Kumaha Nyokot Poto sareng Sidik Leungeun Anjeun

Upami anjeun badé gaduh Sidang Video anu Dirékam sareng abdi, punten kirimkeun sidik atanapi poto leungeun anjeun nuturkeun pitunjuk di handap ieu. Anjeun gaduh dua solusi: 1. Solusi Gancang: Poto Leungeun anjeun + Sidik Tangan Kasar — ​​Solusi anu langkung gancang, tapi anjeun moal tiasa ningali naha panangan anjeun parantos robih kana waktosna. 2. Solusi Langkung Aub: Hapus Handprints – Janten anjeun tiasa ngalacak parobihan anjeun kana waktosna. Gulung ka handap pikeun lalajo video.

1. Solusi Gancang: Poto leungeun Anjeun + Handprints kasar

Poto Leungeun Anjeun

Tilu (3) sampel duanana leungeun diperlukeun pikeun bacaan. Mangga baca parentah eta taliti samemeh Anjeun nyandak gambar.

Sampel munggaran
Sampel munggaran: – Nempatkeun leungeun Anjeun datar dina permukaan dina posisi nu lumrah pikeun anjeun (ie ramo bisa dipisahkeun atawa dicekel babarengan gumantung kana naon karasaeun katuhu pikeun anjeun.) Candak poto tina tonggong leungeun anjeun (preferably tanpa ngagosok kuku atawa kuku palsu).
Sampel kadua

Sampel kadua: — Tahan leungeun anjeun ka luhur, ku ramo anjeun lempeng, supados poto nembongkeun jero palem anjeun sareng ramo anjeun.
Sampel katilu

Sampel katilu: – Candak gambar close-up tina lontar anjeun. Pastikeun nembongkeun sagala rinci (kaasup ridges kulit jeung garis leutik). Entong ngirimkeun gambar anu kabur. Tips penting pikeun Poto — Kadua leungeun tiasa dina poto anu sami, atanapi anjeun tiasa nyandak poto unggal panangan nyalira.
– Leungeun kudu dicaangkeun. Cahaya alami langkung saé tibatan lampu listrik. Pencét di dieu pikeun conto tingkat detil anu diperyogikeun.
— Pastikeun kaméra jejeg leungeun, ku kituna panjang ramo teu menyimpang.
— Ulah deukeut teuing kaméra ka leungeun, nu bisa nyieun gambar kabur atawa menyimpang. Gantina, make zum.
— Poto anjeun kedah cukup ageung pikeun nunjukkeun detil (lebar minimum 1000 piksel), tapi pastikeun yén sadaya email anjeun henteu langkung ti 10 megs.
— Nalika ngirim poto anjeun, tunjukkeun naha anjeun leres-leres atanapi kénca, nyaéta leungeun anu anjeun pake pikeun nandatanganan dokumén.

Sidik Tangan Kasar

Kusabab poto kakurangan informasi penting, «kasar» prints leungeun Anjeun diperlukeun. Sidik tangan sapertos kitu henteu nunjukkeun detil garis anjeun, tapi nunjukkeun posisi alami ramo sareng ukuran gunung. Pikeun prints kasar anjeun, ulah meuli nanaon! Janten kreatif: anjeun tiasa nganggo zat sapertos lipstik, cet, coklat, pondasi makeup poék, tinta, jsb. Zat berminyak – sapertos lipstik poék – dianggo pangsaéna. Pariksa dapur anjeun atanapi kamar mandi anjeun!

Sampel sidik tangan kasar
Anjeun teras tiasa nyeken éta sidik atanapi nyandak potona nganggo aplikasi sapertos OfficeLens, mastikeun telepon anjeun lempeng di luhur sidik (henteu dina sudut) supados ramo anjeun henteu menyimpang. Abdi kedah tiasa ngabandingkeun ukuran lontar anjeun sareng ukuran ramo anjeun.

2. Solusi Langkung Aub: Jelas Handprints

Kumaha cara nyandak sidik tangan anu saé di bumi, pidéo di luhur ngajelaskeun sadayana prosés léngkah-léngkah. Anjeun oge bisa maca parentah handap. Saatos ékspérimén sareng sababaraha cara pikeun nyandak sidik tangan di bumi, kuring nyimpulkeun yén kombinasi murah «Ink Pad / Roller» masihan hasil anu pangsaéna. Tinta Pad jeung roller

Tinta Pad jeung Roller Kombinasi
Simpen alat ieu di tempat anu aman pikeun nyandak sidik leungeun anjeun sacara rutin, nyaéta unggal taun atanapi langkung. Anjeun bakal tiasa pariksa naha leungeun anjeun geus robah, sarta naha anjeun perlu sési palmistry anyar. Anjeun oge meureun hoyong nyandak handprints pikeun sakabeh kulawarga!

Prosés Nyitak

Leungeun dina Kertas Anjeun bakal peryogi:

  • Pad tinta
  • Hiji gilinding
  • Koran pikeun nangtayungan tabel dimana anjeun bakal nyandak prints Anjeun
  • Sahenteuna opat lembar kertas bodas format baku
  • Cai ngalir caket dieu, sareng anduk kertas sareng deterjen piring cair

Roller on leungeun sorangan 1. Cabut perhiasan naon waé tina panangan sareng pigeulang anjeun sareng gulung leungeun baju anjeun. Kuring nyarankeun Anjeun ngamimitian nyokot prints leungeun non-dominan Anjeun (leungeun kénca pikeun 90% populasi.) 2. Gulungkeun roller dina pad tinta, pikeun nutupan eta ku lapisan ipis tinta. Lajeng nerapkeun roller inked madhab dina lontar anjeun. Gulungkeun jempol Tip: Hindarkeun godaan pikeun nerapkeun seueur teuing tinta dina panangan anjeun. Éta bakal ngajantenkeun garis anjeun ngaleungit. Pastikeun garis nu katingali dina leungeun inked Anjeun. 3. Pikeun nyokot print sabenerna, nempatkeun inked Anjeun, leungeun kénca handap di tengah salah sahiji lambar bodas kertas, dina posisi alam. Paké leungeun katuhu anjeun pikeun mencet pageuh handap dina tonggong lontar kénca anjeun (pencét ngan sakali pikeun nyegah smudges). Gulungkeun jempol 4. Pikeun ramo, mimitian ku mencét handap jempol. Éta kedah rada digulung supados bentuk ujungna tiasa muncul dina citak. Lajeng pencét unggal phalange unggal ramo pageuh, dimimitian ku phalange ngadeukeutan ka lontar jeung naek. Lakukeun heula ramo indéks, tuluy ramo tengah, ramo cingcin, jeung ramo orok. 5. Saméméh miceun leungeun Anjeun, tahan kertas handap dina meja jeung objék beurat dina luhureun lambar, jeung dua ramo leungeun katuhu Anjeun di handapeun lambar. Ieu bakal ngajaga leungeun kénca anjeun teu nempel kana kertas. Angkat leungeun kénca anjeun gancang, gerak nangtung. Leungeun dina sarung 6. Candak leuwih ti hiji print unggal leungeun, repeating hambalan inking saméméh unggal print. 7. Ulah ngumbah leungeun kénca anjeun acan. Anggo sarung tangan anu tiasa dianggo dina panangan ieu atanapi, upami anjeun teu gaduh, lebetkeun leungeun anjeun kana kantong plastik, teras dasi ku pita elastis dina pigeulang anjeun. 8. Ngulang sakabéh prosés (2 ka 6), nyandak prints leungeun katuhu anjeun.

beberesih leungeun

Sawaktos Anjeun tos nyandak sidik anu jelas tina dua leungeun, bersihkeun leungeun anjeun nganggo prosés 3-bagian ieu: Cairan Pencuci Piring 1) Tuang sababaraha detergent piring cair kana leungeun Anjeun tur rub bagian inked leungeun Anjeun babarengan tanpa ngagunakeun cai nanaon. Nalika tinta mimiti leyur, usap leungeun Anjeun ku anduk kertas.
2) Malikan deui léngkah kahiji – deui tanpa cai – sareng leyurkeun seueur tinta sateuacan ngusap panangan anjeun kadua kalina.
3) Ngumbah leungeun anjeun biasana ku sabun sareng cai. Leungeun anjeun ayeuna kedah beresih! Anjeun tiasa make prosés anu sarua pikeun ngabersihan gilinding pikeun pamakéan salajengna. Tong hilap nyerat nami lengkep sareng tanggal ayeuna dina unggal citak. Upami anjeun nganalisa cetakan anjeun, tangtoskeun naha anjeun leungeun katuhu atanapi leungeun kénca (nyaéta, leungeun anu anjeun asup). Upami anjeun hoyong nyeken citak anjeun pikeun ngirimna ku email, pilih resolusi sahenteuna 300 ppi (piksel per inci) sareng pastikeun tinta garing sateuacan anjeun ngamimitian scan. Upami anjeun teu gaduh alat panyeken, cokot poto sidik nganggo aplikasi sapertos Office Lens.

Masalah jeung Solusi

Nyokot handprints alus merlukeun saeutik latihan. Anjeun tiasa ngalaman sababaraha masalah anu gampang dibenerkeun. Punten unduh dokumén PDF 4 halaman anu nyayogikeun solusi pikeun masalah ieu:

  • Hiji liang di tengah lontar
  • garis ganda atawa smudges
  • Bagian anu henteu kedah muncul dina citak
  • Mencét teuing
  • Ujung jari digulung
  • Nyitak jempol
  • Indented tepi leungeun
  • Ujung jari digulung
  • Outline of Luna jeung Mars Negatip
  • Sidik ambivalen
  • Muka leungeun
  • Poto nyimpang


Mungkin Masalah sareng Solusi
Pencét gambar pikeun ngaksés dokumén PDF
Ulah ragu nyandak loba prints. Sakumaha ceuk Immanuel Kant, “Leungeun mangrupikeun bagian otak anu katingali.” Anjeun meureun terang yén leungeun urang robah sadaya waktu, reflecting naon anu lumangsung dina uteuk urang jeung kahirupan urang. Akibatna, sidik tangan saleresna mangrupikeun snapshot tina naon anu lumangsung dina anjeun dina waktos anu khusus dina kahirupan anjeun. Naha teu patut nyéépkeun waktos sareng usaha pikeun nyandak gambar anu pangsaéna? Mangtaun-taun, komunitas kaadilan kriminal ngandelkeun sidik laten pikeun ngaidentipikasi palaku kajahatan. Nu leuwih anyar, kamajuan dina téhnologi geus diwenangkeun palm prints ogé dipaké pikeun tujuan idéntifikasi, nambahkeun arsenals kajahatan agénsi ‘. Diperkirakeun yén 30 persén sidik laten anu kapanggih dina TKP asalna tina palem. 1 Perkiraan éta teu héran nalika urang nganggap jumlah permukaan dina lontar dibandingkeun sareng sidik ramo. Wewengkon permukaan anu langkung ageung ogé nyayogikeun langkung seueur ciri pikeun ngabandingkeun. Hiji sidik tiasa gaduh 150 ciri versus ngeunaan 1.500 dina sidik lontar. 2 Nanging, supados bukti ieu tiasa dianggo, agénsi kedah mastikeun yén aranjeunna néwak sidik palem kalayan leres nalika pesenan. Kualitas sidik palem penting, sapertos sidik ramo.

Sistem Cetak Palem Nasional

Nalika FBI ngaluncurkeun National Palm Print System (NPPS) dina 5 Méi 2013, éta sacara dramatis ngalegaan aksés penyidik ​​​​ka sidik palem, anu sateuacana disimpen dina pangkalan data agénsi penegak hukum féderal, nagara bagian, lokal, sareng suku. 3 NPPS mangrupikeun bagian tina Sistem Idéntifikasi Generasi Salajengna (NGI) FBI, sareng fungsina salaku fasilitas panyimpen maya gambar cetak palem sareng idéntitas jalma anu aranjeunna milik. Basis data nasional ieu mangrupikeun sumber daya sentral pikeun lembaga mana waé pikeun milarian identitas palaku ngalawan gudang biometrik nasional dumasar kana kajadian kriminal, sipil, sareng biometrik laten anu teu kaungkab. Agénsi tiasa ngalebetkeun sidik palem anu kapanggih dina TKP ka NPPS pikeun ningali naha sidik anu cocog aya dina catetan dina Sistem NGI. Ayeuna, NPPS mertahankeun leuwih ti 20 juta idéntitas cetak palem unik sareng langkung ti 42 juta gambar cetak palem individu anu aya hubunganana sareng idéntitas éta, sadayana sayogi pikeun pamimpin investigasi. Sajaba ti éta, Unsolved Latent File (ULF) NGI diwangun ku rupa-rupa sidik latén anu teu kaungkab saméméhna ditéang ngaliwatan Sistem NGI anu bogana can diidentifikasi. Kusabab penyebaran NPPS di 2013, seueur agénsi pulisi AS ayeuna ngirimkeun gambar sidik palem. Ayeuna, 48 nagara bagian sareng agénsi di Washington, DC; Guam; jeung Puérto Riko ngalebetkeun sidik lontar ka NPPS. Agénsi milu geus ngalaporkeun loba hasil suksés langsung patali jeung patandingan print lontar. Ieu di handap aya dua conto kasus anu direngsekeun kalayan bantosan NPPS. FBI ngalaksanakeun program Biometric Identification Award pikeun mikawanoh kasus kajahatan kekerasan utama anu direngsekeun sareng NGI. Hiji conto prima nyaeta kumaha Departemen Pulisi Metropolitan Las Vegas meunang 2018 Biometric Identification Award pikeun ngaidentipikasi hiji tersangka kalayan bantuan ti patandingan print lontar ti NPPS (tingali sidebar). Pidéo informatif ngeunaan kasus ieu sareng anu sanésna tiasa dipendakan dina halaman wéb Penghargaan Identifikasi Biometrik FBI. 4 Carita Kasuksesan NPPS Moore, Oklahoma Dina Juni 2012, awak lalaki 44 taun kapanggih ngagolér di jalan tol na di Moore, Oklahoma. Hiji-hijina bukti anu kapendak di tempat éta nyaéta sapasang sidik palem dina treuk caket awak. Penyidik ​​dikumpulkeun gambar lontar print na searched aranjeunna ngaliwatan Oklahoma Propinsi Biro Identification urang (OSBI urang) Sistim Identification Sidik otomatis, tapi euweuh cocok kapanggih. Taya database print lontar nasional aya dina waktu éta, sarta otoritas teu bisa nangtukeun saha nu prints lontar belongs. Kasusna macet kusabab kurang inpormasi. Teu lila sanggeus deployment NPPS di 2013, OSBI dimimitian proyék husus pikeun marios kasus tiis pikeun prints laten unidentified cocog pikeun pilarian ngaliwatan NGI. Dina Pébruari 2014, OSBI ngajalankeun sidik lontar tina kasus 2012 di Moore, Oklahoma, ngaliwatan NGI. Saatos mendakan henteu aya patandingan, OSBI nambihan sidik palem kana ULF NGI. Dina Maret 2016, saurang penjahat ti Unit Bukti Laten OSBI nampi bewara Pertandingan Laten Teu Terpecahkeun ngeunaan sidik lontar anu dikirimkeun, ku kituna anjeunna nyuhunkeun sidik lontar ti Divisi Layanan Informasi Keadilan Pidana (CJIS). Kriminal senior ngabandingkeun sidik lontar tina TKP sareng anu disimpen dina NPPS sareng ngaidentipikasi subjek anu aranjeunna milik. Nalika otoritas ngahubungi subjek-anu tinggal di Texas-anjeunna ahirna ngaku yén dina poé kajadian, anjeunna geus disetir batur sakamar na ka imah milik indung batur sakamar urang di Oklahoma. Dua lalaki éta papanggih jeung bapa tere batur sakamar urang, sarta aranjeunna mimiti gelut fisik. Dina titik ieu carita, detil rupa-rupa, tapi bapa tirina maot di jalan raya. Pamariksaan médis nangtukeun korban maot tina tatu trauma gaya blunt sarta kamungkinan asphyxia alatan hiji narajang. Ayeuna, pulisi ngagaduhan nami dua tersangka dina kasus éta. Aranjeunna néwak batur sakamar éta dina Séptémber 8, 2016, sareng subjekna nyéépkeun dirina ka pulisi dinten saatos. Hiji-hijina bukti forensik nyaéta sidik lontar ti tempat éta. Jaksa nolak dakwaan pikeun batur sakamar éta dina bulan Pebruari 2017, tapi dina Januari 2018, subjekna diputuskeun kaliru tina salah sahiji count of First-Degree Manslaughter pikeun peranna dina maotna korban. Las Vegas, Nevada Dina Nopémber 2016, Departemen Pulisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD) mimiti nalungtik hiji kajadian ngalibetkeun hiji korban awéwé manula. Anjeunna cicing nyalira sareng bobo di apartemenna nalika aya jalma anu muka jandela kamar mandi sareng asup ka bumina. Tersangka indit ka pangkeng awéwé sarta nyoba narajang séksual dirina. Awéwé éta nolak dugi ka tersangka nyerah dina serangan sareng nungtut artos. Korban masihan tersangka $ 26, sarta anjeunna ngungsi ngaliwatan panto hareup. Salila serangan éta, awéwé éta ngalaman tatu dina sungut, leungeun, jeung tonggong. Detektif nalungtik kajadian éta nepi ka béak kabéh kalungguhan. Hiji-hijina kamungkinan pikeun ngaidentipikasi tersangka gumantung kana analisa sababaraha sidik korma laten anu kapanggih dina windowsill kamar mandi korban. Pilarian database LVMPD henteu ngahasilkeun patandingan, ku kituna detektif ngamimitian milarian ngaliwatan Sistem NGI. NGI ngabalikeun pertandingan, sareng detektif diajar identitas tersangka dina 24 jam saatos kajahatan. Dua poé sanggeusna, otoritas nyandak kasangka kana kandangan jeung muatan anjeunna kalawan usaha narajang séksual, rampog, maling, sarta batré pikeun ngalakukeun serangan séksual. Dina Januari 2017, tersangka ngaku kaliru kana dakwaan felony tina Attempted Sexual Assault sareng diwajibkeun ngadaptar salaku palaku séks. Anjeunna dihukum 8 nepi ka 20 taun di Nevada Departemen Koréksi jeung pangawasan hirupna. Biaya Gambar Print Korma Teu Lengkep Hanjakalna, henteu sadayana sidik lontar anu dikintunkeun ku lembaga nagara kalebet kana NPPS. Ayeuna, 18 agénsi nagara anu ngirimkeun kana pangkalan data féderal ngagaduhan kirang ti 80 persén tingkat pendaptaran sareng 6 agénsi gaduh kirang ti 50 persén cetakan lontarna didaptarkeun. Alesanna basajan: upami gambar cetak palem hiji subjek henteu leres sareng jelas direbut nalika prosés booking, pamariksaan citak henteu tiasa ngabédakeun detil penting dina cetakan. Janten, sakumaha Scott Rago, kapala jasa biometrik FBI, nyarios, “Nyimpen gambar henteu aya gunana, sareng aranjeunna ditolak pikeun dikirimkeun kana NPPS.” 5 Cetakan palem anu dikintunkeun ka NPPS anu henteu nyumponan standar pendaptaran moal ngagaduhan kasempetan pikeun milarian catetan dina ULF. Ieu ngakibatkeun kagagalan pikeun ngaidentipikasi poténsi tersangka sareng, saterasna, langkung seueur kajahatan anu direngsekeun. Teu mungkin pikeun ngira-ngira jumlah investigasi kriminal ieu mangaruhan pendaptaran print lontar gagal, tapi lamun hiji tempo aya leuwih ti 850.000 rékaman ayeuna housed di ULF, kalawan leuwih ti 25.000 kanyahoan laten prints diprosés ngaliwatan sistem nasional bulanan, calon patandingan anu. paling pasti keur sono. Skenario di handap ieu mangrupa fiksi tapi boga fungsi minangka conto kumaha unacceptable gambar lontar print bisa ngagagalkeun usaha ngarengsekeun kajahatan. Dina Nopémber 2017, awak kapanggih dina kandaraan anu ditinggalkeun diparkir di gigireun taman nagara. Korban, awéwé umur 34 taun, katingalina dicekik sareng ditinggalkeun dina kendaraan anu didaptarkeun dina namina. Saeutik bukti fisik kapanggih di TKP; kumaha oge, teknisi bukti ti departemen pulisi lokal (PD) manggihan hiji print lontar dina wahana jeung searched eta ngaliwatan database nasional jeung nagara. Penyidik ​​henteu ngaidentipikasi patandingan naon waé sareng béak sadayana kalungguhan anu sanés. Taya bukti séjén kapanggih, sarta kasus stalled. Genep bulan saatos rajapati anu teu kaungkab-sareng langkung ti 400 mil jauhna-timbalan sheriff ngalaksanakeun lirén lalu lintas dina hiji jalma anu mobilna gaduh pendaptaran kadaluwarsa. Salila eureun lalulintas, subjek kapanggih ngalanggar sababaraha hukum, ku kituna anjeunna ditahan sarta boga muatan kalawan sababaraha ngalanggar, kaasup palanggaran narkoba, sarta salajengna ditahan di jail lokal. Salila prosés booking, patugas nangkep sidik lontar palaku sarta dikirimkeun ka NPPS. Hanjakalna, sidik lontar palaku henteu ditéwak sacara leres, ku kituna gambar sidik lontar éta henteu tiasa dilebetkeun atanapi dipilarian ngalawan sidik laten anu teu kaungkab dina sistem nasional. Upami sidik palem subjekna dicandak leres, NPPS bakal ngabéjaan ka departemen pulisi yén sidik palem jalma anu ditahan ku kantor sheriff cocog sareng sidik lontar anu laten tina pembunuhan anu aranjeunna ditalungtik. Kusabab sidik palem anu teu leres dicandak, kasus tiis bakal tetep teu kaungkab. Hanjakalna, skénario jinis ieu sering teuing, nyababkeun kajahatan tetep teu kaungkab.

Nangkep hiji Quality Palm Print

Kawéntar di kalangan aparat penegak hukum yén prosés pesenan-paperwork sareng néwak citakan subjek-nambihkeun kana dinten anu parantos panjang sareng sibuk. Kawajiban ieu janten langkung nangtang nalika subjekna henteu kooperatif. Sanajan kitu, hal anu penting pikeun inget yen leuwih ti 18.000 féderal, kaayaan, lokal, sarta agénsi penegak hukum tribal ngandelkeun completeness jeung akurasi informasi dikintunkeun ka NPPS, sarta eta sadayana dimimitian dina stasiun booking. Sababaraha moments tambahan spent néwak prints bisa jadi bédana antara ngaidentipikasi kasangka dina panalungtikan atawa letting kasangka kabur kaadilan. Eta sia waktu pikeun neuleuman naon ngajadikeun lengkep jeung bisa ditarima print lontar print. Anatomi lontar

Bagian tina Palem

Korma Print Kénca Full Palem Korma Print Kénca Writer urang Tepi
Korma Print Kénca Luhur Korma Print Kénca Handap

Sakabeh wewengkon palem pinuh dihartikeun salaku wewengkon manjangan ti luhureun pinggel pigeulang nepi ka ujung ramo. Jinis alat pikeun néwak sidik lontar rupa-rupa, tapi aya dua cara anu ditarima pikeun leres nangkep sidik lontar lengkep: gambar opat-scan atanapi gambar genep-scan. Tujuan pamungkas nya éta gambar sidik bisa numbu ka gambar print lontar, ngadegkeun identitas subjek lengkep.
Newak opat gambar tina sidik lontar. Panangkepan opat gambar tina sidik lontar kalebet sidik lontar kénca sareng katuhu pinuh (dasarna dua leungeun pinuh) sareng palem panulis kénca sareng katuhu anu cocog (ujung luar leungeun). Newak genep gambar tina sidik lontar. Newak genep gambar ngawengku gambar luhur jeung gambar handap ti unggal leungeun jeung palem panulis kénca jeung katuhu pakait jumlahna genep gambar. Gambar handap kedah ngalegaan ti pinggel pigeulang ka luhur gabungan ramo kahiji (wewengkon interdigital atawa gabungan ramo proksimal) jeung kudu ngawengku wewengkon tenar jeung hypothenar tina palem. Gambar luhur kedah manjang ti handap wewengkon interdigital ka ujung luhur ramo. Kombinasi gambar handap jeung luhur nyadiakeun jumlah nyukupan tumpang tindihna di tengah gambar pikeun nyieun hiji print korma lengkep milik jalma anu sarua. Examiners ngalengkepan ieu ku cocog struktur lamping jeung rinci dikandung dina wewengkon interdigital umum duanana gambar. Nalika tayangan ramo kawengku dina gambar luhur, examiners bisa cocog print lontar ka catetan sapuluh-print (nu ngawengku 10 gambar sidik) sarta salajengna mastikeun identitas subjek urang.

Naon Ngajadikeun Capture Kualitas?

Sapertos biometrik anu sanés, kualitas gambar cetak lontar langsung mangaruhan kinerja algoritma sistem. Ieu leres boh gambar awal anu dilebetkeun kana NPPS ogé gambar anu dikumpulkeun pikeun milarian ngalawan gudang éta dina waktos engké. Rincian lamping anu henteu cekap, bintik-bintik poék atanapi bintik-bintik dina gambar, sareng résidu dina alat-alat pangumpulan sadayana tiasa nyababkeun cetak kualitas goréng anu henteu tiasa ditambah kana NPPS. Nanging, numutkeun analis anu damel di Unit Biometric Identification and Analysis Unit’s Palm Services and Analytical Team di Divisi CJIS FBI, panyabab anu ageung pikeun henteu ngadaptarkeun nyaéta kurangna gambar distal (gambar tina sendi luhur ramo kalebet daérah sidik ramo. ) dikintunkeun sareng gambar sidik lontar. FBI ngagaduhan katerangan anu saé pikeun kunaon agénsi kedah ngalebetkeun gambar distal. Nalika sidik lontar dikintunkeun ka pangkalan data nasional, aranjeunna kedah disahkeun pikeun mastikeun aranjeunna cocog sareng idéntitas individu anu gaduh catetan sapuluh cetak. Parangkat lunak ségméntasi dina Sistem NGI anu dianggo ku NPPS merlukeun sahenteuna hiji sidik tina unggal leungeun pikeun ngalakukeun validasi sistem otomatis. Sidik lontar anu henteu didaptarkeun tiasa waé henteu gaduh sadayana sapuluh gambar distal anu aya dina sidik lontar luhur atanapi daérah sidik lontar pinuh, nyababkeun kiriman gagal. Nalika agénsi penegak hukum henteu sadar kana prosés validasi NPPS, aranjeunna tiasa sacara teu leres nyandak gambar cetak palem, nyababkeun panolakan gambar. Numutkeun FBI, dina sababaraha kasus, agénsi teu gaduh alat anu cocog pikeun nangkep sidik palem kalayan leres. Nanging, panyabab utama panolakan NPPS nyaéta kurangna pelatihan pikeun anu nangkep sidik palem nalika prosés booking.

Sumberdaya pikeun Ngaronjatkeun Palm Print Capture

Pikeun ngarojong agénsi pasangan maranéhanana sarta mastikeun NPPS boga galeri kualitas luhur palm prints dipikawanoh, FBI geus proaktif gawé bareng agénsi ngirimkeun kaayaan pikeun ngabenerkeun masalah newak ieu. FBI parantos masangkeun pituduh anu mangpaat pikeun ningkatkeun pamahaman pangguna ngeunaan anatomi palem sareng masihan tampilan praktis dina prakték pangsaéna pikeun ngarebut gambar. FBI parantos nyebarkeun Panungtun Capture Palm Print online. 6 Pamaké ogé bisa manggihan hiji poster print lontar informational. 7 Agénsi penegak hukum tiasa nganggo pituduh prakték pangsaéna sareng poster salaku alat rujukan pikeun leres nyandak gambar sidik lontar. Salaku tambahan, agénsi tiasa mendakan tautan kana modul Rekaman Friction Ridges eLearning. 8 NPPS bakal terus ngalegaan sareng nyayogikeun sumber investigasi anu dipercaya pikeun agénsi penegak hukum. Salaku ukuran NPPS terus tumuwuh, kitu ogé bakal mangpaat sistem pikeun komunitas peradilan kriminal. Catetan: : 1 Ron Smith, “Advanced Palmprint Téhnik Babandingan” (presentasi, Asosiasi Internasional pikeun Idéntifikasi, Virginia Beach, VA, 30. Mars 2009). 2 FBI, Ngarekam Friction Ridges, (Washington, DC: Departemen Kaadilan AS, 2020). 3 FBI, “Repository Sistem Cetak Palem Nasional Sadia pikeun Aksés Penegak Hukum,” CJIS Link , 30 April 2019. 4 FBI, Biometric Identification Awards , video, Departemen Kaadilan AS. 5 Scott A. Rago (kepala bagian, Layanan Informasi Kaadilan Pidana, FBI), email ka panulis, 14 Mei 2020. 6 FBI, Pituduh Praktis pikeun Palm Print Capture (Washington, DC: Departemen Kaadilan AS, 2019). 7 FBI, “Palm Print Capture,” poster, Departemen Kaadilan AS, 2019. 8 FBI, Ngarekam Gesekan Ridges. Mangga disebatkeun salaku Gary Williams, “Naon anu Peryogikeun Patugas Pulisi Ngeunaan Cetakan Sawit,” Kapolres online, 9 Désémber 2020. sidik leungeun“..… naha pamariksaan leungeun tinimbang sidik téh saeutik atawa euweuh gunana pikeun ahlina. Teu mungkin pikeun ngalakukeun pamariksaan anu akurat sareng detil ngeunaan leungeun ngan ukur ku ningali éta, sabab seueur detil anu penting tapi sakedik henteu jelas. Salajengna, penting pikeun ngadamel survey anu ditaliti ngeunaan sidik dina waktos luang, sareng tetep rinci ngeunaan tanda-tanda ieu, sabab bakal robih dina waktosna, sareng parobihan ieu nunjukkeun seueur pisan. Ieu cutatan ku almarhum palmist Noel Jaquin nyebutkeun eta sadayana, ampir. Kuring resep nyandak prosés percetakan saléngkah salajengna, ku nyiptakeun ‘bagan tangan’, anu diwangun ku kecap konci sareng persépsi naon waé anu kuring gaduh sareng nyerat sadayana di sekitar set cetakan. Ngagambar (kuring nyebatna ‘ngundeur’) bagan leungeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngagancangkeun pangaweruh anjeun ngeunaan cara napsirkeun tanda dina panangan. Tapi kumaha-cara nyieun bagan leungeun bakal topik bulan hareup ‘. Pikeun dinten ayeuna, urang milarian cara anu paling gampang pikeun nyandak cetak tinta. Nalika kuring mimiti nyitak lontar jalma, nyitak sigana pisan usaha sareng sesah. Usaha kagok munggaran kuring dilakukeun ku lipstik beureum murah anu leres-leres jalanna saé khususna upami anjeun menyemprot cetakan nganggo fixative atanapi hairspray. Kuring masih gaduh seueur sidik korma lipstik beureum dina koleksi kuring. Antukna kuring sumber percetakan ‘kit’ munggaran kuring anu diwangun ku: 1 tinta gilinding – 10cm rubak gawéna ogé Blok larut cai/tinta percetakan lino misalna ROLFES Kertas salinan bodas Kotak atawa kaca pasagi Pulpén jeung koran Ieu kumaha carana nyandak sidik tangan anu jelas:

  • Teundeun sababaraha lapisan koran kana méja, sarta posisi ubin, tinta, roller jeung kertas bodas polos dina koran.
  • Leungeun kudu beresih, garing sarta bébas tina perhiasan. Stroke beungeut palmar maranéhna pikeun assess tékstur kulit. Kulit bumi sareng seuneu langkung garing sareng peryogi langkung tinta tibatan cai beueus atanapi kulit hawa lemes.
  • Squeeze sajumlah leutik tinta kana ubin, sarta ku ngagunakeun ubin, Anjeun nyebarkeun tinta merata kana roller.
  • Candak salah sahiji leungeun babaturan anjeun sarta nerapkeun tinta ka dinya, maké stroke panjang. Jieun tinta kana tilep deeper jeung garis dina leungeun maranéhna.
  • Tanya aranjeunna nempatkeun leungeun maranéhna kana kertas bodas, pastikeun leungeun geus rileks, Blok jeung pigeulang, sarta dina posisi paling alam na. Éta henteu kedah pencét, ngan santai sareng alami. Upami anjeun hoyong, tarik outline leungeun.
  • Ayeuna pikeun mastikeun yén kerung lontar jelas dicitak, geser kertas (sareng leungeun) tina ujung méja teras pencét ka luhur tina handapeun gumpalan koran, nganggo ujung ramo anjeun, kana kerung leungeun. Mesek kertas tina leungeun.
  • Pastikeun yén phalange ujung jempol geus ditinta, sarta ngantep éta RINGAN mencet jempol maranéhanana kana kertas, maké NO rolling atawa tekanan. Upami anjeun hoyong, outline jempol.
  • Ngulang prosés ieu kalawan leungeun maranéhna séjén.
  • Tulis ngaran maranéhanana, tanggal, tanggal lahir, sarta aranjeunna katuhu atawa leungeun kénca aktip? Inpo relevan sejenna bakal jadi: scars, mol, kutil, bentuk kuku, bulu, kalenturan jsb atawa naon bae anu sigana signifikan.

Nyitak leungeun anjeun kalayan gampang saatos ningali pidéo pondok ieu sareng turutan pitunjuk di handap ieu: Hayu urang Meunangkeun Inky! Parentah pikeun nyitak leungeun jeung fingertips Anjeun Perkiraan waktos réngsé: 10 menit. Mangga baca ngaliwatan parentah saméméh ngamimitian. Catetan: Upami anjeun ngagaduhan tatu atanapi tatu kabuka dina salah sahiji leungeun anjeun, mangga antosan dugi ka cageur sateuacan nyitak panangan anjeun. Persiapan : Leupaskeun perhiasan. Ngumbah leungeun jeung ngantep garing. Sateuacan ngamimitian , pasang bahan dina countertop caket tilelep sareng cai haneut. Bahan 4-6 lembar kertas bodas 8 ½ X 11 kosong Set velum/kertas pra-inked (6″X10″ lembar tinta sidik sidik sayogi kanggo ngagaleuh di HittMarking.com atanapi tina AAHA- Email [email protected] pikeun bacaan klien) anduk kertas Sabun sareng pad gosok anu lembut pikeun ngumbah tangan tinta saatos dicitak Conto tip leungeun jeung ramo anu dicitak (di handap) Ngamimitian Teundeun tumpukan 4-6 lembar kertas bodas 8 ½ X 11 dina countertop. Setel kertas tos ditinta di gigireun tumpukan kertas bodas Taliti, pisahkeun set kertas anu tos ditinta ku cara narik lambaran luhur ti lambaran handap dina salah sahiji juru. Balikkeun lambaran luhur kertas anu tos ditinta supados kadua sisi anu ditinta ngadep ka luhur, di gigireunana. parentah Mimitian ku leungeun katuhu anjeun. Lengkah 1 : Teundeun leungeun katuhu anjeun dina salah sahiji tina dua lambar kertas / velum anu ditinta. Teguh, pencét dina tonggong leungeun anjeun supados lontar sareng ramo anjeun dipencet kana tinta. Kalawan lambar kertas inked masih nempel dina leungeun anjeun, angkat leungeun anjeun sarta pencét kertas inked kana puseur lontar jeung ramo Anjeun. Pindahkeun lambaran inked sabudeureun leungeun anjeun supados mangsi disebarkeun merata ngaliwatan leungeun anjeun. Sakabéh lontar, ramo, ujung ramo anjeun sadayana kedah dilapis ku tinta. Tarik kertas inked tina leungeun anjeun sarta pastikeun sakabeh leungeun anjeun katutupan tinta. Larapkeun deui lambar tinta anu sami upami diperyogikeun ka daérah panangan anjeun anu leungit tinta. Sisihkeun kertas tinta. Lengkah 2 : Kalayan panangan sareng ramo anjeun ditinta dina posisi anu nyaman sareng alami, pencét leungeun anjeun kana kertas bodas kosong 8 ½ X 11. Teundeun leungeun anjeun kana kertas nu dimimitian ku dasar lontar, pencét lalaunan nalika anjeun nyorong pageuh ka handap nepi ka luhur leungeun, ditungtungan ku bagian luhur ramo Anjeun. Kalayan leungeun anjeun dina kertas, pencét tonggong leungeun anjeun, ramo sareng ujung ramo. Angkat leungeun anjeun, kalayan kertas napel kana leungeun anjeun, gently pencét nepi handapeun kertas supados kertas mencét kana puseur lontar anjeun, sarta ramo Anjeun. Tarik kertas bodas tina panangan anjeun sareng sisihkan sidik tangan anjeun. Tempo nu boga print sakabéh leungeun anjeun, kaasup puseur lontar anjeun, jeung ramo, saloba mungkin. Kadang tengah lontar henteu nyitak, éta henteu kunanaon. Laksanakeun anu pangsaéna anjeun tiasa laksanakeun. Upami diperyogikeun, anjeun tiasa nganggo lambar anu tos ditinta sami sareng nerapkeun deui langkung tinta sareng nyitak 2nd . Lengkah 3: Nyitak unggal fingertip dina handap dua kertas jeung handprint Anjeun (tingali conto kaasup). Teundeun angka nu luyu dina unggal labél (Jempol, Indéks, Tengah, Ring jeung Pinkie) Dimimitian ku jempol anjeun, nempatkeun jempol anjeun dina lambar inked kertas cukup pikeun nutupan sakabéh bagian luhur jempol anjeun. Candak jempol anjeun anu ditinta teras pencét kana salah sahiji lembar kalayan sidik panangan anjeun dimimitian di sisi kénca handap sidik, handapeun sidik lontar anjeun. Ngulang ieu pikeun unggal ramo Anjeun. Cetakan pola sidik indéks anjeun kedah disimpen di gigireun sidik jempol anjeun, di handapeun halaman. Baris, ulang ku jari tengah, ring, jeung pinkie Anjeun. Lajeng labél unggal sidik anjeun sakumaha dicatet dina Gbr. 2. Lengkah 4: Ngumbah leungeun anjeun ku sabun, cai haneut sareng pad scrubbing (upami diperyogikeun). Lengkah 5 : Kalayan leungeun kénca anjeun malikan deui lengkah 1 nepi ka 3 dina salembar kosong kertas bodas 8 ½ X 11. Lengkah 6 : Tulis ngaran hareup jeung tukang anjeun sarta tanggal print dicokot dina sakabéh lembar jeung handprints Anjeun. Hayu prints garing dina counter luhur saméméh stacking aranjeunna babarengan. Pikeun klien: Saatos prints garing, balik 2 sét prints unggal leungeun jeung sidik dina mail AS ka Kay dina amplop tos alamat na dicap . Punten lebetkeun pamayaran anjeun sareng sidik tangan anjeun (Cék payable ka Kay Packard atanapi Paypal ka [email protected]). Kami bakal ngajadwalkeun janjian anjeun pas sidik leungeun anjeun ditampi. Conto Print Klik pikeun meuli anjeun 1,5 jam Sidang Analisis Hand kalawan Kay; $497 AS

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *