kumaha carana miceun cekelan stang sapédah Pakem stang sapédah penting pikeun ngurilingan anu aman sareng aman. Urang ngandelkeun cengkraman sapédah lolobana waktu nalika nganapigasi jalan. Unggal waktos urang ngahurungkeun dina arah béda, urang ngagunakeun cekelan handlebar sapédah. Ngabogaan cekelan sapédah leupas sarta ngageser mangrupakeun no-no utama nalika biking. Éta tiasa nyababkeun kacilakaan jalan anu parah dimana anjeun leungit kontrol navigasi. Janten, penting pikeun ngagentos aranjeunna sakali anjeun perhatikeun cengkramanna parantos kaluar. Lantaran kitu, urang nyiapkeun pituduh basajan ngeunaan kumaha carana miceun cekelan stang sapédah suksés pikeun mastikeun kasalametan nalika di jalan. Ieu ngawengku pamakéan pelumas WD-40, hairspray, hawa dikomprés, sabun, jeung cai, antara séjén. Pikeun pituduh lengkep, teraskeun maca dina halaman sadayana di handap. take-off-stang-cekelan Daptar eusi

  • Naha Sapédah Handlebar Grips Penting?
    • Cekap anu saé
    • Kanyamanan nalika numpak
    • Kasalametan jalan
    • Ningkatkeun kinerja Ngabuburit
  • Faktor Pertimbangkeun Nalika Meunangkeun Pakem Handlebar Katuhu
    • Bahan
    • Ukuran
    • Beurat
  • Nyoplokkeun Sapédah Handlebar Pakem
    • 1. Pamakéan pelumas WD-40
    • 2. Paké hairspray
    • 3. Larapkeun hawa dikomprés
    • 4. Pamakéan sabun jeung cai
    • 5. Paké alkohol rubbing
    • 6. Potong cekelan stang
  • kacindekan

Naha Sapédah Handlebar Grips Penting?

miceun-stang-cekelan Pakem stang sapédah diciptakeun sabab nawiskeun sababaraha kauntungan. Grips maénkeun peran anu ageung dina kanyamanan anjeun nalika biking. Hal ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nganapigasi jalan dina cara anu merenah tanpa hariwang ngeunaan nyeri leungeun. Ogé, jinis cengkraman sareng posisi tiasa langsung mangaruhan kontrol ngerem sareng pamindahan gear anjeun, khususna nalika sapédah dina rupa bumi anu kasar sareng nangtang. Pikeun kauntungan khusus anu sanés, ieu mangrupikeun hal-hal anu kami kumpulkeun:

Cekap anu saé

Tangtosna, sapédah handlebar dicekel diwanohkeun ka pasar pikeun peran husus – gripping. Éta nawiskeun mékanisme gripping anu saé nalika anjeun ngurilingan jalan. Leungeun anjeun bakal tetep napel pageuh kana kétang tanpa aya kajadian ngageser. Malah dina mangsa hujan deras, cekelan bakal tetep kuat nahan kétang sanajan kesang atawa hujan. Bahan sapertos karét, busa, sareng kulit dianggo pikeun cekelan stang supados anjeun tiasa nahan sapédah anjeun.

Kanyamanan nalika numpak

Urang sadayana hoyong nyingkahan nyeri leungeun saatos biking. Pakem stang sapédah tiasa nyegah éta kajadian. Aranjeunna bakal nyayogikeun anjeun kanyamanan kusabab padding sareng busa anu dianggo. Kéngingkeun cengkraman kétang anu leres ogé ngaminimalkeun kajadian kram leungeun.

Kasalametan jalan

Kalolobaan kacilakaan jalan lumangsung teu disangka-sangka. Cekelan kétang anjeun maénkeun peran anu penting pikeun nyegah kacilakaan. Hiji péngkolan bari anjeun leungit nyekel handlebar sapédah anjeun bisa ngabalukarkeun hiji tatu serius. Kalayan ngagunakeun cengkraman stang sapédah anu teguh sareng stabil, anjeun tiasa ngirangan kajadian anu aya hubunganana. Bakal mastikeun yén leungeun anjeun moal geser katuhu sanggeus Anjeun muterkeun roda na handlebar. Anjeun bakal bébas sareng langkung aman nalika nganapigasi jalan kusabab cengkraman anu tiasa dipercaya anu anjeun pasang.

Ningkatkeun kinerja Ngabuburit

Milih cekelan anu saé pikeun kétang sapédah anjeun tiasa sacara signifikan ningkatkeun kinerja sapédah anjeun. Kanyamanan sareng kateguhan anu anjeun pikahoyong tina aranjeunna ngamungkinkeun anjeun gaduh kadali pinuh ku setir sareng kasaimbangan nalika biking. Pakem heubeul atawa salah bisa nyata mangaruhan cara anjeun numpak. Lamun masang cekelan katuhu pikeun ukuran leungeun anjeun sarta tingkat kanyamanan, Anjeun bisa nyingkahan kacapean leungeun jeung pinuh ngadalikeun numpak Anjeun.

Faktor Pertimbangkeun Nalika Meunangkeun Pakem Handlebar Katuhu

miceun-sapédah-cekelan Masang cekelan stang sapédah henteu cekap pikeun masihan anjeun perjalanan anu aman sareng nyaman. Éta ogé penting pikeun milih cengkraman anu leres dumasar kana ukuran sareng kabutuhan anjeun. Ieu mangrupikeun hal anu anjeun kedah parios pikeun kéngingkeun cengkraman anu cocog pikeun anjeun.

Bahan

Aya sababaraha jinis cengkraman sapédah anu anjeun tiasa tingali di pasar ayeuna. Anjeun tiasa gaduh cengkraman karét, cengkraman gél, gabus, atanapi cengkraman kulit gumantung kana jinis bahan anu anjeun pikahoyong. Anu paling umum anjeun tiasa mendakan nyaéta cengkraman karét. Pakem karét atawa kawas puing bisa nyadiakeun Anjeun tingkat katuhu stickiness na softness. Aranjeunna nawiskeun kakuatan gripping anu langkung saé dibandingkeun sareng anu berbusa. Sanaos henteu nganggo sarung tangan, anjeun tiasa ngandelkeun cengkraman karét nalika biking. Jenis gél, di sisi anu sanés, paling dipikaresep ku para bikers sabab nawiskeun kateguhan sareng daya tahan anu leres tanpa caket teuing.

Ukuran

Lamun Anjeun keur pilari cekelan handlebar sampurna, assessing ukuran leungeun anjeun krusial. Pakem bisa datang dina sagala rupa ukuran cocog pikeun rupa-rupa bikers. Ukuranna tiasa ti 27mm dugi ka 35mm. Upami Anjeun gaduh leungeun badag, Anjeun kudu milih cekelan kalayan diaméter badag. Ieu sarua jeung bikers ngabogaan rata atawa leutik leungeun; Anjeun kudu indit pikeun ukuran cekelan kalawan diaméter ngurangan. Upami anjeun milih ukuran cengkraman anu salah, anjeun bakal mendakan masalah slippage sareng kontrol dina kétang. Ukuran cengkraman anu pas ngajamin kasalametan nalika di jalan.

Beurat

Beurat ogé masalah lamun milih cekelan handlebar sampurna. Anu didamel tina bahan busa biasana langkung hampang dibandingkeun sareng gél sareng kulit. Upami anjeun mangrupikeun jinis anu ngajaga hal-hal anu hampang, anjeun tiasa milih cengkraman anu didamel tina bahan busa.

Nyoplokkeun Sapédah Handlebar Pakem

Ayeuna anjeun sadar kana faktor-faktor anu kedah dipertimbangkeun nalika kéngingkeun kétang sapédah sareng pentingna, anjeun ayeuna siap ngagentos anu tos lami anjeun. Janten, ieu mangrupikeun tip anu anjeun kedah laksanakeun nalika nyabut gagang gagang

1. Pamakéan pelumas WD-40

Seuseueurna bikers langkung resep ngagunakeun pelumas nalika ngaleupaskeun cengkraman sapédah. Pelincir WD-40 mangrupikeun zat anu paling seueur dianggo pikeun ngaleupaskeun cengkraman. Anjeun tiasa squirt jumlah ample of pelumas ka beungeut cekelan saméméh nyoplokkeun. Anjeun mimitina bisa ngagunakeun obeng leutik datar-dipingpin di tungtung cekelan pikeun ngangkat. Ku cara kieu, anjeun tiasa lengkep menyemprot zat dina cekelan karét. Saatos anjeun nempatkeun zat semprot, puterkeun cekelan sareng pariksa naha éta parantos leueur. Ieu mangrupa indikasi yen alat geus loosened kantétan na kana handlebar nu. Anjeun ayeuna geus siap pikeun narik cekelan kaluar stang. Anggo alkohol gosok pikeun ngabersihan permukaan kétang sateuacan masang cengkraman kétang énggal anjeun.

2. Paké hairspray

Pamakéan hairspray mangrupikeun cara sanés pikeun nyabut cengkraman stang. Sami sareng pelumas WD-40, anjeun tiasa nganggo obeng pikeun ngadamel liang atanapi angkat karét tina kétang. Lajeng, nerapkeun lapisan ipis hairspray jero celah jeung pariksa naha zat penetrates ngaliwatan beungeut cai. Antukna, anjeun tiasa nyabut cekelan ku cara ngagulung sareng narik tina kétang.

3. Larapkeun hawa dikomprés

Métode séjén anu anjeun tiasa dianggo nyaéta metodeu hawa dikomprés. Pikeun prosés ieu, anjeun peryogi pompa ban sareng nozzles pikeun ngaleupaskeun. Kahiji, hal anu penting pikeun nempatkeun nozzle dina cekelan sarta nempatkeun compressor hawa di jero. Sakali anjeun tos inflated cekelan karét, éta siap dicokot off. Upami anjeun kakurangan compressor, blower tiasa janten pengganti anu sampurna.

4. Pamakéan sabun jeung cai

Upami anjeun ngémutan anggaran anjeun, sareng henteu hoyong mésér nanaon pikeun prosés ieu, anjeun tiasa ngandelkeun sabun sareng cai. Pikeun trik ieu, anjeun kudu nempatkeun obeng pikeun nyieun celah ngalawan stang, lajeng eusian celah ku sabun jeung cai pikeun nyieun selop kantétan. Ayeuna, siap nyabut cengkraman tina kétang.

5. Paké alkohol rubbing

Di sagigireun cai soapy, rubbing alkohol ogé bisa dianggo keajaiban. Bahan kimia tina alkohol ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngaleungitkeun ketan, minyak, sareng kokotor tina cengkraman anjeun. Ku cara kieu, eta bakal leuwih gampang pikeun anjeun tarik kaluar jeung pulas cekelan karét heubeul tur ngaganti eta ku cekelan anyar.

6. Potong cekelan stang

Lamun cekelan anjeun geus heubeul tur tattered, tur anjeun pasti kana nu moal boga pamakéan eta, Anjeun bisa milih pikeun motong gancang karét. Paké cutter leutik atawa péso utiliti jeung lalaunan motong cekelan. Ku cara kieu, anjeun tiasa ngagentos anu lami anjeun dina waktos anu lami.

kacindekan

Pakem handlebar sapédah mangrupa hal paling bikers gagal nengetan. Nanging, komponén sapédah ieu ngajantenkeun bédana ageung dina pagelaran sapédah anjeun khususna nalika anjeun masang anu leres. Kadé uninga kumaha nyabut cekelan stang sapédah kawas komponén séjén tina sapédah Anjeun. Kawas nyoplokkeun tur ngaganti kabayang sapédah anjeun, aya léngkah tur tips mertimbangkeun nalika nyoplokkeun dicekel sapédah anjeun ti handlebar nu. Pituduh anu kami sebutkeun di luhur saderhana sareng lugas pikeun ngabantosan anjeun dina sadaya prosés. Muga-muga anjeun mendakan éta mangpaat sareng gampang diturutan ogé. Gary-Johnson “Kuring naek sapédah pikeun damel mangtaun-taun, tapi naha éta cekap? Kasalahan urang ka lingkungan urang parantos ngarusak lingkungan. Jeung ayeuna, dulur tanggung jawab parobahan; malah kontribusi paling minor diitung. Kalayan harepan sareng sumanget ieu, kuring ngamimitian sareng pasangan kuring pikeun ngadegkeun Biketoworkday pikeun ngabantosan langkung seueur jalma pasuliwer ka tempat padamelan dina sapédahna. Unduh Artikel Unduh Artikel Antukna, cekelan dina kétang sapédah kudu diganti. Dina seueur kasus anjeun bakal terang yén waktosna parantos sumping kusabab cengkramanna ngageser, kaayaan anu paling bahaya. Ngabogaan aranjeunna dina panangan anjeun leres-leres tiasa nempatkeun anjeun dina roda lalu lintas anu bakal datang. Parios dina wiki anu saé pikeun tip penting (saleresna, nyelamatkeun kahirupan) pikeun ngabenerkeun cengkraman kétang pageuh kana tempatna. Dina kasus anu teu biasa anu anjeun hoyong ngarobih cengkraman kétang anu henteu leupas, biasana bakal dipotong sareng dipiceun anu lami. Dina acara malah leuwih saperti teu mirip Anjeun hoyong nyimpen dicekelan heubeul, lajeng panyabutan maranéhanana gembleng bisa dijieun leuwih gampang ku ngagunakeun kaléng tina jati Polandia kalawan lemon sarta obeng ipis. Anjeun bakal popping eta cengkraman kaluar dina waktu anu singget.

Léngkah

    1. Gambar anu judulna Remove Bicycle Handlebar Grips Step 1 1 Kumpulkeun suplai anu anjeun peryogikeun : obeng sareng semir jati lemon. Ulah make minyak. [1]
    2. Gambar anu judulna Remove Bicycle Handlebar Grips Step 2 2 Semprotkeun semir jati kana obeng . Lajeng selapkeun obeng lubricated antara cekelan jeung handlebar. Dorong ka jero. Iklan
    3. Gambar judulna Remove Sapédah Handlebar Grips Step 3 3 Pindahkeun cekelan heubeul sabudeureun tur sabudeureun nepi ka cekelan leupas tina stang . Pulas ku leungeun anjeun anu sanés dugi ka karasa ngageser. [2]
    4. Gambar anu judulna Remove Bicycle Handlebar Grips Step 4 4 Tarik pikeun nyabut cengkraman . Semprotkeun sababaraha semir jati di dinya upami langkung seueur pelumasan diperyogikeun. [3]

Iklan Tambahkeun Patarosan Anyar

  • Kumaha carana abdi tiasa ningkatkeun ukuran korsi (kaluhur)?Matt Gander Matt GanderJawaban Komunitas Néangan baud tempat seatpost jeung pigura papanggih. Awas ulah ngangkat korsi luhur teuing sabab bisa ngaruksak pigura. seatpost bakal ditandaan pikeun nembongkeun jangkungna maksimum.
  • Patarosan Naha bakal ngonci cengkraman upami kuring gaduh sapédah gunung?Jawaban Komunitas Anjeun tiasa make eta dina sapédah nanaon. Aranjeunna malah bakal dianggo dina sapédah kokotor, ATV, jet ski sareng mobil salju.
  • Patarosan Naha ieu tiasa dianggo sanajan genggaman dipasang nganggo semprotan napel?Rudy Toh Rudy TohJawaban Komunitas Anjeun teu kedah nganggo semprot napel pisan, sabab tiasa korosif engké. Naon rék ngalakukeun tur salawasna ngalakukeun, nyaeta ngagunakeun cai soapy ngageser dina cekelan. Lajeng ngantosan cai nepi ka garing sarta aranjeunna moal geser pareum.

Tempo deui waleran Tanya patarosan 200 karakter ditinggalkeun Lebetkeun alamat email anjeun pikeun nampi pesen nalika patarosan ieu diwaler. Kirimkeun
Iklan

  • Alternatipna, ngan make péso utiliti pikeun motong cekelan kaluar lamun anjeun teu paduli ngeunaan ngajaga cekelan sanggeus eta geus dihapus. com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di seluruh nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Naha lemon jati Polandia? Kusabab salian ti lubricating, éta bakal ngabersihan sapédah, gampang garing, nyegah kokotor nempel mun anjeun geus rengse tur bakal bau kawas lemon! Salaku hatur nuhun leutik, kami remen nawiskeun Anjeun kartu kado $30 (valid). dina GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di seluruh nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Ngagunakeun botol semprot tina cleaner Tujuan umum kalawan ngabodaskeun jalan ogé, teuing. Salaku leutik hatur nuhun, kami remen nawiskeun Anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di seluruh nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!

Témbongkeun More Tips Iklan

  • Jauhkeun semir jati tina ranté anjeun, pasisian sareng bantalan upami anjeun nganggo éta pikeun ngabersihan sapédah anjeun. Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di seluruh nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Kudu ati lamun nerapkeun gaya ka obeng. Salaku leutik hatur nuhun, urang hoyong nawiskeun anjeun $ 30 kartu kado (valid dina GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di seluruh nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Ngagunakeun obeng atawa péso utilitas téh alus pikeun kétang pipa tukang ledeng urang, tapi serat karbon atawa kétang aluminium témbok ipis bisa gagal lamun scratched atawa motong hasilna tatu serius. valid dina GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di seluruh nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Pastikeun pikeun ngabersihan semir stang anjeun nganggo alkohol gosok, alkohol denaturasi, atanapi panghapus semir kuku aseton sateuacan masang sapasang genggaman énggal atanapi henteu bakal tetep. Salaku hatur nuhun sakedik, kami badé nawiskeun anjeun $ 30 kartu kado (valid pa GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di seluruh nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Lem Pakem bakal nahan cengkraman anyar anjeun dina tempatna; asalna kaluar beresih jeung moal ngalembereh cekelan anjeun kawas glues basis toluene. Salaku leutik hatur nuhun, kami remen nawiskeun anjeun $ 30 kartu kado (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di seluruh nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!

Iklan

Hal anu anjeun peryogikeun

  • Obeng leutik atawa rod panjang lianna kalayan diaméter leutik
  • Lemon jati Polandia atawa produk sarupa

Ngeunaan Artikel ieu

Hatur nuhun ka sadaya pangarang pikeun nyiptakeun halaman anu parantos dibaca 317.425 kali.

Naha artikel ieu mantuan anjeun?

kumaha carana miceun Pakem cecekelan sapédah Bakal datang hiji waktu nu bikers a pamustunganana bakal miceun bagian nu sejen sapédah nu. Nyoplokkeun atanapi masang bagian sapédah bakal gampang dilakukeun upami anjeun gaduh set alat anu lengkep. Sanajan kitu, aya hiji bagian tina sapédah mana panyabutan bisa jadi tangtangan jeung cara eta diatur dina sapédah nu. Kuring keur ngawangkong ngeunaan Pakem handlebar sapédah, nu diwangun béda jeung hese dipiceun tina handlebar nu. Tapi kumaha carana nyabut cecekelan cecekelan sapédah? Seuseueurna sapédah nganggo kétang lempeng gaduh cengkraman karét. Ti waktos ka waktos, anjeun kedah nyabut cengkraman ieu kanggo tujuan pangropéa sapertos ngagentos shifter atanapi ngagentos tuas rem. Nyoplokkeun salah sahiji cengkraman ieu moal gampang, tapi aya sababaraha cara anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngalakukeunana, anu bakal dibahas dina tulisan ieu.

Rupa-rupa Cara pikeun Cabut Stang Sapédah

Métode 1: Métode Wrench adjustable Metoda ieu ngagunakeun rengkuh adjustable salaku alat primér dina nyoplokkeun cekelan handlebar. Ayeuna, hal kahiji anu kudu dipigawé nyaéta loosen bolts nu nyepetkeun tuas shift bari ngalakonan sarua jeung bolts nu nyepetkeun uas marake. Sakali bolts sadayana loosened, Anjeun ayeuna bisa reposition nu shifter jeung marake ka arah tengah stang pikeun masihan anjeun aksés alus teuing kana cekelan handlebar. Pastikeun pikeun nyieun celah badag sabisa pikeun aksés gampang kana cekelan, nu hartina anjeun kudu nyabut asesoris séjén lamun aya wae. Lengkah saterusna nyaéta nyokot rengkuh adjustable jeung dibungkus pita sabudeureun rahang. Tindakan ieu pikeun ngajaga stang tina goresan. Teras, saluyukeun rahang supados bukaanna langkung ageung sakedik kalayan diaméter stang. Saatos dirobih, pasang pita kana bukaan rengkuh pikeun nyegah goresan nalika dianggo. Nalika nyabut gagang gagang, paké rengkuh anu tiasa disaluyukeun pikeun nyorong gagang ka luar. Mimitian ti sisi kénca celah, teras nyepetkeun push nuju cekelan pikeun mindahkeun éta ka hareup. Ngalakukeun eta kalawan gaya nepi ka grip rubberized bakal kaluar dina handlebar nu. Lakukeun gerakan sababaraha kali nepi ka cekelan bakal didorong ka arah luar nepi ka kaluar tina stang. Alesan naha metoda ieu jalan ogé kusabab beurat rengkuh. Nalika anjeun nyorong ka arah cengkraman, beurat rengkuh bakal mangaruhan sacara signifikan kana gerakan cengkraman ka luar. Coba ngagunakeun rengkuh torek, sarta anjeun bakal boga waktu teuas nyieun jalan. Kumaha Pasang dina Pakem Sapédah Lamun datang ka reinstalling cekelan handlebar kana sapédah nu, prosés jadi loba gampang dibandingkeun prosés panyabutan. Anjeun ngan saukur tiasa nempatkeun éta dina ujung kétang sareng pastikeun nargétkeun liang cengkraman di tengah kétang. Teras nganggo lontar anjeun pikeun nyorong sareng palu kana sesa jalan dugi stang aya dina posisi anu leres. Sanggeus éta, anjeun ayeuna bisa mulangkeun tuas shift jeung tuas marake ka posisi aslina. Tapi ulah poho pikeun tighten bolts tur pastikeun yén maranéhna gawéna ngan rupa. Nguji tuas shift jeung rem pikeun mastikeun yén sagalana berpungsi. Métode 2: Métode Pelumas Aerosol Naon anu anjeun peryogikeun:

  • A Can of Aerosol Lubricant jeung nozzle semprot
  • Wrenches sapédah anu bakal nyocogkeun kana komponén stang
  • Obeng datar sirah panjang

Mimitian ku nyoplokkeun endcap tina cekelan handlebar lamun aya wae. Anggo obeng datar pikeun ngaleungitkeun tutup tungtung. Lajeng, anjeun tiasa loosen screw nu nyambungkeun gear shifter. Anjeun oge bisa ngalakukeun hal nu sarua jeung tuas marake. Saatos loosening, pindahkeun aranjeunna tina cekelan ku posisi komponén ieu nuju tengah stang. Teras cokot obeng sareng selapkeun sajauh anjeun tiasa handapeun cekelan stang. Tapi pastikeun pikeun ngalakukeunana sacara saksama supados henteu ngaruksak cengkraman. Ngalakukeun tindakan ieu ogé bakal muka liang sapanjang aci obeng. Anjeun teras nyelapkeun nozzle semprot tina pelumas aerosol ka jero sareng menyemprot sababaraha pelumas. Ngulang prosés sisi séjén cekelan lamun diperlukeun. Lengkah saterusna nyaeta nyabut obeng jeung masihan Pakem gerakan twisting arah luar stang. Peta ieu bakal ngageser cekelan ka luar nepi ka dipiceun ka stang. Pastikeun pikeun ngumbah pelumas tina stang ku cai panas sareng sabun. Prosés mulangkeun cengkraman relatif gampang sareng sami sareng anu didadarkeun di luhur.

kacindekan

Diajar kumaha nyabut cecekelan sapédah kawilang gampang lamun nyaho naon anu anjeun lakukeun. Seuseueurna bikers anu henteu terang naon-naon pikeun nyabut cecekelan cecekelan condong motong sareng ngancurkeun cekelan stang ngan pikeun ngaleungitkeunana. Tapi ieu teu kudu jadi sabab aya loba cara pikeun nyabut cekelan tina handlebar ngagunakeun bahan béda. Kanyataanna, éta lugas pikeun nyabut dicekel sapédah tanpa malah motong aranjeunna. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta sakedik kreativitas sareng akal sehat. Anjeun ogé peryogi sakedik kasabaran sareng sababaraha barang rumah tangga umum sareng alat anu bakal ngabantosan anjeun nyabut kétang sapédah lengkep jauh tina kétang. Naha anjeun hiji Jalan Cyclist atanapi Mountain Biker, anjeun bakal méakkeun sababaraha waktos masang sarta nyoplokkeun bagian sapédah béda. Sareng salami anjeun gaduh alat anu pas, anjeun henteu kedah ngagaduhan seueur masalah. Hanjakal, ieu teu bisa disebutkeun ngeunaan loba Sapédah Handlebar Pakem. Nyatana, sanaos anjeun gaduh pasangan kualitas push-on Bike Grips, éta tiasa janten tantangan pikeun ngaleungitkeunana. Éta pisan sababna naha loba pengendara ‘Resort pikeun motong aranjeunna kaluar. Sarta bari ieu bisa jadi hiji cara éféktif meunang Sapédah Pakem off, eta sagemblengna ngancurkeun aranjeunna, nyieun eta gunana dina mangsa nu bakal datang. Upami anjeun milarian cara pikeun ngaleungitkeun Bike Grips anjeun tanpa ngarusak aranjeunna, kami parantos nyerat pituduh ieu kanggo anjeun. Ieu kumaha anjeun tiasa nyabut Pakem Sapédah anjeun tanpa motong. Anjeun tiasa leres-leres nyabut cengkraman sapédah tanpa ngarusak aranjeunna kalayan sababaraha metode anu sami anu anjeun anggo pikeun masang cengkraman sapédah. Anjeun tiasa nganggo pelumas, hawa dikomprés sareng sakedik kasabaran sareng tekad pikeun nyabut aranjeunna tinimbang motong. Hayu urang ngajalajah pilihan mana anu pangsaéna pikeun anjeun sareng kumaha anjeun tiasa nampi hasil anu pangsaéna. Ieu daptar sababaraha cara anu pang populerna anu dianggo ku para pengendara pikeun ngagentos Sapédahna tanpa ngarusak aranjeunna. Pikeun ngarecahna lengkep unggal métode ogé sababaraha tips pikeun meunangkeun hasil nu pangsaena, tetep maca handap.

    1. Paké WD-40
    2. Paké Sabun Piring jeung Cai
    3. Paké Rubbing Alkohol
    4. Anggo Udara Dikomprés
    5. Paké Hapus Hairspray

gambar gagang stang

Cara Nyabut Pakem Sapédah Tanpa Motong

Gantina motong Pakem Sapédah anjeun, aya sababaraha métode pikeun digawé kaluar aranjeunna, tanpa ngaruksakkeun aranjeunna. Sarupa sareng sababaraha metode pikeun masang Bike Grips, anjeun tiasa nyabut Bike Grips nganggo sababaraha pelumas sareng hawa anu dikomprés. Ieu mangrupikeun ngarecahna cara anu paling populér pikeun ngalakukeunana, ogé pedaran anu langkung saé ngeunaan kumaha aranjeunna jalanna.

1. Paké WD-40

Salaku universal sakumaha WD-40, éta salah sahiji pelumas pangalusna dina pasaran. Sareng janten umum, aya kasempetan anu saé anjeun parantos ngagaduhan peletakan ieu di bumi. Ku nyemprot jumlah sedeng WD-40 di jero Pakem Sapédah anjeun, anjeun kudu bisa spin jeung dianggo kaluar kalawan usaha minimal. Hiji-hijina hal anu hanjakal nyaéta bakal ngantunkeun résidu minyak sakedik. Janten pastikeun anjeun ngabersihan sacara saksama ku sababaraha alkohol saatosna. Kumaha – Paké obeng datar atawa ban ngaganjel pikeun ngangkat unggal tungtung Pakem Sapédah. Abdi gaduh kaléng WD-40 ieu di bumi sareng tiasa dianggo saé kusabab kantétan nozzle ceking anu aya. Sakali diangkat cukup, nyemprot dina jumlah sedeng WD-40 pikeun dipaké salaku pelumas a. Ayeuna mimitian spin sareng pulas Bike Grip, damel WD-40 sadayana handapeun cengkraman sareng tungtungna pareum.

2. Paké Sabun Piring jeung Cai

Upami anjeun milarian metode anu langkung umum tapi henteu hoyong ngantunkeun résidu naon waé, nganggo cai sareng sabun cuci piring anu saé mangrupikeun cara anu saé pikeun nyabut Pakem Sapédah anjeun tanpa ngarusak aranjeunna. Teu kawas WD-40, euweuh résiko résidu oily atawa karuksakan kimiawi. Anggo deterjen piring Fajar anu dicoba sareng leres sareng anjeun kedah henteu aya masalah. Kumaha – Sapertos metodeu anu sanés dina daptar ieu, ngaganjelkeun hiji hal dina tungtung Bike Grips pikeun rada angkat. Sakali anjeun boga cukup kamar, squirt dina leyuran diluted tina sabun piring jeung cai. Sakali anjeun gaduh cukup jero cekelan, mimitian pulas tur dianggo campuran underneath cekelan. Terus twisting cekelan, narik ka arah tungtung stang nepi ka tungtungna kaluar. Kusabab ieu métode rélatif resiko-bebas, ngarasa Luncat ngagunakeun saloba pelumas anjeun peryogi.

3. Paké Rubbing Alkohol

Ampir biasa sapertos sabun cuci piring, ampir unggal bumi ngagaduhan botol alkohol di bumi – sareng kuring henteu ngobrol ngeunaan jinis anu anjeun nginum. Rubbing alkohol mangrupa salah sahiji pelumas pangalusna pikeun masang jeung nyoplokkeun Bike Pakem, sabab sagemblengna dries kaluar teu lila sanggeus pamakéan. Sapertos sabun cuci piring, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan karusakan atanapi sésa-sésa. Kumaha – Paké obeng atawa ban ngaganjel pikeun ngangkat unggal tungtung Pakem Sapédah anjeun cukup keur tuang dina jumlah sedeng rubbing alkohol. Geuwat mimiti pulas jeung dianggo Pakem Sapédah kaluar stang. Sanajan alkohol bisa menguap gancang, Anjeun kudu rupa ngagunakeun saloba rék meunang cekelan kaluar. Hal alus ngeunaan alkohol, éta ogé bakal mantuan ngabersihan cekelan, ngajaga eta leuwih éféktif pikeun waktos salajengna basa Anjeun nganggo eta.

4. Paké hawa dikomprés

Métode hawa dikomprés nyaéta salah sahiji anu disumpah ku sababaraha pengendara, tapi sering kirang dikenal. Gantina ngagunakeun pelumas a, metoda ieu ngalibatkeun inflating nu Pakem Sapédah pikeun ngidinan ka geser kaluar. Hanjakal ieu merlukeun anjeun gaduh sababaraha bentuk hawa dikomprés, naha éta ti hiji compressor hawa sabenerna atawa kaléng tina hawa dikomprés. Sababaraha pengendara malah geus disebutkeun ngagunakeun ban na pompa bola jeung nozzles logam ipis. Lain hal anu kudu diémutan, nyaéta ieu ngan ukur tiasa dianggo dina Bike Grips anu aman. Upami cekelan anjeun ngagaduhan liang atanapi “bocor”, hawa anu dikomprés bakal kabur. Kumaha – ngagunakeun nozzle ipis sapanjang kalawan bentuk hawa dikomprés pikeun moto shot hawa kana tungtung luar Pakem Sapédah Anjeun. Sakali cekelan anjeun mimiti inflate, modulate hawa bari narik dina cekelan pikeun sakabéhna nyabut eta tina kétang.

5. Paké Hairspray

gambar kaleng hairspray Mun aya wae Ladies di imah anjeun, aya kasempetan alus maranéhna mibanda sababaraha hairspray heubeul peletakan sabudeureun. Sareng upami éta masalahna, pastikeun anjeun ngahaturkeun nuhun ka aranjeunna sabab anjeun tiasa nganggo hairspray pikeun nyabut cengkraman sapédah anjeun. Bari baseuh, hairspray bakal dianggo salaku pelumas santun pikeun twisting Pakem Sapédah anjeun kaluar tanpa ngaruksak. Sakali garing sanaos tiasa caket pisan, janten pastikeun anjeun ngabersihan Pakem Sapédah anjeun saatos nyabut ku cara ieu. Tapi salaku tip gancang, hairspray tiasa janten pilihan anu saé nalika masang Bike Grips énggal, sabab janten caket nalika garing. Kumaha – Paké obeng leutik atawa ngaganjel ban pikeun ngangkat Pakem Sapédah dina unggal tungtung. Janten Kade ulah angkat teuing, nyemprot dina jumlah liberal hairspray. Langsung ngamimitian pulas sareng damel Pakem Sapédah nuju ujung luar stang. gambar rider nyekel sapédah handlebar grip

Kumaha Mastikeun Anjeun Teu Ngarusak Pakem Sapédah Nalika Nyabut Éta

Gumantung kana kaayaan, Anjeun meureun hoyong make deui Pakem Sapédah anjeun pikeun sapédah sejen atawa waktu engké. Di sagigireun motong aranjeunna, aya kénéh cara anjeun tiasa ngaruksak Pakem Sapédah anjeun nalika ngaleupaskeun, sahingga euweuh gunana afterwards. Ieu sababaraha cara anjeun tiasa ngahindarkeun ngarusak Bike Grips anjeun, ngajaga saloba fungsionalitasna sabisa-bisa.

    • Nyingkahan Minyak

Minyak tiasa ngaruksak bahan sabenerna tina Pakem Sapédah, sahingga leungit kualitas grippy maranéhanana. Upami anjeun nganggo bahan kimia kalayan jumlah minyak anu kaleuleuwihan, Pakem Sapédah anjeun moal pernah tetep aman dina kétang anjeun deui.

    • Ulah ngagores Stang atanapi Pakem

Upami anjeun kasar teuing salami prosés ngaganjel sareng nyemprot, anjeun résiko ngagores atanapi ngarusak Pakem Sapédah atanapi kétang. Upami anjeun ngeruk aranjeunna cekap, aranjeunna moal kantos ngégél kétang anjeun deui. Ieu hususna leres nalika anjeun nganggo alat logam sapertos obeng. Ieu sababna kuring nganggo ban plastik kualitas luhur sapertos ieu ti Dicks Sporting Goods . Ieu cukup kuat pikeun ngidinan Anjeun pikeun nerapkeun jumlah considerable gaya, tanpa jadi seukeut atawa teuas nu bisa ngaruksak Pakem Sapédah Anjeun.

    • Ulah tarik teuing

Malah lamun make pelumas padet, ulah narik atawa pulas teuas teuing dina Pakem Sapédah salila ngaleupaskeun. Ieu bisa ngabalukarkeun eta jadi leupas atawa malah acuk. Tantanganna nyaéta ngan ukur nganggo pelumas sareng kakuatan pikeun ngagarap Bike Grip tina kétang tanpa ngarusak éta. gambar rider kalawan kétang

Naha anjeun tiasa nganggo deui Pakem Sapédah?

Ieu dipasihkeun pikeun sabagéan ageung Lock-on Grips, kumaha oge, topikna janten rada touchy nalika urang ngobrol ngeunaan push-on grips. Kusabab genggaman push-on nganggo élastisitasna sareng prosés beungkeutan nalika pamasangan, éta tiasa janten tantangan pikeun ngagunakeun deui Bike Grips. Ieu hususna leres upami anjeun kasar teuing atanapi ngarusak aranjeunna nalika ngaleupaskeun. Warta anu saé, nyaéta upami anjeun ati-ati dina prosés panyabutan, anjeun tiasa leres-leres nganggo deui Bike Grips. Ngan émut pikeun pariksa aranjeunna pikeun kaamanan sateuacan dianggo dina kaayaan anu ekstrim sapertos Mountain Biking.

kacindekan

Kasimpulanana, éta saderhana pisan pikeun ngahapus Bike Grips tanpa motong. Nyatana, ku kasabaran sakedik sareng sababaraha barang rumah tangga biasa anjeun kedah tiasa nyabut Pakem Sapédah anjeun tanpa ngarusak aranjeunna lengkep. Good tuah kalayan salah sahiji metodeu anu anjeun anggo sareng tunggang aman!

Artikel nu patali


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *