Naha di ruang tamu atawa pangkeng, di kamar makan atawa lorong: floors kai dijieunna tina parquet atanapi laminate nyieun atmosfir homely na, lamun dibandingkeun floors tékstil, pisan gampang pikeun ngabersihan. Naon anu kedah diperhatoskeun nalika beberesih sareng perawatan sareng kumaha carana ngaleungitkeun tanda anu teu pikaresepeun tanpa ngarusak lantai anu mahal ‒ tinjauan tip luhur pikeun lantai kayu anu éndah. tips Kärcher: beberesih parket na laminate

Parquet, laminate sareng anu sami: Naon anu anjeun kedah perhatosan nalika ngabersihkeun ieu?

Lamun datang ka lanté kai, bédana dijieun antara parquet, floorboards na laminate. Parket sareng papan lantai ngan ukur tina kai, sedengkeun laminate, sabalikna, diwangun ku campuran bahan sareng papan serat. Jenis panutup ieu katingalina sami, tapi gaduh sipat anu khusus pisan: Parquet

Parquet jeung floorboards

Parquet sayogi dina sababaraha variasi, contona, parket strip, parket mosaic atanapi parket herringbone. A floorboard teu béda jeung flooring parquet, tapi papan na planks dihasilkeun tina kai nepi ka panjangna biasa sahingga nyata leuwih panjang batan potongan kai di lantai parket. Kalayan duanana panutup lantai, kumaha permukaanna dirawat penting pisan: Éta boh waxed, oiled atanapi varnished. Parquet lilin diolah ku lilin, dimana kai dibéré matt nepi ka high-gloss finish. Parquet oiled diolah ku minyak, whereby sendi lega anu hadé ditangtayungan tina Uap. Parquet varnish ngurangan penetrasi Uap jeung kokotor, sanajan ieu teu nyegah cai asup kana sendi na goresan jero. Ku alatan éta, parquet sénsitip kana Uap. Ieu ngandung harti yén, nalika ngabersihkeun, penting pikeun mastikeun yén sakedik Uap tetep di lantai. Ieu katelah beberesih beueus. Saterusna, lanté kai bisa ngabareuhan atawa ngaleutikan, gumantung kana asor. Laminasi

Laminasi

Laminate biasana diteundeun kalawan pangaruh kai, tapi ogé sadia kalawan ubin atawa pangaruh batu. Éta diwangun ku papan serat salaku lapisan dasar, lapisan hiasan sareng lapisan résin melamin jelas di luhur, anu disebut overlay. Beungeutna tahan goresan sareng gampang dibersihkeun. Sanajan kitu, edges biasana sénsitip kana Uap – utamana lamun laminate nu geus diteundeun leres. Ku alatan éta, Anjeun kudu ngan beueus-beresih tipe ieu panutup lantai, sakumaha ogé dina kasus parquet, nyaéta kalawan Uap minimum.
Ngabersihkeun parket sareng laminate nganggo vacuum cleaner Kärcher

Garing beberesih ku vacuum cleaner jeung bulu duster

Saméméh baseuh-ngusap, lebu jeung kokotor leupas, kayaning bulu piaraan, kudu dipiceun tina parket na laminate ngagunakeun vacuum cleaner, sapu atawa duster bulu. Upami teu kitu, cai ngusap dicampur sareng kokotor, anu nyababkeun corétan atanapi bahkan goresan anu saé dina lantai nalika anjeun ngusap. Nalika vacuuming floors kai, hal anu penting pikeun ngagunakeun nozzle katuhu. Seueur pembersih vakum ngagaduhan nozzle lantai keras khusus atanapi nozzle parquet tambahan. Ieu biasana dilengkepan makuta sikat leutik dijieunna tina bulu alam, nu ngajaga floors kai hipu ngalawan goresan. Anjeun teras tiasa ngamimitian beberesih baseuh – naha cara tradisional nganggo pel, lawon microfiber atanapi nganggo pembersih lantai. Nalika damel sareng pel atanapi lawon microfiber, penting pikeun ngusap éta sacara saksama sateuacan ngusap lantai, ku kituna ngan ukur lembab anu tinggaleun dina lantai kai sareng ieu garing dina sababaraha menit. Nalika milih lawon pikeun beberesih, langkung saé ngagunakeun microfiber: Serat ieu gaduh tindakan mékanis anu dikuatkeun sareng ngabeungkeut kokotor, sanaos henteu nganggo deterjen. Kalayan parquet anu diminyak atanapi dilapis lilin, kulit chamois atanapi lawon anu didamel tina viscose atanapi katun tiasa dianggo pikeun ngajagi permukaan anu diusap.

Ngusap beueus nganggo pembersih lantai

Kusabab parquet sareng laminate sénsitip kana Uap, penting pikeun ngagunakeun cai sakedik-gancang nalika ngabersihkeunana. Upami teu kitu, panutup lantai tiasa ngabareuhan sareng ruksak permanén. Pembersih lantai khusus cocog pikeun ngusap anu lembut sareng beueus. Aranjeunna ninggalkeun tinggaleun Uap residual minimal, nu dries pinuh dina ngan sababaraha menit. Sareng tugas anu ngaganggu pikeun ngumbah sareng ngusap pel sacara manual mangrupikeun jaman baheula. Sateuacan ngusap nganggo pembersih lantai, anjeun kedah ngaleungitkeun lebu sareng kokotor kasar tina lantai kai. Pikeun modél anu ogé ngagaduhan fungsi nyeuseup, henteu kedah ngabersihkeun lantai nganggo vacuum cleaner. Anjeun teras bisa ngamimitian beberesih baseuh. Cara anu pangsaéna pikeun ngabersihan nyaéta nambihan deterjen pikeun lantai kai kana cai tawar. Nalika ngusap, pembersih lantai kedah digerakkeun lalaunan bulak-balik dina guratan anu tumpang tindih. Ieu mastikeun yén lantai dibersihkeun sacara merata sareng henteu aya corétan. Beungeut kai biasana garing dina dua menit. Lamun, sanggeus waktu ieu, anjeun masih bisa ningali wewengkon baseuh, kami nyarankeun drying ieu sacara manual ku lawon lemes. Ngabersihan parket sareng laminate nganggo pembersih lantai

Tips pikeun gawé bareng cleaners lanté

  • Hadé pisan mun éta digawé mundur ka arah panto. Ieu nyegah anjeun ti stepping dina wewengkon nu geus diberesihkeun saméméh maranéhna boga kasempetan pikeun garing.
  • Lamun aya résidu deterjen heubeul, ieu bisa mangaruhan hasilna. Nalika nganggo pembersih lantai pikeun kahiji kalina, panginten peryogi pikeun ngubaran lantai langkung intensif. Ku kituna anjeun kudu ngusap lantai tanpa deterjen heula ku kituna sagala résidu deterjen bisa loosened lengkep.
  • Nalika ngagentos kana permukaan anu sanés, contona tina laminate atanapi parquet ka ubin, anjeun kedah ngabersihan heula rollers atanapi bahkan ngagentos aranjeunna sareng sapasang roller anu kadua.
  • Ulah lila teuing ngabersihkeun hiji wewengkon supados lantai teu baseuh teuing.
  • Dina kasus lanté kai anu diminyakan atanapi dilapis lilin, anjeun ogé kedah ngahindarkeun belanja panjang teuing di hiji daérah sabab tiasa ngaleungitkeun minyak atanapi lilin tina kai.
  • Lantai halus, sapertos lantai gabus anu teu dirawat, kedah diuji pikeun tahan cai di daérah anu teu jelas.

Ngusap parquet sareng laminate nganggo pembersih uap

Lantai parket sareng laminate ogé tiasa diusap nganggo pembersih uap. Anggo nozzle lanté kalayan lawon beberesih microfiber pikeun ieu sareng gancang-gancang mudik sareng ledakan uap anu pondok. Dina ngalakukeun kitu, hal anu penting pikeun ngan ngagunakeun saloba uap sakumaha diperlukeun pikeun loosen kokotor. Saterusna, nozzle teu kudu dilaksanakeun dina hiji wewengkon pikeun lila teuing ku kituna euweuh puddles ditinggalkeun dina lantai kai. Upami aliran uap tiasa diatur dina alat, anjeun kedah milih setélan uap panghandapna. Sacara umum, lanté kai ngan ukur tiasa dibersihkeun ku uap upami aranjeunna dipasang leres sareng teu aya Uap anu tiasa nembus sendi sareng ujung anu teu dijagi. Upami teu kitu, aya résiko yén lantai bakal ngabareuhan. Ngabersihan parquet sareng laminate nganggo pembersih uap

Éta sadayana dugi ka detergent

Pikeun mastikeun yén lanté kai henteu ngan beresih, tapi ogé dijaga ogé, detergent anu ngandung komponén pangropéa salian komponén beberesih kudu dipake pikeun beberesih. Alat-alat anu pas pikeun lantai kayu khusus gumantung kana kumaha permukaan lantai kai parantos dirawat: Kärcher detergents pikeun floors kai Lantai kai varnish: A cleaner kalawan panyalindungan Uap mangrupa idéal pikeun beberesih teleb tur hipu, refreshing jeung miara floors kai varnished (parquet, cork na laminate). Cai mibanda pangaruh impregnating, whereby panutup lantai nyerep kurang Uap. Kituna kai henteu ngan ditangtayungan tina bareuh, tapi ogé tina kokotor anyar. Oiled / floors kai waxed: A cleaner kalawan komponén pangropéa husus nu ninggalkeun balik corétan-gratis, semi-matt gloss sarta ogé ngajaga lantai ngalawan Uap, sampurna pikeun beberesih sarta perawatan floors kai oiled atanapi waxed. Nanging, dina hal ieu, anjeun ogé kedah merhatikeun petunjuk dosis, sabab, dina kasus sering dianggo agén perawatan, palapis caket kabentuk dina kayu, anu ngabeungkeut lebu. Anjeun teu kudu make detergents basa, kayaning cleaners multi-tujuan, pikeun floors kai oiled atanapi waxed, sabab miceun teuing agén perawatan tina kai. Lamun masih aya coretan dina lantai sanggeus anjeun ngusap eta, Anjeun meureun geus ngagunakeun teuing deterjen. Wewengkon anu jarang dianggo janten kulawu heula kusabab lapisan pelindung anu kandel teuing ngabeungkeut debu di dieu. Wewengkon ieu kedah diusap heula sareng ngan ukur nganggo cai. Teras nganggo perawatan usap pikeun ngabersihan daérah anu sering dianggo. Tip: Upami anjeun teu yakin detergent mana anu cocog pikeun lantai anjeun, kami nyarankeun nguji éta di daérah anu teu katingali. Inpormasi tambahan ngeunaan beberesih sareng ngajaga panutup lantai masing-masing sering ogé kalebet dina petunjuk beberesih sareng perawatan ti produsén panutup lantai. Tip Kärcher: Cairan dipiceun tina laminasi

SOS: Ngaleungitkeun noda tina parket sareng laminasi

Noda dina lanté kai bisa dibagi jadi dua kategori: Noda dina beungeut cai jeung noda nu geus permeated kai. Pas cairan sapertos anggur beureum atanapi jus parantos tumpah dina panutup lantai, aranjeunna kedah diserep nganggo lawon anu nyerep. Noda permukaan, kayaning résidu dahareun atawa skor tina sol sapatu biasana bisa dihapus pisan gampang maké lawon microfiber rada beueus. Pikeun noda nekad, daérah anu kapangaruhan tiasa diubaran ku pembersih universal. Alternatipna, salian pembersih universal, ubar rumah tangga sapertos cai nganggo cairan cuci, sabun nétral atanapi pelembut lawon sakedik, pamupus kokotor atanapi roh métilasi pikeun ngaleungitkeun pewarna, contona. Wewengkon anu kotor kedah salawasna diusap dina arah struktur kai sareng saatosna diusap ku cai. Noda nu geus meresap kana kai hese dileungitkeun sabab lilin, minyak atawa varnish mindeng kudu dihapus heula pikeun ngahontal noda. Dina hal ieu, sering, hiji-hijina ubar nyaéta pikeun ngabersihan lantai ku perusahaan spesialis.

Produk cocog pikeun parquet na laminate

Ieu ogé tiasa dipikaresep ku anjeun:

IklanCleanipedia-Mobile-Leaderboards OP2b-2 info produk anyar jeung nawaran Lantai parket mangrupikeun fitur anu dipikaresep ku seueur jalma anu reueus di bumi. Lantai anu dijaga saé tiasa katingali pikaresepeun sareng nambihan karakter kana harta. Nanging, parket ogé mangrupikeun bahan anu sénsitip, anu kedah diperhatoskeun dina perawatanana. Pitunjuk ieu nyayogikeun bongbolongan anu mangpaat ngeunaan cara ngabersihan lantai parket sareng ngajaga bumi katingali pinter.

Ngabersihan lantai parket gampang kalayan pangropéa biasa! Vacuuming / sweeping poean atawa sahenteuna sababaraha kali saminggu bakal mantuan nyegah akumulasi kaleuwihan kokotor jeung lebu. Ieu bakal ngahemat waktos sareng usaha anjeun dina jangka panjang nalika ngadamel bersih jero.

Kumaha Ngabersihan Lantai Parquet

Cara anu paling éfisién pikeun ngabersihkeun lantai parket nyaéta ngalaksanakeun beberesih anu alit tapi teratur, tinimbang ngantepkeun kokotor ngawangun dugi ka bersih janten tugas anu langkung ageung, langkung pikasieuneun. Nyapu atanapi nyapu teratur bakal nyegah akumulasi kaleuwihan kokotor, anu tiasa napel dina lantai, nyababkeun noda sareng, upami keusik sareng keusik, tiasa ngarusak permukaan. Disarankeun, kumaha oge, ngagunakeun sikat bulu lemes atawa sapu, atawa extension vakum, dina urutan teu scratch beungeut nalika meresihan eta. Éta ogé penting pikeun nguji sikat dina daérah anu teu jelas sateuacan dianggo.

Nyegah langkung saé tibatan ngubaran nalika ngabersihkeun parket

Iklan

Cleanipedia-MPU-spanduk OP2b info produk anyar jeung nawaran Sejen, sugan kirang desirable, ukuran preventative bakal iklas rugs handap, guna ngurangan aréa permukaan flooring nu kabuka pikeun kumpulan kokotor.

Kumaha Ngabersihan Lantai Parquet: Pitunjuk Lengkah-demi-Lengkah

Tapi kumaha carana ngabersihan lanté parquet nalika kokotor beuki ingrained, atawa lamun éta periodik cleaner deeper diperlukeun? Léngkah-léngkah ieu bakal ngabantosan anjeun ngabersihan lantai deui: The Poll Dimana anjeun mésér tablet dishwasher anjeun? 0 Undian

  • Dimimitian ku nyapu teleb atanapi vakum tina flooring, pikeun miceun kabeh kokotor permukaan, sakumaha ditétélakeun di luhur. Upami hoyong, jaringan spesialis, khusus dirancang pikeun ngumpulkeun kokotor tina lantai parket, sayogi kanggo mésér. Inget pikeun maca parentah dina labél saméméh ngagunakeun sagala produk beberesih anyar, sarta pikeun nguji éta dina wewengkon leutik inconspicuous munggaran.
  • Pikeun tahap beberesih, cai haneut nyalira mindeng cukup pikeun masihan beungeut seger, katingal beresih. Pariksa heula, kumaha oge, naha flooring geus disegel atanapi henteu. Lamun kitu, Anjeun bisa make cai saeutik deui guna ngepel beungeut cai. Upami henteu, cai kedah dianggo langkung hemat, supados kai henteu kaserang ku noda cai atanapi bareuh. Dampen lawon jeung wring kaluar tuntas saméméh nerapkeun ka beungeut cai.
    • Cai waé moal cekap upami noda gajih sareng kokotor langkung nekad. Dina kasus eta, cuka bisa jadi jawaban. Tambahkeun satengah cangkir cuka bodas kana kira-kira opat nepi ka lima liter cai haneut jeung nerapkeun ka wewengkon nu dimaksud. Cuka bakal ngabantosan ngaleungitkeun tanda anu langkung pengkuh.
    • Lamun noda persist, mertimbangkeun meuli spesialis flooring parquet cleaner. Seueur anu ngagaduhan kauntungan tambahan kalebet gizi sareng aditif anu bakal ngajantenkeun lantai langkung seger. Sakali deui, pastikeun maca pituduh dina labél sareng uji heula di daérah leutik pikeun mastikeun yén éta cocog pikeun lantai anjeun.
    • Pikeun cuka atanapi produk beberesih, émut pikeun nerapkeun ukur ka daérah anu alit dina mimitina, pikeun mastikeun henteu aya karusakan anu ageung, upami lantaina réaksi parah kana solusi beberesih.
    • Dina sakabeh kasus di luhur, make lawon ka tegalan flooring afterwards, guna miceun kaleuwihan cai jeung nyingkahan bahaya noda cai.
    • Upami noda cai muncul, tempatkeun bahan sapertos napkin atanapi kaos oblong dina tanda, sareng paké beusi atanapi pengering rambut pikeun ngagaringkeun kalembaban anu aya. Ati-ati nalika ngagunakeun alat-alat panas pikeun nyegah tatu.

Lamun Dina Mamang

Upami teu yakin dina tahap salajengna ngeunaan léngkah anu pangsaéna, hubungi ahli pikeun naséhat. Ieu hususna leres lamun tempo perlakuan deeper, kayaning buffing, Sanding, atawa waxing. Asalna diterbitkeun

Dina artikel ieu dianjurkeun produk pikeun meresihan parquet oiled:

Id méja teu valid. Beda sareng panutup lantai konvensional, kalayan parket, beberesih sareng perawatan anu leres penting pisan. Kalayan ukuran perawatan anu leres sareng beberesih diadaptasi kana sarat tina parket, lantai bakal tetep seger, bersih sareng salawasna dijaga. Ngabersihan sareng pangropéa parquet henteu sesah upami sababaraha aturan dipatuhi. Kai ngaréaksikeun sénsitip kana Uap, ku kituna nalika ngabersihkeun parquet, jaga kedah dilakukeun pikeun mastikeun yén lantai henteu baseuh pisan. Parabot beberesih ogé maénkeun peran, ku kituna parquet tiasa dijaga tanpa nyababkeun karusakan. Kalawan parabot alus, beberesih relatif effortless.

Produk anu disarankeun pikeun meresihan parquet disegel:

Dasarna, nalika ngabersihkeun parquet, bédana munggaran dilakukeun antara parquet disegel atanapi diminyak. Pertimbangan kadua : Naha papan lantai kayu kedah dibersihkeun sacara saksama atanapi cekap pikeun ngaleungitkeun lebu sareng remah? Ayeuna teras, ukuran anu langkung éksténsif diperyogikeun upami parket kedah dijaga sareng dirawat kalayan saé.

Parquet jeung vacuum cleaner: Dupi vacuum cleaner diwenangkeun pikeun ngabersihan parquet nu?

Lantai parket tiasa dikosongkeun upami panyedot vakum ngagaduhan nozzle lantai keras khusus. Ieu ensures yén lanté parquet teu ruksak. Anjeun kudu ati-ati nalika nanganan vacuum cleaner – utamana lamun eta mangrupakeun floor vacuum cleaner. Kalayan pembersih vakum handheld, mung nozzle anu aya hubunganana sareng lantai. Éta ogé sasaena ngagunakeun vacuum cleaner tanpa kabel leutik, dianjurkeun contona di rumah tangga jeung barudak, lamun crumbs ragrag ka lantai remen. Upami teu kitu, pel lemes téh cukup pikeun miceun lebu jeung crumbs, nu crumbs na lint lebu bisa gancang dihapus. Pamakéan pembersih uap ngan disarankeun dina kasus anu jarang.

Ngabersihan parquet disegel: Ieu kumaha lanté kai disegel jadi seger jeung beresih deui

Salian beberesih garing, beberesih baseuh mangrupakeun komponén salajengna beberesih parquet. Parquet disegel leuwih sénsitip kana cai ti parquet oiled. Saran profésional nyaéta yén lantai parket anu disegel teu kedah kakeunaan teuing cai. Cai tiasa ngarayap handapeun sealing parquet. Kai bisa ngabareuhan dina kasus awon. Kerudung abu-abu tiasa ngabentuk dina sendi parquet, warna anu teu pikaresepeun sanésna ogé mungkin. Upami anjeun hoyong ngabersihkeun lantai kayu keras anu beueus, anjeun kedah perhatoskeun catetan ” damp fogging “. Ieu ngandung harti yén pel atawa lawon kudu wrung kaluar tuntas sarta ngan rada beueus. Dina kaayaan naon waé kedahna puddles ngabentuk di lantai parket. Pel ngandung jumlah Uap anu pas upami lantai langsung garing deui. Cai tanpa aditif cocog, tapi anjeun ogé tiasa nganggo panyaring parquet anu cocog pikeun ngabersihan parquet. Nu penting : Pilihan anu pangsaéna nyaéta pembersih parquet anu disarankeun ku produsén parquet. Mangga ulah ékspérimén sorangan! Agén beberesih tangtu malah ngabahayakeun pisan. Cuka cleaner bisa dipaké misalna pernah , éta bisa ngakibatkeun discolorations nu teu bisa dihapus. Lamun aya soiling utamana beurat, make hiji cleaner intensif pikeun ngabersihan parquet nu. Di dieu ogé, parentah produsén kedah diperhatoskeun. Kamar kedah ventilasi saé nalika sareng saatos beberesih. Kadang-kadang cairan tiasa tumpah. Janten tina kalemahan nalika nyiram kembang atanapi ngalangkungan gelas anu murag. Dina hal ieu, cai sareng cairan sanésna kedah diserep pas mungkin. Ku cara kieu nanaon bisa nembus parquet nu. Ngabersihan lantai kayu keras kalayan leresNgabersihan parket kalayan leres nganggo pel

Parquet oiled bersih: Tips pikeun beberesih ati

Malah parquet oiled teu kudu meunang bener baseuh, tapi prinsipna mah saeutik leuwih cai diwenangkeun nalika meresihan parquet. Agen beberesih idéal nyaéta sabun lantai kayu khusus. Turutan parentah dina bungkusan. Sabun lantai kayu tiasa busa nalika ngabersihkeun lantai, karusakan atanapi halimun abu henteu kajantenan nalika nganggo sabun. Komponén tina sabun lanté kai boga épék positif pikeun parquet oiled. Sabun ngandung teu ukur zat cleansing, tapi ogé minyak miara jeung lilin. Ku cara kieu, lantai floorboard nampi perawatan anu leres sareng unggal prosés beberesih. Upami aya ngan ukur sababaraha jejak anu kedah dileungitkeun, pel anu rada beueus tanpa deterjen cekap, tapi beberesih henteu kedah dilaksanakeun dina waktos anu lami sacara éksklusif ku cai. Ventilasi alus ogé penting pikeun parquet oiled. Saatos beberesih beueus, lantai parket kedah garing sateuacan dijalankeun deui supados henteu aya tapak suku.

Miara parquet disegel: Kumaha pikeun ngawétkeun kaéndahan parquet nu

Parquet disegel tetep geulis permanén kalayan ukuran perawatan katuhu. Disarankeun nempatkeun parquet langsung saatos lantai upami pangropéa awal khusus dianggo. Ukuran ieu ogé kedah diterapkeun saatos peletakan lantai. Produsén parquet nyarankeun produk anu cocog pikeun pangropéa parquet. Produk husus oge mangpaat pikeun beberesih lumangsung sarta perawatan. Aya dua kemungkinan di dieu:

  1. Anjeun tiasa nganggo perawatan usap gabungan, dina hal ieu produk perawatan parantos terpadu.
  2. Alternatipna, upami ukur agén beberesih anu dianggo, produk perawatan parquet kedah diterapkeun kirang langkung unggal opat dugi ka genep bulan.

Di kamar anu dianggo beurat, contona di kamar anu dianggo komersil, perawatan khusus diperyogikeun langkung sering.

Ngajaga parquet oiled: Sarat hiji lanté parquet oiled

Upami anjeun hoyong ngajaga parquet minyak, anjeun tiasa langsung milih sabun lantai kayu. Minyak sareng lilin anu dikandungna cekap pikeun perawatan normal. Salaku tambahan, lantai tiasa diolah ku minyak pangropéa khusus. Masuk akal pikeun nerapkeun minyak pangropéa sakitar sakali atanapi dua kali sataun nalika ngarawat lantai parket anjeun. Upami beberesih pangropéa anu lumangsung ngan kedah dilaksanakeun kalayan panyaring parquet konvensional, ukuran pangropéa kalayan minyak pangropéa kedah langkung sering. Pel katun cocog pisan pikeun ngalamar minyak perawatan.

Ngabersihkeun parquet anu kotor pisan

Upami lantai parket kotor pisan, perusahaan spesialis mangrupikeun tempat anu pas. Anjeun tiasa nyéwa mesin polishing atanapi nyéwa ahli anu bakal ngabersihan lantai kai nganggo alat anu cocog sareng agén beberesih anu intensif sareng ngahirupkeun deui.

Nalika hiji kudu ulang parquet minyak?

Tujuan re-oiling nyaéta pikeun ngajaga résistansi parquet. Karakter “untreated” ditampilkeun kana kauntungan anu pangsaéna, tapi parquet peryogi perawatan anu leres kalayan minyak ulang. Re-oiling disarankeun ngeunaan sakali sataun. Pikeun lanté anu hampang pisan, perawatan unggal dua taun cekap. Lantai anu tiasa dianggo beurat kedah diminyakan langkung sering. Dina gedong umum, ieu malah bisa lumangsung saminggu sakali. Saméméh ulang oiling, lanté kudu tuntas cleaned (nyabut sakabeh objék removable kayaning karpét atawa Mats panyalindungan lanté jsb). Lantai tiasa diusap ku kaén beueus. Pikeun soiling beurat, tapi ogé salaku perawatan, anjeun tiasa nganggo sabun kai husus. Sanggeus beberesih, lantai kudu garing ogé salila sahenteuna lima jam. Ngan lajeng minyak perawatan dilarapkeun. Pikeun re-oiling, minyak ogé sayogi dina bentuk semprot. Minyak anu diterapkeun kedah diserep saé, teras lantai digosok. Henteu aya sésa-sésa minyak kedah tetep dina taneuh. A minyak perawatan kai alus ensures yén kai téh antistatic sarta tahan ka kokotor. Lantai dibéré matt, silky shimmer.

Produk salajengna & Bestseller dina subyek “pembersih parket

    • Dina artikel ieu dianjurkeun produk pikeun meresihan parquet oiled:
    • Produk anu disarankeun pikeun meresihan parquet disegel:
  • Parquet jeung vacuum cleaner: Dupi vacuum cleaner diwenangkeun pikeun ngabersihan parquet nu?
  • Ngabersihan parquet disegel: Ieu kumaha lanté kai disegel jadi seger jeung beresih deui
  • Parquet oiled bersih: Tips pikeun beberesih ati
  • Miara parquet disegel: Kumaha pikeun ngawétkeun kaéndahan parquet nu
  • Ngajaga parquet oiled: Sarat hiji lanté parquet oiled
  • Ngabersihkeun parquet anu kotor pisan
  • Nalika hiji kudu ulang parquet minyak?
    • Produk salajengna & Bestseller dina subyek “pembersih parket

/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *