Repurpose atanapi ngadaur mulangkeunana kendi lilin dipaké ku nyoplokkeun leftover lilin.

kumaha carana meunang lilin kaluar tina jar istockphoto.com Kendi lilin datangna dina rupa-rupa ukuran jeung wangun. Sakali lilin geus rengse diduruk, wadah kaca lends sorangan nicely ka rupa-rupa kagunaan séjén kayaning pangatur trinkets leutik atawa suplai meja, nahan robah leupas, atawa malah nyieun lilin anyar. Sanajan kitu, samemeh Anjeun bisa repurpose wadah ieu, Anjeun mimitina kudu nyaho kumaha carana meunang lilin kaluar tina toples a. Continue reading pikeun neuleuman opat métode béda pikeun meresihan kaluar kendi lilin ku éféktif nyoplokkeun lilin. Lajeng, anjeun bakal bisa nempatkeun kendi kosong Anjeun pikeun pamakéan alus.

Kumaha Cabut Lilin Lilin Tina Kendi Ngagunakeun Cai Ngagolak

kumaha carana meunang lilin kaluar tina jar istockphoto.com Salah sahiji téknik pikeun ngaleungitkeun lilin tina toples nyaéta ngagunakeun cai anu ngagolak. Pikeun nyobaan téknik ieu di bumi, anjeun ngan ukur peryogi panci, anduk, sareng cai.

Léngkah 1: Tambahkeun cai kana panci sareng kulub dina kompor.

Mimitian ku nambahkeun cai cukup kana pot ngeusian jar lilin. Panutup pot sareng nempatkeun kana kompor dina panas sedeng-luhur. Ngidinan cai nepi ka ngagolak. Alternatipna, kulub cai dina ketel tea.

Léngkah 2: Pasang toples dina anduk sareng eusian kalolobaan toples ku cai anu ngagolak.

Iklas kaluar anduk dina countertop jeung nempatkeun toples dina luhureun anduk. Taliti tuang cai nu ngagolak ngeusian toples ka jero ngeunaan hiji inci tina luhureun.

Lengkah 3: Hayu cai tiis dina toples pikeun sababaraha jam.

Saatos Anjeun tuang cai panas kana toples, éta bakal ngabalukarkeun lilin ngalembereh. Sakali dilebur, lilin bakal ngambang ka luhur. Ngidinan toples sareng cai pikeun niiskeun lengkep sateuacan nyobian nyabut lilin.

Léngkah 4: Galur lilin tina toples sareng tuang cai.

Anggo panangan anjeun pikeun ngaleungitkeun gumpalan lilin anu ageung, teras saring potongan-potongan anu langkung alit tina toples. Ati-ati ulah ngantepkeun lilin naék kana solokan, sabab éta tiasa macét.

Lengkah 5: Ngulang sakumaha diperlukeun lajeng ngumbah toples.

Butuh sababaraha rounds cai ngagolak pikeun miceun kabeh lilin tina toples, jadi Anjeun bisa jadi kudu ngulang léngkah outlined di luhur nepi ka eta kabeh musna. Sakali anjeun parantos suksés ngaleungitkeun sadaya lilin, paké sabun sareng cai pikeun ngabersihan toples. Patali: Lilin Pangalusna Anjeun Tiasa Meuli

Kumaha Meunangkeun Lilin Lilin tina Kendi ku katirisan

kumaha carana meunang lilin kaluar tina jar istockphoto.com Upami anjeun henteu tiasa ngajantenkeun lilin anjeun langkung lami, sareng anjeun siap ngabersihkeun sésa lilin, cobian beku toples. Diajar kumaha carana meunang lilin kaluar tina kendi lilin ku katirisan cukup basajan; eta ngan merlukeun freezer sarta péso mentega.

Léngkah 1: Teundeun toples dina freezer sateuacan bobo.

Pikeun téknik ieu efektif, anjeun peryogi toples lilin pikeun tetep dina freezer sababaraha jam. Hal anu panggampangna nyaéta nempatkeun toples dina freezer sateuacan bobo sonten. Teras, anjeun tiasa ngabersihan toples énjing énjing.

Léngkah 2: Balikkeun toples lilin sareng buang lilin.

Sanggeus diuk dina freezer sapeuting, lilin lilin bakal geus shrunk. Upami anjeun malikkeun toples, gumpalan lilin sigana bakal kaluar sareng ragrag.

Léngkah 3: Anggo péso mentega pikeun ngaleungitkeun lilin anu sésana.

Upami masih aya lilin lilin anu tinggaleun dina toples, cobian nganggo péso mentega pikeun kerok. Anjeun oge bisa make péso mentega pikeun megatkeun up gugusan lilin nu bisa jadi badag teuing pikeun nyocogkeun ngaliwatan lawang jar urang.

Léngkah 4: Ngumbah toples nganggo sabun sareng cai.

Pikeun ngabéréskeun nyiapkeun toples pikeun panggunaan naon waé anu ngantosan éta, bersihkeun nganggo sabun sareng cai. patali: 20 Mangpaat Anyar pikeun Lilin Old

Kumaha Cabut Lilin tina Jar Lilin Ngagunakeun Oven

kumaha carana meunang lilin kaluar tina jar istockphoto.com Nalika anjeun hoyong terang kumaha carana nyabut lilin tina kendi lilin, atanapi malah sababaraha kendi lilin dina waktos anu sami, anjeun ogé tiasa nyobian nganggo oven anjeun. Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun metode ieu kalebet loyang, aluminium foil, sareng kertas parchment.

Lengkah 1: Preheat oven jeung nyiapkeun kendi.

Preheat oven anjeun ka 200 derajat Fahrenheit. Pikeun nyegah kacilakaan, cabut labél tina kendi. Mun aranjeunna henteu gampang mesek off, coba soaking kendi dina cai pikeun loosen labél.

Léngkah 2: Lapiskeun loyang nganggo aluminium foil sareng kertas parchment.

Nyiapkeun loyang pikeun lilin ku nutupan eta ku aluminium foil. Lajeng, nutupan aluminium foil ngagunakeun kertas parchment.

Lengkah 3: Teundeun kendi lilin tibalik ka handap dina kertas parchment jeung Panggang aranjeunna salila 15 menit.

Nempatkeun kendi dina kertas parchment, buka sisi handap, sarta nempatkeun loyang dina oven. Tutup panto oven, sarta ninggalkeun kendi dina salila kira 15 menit.

Léngkah 4: Taliti mindahkeun kendi kaca kana salembar kertas parchment anyar.

Leupaskeun loyang tina oven. Aya kamungkinan bakal loba lilin nutupan kertas parchment, jadi pindahkeun kendi lilin kosong kana sapotong bersih kertas parchment pikeun niiskeun.

Léngkah 5: Hayu kendi tiis, teras ngumbah ku sabun sareng cai.

Saatos kendi geus pinuh tiis, make sabun haneut jeung cai keur nyeuseuh aranjeunna. Patali: The Best Lilin-Nyieun Kit

Kumaha carana ngaluarkeun lilin tina kendi nganggo pengering rambut

kumaha carana meunang lilin kaluar tina jar istockphoto.com Métode séjén pikeun cara ngaluarkeun lilin tina kendi lilin nyaéta ngagunakeun pengering rambut. Lian ti pengering rambut, anjeun peryogi sarung tangan oven sareng péso mentega pikeun pendekatan ieu.

Léngkah 1: Anggo sarung tangan oven pikeun nahan lilin sareng setel pengering rambut ka tempat anu haneut.

Teundeun jar lilin dina permukaan datar (preferably panas-tahan). Toples kaca tiasa panas gancang nalika dipanaskeun ku pengering rambut, janten anjeun kedah ngagem sarung tangan oven dina panangan anu bakal nyabak toples. Sakali anjeun parantos nyetél, pilih setélan anu haneut dina pengering rambut sareng hurungkeun.

Léngkah 2: Tujuan pengering rambut dina muka toples pikeun memanaskeun lilin.

Tunjukkeun pengering rambut anjeun ka lilin di jero kendi lilin. Nuluykeun pikeun sababaraha menit nepi ka lilin mimiti soften.

Lengkah 3: Cabut lilin tina jar lilin.

Périodik pariksa lilin, sarta, sakali karasaeun lemes, piceun tina toples. Dina sababaraha kasus, anjeun ngan saukur tiasa angkat kaluar tina toples. Sanajan kitu, Anjeun bisa jadi kudu make péso mentega pikeun kerok edges of toples.

Léngkah 4: Ngumbah toples lilin nganggo sabun sareng cai.

Sakali geus pinuh tiis, make sabun jeung cai pikeun ngabersihan jar lilin meh siap pikeun tujuan anyar geus rencanana pikeun eta.

Tips Top pikeun Repurposing Kendi Lilin

kumaha carana meunang lilin kaluar tina jar istockphoto.com Ayeuna anjeun terang kumaha carana ngaluarkeun lilin tina toples, ieu sababaraha ideu pikeun ngagunakeun deui kendi lilin anu dibersihkeun di sabudeureun bumi sareng kebon anjeun.

  • Dekoratif “mangkok filler” tampilan
  • Bom mandi, dasi rambut, bola katun, atanapi panyimpen penting kamar mandi sanés
  • DIY lilin-nyieun
  • Panyekel suplai kantor
  • Bungkusan siki kosong atanapi gudang pick tutuwuhan
  • Daur ulang ngaliwatan jasa manajemén runtah lokal Anjeun


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *