Proyék Digital Spooky Illusions

Lebaran mangrupikeun usum pikeun sagala hal anu pikasieuneun. Ti pilem pikasieuneun ka kostum ka permen, aya loba cara pikeun meunangkeun kana sumanget libur pikasieuneun ieu. Anjeun tiasa nyobian janten licik sareng hiasan bumi DIY. Tapi, kalayan proyektor, anjeun tiasa kéngingkeun éfék anu langkung saé dina ngan ukur sababaraha menit. Projectors anu gede pikeun Lebaran sabab pisan serbaguna. Anjeun tiasa nampilkeun ampir naon waé anu anjeun pikahoyong. Contona, anjeun tiasa proyek kana wangun, lawon, nepi sakuliah siling anjeun, atawa cara séjén nu ampir teu mungkin jeung bahan séjén (atawa sahenteuna bakal mawa anjeun loba waktu!). Diajar kumaha proyek ilusi Lebaran sareng EZCast

Supercharge Lebaran anjeun ku Bahan Basajan ieu:

Pikeun nyiptakeun ilusi hantu semi-transparan sareng tokoh holografik, anjeun peryogi sababaraha bahan: -Lingkungan poék -A projector ditangtoskeun -Bahan sumber anu saé (eusi pikeun ditingalikeun sapertos video hantu) -Sesuatu pikeun muterkeun bahan sumber salaku layar (bolong panganten, scrim, kelambu, sepré, lawon … jsb) -Kacaangan: Katerangan anu saé dina lingkungan anu poék penting pisan, di luhur 200 ANSI lumén idéal. Rating lumen optimal ieu bakal nganteurkeun gambar anu terang sareng terang. – Penyesuaian Keystone: Aya kamungkinan anu ageung anjeun kedah nyumputkeun proyektor sareng éta henteu tiasa disimpen sacara sampurna dina permukaan anu rata. Ieu naha anjeun peryogi projector Lebaran anjeun gaduh sababaraha jinis adjustment keystone. Contona, keystones 2D bakal ngagampangkeun proyek gambar sampurna ti sudut mana wae. — Portabilitas: Kusabab anjeun kedah ngalih kana proyektor ieu, hal anu penting yén éta hampang sareng portabel. — Daya tahan: Hirup lampu anu tahan lama penting sabab anjeun bakal ngantunkeun pidéo anjeun salami lami. Pikeun ngahontal tujuan urang, pilihan anu saé nyaéta EZCast Beam H3. Éta ngagaduhan sagala ciri anu disebatkeun sateuacana sapertos 200 ANSI lumens, 2D keystone, 30000+ umur lampu, sareng luar biasa portabel. Salaku tambahan, EZCast Beam H3 gaduh resolusi asli 1080P sareng mode potret. Ieu ditarjamahkeun kana pangalaman nempoan cinematic hébat pikeun ngarasakeun nonton sakabéh pilem spooky, kaulinan pikasieuneun, jeung video lianna kalayan kualitas pangluhurna mungkin. EZCast Beam H3 mangrupikeun proyektor Lebaran anu sampurna Upami anjeun milarian pilihan anu langkung alit anjeun tiasa nyobian EZCast Beam J2. Éta mangrupikeun proyektor mini ukuran palem anu idéal pikeun lingkungan luar. Anjeun tiasa sacara gampil ngalihkeunana di buruan bumi anjeun atanapi bawa ka lokasi pésta Lebaran anjeun. Dirancang nganggo 3 bungkus batré 3000 mAh, éta tahan langkung ti 2 jam dina hiji muatan. Ieu hartosna anjeun henteu kedah hariwang nalika ngantepkeun pidéo pikasieuneun anjeun. Sarupa sareng EZCast Beam H3 gaduh fitur keystone pinter 2D anu bakal ngagampangkeun proyek di lingkungan mana waé. Sakumaha anjeun tiasa tingali, proyektor ieu nawiskeun pilihan mobilitas anu luhur.

Kumaha Nyetél Hiasan proyéksi Lebaran Lengkah-demi-Lengkah

  1. Ngagantung dina lawon “layar” anjeun dimana anjeun hoyong hantu anjeun. Upami anjeun hoyong pangaruh anu langkung “hantu” anjeun tiasa nyobian ngagantungna nutupan jandela anu kabuka.
  2. Pastikeun anjeun parantos nyelapkeun adaptor nirkabel ka port kit nirkabel

Pasang adaptor nirkabel dina EZCast Beam H3 Ayeuna projector anjeun geus siap pikeun casting nirkabel 3. Hurungkeun projector anjeun sarta nempatkeun eta ngarah ka “layar”. Anjeun tiasa nganggo tripod pikeun nempatkeun éta. 4. Pilih Wifi anjeun sarta asupkeun sandi Asupkeun sandi wi'fi kana proyektor 5. Duanana EZCast Beam J2 jeung EZCast Beam H3 bisa nirkabel tuang eusi. Anjeun tiasa milih nganggo alat sélulér sapertos Android / IOS / Mac / Windows. Ieu bisa dilakukeun ngaliwatan rupa pilihan kawas Miracast na Airplay. Kantun pilih alat anu anjeun pikahoyong teras klik pilihan “nirkabel”. Teras, panggihan pungsi pangeunteungan dina alat Anjeun tur pilih projector beam nu bade tuang. Ku cara kieu, anjeun tiasa nyaring eunteung sadaya eusi langsung tina alat anjeun. Contona, Anjeun bisa mintonkeun gambar pikasieuneun atawa video nu geus aya dina telepon Anjeun! menu projector EZCast Beam Lebaran Ieu conto kumaha proyek iPhone sareng Android ka EZCast Beam J2. Parios éta! 6. Pareuman lampu sarta ngarasakeun ilusi spooky Anjeun Projector Lebaran sampurna

Ngarobah Imah anjeun jadi Haunt pikasieuneun Kiwari!

Projector EZCast Beam H3 diobral di diskon 10% kalawan kode promo ieu: HalloweenH3, bringing handap harga ti $135,20 ngan $121,68!. Projector EZCast Beam J2 diobral di diskon 10% kalayan kode promo ieu: Lebaran J2, nurunkeun hargana tina $179.00 dugi ka $161.1 Tambihkeun sulap kana kasenangan anjeun sareng proyektor ieu sareng anggo pikeun perayaan anjeun dina taun-taun anu bakal datang! Tuturkeun kami pikeun warta téknologi, tutorial, sareng seueur deui! Kami gaduh IG, FB, Youtube, sareng Linkin. Upami anjeun resep EZCast sareng hoyong janten distributor kami, mangga ngahubungi penjualan. Eusi séjén anu anjeun resep: Tonton Liga Legenda Dunya Championship dina layar ageung! Kumaha carana ngajaga panon barudak dina pembelajaran jarak jauh? Proyektor EZCast Beam H3 tiasa janten solusi. Adaptor Presentasi Nirkabel Mampuh sareng Henteu Brainer di Kelas

Kreasi Digital DIY pikeun
Lebaran Spooktacular

Ti ukiran waluh digital nepi ka latar tukang maya, karajinan basajan ieu pikaresepeun pisan, pikasieuneun.

Digambarkeun sacara digital tilu lantera jack-o'-lantern anu menacing di payuneun tangkal seram sareng bulan dina langit surup.
Digambarkeun sacara digital tilu lantera jack-o'-lantern anu menacing di payuneun tangkal seram sareng bulan dina langit surup. Sadaya ilustrasi didamel nganggo Galaxy Note20 sareng S Pen. Naha anjeun ngagungkeun ku nail kostum buatan bumi anu pembunuh, nyampurnakeun nyengir huntu jack-o’-lantern anjeun atanapi nguji resep bungbu waluh énggal, Lebaran nawiskeun seueur cara pikeun kreatif. Taun ieu, urang nuju ngalihkeun perhatian ka proyék-proyék digital anu pikasieuneun anu super-gampang, sami-sami pikaresepeun sapertos deal nyata-sareng kirang pabalatak. Baca terus kanggo inspirasi, ditambah kumaha ngagunakeun S Pen pikeun nempatkeun cap pribadi anjeun dina produk ahir. Top: Hiji lalaki ngora beurat gambar digital dijieun pikeun nyarupaan monster Frankenstein urang. Anjeunna nangtung di payuneun témbok bata gaya seni pop sareng ngagem jaket biru, kaos tangkorak, sareng grafik kilat kilat kaluar tina beuheungna. Handap: Hiji lalaki ngora nangtung di jalan. Satengah awakna réalistis sareng satengah sanésna ditutupan ku ilustrasi kerangka. Anjeunna nganggo topi luhur anu digambar sacara digital, dasi ruku sareng kembang dina lapelna.
Top: Hiji lalaki ngora beurat gambar digital dijieun pikeun nyarupaan monster Frankenstein urang. Anjeunna nangtung di payuneun témbok bata gaya seni pop sareng ngagem jaket biru, kaos tangkorak, sareng grafik kilat kilat kaluar tina beuheungna. Handap: Hiji lalaki ngora nangtung di jalan. Satengah awakna réalistis sareng satengah sanésna ditutupan ku ilustrasi kerangka. Anjeunna nganggo topi luhur anu digambar sacara digital, dasi ruku sareng kembang dina lapelna.

Spookify feed sosial anjeun

Pesta Lebaran nyata taun ieu bakal lumangsung dina média sosial. Sareng hiji cara anu pasti pikeun nangtung kaluar? Méré tulisan anjeun hiji pulas spooky anu unik anjeun. Anjeun tiasa janten monster dina gambar profil Lebaran, tambahkeun rorongkong kana pidéo anjeun, gaduh “hantu” muncul dina Carita anjeun. sanes artis? Lebetkeun stiker bertema Lebaran kana poto sareng video anjeun. Waktos taun ieu, teu aya anu ‘resep’ sapertos kasieunan. (Ngeunaan captions, urang nyarankeun hiji Pun Lebaran atawa lima.)

Nelepon obrolan pidéo sareng latar virtual anu angker

Naha nelepon kana rapat pidéo anjeun ti kantor bumi lami biasa nalika anjeun tiasa ngabagéakeun batur-batur ti dungeon anu horor atanapi laboratorium élmuwan gélo? Kalayan seueur pisan jalma anu ngalakukeun telepon pidéo ayeuna, aya tempat énggal pikeun ngémutan sumanget musiman anjeun: latar virtual obrolan pidéo. Ilustrasi anu pikasieuneun ngeunaan latar virtual obrolan video sareng elemen antarmuka Microsoft Teams. Hiji awéwé diuk di hareup tukang. Tilu lampu jack-o'-lantern anu mencorong, mencrang, diuk hareupeun dua tangkal hideung. Di tukang aya langit surup warna oranyeu, koneng, wungu, sareng beureum sareng bulan ageung di tengahna.
Ilustrasi anu pikasieuneun ngeunaan latar virtual obrolan video sareng elemen antarmuka Microsoft Teams. Hiji awéwé diuk di hareup tukang. Tilu lampu jack-o'-lantern anu mencorong, mencrang, diuk hareupeun dua tangkal hideung. Di tukang aya langit surup warna oranyeu, koneng, wungu, sareng beureum sareng bulan ageung di tengahna.

Hayu urang nyieun adegan spooky

Turutan pitunjuk ieu pikeun nyiptakeun latar virtual anu ngémutan rasa anjeun kana dékor Lebaran–atanapi urang kedah nyarios “dégore”. Tilu pitunjuk sisi-demi-sisi dina aplikasi PENUP sareng setélan sikat sareng warna di luhur layar. Kahiji: kanvas kosong dina kalawan setélan sikat dipilih. Kadua: opat guratan cet digital lega koneng, oranyeu, beureum, sareng wungu. Katilu: wates tina stroke cet béda blending kana unggal lianna.
Tilu pitunjuk sisi-demi-sisi dina aplikasi PENUP sareng setélan sikat sareng warna di luhur layar. Kahiji: kanvas kosong dina kalawan setélan sikat dipilih. Kadua: opat guratan cet digital lega koneng, oranyeu, beureum, sareng wungu. Katilu: wates tina stroke cet béda blending kana unggal lianna.

Ngalukis langit surup caang, kandel

Buka kanvas kosong dina aplikasi PENUP anjeun. Teras pilih tilu warna tina palette warna anjeun pikeun langit. Pilih sikat cet minyak dina ukuran badag tur cet tilu stroke lega sakuliah kanvas. Warna bakal nyampur sacara otomatis tapi anjeun ogé tiasa nganggo sikat blending (sigana pensil bodas) pikeun nyampur deui. Tilu pitunjuk sisi-demi-sisi dina aplikasi PENUP sareng setélan sikat sareng warna di luhur layar. Kahiji: ilustrasi langit surup, ayeuna ku dua garis konéng melengkung pahareup-hareup. Kadua: dua garis melengkung jadi satengah bunderan anu kasampak kawas bulan nestled di langit. Katilu: nutup-up bulan ieu, ayeuna ditutupan ku kawah jeung leuwih jéntré.
Tilu pitunjuk sisi-demi-sisi dina aplikasi PENUP sareng setélan sikat sareng warna di luhur layar. Kahiji: ilustrasi langit surup, ayeuna ku dua garis konéng melengkung pahareup-hareup. Kadua: dua garis melengkung jadi satengah bunderan anu kasampak kawas bulan nestled di langit. Katilu: nutup-up bulan ieu, ayeuna ditutupan ku kawah jeung leuwih jéntré.

Nambihan bulan panén

Anggo kuas minyak anjeun pikeun ngadamel satengah bunderan konéng. Ieu bakal janten bulan anjeun. Campur warna tina latar langit anjeun. Teras nganggo sikat pensil pikeun ngagariskeun bulan dina warna konéng sareng tambahkeun detil kawah. Maénkeun sareng sikat anu béda pikeun ningali anu masihan anjeun detil anu anjeun pikahoyong.

Bawa sababaraha (un) tangkal leutik bagja

Paké sikat spidol anjeun pikeun nambahkeun batang tangkal hideung ka foreground nu. Lajeng nganggo sikat kaligrafi pikeun nambahkeun thinner, garis finer pikeun dahan tangkal. S Pen tiasa ngaraos sabaraha kandel anjeun hoyong garis ku sabaraha tekanan anu anjeun anggo. Tambahkeun hiji tangkal deui ka sisi séjén pikeun nyaimbangkeun kaluar gambar.

Ngajak sababaraha sobat waluh

Dina foreground nu, make airbrush ka nyieun tilu orbs jeruk. Lajeng pilih konéng torek tur saluyukeun opacity ka 30. Ieu bakal nyieun penampilan glow a. Ayeuna pindah ka sikat kaligrafi (hideung) jeung tarik outlines beungeut jack-o’-lantern dina luhureun bunderan jeruk. Tungtungna, make spidol hideung ngawarnaan waluh iwal panon jeung sungut. Hiji ilustrasi bulan purnama nestled kana langit surup multi-warna. Tilu bunderan oranyeu aya dina latar hareup ilustrasi langit surup. Aya tatangkalan tanpa daun di tukang anu sawaréh nutupan bulan purnama.

  • Hayu urang nyieun adegan spooky

    Turutan pitunjuk ieu pikeun nyiptakeun latar virtual anu ngémutan rasa anjeun kana dékor Lebaran–atanapi urang kedah nyarios “dégore”.

  • Ngalukis langit surup caang, kandel

    Buka kanvas kosong dina aplikasi PENUP anjeun. Teras pilih tilu warna tina palette warna anjeun pikeun langit. Pilih sikat cet minyak dina ukuran badag tur cet tilu stroke lega sakuliah kanvas. Warna bakal nyampur sacara otomatis tapi anjeun ogé tiasa nganggo sikat blending (sigana pensil bodas) pikeun nyampur deui.

  • Nambihan bulan panén

    Anggo kuas minyak anjeun pikeun ngadamel satengah bunderan konéng. Ieu bakal janten bulan anjeun. Campur warna tina latar langit anjeun. Teras nganggo sikat pensil pikeun ngagariskeun bulan dina warna konéng sareng tambahkeun detil kawah. Maénkeun sareng sikat anu béda pikeun ningali anu masihan anjeun detil anu anjeun pikahoyong.

  • Bawa sababaraha (un) tangkal leutik bagja

    Paké sikat spidol anjeun pikeun nambahkeun batang tangkal hideung ka foreground nu. Lajeng nganggo sikat kaligrafi pikeun nambahkeun thinner, garis finer pikeun dahan tangkal. S Pen tiasa ngaraos sabaraha kandel anjeun hoyong garis ku sabaraha tekanan anu anjeun anggo. Tambahkeun hiji tangkal deui ka sisi séjén pikeun nyaimbangkeun kaluar gambar.

  • Ngajak sababaraha sobat waluh

    Dina foreground nu, make airbrush ka nyieun tilu orbs jeruk. Lajeng pilih konéng torek tur saluyukeun opacity ka 30. Ieu bakal nyieun penampilan glow a. Ayeuna pindah ka sikat kaligrafi (hideung) jeung tarik outlines beungeut jack-o’-lantern dina luhureun bunderan jeruk. Tungtungna, make spidol hideung ngawarnaan waluh iwal panon jeung sungut.

S Pen Sketsa alam kalayan detil ultra-tepat.

Gambar dina poto pikeun nyieun jack-o’-lantern digital

The jack-o’-lantern nyaéta raja undisputed karajinan Lebaran. Tapi bari eta beungeut glowing kasampak hébat dina emper hareup, urang leuwih resep skip knives, seuneu kabuka sarta sakeupeul nyali waluh. Lebetkeun jack-o’-lantern digital. Dua lantera jack-o'-digital padeukeut di hareupeun témbok bata. Beungeutna digambarkeun sacara digital dina poto waluh nyata. Aya ogé gambar jaring lancah jeung lancah di juru gambar, lantai wungu halimun, jeung kalong jeung panon beureum di hareup bulan.
Dua lantera jack-o'-digital padeukeut di hareupeun témbok bata. Beungeutna digambarkeun sacara digital dina poto waluh nyata. Aya ogé gambar jaring lancah jeung lancah di juru gambar, lantai wungu halimun, jeung kalong jeung panon beureum di hareup bulan.

Hayu urang ngamimitian

Turutan pitunjuk ieu pikeun nyiptakeun lantern jack-o’-lantern digital anjeun anu tiasa dibagi ku seueur kapribadian anu pikasieuneun (atanapi ramah atanapi goofy) anu anjeun pikahoyong. Beda sareng waluh anu nyata, éta bakal hirup, shrivel gratis, salamina. Dua waluh gigireun silih di hareup témbok bata kalayan panganteur aplikasi kaméra di luhur.
Dua waluh gigireun silih di hareup témbok bata kalayan panganteur aplikasi kaméra di luhur.

Candak poto waluh anjeun

Buka aplikasi kaméra anjeun sareng jepret gambar. Ketok poto pikeun ningali alat ngedit. Upami anjeun hoyong ngerjakeun poto waluh anjeun engké, anjeun ogé tiasa mendakanana dina aplikasi Galeri. Dua waluh di payuneun témbok bata kalayan pilihan sikat aplikasi Kamera sareng antarmuka éditan di luhur.
Dua waluh di payuneun témbok bata kalayan pilihan sikat aplikasi Kamera sareng antarmuka éditan di luhur.

Pilih sikat sareng warna anjeun

Ketok ikon patlot, teras ketok ikon nu siga kuas cet sareng palet. Di dinya anjeun tiasa milih jinis sikat, ukuran sareng warna anu anjeun hoyong pake. Kami ngarékoméndasikeun dimimitian ku sikat Dasar dina ukuran 20 dina jeruk vibrant. Dua waluh di hareupeun témbok bata kalayan mimiti muka jack-o'-lantern. Panon jeung sungut konéng geus digambar digital onto aranjeunna. Antarbeungeut ngedit gambar aya di luhureun poto.
Dua waluh di hareupeun témbok bata kalayan mimiti muka jack-o'-lantern. Panon jeung sungut konéng geus digambar digital onto aranjeunna. Antarbeungeut ngedit gambar aya di luhureun poto.

Ngagambar beungeut

Kalayan S Pen atanapi ramo anjeun, tarik wajah jack-o’-lantern anjeun dina poto waluh. Jieun salaku creepy atanapi ridiculous sakumaha rék. Teu kawas pumpkins nyata, pumpkins digital méré Anjeun nyatu Chances pikeun do-overs. Dua lampu jack-o'-digital di payuneun témbok bata kalayan gambar lalab bodas di juru sareng kalong hideung bergambar di payuneun bulan bodas. Antarbeungeut ngedit gambar aya di luhureun poto.
Dua lampu jack-o'-digital di payuneun témbok bata kalayan gambar lalab bodas di juru sareng kalong hideung bergambar di payuneun bulan bodas. Antarbeungeut ngedit gambar aya di luhureun poto.

Tambahkeun flair pikasieuneun

Anggo Glow Pen dina ukuran anu paling ageung pikeun ngagambar bulan purnama. Paké alat Dasar dina ukuran pangleutikna pikeun nambahkeun bat hideung di hareup eta, lajeng pindah ka bodas pikeun ngagantung sababaraha cobwebs. Pikeun nyiptakeun éfék lanté anu seram sareng halimun, paké alat Marker pikeun ngawarnaan lantai wungu. Lajeng tarik garis horizontal hideung leutik sakuliah eta. Kalayan alat pen Pola/Mosaik dina ukuran maksimum, campur warna babarengan. Dua lantera jack-o'-digital padeukeut di hareupeun témbok bata. Beungeutna digambarkeun sacara digital dina poto waluh nyata. Aya ogé gambar jaring lancah jeung lancah di juru gambar, lantai wungu halimun, jeung kalong jeung panon beureum di hareup bulan.
Dua lantera jack-o'-digital padeukeut di hareupeun témbok bata. Beungeutna digambarkeun sacara digital dina poto waluh nyata. Aya ogé gambar jaring lancah jeung lancah di juru gambar, lantai wungu halimun, jeung kalong jeung panon beureum di hareup bulan.

Ngaléngkah

Pikeun nambihan gerakan sakedik, simpen gambar anjeun teras buka dina Live Messages. Anjeun tiasa ngadamel lancah animasi ku milih alat Ink dina ukuran titik pangleutikna. Tarik hiji garis bodas ka handap pikeun nyieun web dangling kalawan sobat creepy-crawly kami di tungtungna. Pikeun masihan panon bat anjeun bersinar, paké alat Ink anu sami tapi gentos warnana ka beureum. Dua lantera jack-o’-digital padeukeut di hareupeun témbok bata. Beungeutna digambarkeun sacara digital dina poto waluh nyata. Aya ogé gambar jaring lancah jeung lancah di juru gambar, lantai wungu halimun, jeung kalong jeung panon beureum di hareup bulan. Dua lantera jack-o’-digital padeukeut di hareupeun témbok bata. Beungeutna digambarkeun sacara digital dina poto waluh nyata. Aya ogé gambar jaring lancah jeung lancah di juru gambar, lantai wungu halimun, jeung kalong jeung panon beureum di hareup bulan.

  • Hayu urang ngamimitian

    Turutan pitunjuk ieu pikeun nyiptakeun lantern jack-o’-lantern digital anjeun anu tiasa dibagi ku seueur kapribadian anu pikasieuneun (atanapi ramah atanapi goofy) anu anjeun pikahoyong. Beda sareng waluh anu nyata, éta bakal hirup, shrivel gratis, salamina.

  • Candak poto waluh anjeun

    Buka aplikasi kaméra anjeun sareng jepret gambar. Ketok poto pikeun ningali alat ngedit. Upami anjeun hoyong ngerjakeun poto waluh anjeun engké, anjeun ogé tiasa mendakanana dina aplikasi Galeri.

  • Pilih sikat sareng warna anjeun

    Ketok ikon patlot, teras ketok ikon nu siga kuas cet sareng palet. Di dinya anjeun tiasa milih jinis sikat, ukuran sareng warna anu anjeun hoyong pake. Kami ngarékoméndasikeun dimimitian ku sikat Dasar dina ukuran 20 dina jeruk vibrant.

  • Ngagambar beungeut

    Kalayan S Pen atanapi ramo anjeun, tarik wajah jack-o’-lantern anjeun dina poto waluh. Jieun salaku creepy atanapi ridiculous sakumaha rék. Teu kawas pumpkins nyata, pumpkins digital méré Anjeun nyatu Chances pikeun do-overs.

  • Tambahkeun flair pikasieuneun

    Anggo Glow Pen dina ukuran anu paling ageung pikeun ngagambar bulan purnama. Paké alat Dasar dina ukuran pangleutikna pikeun nambahkeun bat hideung di hareup eta, lajeng pindah ka bodas pikeun ngagantung sababaraha cobwebs. Pikeun nyiptakeun éfék lanté anu seram sareng halimun, paké alat Marker pikeun ngawarnaan lantai wungu. Lajeng tarik garis horizontal hideung leutik sakuliah eta. Kalayan alat pen Pola/Mosaik dina ukuran maksimum, campur warna babarengan.

  • Ngaléngkah

    Pikeun nambihan gerakan sakedik, simpen gambar anjeun teras buka dina Live Messages. Anjeun tiasa ngadamel lancah animasi ku milih alat Ink dina ukuran titik pangleutikna. Tarik hiji garis bodas ka handap pikeun nyieun web dangling kalawan sobat creepy-crawly kami di tungtungna. Pikeun masihan panon bat anjeun bersinar, paké alat Ink anu sami tapi gentos warnana ka beureum.

Ngubaran diri ka powerhouse kreatif

Nembak tulang tonggong-tingling jeung video bewitching ngan awal jeung Galaxy.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *