Aya perdebatan badag ngeunaan merits sarta kaamanan ngabogaan perlakuan chiropractic nalika kakandungan. Sababaraha urang ngaku yén éta bahaya pikeun indung jeung orok ngembang, sedengkeun nu sejenna nyebutkeun éta aman tur nyadiakeun rupa-rupa mangpaat kaséhatan. Kabeneran aya ibu-ibu anu nampi perawatan chiropractic condong ngagaduhan kakandungan sareng pangiriman anu langkung gampang. Tulisan ieu ti tim kiropraktik Brentwood kami bakal ngabantosan anjeun nyayogikeun inpormasi anu anjeun peryogikeun. Chiropractic sarta Kakandungan Sagampil éta aman tur mangpaat pikeun orok, toddlers, rumaja jeung déwasa, chiropractic oge aman tur mangpaat nalika kakandungan. Teu aya bahaya pikeun orok, sareng kauntungan pikeun calon ibu anu lumayan ageung. Kaseueuran kiropraktor Brentwood anu ngaliwat pelatihan anu leres, sareng gaduh sadayana pendidikan anu diperyogikeun pikeun dilisensikeun sareng latihan, parantos dilatih pikeun ngubaran ibu hamil. Sababaraha chiropractors ngahususkeun dina nyaluyukeun ibu hamil, nu hartina maranéhna bisa mibanda leuwih pangalaman, tapi mayoritas boga kaahlian perlu jeung pangaweruh. Sakur awéwé anu hamil terang setrés anu dipasang dina tonggong, beuheung, hips sareng tuur anjeun. Malahan ngajalankeun tugas sapopoé janten tangtangan salaku distribusi beurat henteu rata bisa narik wewengkon nu tangtu kaluar kasaimbangan. Ngabogaan pangaluyuan chiropractic biasa nalika kakandungan anjeun bakal nulungan loba stress ditambahkeun disimpen dina tulang tonggong anjeun sarta bisa nyegah saraf ti keur dikomprés sarta ngabalukarkeun nyeri, numbness atanapi tingling dina tonggong anjeun, hips, suku, leungeun atawa ramo. Kusabab sikep anjeun terus-terusan robih nalika beuteung anjeun ageung, panyesuaian biasa ogé tiasa ngabantosan teu saimbangna anu tiasa didamel. Tips Anjeun Tiasa Tuturkeun Penyesuaian Chiropractic saé pikeun ngajaga awak anjeun saimbang sareng karasaeun hébat nalika kakandungan, tapi anjeun tiasa ngalakukeun seueur pikeun ngabantosan diri anjeun ogé. Latihan sapertos leumpang sareng ngojay bakal ngajaga aliran getih sareng ngajaga otot anjeun damel salami kakandungan. Penting pikeun tetep aman, sanaos parios ka dokter anjeun upami anjeun henteu aktip sateuacan kakandungan. Hindarkeun ngagem keuneung nalika anjeun hamil sabab anjeun bakal kirang stabil sareng aranjeunna tiasa ngagancangkeun teu saimbangna postural anu anjeun alami. Lengket kalayan sapatu wijaksana datar sabisana. Ogé, pastikeun pikeun niténan téhnik ngangkat ditangtoskeun pikeun barudak atawa objék séjén. Ngabengkokkeun tuur anjeun sepanjang waktos sareng upami sigana beurat teuing, naroskeun ka batur pikeun angkat pikeun anjeun. Pikeun miceun tekanan tina tonggong handap anjeun nalika bobo, ngagolér dina sisi anjeun kalayan bantal antara tuur anjeun. Upami anjeun kedah calik dina méja salami siang, anggo footrest pikeun ngirangan tekanan dina suku sareng suku anjeun sareng cobian henteu calik langkung lami ti 30 menit dina hiji waktos tanpa gugah sareng gerak. Ngajadwalkeun perlakuan chiropractic sanggeus anjeun ngalahirkeun pikeun mantuan kalawan prosés penyembuhan, sakumaha sakabeh otot anjeun, tendons jeung ligamén nu balik ka normal. Upami anjeun gaduh patarosan salajengna, mangga ngahubungi tim kiropraktik Brentwood kami di Graceful Hands Chiropractic & Wellness Center ayeuna. 21. Coba tipe anyar latihan. Sanaos ieu sanés waktos nyandak skating atanapi ngalatih pikeun maraton, éta mangrupikeun waktosna pikeun diajar sacara langsung naon anu pikaresepeun, latihan anu lembut atanapi yoga prenatal tiasa. Jeung aérobik prenatal mindeng incorporates latihan anu bisa mantuan anjeun dina kuli.
23. Fokus kana tujuan. Dina anjeun tumuwuh mahluk hirup anu hiji poé bakal ngobrol, tari, nyieun jeung ngalembereh haté anjeun ku seuri. Lamun anjeun meunang achy, pikir ngeunaan nu nyikikik kahiji. Lamun anjeun teu bisa bobo peuting, bayangkeun goyang nu lemes, jalma leutik dina leungeun anjeun.
Patali : 17 Kabiasaan Indung Kabagjaan
19. Panggihan kapribadian orok anjeun. «Aya ciri ngeunaan orok nya nu indung bisa diajar di utero,» negeskeun RoxAnn Hinkhouse, instruktur Lamaze di La Junta, Colo. Kumaha aktip anak unborn anjeun sarta kumaha anjeunna meta pikeun pangan tangtu, gaya musik, malah moods Anjeun. tiasa masihan petunjuk ngeunaan karakterna.
17. Bagikeun kabungah. Tanya awéwé séjén naon maranéhna resep kakandungan. Ngobrol jeung dokter Anjeun atawa bidan ngeunaan kalahiran geulis aranjeunna geus dihadiran. Nyingkahan carita horor. Upami aya anu keukeuh ngabagi pangalaman anu pikasieuneun, naroskeun, “Naha anjeun badé ngalakukeun deui?” Mindeng, awéwé jeung carita awon gaduh sababaraha babies deui.
3. Tingali pangalusna anjeun. Investasi dina sababaraha outfits maternity husus, kaasup sababaraha lingerie geulis. Ngagem kelir sarta gaya flattering. Meunangkeun perlakuan kageulisan mindeng. Candak poto glamor (tong hariwang, anjeun tiasa nyimpen baju anjeun).
15. Lean on pasangan Anjeun. “Salila kakandungan, fokus kana awéwé, sarta lalaki mindeng meunang ditinggalkeun kaluar,” nyebutkeun John Hewlett, bapa lima ti Laramie, Wyo., Nambahkeun yén kadang lalaki nu teu nyaho kumaha carana ngalibetkeun dirina. Bawa anjeunna ka janjian OB anjeun, gaduh panyadia kasehatan anjeun nunjukkeun anjeunna kumaha nangtoskeun ukuran sareng posisi orok, sareng ngiringan kelas ngalahirkeun babarengan. Hayu anjeunna pamper anjeun, sarta ménta naon butuh, naha éta gosok deui, taktak atawa dewan sounding.
1. Mangpaatkeun status anjeun. Moal aya deui jalma anu daék ngabantosan anjeun. Narima eta korsi beus. Ucapkeun enya pikeun nawaran pikeun mawa bungkusan anjeun. Ti batan ngarasa salah, tekadkeun pikeun ni’mat ka wanoja hamil séjén engké.
Patali : 7 Mangpaat Yoga Prenatal endah pisan
18. Tumindak bangor. Cet beuteung. Kéngingkeun kaos oblong anu ngajawab patarosan anu biasa — gender, tanggal tanggal, «Kuring ngarasa ___.» Béjakeun pananya anu teu sopan yén anjeun mawa sextuplets sareng masihan alamat pikeun sumbangan.
10. Nyambung deui jeung kolot. Leuwih ti kantos, anjeun gaduh hiji hal anu umum jeung kolot anjeun. Anggo kanyataan éta pikeun ningkatkeun komunikasi sareng aranjeunna. “Ngabagikeun pangalaman mothering dibawa indung kuring jeung kuring ngadeukeutan babarengan,” nyebutkeun Kathy Ward, indung tilu. “Éta mawa deui kenangan pikeun anjeunna sareng ningkatkeun pamahaman kuring ngeunaan naon anu dilalui ku lima murangkalih.”
9. Meunang motivasi pikeun hirup leuwih healthfully. Kadang urang bakal ngalakukeun hal pikeun batur anu urang moal ngalakukeun pikeun diri urang sorangan. Anjeun gaduh sababaraha bulan pikeun ngembangkeun kabiasaan tuang anu séhat, ngamimitian program latihan sedeng, nyandak semedi atanapi ngalakukeun naon waé anu ngajantenkeun awak anjeun janten bumi anu langkung saé pikeun anjeun sareng orok anjeun.
8. Ngarasakeun keur kneaded. Dipigawé leres, urut prenatal bisa aman bersantai anjeun; betah stress otot, bareuh jeung nyeri deui; sareng ningkatkeun sirkulasi. «Pijat ogé bisa mantuan hiji awéwé ngamekarkeun kasadaran indrawi gede, nu pohara kapaké dina kuli sarta pangiriman,» nyebutkeun Paula Koepke, instruktur prenatal-urut di Oakland, California. «Studi ogé geus ditémbongkeun yén awéwé anu keuna dina cara nurturing. leuwih gampang mindahkeun nurturing ka orok maranéhanana.
14. Meunang informasi. Arming diri ku pangaweruh bisa ngurangan kahariwang; ngan ulah overstudy, atawa anjeun bakal eleh Tujuan. Pindah ka kelas ngalahirkeun sareng ngurus orok. Tanya dokter anjeun, bidan atawa indung-babaturan nyarankeun buku kakandungan alus. Surf Internét pikeun obrolan kamar moms sarta informasi ngeunaan kakandungan jeung parenting. Inget: Salawasna pariksa dua kali inpormasi médis sareng sumber anu tiasa dipercaya.
12. Bungbu nepi kahirupan sex Anjeun. Kakandungan tiasa janten waktos anu seksi pisan – hormon dirobih, panca indra ningkat, kasalempang kakandungan teu aya. Kusabab kelamin konvensional bisa jadi uncomfortable, ayeuna teh waktos hébat pikeun meunangkeun kreatif. Ékspérimén sareng posisi novél, lingerie énggal, cahaya anu béda. Anjeun bisa manggihan «ngaruwat» anjeun jeung pasangan Anjeun bisa ngarasakeun komo sanggeus orok lahir. Mun sparks geus dwindled, tetep embers hirup kalawan cuddles jeung komunikasi; seuneu bakal rekindle.
25. Upami sadayana gagal, nyalahkeun hormon. Kadang, euweuh urusan naon coba, sagalana sigana salah, robah overwhelm, sarta anjeun ngan teu bisa Cope. Ieu sadayana normal – indulge diri. Ceurik. Ngamuk. Lajeng ngirim pasangan Anjeun kaluar pikeun és krim bari anjeun mikaresep mandi haneut dikurilingan ku lilin.
2. Gampang nyarang. Nyetél pabinihan jeung balanja keur orok anyar bisa jadi senang, tapi ulah ngantep eta overwhelm anjeun. Sadaya anu anjeunna peryogikeun nyaéta panyumputan, pakean dasar, popok, tuangeun sareng anjeun.
Patali : Gejala Kakandungan Anu Ngajantenkeun Anjeun Karesep
Kakandungan Kakandungan nekenkeun wates daya tahan urang. Butuh urang ka jangkung emosi – sarta bojong. Éta ngarobih nilai-nilai urang ogé bentuk urang.
16. Jieun babaturan anyar. Parios sareng rumah sakit anjeun, pusat komunitas, garéja atanapi Liga La Leche pikeun milarian ibu-ibu sanés atanapi ibu hamil pikeun ngabagi pangalaman, ketok pikeun naséhat sareng tetep janten réréncangan saatos orok dilahirkeun.
20. Mangkat bobogohan. Anggo waktos anu kawates anjeun sareng pasangan anjeun kedah nyalira babarengan pikeun langkung jero sareng nguatkeun hubungan anjeun. Buka tanggal. Candak getaways sabtu minggu. Bagikeun harepan sareng kasieun anjeun ngeunaan parenting sareng kumaha orok bakal ngarobih hubungan anjeun. “Kakandungan mangrupikeun waktos nalika anjeun tiasa jauh dina hubungan,” saur Andrew Condey, Ph.D., psikolog di Pusat Solano di Albany, California. jadi leuwih sensitipitas jeung pamahaman.
7. Renew spiritualitas Anjeun. Waktuna teu tiasa langkung saé. «Nalika anjeun reuneuh, anjeun leuwih contemplative, leuwih dina Ngepaskeun jeung ciptaan,» nyebutkeun nu Wahyu Susan Plymell, indung opat sarta pendeta of Pueblo West United Methodist Church di Colorado.
6. Janten ratu sadinten (salapan bulan). Runtah daptar tugas anjeun. Saré tanpa dosa. Pindah ka spa dinten. Mandi tambahan. Cabut sapatu anjeun sareng pasang suku anjeun. Saré telat (tapi bangun sareng dandanan supados anjeun ngarasa bagian tina dunya). Mésér bantal awak pikeun trimester terakhir anjeun. Upami tuangeun atanapi padamelan rumah tangga seueur teuing, nyéwa bantosan atanapi nelepon babaturan.
24. Seuri. Kakandungan muka awéwé pikeun kaayaan ngerakeun-di-the-moment-tapi-hilarious-engké. Konsentrasi dina sisi lucu. Seuri nalika «otak indung» ngajadikeun anjeun nempatkeun konci anjeun dina kulkas jeung bawang bodas dina dompet anjeun.
11. Ngarasakeun rasa heightened Anjeun. «Nalika kuring hamil, kelir seemed caang, sarta kuring ngarasa hiji connectedness nyata jeung jalma séjén,» nyebutkeun Ginny Bettendorf, indung dua barudak na dua stepchildren. “Nalika urang ngalaksanakeun kahirupan anyar ieu dina diri urang, urang langkung jelas sadar kana kahirupan di sabudeureun urang.” Sagampil indra kakandungan-ditingkatkeun Anjeun ngirim Anjeun reeling dina bau lauk, aranjeunna bisa ngirim anjeun kana ekstasi ngaliwatan aroma acuk. Ngarasakeun kasadaran anyar anjeun. Lamun bisa, candak eta pikeun hirupna.
Ieu mangrupikeun 25 cara pikeun ngaraosan kasempetan anu disayogikeun ku kakandungan supados anjeun leres-leres tiasa ngaraosan waktos khusus ieu dina kahirupan anjeun.
13. Ékspérimén sareng rambut anjeun. Ngarobih hormon tiasa ngajantenkeun rambut anjeun langkung kuat sareng kandel. “Seueur klien kuring mendakan yén kakandungan mangrupikeun waktos anu pas pikeun tumuwuh rambutna, khususna sabab aranjeunna hoyong gaya anu gampang diurus nalika orok sumping,” saur Brenda Elliott, stylist sareng Pro Beauty di Tucson. , Ariz Forgo colorings atanapi perms, kumaha oge: bulu Anjeun bisa meta béda, sarta bahan kimia bisa jadi goréng pikeun orok. Skip godaan pikeun nyobaan cut anyar drastis, teuing.
22. Turun tina timbangan. Kakandungan sanes waktos pikeun obsess ngeunaan unggal pon anu didamel. Entong kaleuleuwihi sareng kéngingkeun langkung ti anu disarankeun ku dokter anjeun, tapi nikmati napsu napsu anjeun. Lamun anjeun gaining beurat leuwih ti anu dipikahoyong, nangtung dina skala moal mantuan; tibatan, konsentrasi dina ngamekarkeun kabiasaan healthful.
4. Revel dina beuteung anjeun. Nalika orok anjeun jagjag sareng aktip, nempatkeun sagelas jelly atanapi sagelas cai satengah kaeusi dina beuteung anjeun, condong deui, sareng nonton acara. Poto atawa videotape ultrasound Anjeun. Rékam ketak haté. Boga matak dijieun tina beuteung anjeun. Témbongkeun hal nyata off, teuing.
Tapi mindeng teuing, urang difokuskeun inconveniences na aches kakandungan. Sabalikna, éta kedah – sareng tiasa – janten waktos anu pinuh ku kaséhatan, motivasi, kontemplasi, évaluasi ulang sareng ngan ukur senang-senang.
5. Evaluate hirup anjeun. Ujug-ujug, naék tangga perusahaan sigana henteu penting pisan. Meureun gaya hirup anjeun karasaeun «off» ayeuna nu bringing anak kana eta. Ngamangpaatkeun sagala mamang atawa discontentment pikeun ngalakukeun sababaraha jiwa-searching, sarta jadi disiapkeun pikeun shifts dina prioritas Anjeun.

  • CC


Studio

  • HD


Genre
© 2014 Ballet Geulis 1 Jam 10 Menit Minat Husus Ballet Geulis

gandeng

Kombinasi anu pikaresepeun sareng energizing tina latihan prenatal pikeun ngadukung kakandungan anu séhat sareng séhat! Gawe bareng sareng palatih selebritis sareng ibu anyar Mary Helen Bowers nalika kakandungan, kalayan program kabugaran prenatal anu dirarancang khusus pikeun trimester kadua sareng katilu. Tetep otot toned jeung lean kalawan kombinasi invigorating tina karya mat jeung latihan nangtung kalawan beurat hampang, babarengan jeung manteng restoratif hipu.

Aksesibilitas

Nyéwa $ 3,99
Copyright

Émbaran

Cast & Awak

CC Inggris (Stéreo, CC) Beuli primér
$ 10,99 Nyéwa $3.99 Katerangan katutup (CC) ngarujuk kana subjudul dina basa anu sayogi ditambah inpormasi non-dialog anu relevan.

Basa

Dileupaskeun Beuli $ 10,99
Minat Husus

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *