Spotify mangrupikeun layanan streaming musik anu terus nambihan fitur anu mangpaat pikeun palanggan gratis sareng premium. Imah ieu langkung ti 320 juta pangguna bulanan nembe nampi sambungan sareng Sonos. Kalayan akun Spotify, pangguna anu gaduh speaker Sonos tiasa maénkeun Spotify dina speaker Sonos langsung. Janten, anjeun tiasa ngadangukeun Spotify dina spiker Sonos ngalangkungan Spotify Connect atanapi Sonos Controller, nalika anjeun ngacak playback anjeun sacara bébas. Tapi antosan sakedap! Langkung ti 420 juta, ngan sakitar 182 juta palanggan Spotify anu pangguna premium. Sanaos sadaya pangguna tiasa nampi Spotify dina spéker Sonos sacara langsung, pangguna gratis éta masih resep sababaraha kacilakaan, ku kituna nampi jasa terbatas. Dina kaayaan kitu, anjeun bakal mikir pikeun ningkatkeun pikeun ngarasakeun musik Anjeun. Tapi di dieu urang bakal mendakan kumaha maén Spotify gratis dina Sonos kalayan jasa anu henteu terbatas sanaos henteu nganggo versi Spotify anu mayar. maén musik spotify on sonos

  • Bagian 1. Kumaha Tambahkeun Akun Spotify on Sonos
  • Bagian 2. Kumaha Play Spotify on Sonos Speakers
  • Bagian 3. Cara Alternatif Dengekeun Spotify on Sonos
  • Bagian 4. Kumaha Fix Spotify Teu Gawé dina Sonos Speaker
  • Bagian 5. FAQs ngeunaan Puter Spotify on Sonos Speaker

Bagian 1. Kumaha Tambahkeun Akun Spotify on Sonos

Henteu masalah naha anjeun nganggo akun Spotify gratis atanapi premium, anjeun tiasa ngamimitian maén deui Spotify dina Sonos dina sababaraha léngkah. Kalayan ulin Spotify dina Sonos, pangguna tiasa ngaksés katalog Spotify sareng ngacak playback pikeun ngeusian kamar anjeun kalayan sora anu saé pikeun pangalaman déngékeun anu pangsaéna. Ieu kumaha cara nyetél Spotify dina Sonos pikeun maén lagu karesep anjeun.

Pikeun nganggo Spotify dina spiker Sonos anjeun peryogi:

1 – Apdet sistem Sonos ka firmware panganyarna 2 – Pasang aplikasi Spotify sareng Sonos dina alat anjeun 3 – Sambungkeun alat Anjeun ka jaringan Wi-Fi nu sami

1.1 Tambahkeun Spotify dina Sonos App pikeun Android / ios

Lengkah 1. Unduh sareng buka aplikasi Sonos dina sélulér atanapi tablet anjeun. Lengkah 2. Ketok Layanan & Sora tina tab Setélan . Lengkah 3. Dina Musik & Eusi , ketok Tambahkeun Service tur pilih Spotify tina daptar jasa. Lengkah 4. Ketok Tambahkeun ka Sonos terus asupkeun wincik akun Spotify Anjeun pikeun numbu Spotify ka speaker Sonos.

1.2 Tambahkeun Spotify dina Sonos App pikeun Mac / PC

Lengkah 1. Saatos instalasi, buka aplikasi Sonos dina komputer Anjeun. Lengkah 2. Pindah ka Pilih Sumber Musik bagian teras klik dina Tambahkeun Layanan Musik . Lengkah 3. Klik ladenan Spotify terus ngetik akun Spotify jeung kecap akses Anjeun.

Bagian 2. Kumaha Stream Spotify mun Sonos kalawan / tanpa Premium

Saatos Anjeun nyambungkeun Sonos ka Spotify dina iPhone, Android, PC, atawa Mac, mangka anjeun bisa ngadalikeun playback lagu Anjeun ti Spotify on Sonos. Ayeuna anjeun tiasa nganggo aplikasi Sonos pikeun muterkeun lagu anu anjeun resep ti Spotify ngalangkungan speaker Sonos anjeun. Lengkah 1. Buka aplikasi Sonos Controller, pilih pilihan Kotektak , lajeng nambahkeun akun Spotify Anjeun. Lengkah 2. Pilih mana wae musik atawa playlist nu geus disimpen dina perpustakaan Spotify Anjeun. Anjeun oge bisa make tab Pilarian pikeun manggihan lagu mana wae nu Anjeun hoyong puterkeun dina speaker Sonos Anjeun. Atanapi anjeun tiasa ngontrol Sonos langsung tina aplikasi Spotify nganggo Spotify Connect. Lengkah 1. Buka aplikasi Spotify, pilih daptar puter pikeun muterkeunana, jeung pindah ka layar Ayeuna Puter. Lengkah 2. Di bagean handap layar, ketok Alat sadia tur pilih spiker Sonos Anjeun.

Bagian 3. Alternatif Cara Ngadangukeun Spotify on Sonos Speaker

Kami parantos nyarios yén Sonos ngadukung akun Spotify gratis sareng premium. Nanging, nalika ngadangukeun musik nganggo akun Spotify gratis, anjeun dugi ka genep lagu skips per jam. Janten, dina kalolobaan kasus, akun Spotify gratis ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngaksés artis, albeum, sareng daptar puter Spotify dina spiker Sonos anjeun tinimbang ngaraosan jasa anu henteu terbatas. Ieu teras ngantunkeun pangguna gratis tina teluk. Anjeun masih wondering naha? Éta sabab sadaya musik Spotify énkripsi, anu henteu tiasa dikonci sanajan nganggo langganan premium. Janten, upami anjeun hoyong kéngingkeun jasa anu henteu terbatas atanapi gaduh pangalaman ngadangukeun anu langkung saé, anjeun tiasa nyobian ngarobih sadaya watesan Spotify. Teu aya deui jalan anu langkung saé pikeun ngalakukeun ieu tibatan nganggo pangunduh musik Spotify – Tunelf Spotibeat Music Converter. Kalayan konverter musik Spotify anu pinter sareng profésional ieu, anjeun tiasa ngahapus enkripsi dina musik Spotify, teras anjeun bébas maénkeun lagu karesep anjeun dina Sonos kalayan akun gratis. Hayu urang tingali kumaha maén Spotify dina spiker Sonos tanpa wates.

Fitur konci Tunelf Spotibeat Music Converter

  • Unduh daptar puter, lagu, sareng albeum Spotify nganggo akun gratis kalayan gampang
  • Ngarobih musik Spotify ka MP3, WAV, FLAC, sareng format audio anu sanés
  • Tetep lagu musik Spotify kalayan kualitas audio lossless sareng tag ID3
  • Hapus iklan sareng perlindungan DRM tina musik Spotify dina laju 5x langkung gancang

Step 1Tambahkeun musik Spotify kana aplikasi Tunelf

tambahkeun musik spotify kana konverter Mimiti, peluncuran Tunelf Spotify Music Converter dina PC anjeun sareng éta bakal otomatis muka aplikasi Spotify. Teras, log in kana akun Spotify sareng arahkeun ka bagian Perpustakaan. Pariksa lagu Spotify anu anjeun kedah puterkeun dina spiker Sonos anjeun. Salin tautan URL lagu sareng témpél kana bar teang. Anjeun oge bisa nyered tur ngaleupas lagu ka interface Tunelf pikeun ngadagoan konvérsi.

Step 2Konpigurasikeun parameter

pilih format kaluaran Ayeuna anjeun kedah nyetél parameter lagu anjeun. Pindah ka pilihan Menu di luhureun jandela Tunelf teras klik Préferénsi. Inget anjeun tiasa nyaluyukeun setelan sapertos format kaluaran, saluran, laju sampel, sareng seueur deui. Format kaluaran kedah MP3 sabab ieu anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan daptar puter Spotify ka Sonos pikeun diulinkeun.

Step 3Unduh sareng tambahkeun daptar puter Spotify ka Sonos

ngarobah musik spotify Anjeun ayeuna tiasa ngaunduh sareng ngarobih musik Spotify anjeun ka format anu tiasa dicoo dina Sonos. Pariksa setélan anjeun teras klik tombol Convert on kapuasan. Lagu nu Anjeun undeur ogé bakal disimpen dina PC Anjeun. Kantun klik lagu anu anjeun hoyong dangukeun sareng hola! Bakal maén sampurna dina Sonos haratis.

Step 4Puter musik Spotify dina spiker Sonos

Buka aplikasi Sonos pikeun macOS atanapi Windows, klik Apdet Perpustakaan Musik Ayeuna tina menu Atur, teras klik Sumuhun pikeun mastikeun. Ayeuna impor lagu musik Spotify nu dirobah kana perpustakaan. Saatos nambihkeunana kana perpustakaan, anjeun tiasa milih lagu mana waé pikeun diputer dina speaker Sonos anjeun.

Bagian 4. Solusi pikeun Ngabéréskeun Spotify Teu Gawé dina Sonos

Dina prosés ngagunakeun Spotify dina spiker Sonos, anjeun bakal ngalaman seueur masalah. Anjeun tiasa mendakan yén Spotify moal maén dina Sonos atanapi Spotify henteu tiasa dianggo dina Sonos. Di dieu kami nyayogikeun léngkah pikeun ngabéréskeun masalah sareng Spotify henteu tiasa dianggo dina Sonos.

Masalah 1. Leungit jasa musik Spotify nalika nambahkeun kana Sonos

1) Ladenan musik Spotify ngan sadia di sababaraha nagara. Pariksa naha Spotify jalan di nagara anjeun. 2) Pariksa nagara kadaptar akun anjeun. Pastikeun akun Sonos anjeun kadaptar di nagara anu leres.

Masalah 2. Spotify teu bisa dipake dina speaker Sonos nalika maén musik

1) Relink Spotify ka speaker Sonos. Anjeun tiasa ngabatalkeun tautan akun Spotify ayeuna tina spiker Sonos anjeun sareng numbukeun deui ka spiker Sonos anjeun. 2) Hapus cache dina aplikasi Spotify anjeun. Anjeun tiasa nyobian ngetok Hapus cache dina Setélan pikeun ngahapus sadaya file samentawis anjeun, pikeun ngamimitian playback Spotify dina speaker Sonos. 3) Reset spiker Sonos. Coba balikan deui spiker Sonos anjeun nalika Spotify henteu tiasa dianggo dina spiker Sonos atanapi ngareset spiker Sonos anjeun pikeun ngahapus sadaya sambungan kana jasa musik streaming.

Bagian 5. FAQs ngeunaan Puter Spotify on Sonos Speaker

Q1. Kumaha cara kaluar Spotify dina Sonos?

A: Pikeun kaluar ti Spotify dina Sonos, anjeun tiasa muka aplikasi Sonos dina telepon anjeun sareng ketok Deui > Setelan . Teras ketok Layanan Kuring pikeun milih Spotify sareng pilih Hapus Akun.

Q2. Naha anjeun tiasa gaduh sababaraha akun Spotify dina Sonos?

A: Henteu, anjeun teu tiasa. Sonos ngan ukur ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan akun Spotify ka spiker Sonos pikeun maén musik.

Q3. Naha kuring tiasa maénkeun Spotify gratis dina Sonos?

A: Leres! Anjeun tiasa ngaksés perpustakaan musik Spotify dina aplikasi Sonos sareng milih lagu atanapi daptar puter mana waé anu anjeun resep maén.

kacindekan

Kaéndahan musik aya dina sora, sareng teu aya deui jalan anu langkung saé pikeun kéngingkeun kualitas sora salain ti Sonos. Éta saé yén Sonos ngadukung sadaya pangguna pikeun maénkeun musik tina Spotify. Nanging, éta pangguna gratis ngagaduhan hak terbatas anu ngahambat sababaraha pungsi. Dina hal ieu, pangguna tiasa ngamangpaatkeun Tunelf Spotibeat Music Converter pikeun kéngingkeun Spotify dina spiker Sonos dina léngkah anu saderhana. Atanapi anjeun tiasa nyobian nganggo éta pikeun ngabéréskeun masalah anjeun sareng Spotify dina Sonos. partnership ngahontal antara Spotify jeung Sonos hartina anjeun teu kudu ngadéngékeun lagu maranéhanana ngaliwatan dedicated aplikasi Sonos, tapi make aplikasi Spotify gantina ngadalikeun sistem sora Sonos Anjeun langsung. Tapi sambungan ieu ngan sadia pikeun palanggan Spotify Premium, sarta versi béta kawates sadia pikeun sagala boga Sonos. Janten kumaha anjeun tiasa maénkeun musik Spotify dina Sonos upami anjeun pangguna gratis atanapi ngan ukur hoyong tetep musik Spotify tiasa diputer saatos ngabatalkeun langganan? Di dieu ngan tingali kumaha muterkeun musik Spotify dina speaker Sonos langsung ngaliwatan langganan Premium, sarta tips mangpaat pikeun ngajaga musik Spotify bisa diputer lamun anjeun pamaké bébas . Puter musik Spotify dina spiker Sonos

Métode 1: Puter Musik Spotify Langsung ka Speaker Sonos Anjeun

Ieu super gampang pikeun nyetél salaku léngkah di handap ieu. Lengkah 1 Jalankeun aplikasi Sonos dina telepon anjeun upami anjeun parantos masangna (https://www.sonos.com/en-us/controller-app), sareng nyetél spiker Sonos dina Wi-Fi anjeun ku nuturkeun léngkah-léngkah dina aplikasi. . Nyetél Sonos Anjeun Lengkah 2 Ketok tombol «Tambahkeun Layanan Musik» sareng pilih «Spotify» sareng pastikeun Kontrol Sonos ti Spotify dihurungkeun dina Setélan. Tambahkeun musik Spotify ka Sonos Lengkah 3 Jalankeun aplikasi Spotify Music dina telepon sélulér anjeun, komputer atanapi tablet. Sareng pastikeun yén alat anjeun muka Spotify disambungkeun ka Wi-Fi anu sami sareng sistem Sonos. Lengkah 4 Puter lagu dina Spotify sareng pilih Alat Sadia, teras pilih spiker Sonos sareng mimitian ngadangukeun. Dengekeun musik Spotify dina Sonos

Métode 2: Puter Musik Spotify dina Sonos Upami Anjeun Pamaké Gratis

Sakumaha anu kami nyarios sateuacanna, sambungan antara jasa Spotify sareng panyatur Sonos ngan ukur sayogi pikeun palanggan Spotify Premium, sanaos versi béta terbatas disayogikeun. Salaku ladenan musik streaming anu mayar pang populerna, pangguna gratis henteu ngagaduhan wewenang pikeun ngaunduh musik salaku file lokal, tapi aya solusi anu sayogi pikeun ngajantenkeun musik Spotify salaku file lokal, teras anjeun tiasa kalayan gampang maénkeun musik Spotify dina Sonos Speakers. Di dieu Sidify Music Converter mangrupikeun panghemat anjeun pikeun ngajantenkeun ieu sareng dikembangkeun khusus pikeun pangguna Windows sareng Mac pikeun ngarobih musik Spotify ka format audio biasa sapertos MP3, AAC, WAV, FLAC sareng AIFF dina laju 10X langkung gancang. Upami anjeun parantos nambihan sababaraha lagu dina perpustakaan musik Spotify anjeun, kéngingkeun ka Sidify Music Converter pikeun ngaunduhana kana polder lokal anjeun. Saterusna, sadaya tag ID3 jeung metadata bakal dilestarikan pikeun mantuan Anjeun ngatur perpustakaan musik. Di dieu kami baris némbongkeun Anjeun cara ngundeur musik Spotify kana format salaku MP3, AAC, WAV, FLAC, AIFF atawa ALAC dina Windows PC jeung ngalirkeun data konverter musik Spotify dina Sonos pikeun playback. Sareng anjeun tiasa ngalakukeun operasi anu sami dina Mac. Lengkah 1 Jalankeun Sidify Music Converter dina PC Unduh sareng pasang Sidify Music Converter dina PC, teras jalankeun. Sareng aplikasi Spotify Music bakal diluncurkeun sacara otomatis. Jalankeun Sidify Music Converter Lengkah 2 Tambahkeun Spotify Music ka Sidify Music Converter Ngan angkat ka aplikasi Spotify Music sareng milarian musik atanapi daptar puter anu anjeun hoyong unduh, teras klik katuhu teras klik «Bagikeun» pikeun nyalin URL musik. Teras Anjeun tiasa klik Tambahkeun tomboltombol on Sidify Music Converter pikeun nempelkeun URL musik. Atanapi anjeun tiasa Séred & leupaskeun lagu atanapi daptar puter ti Spotify ka Sidify langsung. Klik «OK» pikeun ngabéréskeun impor musik Spotify. Sareng anjeun neraskeun léngkah-léngkah anu sami pikeun nambihan langkung seueur musik Spotify pikeun diunduh angkatan. tambahkeun musik spotify Lengkah 3 Sesuaikeun Setélan Kaluaran Anjeun tiasa klik dina Tombol setélantombol pikeun milih format output (MP3, AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC), kualitas kaluaran jeung mode konvérsi. Pikeun ngabantosan anjeun ngatur perpustakaan musik saatos réngsé diunduh, program Sidify ngadukung nyimpen audio kaluaran kana folder Artis, Albeum, Artis/Album atanapi Albeum/Artis pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan pangguna. Pilih MP3 salaku format output Lengkah 4 Mimitian Unduh Musik Spotify kana Format anu Anjeun Pilih Ayeuna, Anjeun bisa ngamimitian ngundeur musik Spotify ka format audio Anjeun milih ku ngaklik «Convert» tombol. Sareng anjeun tiasa ngaklik tombol “Dirobih” pikeun milarian file kaluaran saatos prosés dowloading réngsé . Mimitian ngundeur Ayeuna ngan ukur impor musik Spotify anu anjeun unduh ku Sidify Music Converter ka aplikasi Spotify Music atanapi aplikasi musik sanés anu dirojong ku Sonos sapertos Google Play Music, Amazon Music jsb, teras pilih lagu sareng pencét play via spiker Sonos di kamar anjeun. Ngan milih naon maén, dimana maén, sarta kumaha nyaring dina hiji kamar atawa sakuliah imah. Catetan: Versi percobaan gratis tina Sidify Music Converter ngamungkinkeun urang pikeun ngarobih sampel 3 menit pikeun ngévaluasi hasil ahir pikeun unggal file audio, anjeun tiasa muka konci watesan waktos ku mésér versi lengkep. nuturkeun Spotify sareng Sonos parantos ngumumkeun kerjasama anu ngamungkinkeun para pangguna Spotify pikeun langsung ngalirkeun lagu sareng daptar puter Spotify na dina Sonos ngalangkungan aplikasi Spotify dina sistem spiker multi-kamar. Nalika fitur ieu digulung, éta ngan sayogi pikeun pangguna Spotify Premium. Tapi engké dina taun 2019, Sonos parantos ngalegaan jasana ka sadaya pangguna Spotify Free, anu ngajantenkeun ngadangukeun langkung seueur jalma. Di dieu urang badé nunjukkeun kumaha maén Spotify dina Sonos langsung tina komputer sareng telepon, sareng cara alternatif pikeun ngadangukeun Spotify dina Sonos kalayan gampang.

  • Tingali ogé: Kumaha Nganggo Apple Music dina Sonos Gampang

maén spotify on sonos

Bagian 1. Kumaha Play Spotify on Sonos jeung Mobile / Komputer
Bagian 2. Cara Alternatif Dengekeun Spotify on Sonos
Bagian 3. More Tips mun Paké Spotify on Sonos pikeun Playing
Bagian 4. FAQs ngeunaan Spotify jeung Sonos

Bagian 1. Kumaha Play Spotify on Sonos Speaker kalawan Mobile / Komputer

Kusabab Spotify muka jasa streamingna ka Sonos, pangguna Spotify Gratis sareng Premium tiasa ngaksés sadaya katalog Spotify di unggal pojok bumi anjeun. Ieu mangrupikeun tutorial lengkep pikeun kumaha cara nambihan Spotify ka Sonos teras maénkeun Spotify dina Sonos.

Kumaha kéngingkeun Spotify dina Sonos

Sateuacan anjeun ngamimitian nambihan Spotify dina Sonos pikeun maén, anjeun kedah mastikeun yén anjeun gaduh versi panganyarna tina aplikasi Sonos, kitu ogé, aplikasi Spotify. Sanggeus éta, Anjeun bisa nuturkeun léngkah gancang di handap pikeun nyambungkeun Spotify ka Sonos. Dina ios atanapi Android: Lengkah 1. Buka aplikasi Sonos tur buka Setélan> Layanan & Sora. Lengkah 2. Dina Musik & Eusi, ketok Tambahkeun Service sarta manggihan Spotify lajeng pilih eta. Lengkah 3. Ketok Tambahkeun ka Sonos tur turutan parentah dina-layar pikeun nambahkeun Spotify ka Sonos. spotify on sonos Dina Mac atawa Windows: Lengkah 1. Buka aplikasi Sonos sareng angkat ka tab Pilih Sumber Musik. Lengkah 2. Klik Tambahkeun Layanan Musik tur pilih Spotify lajeng milih pikeun nambahkeun rinci akun anjeun. Lengkah 3. Turutan parentah dina layar pikeun otorisasi Spotify on Sonos pikeun maén.

Kumaha Play Spotify on Sonos

Saatos nambihan Spotify ka Sonos, anjeun tiasa nganggo aplikasi Sonos pikeun langsung maénkeun Spotify ngalangkungan speaker Sonos anjeun. Tapi anjeun ogé tiasa ngotéktak sadaya daptar puter Spotify anjeun anu tos aya sareng muterkeunana dina spiker Sonos anjeun ngalangkungan Spotify Connect atanapi Apple AirPlay. Pikeun ngadalikeun Spotify dina Sonos, tuturkeun pituduh ieu. Lengkah 1. ngajalankeun Spotify dina alat Anjeun. Teras pilih daptar puter pikeun diputer sareng angkat ka layar Ayeuna Puter. Lengkah 2. Ti handap layar, ketok Alat sadia tombol tur pilih spiker Sonos Anjeun. Catetan: Pikeun sambungan anu suksés, pastikeun speaker Sonos sareng alat anu anjeun anggo pikeun Spotify aya dina jaringan Wi-Fi anu sami.

Bagian 2. Cara Alternatif Dengekeun Spotify on Sonos

Sanaos anjeun tiasa ngadangukeun Spotify dina Sonos, henteu paduli naha anjeun parantos ngalanggan rencana Premium atanapi henteu, seueur pangguna ngalaporkeun yén aranjeunna henteu tiasa nganggo Spotify dina Sonos kusabab sababaraha alesan. Sonos ngadukung nambihan lagu musik umum, janten upami anjeun tiasa ngaunduh lagu Spotify kana format umum sapertos MP3, éta bakal gampang maén Spotify dina spiker Sonos tanpa masalah. Pikeun ngahemat usaha anjeun, di dieu kami nyarankeun pisan ViWizard Music Converter pikeun Spotify, pangunduh sareng ekstrak Spotify anu pinter, anu tiasa ngaunduh lagu Spotify tanpa akun Premium sareng nyimpen kana format audio umum, kalebet MP3, AAC, WAV, FLAC, sareng seueur deui nganggo 5 × speed leuwih gancang. Sanggeus éta, anjeun bakal bisa kalawan bébas unggah lagu Spotify ka perpustakaan musik dina aplikasi Sonos pikeun maén dina spiker Sonos. konverter musik spotify

Fitur konci ViWizard Spotify Music Converter

  • Unduh sareng konvérsi musik Spotify ka MP3 atanapi format audio polos sanés
  • Ekstrak naon waé eusi Spotify sapertos lagu, albeum, daptar puter tina Spotify
  • Ngarojong playback offline musik Spotify dina sagala speaker pinter
  • Simpen eusi Spotify sareng kualitas audio asli sareng tag ID3 lengkep

Ayeuna tuturkeun pituduh ieu anu bakal ngajarkeun anjeun cara ngaunduh lagu Spotify teras ngadangukeun musik Spotify dina Sonos sanaos tanpa internét.

1Impor Lagu Spotify ka Parangkat Lunak ViWizard

Jalankeun ViWizard Spotify Music Converter dina komputer anjeun. Sakali aplikasi Spotify junun dimuat, asup ka akun Spotify Anjeun tur sered lagu musik, playlist, atawa albeum ti Spotify imah utama ViWizard. tambahkeun musik spotify

2 Konpigurasikeun Format Audio Output pikeun Spotify

Klik bar menu luhur, pilih pilihan Préferénsi, sarta pindah ka tab Convert. Teras pilih MP3 atanapi format anu sanés. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa nyetél parameter laju bit, laju sampel, sareng saluran anu anjeun pikahoyong. pilih format kaluaran

3Mimitian Ngarobih sareng Ngundeur Spotify ka MP3

Pencét kana tombol Convert pikeun ngamimitian ngundeur sareng ngarobih lagu atanapi daptar puter Spotify. Antosan saacan konvérsi réngsé, teras klik dina tombol Convert pikeun ngotektak sadaya payil musik Spotify nu dirobah dina daptar sajarah. ngarobah lagu spotify

4Pindah ka Unggah Lagu Spotify ka Aplikasi Sonos

Buka aplikasi Sonos dina komputer Anjeun. Buka Atur Menu, pilih Music Library Setélan, jeung klik + dina Mac atawa Tambah dina PC. Teras impor lagu musik Spotify anu dirobih. Sakali ditambahkeun, Anjeun bisa bebas muter Spotify dina spiker Sonos tanpa wates.

Bagian 3. More Tips mun Paké Spotify on Sonos pikeun Playing

Nalika nganggo Spotify dina Sonos, anjeun tiasa mendakan seueur masalah. Pikeun ngagunakeun Spotify dina Sonos langkung saé, anjeun tiasa pariksa tip ieu ngeunaan cara ngagunakeun Spotify dina Sonos.

Kumaha Logout Spotify dina Sonos

Aya dua cara pikeun anjeun kaluar ti Spotify dina Sonos. Anjeun tiasa langsung kaluar ti Spotify dina aplikasi Sonos atanapi cabut alat Sonos tina akun Spotify anjeun. Dina aplikasi Spotify Lengkah 1. Kantun asup kana akun Spotify anjeun dina web browser lajeng klik dina Aplikasi. Lengkah 2. Pindah ka miceun Sonos tina daptar aplikasi disatujuan. Saatos éta, anjeun kedah angkat ka halaman utama teras klik Sigh out everywhere. Dina aplikasi Sonos Lengkah 1. Buka aplikasi Sonos tur ketok Setélan, lajeng Services & Sora. Lengkah 2. Dina Musik & Eusi, pilih Spotify tur ketok Cabut Akun.

Kumaha Ngarobih Akun Spotify dina Sonos

Anjeun ogé tiasa ngarobih akun Spotify anjeun dina Sonos. Turutan pituduh anu béda di handap pikeun diajar kumaha cara ngarobah akun Spotify dina Sonos. Dina ios atanapi Android: Lengkah 1. Buka Kotektak tur pilih Spotify lajeng ketok ngaran akun. Lengkah 2. Daptar akun nu ditambahkeun bakal dipintonkeun tur pilih akun nu Anjeun hoyong robih. ngarobah akun spotify on sonos Dina Mac atawa Windows: Lengkah 1. Buka panel Pilih Sumber Musik tur ketok menu turun-handap. Lengkah 2. Pilih Spotify tur pilih akun nu Anjeun hoyong pindah ka.

Kumaha Fix Spotify Teu Gawé dina Sonos

Sakapeung, anjeun moal tiasa mendakan Spotify dina aplikasi Sonos. Teras anjeun tiasa ngabéréskeun masalah ieu ku léngkah-léngkah ieu. Lengkah 1. Asup kana akun Sonos anjeun teras klik Profil. Lengkah 2. Pastikeun nagara diatur bener dina bagian Alamat.

Kumaha Ngalereskeun Spotify Henteu Ditingalikeun dina Sonos

Pikeun ngabéréskeun Spotify henteu ditingalikeun dina Sonos, anjeun tiasa nyobian sababaraha metode éta. Contona, anjeun tiasa megatkeun Spotify ka speaker Sonos tur numbu deui. Atanapi anjeun tiasa mupus cache dina aplikasi Spotify anjeun atanapi ngareset speaker Sonos.

Bagian 4. FAQs ngeunaan Spotify jeung Sonos

Di dieu kami parantos ngumpulkeun sababaraha patarosan umum anu dipendakan ku seueur pangguna nalika nyobian nganggo Spotify dina spiker pinter Sonos. Ogé, kami nawiskeun sababaraha jawaban anu kabuktian pikeun patarosan ieu. Miharep aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah. Upami Anjeun gaduh patarosan sejenna, wilujeng sumping ninggalkeun sora anjeun di handap.

Q1. Naha kuring tiasa nganggo Spotify sareng Sonos sareng akun Gratis?

A: Sumuhun, anjeun tiasa. Musik Spotify Free ayeuna tiasa dicoo dina spéker Sonos langsung ngalangkungan aplikasi Spotify atanapi Sonos. Anjeun tiasa ningali pituduh dina Bagian 1 pikeun diajar kumaha ngalakukeun éta.

Q2. Naha kuring henteu tiasa maén Spotify dina Sonos?

A: Upami anjeun gaduh masalah nalika maén musik Spotify ngalangkungan Sonos, éta tiasa kusabab anjeun nganggo aplikasi Sonos anu luntur (10.13 atanapi sateuacana). Mangga buka More> Setélan> Apdet Sistem> Pariksa Apdet pikeun ngapdet sistem Sonos anjeun.

Q3. Dupi abdi tiasa maén musik sorangan on Sonos?

Tangtosna! Sonos ngidinan Anjeun pikeun ngalirkeun data lagu musik Anjeun sorangan tina komputer ka sistem Sonos Anjeun. Anjeun tiasa ngaluncurkeun aplikasi Sonos dina Mac atanapi PC. Teras angkat ka Atur> Setélan Perpustakaan Musik . Klik + (macOS) atawa Tambah (Windows) pikeun nambahkeun musik Anjeun sorangan ka Sonos. Nalika prosésna réngsé, anjeun teras tiasa maénkeun lagu musik anjeun nyalira dina spiker Sonos.

Q4. Bitrate sareng format naon anu dianggo ku Spotify?

Audios Spotify aya dina format OGG dugi ka 320kbps, tapi éta ogé gumantung kana sambungan internét anjeun.

kacindekan

Dina tulisan ieu, anjeun bakal mendakan dua cara pikeun maénkeun Spotify dina Sonos. Anjeun tiasa milih pikeun muterkeun lagu karesep anjeun ti Spotify nganggo aplikasi Spotify atanapi aplikasi Sonos. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngaunduh lagu Spotify ka komputer anjeun teras unggah ka perpustakaan musik anjeun dina aplikasi Sonos kanggo maén iraha waé. Upami anjeun ngagaduhan masalah nganggo Spotify dina Sonos, anjeun tiasa nyobian solusi di handap ieu. pangarang Adam Gorden nyaéta panulis pangalaman ViWizard anu obsessed ngeunaan téknologi, pilem sareng parangkat lunak. Viwizard nganggo cookies pikeun mastikeun anjeun nampi pangalaman pangsaéna dina halaman wéb kami. Diajar langkungGot It! Spotify terus ngarusak palangganna kalayan jumlah hits anu henteu terbatas. Éta mangrupikeun platform streaming musik panggedéna ayeuna nuju trending. Anjeun tiasa ngaksés musikna boh salaku pangguna gratis atanapi pangguna premium. Kahareupna parantos nambihan kauntungan sapertos ngamungkinkeun para pangguna ngadangukeun rekaman kualitas luhur anu teu kaganggu sareng ngaunduh lagu ka alat naon waé anu nganggo aplikasi Spotify. Sareng pikeun kamampuan ieu Sonos sareng Spotify nembe gawé bareng pikeun ngamungkinkeun para pangguna ngadalikeun panyatur Sonos ngalangkungan aplikasi sélulér Spotify. Anjeun panginten panginten kumaha maén Spotify ngalangkungan Sonos! Nya, hayu urang teuleum ka solusi anu sampurna. Sanaos anjeun tiasa nganggo aplikasi Sonos Controller pikeun ngatur, nyetél, sareng ngontrol sadaya produk Sonos, ieu ngan ukur tiasa dianggo pikeun pangguna Premium. Éta nyéépkeun pangguna Gratis pikeun milarian kumaha carana kéngingkeun Spotify dina Sonos. maén spotify ngaliwatan sonos

  • Bagian 1. Dengekeun Spotify ngaliwatan Sonos: Pikeun Spotify Free
  • Bagian 2. Play Spotify ngaliwatan Sonos: Pikeun Spotify Premium
  • kacindekan

Bagian 1. Kumaha Play Spotify ngaliwatan Sonos: Pikeun Spotify Free

Solusi pamungkas di dieu: Anjeun mimitina kudu megatkeun-malah kode panyalindungan nu Spotify enforces dina file na. Hiji alat tambahan nyaeta sakabeh nu peryogi ngagunakeun Spotify on Sonos. Alesanana, lagu Spotify énkripsi dina format Ogg Vorbis, anu henteu tiasa dicoo salaku file offline. Alat anu pangsaéna, AudKit Spotify Music Converter ngagaduhan jalan pikeun ngahapus wates digital tina daptar puter Spotify anjeun. Ku ieu, anjeun henteu peryogi aplikasi Spotify tapi, langsung maénkeun lagu-lagu anu dirobih anjeun ngalangkungan spiker Sonos. Aplikasi ieu sayogi pikeun ngamuat sadaya jinis audio Spotify tina Albeum, Daptar puter, Buku Audio, sareng jinis sanésna. Sareng nalika nambihan lagu audio, AudKit tiasa ngamuat dugi ka 100 lagu audio tina Spotify dina hiji klik. konverter musik audkit spotify

Fitur Utama AudKit Spotify Music Converter

  • Ngidinan dengekeun offline lagu Spotify tanpa Spotify Premium
  • Ngarobih lagu Spotify kana sababaraha format sapertos MP3, WAV, AAC
  • Unduh lagu tina Spotify dina laju 5X atanapi langkung gancang
  • Tetep 100% kualitas lossless info metadata séjén

Ayeuna tuturkeun léngkah ieu pikeun ngarobih sareng ngadangukeun Spotify ngalangkungan Sonos.

Step 1Impor lagu Spotify ka aplikasi AudKit

tambahkeun lagu spotify pikeun sonos Saatos instalasi gancang ka komputer anjeun, jalankeun aplikasi AudKit. aplikasi Spotify lajeng bakal muka ampir langsung. Pariksa aplikasi Spotify anu nembe dibuka pikeun ngotéktak musik anu anjeun kedah unduh. Pilih musik anjeun sareng tambahkeun ku cara nyéred sareng ngaleupas ka aplikasi AudKit. Alternatipna, anjeun tiasa nyalin URL lagu teras nempelkeun kana bar teang dina AudKit. Inget pikeun ngamuat pilihan anjeun ka AudKit ku mencét ikon ‘+’.

Step 2Sesuaikeun preferensi kaluaran pikeun Sonos Speaker

ngaropéa format spotify pikeun sonos Ayeuna waktuna pikeun nyetél preferensi audio. Pariksa taskbar pikeun ikon ‘Menu’ > ‘Preferences’ > ‘Convert’ pilihan pikeun asup ka kaca ‘Setélan’. Salajengna, ngaropéa setelan kaluaran ku milih bitrate pikaresep Anjeun, saluran, laju sampel, antara séjén.

Step 3 Ngarobih file audio Spotify pikeun Sonos Speaker

ngarobah musik spotify pikeun sonos Anu pamungkas, pencét tombol ‘Convert’ sareng ngantepkeun AudKit Spotify Music Converter ngamimitian undeuran sareng konvérsi. Prosésna tiasa pencét jalan dina laju 5X pikeun ngamimitian perjalanan anjeun nganggo Spotify dina Sonos. Sakali rengse, pariksa keur file ‘Converted’ dina folder musik ‘Converted’. Ngan pencét tombol ‘Convert’.

Step 4 Puterkeun Lagu Spotify dina Speaker Sonos

deal geus ampir rengse! Ayeuna waktosna pikeun maénkeun Sonos ngalangkungan aplikasi Spotify saatos unduh gancang sareng konvérsi 1. Mimitian ku nambahkeun payil audio dirobah kana ‘Lokal Music Library’ speaker Sonos Anjeun. Émut éta tiasa tina komputer atanapi telepon anjeun. 2. Via desktop aplikasi Sonos, ketok menu ‘Atur’ sarta pencét pilihan ‘Setélan Perpustakaan Musik’. 3. Salajengna, klik ‘Tambahkeun’ pilihan dina komputer Anjeun tur peruse leuwih musik Spotify Anjeun dirobah. 4. Ieu gé jadi hitungan waktu saméméh payil audio Anjeun nyingkronkeun ka spiker Sonos pikeun déngékeun offline.

Bagian 2. Kumaha Dengekeun Spotify ngaliwatan Sonos: Pikeun Spotify Premium

Pamaké premium gaduh karesep pikeun nambihan musik Spotify ka Sonos dibandingkeun sareng pangguna gratis. Spotify ngagaduhan sakitar 248 juta pangguna bulanan tapi ngan sakitar 114 juta palanggan Premium. Tapi maén Spotify dina Sonos mangrupikeun tujuan anu dipilarian. Turutan léngkah ieu pikeun narik éta. Lengkah 1. Ngan nyetél speaker anjeun dina lebet nu! Uji spiker anjeun sareng pastikeun akun Spotify anjeun nyambung ka aplikasi Sonos. Lengkah 2. Klik tombol ‘Tambahkeun Service Musik’ pikeun nambahkeun layanan. Pastikeun pilihan ‘Control Sonos ti Spotify’ diaktipkeun dina ‘Setélan’. Lengkah 3. Nyetél akun Sonos. Klik pilihan ‘Hit’ teras ketok ‘Setel akun Sonos’. Anjeun oge bakal dipenta pikeun nuliskeun alamat surélék anjeun sarta kamungkinan ngareset sandi anjeun. Lengkah 4. Anjeun ayeuna disetel pikeun ngadalikeun speaker Anjeun liwat aplikasi Spotify. Buka aplikasina, pilih lagu anu anjeun hoyong puterkeun ku cara ngetok pilihan ‘Alat Sadia’ dina layar. Lengkah 5. Mimitian dengekeun salaku aliran musik Spotify Anjeun ka Sonos.

Kumaha Grup / Ungroup Sonos Speaker Ngaliwatan Spotify

Anjeun panginten hoyong ngakelompokkeun panyatur Sonos ngalangkungan aplikasi Spotify langsung. Nanging, campur tangan tina aplikasi Sonos kedahna pikeun ieu kajantenan. Lengkah 1. Sirah kana daptar ‘Alat Sadia’ teras klik tilu titik anu aya di gigireun spiker Sonos. Ieu kedah nyandak anjeun ka aplikasi Sonos. Lengkah 2. Pasang spiker Anjeun kudu group babarengan jeung pencét pilihan ‘Rengse’. Sakali dikelompokkeun, anjeun bakal otomatis dialihkeun ka aplikasi Spotify. Lengkah 3. Kitu ogé, anjeun bakal bisa ngadalikeun volume speaker grup.

kacindekan

Streaming Spotify dina Sonos ayeuna tiasa dianggo pikeun pangguna gratis; hatur nuhun kana aplikasi pihak katilu anu dipercaya sapertos AudKit Spotify Music Converter. Gawéna dina sababaraha léngkah pikeun ngabantosan anjeun maénkeun Spotify ngalangkungan Sonos. Sareng éta sadayana pikeun alesan anu saé. Spotify nampilkeun ngeunaan 15 daptar puter on-demand sareng Discover Weekly and Daily Mix kalebet. Langkung saé, pangguna Premium gaduh panangan anu langkung luhur pikeun streaming Spotify. Spotify Connect atanapi aplikasi Spotify masihan anjeun kamewahan playback anu teu terbatas pikeun kanikmatan anu optimal.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *