Ngarobih kahirupan mangrupikeun naon anu dilakukeun ku Singa, sareng jalma kedah ngupingkeun éta. Éta tempat saeutik pangaweruh pamasaran tiasa ngadamel bédana badag. Kalayan sakedik usaha, klub anjeun tiasa ningkatkeun kasadaran sareng dukungan pikeun sabab global urang, nyiptakeun kasempetan pikeun jasa sareng ngawangun hubungan anu langgeng dina komunitas anjeun. Ieu lima cara klub anjeun tiasa ngamimitian ayeuna: 1. Kakuatan brand urang. Lambang kami mangrupikeun simbol harepan anu kuat sareng salah sahiji alat pamasaran pangsaéna anu anjeun gaduh. Naha anjeun mendesain flyer, nyiptakeun vidéo wéb atanapi nyiptakeun tanda pikeun proyék, pamerkeun logo Lions anu ikonik supados komunitas anjeun terang saha anjeun sareng yén anjeun nuju ngusahakeun pikeun ngajawab masalah anu penting pikeun aranjeunna. Gambar penting. Kitu ogé gambar. Salian poto-poto hébat anu dicandak ku klub anjeun, kami gaduh sababaraha gambar kualitas luhur anu tiasa ngabantosan anjeun ngamajukeun kagiatan jasa, acara sareng klub anjeun. Unduh logo sareng gambar anu tiasa ngabantosan anjeun nunjukkeun merek anjeun ayeuna. 2. Gear up pikeun ngalayanan. Pasang gear Lions anjeun iraha waé anjeun kaluar pikeun ngalayanan sareng nunjukkeun ka komunitas anjeun yén dimana waé klub anjeun angkat, aya hal-hal anu saé. Naha anjeun nganggo topi Singa, kaos atanapi rompi, peralatan anjeun langsung ngidentipikasi anjeun salaku bagian tina klub dina waktos seueur jalma anu hoyong janten bagian tina hal anu bermakna. Kami henteu ngan ukur nganteurkeun kahadéan, kami mangrupikeun tujuanana. Ningali logo Singa anu ikonik bakal ngagampangkeun batur anu hoyong ngalayanan pikeun terang yén aranjeunna tiasa ngamimitian perjalanan jasa sareng kami. Anjeun tiasa manggihan katingal pangalusna anjeun mun anjeun nganjang ka Club Supplies Store kiwari. 3. Hayu jaringan sosial anjeun ngalakukeun ngawangkong. Média sosial mangrupikeun cara anu saé pikeun nyambung sareng komunitas lokal anjeun sareng saluareun. Tapi émut yén jalma hoyong média. Dina unggal proyék, cokot gambar sareng pidéo anu épék anu nunjukkeun Lions anjeun anu dilayanan sareng jalma anu anjeun layan. Media tiasa ngahirupkeun carita anjeun ku cara anu teu tiasa ku kecap. Salian ngabagi carita média sareng jasa, média sosial mangrupikeun salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ngundang batur pikeun gabung sareng anjeun dina palayanan sareng nyambung ka organisasi komunitas supados anjeun tiasa nyambung kana paguneman anu lumangsung di komunitas anjeun. Koméntar, resep sareng posting sacara rutin pikeun ningkatkeun ayana anjeun online, sareng kéngingkeun klub anjeun janten sora anu dipercaya dina masalah komunitas anu penting. Upami anjeun henteu acan, pertimbangkeun nyiptakeun halaman média sosial pikeun klub anjeun ayeuna. Anjeun ogé tiasa nganjang ka halaman Facebook SMiLE pikeun naséhat anu mangpaat ngeunaan cara ngamaksimalkeun jaringan média sosial klub anjeun atanapi anjeun tiasa ngotéktak blog Lions pikeun langkung seueur tip ngeunaan cara ningkatkeun visibilitas online anjeun. 4. Ulah ngabejaan aranjeunna ngeunaan layanan. Témbongkeun aranjeunna. Singa henteu ngan ukur nganteurkeun anu saé, kami masihan inspirasi. Pikeun proyék Anjeun salajengna, mertimbangkeun ngondang calon anggota pikeun ngawula ka anjeun ku kituna maranéhna bisa ningali naon mahluk a Singa téh sadayana ngeunaan. Aya seueur jalma anu hoyong ngadamel bédana dina komunitasna, tapi panginten henteu terang dimana ngamimitian. Meunangkeun aranjeunna aub dina proyék mangrupakeun cara hébat meunang aranjeunna bungah ngeunaan porsi. Jeung bungah ngeunaan klub Anjeun. Upami anjeun milarian ideu énggal pikeun proyék hébat anjeun salajengna, unduh Perencana Proyék Jasa pikeun ngagampangkeun. 5. A tata saeutik mana jauh. Pamasaran anu saé leres-leres tiasa ngarobih cara komunitas anjeun ningali klub anjeun, tapi ngabantosan batur anu ngatur éta. Nunjuk pupuhu komunikasi pamasaran klub anu tiasa difokuskeun cara-cara ngalibetkeun komunitas anjeun. Komunitas anjeun hoyong ngupingkeun warta anu saé, sareng pupuhu pamasaran anu khusus bakal ngabantosan aranjeunna ngupingkeun ngeunaan sadaya padamelan anu luar biasa anu dilakukeun ku klub anjeun. Milarian sumber daya anu anjeun peryogikeun pikeun nunjuk Pimpinan Komunikasi Pemasaran Klub di klub anjeun. Pamasaran mangrupikeun hal anu urang sadayana tiasa laksanakeun. Sabenerna, éta mangrupikeun hal anu urang sadayana kedah laksanakeun. Pamasaran tiasa ngabantosan anjeun perhatikeun, kéngingkeun anggota énggal sareng kéngingkeun pangakuan anu pantes pikeun kontribusi anu luar biasa anu anjeun lakukeun pikeun komunitas anjeun. Anjeun terang klub sareng komunitas anjeun langkung saé tibatan saha waé, janten klub anjeun tiasa nangtoskeun pendekatan anu pas pikeun éta. Tapi upami anjeun milari naséhat, cobian ieu: ngamimitian – sareng ulah eureun. Kevin Jeong mangrupikeun spesialis komunikasi pikeun Lions Clubs International. Pikir klub kuliah téh “ngan keur senang”? Balik ka bumi sareng nonton Pitch Perfect. pikasieuneun kan? Salaku urut anggota kuliah a cappella, sarta majalah mahasiswa, abdi tiasa assure anjeun, éta gambaran adil. Upami anjeun mahasiswa, kamungkinan anjeun hebat dina barang, sareng klub mahasiswa mangrupikeun kasempetan sanés pikeun #slay. Tapi naon hartosna leres-leres maéhan di klub kuliah anjeun? Éta hartosna anjeun henteu ngan ukur saé dina ngadamel karajinan protés, téater féminis, koreografi interpretif, jsb. – hartosna anjeun ogé tiasa nunjukkeun ka sesa kampus, sanés ka sakumna dunya, nilai tina naon anu anjeun lakukeun. Janten, tanpa basa-basi deui, ieu pituduh kami ngeunaan kumaha cara nampilkeun kahebatan (nyaéta pasar) karya anjeun sareng katingali langkung saé tibatan kompetisi, nalika anjeun dina éta:

Pilih Warna anjeun… sareng Lengket

Upami anjeun teu gaduh aranjeunna, kéngingkeun. Sakali anjeun ngalakukeun, lengket aranjeunna. Klub anu henteu ngagaduhan warna resmi gaduh identitas merek anu langkung lemah, anu ngajantenkeun anjeun kirang émut, nyaéta kirang kamungkinan janten sumber hiburan, warta, seni, jsb. sareng dianggo dina sadaya bahan promosi anjeun, sapertos baju, logo sareng flyer.

Kéngingkeun baju bertema anu saé anu bakal *saleresna * dianggo ku jalma

Babaturan sareng babaturan anjeun tiasa janten iklan jalan-jalan pikeun klub anjeun. Ayeuna, moal éta bakal nice? Laksanakeun ieu ku cara ngajual atanapi masihan barang anu leres-leres dianggo ku jalma, sapertos asesoris telepon, kaos oblong, atanapi kaos kaki anu nyaman. PS: kami nyarankeun mitra kami, Panah promosi pikeun sakabéh kaperluan swaggy Anjeun, sarta aranjeunna masihan kulawarga FindSpark diskon: arrowpromotional.com/findspark. Mitra sareng klub murid sanés Gawe bareng sareng organisasi mahasiswa sanés ngabantosan ngabédakeun pamiarsa anjeun. Ngan pastikeun yén partnership nu diyakinkeun tur aligns jeung bisnis klub anjeun & tujuan pamasaran. Contona, kuring ngajak nu boga ranté réstoran vegan lokal, saha Puerto Rican, pikeun nyarita dina hiji acara pikeun majalah dampak sosial kuring digawé pikeun. Janten, kuring gawé bareng sareng masarakat Puerto Rico sareng klub Vegan sakola kuring pikeun ngahasilkeun acara éta. Ieu teu ngan dua kali turnout kana acara, tapi ogé diwenangkeun urang babagi tanggung jawab finansial jeung produksi jeung mitra kami, teu nyebut earned majalah urang puluhan palanggan anyar. Tilu surak pikeun gawé babarengan!

Gratis. Dahareun.

Siswa kuliah miskin, sareng aranjeunna lapar, janten dua kecap éta pasti bakal nyababkeun gerombolan pikeun acara salajengna anjeun. Alokasikeun dana pikeun nyayogikeun tuangeun pikeun acara salajengna anjeun, sareng pariwarakeun éta pizza gratis. Rék nangtung kaluar? Janten kreatif kalayan menu Anjeun. Jaman baheula mah, majalah mahasiswa mah sok ngahemat duit keur ngasubsidi kombo klasik urang donat & samosa (anu ayeuna mah bisa).

Gawé Jeung Influencers

Sumuhun, anjeun boga aksés ka influencers. Aranjeunna aya di sabudeureun anjeun. Muhun, meureun teu ayeuna, tapi anjeun meunang titik. Hiji influencer tiasa saha ti kaptén tim, ka profesor kawentar (James Franco ngajarkeun puisi di NYU, jadi titik utama lamun mawa James ka acara Anjeun). Hiji acara, grup a cappella abdi ngagaduhan legenda lokal sareng panyanyi bar Ken Kweeder pikeun ngagungkeun panggung nalika istirahat. Hayu urang nyebutkeun aya leuwih ti hiji standing ovation peuting éta. Gaduh influencer pikeun acara anjeun aya di dinya sareng gaduh tuangeun gratis, sareng upami influencer gaduh waktos anu saé pikeun damel sareng anjeun, anjeun bakal aya dina kerjasama jangka panjang.

Tumuwuh Ayana Online Anjeun

Laksanakeun unggal-unggal hal éta upami anjeun hoyong tegar naksir kaulinan digital:

  • Buka akun Instagram sareng Snapchat pikeun klub anjeun. Pos tim na apdet eusi rutin.
  • Upami anjeun organisasi musik, angkat dina Spotify.
  • Jieun ramatloka pribadi nu showcases eusi Anjeun, nilai jeung anggota. Anjeun tiasa nganggo situs sapertos Wix.com pikeun nyiptakeun hiji gratis, henteu peryogi pangalaman coding.
  • Jieun hashtag pikeun acara badag, ngulang deui, jadi anggota jeung fans bisa masangkeun sarta babagi sarta nuturkeun apdet ngaliwatan média sosial. Salaku conto, upami klub anjeun ngayakeun lélang budak panas taunan, hashtag anjeun tiasa sapertos #hotboysauction2017.

Jieun Buletin Anjeun Visually pikaresepeun Jieun jalma hayang maca buletin Anjeun. Kéngingkeun panulis pangsaéna dina tim anjeun pikeun nyiptakeunana. Anggo kecerdasan, humor atanapi motivasi pikeun nambihan nilai nyata pikeun dinten pamiarsa anjeun. Oh, sareng nganggo gif, seueur sareng seueur gif. Rata-rata, laju papacangan pikeun pos sareng GIF naék 20%. Naha saur anjeun urang ngagunakeun seueur pisan dina tulisan ieu? Kéngingkeun Tagline Tagline anu saé nyimpulkeun nilai inti sareng tujuan organisasi anjeun. Éta ngawartosan naon anu anjeun pikahoyong ku sababaraha kecap anu jéntré. Candak “Ngan Laksanakeun.” Tagline ieu jalan sabab ngahubungkeun Nike kana kahirupan anu langkung aktip, sareng langkung berprestasi. Éta naon Nike téh sadayana ngeunaan. Naon anjeun sadayana ngeunaan? Naon anjeun sadayana ngeunaan? Kami ngarepkeun tip ieu nyandak klub anjeun ka #nextlevel. Émut yén organisasi mahasiswa mangrupikeun bagian konci pikeun pangembangan profésional awal, janten jaga éta! Perhatikeun naon waé tip pamasaran anu kami sono? Bagikeun aranjeunna dina komentar! * Hatur nuhun pisan ka anggota komunitas Jamie Shum, Marie Delage, Sarah Gavartin & dulur sejenna nyumbang tips pamasaran!* Hoyong nyumbangkeun ide pikeun tulisan sapertos kieu? Miluan grup Facebook Komunitas FindSpark pikeun kéngingkeun apdet ngeunaan kumaha anjeun tiasa nyumbang kana kontén kami: facebook.com/groups/findspark/ Anjeun sigana parantos terang yén klub sareng organisasi mahasiswa nyayogikeun cara anu saé pikeun mahasiswa pikeun ngiringan sareng tetep aub dina kampus. Panaliti mendakan korélasi langsung antara keterlibatan sapertos sareng IPK mahasiswa. Siswa ogé mendakan dukungan, ngadamel sambungan, ngirangan setrés, sareng diajar kaahlian anu berharga ngaliwatan partisipasina dina organisasi. Nanging, pariwara rupa-rupa organisasi mahasiswa penting pisan. Pameran klub sareng postingan média sosial moal tiasa ngahontal sadayana murid atanapi ngayakinkeun jalma-jalma anu ragu pikeun nyobian klub énggal. Kumaha urang tiasa nyorong mahasiswa pikeun kaluar tina zona kanyamanan pikeun nguntungkeun organisasi mahasiswa? Kumaha urang tiasa pasar sacara strategis saluareun tulisan média sosial, pameran klub, sareng poster? Baca terus nalika kuring teuleum kana sababaraha strategi kreatif sareng mereun anu seueur kampus anu parantos nyobian.

Kajadian utama

1. Oriéntasi paguneman

Mimitian pikagumbiraeun pikeun klub murid sareng orgs awal via orientasi. Upami anjeun nyarioskeun ngeunaan pamimpin orientasi nyewa, teras milarian mahasiswa anu gairah ngeunaan kahirupan kampus sareng aub dina rupa-rupa organisasi mahasiswa. Salaku tambahan, salami orientasi, anjeun tiasa ngaluarkeun survey minat klub murid énggal sareng nyorong pamimpin orientasi ngagem swag klubna pikeun hiji acara.

2. poé kaos oblong

Salami minggu kahiji kuring salaku mahasiswa sarjana, kuring perhatikeun seueur mahasiswa sadayana ngagem kaos oblong anu sami dina warna anu béda-béda, anu matak narik kuring langkung seueur ngeunaan naon anu aranjeunna repping. Tétéla, éta pikeun rekrutmen Yunani, kalayan masing-masing warna nunjuk sorority atanapi fraternity anu béda. Anjeun tiasa nganggo strategi anu sami pikeun klub sareng organisasi anjeun; Pilih téma sareng ngantepkeun unggal organisasi milih warna kaos oblong pikeun dianggo dina dinten anu khusus.

3. tantangan Club & acara

Mimitian kompetisi ramah antara org mahasiswa. Penn State ngajalankeun marathon tarian salila klub bersaing pikeun ngumpulkeun paling duit philanthropy, Universitas Connecticut sarwa perang lip singkronisasi, sarta Washington College boga pageant taunan. Kagiatan sapertos kieu tiasa nyangking klub-klub pikeun bersaing pikeun gelar, meunang piala sareng piagam anu bakal aranjeunna banggakeun di uni kampus anjeun, sareng ngajak sadaya anggota awak mahasiswa pikeun nonton. Anjeun tiasa nyumbangkeun naon waé penjualan tikét sareng dana sanés anu dikumpulkeun pikeun tujuan amal.

4. Paspor org

Nyebarkeun buklet atanapi lambar kalayan nami organisasi mahasiswa, digolongkeun ku kapentingan, tujuan, atanapi jinis kagiatan. Nalika murid ngadatangan rapat atanapi ngobrol sareng anggota grup ieu, aranjeunna bakal nampi cap. Dina ahir minggu atanapi semester, siswa anu ngumpulkeun jumlah prangko anu tos ditangtukeun bakal nampi hadiah! Ieu ogé bisa gampang dipigawé dina hiji involvement adil ku méré perangko kaluar ka siswa anu kalibet jeung tabel klub.

5. Portal wéb

Ku nyieun portal wéb branded ngaliwatan Presence, siswa anjeun bakal bisa manggihan kasempetan kampus seru dina sababaraha detik – langsung tina laptop maranéhanana, telepon, atawa tablet. Tim Ayana bakal ngurus nyieun eta leuwih ti saukur daptar bullet-point orgs; rada, siswa bakal boga aksés ka real-time, searchable, Listing filterable sadaya klub kampus, tim, sarta organisasi.

Partnerships & Kolaborasi

6. Mitra jeung dosen

Kolaborasi sareng fakultas lain ngan ukur tiasa nguatkeun beungkeutan antara urusan kemahasiswaan sareng urusan akademik, tapi ogé tiasa ngabantosan ormas mahasiswa ngadatangkeun anggota énggal. Pertimbangkeun naroskeun ka dosen pikeun janten tamu terhormat dina rapat klub, ngiringan acara atanapi perjalanan, atanapi bahkan nyorot organisasi mahasiswa anu aya hubunganana sareng bidang akademikna salami kelas.

7. Co-host acara RA

Kalayan seueur program kahirupan tinggal anu saé anu lumangsung sapanjang taun, aya seueur poténsi pikeun klub sareng organisasi pikeun pendak sareng mahasiswa dimana aranjeunna nyéépkeun waktosna bari nawiskeun RA sibuk. Contona, hiji org Dursasana civic bisa mantuan RA ngarencanakeun workshop ngeunaan voting atawa klub gizi bisa ngobrol warga ngeunaan dahar cageur di kampus.

8. Mitra jeung admissions

Ajak klub jeung orgs pikeun meunangkeun suku di panto jeung calon siswa. Pertimbangkeun naroskeun ka kantor pangakuan anjeun pikeun nampilkeun klub anu unik sareng pikaresepeun dina pamflet atanapi pikeun panduan wisata kampus bahkan mampir ka papan buletin klub atanapi ruang operasi sareng tamu. Kadua strategi ieu tiasa ngabantosan pangakuan nunjukkeun naon anu ngajantenkeun lembaga anjeun khusus bari ngajantenkeun mahasiswa mikir ngeunaan organisasi naon anu aranjeunna hoyong aub sateuacan aranjeunna ngadaptarkeun.

9. Kolaborasi sareng jasa karir

Dina ngaréspon kana ulikan Universitas Arizona, 34% murid nyarios yén salah sahiji alesan aranjeunna gabung ka klub nyaéta gaduh pangalaman éta muncul dina resumena. Janten naroskeun departemén jasa karir anjeun pikeun nyorot, ngaliwatan pamrograman sareng paguneman murid individu, sabaraha kalibet klub tiasa ngabantosan mahasiswa nunjukkeun pangalaman dina resumena. Panginten pembimbing karir tiasa nyimpen daptar organisasi anu paling cocog sareng tujuan karir.

10. Club saminggu

Tanya departemén pamasaran anjeun pikeun nampilkeun klub anu béda unggal minggu dina situs wéb lembaga sareng halaman média sosial. Ieu tiasa ngalibetkeun artikel buletin, wawancara pidéo sareng kapamimpinan klub, atanapi ngan saukur ngabagikeun deui pos média sosial ku org.

11. Panyandakan Alih ku média sosial

Ajak pamimpin mahasiswa pikeun nunjukkeun ka mahasiswa ayeuna sareng calon mahasiswa acara atanapi perjalanan anu hébat anu aranjeunna hadir dina dinten éta ngalangkungan poto, pidéo, atanapi pantulan tulisan.

12. promosi timely

Anjeun tiasa diideuan ku liburan anu pikaresepeun, dinten-dinten advokasi, sareng bulan-bulan khusus pikeun idéntitas sosial Contona, pamasaran anjeun tiasa nyorot grup pencegahan kekerasan domestik dina Oktober pikeun Bulan Pencegahan Kekerasan Doméstik, grup LGBTQIA + dina Juni pikeun Bangga atanapi Oktober pikeun Bulan Sajarah LGBT. , atawa malah klub susu dina 11 Januari pikeun Poé Susu Nasional.

13. Club branding

Panginten anu paling écés, tim pamasaran anjeun tiasa janten sumber anu mangpaat pikeun organisasi mahasiswa anu badé ngembangkeun bahan merek sareng rekrutmen. Aranjeunna tiasa naroskeun pamasaran pikeun prakték pangsaéna dina ngajalankeun akun média sosialna, ngarancang flyers anu saé, sareng aturan netiquette penting anu kedah diperhatoskeun.

14. Surak dina atlétik

Tanya diréktur athletic anjeun lamun pamingpin murid bisa maledog a pitch munggaran, ngagunakeun spasi papan skor pikeun hiji iklan, host dinten kaulinan raffle, atawa malah nyadiakeun hiburan satengah-waktu. Atlit sareng anggota organisasi mahasiswa malah tiasa ngoordinasikeun pilihan papakéan dinten-permainan, kalayan, contona, sadayana ngagem ungu pikeun ngadukung panalungtikan sareng kasadaran Alzheimer.

15. Kolaborasi jeung sangakan, kahirupan spiritual, jeung wellness

Kira-kira 80% mahasiswa ngalaporkeun perasaan sepi sahenteuna sababaraha waktos. Konseling, kahirupan spiritual, sareng staf wellness sadayana didedikasikeun pikeun ngadukung karaharjaan mental sareng sosial siswa, janten pastikeun para profesional ieu di kampus anjeun dilengkepan ku sumber daya pikeun gampang nyambungkeun mahasiswa anu resep ngawangun hubungan ngaliwatan keterlibatan klub sareng organisasi.

Inisiatif Org individu

16. Bawa poé babaturan

Tangtangan anggota klub ayeuna pikeun mawa hiji atawa dua sobat ka hiji acara, pasamoan, atawa lalampahan. Jieun sémah anjeun ngarasa wilujeng sumping kalayan uleman pribadi, gelar tamu kahormatan, atawa klub swag.

17. Duta sato

Kanggo sababaraha pariwara tambahan anu pikaresepeun, ajak anggota org sareng panaséhat pikeun masangkeun gambar babaturan sato anu dipercaya anu ngagem bandana sareng kaos klub anjeun dina média sosial.

18. Lapang & jasa perjalanan

Ajak calon anggota kana perjalanan lokal atanapi jasa grup salajengna. Ieu tiasa hususna mujarab pikeun ngadorong mahasiswa pikeun gabung ka klub bertema akademik. Contona, siswa bisa jadi teu nyadar yén maranéhna teu kudu jadi jurusan sajarah pikeun ngarasakeun indit ka museum atawa nyawalakeun sajarah kalawan peers ngaliwatan klub.

19. Ngembangkeun skill

Dina ulikan Universitas Arizona, 40% mahasiswa nyarios yén aranjeunna “satuju pisan” yén gabung ka organisasi ngabantosan aranjeunna pikeun nguatkeun kaahlian komunikasina, sareng 66% satuju yén gabung ka organisasi nguatkeun kaahlian kapamimpinanna. Janten, tunjukkeun ka murid kumaha klub anjeun tiasa ngabantosan aranjeunna nampi kaahlian anu dipikahoyong ieu ku pamasaran, kasempetan kapamimpinan, atanapi bahkan ku ngadamel bengkel.

20. Flash mob

Status kuring salaku millennial tiasa ditingalikeun di dieu tapi nalika kuring murid, cara anu paling luhur pikeun diperhatoskeun nyaéta ngalangkungan flash-mobs. Ieu hususna cara anu pinter pikeun musik, tarian, atanapi organisasi anu berorientasi pagelaran anu sanés pikeun nyorot acara anu bakal datang. Pastikeun org ngarékam flash mob lengkep sareng masangkeunana dina média sosial.

21. Rohangan panto muka

Upami kampus anjeun teu acan gaduh rohangan full-time anu dikhususkeun pikeun organisasi mahasiswa (sapertos dina serikat mahasiswa) teras pertimbangkeun bakti kamar atanapi bagian tina daérah lalu lintas anu luhur pikeun organisasi pikeun ngerjakeun proyék sareng pendak sacara santai. Ajak kawijakan buka-panto ambéh nu liwat bisa perhatikeun sarta ngomong “Naon anu anjeun lakukeun, sarta kumaha abdi tiasa gabung?”.

22. Mimitian tradisi

Sababaraha kenangan karesep kuring ngeunaan kaanggotaan org nyaéta hal-hal leutik anu henteu meryogikeun anggaran anu ageung atanapi perencanaan anu beurat – sapertos tuang tuangeun di aula makan, gaduh sudut diajar di perpustakaan, sareng nganggo hashtag urang sorangan pikeun média sosial. Hal-hal anu sigana teu penting sering tiasa ngadamel dampak anu ageung pikeun anggota anjeun ayeuna sareng persepsi anu dicekel ku calon anggota; nyieun aranjeunna cacah! Milarian ideu pikeun acara sareng program iklan sacara kreatif di kampus? Pariksa pos ieu! Naon cara kreatif sanés anu anjeun biasa nyebarkeun kecap ngeunaan klub sareng organisasi anjeun anu saé? Sambungkeun sareng kami dina Twitter @themoderncampus. Toolkit Gratis: Ngadamel formulir pendaptaran org murid anu sampurna Corinna Kraemer Ngeunaan panulis: Corinna Kraemer (manehna) damel di ed tech sareng resep ngalukis, ngajalankeun, sareng nongkrong sareng ucingna, Mr. ngeunaan. Diajar kumaha urang tiasa ngabantosan murid anjeun aub.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *