Naha anjeun tiasa ngalukis gelas nganggo cet akrilik? Pos ieu ngabagi sadayana ngeunaan ngalukis kendi kaca nganggo cet Kaca DecoArt énggal, kalebet cara ngalukis kendi kaca sareng baking kaca dicét. Pos ieu disponsoran ku DecoArt sareng mimitina muncul dina bybrittanygoldwyn.com. Muhun, sobat lukisan, abdi gaduh proyék DecoArt sejen pikeun anjeun guys kiwari! Abdi bungah pisan nyobian cet akrilik kaca anyar pikeun ngalukis kendi kaca! Ayeuna sayogi di Michaels, anu kuring terang yén anjeun parantos nganjang unggal minggu waé. Taya judgment. Kuring biasana ngagunakeun cet semprot pikeun cet kaca, nu gawéna cukup ogé-tapi DecoArt Kaca Paint estu dimana eta di. Bari cet semprot bisa ngeruk (jeung boga sababaraha haseup kuat, ngawatesan dimana anjeun bisa make eta pikeun karajinan), cet kaca DecoArt méré Anjeun kuat, finish awét sarta eusian teu gas anjeun kaluar ti kamar karajinan Anjeun. (Hampura, cet semprot. DecoArt Kaca Cat meunang babak éta.) Kuring bakal nga-upcycling toples kaca kuno ayeuna nganggo cet sareng ngarobih janten toples saréat ucing anu lucu. Upami anjeun énggal di dieu, anjeun kedah terang yén kuring bogoh ka ucing kuring. Kuring ogé resep ngagunakeun deui barang-barang anu lami sareng ngémutan deui barang-barang di bumi. jar lilin heubeul jar lilin upcycled rengse robah jadi wadahna ngubaran ucing Kalayan barang-barang hiasan kaca anu gampang sayogi di toko karajinan lokal anjeun, toko barang bekas, atanapi bahkan dapur anjeun nyalira, éta aman pikeun nyarios yén anjeun tiasa nganggo cet énggal ieu. Sapertos kuring, kuring terang seueur anjeun anu sibuk sareng padamelan atanapi murangkalih atanapi duanana. Sareng sapertos anu kuring lakukeun, anjeun sigana resep bersantai kalayan sési terapi karajinan anu saé. (Jenis sesi terapi favorit abdi. Ogé langkung mirah ti terapi nyata.)

Ngalukis Kendi Kaca: Jieun endah pisan sareng Cat Kaca DecoArt!

Ku kituna hayu urang ngobrol saeutik ngeunaan cet ieu. cet kaca tiasa utamana nangtang pamakéan a, tur aya teu loba cet kaca diaksés kalawan finish opak sadia on pasar crafting. DecoArt Glass Paint ngeusian kakosongan éta – éta gaduh cakupan anu saé sareng daya tahan sareng hadir dina 10 warna anu beunghar, satin-finish sareng tilu metalik anu ngagurilap. Cat ieu idéal pikeun kaca sareng keramik gilap. Gampang digosok ku sikat lemes anu sederhana, janten anjeun henteu kedah hariwang pikeun janten perajin anu berpengalaman. Anjeun ogé tiasa ngahontal hasil anu katingali profésional kalayan sapuan sikat minimal sabab rumusna tingkat diri nalika garing. Sareng – sacara kritis pikeun damel sareng kaca – éta henteu geser tina permukaan anu leueur! Ngalukis teu hal anjeun? Rumusna ogé asalna dina bentuk spidol anu tiasa dianggo pikeun ngagambar gelas sareng keramik gilap pikeun nyiptakeun desain khusus (atanapi nyerat nami dina gelas anggur!). Ngahias botol cet kaca

Wondering jenis cet dipaké dina kaca?

Muhun, janten hayu urang nutupan sababaraha hal ngeunaan gawé bareng DecoArt Glass Paint. Ieu gampang, tapi aya sababaraha hal pikeun nginget. Hayu urang ngobrol ngeunaan éta.

  • Ieu mangrupikeun cet akrilik dumasar kana cai, hartosna ngabersihan sabun sareng cai anu gampang. Cat téh permanén. Ayeuna sayogi di Michaels.
  • Pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna sareng DecoArt Glass Paint (ogé sampurna pikeun keramik gilap), paké sikat atanapi spons anu lembut. Ieu bakal nulungan anjeun ngahontal hiji-jas opaque, sinyalna satin-finish di paling kelir-dua jas pikeun sababaraha kelir, sakumaha kalayan loba cét.
  • Ngidinan permukaan anu dicét pikeun ngubaran 4 dinten sateuacan dianggo. Abdi terang! Anjeun kudu boga kasabaran. Sakali dries, éta masih perlu tamba pikeun meunangkeun éta finish awét hébat.
  • Pikeun barang-barang anu anjeun hoyong aman pikeun mesin cuci piring, setel barang dina oven anu tiis. Teras setel suhu oven ka 275 ° F sareng Panggang salami 30 menit. Saatos 30 menit, mareuman oven sareng ngantepkeun barang tiis lengkep sareng panto oven dibuka sawaréh.
  • Cat ieu sanés kanggo kontak langsung sareng tuangeun, janten anggo ngan ukur dina permukaan anu henteu tiasa noél tuangeun atanapi inuman (sapertos dasar gelas anu wijaksana atanapi gagang dina barang gelas anu anjeun tuang tuangeun atanapi inuman).

Ngahias botol cet kaca dina méja

Kumaha cet kendi kaca

Janten sakumaha anu kuring nyarios dina awal tulisan ieu, kuring mutuskeun pikeun nga-upcycle toples kaca anu lami sareng janten toples saréat ucing. Ieu sampurna sabab lilin hadir kalawan tutup kedap hawa anu bakal mantuan ngajaga kitter Ngaruwat nice jeung seger. (Hoyong ngadamel lilin? Pariksa lilin lebah DIY sareng lilin minyak kalapa kuring!) Ngalukis kendi kaca mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun pakéan aranjeunna nepi. Upami anjeun teu gaduh anu tiasa dianggo di bumi, anjeun tiasa angkat ka Michaels lokal anjeun sareng ngotéktak rupa-rupa barang gelasna. (Émut yén anjeun ogé tiasa nganggo cet ieu dina keramik gilap.) Atanapi, upami anjeun nyobian mikirkeun generasi runtah anjeun, pencét toko barang bekas lokal atanapi penjualan garasi. Aranjeunna sampurna pikeun goodies kaca sakali-dipikacinta.

Kieu kumaha cara ngalukis kendi kaca sareng jantenkeun anu énggal!

Hambalan 1: Ngabersihan kaluar jeung nyiapkeun jar lilin

Hambalan munggaran nyaéta ngabersihan kaluar jar lilin heubeul. Nalika anjeun ngaduruk lilin, aranjeunna tiasa ngaduruk henteu rata. Éta ogé moal pernah ngaduruk sadaya lilin lengkep, hartosna anjeun kedah ngabersihan sareng ngagosok. Cara panggampangna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta pop lilin anjeun dina freezer. Lilin kadang kaluar gampang sanggeus ieu. Upami ieu henteu dianggo pikeun anjeun, kumaha ogé, anjeun tiasa ngalembereh lilin. Metoda freezer teu dianggo pikeun kuring, jadi kuring ngalembereh tambang handap ngagunakeun saeutik cai dina pot dina kompor. Kuring gaduh sadayana tulisan ngeunaan cara ngabersihan lilin lami tina kendi lilin kaca, tapi ieu mangrupikeun tinjauan. Pastikeun ngagunakeun mitts oven saprak jar kaca meunang panas. Jelas ngan ngalakukeun metoda ieu kalawan wadah lilin kaca, teuing! Sakali lilin sagemblengna cair, tuang eta kaluar. Kuring tuang kana sababaraha aluminium foil jeung chucked eta. (Anjeun oge bisa upcycle kana lilin melts.) Teras kuring nyabut piring Wick sareng Wick sareng nganggo sabun cuci piring sareng scrubber pikeun ngabersihan sadayana. Sakali toples garing, abdi ngusap eta handap kalawan rubbing alkohol pikeun sakabéhna ngabersihan kaluar beungeut cai pikeun cet kaca. ngalebur lilin heubeul kaluar tina jar lilin ngalebur lilin heubeul kaluar tina jar lilin

Hambalan 2: Jieun stensil sarta cet prep

I dipaké Cricut kuring nyieun hiji stencil gancang maké vinyl biasa. Abdi hoyong bentuk ucing lucu pikeun toples sareng hoyong nganggo cet hideung pikeun ucing hideung anu wani. Upami anjeun teu gaduh Cricut, éta henteu kunanaon – anjeun tiasa ngalukis ku tangan, ngalukis desain nganggo pita pelukis, sareng cet dina stensil anu anjeun mésér! Kuring meunang kaluar sikat lemes leutik sarta bolu leutik ningali nu salah kuring resep hadé. Kuring réngsé ngagunakeun bolu pikeun cet dina desain sareng éta damel saé. Parentah nyarios yén anjeun tiasa nganggo boh. cleaned jar lilin heubeul nerapkeun stensil vinyl kana jar lilin cleaned

Lengkah 3: Cat dina rarancang

Pikeun ngalukis dina rarancang, kuring ngan ukur nyéépkeun bolu kuring dina cet teras nyéépkeun kana sakumna daérah desain. Atuh eta bit kandel saprak kuring ngan hayang kudu ngalakukeun hiji jas tina cet teh. (Teu hayang kudu nyieun stencil sejen!) Nalika kuring réngsé blotting di wewengkon raray ucing, Kuring gently peeled stensil vinyl kaluar. Lamun anjeun ngalakukeun ieu bari cet masih baseuh, anjeun bakal mungkas nepi ka garis garing. Anjeun oge bakal nyingkahan stencil vinyl narik nepi salah sahiji cet garing dina desain (cet ieu nyokot ngeunaan 4 poé nepi ka cageur pinuh). Mun aya wae wewengkon mana cet meunang di luar stencil nu, anjeun tiasa dip a Q-tip dina sababaraha cai pikeun ngabersihan up. Ieu ogé naha éta mangrupakeun ide nu sae pikeun nyabut stencil kalawan cet nu baseuh. Upami éta garing, éta bakal telat pikeun nyabak desain. lukisan ngaliwatan stencil vinyl dina jar lilin cleaned lukisan ngaliwatan stencil vinyl dina jar lilin cleaned

Baking kaca dicét

Abdi henteu ngagoreng tambang sabab kuring henteu peryogi éta janten mesin pencuci piring top-rak-aman. Nanging, upami anjeun hoyong ngajantenkeun mesin pencuci piring anjeun aman, émut léngkah-léngkah ieu:

  • Nempatkeun item dicét dina oven tiis.
  • Setel suhu oven ka 275 ° F sareng Panggang salami 30 menit.
  • Saatos 30 menit, mareuman oven sareng ngantep barang anu dicét tiis kalayan panto oven dibuka.

Sareng ieu mangrupikeun toples perawatan ucing anu di-upcycled!

Teu ieu hiji ucing saeutik pikaresepeun ngubaran jar? Yakin, kuring bisa ngan ninggalkeun eta polos, tapi naon fun dina éta? jar lilin upcycled rengse robah jadi wadahna ngubaran ucing Pikeun proyék-proyék cet anu langkung hemat, parios botol anggur anu dicét kuring anu di-upcycled kana vas kuncup, tukang kebon tea anu di-upcycled, postingan kuring ngeunaan cara ngalukis pot liat anu dihémat, sareng postingan kuring ngeunaan seni ngalukis nganggo lap bulu!

Bagikeun tip kuring ngeunaan ngagunakeun cet kaca DecoArt sareng ngalukis kendi kaca dina Pinterest!

grpahic pinnable ngeunaan cara katuhu pikeun cet kaca maké cet acrylic kalawan gambar na overlay téks Kendi kaca mangrupikeun barang serbaguna anu tiasa dianggo pikeun seueur hal. Éta bisa dipaké salaku wadahna dahareun, vases kembang, Panyekel pulpen, centrepieces sarta daftar nuluykeun. Ngagunakeun kreativitas anjeun sarta sababaraha bahan karajinan, Anjeun bisa nyieun kendi dicét geulis tur unik anu langsung kaluar tina Pinterest.

Daptar eusi

Milih Kendi Kaca Katuhu

Sagala jinis jar kaca tiasa dianggo pikeun proyék lukisan anjeun. Anjeun tiasa ngadaur ulang anu kosong di dapur anjeun pikeun ngahindarkeun mésér anu énggal. Botol susu, kendi kopi, komo botol Gatorade bakal ngalakukeun. Kendi Mason ogé pilihan populér pikeun hurup embossed na, mere eta signature katingal vintage na. Pastikeun yén kendi kaca anjeun teu boga retakan atawa chip. Perkara teu sabaraha leutik chip bisa jadi, éta bisa ninggalkeun potongan kaca leutik sarta ujung seukeut nu bisa ngarugikeun anjeun. Sumber: Pinterest

Ngabersihan sareng Nyiapkeun Kendi

Sateuacan neraskeun lukisan, pastikeun yén kendi kaca beresih, aranjeunna kedah bébas tina gajih, kokotor, sareng lebu sanés. Soak kendi kaca dina cai haneut dicampur sabun cuci piring jeung sababaraha cangkir cuka bodas. Ieu bakal ngabantosan ngaleungitkeun labél, nyeuseuh gajih, sareng ngabasmi kendi. Antosan sakitar 30-45 menit sateuacan nyandak toples tina cai sareng mesek labélna. Bilas toples tuntas sareng hawa-garing saatosna. Ngabersihan Botol Kaca Saméméh DicétSumber: Pinterest

Kumaha cet Kendi Kaca

Ayeuna keur bagian senang: unleashing kreativitas anjeun! Sagala jenis cet bakal lengket kaca, tapi akrilik, cet semprot, jeung cet kapur tulis sababaraha paling ilahar dipake. Parios ideu unik ieu ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngahias kendi kaca anjeun:

1. Lukisan Jeung cet Acrylic

Konci pikeun ngalukis kendi kaca nganggo akrilik nyaéta pikeun mastikeun permukaanna bersih pisan. Éta kedah bébas tina lebu sareng minyak supados cet langkung caket kana gelas. Ngusap toples kaca tuntas maké rubbing alkohol jeung ulah ninggalkeun sidik dina beungeut cai. cet akrilik condong mesek off sorangan kana waktu. Pikeun nyegah ieu kajadian, nerapkeun lapisan ipis cet dina kaca. Anjeun tiasa ngagunakeun spons lukisan pikeun meunangkeun finish smoother. Upami anjeun hoyong desain anjeun gaduh tampilan anu pabalatak, teras nganggo kuas cet bakal ngabantosan anjeun ngahontal ieu. Ngalukis kendi kaca kalawan acrylicSumber: Freepik

2. Lukisan Jeung Semprot Cat

Gaduh permukaan anu bersih mangrupikeun konci pikeun kéngingkeun hasil anu saé sareng mulus nalika nganggo cet semprot. Ngusap toples kaca nganggo alkohol gosok heula nganggo bal katun atanapi lawon microfiber. Pastikeun yén éta sagemblengna garing saméméh lajengkeun kalawan lukisan. Ngabogaan ventilasi anu leres ogé penting nalika ngalukis. Cat ngaluarkeun haseup racun anu tiasa ngabahayakeun kaséhatan paru-paru anjeun. Ku kituna, ngalukis di luar mangrupikeun setting anu paling idéal. Lamun nuju ngalukis di jero rohangan, pastikeun pikeun muka jandéla jeung make kipas nyadiakeun ventilasi. Salian ti éta, upami anjeun mangrupikeun produsén anu nyayogikeun jasa percetakan, nganggo panangan robot kecepatan tinggi mangrupikeun ide anu saé pikeun ningkatkeun efisiensi. Teundeun toples kaca tibalik ka handap dina luhureun koran. Ngocok kaléng cet semprot sareng tahan 6 inci tina toples. Semprot toples sacara horisontal, jaga panangan anjeun terus-terusan obah pikeun nyegah netes. Larapkeun jaket ipis heula, teras ngantepkeun hawa garing sakitar 30 menit sateuacan nerapkeun jaket anu sanés. Semprot Lukisan Kaca JarSumber: Pinterest

3. Lukisan Jeung cet kapur tulis

Cat kapur tulis mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngahias kendi kaca anjeun. Mibanda finish matte nu ngidinan Anjeun nyieun épék geulis, kayaning katingal distressed populér dina kendi mason. cet kapur tulis oge sadia dina kelir pastel nu bakal kasampak alus keur proyék karajinan springtime. Upami anjeun hoyong finish lemes sareng mulus dina kendi kaca anjeun, anjeun tiasa nganggo cet semprot kapur tulis. Di sisi anu sanés, upami anjeun badé desain anu kaganggu, kuas cét bakal tiasa dianggo. Sumber: Pinterest

4. Kasampak Kasampak

kendi Mason geus kasampak alus sorangan, tapi anjeun bisa ngarobah ieu kendi kaca polos kana sapotong geulis decor. Katingal distressed mangrupakeun desain populér nu evokes a rustic, gaya imah patani. Pikeun ngaganggu kendi mason, cet heula toples nganggo 2-3 jas warna anu dipikahoyong. Hayu nepi ka garing sagemblengna. Lajeng, maké sandpaper 220 grit, enteng keusik wewengkon diangkat atawa embossed tina toples. Kendi mason distressedSumber: Pinterest

5. Glitz jeung Glamour

Tambahkeun sakedik herang kana kendi kaca anjeun ku ngadamel kendi glitter anjeun nyalira. Ngagunakeun pita pelukis, bungkus eta diagonally atawa horizontal sabudeureun toples. Larapkeun Mod Podge dina daérah tanpa pita, mimitian ti handap. Taburkeun glitter dina toples sareng ketok sakedik kaleuwihanna. Hayu Mod Podge garing lengkep saméméh nyoplokkeun pita pelukis urang. Pikeun nambihan langkung herang sareng herang, cet cet tutup toples atanapi gagangna ku emas. Anjeun oge bisa make dua atawa leuwih kelir glitter pikeun ngahias kendi Anjeun. Kendi Glitter DIYSumber: Pinterest

6. Spring Is dieu

Naon cara anu langkung saé pikeun ngabagéakeun musim semi ku nyiptakeun hiasan toples kaca endog robin? Cet toples anjeun nganggo cet kapur dina warna biru pastel, sapertos Rust-Oleum’s Chalked Serenity Blue. Hayu nepi ka garing sagemblengna. Pikeun nyieun penampilan bintik-bintik sapertos endog robin, celupkeun sikat huntu dina cet hideung sareng sintreuk buluna caket toples anu dicét. Tambihkeun hiasan kana toples ku cara ngabungkus benang kana pasisian pikeun nyarupaan sayang manuk. Pikeun ngabéréskeun tampilan, eusian toples ku daisies bodas atanapi napas orok. Robin urang Endog Spring Mason jarSumber: Pinterest

7. Geulis Little Lids

Anjeun teu hoyong cet kendi kaca anjeun? Ngahias lids gantina. Pikeun desain ieu, anjeun bakal peryogi figurines plastik nu boga handap datar. Lem figurine dina tutup maké lem panas sarta ngantep eta garing lengkep. Salajengna, make cet semprot pikeun nerapkeun warna kana tutup toples jeung figurine. Sakali geus garing, nempatkeun eta dina toples kaca, sarta anjeun boga wadah geulis keur nyimpen Ngaruwat jeung trinkets. Dicét jar tutup ornaménSumber: Pinterest

8. Gilded kalawan Emas

Saha anu terang kendi susu bakal ngadamel vas anu elegan? Candak eta kendi kosong kaluar tina dapur anjeun sarta cet cet permukaan luar ku warna emas logam. Larapkeun Mod Podge dina satengah handap toples, teras sprinkle ku glitter emas. Hayu nepi ka garing sagemblengna. Vas emas anjeun ayeuna siap dihias ku kembang seger. Sumber: Pinterest

9. Kendi marmer

Hurungkeun kendi kaca heubeul boring anjeun kana wadahna marbleized kalawan tutorial gampang ieu. Kantun nyemprot cet toples kalayan warna anu dipikahoyong (hideung atanapi bodas langkung saé). Ngagunakeun semprot marbleizing dina hue béda, nyemprot toples pikeun nyieun deui desain marmer elegan. Kendi Kaca marmerSumber: Pinterest

10. Cutouts imut

Jieun wadah anu pikaresepeun ngagunakeun desain cutout sareng warna pastel. Nyitak desain cutout anu anjeun pikaresep dina kertas stiker, teras terapkeun stiker dina toples. Larapkeun 2-3 lapis cet kapur dina toples, pastikeun cet kana stiker ogé. Sakali geus garing, taliti mesek kaluar stiker. Voilà! Anjeun tiasa nganggo kendi ieu salaku wadah kado atanapi kendi ngubaran. Cutout dicét kendiSumber: Pinterest

kacindekan

Aya loba cara pikeun repurpose jeung ngahias kendi kaca. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta kréatipitas anjeun, sareng anjeun bakal tiasa nyiptakeun wadah, hiasan, sareng vas tina kendi kaca kosong di dapur anjeun. Upami anjeun peryogi botol sareng kendi pikeun panggunaan komérsial atanapi pribadi, Roetell Glass Packaging ngagaduhan sajumlah botol sareng wadah kaca. Parios halaman wéb kami pikeun ningali produk sareng jasa anu ayeuna kami tawarkeun.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *