• Undeuran
  • Pamaén
  • Pamaén Audio
Apple iTunes pikeun Windows

Apple iTunes 12.12.6.1 pikeun Windows XP, 7, 8, 10 jeung 11

Puter sadaya musik, video sareng eusi singkronisasi anjeun ka iPhone, iPad, sareng Apple TV anjeun. iTunes mangrupikeun aplikasi gratis pikeun Windows sareng macOS.

iTunes mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun ngaraosan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngahibur – musik, pilem, sareng acara TV – sareng tetep sadayana gampang diatur. Nyéwa atanapi mésér pilem, unduh acara TV karesep anjeun, sareng seueur deui. iTunes oge imah Apple Music, dimana anjeun tiasa ngadangukeun jutaan lagu jeung sakabéh perpustakaan musik Anjeun. Tambih Deui, unduh musik paporit Anjeun pikeun ngadangukeun tanpa Wi-Fi.

Fitur

Poho rifling ngaliwatan tumpukan CD atawa flipping ngaliwatan saluran. iTunes nempatkeun sadaya musik sareng koleksi video anjeun ngan ukur klik, masihan anjeun aksés sadaya aksés ka rébuan jam hiburan digital. Ngotéktak. ngatur. Ulin. Sadayana tina Mac atanapi PC anjeun. Tingali perpustakaan anjeun dumasar kana artis, albeum, épisode, taun, rating — kumaha waé anu anjeun pikahoyong. Milarian naon anu anjeun milarian ku pamilarian gancang anu nembongkeun hasil nalika anjeun ngetik. Hurungkeun CD kana musik digital ku cara ngimpor ka iTunes. Atur sadayana koleksi anjeun nganggo daptar puter khusus. Acak lagu pikeun nyampur alur anjeun. Dengekeun musik tina komputer séjén dina jaringan anjeun. Puter video nganggo kadali dina layar. iTunes ogé tiasa dianggo pikeun nyingkronkeun eusi anjeun dina iPod, iPhone, sareng alat Apple anu sanés. Pamaké Windows 7/8: Versi anu terakhir pikeun ngadukung Windows 8 sareng Windows 7 nyaéta iTunes 12.10.10.

Aya naon anu énggal

ImageIO

  • Sadia pikeun: Windows 10 sareng engké
  • Dampak: Ngolah gambar anu didamel jahat tiasa nyababkeun palaksanaan kode anu sawenang-wenang
  • Katerangan: Masalah ieu diungkulan ku pamariksaan anu ditingkatkeun.
  • CVE-2021-30835: Ye Zhang ti Baidu Kaamanan
  • CVE-2021-30847: Mike Zhang of Pangu Lab

WebKit

  • Sadia pikeun: Windows 10 sareng engké
  • Dampak: Ngolah eusi wéb anu didamel jahat tiasa nyababkeun palaksanaan kode anu sawenang-wenang
  • gambaran: Sababaraha masalah korupsi memori anu kajawab kalawan ningkat penanganan memori.
  • CVE-2021-30849: Sergei Glazunov ti Google Project Zero

server gancang & undeuran bersih. Diuji dina TechSpot Labs. Diajar langkung seueur ngeunaan undeuran kami sareng kunaon anjeun tiasa percanten ka kami. Undeuran file bersih Certified diuji ku TechSpot TechSpot Editor Pilih 4.4
13836 undian

Apple iTunes panganyarna pikeun warta Windows

  • Sareng Steve Jobs nampik masihan band naon waé saham Apple pikeun muncul dina komérsial

Apple iTunes pikeun Windows diulas dina…

  • Desktop Software Essentials, Jadi Anjeun Siap Buka

Parangkat lunak anu sami sareng Apple iTunes pikeun Windows 18

  • 4.5162 undian Pamuter multimedia anu ngadukung rupa-rupa codec sareng format video anu béda.
    • Freeware
    • Windows
  • 4.183 undian Jutaan lagu, iraha waé anjeun resep. Ngan milarian dina Spotify, teras puterkeun. Ngan ngabantosan diri anjeun pikeun naon waé anu anjeun pikahoyong, iraha waé anjeun hoyong.
    • Freeware
    • Windows/macOS/Android
  • 4.3259 undian Pamuter multimedia anu portabel sareng populér pikeun sababaraha format audio sareng pidéo.
    • Freeware
    • Windows/macOS/Linux
  • 4.515 sora Media Player Classic BE kasampak kawas Windows Media Player, tapi ngabogaan loba fitur tambahan.
    • Freeware
    • Windows
  • Undeuran anu langkung mirip

Aplikasi populér
di Pamuter Audio

Upami anjeun milarian masang iTunes dina anjeun Windows 10 mesin tapi hate ideu kedah ngalakukeunana via Microsoft Store, anjeun untung! Sanaos henteu sadayana terang, anjeun tiasa ngaunduh sareng masang versi panganyarna tina iTunes dina Windows 10 tanpa nganggo Microsoft Store. how_to_download_itunes_on_windows_without_microsoft_store Kumaha Ngalereskeun Pusat Aksi Henteu Némbongkeun Bewara Saatos Ngapdet kana Windows 10 Vérsi 1809. Sanaos Microsoft teras-terasan nyorong panggunaan Microsoft Store dina Windows 10, éta henteu kéngingkeun moméntum anu dipikahoyong, sareng kalolobaan pangguna masih resep ngaunduh sareng masang program sareng aplikasi ku cara tradisional nganggo file instalasi standar sapertos format .exe. . Alesan utama ieu nyaéta stabilitas program sareng aplikasi, kalayan seueur kaulinan, program, sareng aplikasi umumna jalan langkung saé nalika dipasang tina sumber di luar Microsoft Store. Kitu ogé Microsoft Store ieu rawan gagal undeuran sareng undeuran anu bahkan moal ngamimitian. Kanyataanna, sababaraha kaulinan anyar Microsoft nu pang populerna di Toko nu littered kalawan ulasan hiji-bintang ti pamaké nu geus mayar kaulinan maranéhna teu bisa ngundeur … Age of Empires Definitive Edition jeung Halo Wars dua conto klasik, jadi éta a no-brainer ulah Toko pisan waragad. Patali: Kumaha Ngalereskeun Henteu Sora Windows 10 Saatos Pembaruan Anyar.

Kumaha Anjeun Pasang iTunes dina Windows 10 Tanpa Nganggo Microsoft Store?

Baheula, prosés pikeun ngundeur iTunes pikeun Windows 10 tanpa ngagunakeun Microsoft Store merlukeun sababaraha karya serius ngagunakeun panyungsi husus Anjeun alat dev menu pikeun nipu situs web iTunes kana pamikiran anjeun keur browsing ti Internet Explorer 11. Sakali iTunes mikir anjeun keur browsing ti. browser heubeul eta bakal otomatis némbongkeun Anjeun link ka file instalasi .exe standar. Sanaos prosésna sanés rumit, sababaraha pangguna ngan saukur mutuskeun masang Internet Explorer 11 pikeun ngahémat waktos. Untungna, salah sahiji metodeu ieu henteu diperyogikeun deui sabab Apple sareng iTunes parantos nambihan pilihan saderhana pikeun Ngundeur file .exe 32-bit sareng 64-bit pikeun iTunes, sanaos pilihan éta henteu ditingali. Pikeun ngamimitian, angkat ka halaman wéb iTunes sareng gulung ka handap halaman, ngalangkungan pilihan Microsoft Store teras klik Windows , di handap judul Milarian versi anu sanés . Ieu bakal otomatis memicu situs web iTunes pikeun pindah tina tautan Microsoft Store ka dua tautan anu misah ka versi 64-bit sareng versi 32-bit. Unduh iTunes tanpa toko windows Ayeuna sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta klik versi anu cocog sareng sistem anjeun, teras teraskeun masang iTunes sapertos biasa. Éta sigana sapertos solusi anu écés, tapi anjeun bakal kaget sabaraha jalma anu sono kana pilihan anu halus sareng masang iTunes liwat Microsoft Store sacara hanjakal. Kumaha ngundeur iTunes tanpa toko Microsoft Warta: Upami anjeun pameget sakola lami Winamp , pastikeun anjeun ngawaskeun béja éta sabab sigana bakal uih deui taun hareup (2019) kalayan layanan énggal sareng apdet pikeun pamuter média klasik. Diajar naon anu kudu dilakukeun upami anjeun henteu tiasa masang atanapi ngapdet iTunes dina PC Windows anjeun. Upami anjeun ngaunduh vérsi iTunes tina situs wéb Apple, paké léngkah-léngkah dina tulisan ieu. Upami Anjeun gaduh Windows 10, Anjeun oge bisa meunangkeun iTunes ti Microsoft Store. Upami anjeun gaduh masalah masang iTunes tina situs wéb Apple, unduh iTunes tina Microsoft Store. Upami anjeun teu tiasa ngaunduh atanapi ngapdet iTunes tina Microsoft Store, hubungi Microsoft kanggo pitulung. Upami anjeun teu tiasa masang iTunes dina PC Windows anjeun tina situs wéb Apple, atanapi upami anjeun ningali «kasalahan 2» atanapi «Rojongan Aplikasi Apple henteu kapendak» saatos anjeun masang parangkat lunak, tuturkeun léngkah-léngkah di handap ieu dina urutan.

Pastikeun yén anjeun asup kana komputer anjeun salaku administrator

Pasang apdet Microsoft Windows panganyarna

Pikeun ngundeur apdet panganyarna, buka ramatloka Microsoft Windows Update. iTunes pikeun Windows merlukeun Windows 7 atawa engké, jeung Service Pack panganyarna dipasang. Upami anjeun teu tiasa masang apdet, tingal sistem pitulung komputer anjeun, hubungi departemen IT anjeun, atanapi buka support.microsoft.com kanggo pitulung langkung seueur.

Unduh versi panganyarna tina iTunes anu dirojong pikeun PC anjeun

Ngalereskeun iTunes

Klik-katuhu pamasang anu anjeun undeur dina lengkah 3 — éta bakal dilabélan iTunesSetup atanapi iTunes6464Setup — sareng pilih «Run as administrator.» Upami anjeun saacanna masang iTunes, pamasang bakal nyarankeun anjeun ngalereskeun parangkat lunak. Saatos perbaikan réngsé, balikan deui komputer sareng cobian peluncuran iTunes.

Cabut komponén kénca ti pamasangan saméméhna

Upami iTunes gagal masang atanapi ngalereskeun, panginten kedah dipiceun komponén anu tinggaleun tina pamasangan iTunes sateuacana teras pasang deui.

Nonaktipkeun software conflicting

Sababaraha prosés latar tukang tiasa nyababkeun masalah anu nyegah aplikasi sapertos iTunes dipasang. Upami anjeun masang parangkat lunak kaamanan sareng gaduh masalah masang iTunes pikeun Windows, anjeun panginten kedah nganonaktipkeun atanapi ngahapus parangkat lunak kaamanan pikeun ngabéréskeun masalah éta.

Balikan deui komputer anjeun

Saatos balikan deui, cobian masang iTunes deui.

Meunang pitulung leuwih

Upami léngkah-léngkah dina tulisan ieu henteu ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah éta, anjeun tiasa mendakan solusi ku milarian situs wéb dukungan Microsoft. Inpormasi ngeunaan produk anu henteu diproduksi ku Apple, atanapi situs wéb mandiri anu henteu dikawasa atanapi diuji ku Apple, disayogikeun tanpa rekomendasi atanapi dukungan. Apple henteu nanggung tanggung jawab ngeunaan pilihan, pagelaran, atanapi panggunaan situs wéb atanapi produk pihak katilu. Apple henteu masihan perwakilan ngeunaan akurasi atanapi reliabilitas situs web pihak katilu. Kontak ngajual pikeun émbaran tambahan. Tanggal Diterbitkeun:

Mac teu diperlukeun

Diropéa dina 28 Nopémber 2021

Naon Nyaho

  • Dina Windows 11 sareng 10, unduh iTunes langsung tina Microsoft Store.
  • Dina Windows 7 atanapi 8, unduh iTunes langsung ti Apple.
  • Turutan pitunjuk dina layar pikeun masang sareng ngonpigurasikeun iTunes.

Apple iTunes mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun migrasi data antara alat Apple anjeun sareng PC basis Windows anjeun. Dina Windows 10 sareng 11, unduh iTunes tina Microsoft Store. Dina Windows 8 atanapi Windows 7, undeuran sayogi ti Apple.

Kumaha Masang iTunes dina Windows 10 atanapi 11 PC

Aksés undeuran tina desktop anjeun dina Windows 10 sareng 11.

  1. Dina kotak Search Windows, ngetik iTunes sarta, dina bagian Best cocog , milih iTunes Pasang App .
  2. Pilih Meunangkeun pikeun ngundeur iTunes.
  3. Lamun undeuran geus réngsé, pilih Jalankeun .
  4. Dina iTunes Software License Agreement jandela, pilih Satuju .
  5. Dina layar Wilujeng sumping , pilih Satuju upami anjeun satuju pikeun ngabagi rinci ngeunaan perpustakaan anjeun sareng Apple atanapi pilih No Thanks to nolak.
  6. Pilih Asup ka iTunes Store upami anjeun gaduh ID sareng kecap akses Apple. Upami anjeun teu gaduh akun, pilih Pindah ka iTunes Store sareng ngadaptarkeun ID Apple pikeun nganggo iTunes.
  7. Impor CD anjeun ka perpustakaan iTunes anjeun. Ieu ngarobih lagu-lagu dina CD kana file MP3 atanapi AAC.
  8. Setel iPod, iPhone, atanapi iPad anjeun nganggo iTunes sareng mimitian nganggo éta.

Kumaha Masang iTunes dina PC Windows 8 atanapi 7

Dina Windows 8 atanapi Windows 7, undeuran parangkat lunak iTunes sayogi ti Apple.

  1. Pindah ka halaman unduhan Apple iTunes, teras pilih Unduh kanggo vérsi Windows anu dipasang dina komputer.
  2. Putuskeun upami anjeun hoyong nampi buletin email ti Apple sareng lebetkeun alamat email anjeun, teras klik Unduh Ayeuna .
  3. Windows nyarankeun anjeun ngajalankeun atanapi nyimpen file. Jalankeun file pikeun masang éta langsung atanapi simpen file pikeun masang éta engké. Upami anjeun simpen filena, pamasangna disimpen kana folder undeuran standar (biasana Undeuran dina versi Windows panganyarna).
  4. Upami anjeun milih ngajalankeun file, prosés pamasangan otomatis dimimitian. Upami anjeun milih nyimpen file, panggihan program pamasangan dina komputer anjeun sareng klik dua kali ikon pamasang pikeun ngamimitian prosés pamasangan. Nalika installer dimimitian, satuju pikeun ngajalankeun eta. Lajeng, ngaliwatan layar tur satuju kana sarat jeung kaayaan software iTunes.
  5. Pilih pilihan pamasangan anu anjeun hoyong setel:
    • Tambahkeun potong kompas iTunes sarta QuickTime kana desktop abdi : Ieu nempatkeun ikon iTunes sarta QuickTime dina desktop pikeun aksés gampang. Upami anjeun sering ngaluncurkeun program ku ngaklik dua kali ikon dina desktop, pilih ieu. iTunes ditambahkeun kana menu Mimitian paduli naon milih dieu.
    • Anggo iTunes salaku pamuter standar pikeun file audio : Pilih ieu supados iTunes ngadamel file audio, kalebet CD, MP3, podcast, sareng undeuran.
    • Basa iTunes Default : Pilih basa nu Anjeun hoyong iTunes jadi di.
    • Polder Tujuan : Ieu tempat iTunes sareng file na dipasang. Kacuali anjeun terang naon anu anjeun lakukeun sareng ieu sareng gaduh alesan pikeun ngarobih, paké setélan standar.

  6. Pilih Pasang nalika anjeun parantos milih.
  7. Nalika iTunes ngaliwat prosés pamasangan, bar kamajuan nunjukkeun kumaha deukeutna pikeun dilakukeun. Nalika pamasangan parantos réngsé, pilih Rengse . Anjeun ogé bakal dipenta pikeun ngabalikan deui komputer pikeun ngarengsekeun pamasangan. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ayeuna atanapi engké; boh cara, Anjeun bakal tiasa make iTunes langsung.
  8. Pilih Asup ka iTunes Store upami anjeun gaduh ID sareng kecap akses Apple. Upami anjeun teu gaduh akun, pilih Pindah ka iTunes Store sareng ngadaptarkeun ID Apple.
  9. Kalayan iTunes dipasang, impor CD anjeun ka perpustakaan iTunes anjeun.

Hatur nuhun pikeun ngabejaan urang! Kéngingkeun Warta Téknologi Pangénggalna Dikirimkeun Unggal Poé Ngalanggan

Kalayan iTunes pikeun Windows 10, anjeun tiasa ngatur sadaya koleksi média anjeun dina hiji tempat. Ngalanggan Apple Music pikeun ngakses jutaan lagu. Mésér musik sareng pilem tina iTunes Store. Sareng nyingkronkeun eusi tina komputer anjeun ka iPhone, iPad, atanapi iPod touch anjeun.

Jelajahi iTunes pikeun Windows 10

Pikeun nganapigasi iTunes, pake tombol dina bar navigasi di luhureun jandela iTunes. Pikeun pindah ka jinis média, sapertos Musik, Pilem, Acara TV, Podcast, atanapi Buku Audio, klik menu pop-up di belah kénca juru luhur. Dengekeun Apple Podcasts Panggihan sareng ngalanggan podcast anu ngahibur, nginpokeun, sareng mere ilham. Kotektak épisode gratis sareng acara ngeunaan rupa-rupa jejer. Dengekeun buku audio Kotektak kategori pikeun milarian buku audio anu anjeun tiasa mésér.

Atur sareng singkronkeun sacara manual iPhone, iPad, atanapi iPod touch anjeun

Robah setelan sareng atur akun anjeun

  • Pilih Akun > Tempo Akun Kuring pikeun nempo inpormasi ngeunaan sajarah pameseran anjeun, ngatur langganan anjeun, ngarobah inpormasi pamayaran anjeun, sareng seueur deui.
  • Pilih Akun> Kaluar pikeun kaluar tina iTunes nganggo ID Apple anjeun sareng cabut aksés kana eusi anjeun tina iTunes.
  • Pilih Édit > Préferénsi pikeun ngarobah hal-hal sapertos basa anjeun, setel larangan, sareng seueur deui.

Upami anjeun ngarobih basa anjeun dina iTunes, anjeun panginten kedah kaluar tina iTunes sareng buka deui.

Peryogi bantosan?

  • Upami anjeun peryogi bantosan pikeun ngaunduh iTunes tina Microsoft Store atanapi ngatur iTunes dina Windows 10, hubungi Microsoft.
  • Upami anjeun peryogi bantosan nganggo iTunes atanapi salah sahiji fiturna, hubungi Apple Support.

Diajar deui

  • Pilarian inpormasi langkung seueur ngeunaan iTunes pikeun Windows dina pituduh pangguna iTunes.
  • Diajar kumaha ngagunakeun Watesan pikeun meungpeuk atawa ngawatesan aksés ka eusi eksplisit dina iTunes Store.
  • Upami anjeun ngaunduh iTunes tina Microsoft Store, iTunes bakal otomatis ngapdet nalika versi énggal sayogi. Diajar langkung seueur ngeunaan ngamutahirkeun iTunes.
  • Dina Chromebook, Anjeun bisa ngundeur aplikasi Apple Music ti Google Play Store.
  • Dina Mac sareng versi macOS panganyarna, pake aplikasi Apple Music, aplikasi Apple TV, Apple Podcast, Apple Books, atanapi Finder tinimbang iTunes.

Tanggal Diterbitkeun:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *