Bosch ngagaduhan sadayana inpormasi anu anjeun kedah terang ngeunaan palatih cuci dina mesin cuci kalayan cara anu leres. Beberesih trainers ku leungeun téh gawé teuas, utamana lamun aranjeunna beurat patri jeung katutupan ku leutak, tapi lolobana jalma teu sadar yén éta téh sampurna oke keur nyeuseuh loba tipena béda trainers dina mesin cuci jeung hasil hébat. Dina pituduh ieu kami parantos ngajelaskeun jinis bahan palatih naon anu cocog pikeun dikumbah dina mesin cuci sareng parantos ngalebetkeun pituduh léngkah-léngkah anu ngajarkeun anjeun cara anu leres pikeun ngumbah palatih anjeun dina mesin cuci. Tempo deui

Dupi abdi tiasa nyeuseuh trainers abdi dina mesin cuci?

Sapatu anu didamel tina produk sasatoan sapertos kulit atanapi suede tiasa ngadukung karusakan cai nalika dikumbah dina mesin cuci. Di sisi anu sanés, palatih anu didamel tina bahan sintétik sapertos nilon sareng poliéster langkung awét sareng ku kituna tiasa tahan sababaraha cuci dina mesin cuci. Sanajan kitu, éta pohara penting pikeun turutan parentah kapanggih dina labél perawatan napel trainers Anjeun, nu bakal nangtukeun naha trainers anjeun cocog pikeun dikumbah dina mesin cuci atawa henteu. Upami labél perawatan dina palatih anjeun nyarankeun henteu nyeuseuh mesin, maka metode cuci alternatif bakal disarankeun, sapertos cuci tangan. Tempo deui

Step by step pituduh

Turutan pitunjuk léngkah-léngkah di handap pikeun ngumbah palatih dina mesin cuci anjeun kalayan leres. Tempo deui

Lengkah hiji

Cabut tali tina palatih anjeun sareng gosok kaleuwihan leutak atanapi kokotor tina permukaan nganggo sikat huntu anu lami atanapi sikat kawat. Ieu bakal ngidinan mesin cuci pikeun ngabersihan sagala kokotor sésana dina trainers Anjeun leuwih éféktif.

Lengkah kadua

Ideally nempatkeun trainers anjeun sarta tali na di jero kantong nyeuseuh lajeng nempatkeun ieu dina drum mesin cuci. Ieu bakal nyegah trainers ti jadi trapped dina jero kendang, utamana antara segel panto karét.

  • Mésér ayeuna

Lengkah tilu

Pikeun ngurangan bising ti palatih banging ngalawan kendang, éta sasaena pikeun nambahkeun sababaraha anduk kana kendang sapanjang kalawan trainers Anjeun. Ieu bakal ngabantosan ngalembutkeun dampak palatih anu nabrak kendang ku nyayogikeun lapisan panyalindungan.

Lengkah kaopat

Cuci palatih anjeun nganggo suhu cai tiis pikeun nyegah warna luntur sareng ngaluarkeun getih. Sajaba ti, make detergent warna kualitas luhur, nu kudu ditambahkeun kana kendang dina bal dosing jeung trainers Anjeun sateuacan dimimitian nyeuseuh.

  • Program mesin cuci

Dupi abdi tiasa garing trainers abdi dina dryer tumble?

Saatos ngumbah palatih anjeun dina mesin cuci, sigana pisan pikabitaeun pikeun ngasongkeun aranjeunna langsung dina mesin pengering supados gancang garing. Najan kitu, urang bakal pisan mamatahan ngalawan ieu , sabab panas ti dryer tumble bisa ngabalukarkeun karuksakan considerable ka trainers ku ngalembereh lem, ninggalkeun aranjeunna rentan ka pegatna. Ideu anu langkung saé nyaéta ngeringkeun palatih anjeun di luar, salami teu hujan! Ieu ogé bakal mastikeun yén palatih anjeun digaringkeun dina bentuk anu leres supados aranjeunna tetep teu nyaman dianggo. Tempo deui

tips cuci mangpaat séjén sarta informasi

Ieu sababaraha tip sareng naséhat anu langkung mangpaat ngeunaan cara ngahontal hasil anu sampurna sareng mesin cuci Bosch anjeun unggal waktos. Tempo deui

simbol mesin cuci dipedar

Panggihan bédana sareng hartos antara seueur simbol cucian anu béda nalika kami ngajelaskeun sadayana di dieu.

  • Diajar deui

Tingali rentang mesin cuci kami

Tingali kana rentang mesin cuci kami sareng mendakan langkung rinci kalayan pituduh produk interaktif kami.

  • Panggihan deui

simbol mesin cuci jeung setelan

Kalayan pituduh mesin cuci kami, kami bakal ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang pikeun ngajantenkeun cuci saderhana.

  • Diajar deui

Peryogi bantosan sareng mesin cuci anjeun?

Ngabéréskeun kasalahan gancang kalayan pituduh mandiri kami pikeun nyéépkeun mesin cuci anjeun sareng jalan.

  • Meunang rojongan
Taros Kami Naha anjeun peryogi bantosan sareng dukungan langkung seueur? Tim layanan palanggan kami bakal tiasa nyayogikeun bantosan anu anjeun peryogikeun.

  • Taros Kami
jasa ngalereskeun Kudu mesen perbaikan? Teu masalah. Urang tiasa ngatur hiji insinyur pikeun ngalereskeun alat Anjeun, duanana asup jeung kaluar tina jaminan.

  • jasa ngalereskeun
Buku pituduh Upami anjeun peryogi bantosan sareng dukungan anu khusus pikeun modél alat Bosch anjeun, manual instruksi anjeun mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun mendakan inpormasi ieu.

  • Buku pituduh
suku cadang jeung asesoris Milarian suku cadang asli sareng mésér asesoris anu diuji sareng disatujuan sareng produk perawatan pikeun alat-alat Bosch anjeun di toko Bosch.

  • Pilarian suku cadang
  • Toko Bosch

Miluan buletin kami Kéngingkeun ideu hiasan bumi pangsaéna, naséhat DIY sareng inspirasi proyék langsung kana koropak anjeun! Hatur nuhun pikeun ngadaptarkeun Realhomes. Anjeun bakal nampi email verifikasi sakedap deui. Aya masalah. Mangga segerkeun kaca sareng cobian deui. Upami anjeun ningali kumaha cara nyeuseuh palatih, sigana aranjeunna leres-leres peryogi cuci. Leres yén palatih – sareng sapatu sacara umum – henteu kedah ngabersihkeun ampir saloba baju anjeun, tapi nganggo biasa nyababkeun sapatu anu katingali (sareng bau) kirang seger. Sateuacan anjeun mikirkeun palatih anjeun dina mesin cuci pangsaéna, pikir dua kali. Meunang eta salah jeung anjeun bakal wreck aranjeunna; sareng upami anjeun nyeuseuh aranjeunna kusabab lepat sareng anjeun ngarep-ngarep bursa, perhatoskeun: nempatkeun éta dina mesin cuci ampir pasti bakal ngabatalkeun jaminan anjeun. Anjeun ogé kedah ati-ati supados henteu ngarusak mesin cuci anjeun (langkung seueur ngeunaan éta engké). Untungna, kalawan saeutik pangaweruh-kumaha, Anjeun bisa meunangkeun trainers anjeun seger jeung beresih deui. sneakers dina kantong bolong dimuat kana mesin cuci - amazon (Kredit gambar: Vivifying di Amazon)

Kumaha carana ngumbah trainers: nasihat ahli

Hal anu paling penting pikeun émut nyaéta yén diajar kumaha carana nyeuseuh palatih béda sareng diajar kumaha cara nyeuseuh sacara umum. Anu mimiti, anjeun kedah terang naon palatih anjeun didamel. Para ahli di Bosch (muka dina tab anyar) ngajelaskeun yén ‘sapatu anu didamel tina produk sato sapertos kulit atanapi suede tiasa ngadukung karusakan cai nalika dikumbah dina mesin cuci. ‘Di sisi séjén, trainers nu dijieun tina bahan sintétik kawas nilon jeung poliéster leuwih teuas-ngagem sahingga bisa tahan sababaraha washes dina mesin cuci.’ Kadua, anjeun kedah mutuskeun naha palatih cuci dina mesin cuci cocog pikeun anjeun, atanapi naha éta langkung saé pikeun tetep cuci tangan. Sacara umum, palatih kanvas sareng palatih anu didamel tina lawon padet anu sanés tiasa dianggo dina mesin cuci. Tapi upami palatih anjeun didamel tina bolong, atanapi gaduh tékstur anu luhur, anjeun tiasa mendakan yén cuci tangan bakal masihan hasil anu langkung saé. Ayeuna, patarosan anu ageung nyaéta kumaha carana ngumbah palatih dina mesin cuci. Upami anjeun nekad pikeun nempatkeun éta dina mesin cuci, kami nyarankeun heula pariksa naha produsén nyarankeun éta (Nike sareng Adidas umumna henteu). Upami anjeun ngacungkeun jempol, kasalahan pangbadagna anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta ngan ukur ngasupan aranjeunna. Mimiti, anjeun kedah nyiapkeun aranjeunna – sareng mesin cuci. Kieu carana:

  1. Mimitian ku miceun laces, lajeng sagala kokotor, batu atawa nanaon nyangkut kana dampal suku ku sikat lemes lajeng kaen beueus. Naha ngalakukeun ieu? Karikil anu nyimpang tiasa ngarusak mesin cuci, sareng langkung bersih palatih nalika aranjeunna lebet, langkung bersih aranjeunna nalika kaluar. Para ahli di Persil (muka dina tab anyar) ngajelaskeun leuwih: ‘Nyingkirkeun saloba kokotor sabisa-bisa pikeun ngamimitian bakal nyegah salah sahiji eta seeping salajengna kana lawon atawa nyieun cai cuci Anjeun teuing bécék.’
  2. Salajengna, muatkeun mesin cuci nganggo anduk atanapi jins anu lami, teras lebetkeun palatih dina kantong sapatu anu dirarancang pikeun lebet kana mesin (muka dina tab énggal). Ieu bakal ngirangan dampak pelatih dina kendang mesin cuci. Milih hiji siklus hipu sarta speed spin slow pikeun ngaleutikan karuksakan, teuing. Henteu tiasa nyandak kantong pelatih? Kantong lawon kalayan dasi luhur bakal dilakukeun. Atawa, lamun teu boga kantong sapatu, Anjeun bisa ninggalkeun tali dina sapatu jeung bubu dina panto anjeun nutup eta. Ieu, ogé, bakal ngeureunkeun palatih ti bashing ngalawan kendang nalika eta spins.
  3. Rék maénkeun éta aman? Saatos anjeun ngaleungitkeun kokotor permukaan, campur deterjen cuci dina cai haneut teras nganggo sikat huntu pikeun ngagosok sacara lembut kana palatih, mimitian ti jero, sateuacan ngalih ka dampal. Nyegerkeun campuran cai sareng detergent sareng tackle bagian luhur sapatu. Ngusap kaleuwihan ku e-lawon (muka dina tab anyar).
  4. Sedengkeun pikeun drying trainers anjeun, ieu, teuing, penting: ulah nempatkeun aranjeunna dina dryer tumble. Iwal, tangtosna, anjeun resep sapatu anjeun dua ukuran leuwih leutik sarta misshapen. Gantina, tinggalkeun aranjeunna ka hawa-garing dina tempat anu haneut, garing sareng – upami di luar – tempat rindang (urang ngan ukur nempatkeun aranjeunna dina sinar panonpoé langsung upami aranjeunna bodas sadayana. Upami anjeun hoyong nyepetkeun prosés pengeringan, dehumidifier) bakal mantuan; lamun henteu, eusian palatih ku kertas (jeung ganti jadi kertas seger unggal sababaraha jam).
  5. Pelatih masih bau saatosna? Sprinkle baking soda di jero aranjeunna sarta ninggalkeun aranjeunna sapeuting. Isukna, goyangkeun aranjeunna sareng anjeun kedah angkat.

Sakapeung, anjeun bakal mendakan yén palatih anu kotor pisan bakal ngantunkeun tanda dina kendang mesin cuci anjeun. Tong hariwang, ieu sanés permanén – anjeun kedah terang kumaha ngabersihan mesin cuci saatosna. Tip luhur: Entong nganggo seueur deterjen dina mesin cuci anjeun nalika ngumbah palatih. Aranjeunna condong nyieun jumlah kaleuleuwihan busa, nu bisa ngabalukarkeun mesin cuci anjeun malfungsi pertengahan siklus. Anggo sakitar sapertilu tina jumlah deterjen normal anu anjeun anggo, langkung saé bubuk sanés cair. palatih biru dikumbah ku sikat - pink mujijat sapatu cleaner (Kredit gambar: Pembersih sapatu Pink Miracle)

Kumaha carana ngumbah trainers: ku leungeun

Kumaha carana ngumbah trainers aman? Ngalakukeunana ku tangan mangrupikeun cara anu pangsaéna, boh pikeun palatih sareng mesin cuci anjeun. Ieu kumaha carana ngumbah palatih ku leungeun:

  1. Campur mangkok leutik soda bikarbonat sareng cai sakedik dugi ka ngabentuk némpelkeun. Alternatipna anjeun tiasa nganggo odol pemutihan anu murah.
  2. Ngagunakeun sikat huntu heubeul atawa (bersih) sikat beberesih sapatu, tuang némpelkeun kana trainers, duanana di jero jeung kaluar. Ninggalkeun sababaraha jam. Pikeun noda bandel, paké bubuk panghapus noda khusus sapertos Vanish Oxi Advance (muka dina tab énggal) atanapi témpél sapertos Pink Miracle Shoe Cleaner (muka dina tab énggal).
  3. Eusian bak mandi anjeun nepi ka saparapat ku cai haneut; bilas sneakers vigorously dina bak, aiding nu rinsing ku cai tina ketok atawa pancuran.
  4. Wring aranjeunna kaluar saloba mungkin (gampang ku flexi-sole atanapi knitted) trainers. Hawa di luar dina cuaca garing sahenteuna sahenteuna dua dinten – 72 jam pangsaéna.
sapatu ténis plimsolls bodas ngagantung dina garis - GettyImages-122667282 (Kredit gambar: Getty)

Kumaha garing trainers

Ayeuna anjeun terang kumaha carana ngumbah palatih tanpa ngarusak aranjeunna, kami bakal ngiringan anjeun ngagaringkeunana. Sapertos ngumbah, pastikeun anjeun maca labél perawatan pikeun tindakan anu pangsaéna. Jarang pisan mendakan sapasang palatih anu tiasa lebet dina mesin pengering tanpa aya akibat, janten urang bakal lepat dina sisi ati-ati sareng nyarankeun anjeun ngagantungkeun sapatu anjeun ka hawa garing, ngahindarkeun sinar panonpoé langsung pikeun ngajaga warna. Upami anjeun henteu gaduh aksés ka luar, gantungkeunana di tempat garing anu haneut sareng jandela muka. Nyokot diri anjeun hiji airer baju hébat ti pituduh pembeli urang. Ahli Laundrapp (muka dina tab anyar) ogé nyarankeun, ‘Upami anjeun buru-buru nganggo deui, cobian isina ku anduk kertas anu bersih pikeun nyerep Uap.’

Naha kuring kedah ngumbah palatih dina siklus tiis?

Henteu ogé. Anjeun meureun geus maca online yén trainers kudu dikumbah dina tiis, tapi ieu teu bener bener. Kanyataanna, nyeuseuh tiis téh kacida saperti teu mirip meunang leupas tina noda tangguh. Sakumaha aturan umum, upami palatih anjeun bodas, aranjeunna tiasa aman dikumbah dina siklus 40 ° C. Upami warnana caang atanapi poék, langkung saé tetep dina suhu 30 ° C.

Naha anjeun tiasa ngumbah palatih Nike dina mesin cuci?

Nike teu nyarankeun ngumbah trainers maranéhanana dina mesin cuci. Najan kitu, urang boga – kalawan hasil dicampur. Masalah pangbadagna kalayan ngumbah Nikes dina mesin cuci teu yén maranéhna bakal ruksak, tapi maranéhna moal merta kaluar loba cleaner ti saméméhna. Ieu hususna lumaku pikeun rentang Flyknit jeung nanaon dijieun tina lawon tékstur. Ieu pangalusna dikumbah ku leungeun.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *