5.0 ti 5 béntang Diulas di Amérika Serikat dina 5 Séptémber 2022 Mah nuju ieu Otterback Defender Series pikeun iPad kuring 9 sabab: A. Sigana Heboh dina iPad. B. Ieu ngajaga iPad anjeun tina sagala rupa karuksakan. C. Ieu kirang ti $80. Abdi resep pisan kasus ieu. Kuring nyiapkeun éta, ngabersihkeun sadayana – jero sareng luar. Teundeun sadaya lembar dina anduk kertas, sareng sacara saksama ngumpul kasusna di sabudeureun iPad. IPad ayeuna beresih, bébas lebu sareng kebal kana kalolobaan karusakan “NORMAL”. Patut unggal Penny.

Aya masalah nyaring ulasan ayeuna. Cobaan deui engke.

Diulas di Amérika Serikat tanggal 28 Oktober 2022 Kami parantos ngalaman kasus ieu ampir 2 taun sareng putra abdi sadaya tapi ngajalankeun mobil dina iPad anu goréng. Éta masih kawijaksanaan sareng hiji-hijina hal anu nunjukkeun ngagem nyaéta plastik dina layar. Éta bakal kajantenan nalika pangguna nyaéta gremlin umur 8 taun. Diulas di Inggris dina 7 Agustus 2021 Kungsi salah sahiji iPhone kuring salami 0ver 5 taun sareng parantos aya sababaraha sambel, tapi tetep katingalina énggal nalika kuring ngahapus tina Otterbox, iPad hiji sagampil kuat sareng nangtung pas dina layar nalika henteu dianggo. , salaku lapisan panyalindungan tambahan sareng gaduh dua sudut pandang pikeun nyetél iPad dina… Hatur nuhun pisan Diulas di Amérika Serikat dina 2 Nopémber 2022 Ieu mangrupikeun kasus tambahan anu kuring hoyongkeun pikeun iPad kuring. Ieu pisan awét Diulas di Amérika Serikat dina 10 Pebruari 2022 Kauntungannana enya hadir sareng pelindung layar anu diwangun, leres éta cocog sareng iPad generasi ka-9. The reviewer séjén kudu geus narima kasus salah. Éta henteu tahan cai (ulah beuleum) Abdi nganggap éta tahan cai pikeun hujan. Abdi henteu nganggap éta beurat sareng tékstur ngabantosan nangkep iPad sareng ngajaga tina ngageser tina méja. Ieu asalna salaku 4 lembar upami anjeun ngagaduhan panyekel ponsel otter anjeun bakal terang. Aya dua lembar nu snap sabudeureun iPad teras klik babarengan. Pikeun misahkeun aranjeunna kasampak taliti sabudeureun sisi jeung néangan sagala tab plastik nu nahan dua lembar babarengan. Mimitian di pojok, cokot kuku ramo atanapi obeng leutik sareng taliti pisahkeun dua lembar sakitar 1/16 “kalayan kuku ramo taliti tarik kaluar tab anu cukup pikeun ngaleupaskeun tina tabna, jalankeun sapanjang perimeter. kasus. Pasang iPad di jero potongan handap sareng taliti jepret deui bagian luhur. Candak potongan deui karét teras lebetkeun iPad di jerona dianggo di sabudeureun tepi lalaunan mesek sisi karét kaluar sakedik sareng urut kana alur dina potongan plastik luhur. Ayeuna kontra kuring parantos nganggo kasus otter mangtaun-taun sareng resep aranjeunna. Aya anu mahal tapi hiji-hijina titik minggu anu kuring mendakan dina kasus telepon sélulér nyaéta wadah anu dipasang dina sabuk anjeun. Klipna peupeus. Aranjeunna nganggo bracket anu sami pikeun iPad nalika anjeun henteu hoyong nahan iPad hoyong gaduh nangtung di hiji sudut pikeun nyarios nganggo papan tombol atanapi nonton pidéo. Di dieu otter turun bal. Di jero bracket ieu aya sapotong palastik hinged sejen nu melu nepi anjeun nestle iPad di antara sapotong ieu jeung potongan plastik dina juru. Janten iPad tiasa mandiri. Masalahna nyaéta teu aya anu ngajaga iPad dikonci dina bracket ieu sareng tiasa gampang dicabut tina bracket. Di jero sareng kurung ieu ogé aya dua tab plastik pikeun nahan ipen. Masalah anu langkung ageung nyaéta kurung plastik ageung ieu tiasa dijepit di payun atanapi tukang iPad. Dijepret dina tonggong éta bakal ngajaga anjeun ipen teu leungit. Tapi lamun snap bracket dina hareupeun iPad eta ngajadikeun hiji papayung layar awét lamun dina kantong buku atawa ngabogaan hal tossed on luhureun eta. Dimana teu aya petunjuk anu bakal disangka anjeun tiasa pasang dina payun atanapi tukang iPad. Tapi euweuh clearance antara éta sapotong plastik hinged leutik ka sudut iPad atawa potongan nu nahan ipen. Naon waé anu pencét ieu bakal nyorong potongan-potongan éta kana layar anu tiasa ngarusak éta. Tanpa instruksi, éta mangrupikeun pelajaran anu mahal pikeun diajar. Garis handap salaku pelindung pikeun iPad éta saé. Fitur anu nangtung nyalira sapertos mirah saatos panginten. Kuring meureun bakal motong kaluar sapotong hinged jsb sangkan abdi tiasa snap eta dina hareup pikeun panyalindungan tambahan. Éta goréng pikeun $$ anu anjeun béakkeun aranjeunna henteu ngahasilkeun anu langkung saé merhatikeun lingkungan anu aya dina iPad. Diulas di Inggris dina 20 Juni 2022 Kami ngagaduhan sababaraha kasus merek ieu – dina telepon atanapi iPads sareng aranjeunna parantos ngalayanan kami pisan. Kami ngagaduhan iPad anu langkung lami anu ngagaduhan salah sahiji kasus ieu ampir ti mimiti dinten. Éta ngajantenkeun iPad sigana rada ageung – tapi parantos nyalametkeun tina musibah dina sababaraha kali. Cucu urang ngagunakeun éta pikeun maén kaulinan atanapi nonton pidéo barudak sareng parantos diturunkeun sababaraha kali! Kasus nyokot sakabéh ieu dina stride na. Kusabab éta kalebet pelindung layar anu diwangun, kami tiasa ngahapus sidik ramo anu caket / coklat sareng sajabana. Bagian panutup hareup anu ngarangkep salaku stand ogé cukup mangpaat – henteu langkung seueur pikeun sapopoé tapi upami urang nyandak iPad. kaluar atawa ngan pikeun prop eta up pikeun leuwih ti hiji jalma lalajo.
Armor pikeun iPad Anjeun Diulas di Inggris dina 23 April 2021 Produk anu saé anu nawiskeun tingkat panyalindungan anu luhur pikeun iPad anjeun anu mahal sareng rapuh.
Kasus ieu sagemblengna nutupan iPad nalika ditutup keur iinditan ku panyalindung padet sakabeh desain buleud buleud nu lajeng ganda salaku multi posisi nangtung nalika dibuka ninggalkeun layar masih ditutupan ku papayung layar transparan. Ogé ngajadikeun eta leuwih tactile sarta gampang pikeun nahan sahingga kurang kamungkinan kana leupaskeun gampang. Kuring ogé ngagaleuh salah sahiji pikeun iPad Pro kabogoh kuring.
Desain pinter stylish, nyadiakeun panyalindungan hébat. Teu patut
Diulas di Amérika Serikat dina 20 Oktober 2020 5.0 ti 5 béntang
Kasus ieu bener hésé ngéléhkeun! 5.0 ti 5 béntang
Teu mirah, tapi panyalindungan hébat.
Perlindungan basajan, pinter jeung serius pikeun iPad Anjeun. 4.0 ti 5 béntang Diulas di Amérika Serikat tanggal 28 Oktober 2022 Panginten kuring bakal ngahémat sababaraha dolar tambahan pikeun iPad anyar kuring …… salah move-Simpen diri sababaraha waktos sareng ngan mayar Otterbox, éta meureun mahal tapi éta patut. Diulas di Amérika Serikat tanggal 23 Séptémber 2022 Salaki sareng putra masihan ieu Otterbox Defender Case tanda luhur. Aranjeunna geus dipaké aranjeunna dina telepon saméméhna tur cicing jeung merek pikeun taun .. Dua ieu kuring maréntahkeun éta ngagantian sanggeus heubeul lima taun, hiji tungtungna ngagem kaluar. . Teu tiasa masihan koméntar ngeunaan naha éta hampang atanapi henteu sabab lalaki anu milih ieu khususna pikeun daya tahan sareng kualitas pelindung. 5.0 ti 5 béntang
Protection hébat Diulas di Inggris dina 5 Pebruari 2020 Panginten sanés kasus anu paling ramping, tapi upami dibandingkeun sareng kasus tipe folio khas, teu aya bédana anu ageung, pikeun panyalindungan anu langkung saé.
Pas téh *menarik* – tapi cukup basajan sakali anjeun damel kaluar persis sabaraha teuas mencet on lugs locating. Manual bisa jadi leuwih mantuan dina hal ieu, tapi nyandak kirang ti 10 menit sanajan kitu.
Éta hadir sareng pelindung layar anu integral- henteu langsung écés tina daptar Amazon, hasilna kuring mesen anu misah, anu kuring kedah uih deui!
Sakali dipasang, wadahna masihan panyalindungan anu saé. Henteu panggampangna pikeun muka nalika tutupna / dasarna dipotong, tapi deui, langkung gampang upami anjeun gaduh knack.
Dua sudut nangtung anu mantuan, sanajan kuring manggihan sorangan wishing pikeun posisi panengah cukup remen.
Saatos ningali kasus folio lemes ngabubarkeun saatos sataun atanapi langkung, ieu sigana bakal langkung lami kuring…

Harita jeung gambar

IPad murag sareng hanjakalna kasusna henteu ngalakukeun nanaon pikeun nyalametkeunana Diulas di Inggris dina 26 Nopémber 2021 Cinta kasus ieu, unggal iPad di imah boga salah sahiji ieu. Kami henteu condong ngagunakeun bagian nangtung iwal kami nyandak kaluar ti bumi. Ogé ti saprak ngagaleuh terakhir urang aranjeunna parantos ngirangan bungkusan ritel janten ayeuna parantos sumping dina kantong plastik- anu pasti langkung parah tibatan kotak kardus polos anu tiasa didaur ulang? Ogé ngajadikeun eta pangalaman gifting sampah nu keur urang lakukeun. Jadi teu senang ngeunaan parobahan éta. Diulas di Amérika Serikat tanggal 29 Oktober 2022 Ieu mangrupikeun pameseran kaopat tina kasus Otterbox pikeun kuring sareng anu sanés. Pernah ngalaman masalah sareng aranjeunna. Diulas di Amérika Serikat dina 9 Oktober 2022 Ngarasa yakin kana sturdiness sarta durability tina Otter Box pikeun iPad anyar kuring!
Gampang dianggo, resep kana bagian easel pikeun posisi ngetik. Perbaikan kasus ti sababaraha taun ka pengker.
BRAVO
Hébat tapi rada hese ngumpul, nutup atanapi muka Diulas di Amérika Serikat dina 10 Juli 2022 umur lima taun urang ngahaja turun ipad kami handapeun treuk kami di garasi jeung teu ngabejaan saha. sumur, sakumaha eta diuk nyanghareupan handap, ieu lumpat leuwih, ku kituna ban lagu ditémbongkeun dina poto. dibalikkeun deui sareng éta leres pisan. Kuring pasti bakal ngagaleuh langkung seueur produk tina kotak otter !!!
kotak pangalusna anjeun bisa meuli 5.0 ti 5 béntang Diulas di Inggris dina 29 Januari 2018 Sabalikna naon anu disarioskeun dina postingan sateuacana ngeunaan pas pas Otterbox pikeun Ipad Pro 10.5 inci dipasangan sampurna. Parantos nganggo Otterbox dina telepon sareng ipad salami sababaraha taun sareng parantos ngagentos kadua alat éta sababaraha kali di tempat damel tanpa aya goresan. ipad panungtungan abdi éta dina Otterbox pikeun 3 taun, Nalika kuring nyandak kaluar eta kasampak kawas brand anyar. Produk hebat pisan! Diulas di Inggris dina 13 Méi 2018 Kasus anu cekap sareng praktis pikeun iPad Pro tapi ngawangun sareng kualitas desain henteu sami sareng anu kuring kantos mangtaun-taun dina iPad lami kuring. Panutupna rada beca, hiji konci volume ditutupan ku panutupna dipasang, sareng colokan karét dina port ngecas diblokir ku panutup. Panutup layar utama sigana rapuh sareng kualitas case pasti langkung handap tibatan sateuacanna. Panyimpen pikeun Apple Pencil mangrupikeun sentuhan anu rapih. Kasusna masihan panyalindungan anu saé sareng fungsionalitas layar toél / tombol bumi sigana henteu kapangaruhan ku kasus éta. Kalayan salah sahiji kasus ieu dipasangan anjeun tiasa lumayan gagabah sareng iPad sareng ngajauhan éta, janten idéal pikeun iinditan. Diulas di Amérika Serikat dina 1 Juli 2022 Kuring ngagaleuh ieu kusabab kasus Lifeproof anu kuring ngagaleuh pikeun iPad Pro kuring sababaraha taun ka pengker bakal dipisahkeun. Sajauh ieu, sigana langkung awét, sareng tangtosna langkung gampang pikeun muka sareng tukeur kartu SIM
Ku FELIPE URRESTA dina 18 Séptémber 2022

Harita jeung gambar

umur lima taun urang ngahaja turun ipad kami handapeun treuk kami di garasi jeung teu ngabejaan saha. sumur, sakumaha eta diuk nyanghareupan handap, ieu lumpat leuwih, ku kituna ban lagu ditémbongkeun dina poto. dibalikkeun deui sareng éta leres pisan. Kuring pasti bakal ngagaleuh langkung seueur produk tina kotak otter !!! Diulas di Inggris dina 24 Juni 2019 Oke kuring ngagaduhan ieu pikeun ngajagi iPad Pro kuring. Gampang nempatkeun iPad di jero sareng sacara umum ngajadikeun iPad karasaeun aman. Hiji-hijina masalah nyaéta panutup palastik ngurangan kapasitas touch ka titik nu kadang layar teu ngabales pisan, sahingga teu mungkin pikeun ngetik nanaon kabaca dina layar.
Abdi henteu yakin upami ieu mangrupikeun masalah produk tapi upami anjeun badé ngalakukeun seueur interaksi layar ieu sanés janten panutup pikeun anjeun.
Pembaruan pikeun panutup ieu.
Pelindung karét lemes parantos manjang sareng ayeuna henteu pas sareng cangkang anu teuas. Pikeun harga panutup ieu umumna kudu lila dina kaayaan alus. Ieu mangrupikeun waktos anu munggaran sareng ngan ukur kuring ngagaleuh sareng produk otterbox sareng kuring henteu acan kagum. Panutup pamajikan anu langkung mirah tina merek tanpa nami parantos langkung lami ngan kedah digentos sabab anjeunna ngarecah stand sareng peryogina pikeun rujukan.
Deui panutup ieu teu patut harga jeung Abdi demoting hiji béntang sarta bakal masihan enol lamun kuring bisa. 5.0 ti 5 béntang
4runner ngajalankeun eta leuwih kalawan enol masalah
Gambar customer Diulas di Amérika Serikat tanggal 19 Oktober 2022 Otterbox dipikanyaho pikeun durability. Kasusna kualitasna saé sareng kuring resep kana hasilna. Diulas di Inggris dina 16 Oktober 2019 Kuring ngagaleuh ieu kanggo iPad Air 2019 kuring. Ieu fits sampurna sanggeus nuturkeun parentah jeung sigana padet mutlak, 100% sinyalna jeung kualitas luhur. Abdi resep kumaha tutup palastik anu tiasa dicabut ngajaga layar nalika iPad henteu dianggo sareng klip kana tonggong iPad nalika dianggo.
Narikna saatos sababaraha dinten kuring biasa kana kasus pelindung ieu sareng ayeuna kuring henteu perhatikeun di dinya.
Apple Pencil tiasa dianggo kalayan kasus anu diwangun dina pelindung layar.
Hijina kritik slight abdi nyaeta flap karét kaku nu mana ngaliwatan port recharging bisa jadi bit fiddly, anjeun kudu boga layar iPad nyanghareup jauh ti anjeun pikeun nempo naon anu anjeun lakukeun nalika plugging kabel kilat di. Diulas di Amérika Serikat tanggal 26 Séptémber 2022 Kasus ieu pisan kuat. Resep pisan. 1.0 ti 5 béntang Gambar customer 4.0 ti 5 béntang 5.0 ti 5 béntang Gambar customer Gambar customer Gambar customer
Naon anu disarioskeun dina tulisan sateuacana ngeunaan pas Otterbox pikeun Ipad Pro 10
produk anu saé tapi gaduh desain sareng ngawangun masalah
Indestructible armor pikeun iPad anjeun. Diulas di Amérika Serikat dina 31 Januari 2022 Desain pisan pinter jeung nyatu anjing laut jeung kandel touch ramah panutup layar plastik. Touch ID tiasa dianggo sareng liang sareng tombolna sajajar dina iPad Air generasi ka-3. Panutup tambahan tiasa dianggo saé sareng kuat pisan. Abdi yakin yén hiji iPad bakal gampang salamet diturunkeun dina beton sababaraha kali. Stand panutup luar ngamungkinkeun sababaraha posisi sareng orientasi lanskap atanapi potret. Éta klip onto alat gampang tur geulis aman. Kandel pisan sareng kuat. Panutup jero nyaéta kombinasi silikon, lambaran plastik sareng plastik keras di sabudeureun pigura. Silikon ngabentuk colokan pikeun nutupan port ngecas sareng jack headphone. Abdi yakin nyandak ieu kaluar ka sawah tegalan atawa di situs gawé. Perlindungan anu saé tapi ngajantenkeun iPad langkung ageung sareng langkung beurat. Upami anjeun peryogi panyalindungan, ieu sigana anu paling luhur. Diulas di Amérika Serikat tanggal 18 Séptémber 2022 Diulas di Amérika Serikat dina 18 Agustus 2022 Abdi bungah pisan kuring tungtungna ngagaleuh kasus ieu saatos ngarobih layar kuring dua kali. Anjeun moal kuciwa Gambar customer
Ku Roger dina 10 Juli 2022 Diulas di Amérika Serikat dina 10 Juli 2022
Hindarkeun… teu patut biaya Diulas di Inggris dina 24 Désémber 2019 Alus pisan, kotak pas sareng ngajagi investasi Apple. Geus pamaké Otter Box jeung jujur ​​moal make nanaon sejenna. Pangrojong pelanggan, upami anjeun peryogi éta ogé aya. Dipaké jeung produk Otter saméméhna, tapi ngan alatan karuksakan diri inflicted!

Aya masalah nyaring ulasan ayeuna. Cobaan deui engke.

Diulas di Amérika Serikat dina 20 Oktober 2022 Nganggo produkna langkung ti 10 taun sareng aranjeunna parantos ngahémat IPad kuring NUMEROUS kali. Dijieun saé, sareng dianggo saé!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *