pos ieu ngandung tumbu affiliate. Salaku Amazon Associate I earns tina purchases qualifying.

Ieu mangrupikeun resep tuangeun anu gampang pikeun tea jarum pinus anu ngandung gizi sareng vitamin C. Teh jarum pinus dina teko Abdi bogoh pinus . Candak? Sakedap deui, kuring maca buku masak (sapertos anu dilakukeun), sareng ningali resep sirop sederhana jarum pinus . Hapunten ka panulis buku masak– Abdi henteu émut kana buku mana. Kuring langsung ngamimitian moro tangkal pinus, tapi dina waktos éta, kuring cicing di Virginia Kulon. Virginia Kulon kakurangan tangkal pinus . Kuring teu bisa manggihan hiji tangkal pinus tunggal. Lajeng, urang dipindahkeun ka Kentucky. Kentucky ngagaduhan ton sareng ton tangkal pinus . Aya tangkal pinus dimana-mana! Janten- percobaan tangkal pinus kuring dimimitian. Pilari langkung seueur ideu foraging ? Coba nyieun mantega crabapple , honeysuckle sirop basajan , jeung honeysuckle vodka .

Naha Nginum Teh Jarum Pinus?

Gantina sirop jarum pinus, kuring geus nyieun tea jarum pinus. Biasana kusabab kuring parantos tiis, sareng tea jarum pinus mangrupikeun cara anu lezat pikeun kéngingkeun vitamin C. Ogé karasaeun endah dina tikoro nyeri. Leuwih jéntré ngeunaan nilai gizi tina jarum pinus dieu .

Identipikasi Tangkal Pinus Sateuacan Panén

Aturan nomer hiji pikeun pakanan nyaéta pikeun ngaidentipikasi pepelakan sacara positif. Entong ngalangkungan léngkah ieu – henteu sadayana jinis pinus tiasa didahar. Urang bakal ngobrol ngeunaan hiji jenis pinus nu pasti bisa forage pikeun tea jarum pinus , sarta sababaraha deui jenis pinus (sareng pinus katingal-a-resep nu kedah Anjeun ulah aya . Anggo pituduh lapangan pikeun ngabantosan anjeun sacara positif ngaidentipikasi jinis tangkal anu anjeun tingali. Abdi nyarankeun Audubon Society Field Guide to North American Trees . Upami anjeun ngarencanakeun ngagunakeun jinis tangkal pinus pikeun tea jarum pinus anu henteu urang bahas, pastikeun pikeun ngalakukeun sababaraha panalungtikan ngeunaan jinis pinus khusus anu anjeun hoyong pakan .

Edible Wétan Bodas Cemara

Pikeun tea jarum pinus kuring, kuring nganggo jarum tina tangkal Cemara Bodas Wétan . The Eastern White Pine boga jarum edible, sarta gampang pikeun ngaidentipikasi. Tingali kumaha jarum kabentuk dina tangkal– Tangkal Pinus Bodas Wétan tumuwuh jarum dina grup 5 . Terus di pikiran nu jarum ogé layu atawa gugur tangkal, jadi éta mangrupakeun ide nu sae pikeun pariksa sababaraha klaster jarum pikeun pola grouping. Leuwih jéntré ngeunaan Eastern White Pine , atawa lalajo video idéntifikasi tangkal pinus ieu.

Tangkal Pinus Inedible pikeun Dihindari

Sababaraha jinis pinus gaduh jarum anu beracun. Hindarkeun panén tina Ponderosa Pine , khususna upami anjeun hamil atanapi hamil. Leuwih jéntré ngeunaan Ponderosa Cemara dieu . Hindarkeun panén tina sagala jinis tangkal Yew . Tangkal Yew saleresna sanés pinus, tapi aranjeunna sering dipatalikeun sareng pinus. Diajar langkung seueur ngeunaan Tangkal Yew di dieu sareng di dieu. Jarum pinus dina pot masak

Kumaha Forage Jarum Pinus

Saatos anjeun ngaidentipikasi sacara positif jinis tangkal pinus, sareng yakin yén éta tiasa didahar – waktosna pikeun pakan. Anjeun bakal motong jarum pinus héjo , teu leuwih coklat nu geus ragrag kana taneuh. Upami sababaraha jarum langkung héjo tibatan anu sanés – anggo éta. Aranjeunna nuju pertumbuhan freshest. Salajengna, cabut jarum héjo tina dahan Woody . Motong kaluar sagala coklat, garing kaluar jarum. Upami hoyong, potong jarum kana buah leutik.

Kumaha Jieun Pine Jarum Tea

Nyiptakeun tea jarum pinus sami sareng ngadamel tea herbal sanés (sapertos tea mint , tea jahé , atanapi tea catnip ). Kantun mawa cai ka kulub, lajeng ngantep cai tiis salila hiji menit. Kuring resep ulah tuang cai nu ngagolak langsung kana jarum pikeun ngawétkeun sakabéh gizi sarta vitamin. Tuang cai kana tea, teras keukeuh katutupan sakitar 15 menit. Anjeun tiasa nempatkeun jarum dina panci katutupan, teko, atanapi ngadamel sakumpulan leutik dina cangkir tea. Salajengna, saring kaluar jarum. Kuring ngalakukeun ieu ku tuang tea ngaliwatan ayakan bolong . Tip: Anjeun ogé tiasa nganggo bal tea atanapi kantong tea, tapi kumargi jarumna tiasa rada panjang sareng teu kuat, kuring biasana ngantepkeunana. Hoyong langkung seueur ide tea? Pariksa pituduh ieu pikeun teas herbal .

Kumaha rasa Pine Needle Tea?

Tea jarum pinus mangrupa nikmat lamun tea rada pait. Ieu reminds kuring teh Basil suci atawa tea nettle . Éta ogé tea anu hampang pisan – pikeun nambihan rasa, cobian nambihan bumbu tambahan (sapertos mint atanapi thyme). Pikeun tea anu langkung kuat, anjeun tiasa nambihan langkung seueur jarum pinus tibatan anu resep resep, sareng langkung lami. Teh jarum pinus dina teko Ieu mangrupikeun resep tuangeun anu gampang pikeun tea jarum pinus anu ngandung gizi sareng vitamin C. Waktu Persiapan 5 mnt Waktos Ngeusian 15 mnt Total Waktu20 mnt Kursus: inuman asakan: Amérika Diet: Gluten Free, Vegan, Vegetarian Porsi: 2 urang Kalori: 14 kcal

  • ½ cangkir (~3 gugus jarum) Jarum Pinus Bodas Wétan Tempo Catetan Resep
  • 3 gelas cai
  • 2 keureut lemon, pilihan
  • 1 séndok gula atawa madu, pilihan (make leuwih atawa kurang rasa)

Variasi Teh Herbal (Pilih 1, atanapi nganggo jumlah anu langkung alit masing-masing):

  • 2-3 cinyusu thyme seger
  • 2-3 cinyusu mint seger
  • Cabut jarum pinus tina batang kayu. Motong kaluar sagala jarum coklat. Bilas jarum ku cai tiis. Sisihkeun jarum pikeun garing.
  • Bawa cai tea nepi ka ngagolak. Tuang kana teapot, panci, atawa Perancis Pencét.
  • Tambahkeun jarum kana cai. Tambahkeun sagala bahan tambahan (iwal lemon). Panutup pot. Kulub ngeunaan 15 menit.
  • Saring kaluar jarum ku tuang teh kana gelas ngaliwatan ayakan bolong.
  • Sajikan panas, jeung lemon upami hoyong.Pikeun teh es: jieun bets badag tina tea, hayu teh rada tiis, lajeng nyimpen dina kendi atawa jar kaca dina kulkas. Anggo dina 2-3 dinten.

Spésiés Pinus: Pastikeun pikeun ngaidentipikasi sacara positif jinis pinus sateuacan nganggo jarum. Tingal inpormasi pos sareng tautan kanggo inpormasi idéntifikasi langkung seueur. Jarum Pinus Bodas Wétan tumuwuh dina klaster 5 HINDARI ngagunakeun jinis pinus ieu:

  • Ponderosa Pine: Bisa jadi ngabahayakeun, utamana pikeun ibu hamil
  • Tangkal Yew (Pine Look-a-likes): Beracun
  • Sakur jinis tangkal pinus anu anjeun teu acan dikenalkeun sacara positif

Inpormasi gizi henteu kalebet jarum pinus, sabab henteu dikonsumsi, sareng inpormasi gizi tina pinus henteu sayogi dina database gizi. Porsi: 8oz | Kalori: 14kcal (1%) | Karbohidrat: 4g (1%) | Protéin: 1g (2%) | Gajih: 1g (2%) | Gajih jenuh: 1g (6%) | Gajih polyunsaturated: 1g | Natrium: 18mg (1%) | kalium: 31mg (1%) | Serat: 1g (4%) | Gula: 2g (2%) | Vitamin A: 49IU (1%) | Vitamin C: 11mg (13%) | Kalsium: 19mg (2%) | Beusi: 1mg (6%) Ninggalkeun koméntar sareng rating di handap! di: Featured, Dahareun & inuman, Hirup • 17 Januari 2019 • Panungtungan diropéa: 29 Juli 2021 Jarum pinus dina cangkir. Dipak ku antioksidan sareng vitamin A sareng C (saleresna 4-5 kali jus jeruk), disumpah salaku booster imun sareng ngaleungitkeun kamacetan, tea jarum pinus parantos dianggo mangabad-abad salaku inuman anu nyegerkeun sareng inuman ubar. Dina usum tiis taun 1536, awak penjelajah Perancis Jacques Cartier disalametkeun tina serangan scurvy ku nginum tea ieu. Engké, Cartier bakal ngajelaskeun sumber tea salaku “tangkal kahirupan”. Jarum tangkal yew. Tangkal yew (luhureun) siga pinus, tapi henteu, sareng beracun – awas jarum datarna. Pinus bodas wétan (handap) ilahar, gampang diidentipikasi ku kanyataan yén jarum na tumuwuh dina klaster lima, sarta ngajadikeun pikeun tea ngeunah. Tilu puluh genep spésiés pinus umum di Amérika Kalér, sanaos henteu sadayana calon anu hadé pikeun tea jarum pinus. Sababaraha spésiés pinus kawas pinus Ponderosa, kitu ogé tangkal anu kasampak kawas pines, tapi sabenerna mah, kawas spésiés yew jeung pinus Pulo Norfolk, sabenerna toksik mun inuman. Tapi loba batur, kaasup pinus bodas wétan jeung fir mulya (sabenerna dina kulawarga pinus) nikmat tur aman nginum. Pastikeun pikeun ngalakukeun pagawean di imah anjeun dina ngaidentipikasi jinis pinus anu anjeun panén sateuacan anjeun ngaraosan tea! Jinis jarum anu anjeun pilih pikeun tea gumantung kana niat anjeun nginum. Jarum anu langkung kolot gaduh konsentrasi vitamin C anu langkung luhur, tapi rasana langkung pait. Jarum anu langkung ngora bakal ngajantenkeun tèh anu langkung amis, langkung pikaresepeun pikeun nginum anu sederhana. Anjeun tiasa ngabédakeun umur jarum ku warna sareng tempatna dina dahan. Jarum anu langkung ngora biasana warnana héjo langkung terang, sareng dipendakan di ujung dahan. Jarum anu langkung lami langkung poék sareng aya dina dasar dahan. Douglas jarum dina lantai. Kuring nganggo jarum tina Douglas fir pikeun tea kuring. Kumpulkeun dahan seger anu saé, bilas pikeun ngaleungitkeun kutu atanapi kokotor, teras cabut jarum ngabersihkeun dahanna. Upami anjeun damel sareng jarum anu panjang, sapertos pinus bodas wétan, sareng bakal dilebetkeun kana pot atanapi cangkir alit, potong buah-buahan anu langkung alit. Henteu kedah motong jarum anu langkung alit. jarum fir Douglas dina loyang. Bawa tilu gelas cai ka simmer a, mareuman atawa cabut tina panas (penting), sarta nambahan ngeunaan satengah cangkir jarum seger kana caina. Pernah kulub tea jarum pinus Anjeun. Ngagolak condong ngarecah vitamin C sarta ngaleupaskeun terpenes nu ngajadikeun tea beuki pait. Upami anjeun hoyong tea anu langkung kuat, kantun nambihan langkung seueur jarum tibatan ningkatkeun panas. Nyaring Douglas fir sanggeus ngagolak dina cai jeung strainer. Hayu tea jarum pinus Anjeun lungkawing salila kira 20 menit, atawa nepi ka jarum tilelep ka handap pot atawa cangkir Anjeun. Dina tahap ieu, anjeun tiasa nyaring jarum kaluar atanapi ngantepkeunana nalika anjeun nginum. Upami anjeun ngarencanakeun nyimpen tea kanggo engké, cabut jarumna pikeun nyegah oversteeping. Métode séjén nyaéta nempatkeun jarum pinus anjeun dina saringan tea, nempatkeun saringan kana cangkir, sareng tuang cai panas kana éta. Hayu lungkawing lajeng cabut strainer terasrasakeun. Jarum pinus seger dina cangkir. Teh jarum pinus seger, kalayan tambahan sakedik pikeun hiasan. tea rengse anjeun bakal rasa citrusy, saeutik resiny, sarta geulis pikaresepeun. Ngarasakeun éta langsung upami anjeun nuju di alam liar, atanapi tambahkeun perasan lemon sareng / atanapi sakedik madu pikeun ningkatkeun rasa di bumi. saméméhna Salajengna


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *