Pitunjuk léngkah-léngkah anu gampang pikeun ngagaringkeun oregano dina 1 jam! Metoda ieu cara panggancangna garing bumbu. leungeun crumbling daun oregano kana mangkok bodas

Naon cara anu pangsaéna pikeun garing oregano seger?

Aya 2 cara populér pikeun garing bumbu seger. Anjeun tiasa ngagantungkeun bumbu di jero ruangan sareng ngantepkeun aranjeunna garing sacara alami. Ieu jalan hébat, tapi butuh nepi spasi, sarta waktu nu diperlukeun. Kuring cicing di apartemen NYC, sareng kuring henteu sabar, janten kuring biasana henteu ngalakukeun metode ieu. Cara anu sanés, anu kuring resep, nyaéta ngagaringkeun bumbu dina oven. Metoda ieu ngan nyokot kira sajam, ti mimiti nepi ka rengse. Gampang pisan sapertos nempatkeun bumbu dina oven, mariksa aranjeunna, sareng ngancurkeun daun garing kana toples. Tur upami Anjeun salah boga taman ngeusi kavling bumbu béda, anjeun bisa kalayan gampang nyieun ieu dinten drying (pesta ramuan dulur!) Jeung meunang sagalana rengse gancang. Ieu pidéo anu kuring damel pikeun nunjukkeun ka anjeun kumaha gampangna garing oregano!

Sabaraha lami kanggo garing oregano seger?

Oregano seger butuh 1 jam pikeun garing dina oven. Anjeun hoyong mastikeun oregano tos rengse garing saméméh nempatkeun kana oven. Upami baseuh, éta bakal langkung lami.

Naha anjeun ngumbah oregano sateuacan garing?

Upami anjeun ngagaringkeun oregano organik anu teu acan disemprot ku bahan kimia (sapertos di kebon anjeun nyalira) maka anjeun henteu kedah ngumbah éta. Kuring resep ngan ngocok oregano pikeun ngaleungitkeun kokotor sésana dina éta. Upami anjeun ngagaleuh oregano sareng teu yakin upami aya bahan kimia anu dianggo, langkung sae pikeun nyeuseuh supados aman. Gently ngajalankeun oregano dina cai ngalir tiis lajeng pat garing. Abdi nyarankeun ninggalkeun oregano dina anduk sapeuting pikeun mastikeun eta tos rengse garing. Anjeun oge bisa masihan oregano spinner Salad spinner pikeun nyepetkeun prosés drying. Ulah ngaléngkah ka drying oregano dina oven nepika sagemblengna garing. oregano seger dina anduk coklat Nyeuseuh jeung garing oregano (lamun diperlukeun). Tempo di luhur pikeun arah. Preheat oven ka 170 derajat F. Upami oven anjeun ngan turun ka 180 derajat F, éta ok. Teundeun oregano dina lapisan tunggal dina loyang . Anjeun tiasa garing langsung dina loyang atanapi nempatkeun kertas parchment. Teundeun dina oven salila 1 jam. daun oregano seger dina loyang dina kertas parchment Saatos 1 jam, daun kedah garing lengkep. Upami henteu, teraskeun baking salami 10 menit. Ulang nepi ka daun oregano crumbly mun kabaran. daun oregano garing dina loyang Angkat ti oven jeung crumble daun kana mangkok. Anjeun tiasa sacara gampil ngalakukeun ieu ku leungeun. leungeun crumbling oregano kana mangkok bodas Alternatipna, Anjeun bisa make mortir jeung pestle pikeun naksir aranjeunna finely. leungeun ngagunakeun mortir jeung pestle crushing oregano Simpen oregano garing anjeun dina toples ramuan kaca , dina kabinet poék. Upami disimpen leres, oregano garing anjeun bakal tahan 2-3 taun. oregano dina jar kaca dina meja bodas Miharep anjeun ngarasakeun pos ieu! Gaduh senang garing oregano anjeun!

Dupi abdi tiasa garing bumbu béda babarengan?

Leres, anjeun pasti tiasa garing sababaraha bumbu babarengan. Ieu ngagampangkeun hal-hal upami anjeun gaduh kebon ramuan sareng hoyong ngagaringkeun sababaraha hal anu béda sakaligus. Abdi gaduh sababaraha tulisan pengeringan herbal anu tiasa ngabantosan anjeun. Panggihan anu gaduh suhu anu sami sareng garing babarengan. Kumaha garing Peterseli dina Oven
Kumaha garing Basil dina Oven
Kumaha Jieun Mint Tea

Tulisan Taman Séjén Anu Anjeun Bisa Kawas:

Kumaha Ngagaringkeun Peterseli Dina Gelombang Mikro
Kumaha Ngadamel Teh Peterseli
Kumaha Ngadamel Bubuk Tomat tina Kulit Tomat
Kumaha Nyimpen Apu Awét salami sabulan
Wortel Tops Duduh Sayur
Brokoli Daun Duduh Sayur Pin pikeun engké: Pitunjuk léngkah-léngkah anu gampang pikeun ngagaringkeun oregano dina 1 jam! Metoda ieu cara panggancangna garing bumbu. Waktu Nyiapkeun: 5 menit Waktu masak: 1 jam Total Waktu 1 jam 5 menit

  • Oregano seger
  • Ngumbah jeung garing oregano. Upami anjeun ngagaringkeun oregano organik anu anjeun terang teu acan disemprot ku bahan kimia, anjeun ngan ukur tiasa nyikat sareng ngantunkeun cuci. Upami anjeun henteu yakin, atanapi oregano kotor, cuci heula teras garing. Kuring leuwih resep drying eta sapeuting on towels ngaleupaskeun sagala Uap sésana. Ogé, spinner salad tiasa dianggo pikeun ngabantosan oregano garing langkung gancang! Ulah ngaléngkah ka lengkah saterusna nepi ka oregano sagemblengna garing.
  • Preheat oven ka 170 derajat F. Teundeun oregano dina hiji lapisan dina loyang. Gumantung kana sabaraha oregano anjeun gaduh, Anjeun bisa jadi kudu make sababaraha loyang.
  • Panggang oregano salila 1 jam.
  • Angkat oregano tina oven jeung crumble daun kana wadahna. Nyimpen oregano dina toples, preferably dina rak kabinét poék garing.

Kursus: Lauk Masakan: Amérika Keyword:cara garing bumbu, cara garing oregano

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *