Logo aplikasi YouTube TVOpturaDesign/ShutterstockRecording acara jeung pilem dina YouTube TV téh incredibly gampang. Kantun nyetel rekaman DVR bakal otomatis nyimpen siaran hiji pilem atawa unggal episode tina acara TV. Ieu kumaha carana ngamimitian.