Kami dirojong pamaca. Nalika anjeun mésér tautan dina situs kami, urang tiasa nampi komisi afiliasi. Ogé, salaku afiliasi Amazon, urang earn tina pameseran kualifikasi. Sarung tangan baseball mangrupikeun alat anu paling penting dina arsenal pamuter, baller amatir atanapi profésional. Sanaos sarung tangan didamel tina kulit sahingga luar biasa tangguh, aranjeunna bakal rentan ka rusak upami henteu diurus. Percanten atanapi henteu, léngkah penting dina perawatan sarung tangan nyaéta ngabersihan sacara teratur sareng leres. Sabun pelana mangrupikeun produk anu pangsaéna pikeun ngabersihkeun sarung tangan baseball anjeun. Prosés sabenerna sorangan lugas. Nempatkeun saeutik sabun pelana kana lawon bersih. Rubbing rag di bunderan sarta saeutik tekanan, dianggo sabun kana unggal wewengkon sarung. Lajeng nyandak rag beresih jeung cabut kaleuwihan sabun sela jeung kokotor jeung gajih eta ditarik kaluar. Tangtosna, beberesih anu saleresna langkung bernuansa tibatan éta, tapi prosés saleresna saderhana. Saderhana pisan, teu aya alesan pikeun henteu ngalakukeunana. Teu aya alesan pikeun ngalalaworakeun pangropéa sarung tangan anu penting, sabab éta lugas sareng henteu bakal nyéépkeun waktos anjeun. Émut, upami anjeun ningalikeun sarung tangan baseball anjeun kalayan ati-ati, éta bakal tahan anjeun langkung lami. Padahal mindeng Toys anyar anu seru, anjeun bakal manggihan yén paling ballplayers teu hayang ngaganti sarung maranéhna nu mindeng. Butuh sababaraha waktos kanggo ngarecah sarung tangan énggal sareng dugi ka titik anu sampurna pikeun anjeun.

Naha Ngabersihan Sarung Tangan anjeun?

Tangtosna, aya jalma anu naroskeun naha anjeun ngabersihan sarung tangan baseball anjeun. Ieu sapotong outdoor pakakas olahraga, teu eta sakuduna dituju janten kotor jeung ngéléhkeun up? Henteu, éta pasti henteu. Tingali, sarung tangan dijieun tina kulit. Sanaos salah sahiji bahan anu paling awét, kulit tetep kedah diurus supados tahan. Janten pastikeun nalika ngabersihkeun sarung tangan anjeun, anjeun nganggo alat anu leres.

  • Ulah Paké
    • Sabun Sadel
    • Rags
    • Minyak Sarung Tangan (Atawa Kondisioner Séjén)
    • A bolu lemes atawa bahan séjén
  • Ulah Paké
    • Vasolin
    • Sampo
    • Krim Cukur
    • Sabun Piring
    • Cai
    • Pangeringan
    • Rags kotor atawa bolu

Sakabeh Prosés beberesih sarta Conditioning

Tangtosna, sabun pelana sareng ngaleungitkeun kokotor tina sarung tangan anjeun sanés ngan ukur léngkah dina prosésna. Di handap ieu kami baris outline sakabéh prosés ti beberesih ka udar. Nuturkeun léngkah-léngkah ieu bakal mastikeun yén sarung tangan karesep anjeun tiasa dianggo salami mangtaun-taun.

  1. Kahiji: Kumpulkeun Alat anu Katuhu – Ieu mangrupikeun pernyataan anu atra, atanapi anu anjeun pikirkeun. Nanging, éta henteu katingali sapertos anu anjeun karasa. Bisi wae, tetep dina pikiran – sarung baseball henteu ngan hiji kaulinan atawa pernyataan fashion; éta alat.Kulit dina sarung baseball diperkirakeun nedunan sarta nempatkeun nepi ka nyiksa poé sanggeus poé. Ku alatan éta, ngurus kulit sarung tangan anjeun leres, sering, sareng alat anu leres penting pisan. Anjeun bakal peryogi:
    1. Sabun Sadel
    2. Rags – beresih jeung garing, mangga.
    3. Kondisioner – Aya seueur minyak sarung tangan / kondisioner anu sayogi

Ieu nya. Upami anjeun gaduh vasoline atanapi krim cukur saatos milarian gancang dina google, punten, yakin yén ANDA TEU SIAP NGABERESIH SARUNG ANDA. Sakali anjeun geus dikumpulkeun parabot katuhu, anjeun siap ngaléngkah. 1. Larapkeun Saddle Soap: AKA Degreasing – Ieu lengkah saterusna dina prosés. Sanaos disebut degreasing, éta ngabersihkeun sarung tangan anjeun. Anjeun kedah nerapkeun sakedik sabun pelana kana salah sahiji rags anu garing sareng bersih. Ngabersihan sarung tangan sacara saksama sareng leres penting pisan. Saatos nempatkeun sabun kana lawon anu bersih sareng garing, anjeun kedah ngagarap sabun pelana kana sarung tangan baseball dina gerakan sirkular. Nempatkeun tekanan saeutik kana rag, sarta tetep ajeg. Larapkeun sabun dina sakabéh sarung tangan, teu ngan palem. Anjeun kedah mastikeun pikeun nyandak saku sarung sareng ramo, kalebet diantarana. Ogé, pastikeun pikeun bener pencét jahitan jeung knots. Sakali anjeun geus nutupan sakabéh sarung ku sabun sela, anjeun bakal kudu meunang bersih anyar, lawon garing. Anjeun kedah nganggo éta pikeun ngusap sabun. Sabun pelana ogé bakal narik kokotor sareng gajih dina sarung tangan ka luhur kulit, sareng rag ogé bakal ngabersihan ieu ogé. Émut yén upami anjeun henteu ngusap kokotor, gajih, sareng kaleuwihan sabun tina sarung tangan, éta sadayana tiasa nyerep deui. anjeun cleaned ngeunaan di. Upami sarung tangan anjeun parah pisan, maka anjeun tiasa ngaraosan ngulang léngkah ieu. Sanajan kitu, ulah ngulang deui teuing mindeng; leuwih beberesih sarta degreasing bisa garing kulit kaluar teuing, ngabalukarkeun leuwih loba ngarugikeun ti alus. 2. Linggih Periode – Sakali anjeun sagemblengna rengse, sisihkan sarung. Anjeun bakal hoyong ngantepkeun istirahat sadinten atanapi dua dinten, bahkan dugi ka tilu. Ieu pikeun ngambekan sarung kulit. Pastikeun teu nempatkeun dina sinar panonpoé langsung atanapi sinar UV. Upami anjeun hoyong salami periode ieu, anjeun tiasa ngamimitian prosés ngarecahna taliti pisan. Anjeun tiasa ngagarap sarung ku cara ngabengkokkeun atanapi ngalipet, tapi kedah hipu nalika anjeun ngalakukeunana. Sabun pelana dianggo salaku sakedik kondisioner pikeun kulit. Nanging, éta henteu praktis atanapi mangpaat sapertos minyak sarung tangan baseball anu nyata, janten ati-ati supados henteu ngerjakeunana. 3. Periode Conditioning – Saatos waktos linggih, waktosna pikeun anjeun nganggo kondisioner dina kulit sarung tangan anjeun ayeuna. Mimiti, pilih kondisioner – minyak sarung tangan – anu anjeun pikahoyong. Kéngingkeun kondisioner sareng lawon anu bersih atanapi spons anu bersih sareng garing. Nempatkeun jumlah leutik kana bolu atawa lawon Anjeun. Ulah make loba conditioner, atawa teu kudu nerapkeun conditioner langsung kana sarung. Ulah make jumlah nyata tekanan, sarta ulah rub sarung. Dabbing mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nerapkeun kondisioner kana sarung tangan. 4. Periode Linggih Kadua – Waktos ngantosan deui. Sakali anjeun parantos nempatkeun kondisioner ka sarung tangan anjeun, anjeun badé ngantepkeun deui. Butuh waktu pikeun kondisioner ka soak kana sarung tuntas jeung jalan ka unggal wewengkon sangkan eta lemes. Nyetél sarung baseball anjeun di tempat anu langkung haneut bakal ngabantosan minyak pikeun dianggo kana sarung tangan. Pastikeun deui ulah nempatkeun sarung dina sagala lampu UV. Gently rolling, tilepan, sarta ngabentuk sarung dina titik ieu ogé bakal mantuan minyak jalan na sabudeureun sarung. 5. Re-Dab – Lamun Anjeun mikir yén sarung anjeun estu dina bentuk kasar, atawa lamun geus bari saprak anjeun cleaned na conditioned sarung, Anjeun meureun hoyong gaduh babak sejen dabbing na udar. Nu eta. Saatos période antosan anu terakhir, anjeun siap angkat. Anjeun gaduh sarung tangan anu beresih sareng dikondisikeun anu siap salami mangtaun-taun. Émut, ngabersihkeun sareng ngondisikeun sarung tangan anjeun penting, tapi éta sanés hal anu anjeun hoyong laksanakeun sering.

Naha Sarung Tangan Anjeun Layak Dibersihkeun?

Sarung tangan anu saé henteu tiasa diganti. Jujur, kalolobaan pamaén nyata henteu hoyong kéngingkeun sarung tangan énggal sabab ngarecahna seueur padamelan. Maklum, anjeun ngalambatkeun kéngingkeun anu énggal salami mungkin, tapi dina waktos anu sanés, sarung tangan anjeun tiasa dilereskeun. Tingali sarung anjeun. Anjeun kedah tiasa terang upami ngabersihkeun sareng ngondisikeun sarung tangan anjeun bakal patut atanapi henteu. Mun mitt anjeun dina kaayaan dahsyat, bakal aya ngan hiji solusi – meuli nu anyar. Upami kulit sarung tangan anjeun keok pisan, rengat sareng robek, kamungkinan sarung tangan teu tiasa dilereskeun sareng talina dileungitkeun. Upami padding dina sarung tangan anjeun ampir musna sareng sarung tangan anjeun flaking di jero, maka teu aya gunana pikeun nyalametkeun éta. Di sisi anu sanésna, aya seueur cara pikeun mulangkeun kulit. Upami sarung tangan parah retak sareng robek, anjeun panginten kedah ngirim sarung tangan ka profésional. Nalika sarung tangan jauh teuing, langkung saé dipercayakeun ka jalma anu ngalereskeunana pikeun nafkah. Lamun padding geus Isro dina sarung anjeun, ulah nyerah ka godaan ngagunakeun filler kulit. Pangeusina henteu cekap pikeun mulangkeun sarung tangan kana panggunaan anu leres. Éta moal tahan kana panyalahgunaan sarung tangan sacara teratur.

Patarosan patali

Dupi anjeun tiasa nyeuseuh sarung baseball kulit?

Sumuhun. Anjeun tiasa make cai haneut, brushes, deterjen atawa sabun, cloths beresih jeung garing, komo meureun mesin cuci. Éta bakal gumantung kana jinis sarung tangan sareng bahan anu sanés. Mangga turutan pituduh dina sarung batting Anjeun . Tempo Oge :
Sarung Softball Vs Sarung Baseball: Ieu Bedana
Iraha Anjeun Kudu Tag hiji runner dina Baseball?
Naha Anjeun Kudu Leupaskeun Bat dina Baseball? Tulisan ieu mimitina muncul dina BaseballMonkey.com Sarung baseball sareng softball mangrupikeun bagian penting pikeun janten pamaén anu saé. Teu cukup ngan ukur meuli sarung tangan, maké éta di lapangan jeung miharep éta ngalakukeun pakasaban na. Anjeun kedah ngarobih sarung tangan anjeun, jaga, kaayaan sareng mertahankeunana supados langkung seueur ngan ukur hiji usum. Éta sanés ngan ukur ngeunaan kosmétik sarung tangan énggal – anu leres-leres miara sarung tangan anjeun bakal mastikeun anjeun sadar upami éta bahaya ngarecah nalika anjeun peryogi pisan.

Naha Anjeun Kudu Ngabersihan Sarung Anjeun

Perawatan sarung tangan baseball anu leres penting pisan pikeun mastikeun sarung tangan anjeun langkung lami ti ngan ukur hiji usum. Émut yén sarung tangan didamel tina kulit organik anu kuat sareng awét, tapi éta rentan ka rusak upami henteu dirawat kalayan leres. Ngaliwatan sakabéh usum teu miara sarung anjeun bakal ngahurungkeun investasi Anjeun jadi hiji nu dijamin moal lepas panjang. Sareng hayu urang nyanghareupan éta, sakali anjeun nyéépkeun waktos pikeun ngarecah sarung tangan anjeun, hal anu terakhir anu anjeun pikahoyong nyaéta kedah ngamimitian sadayana prosés deui.

Kumaha Ngabersihan Sarung Baseball Anjeun

Upami anjeun henteu terang anu langkung saé, anjeun panginten ngabersihkeun sarung tangan baseball saderhana sapertos ngusap kaleuwihan kokotor anu ngawangun, tapi upami anjeun hoyong diajar kumaha ngabersihan sarung tangan baseball kalayan leres, aya sababaraha alat anu anjeun tiasa nganggo pikeun ngabantosan. Alat-alat éta kalebet:

  • Sikat
  • Kain katun atanapi lawon terry
  • Pembersih kulit-aman (penting ulah ngagunakeun cleaner nu dijieun pikeun saddles atawa sapatu, sabab ieu ninggalkeun permukaan slick nu bisa gunk up dina exterior atawa interior sarung anjeun)
  • Kondisioner sarung tangan (ngan anu disatujuan pikeun dianggo dina sarung tangan baseball sareng softball)
  • Ngusap alkohol
  • Cai

Prosés ngabersihan sarung téh basajan tur bisa réngsé saperti kieu:

  1. Cabut kaleuwihan kokotor sareng lebu tina sarung tangan anjeun nganggo sikat atanapi sapotong lawon.
  2. Ngagunakeun cleaner aman kulit jeung lawon lemes, usap kaluar sagala kokotor nu masih tetep.
  3. Paké kondisioner pikeun moisturize sarung. Anjeun hoyong nerapkeun kondisioner enteng sareng dianggo kana sarung tangan. Pastikeun teu make teuing, sabab bisa ngawangun kana waktu. Ieu bakal beuratna sarung ka handap tur sabenerna bakal jadi imah pikeun kokotor jeung lebu pikeun ngumpulkeun ogé. Bari udar, pastikeun pikeun meunang antara ramo saloba mungkin. Ieu bakal nulungan nyegah kulit tina deteriorating.

Kumaha Nyimpen Sarung Tangan Anjeun

Salah sahiji kasalahan greatest pamaén bisa nyieun teu nyaho kumaha carana nyimpen sarung baseball bener. Kadang pamaén ngan Tos sarung maranéhanana dina lomari atawa di garasi, atawa meureun maranéhna ninggalkeun eta dina kantong bat maranéhanana pikeun période lila. Jaga pikeun nyimpen sarung tangan anjeun dina cara anu leres, boh dina usum sareng nalika usum pareum, bakal mastikeun éta siap dianggo nalika musim semi salajengna. Turutan tip panyimpen sarung tangan baseball pamungkas ieu pikeun ngajaga sarung tangan anjeun dina kaayaan anu pangsaéna:

  • Salila usum pareum: Dina bulan usum tiis, simpen sarung tangan anjeun dina tempat anu tiis, garing, atanapi bahkan dina suhu kamar. Anjeun teu kedah ngantepkeunana dina kantong peralatan anjeun, caket manaskeun, atanapi di luar kanggo waktos anu panjang.
  • Jaga sarung tangan anjeun tetep garing: Upami sarung tangan anjeun baseuh nalika maén kaulinan atanapi kusabab kaayaan anu sanés, paké lawon anu nyerep bersih pikeun garing teras ngantepkeun garing sacara alami. Kulitna bakal rada kaku, tapi ieu tiasa diubaran ku kondisioner saatos garing.
  • Bersih sareng kaayaan: Anggo kondisioner anu disatujuan-ulah nyiduh sarung tangan. Ieu ngan bakal nyumbang kana eta drying kaluar.
  • Nyimpen kalayan bal: Anjeun kedah nyimpen bal digulung dina sarung salila bulan kaluar pikeun ngajaga saku ngawangun.

Perhatos yén ngajaga sarung tangan dina ranjang treuk atanapi batang mobil sareng ngalaan ka panonpoé sareng panas anu ekstrim tiasa nyumbang kana ngarecahna kulit sareng tali gancang. Upami anjeun perhatikeun renda parantos mimiti robek atanapi rengat, anjeun bakal hoyong ngaitkeun deui sarung tangan sateuacan dianggo dina pertandingan deui atanapi upami henteu résiko pegatna, tiasa nyababkeun tatu. Upami anjeun kedah ngaitkeun deui sarung tangan anjeun, pariksa pituduh kami ngeunaan cara ngalereskeun sarung tangan anjeun. Logo aktipManggihan kubu baseball jeung klinik deukeut anjeun.

Baseball Monyét

Baseball Monyet mangrupakeun pangecér ngarah tina baseball na softball parabot pikeun sakabéh umur na tingkat pangalaman. Tim ahli kami digawé babarengan pikeun ngawangun hiji hub sumberdaya informasi dirancang pikeun mantuan pamaén napigasi ngaliwatan loba patarosan anu datangna jeung gearing up keur usum baseball. MonkeySports, Nyarita geus porsi atlit sakuliah dunya saprak 1999. Urang nawiskeun layanan palanggan ahli jeung pangaweruh produk nu asalna tina employing pamaén anu gairah ngeunaan kaulinan, gear jeung konsumén. MonkeySports, Inc. gaduh genep toko bata-na-mortir sareng genep situs wéb. Toko online kami beroperasi dina spanduk hockeymonkey.com, goaliemonkey.com, lacrossemonkey.com, baseballmonkey.com, monkeyteamsports.com sareng monkeyapparel.com. Baseball Monyet mangrupakeun pangecér ngarah tina baseball na softball parabot pikeun sakabéh umur na tingkat pangalaman. Tim ahli kami digawé babarengan pikeun ngawangun hiji hub sumberdaya informasi dirancang pikeun mantuan pamaén napigasi ngaliwatan loba patarosan anu datangna jeung gearing up keur usum baseball. MonkeySports, Nyarita geus porsi atlit sakuliah dunya saprak 1999. Urang nawiskeun layanan palanggan ahli jeung pangaweruh produk nu asalna tina employing pamaén anu gairah ngeunaan kaulinan, gear jeung konsumén. MonkeySports, Inc. gaduh genep toko bata-na-mortir sareng genep situs wéb. Toko online kami beroperasi dina spanduk hockeymonkey.com, goaliemonkey.com, lacrossemonkey.com, baseballmonkey.com, monkeyteamsports.com sareng monkeyapparel.com. Upami anjeun leres-leres hoyong ngurus sobat kaulinan karesep anjeun, anjeun kedah nengetan éta sahenteuna sakali sataun. Salawasna bersihkeun sarung tangan anjeun, minyakkeunana pikeun ningkatkeun kinerja, sareng pastikeun éta dina posisi anu leres. Dina hal ngabersihkeun sarung tangan baseball, kalolobaan jalma henteu ngaleungitkeun kokotor di jerona sareng sarung tangan baseball janten hideung. Alesanana nyaéta jenis kokotor ieu henteu katingali sapertos luar. Tapi anjeun kedah ngabersihan jero kokotor sabab tiasa ngaraos teu nyaman sareng éta sanés hal anu anjeun tiasa malire upami anjeun paduli kana kulit leungeun anjeun. Janten ieu tulisan ieu, kami badé ngabimbing anjeun kumaha ngabersihan jero sarung tangan baseball. kumaha ngabersihan jero Masalahna henteu gampang sapertos ngabersihkeun di luar sarung tangan. Kusabab anjeun kedah nuturkeun seueur larangan pikeun ngalakukeun prosés anu sami nalika ngabersihan jero. Janten, kumaha ngabersihan sarung tangan baseball ku cara anu paling gampang sareng paling aman? Tetep maca pikeun terang jawabanana.

Naon anu anjeun peryogikeun?

Hal-hal ieu anjeun kedah ngalakukeun prosés beberesih anu gampang. Alat-alat ieu jarang pisan anu anjeun kedah mésér langsung ti toko lokal. Kalolobaan waktu anjeun bisa manggihan hal ieu di imah anjeun. Janten naon anu anjeun peryogikeun:

  1. Lexol cleaner kulit
  2. Sabun hampang
  3. Mangkuk
  4. Cai haneut
  5. Kaen lemes sareng beresih
  6. Kondisioner sarung tangan

Ayeuna calik sareng mimitian ngabersihkeun sarung tangan baseball karesep anjeun.

Anggo Pembersih Kulit Pikeun Ngahapus Kokotor Di Luar

Mimitina, cokot kaén teras lebetkeun sababaraha pembersih kulit Lexol pikeun ngabersihan bagian luar sarung tangan. Sanaos tulisan ieu ngan ukur ngeunaan ngabersihkeun jero, kami pikir anjeun ogé kedah ngabersihan luar ogé. Nempatkeun sababaraha cleaner kulit dina lawon damped lemes jeung rub kana sarung. Pastikeun anjeun nutupan sakabéh sarung bari meresihan. Teras bersihkeun Lexol nganggo kaen bersih anu lembut sareng pastikeun teu aya anu nyéépkeun pembersih kulit. Saatos beberesih, tinggalkeun dina tempat garing anu bersih salami 10/20 menit sareng ngantepkeun anu ngabersihkeun damel nyalira.

Bersihan Batin Ku Kaen Lemes

Candak mangkok kalayan sababaraha cai haneut sareng tuang sabun anu lembut. Cai teu kedah panas teuing. Ayeuna nyandak lawon beresih jeung dampen eta ku cai sabun. Rapihkan kulit bagian dalam sarung tangan. Pastikeun anjeun henteu nganggo caah cai dina sarung tangan anjeun. Kusabab cangkang kulit jero langkung sensitip tibatan luar. Ayeuna ku lawon garing lemes sejen ngusap jauh sakabeh cai di jero tina sarung. Nyerep sagala Uap tina sarung lamun disebutkeun, bakal hésé garing.

Hayu garing salila saminggu

Upami anjeun aya dina waktos ieu, éta hartosna anjeun suksés ngabersihkeun sarung tangan anjeun. Ayeuna waktuna sangkan garing. Milih tempat tiis garing sarta ninggalkeun sarung anjeun sahanteuna hiji minggu. Nalika urang ngobrol ngeunaan ngagaringkeun cangkang kulit jero, émut yén éta langkung sesah tibatan ngarendam di luar. Suhu anu ngabantosan anjeun ngagaringkeun sarung tangan kedah ngalangkungan tilu atanapi opat tingkat kulit pikeun ngalaksanakeun tugasna. Henteu paduli sabaraha waktos anu diperyogikeun, kuring henteu nyarankeun ngeringkeun sarung tangan anjeun langsung di handapeun panonpoé. Ogé, kuring ngademotivasi anjeun pikeun ngagaringkeun sarung tangan ku gelombang mikro. (Kuring diusahakeun sakali, sarta hasilna éta pikareueuseun!) Tapi anjeun bisa make kipas a.

Pariksa Sarung Batin

Sanggeus saminggu, pariksa sarung jero moisturize. Kumaha rasana? Saur anjeun aya sababaraha cai anu tinggaleun di jero sarung tangan? Upami enya, teras garing deui sababaraha dinten deui. Lamun henteu, teras ucapan salamet, sarung anjeun siap ngagaur.

Anggo Kondisioner Sarung Pikeun Nyiapkeun Kaulinan

Anjeun parantos suksés ngabersihkeun kulit jero sarung tangan anjeun. Ayeuna anjeun kedah nyiapkeun pertandingan pikeun maén pertandingan salajengna. Anjeun peryogi sababaraha kondisioner anu saé pikeun tugas éta. Abdi nyarankeun ngagunakeun Wilson Pro Stock Kulit Conditioner. Alesanna éta ramah-kulit, dipercaya ku jutaan sareng kuring pribadi meunang kauntungan ku ngagunakeun éta dina sarung tangan kuring. Kondisikeun sarung tangan anjeun ku cara ngagosok kana bagian luar sarung tangan. Éta bakal nyegah sarung tangan anjeun ruksak ku cai sabun anu anjeun anggo pikeun beberesih.

Pikiran Pamungkas

Henteu masalah anjeun profésional atanapi pemula anu mimiti maén baseball anyar, anjeun kudu salawasna ngabersihan sarung anjeun sataun sakali atawa. Ieu nyegah sarung anjeun tina ruksak. Baseball nyaéta olahraga usum panas. Anjeun kedah nganggo sarung baseball kanggo waktos anu lami sareng panangan késang anjeun handapeun panonpoé. Abdi henteu kedah nyarioskeun ka anjeun sabaraha kuman anu tiasa diciptakeun ku kesang anu diserep ku sarung tina panangan anjeun. Éta sababna anjeun kedah rutin ngabersihan sarung tangan. Kuring nyobian ngajarkeun anjeun ngeunaan prosés beberesih sarung tangan baseball. Kuring henteu weruh sabaraha kuring suksés, tapi kuring miharep anjeun ngarasakeun eta. Sarung baseball sareng softball mangrupikeun bagian penting pikeun janten pamaén anu saé. Teu cukup ngan ukur meuli sarung tangan, maké éta di lapangan, sarta miharep éta meunang pakasaban rengse. Anjeun kedah nyéépkeun sarung tangan anjeun, ngurus éta, kaayaanana, sareng ngabantosan ngajagana supados langkung seueur ngan ukur hiji usum. Sareng éta sanés ngan ukur ngeunaan kosmétik sarung tangan énggal – perawatan anu leres pikeun sarung tangan anjeun bakal mastikeun anjeun sadar upami éta bahaya ngarecah nalika anjeun peryogi pisan. Dina pituduh perawatan sarung tangan baseball sareng softball ieu, urang bakal ngabahas

  • Naha sarung tangan kudu dijaga beresih
  • Cara anu béda pikeun ngabersihan sarung tangan
  • Dimana nyimpen sarung dina usum pareum atanapi henteu dianggo

Naha Ngabersihan Sarung Tangan Anjeun Penting

Perawatan softball sareng baseball anu leres penting pisan pikeun mastikeun sarung tangan anjeun langkung lami ti ngan ukur hiji usum. Émut yén sabagéan ageung sarung tangan didamel tina kulit organik anu tangguh sareng awét, tapi éta rentan ka rusak upami henteu dirawat kalayan leres. Ngaliwatan sakabéh usum teu miara sarung anjeun bakal ngahurungkeun investasi Anjeun jadi hiji nu dijamin moal lepas panjang. Sareng hayu urang nyanghareupan éta, sakali anjeun nyéépkeun waktos pikeun ngarecah sarung tangan anjeun, hal anu terakhir anu anjeun pikahoyong nyaéta kedah ngamimitian sadayana prosés deui.

Kumaha Ngabersihan Baseball Anjeun atawa Sarung Softball

Upami anjeun henteu terang langkung saé, anjeun panginten ngabersihkeun sarung tangan baseball atanapi softball sasederhana sapertos ngusap kaleuwihan kokotor anu kabentuk, tapi upami anjeun hoyong diajar kumaha ngabersihan sarung tangan baseball atanapi sarung tangan softball ku cara anu leres, aya sababaraha parabot nu bisa Anjeun pake pikeun mantuan. Alat beberesih sarung tangan kalebet:

  • Sikat
  • Kain katun atanapi lawon terry
  • Pembersih kulit anu aman (penting dicatet yén anjeun pasti hoyong ngahindarkeun panggunaan anu langkung bersih anu didamel pikeun sadel atanapi sapatu, sabab ieu ngantunkeun permukaan anu licin anu tiasa naék dina luar atanapi jero sarung tangan anjeun)
  • Kondisioner sarung tangan (ngan anu disatujuan pikeun dianggo dina sarung tangan baseball sareng softball)

Prosés ngabersihan sarung téh basajan tur bisa réngsé saperti kieu:

    1. Cabut kaleuwihan kokotor sareng lebu tina sarung tangan anjeun ku cara lembut nganggo sikat atanapi salembar lawon:

kumaha ngabersihan sarung baseball maké sikat

    1. Ngagunakeun cleaner aman kulit jeung lawon lemes, usap kaluar sagala kokotor nu masih tetep. Émut, sakedik jalan jauh.

kumaha ngabersihan sarung baseball maké cleaner kulit

    1. Paké kondisioner pikeun moisturize sarung. Anjeun hoyong nerapkeun kondisioner enteng sareng dianggo kana sarung tangan. Pastikeun teu make teuing, sabab bisa ngawangun kana waktu. Ieu bakal beuratna sarung ka handap tur sabenerna bakal jadi imah pikeun kokotor jeung lebu pikeun ngumpulkeun ogé. Bari udar, pastikeun pikeun meunang antara ramo jeung asup ka jero saloba mungkin. Ieu bakal nulungan nyegah kulit tina deteriorating.

kumaha kaayaan sarung baseball

Kumaha ngabersihan jero sarung Baseball

Ngabersihan jero upami sarung baseball atanapi softball anjeun henteu béda ti luar. Hiji bédana konci sanajan nyaéta pikeun mastikeun Anjeun pariksa keur jeung nyegah tumuwuhna kapang. Kantun buff sagala tumuwuh kapang jauh. Saatos, gosokkeun minyak sarung tangan anu anjeun pilih dina bagian jero sarung tangan.

Kumaha Nyimpen Sarung Tangan Anjeun

Salah sahiji kasalahan greatest pamaén bisa nyieun teu nyaho kumaha carana nyimpen sarung baseball bener. Kadang pamaén ngan Tos sarung maranéhanana dina pacilingan atawa di garasi, atawa maranéhna ninggalkeun eta dina kantong bat maranéhanana pikeun période lila. Ngurus sarung tangan anjeun ku cara anu leres, boh dina usum sareng dina usum pareum, bakal mastikeun éta siap dianggo nalika musim semi salajengna. Turutan tip panyimpen sarung tangan baseball pamungkas ieu pikeun ngajaga sarung tangan anjeun dina kaayaan anu pangsaéna:

  • Salila usum pareum: Dina bulan usum tiis, simpen sarung tangan anjeun dina tempat anu tiis, garing, atanapi bahkan dina suhu kamar. Anjeun teu kedah ngantepkeunana dina kantong peralatan anjeun, caket manaskeun, atanapi di luar kanggo waktos anu panjang.
  • Jaga sarung tangan anjeun tetep garing: Upami sarung tangan anjeun baseuh nalika maén kaulinan atanapi kusabab kaayaan anu sanés, paké kaén anu bersih sareng nyerep pikeun garing teras ngantepkeun garing sacara alami. Kulitna tiasa janten sakedik kaku, tapi ieu tiasa diubaran ku kondisioner saatos garing.
  • Bersih sareng kaayaan: Anggo kondisioner anu disatujuan – ulah nyiduh dina sarung tangan. Ieu ngan bakal nyumbang kana eta drying kaluar.
  • Nyimpen kalayan bal: Anjeun kedah nyimpen bal digulung dina sarung salila bulan kaluar pikeun ngajaga saku ngawangun.

Perhatos yén ngajaga sarung tangan dina ranjang treuk atanapi batang mobil sareng ngalaan ka panonpoé sareng panas anu ekstrim tiasa nyumbang kana ngarecahna kulit sareng tali gancang. Upami anjeun perhatikeun renda parantos mimiti robek atanapi rengat, anjeun bakal hoyong ngaitkeun deui sarung tangan sateuacan dianggo dina pertandingan deui atanapi upami anjeun résiko rusak, sigana bakal cilaka. Upami anjeun kedah ngaitkeun deui sarung tangan anjeun, tingali kami kumaha carana ngalereskeun pituduh sarung tangan anjeun.

Kumaha garing sarung Baseball

Unggal pamuter baseball geus ngalaman ngaliwatan reureuh hujan dreaded di sawatara titik. Tapi naon anu lumangsung ka sarung kulit anjeun saatos calik dina hujan? Lamun teu bener garing kaluar, éta bisa ngabalukarkeun karuksakan kana sarung anjeun. Ieu léngkah-léngkah pikeun ngagaringkeun sarung tangan baseball atanapi softball anu leres:

  1. Kalayan anduk anu bersih sareng garing, tepuk sarung tangan pikeun nyerep saloba mungkin.
  2. Panutup sarung tangan nganggo kondisioner anu disatujuan ku produsén sarung tangan anjeun.
  3. Ngidinan sarung pikeun diuk kaluar dina kabuka, lokasi garing di jero. Jauhkeun tina sinar panonpoé atanapi ngadangu, sareng ngantepkeun kondisioner pikeun narik lembab tina sarung tangan.
  4. Teundeun bal dina saku sarung jeung bungkus eta sakali lengkep. Upami sarung tangan masih kaku, rekondisi deui sateuacan nempatkeun bal dina saku.

Baseball sarung cleaner

Aya rupa-rupa produk anu tiasa ngabantosan anjeun ngabersihan sarung tangan. Naha anjeun peryogi minyak sarung tangan, kondisioner sarung tangan, bungkus sarung tangan, mallet sarung tangan, atanapi kit perawatan sarung tangan lengkep, kami nyayogikeun anjeun. Aya anjeun gaduh eta! Sarung tangan anjeun kedah karasa énggal. Upami anjeun hoyong sarung tangan anyar anu bonafide, sumping parios pilihan sarung tangan baseball sareng softball kami sareng baca sababaraha pituduh kami anu sanés. Pastikeun pikeun ngabagikeun pituduh ieu ka réréncangan anjeun!

5. Nangtayungan Batin

2. Megatkeun Manehna Dina Alami

Hal kahiji kahiji, megatkeun sarung anjeun! Sarung tangan rusak ngajadikeun kahirupan dina inten langkung lancar. Krim cukur langkung hampang sareng langkung empuk sareng moal ngabeuratkeun kulit sapertos Lexol atanapi pembersih kulit kana waktosna. Éta ogé langkung gampang pikeun ningali dimana anjeun parantos nerapkeun krim sareng sacara alami moal nganggo seueur teuing, nyalametkeun sarung tangan tina karusakan oily. Panyimpenan mangrupikeun bagian anu penting pikeun ngajaga sarung tangan baseball anu siap. Waspada kumaha sareng dimana anjeun nyimpen kulit anjeun. Penting pikeun henteu nyobian sareng maksakeun masalah kalayan anu disebut perbaikan gancang sapertos ngarendam, baking, ngéléhkeun jsb. Ieu moal megatkeun dina sarung anjeun, aranjeunna bakal ngaruksak eta.

7. Bersih jeung Kaayaan

Sarung tangan anjeun sigana didamel tina kulit, janten waspada nalika nganggo pembersih atanapi kondisioner. Sababaraha urang ngagosok sarung tanganna nganggo panyaring kulit, tapi anjeun ogé tiasa nganggo metodeu anu kirang konvensional ngagunakeun krim cukur!

1. Produsén Kamanusaan sarta Studi

Megatkeun sarung tangan anjeun penting pisan pikeun ngasah playability na. Ogé bakal nginjeumkeun leungeun dina ngabentuk leungeun anjeun ka sarung baseball Anjeun atribut husus sarta paripolah. Upami sarung tangan anjeun baseuh, garingkeun sabisa-bisa ku anduk atanapi lawon anu nyerep sareng ngantepkeun hawa garing sacara alami. sarung baseball baseuh jeung garing mindeng condong stiffen up. Upami éta kajadian, panawaran kondisioner kulit pikeun ngalembutkeun sarung tangan saatos garing. Lamun datang ka maén baseball teu rusiah, leungeun urang jadi kotor. Paling pamaén teu mikir dua kali ngeunaan jero sarung baseball maranéhanana, tapi mangrupakeun Haven pikeun kesang, baktéri jeung kokotor.

  • Paké spons beueus atawa lawon pikeun nerapkeun jumlah saparapat-ukuran krim cukur (atawa cleaner kulit). Janten konservatif kalayan krim anjeun atanapi cleaner. Saeutik jalan jauh jeung bisa stretched mun buff kaluar kokotor sakuliah sarung.

Entong niup garing atanapi nganggo manaskeun pikeun ngagaringkeun sarung tangan anjeun sabab ieu tiasa garing permukaan sareng rengat kulit. Solusi saderhana pikeun ngajaga jero sarung tangan baseball anjeun bersih nyaéta nganggo sarung tangan anu langkung hampang di jerona. Hadé pisan mun éta nyimpen sapotong misah tur husus pikeun ngagem dina sarung anjeun, tapi malah sarung batting anjeun bakal ngalakukeun.

Kumaha Ngabersihan Sarung Baseball Anjeun

Sarung Baseball Anjeun kedah resep sarung tangan anjeun! Lamun anjeun hiji shortstop vetted, juara catcher, atawa malah ngan hiji patron unggal poé kana kaulinan Palasik nyekel, sarung baseball anjeun haté jeung jiwa. Penting pisan pikeun mastikeun yén urang ngarawat sarung tangan supados aranjeunna tetep ngajaga urang. Taya Kasalahan mawa rupa-rupa sarung WebGem pikeun catchers, pitchers, sarta outfielders. Urang utamana cinta sarung catcher urang, The Deuce jeung The Square. Dimana sababaraha pabrik masihan anjeun rinci ngeunaan cara ngurus sarung tangan anjeun, anu sanésna ngantepkeun ka kami. Mudah-mudahan pituduh ieu bakal ngabantosan anjeun nyiptakeun rutin anu sampurna pikeun anjeun sareng sarung baseball anjeun! Hayu urang maénkeun nyekel! Saatos beberesih, hal anu penting pikeun kaayaan sarung anjeun ku produk dumasar-lanolin. Kami nyarankeun Kelley Glovolution, atanapi kondisioner kulit Lexol. Pastikeun pikeun ngusap gancang tina jero sarung tangan anjeun saatos dianggo ogé. Ieu bakal ngajamin yén bukaan tetep garing sareng kosong tina kokotor anu nyéépkeun. Tali sareng dasi mangrupikeun bagian anu ageung pikeun ngajantenkeun sarung tangan anjeun tiasa dianggo. Lamun hiji renda snaps sakabéh sarung bisa rendered gunana. Éta pisan sababna naha hal anu penting pikeun pariksa tur saluyukeun laces anjeun poean.

6. Nyimpen Sarung Anjeun Bener

Dasi sareng tali anu robek tiasa nyababkeun sarung tangan longgar sareng sering tatu. Mariksa laces anjeun, sarta ngajaga up on perbaikan bisa nyegah mishaps misalna. Taya Kasalahan mangrupakeun supplier bangga sarung WebGem jeung asesoris. Parios situs kami ngan ukur produk baseball sareng softball kualitas luhur, kalebet kantong penangkap sapertos kantong penangkap NoE2. Anjeun ogé bakal mendakan kantong pelatih, ransel softball, kalong élmu inten leres, sareng seueur deui.

7 Tips pikeun Kamanusaan sarta Studi Sarung Baseball

  • ULAH niup garing atanapi panas listrik sarung tangan anjeun nalika baseuh.

Turutan tip ieu nalika miara sarung baseball atanapi softball anjeun!

  • Ngusap krim atawa cleaner leuwih sakabéh sarung jeung lawon. Pastikeun pikeun meunangkeun cleaner atawa krim kana teuas pikeun ngahontal crevices na seams mana kokotor paling dipikaresep ngumpulkeun.

Di handap ieu léngkah-léngkah pondok ngeunaan kumaha anjeun kedah ngabersihkeun sarung tangan baseball anjeun. miara sarung baseball Sakali deui, ieu mangrupikeun sistem perawatan sarung tangan WebGem sareng sarung tangan anu dirancang unik! Produk maranéhanana dijieun husus pikeun mantuan Anjeun megatkeun sarung anjeun dina FAST tanpa ngabalukarkeun karuksakan, jadi Anjeun bisa nyepetkeun ngaliwatan sababaraha bulan kahiji ngagunakeun sarung anyar.

  • Leupaskeun cleaner tina sarung jeung lawon sarta ngidinan ka hawa garing.

Éta sagampil 1-2-3! Glaze sarung anjeun, milih jeung bungkus blok Anjeun (formulir roll atawa formulir flare), squeeze sarung jeung blok kana kantong velcro pelindung WebGem, nyimpen dina suhu kamar pikeun 48 jam jeung voíla! Megatkeun dina sarung baseball tiasa nyandak mana ti sababaraha minggu ka satengah usum maén. Kedah sabar. Sakali sarung tangan anjeun teu nyaman sareng berpungsi saé, anjeun bakal terang yén éta leres-leres rusak. Upami éta masalahna, teraskeun teras tuturkeun naon anu diarahkeun ka anjeun sareng pituduh ieu.

  • Entong nganggo seueur teuing pembersih atanapi krim cukur!

Anjeun panginten kantos kantos ngupingkeun éta, tapi éta kusabab éta leres: cara anu pangsaéna pikeun ngarobih sarung tangan anjeun nyaéta maén sareng éta! sarung tangan anyar? Meunang nyekel jeung maledog! Naon cara anu langkung saé pikeun ngarobih sarung tangan teras leres-leres ngagunakeunana. Aya seueur cara pikeun ngurus sarung baseball anjeun sareng manjangkeun umurna. Kami untung hirup dina waktos dimana perawatan sarung tangan baseball parantos dibawa ka tingkat salajengna. Ti ngabentuk alat pikeun rumus udar anu kabuktian, aya produk anu sayogi pikeun urang anu ngambekan kahirupan anyar kana sarung tangan sareng sarung tangan.

3. Shaping jeung Reshaping

Aya, tangtosna, hal-hal anu anjeun henteu kedah laksanakeun nalika ngurus sarung baseball anjeun. Di handap ieu daptar sababaraha DO NOT basajan:

  • Entong maksakeun masalah nalika ngarobih sarung tangan anjeun! Luang waktos anjeun sarta seneng-seneng sabenerna maén kalawan sarung anjeun tinimbang resorting kana trik rusuh kawas oven jeung métode soaking.

5 menit dibaca

4. Pariksa Dasi na Laces

Hal kahiji kahiji, salawasna pariksa parentah produsén urang. Seringna, merek sarung tangan khusus bakal kalebet naon anu aranjeunna yakin nyaéta cara anu pangsaéna pikeun miara sarung tangan anu aranjeunna parantos disayogikeun. Anjeun ogé tiasa sacara gampil ngabentuk sarung tangan anjeun ku cara nempatkeun baseball di jerona sareng bungkusna pageuh ku karét atanapi anu sapertos kitu. Pastikeun pikeun ngabersihan sareng kaayaan sarung tangan baseball anjeun! Shaping kedah leres-leres dilakukeun ku alat anu leres. WebGem Glove Care nawiskeun kit anu sampurna pikeun ngabentuk sareng ngawangun deui sarung tangan baseball anjeun. Aranjeunna nyayogikeun glaze sarung tangan sareng potongan bentuk khusus anu pas kana sarung tangan anjeun pikeun ngabentuk bentuk sarung tangan anu sampurna. Di dieu kami bakal nyayogikeun anjeun inpormasi umum sareng petunjuk praktis pikeun ngajaga sarung tangan baseball anjeun dina kaayaan prima. Shaping, atanapi reshaping, mangrupikeun hal anu anjeun pasti hoyong kalebet dina rutinitas anjeun.

  • Ulah leuwih minyak. Pastikeun anjeun udar ku produk dumasar-lanolin. Minyak siki, silikon, jeli petroleum sareng produk sapertos ieu mangrupikeun NO-NO anu ageung. Lamun datang ka udar, lengket produk baseball patali nu ngahaja dijieun pikeun sarung.

Kami ngarékoméndasikeun pikeun nyimpen sarung tangan anjeun dina rak di tempat anu tiis sareng garing. Suhu kamar bakal ngalakukeun. Hindarkeun rak anu aya ku pamanas atanapi ayana di luar sareng jaga sarung tangan anjeun tina panas sareng baseuh. Uap sareng panas bakal dianggo pikeun ngadahar tempat nyumputkeun sarung tangan anjeun. Sababaraha pabrik ngadamel sarung tangan tina bahan khusus sahingga kalebet metode anu disarankeun pikeun udar sareng beberesih.

  • Sikat sagala kokotor jeung lebu ku sikat lampu. Sikat huntu anu bersih sampurna pikeun nyikat résidu sareng kokotor anu aya di antara ramo sareng tali sarung tangan anjeun. Upami anjeun teu tiasa nyisihkeun sapotong kokotor, éta sigana tertanam sareng kedah dibasahi ku pembersih kulit.

Pariksa kelim kabuka, tali pegat, sareng sela antara ramo. Jaba sareng knot sarung tangan gampang diriksa. Pastikeun pikeun ngajalankeun ramo Anjeun sapanjang knots pikeun ngonfirmasi aranjeunna kuat tur cukup ketat pikeun kaulinan. Upami anjeun mendakan masalah, pastikeun sarung tangan anjeun dilereskeun pas mungkin.

  • Gosok kondisioner sarung kana kulit. Anggo gerakan sirkular pikeun meuseul sarung tangan nganggo kondisioner kulit anu disarankeun.

Pituduh ieu bakal nawiskeun tip ngeunaan cara miara sarung tangan baseball anjeun pikeun ngajaga anjeunna nyekel bal laleur sareng grounders pikeun taun-taun ka hareup.

4 Hal anu Dihindari Nalika Ngabersihan Sarung Tangan Anjeun

Kumaha miara Sarung Baseball Anjeun | Blog

Ngalakukeun ieu bakal ngabantosan sarung tangan anjeun ngajaga bentuk anu leres anu diperyogikeun pikeun nyekel baseballs. Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngawangun deui sarung baseball anjeun sahenteuna sakali dina usum. Sababaraha pamaén malah keukeuh ngalakukeun kitu unggal wengi. Terserah anjeun sareng rasa anjeun pikeun sarung tangan. Sarung tangan baseball sareng sarung tangan tangguh sareng awét sabab biasana didamel tina kulit atanapi kulit sato organik sanés. Alami, ieu bahan organik rentan ka deterioration. Éta sababna upami anjeun hoyong sarung tangan anjeun salami mungkin, penting pikeun masihan cinta sareng perawatan anu leres pikeun tetep dina bentuk tarung!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *