Kakuatan Chords

Kakuatan Chord
Pikeun asup kana serelek D tuning, anjeun ngan kedah ngalakukeun hiji hal: nurunkeun pasak tuning tina string kagenep anjeun ku hiji nada. Upami anjeun nganggo alat tuning, maka anjeun kedah mastikeun yén anjeun terang yén anjeun nuju nyetél D, teras sadayana anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta melonggarkeun senar dugi ka ngahontal sora anu naroskeun anjeun pencét. . Upami Anjeun keur make alat sejen pikeun Ngepaskeun ka, pastikeun Anjeun apal maén D, tinimbang ekspektasi E. Tungtungna, lamun tuning ku ceuli, Anjeun kukituna kudu nyimpang tina standar pendekatan ‘fret kalima’, sarta ngagunakeun. fret katujuh tina senar kagenep ngadéngé sora A dina senar lima. Dina pituduh penting ieu, kami bakal ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan sistem tuning drop D, sareng kumaha cara ngahontalana.

logam

F Chord dina Drop D

Naon Dupi Tuning?

Ieu boga dunya mangpaat. Anu mimiti, janten langkung gampang pikeun ngawangun bentuk chord anjeun pikeun ngamimitian, sabab ngan ukur peryogi hiji ramo. Bréh, leuwih gampang pikeun ngageser ramo ka luhur jeung ka handap beuheung ti éta pikeun ngageser hiji sakabéh wangun chord kakuatan. Tungtungna, ngajadikeun gancang muter hiji saréat. Upami anjeun milarian jalan-jalan ngalangkungan riff anu gancang sareng kandel, kamampuan pikeun sacara efektif ngahambat réntétan kord kalayan kecepatan anu ageung pisan ngabantosan. Hiji hal anu teu bisa poho lamun ngobrol ngeunaan serelek D tuning nyaeta pentingna pikeun genre logam. Ieu lolobana alatan éta dimana anjeun bakal manggihan eta pangseringna. Pita sapertos Slipknot sareng Meshuggah leres-leres nyéépkeun sora anu beurat, rendah, kakuatan-chord dina musikna, ku kituna tiasa dianggo pikeun nyiptakeun sora anu sami sareng aranjeunna, upami éta anu anjeun pikahoyong. Upami anjeun nyobian diajar naon drop D sareng kumaha nerapkeunana kana maén gitar anjeun, maka henteu milarian deui. Serelek D tuning diwangun ku catetan: D, A, D, G, B, E. Hiji-hijina jalan ieu béda ti tuning standar nyaéta yén string kagenep hiji hambalan lowered, nyandak kana D. hasilna mangrupa sora béda pisan nalika maén sakabéh senar kabuka dina waktos anu sareng, kitu ogé kamampuhan pikeun maénkeun catetan handap ti tuning baku bakal ngidinan. leupaskeun d tuning

  • Pejuang Foo- Everlong. Tungtungna, Foo Fighters teu persis dipikawanoh pikeun heaviness manic maranéhanana (sanajan maranéhna ogé teu muhrim kana eta), jadi pamakéan maranéhanana serelek D teu overly ilahar. ‘Everlong’, kumaha oge, mangrupikeun conto sanés tina sistem tuning anu dianggo pikeun ngagampangkeun. Kord-kord anu dianggo di sapanjang éta pikaresepeun pikeun dimaénkeun, sareng ngamungkinkeun anjeun manteng ramo anjeun kana rupa-rupa posisi anu kompleks, bari teras-terasan balik deui ka kabuka, nyerep D rendah.

Drop D mangrupikeun tuning gitar alternatif anu paling sering dianggo. Ieu meureun kusabab seueur alesan. Anu mimiti, éta henteu bénten pisan sareng tuning standar (saleresna, sadayana tapi hiji senar disaluyukeun persis sami). Bréh, éta pisan gampang pikeun ngahontal, sarta pamustunganana, ngajadikeun maén hal nu tangtu loba gampang.

  • DADGAD (Celtic) Tuning. Ngepaskeun ieu sanés sajuta mil jauh ti serelek D, tapi ngagaduhan sababaraha parobihan anu béda-béda anu hartosna biasana aya hubunganana sareng musik Celtic, tinimbang logam. Pikeun ngahontal DADGAD tuning, anjeun bakal nyandak string kagenep anjeun ka handap ku dua semitones (sakumaha standar dina serelek D) tapi lajeng mawa duanana string 1 jeung 2 handap ku jumlah anu sarua. Ku cara éta, kord kabuka anjeun mangrupikeun Dsus4, anu hartosna anjeun dipuseurkeun kana D, tapi henteu aya hubungan utama / minor khusus.

Tuning standar pikeun gitar nyaéta EADGBE. Ieu ngandung harti string panghandapna Anjeun (string 6) bakal maén hiji E, sedengkeun hiji di luhur bakal disada A nu langsung luhureun éta E, jeung saterusna. Paling pamaén bakal ngagunakeun tuner gitar pikeun mastikeun unggal string sampurna maén catetan dipikahoyong, tapi tuning ku ceuli oge mungkin. Ieu merlukeun anjeun pikeun manggihan low E Anjeun. Ieu bisa dipigawé lamun boga pitch sampurna, tapi ilaharna anjeun kukituna kudu ngadéngé hiji E munggaran, atawa jadi senang mun kamungkinan Ngepaskeun rada jauh ti pitches bener pasti. Teras anjeun tiasa nganggo fret kalima unggal senar anu nuturkeun pikeun nyetél senar anu salajengna: fret ka-5 senar kagenep bakal disada ‘A’ anu diperyogikeun pikeun nyetél senar kalima, contona. Hiji-hijina iwal aturan ieu nyaéta dina senar ka-3, dimana anjeun kedah maénkeun fret opat pikeun kéngingkeun sora senar kadua. Pilihan ngawengku: Omitting string kagenep. Ieu mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngahindarkeun kedah manteng, tapi tiasa ngantepkeun chord anjeun rada kosong, khususna upami anjeun peryogi catetan anu handap. Anjeun oge bisa pindah ka chord kakuatan nambahan bari maké serelek D. Ieu bakal hartosna ngagunakeun tilu ramo kakuatan chord bentukna, tapi nambahkeun rasa (kawas sevenths atawa katilu utama) ku bringing ramo séjén kana maén. Ieu hartosna anjeun kedah diajar sababaraha bentuk anyar, sanaos. Tungtungna, upami henteu maén langsung, anjeun gaduh pilihan pikeun ngarékam bagian gitar chordal anjeun dina gitar anu disetel sacara standar, teras tambahkeun mélodi / catetan D serelek anjeun dina luhureun éta. Drop D mangrupikeun tuning alternatif anu penting sareng panginten anu paling dianggo salian ti tuning standar. Éta bakal langsung masihan anjeun maén sora anu langkung ‘logam’, tapi ngagaduhan langkung seueur aplikasi saluareun éta. Ieu ngenalkeun anjeun ka register handap, cara sagemblengna béda maén chord sarta rupa-rupa tunings sarupa nu sadayana gaduh specifics béda.

  • Rage Against The Machine- Killing In The Name. Ieu salah sahiji serelek D lagu definitif. Ledakan kana éta beurat, nyered riff sampurna accentuated ku ayana low D. RATM terang persis kumaha ngagunakeun oktaf kana kaunggulan maranéhna, sarta aranjeunna kaluar dina gaya pinuh sapanjang sakabéh lagu ieu. Ieu mangrupikeun salah sahiji lagu anu paling gampang pikeun nunjukkeun kakuatan sareng dampak drop D.

Hiji hal anu kedah diperhatoskeun nalika anjeun ngarobih kana tuning énggal, nyaéta bentuk kord énggal anu anjeun kedah diajar. Jelas, seueur kord saderhana anu anjeun pikahoyong nalika anjeun nembé ngamimitian di dunya gitar kalebet senar E anu rendah. Réspon otomatis nalika maén gitar nyaéta pikeun beroperasi di na sabudeureun kenop E, ngan kusabab éta dimana string panghandapna anjeun bakal mawa anjeun. Ayeuna anjeun nganggo serelek D, senar panghandapna anjeun mangrupikeun D, ​​ku kituna anjeun tiasa maén dina D mayor sareng D minor kalayan langkung gampang. eusi

  • 1 Hal Kahiji
    • 1.1 Naon Dupi Tuning?
    • 1.2 Naon Dupi Drop D?
  • 2 Kumaha Ngepaskeun Pikeun Leupaskeun D
  • 3 Kumaha Ngagunakeun Drop D
    • 3.1 Catetan Low
    • 3.2 Kord Daya
    • 3.3 Konci D
    • 3.4 Wangun Chord Anyar
    • 3.5 Logam
  • 4 Conto Serelek D Di Paké
  • 5 Systems Tuning sarupa
  • 6 Kacindekan

Di BeginnerGuitarHQ, kami teras-terasan nyobian cara-cara ngajar pamiarsa urang kumaha maén gitar di tingkat salajengna. Naha éta ngaliwatan nada gitar sareng timbre anjeun, ketangkasan anjeun atanapi catetan anu anjeun gaduh aksés ogé. Serelek D nyaéta sistem tuning umum nu loba pamaén bakal wawuh jeung, sarta méré Anjeun loba kalenturan dina maén Anjeun. Saatos Anjeun tos disetel ka tuning standar, Anjeun bakal tiasa muterkeun paling lagu. Sanggeus éta, anjeun bakal bisa nempo pilihan limitless pikeun tunings gitar alternatif. Cara anu pangheulana sareng paling atra pikeun nerapkeun tuning serelek D pikeun maén anjeun nyaéta ngahontal catetan anu langkung handap sareng éta. Hiji-hijina catetan D kabuka anu anjeun kantos sayogi nyaéta senar kaopat kabuka, anu ogé janten D panghandapna anu tiasa dicoo sacara alami. Upami anjeun mikirkeun éta, éta sanés catetan anu rendah pisan, janten upami anjeun badé nambihan bassiness kana sora anjeun, maka anjeun kedah langkung handap. Kalawan serelek D, anjeun gaduh dua semitones maén kalawan. Pencét éta string kabuka badag bisa nyieun hiji agrésif, sora kandel, tapi ulah poho anjeun ayeuna boga aksés ka tambahan D # / Eb ogé. Ieu ngandung harti yén anjeun teu kudu ngawatesan diri maranéhanana bangor Eb chord anu satengahna nepi beuheung, Anjeun ayeuna bisa maénkeun low lamun perlu. G Mayor Cara basajan katingal dina, nyaeta nu ngan kudu mindahkeun up ku dua frets mun anjeun maén catetan dina senar kagenep, tapi ceuk gampang ti rengse. Bayangkeun anjeun maén chord utama G, sareng anjeun dipenta pikeun nyandak ramo katilu dugi ka fret kalima? Ieu ngan moal jalan. Sapertos kitu, anjeun kedah milari jalan-jalan ieu.

Konci D

Drop D mangrupakeun tuning basajan, tapi sagemblengna bisa ngarobah cara anjeun ngadeukeutan maén gitar. Aya loba cara anu leupaskeun D bisa dipaké.

  • Buka D Tuning. Open D tuning mangrupikeun deui anu ngamungkinkeun anjeun mundur ka pusat tonal D alami, ngan waktos ieu, anjeun kadorong ka arah konci utama. Ieu kusabab tuning kabuka D kabuka teu kurang ti chord utama D pinuh: D, A, D, F #, A, D. Bari lolobana diwangun ku As jeung Ds, ayana F # dina string tilu nyiptakeun a chord utama lamun diputer kabuka. Téhnisna, Anjeun bisa rarata F# jeung nyieun versi ngaropéa anjeun sorangan open D tuning, nu gantina dipuseurkeun kana versi minor tina chord nu.

    Hal Mimiti Mimiti

    Salah sahiji cara nu panggampangna pikeun mariksa lamun serelek D tuning anjeun bade disada katuhu, nyaéta maén string kaopat D tur tingal lamun eta pasea jeung string kagenep kabuka anjeun atanapi henteu. Lamun hurung lemes, mangka anjeun maén dua D oktaf. Upami henteu, maka anjeun panginten kedah ngédit tuning salah sahiji senar éta.

    Naon Dupi Drop D?

    Conto Serelek D Dina Paké

  • Led Zeppelin- Moby Dick. Lagu Led Zeppelin ieu nunjukkeun kumaha serelek D tuning henteu ditangtayungan pikeun anu maénkeun kalayan agresi sareng beurat, tapi ogé tiasa janten aset pikeun maén blues kalayan gampang. Téhnisna, band nu bisa geus ditulis riff ieu dina E sarta maénkeun éta saeutik luhur, tapi aya interval nu tangtu dina riff utama nu saukur dijieun tebih gampang lamun éta low D hadir.
  • Systems Tuning sarupa

    Kauntungannana anu langkung spésifik tina serelek D asalna tina tuning alami anu nempatkeun gitar anjeun. Dina tuning standar, unggal catetan tina strum gitar kabuka pas kana E minor. Ayeuna, unggal catetan pas kana D utama. Téhnisna, éta parantos dilakukeun, tapi ayeuna ieu dikuatkeun ku D di handap. Hal kahiji anu kedah terang ngeunaan tuning Drop D sateuacan urang kana spésifik, nyaéta naon sistem tuning saleresna. Pondokna, éta catetan yén unggal senar gitar Anjeun muterkeun lamun diputer kabuka (aka, tanpa mencét handap on fret a).

    Kumaha Ngagunakeun Drop D

    Drop D nyangking dunya kesederhanaan anyar pikeun kord kakuatan. Henteu ngan ayeuna anjeun gaduh aksés ka dua kord kakuatan anu teu tiasa diaksés, tapi anjeun tiasa maénkeun éta sadayana kalayan ngan hiji ramo. Pikeun muterkeun chord kakuatan F kami disebutkeun di luhur, ngan tahan jari kadua anjeun dina fret 3rd string genep, lima jeung opat.

    Catetan Lemah

    Wangun Chord Anyar

    Leupaskeun D Leupaskeun D Tuning

  • Leupaskeun C Tuning. Serelek C tuning pisan sarupa teundeun D dina rupa-rupa cara. Beda utama, sakumaha anu anjeun ngarepkeun, nyaéta diwangun di sabudeureun C. Sanajan kitu, tinimbang ‘muterkeun’ éta string kagenep low kabeh jalan ka handap ka hiji C jeung ngajaga sesa gitar dina tuning standar, cara has pikeun ngepaskeun ka leupaskeun C nyaeta nyandak string low handap ku opat semitones, jeung sesa string handap ku dua. Ku cara éta, dasarna anjeun maén dina versi anu langkung handap tina serelek D. Ieu ngagampangkeun maén musik anu langkung beurat, sareng anjeun tiasa teras-terasan dugi ka senar anjeun turun. Aya band anu dipikanyaho turun ka handap pikeun turunkeun A, anu hartosna sadayana gitar anjeun sahenteuna kaopat langkung handap tina biasana. Dina seueur kaayaan, éta gampangna aksés kana kord kakuatan anu ngajantenkeun gitaris nganggo serelek D. tuning di tempat munggaran. Pendekatan has maén chord kakuatan nyaéta pikeun manggihan catetan kahiji dina senar handap anjeun, lajeng nambahkeun dua senar di luhur éta, tapi duanana dua frets luhur. Janten, upami anjeun hoyong maénkeun kord kakuatan F dina tuning standar, anjeun kedah nahan fret kahiji tina senar kagenep, teras tambahkeun frets katilu tina senar kaopat sareng kalima, bari muting sésa-sésa nada luhur. AG chord dina serelek D Naon “Drop D tuning” pikeun gitar? Sareng naha urang badé nganggo éta dina musik gitar urang?Ieu mangrupikeun tuning gitar alternatif anu ngajantenkeun sora bass anu saé sareng rendah. Di handap ieu, anjeun bakal mendakan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan nyetel gitar anjeun ka Drop D tuning sareng bédana tina Standard Guitar Tuning.

    Naon Drop D Tuning?

    Nalika kami nganggo serelek D tuning, senar E low disaluyukeun sakabeh hambalan handap ka D. Ieu hartina gaganti sora string 6 mangrupa E, éta hurung D. Ieu hiji oktaf leuwih handap tina buka 4 string D. Loba komposer milih nulis dina Drop D tuning sabab boga loba mangpaat dina gitar, cukup ku nyaluyukeun pitch hiji string handap sakabeh hambalan.

    Naon mangpaatna?

    Nalika urang nyetél gitar ka Drop D, urang gaduh tilu senar bass anu disada saé babarengan. D, A, jeung D. Ieu ngandung harti yén urang bisa nyieun garis bass resonate jero, bari maén dina posisi luhur dina gitar. Hal ieu ngajadikeun rentang gitar lega. Tur upami hoyong, bisa nyadiakeun low “drone” leuwih nu mélodi bisa maénkeun. Tuning kabuka ieu ogé ngamungkinkeun komposer nulis dina konci D bari ngagunakeun tékstur pinuh gitar. Dina tuning gitar baku, The konci D boga leuwih ti hiji “alto” sora, sabab catetan D panghandapna nyaéta buka 4 string. Serelek D tuning méré komposer aksés ka D hiji oktaf handap (dina string kagenep). The low D catetan dina gitar ogé ngan sora alus. Sanaos éta ngan ukur tambihan léngkah (2 frets), sorana béda-béda tibatan tuning gitar standar. Ieu hususna leres sareng senar gitar anu nembe dirobih.

    Kumaha Gancang Ngepaskeun ka Drop D

    Salah sahiji metodeu pikeun gancang nyetél gitar anjeun tina tuning standar ka tuning Drop D nyaéta kieu:

    1. Puterkeun senar ka-4 D. (Anggap hurung.)
    2. Puterkeun harmonik fret ka-12 dina senar ka-6.
    3. Saluyukeun pasak tuning tina senar kagenep handap ka handap ringing pitch 4-string (catetan).
    4. Setel deui ka tempat dua senar ngageter dina nada anu sarua.

    Tip: Setel Gitar anjeun ti handap

    Gitar tetep langkung saé nalika urang nyetél nada anu dipikahoyong ti handap, tinimbang turun ti luhur. Ku kituna tinimbang nyaluyukeun patok tuning lempeng ka handap ka D dina senar kagenep, mimiti ngaliwatan titik “dina tune”. Teras setel deui ka pitch ti handapna.

    Nyangka Gitar anjeun lesot kaluar tina tune

    Senar boga “memori” tina pitch imah maranéhanana. Sakali senar kagenep anjeun disetel ka Drop D, senar bakal condong seukeut (naék dina pitch). Tuning up ti handap mantuan ngurangan ieu, tapi masih kajadian. Janten upami anjeun maénkeun sapotong musik dina tuning anu sanés, anggap anjeun kedah sering nyaluyukeun tuning gitar anjeun. Éta sadayana bagian tina kaulinan.

    Kumaha Maca Musik dina Drop D Tuning

    Urang tiasa ningali yén sapotong musik nganggo Drop D tuning dina sababaraha cara. Paling sering, urang ningali téks 6 = D, atawa 6 = re (ngaran séjén pikeun D) Jumlah dina bunderan nujul kana angka string. 6 = senar e low. “Re” nyaéta ngaran séjén pikeun D. Ieu tina sistem Fixed Do Solfege (Do Re Mi jsb). Di dieu, senar E kudu disetel ka D, ditulis “E dina D” Urang ogé bisa ningali catetan handap-ti-biasa dina musik sorangan. Nalika urang ningali catetan anu teu mungkin (dina tuning standar), éta mangrupikeun petunjuk yén urang nuju dina tuning anu béda. Catetan kaluar tina rentang dawam mangrupakeun clue alus urang bisa jadi dina Drop D tuning.

    Chords dina Drop D Tuning

    Bentuk chord anu biasa urang kenal dina Tuning Standar, rada béda sareng Drop D Tuning. Lamun urang maénkeun chord dina low-D tuning, urang kudu maén catetan 6-string 2 frets luhur. Upami teu kitu, éta bakal disada “pareum”. Hal ieu ngajadikeun pikeun sababaraha fingerings anyar jeung tricky. Pikeun seueur kord standar anu nganggo senar panghandapna (sapertos E sareng G) urang tiasa gancang diajar chord fingering énggal. Saatos sapotong atanapi dua dina serelek D tuning ieu, éta bakal jadi leuwih nyaman jeung akrab.

    Tong Sieun Ngepaskeun

    Seueur pamaén, nalika mimiti maén gitar dina tuning Drop D, tiasa nyingkahan potongan Drop D. Ieu leres-leres pikeun ngahindarkeun masalah tuning senar E low terus-terusan. Tapi tuning janten gampang sareng gancang kalayan sababaraha prakték. Upami Anjeun gaduh musik dina tuning ieu, latihan eta sadayana babarengan, sangkan ngamangpaatkeun waktos latihan Anjeun. Tapi ulah ngahindarkeun potongan anjeun ngan kusabab aranjeunna nungtut lagu ulang. Candak sababaraha detik sareng angkat ka dunya anu beunghar sareng resonant tina Drop D Tuning! Allen Mathews

    Hai, kuring Allen Mathews.

    Kuring ngamimitian salaku gitaris folk, teras resep kana gitar klasik dina umur 20an. Sanaos seueur latihan sareng sakola, kuring tetep henteu tiasa ngamalirkeun musik kuring. Kuring bajoang jeung kaleuwihan tegangan. Musik kuring disada kapaksa. Jeung leungeun jeung awak kuring mindeng nyeri. Abdi frustasi, sareng teu tiasa ningali jalan ka hareup. Lajeng, dina dékade salajengna, abdi diajar sareng dua guru stellar séjén – hiji fokus kana gerakan teknis, sarta hiji dina musik (anjeunna pianis konsér). Dina waktosna, kuring mendakan sakumpulan rumus sareng gerakan énggal. Ieu mawa kahirupan anyar jeung vitalitas kana prakték kuring. Ayeuna kuring mantuan gitaris manggihan leuwih kanyamanan sarta ngalir dina musik maranéhanana, ngarah maén leuwih beautifully.
    Klik di dieu pikeun rumus sampel. Janten Anggota sareng Maénkeun Langkung, Geulis! “Dasar-dasar mangrupikeun dasar, sareng anjeun moal tiasa ngéléhkeun dasar.” Charles Poliquin Miluan program anu nyandak anjeun ti mimiti dasar dugi ka penguasaan maju, janten anjeun…1 Gambar

    • Pindahkeun leungeun anjeun aman tur fluidly
    • Ngarasakeun prakték minuhan sareng padamelan anu bermakna
    • Maén saé kalayan ekspresi sareng aliran

    Pencét tombol pikeun nyandak léngkah pikeun
    latihan gitar anu teratur sareng efektif. >>> Mimitian ku plucking low E string Anjeun. Ngepaskeun éta léngkah pinuh ku péngkolan pasak tuning ka arah anjeun.
    – E (senar pangluhurna) Tuning Drop D ngarobah pitch tina senar E panghandapna anjeun, nyandak eta handap hiji hambalan pinuh ka D. Dina tuning Drop D, senar anjeun bakal disetel, saperti kieu:
    – D Tuning Drop D mangrupikeun salah sahiji cara anu paling populér pikeun nyetél gitar anjeun. Anjeun tiasa ngadangukeunana dina seueur lagu rock sareng metal anu populér. Naha anjeun pamula atanapi veteran anu berpengalaman, Drop D tuning tiasa dilebetkeun kana arsenal anjeun, masihan anjeun cara anu énggal sareng gampang pikeun maénkeun kord kakuatan, atanapi nurunkeun nada lagu.

    Naon Drop D Tuning?

    Tuning Drop D mangrupikeun salah sahiji tuning alternatif anu paling gampang pikeun diajar. Éta ngarobih nada ngan hiji senar, nyaluyukeun nada senar E rendah anjeun ku léngkah pinuh, nyandak éta ka D. Tuning alternatip sanés penemuan énggal. Dina sajarahna, gitar teu salawasna mibanda genep senar. Sababaraha gaduh lima senar, batur ngagaduhan opat. Sababaraha abad ka tukang, gitaris opat senar jeung lima senar tinkered kalawan tunings alternatif pikeun masihan aranjeunna cara anyar maén chord sarta nyieun harmonies pleasing. Kiwari, gitar baku boga genep senar. Tapi, dorongan pikeun berinovasi ku sora anyar sareng kombinasi catetan masih tetep sareng musisi modern. Ieu naha loba gitaris dilegakeun repertoire maranéhna pikeun ngawengku tunings alternatif, branching kaluar tina tuning baku. Tuning standar pikeun gitar ngagunakeun genep senar, ti panghandapna nepi ka pangluhurna:
    — D (senar panghandapna)
    — E (senar panghandapna)
    — B
    — E (senar pangluhurna)

    Kumaha Tune to Drop D

    Ayeuna anjeun terang sakedik ngeunaan bédana antara tuning standar sareng tuning Drop D, ieu kumaha cara nyaluyukeun gitar ka Drop D:
    Terus cabut senar dugi ka ngadangu catetan anu leres.
    — A
    — G
    Pro tip: Anjeun tiasa make Fender Online tuner gitar pikeun mantuan Anjeun nyetel gitar anjeun kana catetan nu bener. Anggo boh Gitar Listrik Online Guitar Tuner atanapi Akustik Guitar Online Tuner. Atanapi unduh aplikasi pikeun telepon anjeun. Upami anjeun henteu gaduh aksés kana tuner pikeun ngadangu catetan, anjeun tiasa nyetél senar E low anjeun ka Drop D ku ceuli. Kantun metik senar D anjeun (senar 4) nepi ka cocog nada nalika anjeun downtune low E Anjeun low E anjeun bakal hiji oktaf leuwih handap senar D Anjeun.

    Ulah sono!

    Janten anu pangheulana terang ngeunaan produk anyar, kontén anu diulas, nawaran ekslusif sareng hadiah.

    Naha Diajar Drop D Guitar Tuning?

    Nalika anjeun nyetél Drop D, anjeun manjangkeun jangkauanna saléngkah langkung handap. Tuning to Drop D ngagampangkeun pikeun mindahkeun gitar anjeun ka rentang anu ngagampangkeun panyanyi kalayan sora anu langkung handap pikeun pencét catetan anu leres nalika anjeun maén. Serelek D tuning ogé ngagampangkeun pikeun maénkeun riff sareng kord kakuatan anu tangtu. Hayu urang tingali kumaha anjeun bakal maénkeun kord D kabuka dina serelek D tuning sareng kumaha anjeun bakal maénkeun kord kakuatan D dina tuning Drop D. Maén chord D dina tuning standar merlukeun anjeun ngagunakeun indéks anjeun, tengah, jeung ramo ring dina tilu senar pangluhurna-toned. Anjeun bakal memetik opat senar turun tina senar D (4). Dina tuning Drop D, anjeun bakal nganggo bentuk ramo anu sami sareng dina tuning standar pikeun maénkeun kord D. Sanajan kitu, saprak gitar anjeun disetel ka Drop D, anjeun ayeuna bisa strum sakabeh genep senar pikeun maénkeun chord D, mere Anjeun sora lengkep. Maénkeun kord kakuatan D dina Drop D henteu ngabutuhkeun anjeun nganggo ramo tambahan. Teu kawas chord D standar (anu ngandung tilu catetan), chord kakuatan ngan ngandung dua catetan: catetan akar (D) jeung catetan kalima (A). Dina tuning Drop D, anjeun tiasa maénkeun kord kakuatan D salaku kord kabuka, ngan ukur maén tilu senar panghandapna (low D, A, sareng senar D oktaf anjeun anu langkung luhur). Sanaos anjeun ngan ukur memetik tilu senar nada panghandapna anjeun pikeun maénkeun kord kakuatan D dina tuning Drop D, éta masih masihan anjeun nada anu kandel, beurat handap.

    Leupaskeun D Tuning ku Genre

    Drop D tuning lends sorangan ka multitude of genres, kumaha oge, éta paling ilahar kadéngé dina rock jeung heavy metal. Kami bakal nunjukkeun anjeun sababaraha conto lagu anu nganggo Drop D tuning dumasar kana genre sareng kumaha nyetél nada pikeun unggal lagu.

    Leupaskeun D Tuning di Alternatif Rock

    Nirvana, band anu masihan dunya drumming galak Dave Grohl (anu engké ngalahirkeun Foo Fighters), stylings bass murky of Krist Novoselic, jeung almarhum, vokalis hébat / gitaris / penulis lagu Kurt Cobain, dipaké Drop D tuning dina ampir kabéh. lagu maranéhanana. Salaku conto, “All Apologies” ngagaduhan rasa anu murky-acan-sengit tina tuning Drop D. Éta nangtung salaku conto anu bersinar tina arus bolak-balik genre rock alternatif tina angst atah sareng neuteup kana jurang déprési. Ti Nirvana ka Foo Fighters, salah sahiji hits mimiti band urang, “Everlong” ogé ngagunakeun Drop D tuning, dibuktikeun dina chord kakuatan nu ngajalankeun lagu ka hareup.

    Leupaskeun D Tuning dina Genre Metal

    Drop D tuning parantos janten pokok tina genre logam – tina logam anu langkung mainstream sapertos Van Halen dina taun 80an dugi ka logam kakuatan Inggris Yudas Priest. Pita logam anu langkung modern ogé parantos nganut gaya tuning ieu. “Honor Never Dies” ku Hatebreed nampilkeun Drop D tuning pikeun ngajantenkeun kord kakuatan, riffing, sareng gangguan anu parah karasa langkung beurat. Nya kitu, Avenged Sevenfold “Hail to the King” ngagunakeun Drop D tuning pikeun nyiptakeun sora melodic anu beurat anu lapisan riff kilat-gancang dina kord kakuatan handap.

    Kelemahan Drop D Tuning

    Bari Drop D tuning idéal pikeun manggihan anyar – sarta kadangkala gampang – cara maénkeun chord kakuatan sarta riffs, aya sababaraha drawbacks mun maén dina Drop D tuning versus tuning baku. Pikeun ngamimitian, tuning Drop D tiasa ngahesekeun maén skala anu tangtu. Tuning standar diwangun ku kaopat, kalayan unggal senar opat nada langkung luhur tibatan anu sateuacanna. Lamun anjeun leupaskeun low E anjeun ka D, méré Anjeun separation lima catetan tinimbang opat, nu bisa maledog kaluar pola skala Anjeun. Salaku tambahan, tuning Drop D henteu cocog pikeun unggal genre musik. Sedengkeun sora nu handap, leuwih handap-beurat tina Drop D tuning lends sorangan sampurna kana agrésif-sounding genres kawas rock, heavy metal, sarta punk – éta teu idéal pikeun genres caang-toned kawas pop atawa folk. Beuki Anjeun diajar ngeunaan tipena béda genres sarta beuki Anjeun ékspérimén kalawan tunings béda, anjeun bakal hadé ngartos mood tunings tangtu, chord, sarta catetan seukeut atawa datar bisa nyieun.

    Pariksa Fender Play Guitar Palajaran

    Diving kana tunings alternatif tiasa nangtang, tapi bisa muka nepi cara anyar maén chord tur nyetel nada darker atawa torek lamun maén lagu. Kalayan latihan, anjeun tiasa ngawasaan Drop D tuning, kitu ogé sababaraha variasina, sapertos Open D tuning atanapi Open A tuning. Kalayan prakna sareng kasabaran, anjeun bakal ngembangkeun ceuli pikeun laras anu béda sareng ngawangun dexterity ramo. Diajar langkung seueur kalayan uji coba gratis sareng Fender Play.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *