Windows 8.1

Dina Windows 8.1, anjeun mimitina nyangkut Internet Explorer salaku browser standar. Pindahkeun éta ku muka bar Charms sareng ngaklik ikon Setélan. Dina panel Setélan, buka Robah Setélan PC > Pilarian sareng aplikasi > Defaults . Ti dieu, prosésna sami sareng Windows 10. Pilih standar ayeuna pikeun browser wéb sareng robih kana browser anu anjeun pikahoyong. Trik anu sami tiasa dianggo pikeun panyungsi sanés. Dina Opera, klik ikon hamburger di katuhu luhur. Klik link pikeun Pindah ka setelan browser pinuh . Gulung ka handap kaca ka bagian pikeun browser Default teras klik tombol pikeun Jieun standar. Dina browser Brave, klik ikon hamburger sareng angkat ka Setélan. Dina bagian Mimitian dina layar Setélan, klik tombol pikeun Jieun standar. Sareng dina browser Vivaldi, klik ikon setélan di belah kénca juru handap layar. Dina bagian Umum, klik tombol pikeun Setel salaku standar. Unggal komputer sareng alat sélulér hadir sareng browser wéb standar. Windows 10 sareng 11 nganggo Edge, sedengkeun alat Apple ngajalankeun Safari. Dina Android, standarna tiasa janten Google Chrome, browser Internet Samsung, atanapi anu sanés, sapertos browser Android stock anu umum dina modél anu langkung lami. Nanging, anjeun henteu kedah lengket kana standar éta. Ku cara ngarobah éta, link atanapi file basis wéb anu anjeun pilih bakal dibuka dina panyungsi pilihan anjeun. Kieu kumaha carana ngadamel saklar pikeun unggal jinis sistem operasi sareng platform.

Disetél ku Browser

Ieu léngkah munggaran anu anjeun kedah cobian. Samemeh napigasi ka setelan aplikasi dina komputer Windows atawa macOS Anjeun, Anjeun bisa muka browser nu Anjeun hoyongkeun tur nyetel eta salaku standar. Jang ngalampahkeun ieu dina Google Chrome, klik ikon tilu titik di katuhu luhur sareng angkat ka Setélan> Browser Default . Klik tombol pikeun Jieun standar. Dina Firefox, klik ikon hamburger di katuhu luhur tur pilih Setélan. Dina bagian Umum, klik Jieun standar . Dina Microsoft Edge, klik ikon tilu titik di katuhu luhur sareng angkat ka Setélan> browser Default . Klik tombol pikeun Jieun standar.

MacOS

Ngarobih browser standar dina Mac gancang sareng henteu aya rasa nyeri. Dina Mac anjeun, klik menu Apple di belah kénca luhur layar, buka System Preferences, teras klik ikon Umum. Dina layar Umum, klik kotak turun-handap di gigireun browser wéb Default sareng robih pilihan kana program anu dipikahoyong.

Windows 10

Jeung Windows 10, Microsoft ngaganti Internet Explorer jeung Tepi, nu narima overhaul basis Chromium dina 2020. Alami, Microsoft nyarankeun nu lengket jeung browser sorangan, tapi anjeun bisa ngarobah standar. Arahkeun ka Setélan > Aplikasi > Aplikasi Default . Gulung ka handap daptar aplikasi teras klik hiji pikeun browser wéb. Pilih ti antara Firefox, Chrome, atawa program séjén nu geus dipasang atawa nu bisa Anjeun undeur ti Microsoft Store.

ios sareng iPadOS

Baheula, Apple nyegah anjeun ngagentos browser standar dina iPhone atanapi iPad anjeun, tapi éta dirobih ku iOS 14 sareng iPadOS. Pikeun ngalihkeun standar tina Safari ka browser anu sanés, angkat ka Setélan. Gesek ka handap sareng pilih browser anu anjeun pikahoyong-Chrome, Firefox, Edge, atanapi anu sanésna. Ketok entri pikeun Default Browser App tur pilih browser nu Anjeun hoyong pake.

Android

Pikeun nyetél Google Chrome salaku browser wéb standar dina Android, anjeun kedah ngalangkungan setélan telepon. Setélan ieu bakal béda-béda gumantung kana produsén, tapi anjeun umumna tiasa gesek ka handap ti luhur layar sareng ketok ikon gear pikeun asup ka menu Setélan. Pilarian pilihan anu nyarios Aplikasi atanapi Aplikasi & Bewara. Ketok setelan kanggo aplikasi Default. Ketok entri pikeun Éntri aplikasi Browser tur pilih Chrome salaku standar anyar anjeun. Pikeun nyetel Firefox salaku browser standar, ketok ikon tilu titik di pojok katuhu handap aplikasi tur pilih Setélan. Dina layar Setélan, hurungkeun saklar pikeun Setel salaku browser standar . Upami jandela muncul naroskeun upami anjeun hoyong nyetél Firefox salaku aplikasi browser standar anjeun, pilih Firefox teras ketok Setel salaku standar. Upami teu kitu, ketok éntri pikeun aplikasi Browser sareng robih standarna ka Firefox. Pikeun Edge, ketok ikon tilu titik sareng pilih Setélan. Gesek ka handap layar Setélan teras ketok Setel Microsoft Edge salaku standar . Jandéla muncul naros upami anjeun hoyong nyetél Microsoft Edge salaku browser standar anjeun. Ketok tombol pikeun Sumuhun, hayu urang ngalakukeun eta . Dina layar aplikasi Default, pilih Aplikasi Browser sareng pilih Edge salaku standar anyar. Pikeun panyungsi Android anu sanés sapertos Brave, Opera, Vivaldi, sareng DuckDuckGo, navigasi langsung ka layar aplikasi Default dina Setelan. Ketok entri pikeun aplikasi Browser sareng robih standar kana browser anu anjeun pikaresep. Éta tindakan ngarobih standar pikeun kalolobaan file anu aya hubunganana sareng browser, kalebet HTM, HTML, HTTP, sareng HTTPS. Nanging, sababaraha file anu aya hubunganana sareng wéb masih aya hubunganana sareng Microsoft Edge. Pikeun pinuh pindah, gulung ka handap layar tur neangan ekstensi sejen, kayaning SHTML, XHT, XHTML, jeung FTP. Klik extension husus diantara ieu tur pilih browser pikaresep Anjeun tina daptar.

Windows 7

Microsoft lirén nawiskeun apdet kaamanan Windows 7 dina Januari 2020, janten anjeun kedah mertimbangkeun ningkatkeun ka OS anu langkung modern sareng aman. Upami teu kitu, Internet Explorer mangrupikeun panyungsi standar, sanaos prosés ngarobih éta béda sareng Windows 10 sareng 8.1. Buka Panel Kontrol dina panempoan ikon, angkat ka Program Default , teras klik tautan kanggo Setel program standar anjeun. Pilih browser anu anjeun hoyong pake salaku standar. Status nunjukkeun yén browser standar anyar ayeuna gaduh X tina sajumlah standar. Pencét Setel program ieu salaku standar , sareng statusna kedah robih nunjukkeun yén browser ngagaduhan sadaya standar na.

Windows 11

Pikeun Windows 11, Edge mangrupikeun standar. Mimitina, Microsoft ngajantenkeun jalma hésé ngarobih standar kana browser anu béda. Tapi saatos seueur keluhan, perusahaan ngagampangkeun prosésna. Pikeun ngarobah standar, buka Setélan > Aplikasi > Aplikasi Default . Gulung ka handap layar tur pilih browser nu Anjeun hoyong setel salaku standar. Klik tombol pikeun Setel standar. Dina panel Setélan , pilih Dina ngamimitian . Pilih Teruskeun dimana anjeun antepkeun pikeun mulangkeun sési browsing saméméhna, ngamuat sadaya tab sareng windows anu dibuka nalika terakhir anjeun nganggo Chrome.
Pilih Homepage sareng menu turun-handap windows anyar sareng pilih URL Adat .
Pilih menu hamburger di pojok katuhu luhur Firefox sareng pilih Pilihan tina menu turun-handap.

Kumaha Ngarobih Halaman Mimitian Firefox

Anjeun oge bisa ngasupkeun about:preferensi dina palang alamat pikeun ngakses setelan Firefox.
Gulung ka handap ka bagian Penampilan sareng pilih togél tombol Tembongkeun bumi pikeun ngaktifkeunana (upami éta henteu acan diaktipkeun). Pilih Kaca tab anyar dina Setélan pikeun ngontrol halaman naon anu dipidangkeun Edge nalika tab énggal dibuka.
Asupkeun URL nu dipikahoyong, teras pilih Tambahkeun .
Alternatipna, gulung ka handap ka bagian Mimitian teras pilih Buka halaman khusus atanapi set halaman pikeun nunjuk halaman mana anu anjeun hoyong buka nalika anjeun muka Chrome.
Versi ahir Internet Explorer ngidinan Anjeun pikeun nyetel kaca imah custom.

  • Chrome: Dina menu tilu titik, pilih Setélan . Aktipkeun Témbongkeun tombol imah . Pilih Lebetkeun alamat wéb khusus sareng lebetkeun URL.
  • IE 11: Pilih gear Setélan tur pilih pilihan Internet . Lebetkeun URL dina bagian halaman Utama . Pilih Mimitian ku halaman utama .
  • Tepi: Buka menu tilu titik > Setélan > Dina ngamimitian > Buka kaca atawa kaca spésifik > Tambahkeun kaca anyar . Lebetkeun URL tur pilih Tambahkeun .

Pindah ka tab Umum sareng, dina bagian Halaman Utama , lebetkeun URL anu anjeun hoyong setel salaku halaman bumi anjeun.
Pilih Lebetkeun alamat wéb khusus sareng lebetkeun URL kanggo halaman bumi anu dipikahoyong.
Lebetkeun URL kanggo halaman bumi anu dipikahoyong, teras pilih Tambah .
Gulung ka handap ka bagian Dina ngamimitian tur pilih Buka kaca husus atawa susunan kaca .
Ketik URL pikeun halaman bumi anu anjeun pikahoyong. Parobihan disimpen sacara otomatis, janten anjeun tiasa nutup setélan Firefox.

Kumaha Ngarobah IE 11 Startup Page

Browser standar pikeun Windows 10, Microsoft Edge, ngagampangkeun ngadalikeun halaman atanapi halaman naon anu dimuat nalika ngamimitian.
Pindah ka jandela kénca teras pilih Dasar . Pikeun muka sababaraha kaca dina tab misah, lebetkeun unggal URL dina garis misah.

Kumaha Nyetél Halaman Utama pikeun Browser Opera

Pilih O di belah kénca juru luhur browser teras pilih Setélan tina menu turun-handap.
Pilih Setélan tina ménu turun-handap.
Pilih gear Setélan di pojok katuhu luhur IE 11 sareng pilih pilihan Internét tina ménu turun-handap.
Pilih tilu titik di pojok katuhu luhur Edge.
Artikel ieu ngécéskeun kumaha cara ngarobah halaman utama sareng paripolah ngamimitian dina Windows 10, Windows 8, sareng Windows 7 nganggo Google Chrome, Firefox, Opera, Edge, sareng Internet Explorer 11.

Gulung ka handap ka bagian Firefox Home Content pikeun ngaluyukeun halaman utama Firefox standar. Anjeun ogé tiasa angkat ka setélan Opera nganggo potong kompas keyboard Alt + P .
Pilih tilu titik di pojok katuhu luhur Chrome sareng pilih Setélan tina ménu turun-handap.
Paripolah ngamimitian Mozilla Firefox dikontrol ngaliwatan preferensi browser.

Kumaha Ngarobih Halaman Utama Google Chrome

Opera nawiskeun anjeun pilihan pikeun ningalikeun antarmuka Speed ​​​​Dial atanapi halaman anu anjeun pilih unggal waktos aplikasi ngamimitian.
Pindah ka jandela kénca tur pilih Imah .
Setel halaman asal anjeun dina ampir sadaya browser
Seueur panyungsi wéb pikeun Windows nyayogikeun pilihan pikeun nunjuk halaman wéb naon waé salaku halaman bumi anjeun. Dina Google Chrome, anjeun tiasa milih hiji atanapi sababaraha halaman pikeun diluncurkeun nalika ngamimitian:

Kumaha Ngarobih Halaman Utama pikeun Microsoft Edge

Dina bagian Ngamimitian , pilih Mimitian ku kaca imah .
Pilih Buka kaca atawa kaca husus , terus pilih Tambah kaca anyar .


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *