Léngkah kadua badé pipis kusabab éta pot tèh anu kuring damel ngeusian kandung kemih kuring. Upami anjeun mendakan masalah kutub tenda, aya sababaraha cara pikeun ngalereskeun kaayaan éta. Bohong di tenda kuring sanggeus sapoé Ngabuburit ngaliwatan hujan di Yukon jeung nyoba cageur tina sirah tiis tur muriang, Kuring leungit dina buku kuring nalika sora cracking abruptly woke kuring kaluar tina rélaxasi kuring. Kuring diuk pikeun manggihan sumber sora jeung nempo tiang tenda kuring geus snapped dina sudut 90-derajat. Peuting kuring karék ngaléos. Ténda énggal anu diuji saé henteu pernah gagal Natalie salami perjalanan na. Levi Boughn

  • Masalah mékanis

Kalayan perbaikan ahir kuring, kuring kedah ngahijikeun dua bagian supados kuring henteu tiasa leres ngabungkus tenda kuring. Kutub éta nyangkut satengah meter di tukangeun sapédah kuring dugi ka kuring dugi ka bumi babaturan di Kolombia dimana kuring ngagaduhan tenda énggal ngantosan kuring, anu parantos dicoba sareng diuji mangtaun-taun. Sareng anjeun henteu terang éta – salami perjalanan kuring, éta tenda henteu kantos pegat. Lamun putus aya di tengah bagian kutub, coba sarta ngagunakeun stake tenda cadang salaku splint sarta meungkeut ka kutub rusak Anjeun pageuh ngagunakeun naon anjeun tiasa, sanajan kuring nyarankeun tape na lem combo. Upami istirahatna aya dina gabung, anjeun tiasa nyobian ngadamel saku anu cukup kuat pikeun dianggo deui, tapi kuring nyarankeun ngahijikeunana sacara permanén dina cara anu sami sareng sateuacana. Tangtosna, éta tiasa janten teu kuat, tapi bakal langkung kuat. Naon anu kuring atos dilakukeun pikeun kahiji kalina ieu pisan cavewoman-esque. Kuring nyokot salah sahiji patok tenda mah teu kapake jeung nyangkut eta dina kutub – squeeze éta kedap, tapi pas. Pikeun ngurus pancing anu aya di tungtung patok, kuring ngagedor-gedorkeun kana batu nepi ka pancingna dicabut. Untungna, ieu ogé didamel janten ultralight sahingga éta gampang dilakukeun. Saatos éta, kuring nyangkut patok dina tihang, nempatkeun tenda kuring deui babarengan, sareng nyusup kana kantong bobo kuring pikeun haneut sareng garing. Natalie Corbett

  • Dinamo Jenny

Ayeuna kandung kemih kuring kosong, kuring tiasa ngerjakeun ngalereskeun éta tiang tenda. Kuring panginten ieu sapertos dokter ngalereskeun tulang anu patah: sakapeung anjeun tiasa nyaimbangkeun ti luar tapi dina waktos sanés anjeun peryogi sababaraha baja di jero janten tulang anyar. Janten kuring ningali alat kuring pikeun milarian naon anu kuring tiasa dianggo pikeun nguatkeun naon anu rusak. Sababaraha odds na tungtung I diteundeun kalawan kuring dina éta wisata panjang éta tape athletic, Krazy lem jeung sikat, sarta sababaraha dasi pos. Upami anjeun panginten mesen tenda ieu mangrupikeun hiji-hijina kasalahan anu kuring lakukeun, anjeun leres-leres salah. Lamun kutub tenda anjeun ngan boga retakan leutik, wrapping eta kalawan pita sarta hardening eta kalawan lem kudu nahan eta babarengan nepi ka anjeun bisa meunangkeun ngagantian. Tapi upami éta istirahat pinuh, maka ukuran anu langkung drastis diperyogikeun. Janten naon léngkah munggaran kuring nalika tihang tenda némpas satengahna? Kuring narik napas jero sareng ngira-ngira kaayaan pikeun mastikeun kasalametan kuring. Teu lila saméméh kuring ninggalkeun AS pikeun Mexico, kuring meunang ide caang ngahubungan ROGC pikeun meunangkeun bagian ngagantian saprak maranéhna boga jaminan alus tur program balik. Kalawan bagian anyar, abdi ditinggalkeun ku bagian kutub cadang nu kuring diteundeun bisi ieu kajadian deui. Anu eta tuh. dua kali. Saban jepret, hujan.

Cara Ngalereskeun Tihang Tenda Rusak

The offending tenda di Alaska Tihang sareng patok unggal jalma béda-béda. Patok kuring kabeneran bentukna pasagi sareng cukup leutik pikeun pas di jero kutub rusak. Upami anjeun henteu, splint atanapi kutub tenda tiasa janten alungan anu pangsaéna. Tenda hadé di Peru Tenda Natalie anu kurang kuat di Taman Nasional Denali. Nalika kuring masih dina tahap perencanaan petualangan kuring dina usum gugur 2016, kuring balanja kanggo peralatan anu bakal nyandak kuring ti Alaska ka Patagonia. A parusahaan gear outdoor reputable (ROGC) kungsi tenda ultralight anyar, sarta eta seemed sampurna pikeun naon kuring rék ngalakukeun. Salaku tenda anyar, aya sababaraha ulasan, tapi kuring mutuskeun yén ieu mangrupikeun bumi anu cocog pikeun sababaraha taun ka hareup, ngaklik mésér, sareng ngantosan éta dikirim. Kuring jadi fokus kana beurat kuring nyimpen éta kuring teu eureun mikir loba ngeunaan kualitas. Ieu kasalahan munggaran kuring. Tapi kaliwat Natalie teu paduli jeung Natalie hareup bakal mayar harga.

Kumaha Ngalereskeun Tihang Tenda Rusak

  • Ngagantian Tali Kejut Kutub Tenda, Tali Kejut Tenda Kutub: lengkah 1, gambar 1 ti 1Dasi senar ka tungtung kabel shock.String sareng bobby pin bakal dianggo pikeun nyocokeun kabel kejut ngaliwatan kutub. Dasi tali sabudeureun tungtung bobby pin.
  • Potong tali shock ti tungtung kénca potongan kutub kahiji ninggalkeun kamar dina tungtung pikeun knots. Melu potongan pikeun nguji tegangan cord shock.
  • Ukur sareng potong senar ka panjang hiji potongan kutub tenda. Ninggalkeun kabel kejut tambahan dina tungtung ogé bakal ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun tegangan dina kabel kejut engké. Pegatkeun sambungan kutub.Leupaskeun pin bobby na tali ngaliwatan potongan tihang tenda hiji-hiji.
  • Nyocogkeun potongan tungtung kana tungtung kénca ti kutub kahiji. Sakur obyék logam anu panjang, ipis, tiasa dianggo pikeun ngabantosan senar sareng ari ngaliwatan kutub. Pastikeun pikeun ninggalkeun cukup kamar dina unggal tungtung pikeun knots. Ngagantian Tali Kejut Kutub Tenda: lengkah 2, gambar 1 ti 1 Anggo panangan atanapi tang anjeun pikeun rarata pin bobby. Upami kabel kejut teuing ketang, sambungkeun deui kutub sareng saluyukeun panjang kabel kejut antara tungtung kénca tihang kahiji sareng potongan tungtung. Sakali bobby pin ngahontal tungtung sabalikna unggal kutub, lalaunan tarik string pikeun feed tali shock ngaliwatan. The cangreud kudu cukup badag pikeun nyegah ari shock ti slipping ngaliwatan kutub.
  • Sambungkeun kutub tenda.Isi cangreud badag kana tungtung katuhu potongan panungtungan.
  • Leupaskeun ari shock heubeul ti poles tenda.Tie cangreud badag sabudeureun potongan tungtung kutub tenda.
  • Sakali potongan panungtungan geus threaded, untie atawa motong string tina cord cord.Mun kutub Anjeun teu datang jeung sapotong tungtung, ngan dasi cangreud badag dina ari shock. The cangreud kudu cukup badag pikeun nyegah cord shock ti narik ngaliwatan.5. Tetep cekelan pageuh kana éta tali shock, éta dipikawanoh pikeun slipping ngaliwatan ramo Anjeun! 5. Lamun anjeun geus réngsé perbaikan kutub set Anjeun, feed a loop of shock ari ngaliwatan leg hub nepika pokes kaluar ti tengah hub. 6. Dasi kaluar loop a sakali anjeun eupan ari ngaliwatan kutub panungtungan tur sambungkeun ka cap bal. Sakali anjeun ka bumi, hubungi tim layanan palanggan kami. Kabeneran, bagéan kutub bisa diganti ku kituna anjeun teu kudu ngaganti sakabeh set kutub. Anjeun tiasa nelepon kami di 800-997-9301 atanapi anjeun tiasa nyuhunkeun bagean kutub nganggo Formulir Paménta Suku Cadang. hub tilu-pronged ieu dipaké dina loba tenda NEMO tur nyambungkeun ari shock ka hub ngagunakeun klip hideung leutik nu bisa ditarik kaluar tina puseur hub. Hub Tilu Cabang : Keris, Aurora, Hornet, Hornet Elite, Firefly, sareng Dragonfly sadayana gaduh hub ieu. Hiji bagian, kutub lamping tenda, disambungkeun ku klip hideung leutik nu nempel tali shock kana hub.
    1. Paké sabeulah seukeut ka meunang handapeun lip tina hub hideung nutupan pikeun aksés ka ari shock of set kutub Anjeun. Sakuduna pop kaluar tina hub, kami nyarankeun miceun dua sisi. Sakali anjeun gaduh kabel shock anyar, anjeun bakal hoyong turutan arah di luhur pikeun ngarecah set kutub Anjeun. Hadé pisan mun éta tetep diatur ku panomeran bagéan anjeun sarta ngajaga cekelan kedap dina kabel shock. Upami Anjeun gaduh bagean kutub rusak dimana anjeun kudu nyabut ari shock ti hub sentral, Ieu métode pangalusna pikeun meunang hub deui dina urutan. 3. Ngagunakeun ramo atawa pulpen, tarik klip hideung kaluar tina leg hub ngaliwatan Bubuka tengah leutik hub. Klip ieu tiasa sesah ditarik kaluar, janten kami nyarankeun ngagunakeun pulpén pikeun nyorong klip dina hiji sisi tina bukaan hub tengah – ulah sieun nerapkeun tekanan, klipna awét pisan. 2. Leupaskeun ari shock ti klip hideung ku narik eta sagemblengna bebas hub. Ieu bakal ngabantu loosen klip cukup pikeun meunangkeun eta kaluar. Kabeneran, tim kami di dieu di NEMO parantos ngarencanakeun anu paling awon sareng tenda anjeun kalebet splint kutub dina kantong kutub anjeun. Ieu naon anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngaliwat sesa perjalanan anjeun: Dupi anjeun kantos datang deui ka camp sanggeus sapoé panjang dina jalan satapak pikeun manggihan tenda anjeun toppled sarta kutub anjeun nyetel mess of shock cord jeung kutub? Mudah-mudahan jawabanana henteu. Tapi kadang-kadang badai atanapi angin ribut ieu tiasa nyababkeun tol di bumi-jauh-ti-bumi anjeun. Nganggo pulpén atanapi ramo anjeun, damel klip hideung kaluar tina tengah hub nganggo kabel shock. Sakali anjeun nampi bagéan kutub énggal, tuturkeun prosés léngkah-léngkah di handap pikeun ngagentos éta dina set kutub anjeun: Kertas wilanganana tiasa ngabantosan kutub dina urutan, penting pikeun tetep dina urutan anu leres. 3. Labél bagéan kutub anjeun. Anjeun tiasa nyerat nomer dina lambar kertas (atanapi langsung dina kutub sorangan dina spidol) sareng labél kutub sasuai nalika kaluar tina kabel shock. Ieu bakal penting pisan, urutan kutub dina kabel shock teu masalah. 2. Leupaskeun loop cord shock ambéh anjeun bisa kalayan gampang eupan ari shock ngaliwatan kutub. Aya patarosan? Ngahontal Tim Layanan Pelanggan kami di dieu atanapi di 800-997-9301. 7. Screw cap deui kana kutub tungtung. 1. Buka tutup bal tina tungtung kutub pangcaketna ka ruas ruksak. Salajengna, cabut kait tutup bal tina kabel shock.

    Perbaikan di-Imah

    Kalawan ngagunakeun, shock cord bisa leungit élastisitas na kana waktu. Penting pikeun ngapdet kabel kejut dina set kutub anjeun nalika anjeun mimiti perhatikeun fraying, leungitna élastisitas, sareng nalika kutub henteu pas sareng leres. Anjeun tiasa mendakan kabel shock di kalolobaan toko luar atanapi online. Anjeun oge bisa ngahubungan kami langsung pikeun kaperluan shock cord Anjeun. Cabut tutup bal tina kutub sareng cabut tina kabel kejut. 4. Sakali anjeun geus anjog di bagean rusak jeung geus diganti nu rusak jeung nu anyar, Anjeun bisa ngamimitian nyoco tali shock deui ngaliwatan bagéan wilanganana dina urutan bener. 6. Ngagantelkeun klip hideung kana loop nu lajeng narik klip na shock ari balik ngaliwatan hub nepika éta deui dina tempatna. 4. Anjeun lajeng kudu bisa dianggo kaluar cukup tebih mun grab tungtung kalawan ramo Anjeun. 7. Taliti tali shock dimana eta moal deukeut teuing ka tungtung kutub.

  • Paké pita saluran atawa pita perbaikan pikeun ngamankeun splint kutub aman ka set kutub.
  • Parentah husus: Hubs

    Barina ogé, aranjeunna bagja ngabantosan anjeun nyetél kutub anjeun ka fungsi pinuh pikeun petualangan anjeun salajengna. Perbaikan set kutub tiasa rada pikasieuneun upami anjeun henteu pernah ngabongkar hiji sateuacanna, tapi salami anjeun tetep teratur, éta kedah janten prosés anu gampang sareng gancang.

  • Pikeun tutorial gancang, tingali video kami di dieu.
  • Panggihan splint kutub sareng panggihan bagean kutub rusak dina set kutub anjeun.
  • Eupan ari shock ngaliwatan hub sakumaha loop a, lajeng ngagantelkeun klip hideung kana ari shock sarta narik klip deui kana tempat di hub teh.
  • Tali Shock Leupas? Henteu masalah!

  • Anggo set kutub dugi ka anjeun tiasa angkat ka bumi pikeun perbaikan anu langkung jero.
  • Mimiti, tim kami bakal ngirim bagan kutub ku email pikeun ngonfirmasi bagean kutub mana anu anjeun peryogikeun. Bagan ieu ogé tiasa dianggo pikeun tetep teratur saatos anjeun nampi ruas kutub énggal sareng anjeun siap pikeun perbaikan.
  • Geser splint tihang ka luhur tihang nepi ka nutupan ruas tihang rusak.
  • Gently meunang sabeulah handapeun biwir panutup hub tur angkat jang ngaleupaskeun panutup. Cara panggampangna pikeun nyabut klip hideung ieu ku cara: Ukur bagian nu bakal diganti (bagian anyar umumna tambahan-panjang, jadi Anjeun bisa kudu ngubaran kutub anyar handap pikeun nyocogkeun).Salajengna, bohong bagian kutub pinuh anjeun kaluar di lantai sareng ngawitan untie (atawa motong) cangreud dina salah sahiji tungtung – remembering tetep nyekel ari shock. Anjeun salawasna bisa ngaropéa panjangna ari shock iraha wae ku fishing kaluar cangreud dina salah sahiji kutub tungtung.

    Naon anu anjeun peryogikeun

    Tenda fiberglass sareng kutub universal di Winfields Outdoors

    Kutub anjeun diwangun ku sababaraha ‘bagian’ leupas sarta hiji tali elastis (kadangkala disebut salaku shock cord). Tali shock ngalir ti hiji tungtung ka nu sejen, ngaliwatan unggal bagian, sarta ngan knotted di boh tungtung.

  • A hacksaw leutik.
  • Upami anjeun milarian tenda fiberglass énggal atanapi peryogi tiang tenda fiberglass énggal, pariksa sababaraha pilihan anu paling dipercaya anu ayeuna sayogi di Winfields Outdoors.
  • Kutub Fiberglass Pangganti Vango ieu aya dina sakumpulan sareng didamel pikeun nyocogkeun ka sadaya tenda anu ukuran kutub 9,5mm jerona. Sampurna pikeun boga gunana lamun manggihan diri dina kaayaan musibah!

    Parentah perbaikan kutub fiberglass

  • Solasiban.
  • Upami anjeun peryogi ukuran kutub anu béda, pariksa rentang pinuh kami ku ngaklik di dieu. Tahan kana kabel shock sarta cabut bagian hiji dina hiji waktu (jaga aranjeunna dina urutan) nepi ka anjeun ngahontal bagian nu kudu replaced.The Kampa Bergen 6 Air Tenda mangrupakeun pilihan luhung pikeun investasi di lamun nuju perencanaan nyatu perjalanan kémping usum panas – sarta éta éksklusif pikeun Winfields ker.

    Tong hilap TINGGALKEUN RANGKA PERALATAN KAMPING LENGKAP KAMI.

    Klik di dieu pikeun katingal ngadeukeutan dina Kampa Bergen 6 Air Tenda. Potong bagian anyar (upami diperlukeun) kana panjang kutub anjeun bakal ngaganti ngagunakeun hacksaw leutik. Tip anu saé di dieu nyaéta nempatkeun pita saluran pas sateuacan dimana anjeun bakal ngagaji pikeun nahan kutub di tempatna sareng nyegah splinters. Teras cabut pita saluran sareng keusik di sakurilingna dugi ka rata.

    Kampa Bergen 6 Air Tenda

    Vango ngagantian Fiberglass Kutub Siapkeun 9,5mm x 65cm

  • Hiji set ngagantian kutub tenda fiberglass. Upami anjeun henteu yakin, pilih kutub tenda universal.
  • Toko moal tiasa dianggo leres upami cookies ditumpurkeun.
  • Amplas.
  • Tenda Kampa ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling laris di dieu di Winfields Outdoors, hatur nuhun kana jumlah rohangan internal anu pikaresepeun anu disayogikeun ku pilihan ieu pikeun kémping. Janten, upami anjeun milarian tenda kémping kulawarga anu modéren sareng bergaya anu ogé pinuh ku téknologi tenda pangénggalna – éta pasti patut pariksa naon anu tiasa ditawarkeun Kampa Bergen 6 Air Tent. -thread ari deui ngaliwatan bagian anjeun geus samentara dipiceun tina jeung dasi cangreud badag dina tungtungna – mastikeun ari geus cukup diajarkeun.Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta sababaraha kutub tenda panggantian sareng sakedik terang – sareng kutub tenda anjeun bakal saé sapertos énggal. Baca pikeun pituduh gancang sareng gampang kami ngeunaan cara ngalereskeun kutub tenda fiberglass anu rusak… Diaku, éta sanés warta anu pangsaéna, tapi anjeun henteu kedah ngabatalkeun liburan kémping éta. Jeung anjeun pasti teu kudu cangkang kaluar pikeun tenda anyar. Pakakas jeung suplai pikeun ngalereskeun tihang tenda rusak Kutub tenda mangrupikeun kerangka panyumputan luar anjeun, nyayogikeun struktur pikeun ngajaga tenda tegak. Upami tihangna patah, tenda anjeun tiasa goyah, kepak atanapi ambruk pisan, janten langkung pinter nyiapkeun alat anu diperyogikeun sareng terang kumaha ngalereskeun tiang anu rusak. Dina artikel ieu, urang bakal ngajarkeun anjeun kumaha carana:
    • Splint tihang tenda rusak: Diajar kumaha ngagunakeun leungeun baju perbaikan atawa stake tenda salaku splint pikeun ngalereskeun tihang bari anjeun di sawah.
    • Ngaganti shockcord: Diajar kumaha ngalakukeun perbaikan di-imah lamun shockcord stretchy jero tihang tenda Anjeun megatkeun atawa maké kaluar.

    Perbaikan profésional: Upami anjeun peryogi bantosan profésional, seueur toko REI tiasa ngalakukeun perbaikan dasar. Pilihan anu saé sanés nyaéta TentPole Technologies, palayanan perbaikan kutub utama di nagara éta. Jasa ngalereskeun REI

    Splinting tihang Tenda Rusak

    Naha tihang tenda anjeun ditincak atanapi angin anu kuat nyababkeun karusakan, kutub anu kinked, pamisah atanapi jepret peryogi perhatian langsung di lapangan (nalika anjeun dugi ka bumi, anjeun tiasa ningali yén kutubna diganti atanapi dibenerkeun sacara profésional.) gaduh dua pilihan:

    • Paké leungeun baju perbaikan kutub
    • Paké stake tenda salaku splint a

    Ngagunakeun leungeun baju kutub ngalereskeun

    Tihang tenda rusak anu parantos dibenerkeun ku leungeun baju sareng pita saluran Cara panggampangna sareng panggancangna pikeun ngalereskeun kutub anu rusak nyaéta nganggo leungeun baju perbaikan kutub. Disebut oge splint a, tube pondok ieu mindeng disadiakeun kalawan tenda Anjeun. Upami henteu, mésér hiji sareng bungkus sareng anjeun. A leungeun baju perbaikan kutub alus ngan rada badag diaméterna ti kutub anjeun ku kituna teu mindahkeun sabudeureun teuing. Ngagunakeun leungeun baju perbaikan pikeun ngalereskeun tihang tenda rusak téh basajan:

    1. Ngajajarkeun bagian tihang anu rusak.
    2. Lamun tihangna bengkok tapi teu pinuh pegat, gently ngalempengkeun kaluar tikungan.
    3. Geser leungeun baju dina tungtung kutub nepi ka dipuseurkeun kana putus atanapi kink; Anjeun bisa jadi kudu make tang pikeun crimp atawa batu pikeun ngabengkokkeun potongan splayed ku kituna leungeun baju bisa ngageser leuwih aranjeunna.
    4. Bungkus unggal tungtung leungeun baju / kutub sababaraha kali nganggo pita saluran, atanapi pita tugas beurat naon anu anjeun gaduh sareng anjeun.
    5. Lamun kutub Anjeun ngarecah dimana hiji tungtung kutub inserts kana hiji salajengna, anjeun bakal kudu splint bagian babarengan; tetep dina pikiran nu ieu bakal nyegah kutub ti tilepan nepi rapih mun anjeun nyandak tenda ka handap.

    Ngagunakeun Stake Tenda salaku Splint a

    A stake tenda dipaké salaku splint pikeun tihang tenda rusak Upami anjeun leungit atanapi hilap leungeun baju perbaikan kutub anjeun, anjeun tiasa nganggo patok tenda pikeun ngadamel splint kasar:

    1. Ngajajarkeun bagian tihang anu rusak.
    2. Upami tihangna bengkok tapi henteu pegat sapinuhna, lempengkeun tikunganna.
    3. Sejajarkeun patok supados dipuseurkeun di gigireun istirahat.
    4. Bungkus unggal tungtung patok / kutub sababaraha kali nganggo pita saluran, atanapi pita tugas beurat naon waé anu anjeun gaduh.

    Kumaha Ngaganti Tenda-Kutub Shockcord

    Lila-lila, tali guncangan anu manteng anu aya di jero kutub tenda anjeun tiasa abraded sareng pegat atanapi leungit élastisitasna. Lamun shockcord snaps bari anjeun di sawah, Anjeun masih bisa make kutub ku taliti assembling bagian individu. Najan kitu, nalika anjeun meunang ka imah, Anjeun gé rék ngaganti shockcord; ngajadikeun assembly basajan tur ngajaga anjeun ti kaleungitan hiji bagian kutub. Untungna, ngagentos éta mangrupikeun prosés anu gampang. suplai:

    • Tanda permanén
    • Masking tape (opsional)
    • Gunting
    • Tang ngonci
    • Shockcord anyar (kira-kira panjangna tihang tenda anjeun)

    Ngaganti shockcord dina tihang tenda Ieu kumaha carana ngaganti shockcord:

    1. Mimitian ku peletakan tihang tenda kaluar lempeng.
    2. Pikeun ngahindarkeun campuran bagian, labél aranjeunna nganggo spidol permanén. (Paké masking tape lamun teu hayang nulis langsung dina kutub.) Lamun shockcord heubeul ngaliwatan hub kutub, pastikeun taliti labél hub, teuing.
    3. Snip ari heubeul, teras tarik kaluar elastis ti tungtung kutub. CATETAN: Jaga ngajaga sadaya bagian kutub dina urutan sareng orientasi anu sami nalika anjeun damel.
    4. Tetep katingal kaluar pikeun tips kutub: potongan logam leutik nu pas kana tungtung bagian kutub pangluarna. Ulah leungit aranjeunna!
    5. Unknot tungtung na iklas tali heubeul handap gigireun shockcord anyar Anjeun; motong bagian anyar tina shockcord pikeun cocog panjang pinuh ku aslina.
    6. Lamun shockcord heubeul geus stretched kaluar sarta euweuh elastis, motong bagian anyar ngeunaan 8 inci pondok ti nu heubeul.
    7. Dasi hiji tungtung tina shockcord ka ujung kutub, teras eupan tungtung séjén ngaliwatan sakabéh tapi bagian kutub panungtungan.
    8. Regangkan tali kejut pikeun manjangkeun panjangna, teras paké tang pangonci anjeun pikeun nahan ari pageuh. Ieu ngajaga tina slipping deui jero bagian kutub dirakit.
    9. Tuang sésana shockcord ngaliwatan bagian kutub ahir jeung dasi ka ujung kutub.
    10. Balik sarta unclamp ari antara dua bagian kutub final. Ganda-pariksa yén sakabéh bagian kutub ayeuna diuk pageuh dina kutub pinuh dirakit.
    11. Lamun shockcord masih leupas, buka hiji tungtung jeung cabut 6 inci dina hiji waktu nepi ka kutub dicekel pageuh nalika dirakit. Ulah pondok teuing ari.
    12. Unseat bagian jeung melu nepi kutub, dimimitian dina titik tengah.

    Artikel nu patali

    • Dasar perawatan tenda
    • Kumaha Ngalereskeun Tenda
    • Backpacking ngalereskeun Kit Checklis
    • Kumaha Nyetél Tenda

    Kumaha mangpaat artikel ieu?

    Kontribusi Ahli

    Jon Almquist


    Jon Almquist nyaéta manajer produk tenda di markas REI Co-op di nagara bagian Washington.

    Laura Evenson


    Pangalaman Laura Evenson kalebet mangtaun-taun salaku pimpinan penjualan di camp sareng departemén nanjak di toko REI Co-op Conshohocken, Pa. Petualang anu tahan banting, Laura’s 2013 Appalachian Trail thru-hike nampilkeun 27 dinten langsung hujan.

    Chris Pottinger


    Chris Pottinger digawé pikeun 8 taun salaku desainer tenda senior pikeun REI Co-op di kaayaan Washington.

    Lindsey Batu


    Lindsey Stone mangrupikeun diréktur operasi di Rainy Pass Repair, Inc. di Seattle salami langkung ti 7 taun. Sateuacanna anjeunna damel salaku teknisi jahit profésional. Manehna enjoys hiking, kémping jeung canoeing kalawan salakina, putri jeung anjing.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *