jubah, atanapi buru-buru, disarankeun pikeun nyetél suhu cai sareng mindahkeun sabun sareng anduk supados aya dina jangkauan sateuacan anjeun calik. Dina ahir poé, sanajan di Italia ngagunakeun bidet a teu wajib. Éta budaya. Ngarobah kabiasaan budaya téh hésé. Anu mangrupikeun bagian anu ageung tina alesan bidets henteu umum di Amérika. Imah Amérika henteu diwangun ku pipa pikeun ngadukung bidets mandiri sacara standar. Tambih Deui, aya sakedik bukti yén bidet langkung saé pikeun anjeun tibatan tisu toilet. Janten kuring henteu ngarepkeun bidet muncul di bumi Amérika iraha waé pas. Kitu cenah sanggeus pindah ka Italia, kuring meunang eta. Abdi tobat. Bidet ngajantenkeun anjeun langkung bersih sareng langkung seger tibatan tisu toilet. Upami anjeun resep nempatkeun bidet di bumi anjeun di Amérika aya bidet anu henteu peryogi renovasi utama pikeun pipa ledeng. Aya bidét listrik anu mewah, bidét korsi toilét, sareng jamban kalayan bidét anu diwangun. Aturan di luhur ngeunaan kertas toilet sareng sabun robih dina kasus ieu. Tambih Deui, sadaya kombinasi toilet bidet nyandak kirang spasi ti bidets mandiri. Ieu kabeneran ngeunaan bidet henteu paduli naon waé anu anjeun anggo. Sarerea ngagunakeun bidet saeutik saeutik béda gumantung kana kumaha aranjeunna diajarkeun, jenis bidet aranjeunna gaduh, saha aranjeunna hirup kalawan, sarta naon nu peryogi beberesih. Ieu alesan panungtungan pikeun artikel ieu. Kuring frustasi yén kalolobaan tulisan di luar sana henteu ngémutan kanyataan saderhana ieu. Leres, sadayana pops tapi henteu sadayana nganggo bidet sami sareng henteu éra naroskeun. Ieu ngan gampang google eta. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal hirup di Italia salaku Amérika ngalanggan ALOR Italia. Kuring janji bakal ngajaga tulisan salajengna bersih;). Kumaha leres ngagunakeun sumber daya bidet Ieu sababaraha tautan anu anjeun tiasa parios pikeun ningali tip ngeunaan cara ngagunakeun bidet.

  • Kuring ngajempolan pikeun manggihan aya sabenerna hiji organisasi Bidet nu nyokot nyangkokkeun sabagian unggal diobral jeung nyumbang ka International Badak Yayasan sarta WaterAid Amérika. Ku sabab kitu waé kuring kalebet aranjeunna Kumaha Cara Nganggo artikel Bidet.
  • Panasaran upami Ngagunakeun Bidet Sehat? Pikeun sumber inpormasi kaséhatan pikeun tulisan ieu, kuring tos ka klinik Cleveland pikeun jawaban.
  • Upami anjeun hoyong petunjuk léngkah-léngkah anu diilustrasi, artikel wikihow ieu ngeunaan cara ngagunakeun bidet sareng gambar ilustrasi hese diéléhkeun sacara online.
  • Wondering lamun bidets mangrupakeun pilihan alus keur lingkungan. Tulisan ti Scientic America ieu masihan sababaraha wawasan ngeunaan naha ngusap atanapi ngumbah langkung saé pikeun lingkungan.

bubuka: Kumaha ngagunakeun bidet a

Kasempetan, upami anjeun angkat ka nagara sanés, anjeun bakal mendakan Bidet. Anjeun ogé tiasa mendakan hiji di Amérika Serikat, khususna dina ranté Hotel anu langkung luhur atanapi bahkan di Pesanggrahan. Sababaraha nagara utamana dipikawanoh pikeun ngabogaan bidets: Koréa Kidul, Jepang, Mesir, Yunani, Italia, Spanyol, Perancis, Portugal, Turki, Argentina, Brazil, Chili, Uruguay, Venezuela, Libanon, jeung India. A bidet (dibaca «be-day») kasampak kawas toilet tapi boga jet cai haneut pikeun kabersihan pribadi sanggeus anjeun ngagunakeun toilet. Bidet biasana aya di deukeut WC sareng khususna ngabantosan: jalma anu pulih tina operasi; jalma anu cacad fisik; jalma kalawan dexterity atawa masalah sejenna nu ngawatesan rentang maranéhanana gerak; jalma anu boga rupa-rupa kaayaan médis, kayaning hemorrhoids, diare, disentri, gerakan bowel susah, atawa ailments séjén nu ngalibetkeun wewengkon rectal atawa séks; jalma anu boga disabilities developmental, kayaning Sindrom Down, retardasi mental, autisme, atawa cerebral palsy; lalaki jeung awewe anu hayang kabersihan hadé saméméh atawa sanggeus kagiatan seksual; jeung awéwé anu hayang kabersihan feminin leuwih éféktif salila période menstruasi bulanan. Nalika patepungan munggaran anjeun sareng bidet tiasa rada pikasieuneun, aranjeunna saderhana pisan (sareng higienis) dianggo. Ieu sababaraha léngkah anu gampang pikeun ngagunakeun bidet. Catetan: Léngkah terakhir (léngkah:6) gaduh sababaraha pidéo ngeunaan Pamakéan Bidet sareng catetan sareng tip anu mangpaat.

Lengkah 1: Ngagunakeun Toilét.

Léngkah ieu ngajelaskeun diri. Pikeun ngagunakeun bidet, anjeun kedah nganggo toilet heula. Tujuan tina bidet nyaéta ngabantosan ngabersihan saatos nganggo WC.

Lengkah 2: Rengse Up

Sawaktos Anjeun tos rengse ngagunakeun jamban, usap anus Anjeun sakali dina ragam biasa, buang jaringan jamban ka jamban. Ieu nyegah tai kaleuleuwihan dikumbah kaluar kana bidet nu. Ngusap garing sahenteuna sakali saatos gaduh gerakan bowel sareng sateuacan nganggo bidet. Kaleuwihan najis tiasa ngahambat solokan bidet. Ieu tiasa rada disgusting pikeun batur anu ngagunakeun bidet sanggeus anjeun.

Lengkah 3: Ngagunakeun Bidet

Dina kalolobaan bidet mandiri anjeun tiasa nyanghareupan kadali cai bidet atanapi anjeun tiasa ngajauhan aranjeunna, sapertos anjeun dina jamban. Éta langkung gampang pikeun ngontrol aliran sareng suhu cai upami anjeun nyanghareupan kadali, tapi upami anjeun ngagem calana, anjeun umumna kedah nyabutana supados ngagantung bidet ku cara ieu. Aya rupa-rupa desain bidet, ku kituna konfigurasi jet sareng bagian awak anjeun anu anjeun hoyong bersihkeun tiasa ngarahkeun arah mana anjeun kedah nyanghareupan. Upami bidet gaduh kadali cai panas sareng tiis, mimitian ku ngaktipkeun cai panas. Buka klep semprot dugi caina ieu nyemprot jangkungna kira genep ka dalapan inci. Lamun caina karasaeun panas kana leungeun, saluyukeun klep cai tiis nepi ka semprot nyaman, jadi Kade ulah ngantep kolom semprot ngaleuwihan leuwih hiji suku di jangkungna.
( Dina iklim anu biasana panas, sapertos Wétan Tengah, anjeun kedah mimitian ku cai tiis. Cai henteu peryogi waktos panas sareng anjeun tiasa ngaduruk daérah anu sénsitip upami anjeun mimiti ngaktipkeun cai panas .) Ati-ati pisan nalika ngaktipkeun caina, sabab seueur bidet tiasa ngahasilkeun jet cai anu luhur pisan kalayan ngan ukur kontrol sakedik. Pastikeun yén anjeun terang dimana cai bakal datang ti payun, atawa anjeun bisa mungkas nepi ka pancuran kejutan. Anjeun tiasa mendakan yén anjeun kedah nahan kadali pikeun ngajaga jet. Dina gambar di handap ieu, awéwé ngora nunjukkeun salah sahiji tina seueur cara pikeun ngagunakeun Bidet, sanaos anjeun henteu hoyong nganggo anu nganggo calana panjang.

Lengkah 4: Ngabersihan Jeung Bidet

Straddle bidet nu, diuk dina pasisian jeung align anus jeung kolom cai semprot. Catet yén paling bidets teu boga korsi, tapi masih dimaksudkeun pikeun diuk dina; anjeun ngan diuk langsung dina pasisian. Saeutik demi saeutik muka klep semprot nepi ka ngahontal tekanan nyukupan pikeun siram tai sésana tina anus. Sababaraha bidet teu gaduh jet, tapi ngan saukur gaduh keran anu ngeusian baskom, sapertos anjeun bakal ngeusian baskom tilelep. Lamun manggihan diri confronting salah sahiji jenis ieu, Anjeun nganggo leungeun jeung sabun pikeun ngabersihan diri kaluar, teuing kawas anjeun ngalakukeunana di pancuran.

Hambalan 5: Drying sorangan

Sakali anjeun parantos ngabersihkeun daérah séks sareng anal anjeun, anjeun ngagaringkeun diri. Sababaraha Bidet gaduh anduk lawon caket dieu, Entong dianggo! Anduk ieu kanggo ngeringankeun panangan wungkul. Paling Bidets boga diwangun dina dryer hawa pikeun anjeun ngagunakeun. Upami anu anjeun nyanghareupan henteu, paké tisu toilét atanapi anduk kertas sanés pikeun ngagaringkeun diri. Ulah buang kertas toilet wae kana Bidet. Ieu bisa bakiak Bidet tur jadi unsightly.

Lengkah 6: Video sareng Catetan

Catetan 1: Pikeun awéwé wungkul: bidet mangrupa utilitas alus teuing pikeun meresihan aurat awéwé sanggeus sanggama. Prosedurna sami, kecuali teu aya tisu toilét anu diperyogikeun. Catetan 2: Léngkah-léngkah pikeun ngagunakeun bidet modern anu diwangun kana jamban dasarna sami sareng anu dijelaskeun kecuali anjeun ngan saukur tetep linggih dina jamban pikeun nganggo bidet. Ieu bisa jadi dikawasa sacara éléktronik, atawa maranéhna bisa boga kadali diposisikan gigireun pamaké. Sababaraha di antarana ngawengku dua nozzles, hiji pondok pikeun ngumbah anus, sarta hiji deui panjang nu awéwé bisa dipaké pikeun ngumbah aurat maranéhanana; batur boga hiji nozzle kalawan dua setélan. Catetan 3: Aya ogé Bidets anu pikeun pamakéan nyeuseuh orok. Entong nganggo anu kanggo orok, naroskeun ka pembantu rumah tangga atanapi anu gaduh bumi anu anjeun tempatna upami anjeun henteu yakin anu mana anu anjeun anggo. Catetan 4: Seueur jalma nganggo Bidet umum pikeun ogé ngumbah sukuna. Entong hariwang kana ieu. Catetan 5: Entong nginum tina Bidet. eta bisa némbak kaluar cai loba kawas keran nginum, tapi suplai cai teu keur nginum. Sajaba ti éta, cai bisa mumbul kaluar tina wewengkon unsanitary jeung / atawa kotoran. Catetan 6: Upami anjeun teu yakin kana kasalametan cai, ulah nganggo Bidet dina kulit anu rusak sareng jengkel. Ieu tiasa nyababkeun anjeun gering tina cai. Video 1 ngeunaan Pamakéan Bidet komérsial ieu méré ide nu sae ngeunaan kumaha a Bidet jalan. Janten Anu Pangheulana Bagikeun

Rekomendasi

ngalakukeun ikon doo Anjeun Bidet dimaksudkeun pikeun ngabersihan tukangeun anjeun, janten mimitian ku calik sareng ngalakukeun bisnis anjeun. Tong isin, dulur popok. (Pro-Tip: bidet ogé alus teuing pikeun ngumbah heunceut!) ngahurungkeun ikon kenop Saluyukeun tekanan tina spritz butt hipu kana nyeuseuh kakuatan. Hayu caina ngalakukeun pagawean jeung ngumbah pungkur anjeun bébas tina unggal schmear. Semprot jauh pikeun 30-60 detik. ikon ngumbah leungeun Anjeun Sanggeus ngalakonan usaha anjeun sarta beberesih up, ngumbah leungeun Anjeun. Ngan kusabab anjeun ngumbah pantat anjeun nganggo bidet sanés hartosna anjeun kedah ngantunkeun bagian cuci tangan tina poop anu saé.

Installs dina 10 menit.

TUSHY cocog sareng sadaya jamban standar sareng sababaraha jamban sapotong. Teu merlukeun listrik atawa plumbing. Cukup cabut korsi wc, pasang TUSHY, sambungkeun kana cai, sareng anjeun parantos réngsé. Balanja ayeuna

  • Puter ikon video
  • Ikon parentah
  • Ikon tanda tanya
  • Ikon jamban

    TUSHY Fit Guide

    Pariksa setelan Anjeun

Tushy anatomi

1 Nozzle Adjuster

Sapertos nyandak selfie, sadayana gaduh sudutna masing-masing. Saluyukeun stream pikeun bersih tepat.

2 Kontrol Tekanan

Saluyukeun tekanan dumasar kana kabutuhan nyeuseuh bum anjeun naha éta téh bilas booty lampu atawa nyeuseuh kakuatan.

3Flanges Puteran

Ngagabungkeun toilét sareng TUSHY anjeun dina perkawinan anu leres-leres beresih sareng suci.

4 Nozzle

Turunkeun nalika TUSHY dianggo sareng nyusup kana kepompong anu ditangtayungan, ngajagana aman sareng sanitasi.

1 Nozzle Adjuster

Sapertos nyandak selfie, sadayana gaduh sudutna masing-masing. Saluyukeun stream pikeun bersih tepat.

2 Kontrol Suhu*

Sababaraha resep panas. Pilih suhu anu ngajadikeun butthole anjeun karasa tiis sareng seger atanapi haneut sareng nyaman beresih.

3 Kontrol Tekanan

Saluyukeun tekanan dumasar kana kabutuhan nyeuseuh bum anjeun naha éta téh bilas booty lampu atawa nyeuseuh kakuatan.

4Flanges Puteran

Ngagabungkeun toilét sareng TUSHY anjeun dina perkawinan anu leres-leres beresih sareng suci.

5 Nozzle

Turunkeun nalika TUSHY dianggo sareng nyusup kana kepompong anu ditangtayungan, ngajagana aman sareng sanitasi. *
TUSHY Spa jalanna sami sareng TUSHY Classic tapi gaduh selang tambahan anu ngalir ka sambungan cai panas tilelep anjeun pikeun ngaksés cai haneut. Tombol kontrol suhu dina konsol TUSHY ngamungkinkeun anjeun ngarobih suhu cai sateuacan anjeun menyemprot bum anjeun!

Tushy Fit Guide

Toilet Dua Sapotong Standar

Toilet Dua Sapotong Standar

Dupi éta dianggo? Sumuhun!

TUSHY pas dina sabagéan ageung toilét dua potongan standar. Toilét Hiji-Sapotong

Toilét Hiji-Sapotong

Dupi éta dianggo? Sakapeung.

Pikeun jamban sareng tanki melengkung anjeun peryogi ~ 1,5″ antara liang pamasangan dina jamban sareng tanki. Sambungan Selang Fleksibel

Sambungan Selang Fleksibel

Dupi éta dianggo? Sumuhun!

Adaptor TUSHY gampang nyambung ka selang fléksibel di tukangeun jamban anjeun. Sambungan Pipa teuas

Sambungan Pipa teuas

Dupi éta dianggo? Sumuhun!

Ngan swap eta kaluar pikeun selang baja fléksibel. AYEUNA NAON? Candak nu IEUH. Ikon Toilét: Toilet Dua Sapotong Standar

Toilet Dua Sapotong Standar

Dupi éta dianggo? Sumuhun!

TUSHY pas dina sabagéan ageung toilét dua potongan standar. Ikon Toilét: Toilet Hiji-Sapotong

Toilét Hiji-Sapotong

Dupi éta dianggo? Sumuhun!

Pikeun jamban sareng tanki melengkung anjeun peryogi ~ 1,5″ antara liang pamasangan dina jamban sareng tanki. Ikon jamban: Sambungan Selang Fleksibel

Sambungan Selang Fleksibel

Dupi éta dianggo? Sumuhun!

Adaptor TUSHY gampang nyambung ka selang fléksibel di tukangeun jamban anjeun. Ikon jamban: Sambungan Pipa Teuas

Sambungan Pipa teuas

Dupi éta dianggo? Sumuhun!

Ngan swap eta kaluar pikeun selang baja fléksibel. AYEUNA NAON? Candak nu IEUH. ulasan

TUSHY Klasik 3.0

Nyeuseuh Bum Anjeun Balanja Ayeuna ulasan

TUSHY Spa 3.0

Cuci Bum Anjeun ku Cai Haneut Balanja Ayeuna – Caleb L, Hiji Manusa Pooping Nyata – Matt D, Manusa Pooping Nyata – Marques B, Hiji Manusa Pooping Nyata – Ralph F, Manusa Pooping Nyata – Lottie B, Hiji Manusa Pooping Nyata Lencana kualitas Kami obsess pikeun ngajaga butut anjeun beresih sareng bagja sareng kami terang produk urang tiasa ngalakukeun éta. Éta sababna urang ngagunakeun TUSHY dina kahirupan urang sorangan! Upami pangalaman TUSHY anjeun kirang sampurna, kami bakal ngalereskeun masalah éta… ku naon waé anu diperyogikeun. Ngan ngahubungi Dukungan Pelanggan kami Poo-Rus. Tong hariwang, kami gaduh tonggong anjeun.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *