Napigasi pos

Kami nuju usum liburan sareng seueur jalma ngayakeun rapat-rapat anu kalebet pot luck atanapi tuangeun tuangeun. Sanggeus ilubiung dina loba pot luck dinners salila sababaraha taun, Kuring geus diajar sababaraha do’s jeung don’ts on cara ngangkut crock pot Anjeun. 1. Cabut colokan. Leres, anjeun kedah cabut panci tina stop kontak sateuacan anjeun badé angkat sareng angkat ka kamar. Kagagalan pikeun cabut colokan bakal ngakibatkeun whiplash kawas pangalaman jeung poténsi dahareun panas splashed sakuliah. Teu senang pikeun ngabersihan jeung kirang senang nungkulan kaduruk tingkat kamar darurat. 2. Coil up ari. Kalolobaan cookers slow boga ari pondok. Ieu rékayasa ngahaja. Désainer alat dapur henteu hoyong anjeun manjangkeun kabel listrik sapanjang rohangan. Tapi, ari anu paling pondok tiasa janten bahaya tripping upami anjeun mawa pot anu panas sareng beurat sareng buru-buru angkat ka mobil. Kuring parantos nganggo karét pita, dasi seleting plastik, sareng tali kantong roti kawat pikeun ngamankeun ari. Brownies Natal jeung coklat bodas lebur dina pot crock na sprinkles 3. Lamun dahareun anjeun pisan soupy, abdi nyarankeun nempatkeun lapisan bungkus plastik leuwih luhureun pot, handapeun tutup. Ieu bakal nulungan nyegah sup ti slopping kaluar ngaliwatan ujung pot anjeun sarta onto mobil anjeun, karpét atawa ucing. 4. Sababaraha pot hadir kalawan band elastis nice dirancang pikeun Hook ti hiji cecekelan, leuwih tutup sarta ngagantelkeun kana cecekelan dina sisi sabalikna. Ieu tiasa dianggo saé pisan pikeun ngamankeun tutupna tina leupas salami perjalanan anjeun. Mun cooker Anjeun teu datang jeung hiji, Abdi nyarankeun locating hiji atawa dua tambahan karét band badag tur fashioning sistem kaamanan sorangan. 5. Kuring boga cooker slow nu ogé datang dilengkepan bisi insulated. Kompor disimpen dina wadahna anu haneut sareng seleting. Ieu ngabantuan ngandung sagala spills anu bisa lumangsung salila perjalanan. Éta nyayogikeun tempat pikeun nyimpen sendok kuring. Leuwih hade tinimbang nempelkeun sendok dina saku tukang kuring. Naon solusi komérsial anu saé pikeun ngabantosan anjeun ngangkut pot crock anjeun ka tuangeun sareng rapat! Crockpot Cozy Tungtung 6. Kuring geus dipaké anduk dapur ditempatkeun leuwih tutup tina crock pot jero kasus insulated mun sop up kaleuwihan cairan nu bisa seep kaluar tina handapeun si Udung nalika kuring nyandak péngkolan teuing gancang. 7. Upami anjeun teu gaduh kasus insulated snazzy, ulah salempang. Lamun bener kana jahit, Anjeun bisa nyieun desain sorangan. Ukur sabudeureun pot jeung inget pikeun nambahkeun spasi tambahan pikeun leuwih kuir pikeun ngamankeun kasus kalawan sababaraha Velcro atanapi snaps. 8. Mun anjeun teu seamstress a, manggihan kotak kardus anu cukup badag pikeun pot diuk di jero. Upami kotakna rada ageung, lebetkeun anduk di pinggiran. Ieu fungsi pikeun cushion pot ti ngageser salian pikeun ngumpulkeun rembesan disebut tadi. Hidangan crockpot favorit kuring: Crockpot Barbecue Meatballs ti www.ApronFreeCooking.com Slow Cooker Sapi Stew jeung Biskuit Crock Pot Kentang Panggang 3 sapi stew Slow Cooker Chili Jeruk Nipis Hayam ti ApronFreeCooking.com 9. Solusi sejen pikeun perjalanan panjang nyaeta nempatkeun cooker slow anjeun dina cooler piknik. Insulasi tambahan bakal ngabantosan tuangeun haneut salami drive. The coolers kalawan gagang tarik bakal mangpaat ogé lamun nuju ka pihak gerbang buntut jeung kudu parkir sababaraha jarak ti festivities. Tong hilap mawa kabel extension. 10. Teundeun pot crock di lantai atawa di wewengkon kargo wahana Anjeun. Beungeut datar nyadiakeun footing hadé ti korsi. Ogé, éta gampang pikeun ngabersihan rohangan lantai ti kudu jéntré upholstery kandaraan lamun kacang dipanggang tip leuwih. Transporting dahareun ka gathering a tiasa bersih, aman tur efisien lamun nyandak sababaraha moments mertimbangkeun rupa bumi jeung métode bungkusan. Sababaraha pancegahan, pita karét sareng bungkus plastik sakedik tiasa jauh pikeun ngajaga sanity anjeun ogé ngamungkinkeun resep karesep anjeun dugi ka tuang. Sakali anjeun terang kumaha ngangkut pot crock anjeun, anjeun bakal iinditan dina gaya. ngangkut pot crock anjeun ngagunakeun Crockpot Cozy - view luhur ti www.apronfreecooking.com

Turutan ApronFreeCooking:

Facebook Pinterest Twitter – @ApronFreeCook Sedap Instagram Tulisan ieu tiasa ngandung tautan afiliasi. Henteu aya biaya tambahan anu disalurkeun ka anjeun upami anjeun ngaklik tautan dina tulisan ieu. Sakur artos anu didamel tina komisi ngabantosan abdi nutupan biaya ngajaga halaman wéb ieu. Museurkeun salah sahiji buku gambar di luhur? Anjeun tiasa mésér di Amazon Ieuh.

Napigasi pos


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *