Salaku Associate Amazon, abdi earn tina purchases qualifying kalawan euweuh waragad tambahan pikeun anjeun. Kéngingkeun tina batu atah kana batu anu digosok mangrupikeun tugas anu pikasieuneun, tapi upami anjeun nuturkeun prosés ieu, anjeun pasti bakal nampi spésimén anu anjeun banggakeun. Dremel mangrupikeun alat anu saé pikeun padamelan éta – nyayogikeun langkung seueur kontrol kana bentuk sareng tékstur batu anu terakhir tibatan metode polishing sanés. Pikeun nyieun batu shimmering kualitas toko batu, anjeun bakal kudu ngan hiji batu panungtungan anjeun kapanggih, sababaraha amplas jeung grinding bit Dremel, sanyawa polishing batu, sarta sababaraha alat pelindung pribadi. Kahiji, bentuk batu anjeun leres tur scrub sagala kokotor sarta leungit batu kaluar. Ayeuna nganggo Dremel kalawan bit Sanding sarta siklus ngaliwatan 3 ka 5 grits béda – runtuyan has 600, 800, sarta tungtungna 1200. Ayeuna dip bit kabayang polishing dina sanyawa polishing batu jeung buff batu. Tungtungna, usap dipareuman jeung neangan tempat pikeun tampilan. Nalika anjeun ngaliwat prosés ieu, anjeun kedah émut yén sipat unik tina mineral anu anjeun gosok bakal ngarobih kumaha anjeun ngalakukeun léngkah-léngkah ieu. Pikeun hasil nu pangsaena, estimasi atawa manggihan karasa mineral saméméh dimimitian kaluar Kumaha ngagosok Batu sareng Dremel Drill Kumaha ngagosok batu nganggo bor Dremel? Upami anjeun resep mariksa latihan Dremel pangsaéna anjeun tiasa mendakanana ku ngaklik di dieu (link Amazon).

Lengkah 1. Motong Rock ka Ukuran

Kuring terang anjeun hoyong langsung terang kana batu anu anjeun pikahoyong, tapi léngkah ieu anu paling penting di antarana. Dina hobi ieu, anjeun bakal hoyong investasi dina palu anu saé sareng set pahat, tapi upami anjeun henteu hoyong kéngingkeun ayeuna teras cobian milih batu ukuran anu pas pertama kalina – saatosna, anjeun bakal gaduh rasa anu langkung saé pikeun éta. Tetep hal ieu dina pikiran nalika ukuran batu:

  1. Anjeun kedah nahan atanapi ngajepit batu ieu nalika anjeun ngagosok – batu anu langkung alit bakal langkung hese dicekel.
  2. Batu anu langkung ageung butuh waktu anu langkung lami pikeun ngahaluskeun. Ieu hususna leres upami anjeun gaduh batu anu langkung keras.
  3. Néangan faults alam dina batu Anjeun. Anjeun bakal hoyong nyandak ieu kaluar lamun mungkin sabab tekanan tina sanding bisa ngabalukarkeun aranjeunna megatkeun.
  4. Aya loba kirang gawé jeung waktu aub dina chiseling batu ti sanding off – meunang sacaket mungkin sateuacan Anjeun ngamimitian.
  5. Lamun batu pikeun tampilan tunggal, Anjeun kudu milih hiji ukuran leuwih badag batan lamun eta bakal balik dina susunan a.

Tip: Motong batu kana ukuran anu pas tiasa hésé. Éta pisan sababna naha kuring nulis artikel kalawan pituduh hambalan-demi-hambalan ngeunaan cara motong batu jeung palu jeung pahat. Ngarasa Luncat ka baca di dieu:
Lengkah-demi-Lengkah: Kumaha Motong Batu jeung Palu jeung Pahat

Lengkah 2. Scrub tuntas

Kéngingkeun émber cai sabun haneut sareng sikat kuku. Sikat huntu biasana disarankeun pikeun tugas ieu tapi ngan ukur nganggo sikat huntu upami batu anjeun mangrupikeun batu anu kawilang lemes. Upami anjeun henteu terang naon karasa batu anjeun, milarian lapisan anu sigana rapuh teuing atanapi hipu pikeun ngagosok anu parah. Anjeun ogé tiasa mendakan bahan beberesih anu kaku, kasar, sareng kuat upami anjeun henteu gaduh sikat kuku. Ngabersihan batu Anjeun sateuacan Anjeun Sanding penting pikeun dua alesan.

  1. Ieu meunang kokotor jeung batu leupas kaluar na, bari baseuh jeung alami shinier, méré Anjeun rasa leutik naon produk ahir bakal kasampak kawas.
  2. Éta bakal nunjukkeun anjeun upami batu anjeun tiasa sareng siap digosok.

Sikat kuku jari mangrupikeun hiji-hijina cara anjeun tiasa ngahontal tugas kadua sabab scrubbing bakal nempatkeun tekanan anu sami dina batu pikeun ngasah. Bakal uncover fissures disumputkeun dina batu nu bisa megatkeun engké dina prosés. Ku cara kieu, anjeun bisa ngarasakeun sabaraha tekanan specimen Anjeun tiasa nyandak, nu informasi alus dina fase Sanding, sarta anjeun bisa nyortir kaluar batu unfit tur nyimpen diri sababaraha waktu jeung heartache.

Lengkah 3. Siklus ngaliwatan Sanding Grits

Ayeuna urang ngalih ka bagian Polandia. Kuring nyoba ngajelaskeun bagian ieu dina leuwih jéntré jadi kuring dibagi kana sababaraha bagian. Ku kituna hayu urang mimitian!

Persiapan

Upami Anjeun gaduh hiji, set bersih anjeun, nicely motong batu dina clamp dina permukaan stabil. Upami teu kitu, panggihan tempat nu anjeun bisa kalayan gampang nyapu engké tur meunangkeun sababaraha sarung nu teu kapikiran Sanding saeutik. Ideally, nyandak sababaraha kacasoca kaamanan ogé. Upami anjeun peryogi aranjeunna, kuring nyarankeun mésér sarung tangan ieu sareng gelas kaamanan ieu . (Tumbu Amazon) Alat Dremel kalayan RPM anu langkung luhur mangrupikeun ide anu saé pikeun prosés pengamplasan sareng pasti disarankeun upami anjeun ngagosok kuarsa atanapi mineral anu teu karasa anu sami. Utamana upami alat anjeun sami sareng Dremel tapi sanés merek anu pasti, pariksa pikeun mastikeun yén éta ngagaduhan RPM di luhur 10,000. Seueur waktos, alat anu dikuatkeun batre bakal gaduh RPM anu langkung handap tibatan alat anu ditambatkeun, janten perhatikeun éta upami anjeun nuju di pasar. Abdi nyarankeun mésér salah sahiji dua latihan dremel ieu:

  • Anu kahiji mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun nembé ngamimitian ngagosok batu. bor dremel Ieu nawiskeun nilai gede pikeun duit jeung kit ngandung sakabéh asesoris diperlukeun. Dremel hadir sareng laju 5-léngkah tina 8,000 dugi ka 30,000 RPM. Anjeun tiasa mésér di dieu . (Tumbu Amazon)
  • Anu kadua mangrupikeun pilihan anu saé pikeun tukang polisher anu langkung maju anu bakal ngagunakeun bor dremel pikeun ngagosok batu langkung sering. Ieu hadir kalawan sagala asesoris diperlukeun tur nawarkeun speeds variabel ti 5.000 nepi ka 35.000 rpm kalawan eupan balik éléktronik pikeun pagelaran konsisten. Anjeun tiasa mésér di dieu . (Tumbu Amazon)

Tip: Éta salawasna hadé pikeun ngabersihan batu anjeun saméméh polishing. Naha anjeun terang kumaha ngabersihan batu anjeun sacara efektif? Pariksa gagasan basajan dina artikel di handap:
Kumaha ngabersihan Batu anjeun sarta Mineral: 5 Gagasan basajan

Milih Attachment munggaran

Ayeuna anjeun kudu milih mimiti sanding grit. Tujuan tina tahap kahiji sanding grit utamana pikeun ngawangun batu. Rounding kaluar kabeh juru na edges seukeut tur perfecting bentuk final sadayana kedah dilakukeun dina tahap ieu, tapi éta ogé penting pikeun masihan sakabeh batu sakali-leuwih kalawan grit kasar atawa silikon carbide sanajan teu perlu reshaping. Kantétan Dremel hadir sareng rupa-rupa bahan sareng bentuk – di dieu kuring bakal masihan anjeun gambaran ringkes ngeunaan sababaraha anu tiasa mangpaat, sanaos anjeun bakal terang upami anjeun jinis ékspérimén sapertos kuring.

Aluminium Oksida – Coklat
– Biasana 3-5 bentuk
– Biasa dina kalolobaan set
– Biasana bingung sareng sander tapi didamel pikeun logam
Silicon Carbide – Gray
– Ilaharna 3-5 wangun
– Umum di paling susunan
– Dijieun pikeun batu jeung beling
– Pilih ieu salaku hambalan kahiji lamun anjeun boga sababaraha karya shaping deui ngalakukeun atawa lamun boga hiji batu utamana teuas. Upami Sanding sigana henteu tiasa dianggo dina mimitina, balik sareng mimitian di dieu.
Roda ngagiling – Langkung stabilitas
– Gede pikeun babak kahiji smoothing atanapi pikeun shaping
Ngamplas – Ilaharna dilabélan ku grit maranéhanana
– Karasa saeutik kawas plastik
– Lolobana datangna dina silinder
– Kalolobaan set hadir kalawan 600, 800, 1000, sarta 1200 grits (milih 600 pikeun ngamimitian pikeun batu rata)

Ilaharna, ngagunakeun kantétan silikon carbide munggaran bakal boga pangaruh paling – anjeun bakal bisa fisik ningali batu robah bentukna anjeun ngagunakeun eta. Hiji babak kalawan alat ieu ngan kedah nyandak 3-4 menit; babak Sanding bakal nyandak leuwih waktos. Anjeun parantos réngsé dina babak kahiji nalika batu aya dina bentuk anu dipikahoyong – henteu aya nabrak anu cukup ageung pikeun ngarobih bentuk batu anu katingali. Tip: Sakumaha anjeun parantos terang, alat anu pangsaéna pikeun ngagosok batu sareng nambihan glimmer lemes nyaéta dremel rotary. Parios pituduh lengkep ngeunaan dremels pangsaéna dina tulisan di handap ieu:
3 Dremels Pangalusna pikeun Ngagosok Batu & Kristal + Asesoris

Ngabuburit Ngaliwatan

Ayeuna anjeun parantos ngaraosan ergonomis alat, raos bébas milih bentuk alat ampelas munggaran anjeun kalayan bijaksana. Éta kasaimbangan antara tekanan sareng katepatan – sabar sareng entong sieun ngalihkeun bentukna upami éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun. Pindah ka 600 grit sarta méakkeun 5 menit Sanding unggal wewengkon ti sudut nu beda. Sanajan batu bisa kasampak buleud, aya struktur béda dina beungeut cai nu teu bisa ningali jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun pasir ti arah béda. Dimimitian ku 800 grit nalika tékstur karasaeun smoother mun kabaran. Méakkeun 5-6 menit deui sareng grit ieu, gumantung kana ukuran sareng pasipatan batu. Sacara umum, coba ngan pindah grits mun anjeun ningali béda noticeable. Anjeun bakal meunang hadé dina noticing parobahan ngaliwatan prosés Sanding, tapi trik sejen nyaeta ningali pantulan cahaya dina batu. Unggal batu bakal béda, tapi lamun bisa ningali parobahan kualitas cerminan anjeun keusik, lajeng ngan eureun sakali kualitas cerminan eureun ngarobah. Tekstur batu mangrupikeun indikator anu paling hadé pikeun ngaréspon kana pasir. Coba ngarasa parobahan ku rarasaan eta ku jempol atawa malah rub kana leungeun. Siklus ngaliwatan sesa grits dina cara nu sarua, salawasna milih hiji grit anyar lamun teu boga pangaruh deui, nepi ka 1200 grit. Tip: Naha batu-batu dina koleksi anjeun janten langkung kusam atanapi kirang sreg tibatan nalika anjeun mimiti dikumbah sareng digosok? Parios ideu saderhana ngeunaan cara ngajantenkeun batu anjeun katingali baseuh dina tulisan di handap ieu:
7 Gagasan Sederhana: Naon anu Dipasang dina Batu Pikeun Ngadamel Éta Katingali Baseuh

tips

Lamun iraha wae salila prosés, Anjeun ngarasa kawas éta teu jalan ogé, ulah sieun pikeun ngaronjatkeun tekanan anjeun nerapkeun – Sanding jalan kalawan gesekan sarta Dremel mangrupakeun alat hardy, éta bisa nanganan eta. Batu harder bakal merlukeun leuwih lila sarta ilaharna leuwih tekanan dilarapkeun tapi coba urut saméméh dimungkinkeun. Tékstur sareng pantulan bakal ngabales béda-béda gumantung kana batu anjeun, janten émut pikeun diajar unggal batu sacara béda. Anjeun tiasa lirén nalika anjeun bagja sareng shimmer alami batu anjeun. Unggal batu boga “maksimum” caang béda, jadi lamun teu yakin naha atawa henteu leuwih Sanding bakal boga pangaruh, neangan sabudeureun internét pikeun gambar digosok mineral Anjeun. Inget éta bakal jadi rada shinier dina fase polishing. BTW: Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan idéntifikasi batu sareng mineral? Buku-buku anu didaptarkeun di handap mangrupikeun buku anu pangsaéna anjeun tiasa mendakan dina internét (Tumbu Amazon):

  • Buku Panduan Smithsonian: Batu & Mineral
  • Batu Permata & Kristal Properties (Rumah Studi Gancang)
  • Panungtun Field Explorer Ultimate: Batu jeung Mineral (National Geographic Kids)

Hambalan 4: Buff kalawan Polandia

Ngaganti bit Dremel ku ngarasa atawa kulit kabayang atawa silinder. Bahan anu pangsaéna pikeun ngagosok gumantung kana jinis batu sareng jinis ngagosok. Bahan pangalusna sarta sanyawa polishing bisa kapanggih di dieu. Dip silinder dina sanyawa jeung buff sakabeh wewengkon batu. Ieu ogé kedah nyandak sababaraha detik dina unggal tempat, tapi tekanan minimal kedah diterapkeun. Ayeuna usap batu anjeun (moal ngahapus semir) sareng milarian tempat pikeun ditingalikeun! Tip: Naha anjeun terang yén anjeun ogé tiasa ngagulingkeun batu tanpa tumbler batu? Sumuhun, éta mungkin tur éta rada gampang. Pilarian langkung seueur dina tulisan di handap ieu:
Dupi Anjeun Tumble Rocks Tanpa Tumbler? Lengkah-demi-Lengkah Guide Pikeun finish lemes jeung bersinar, batu gede tumbled dina polishers batu ribut. Urang bisa meunang ku tanpa mesin ieu. Grinding tiasa nganggo kantétan Dremel. Eusian jepitan ku sapotong batu anu ageung. Upami anjeun ngajepit batu, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ngagiling ramo anjeun. Teraskeun sareng colokkeun Dremel nganggo bit pasir kasar anu anjeun gaduh. Pastikeun pikeun grind handap sakabéh batu. Nalika nganggo bor, ngan bagian luhur kedah dianggo pikeun nyegah goresan parah. Anggo sisi datar tina alat pikeun ngagedekeun batu, janten lemeskeun ujungna anu seukeut. Ulah eureun ngagunakeun bit 800-grit dina coét nu. Kéngingkeun batu anu mulus sapertos kaca. Pikeun ngahaluskeun ujungna, geser ka jero jepitan. Batu-batu digosok nepi ka gloss tinggi ku polishers batu ribut. Teu aya anu peryogi pikeun mesin ieu. A kantétan grinding pikeun alat Dremel. Eusian jepitan ku sapotong batu anu ageung. Upami anjeun ngajepit batu, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ngagiling ramo anjeun. Teraskeun sareng colokkeun Dremel nganggo bit pasir kasar anu anjeun gaduh. Pastikeun pikeun grind handap sakabéh batu. Nalika nganggo bor, ngan bagian luhur kedah dianggo pikeun nyegah goresan parah. Anggo sisi datar tina alat pikeun ngagedekeun batu, janten lemeskeun ujungna anu seukeut. Ulah eureun ngagunakeun bit 800-grit dina coét nu. Kéngingkeun batu anu mulus sapertos kaca. Pikeun ngahaluskeun ujungna, geser ka jero jepitan. Caang granit ku lawon polishing jeung sanyawa. Candak sababaraha menit pikeun ngagosok batu. Kilauan granit dibuktikeun di dieu. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun buff batu ku Dremel alat Rotary. Sabun jeung cai kudu dipaké pikeun ngabersihan batu saméméh polishing. Nempatkeun batu dina wakil sarta ngagunakeun Dremel kalawan kantétan Sanding sarta sandpaper laun finer pikeun meunangkeun eta ngagurilap. Nyiapkeun batu pikeun tampilan ku polishing aranjeunna kalayan kabayang jeung sanyawa. Dremel mangrupikeun alat puteran serbaguna anu tiasa dianggo dina sababaraha setélan. Salian motong sareng amplas, éta ogé tiasa dianggo pikeun ngagosok, buff, sareng rute. The Dremel bisa dipaké pikeun masihan batu caang leungeun-digosok. Batu bisa digosok nepi ka Sheen tinggi ku cara maké kabayang jeung rupa-rupa grits sandpaper. Ieu loba karya, tapi batu kasampak hébat dina tungtungna. Ngumpulkeun batu mangrupikeun hobi anu populer sapanjang umur. Ieu mangrupikeun kasempetan anu murah, ganjaran anu luhur pikeun ka luar. Ieu mangrupikeun pendekatan anu pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun ngajar barudak ngeunaan élmu. Ngumpulkeun batu lemes ngidinan Anjeun pikeun ngagosok aranjeunna pikeun nembongkeun hues sabenerna maranéhanana sarta caang. Teu hésé nyieun batu caang ku polisher a. Tempat-tempat kasar dina batu tiasa dileungitkeun ku cara digosok kana batu anu langkung lembut di alam. Mesin polishing batu-tumbling condong nyieun loba noise. Hasil anu sami tiasa dilakukeun ku pendekatan non-mékanis. Hiji batu bisa digosok ku bor Dremel handheld. A Dremel ieu Powered by speed tinggi na tinimbang torsi na. Gumantung kana kantétan, alat Rotary leungeun bisa dipaké pikeun ngalakukeun rupa-rupa pancén, kaasup pangeboran, beberesih, grinding, ukiran, Asah, sanding, sarta ukiran. Dremels tiasa didamel ku outlet atanapi batré.

Pamakéan Dremel ka Polandia Stones

  • Kantun nempatkeun batu jero clamp bakal masihan anjeun aksés leuwih hadé kana batu. Pamakéan clamp pikeun nahan batu di tempat nyegah grinding teu kahaja tina fingertips pamaké.
  • Anggo kacasoca, sarung tangan, sareng masker pameunteu pikeun panyalindungan.
  • Paké sandpaper grit finest anjeun tiasa manggihan tur masangkeunana ka Dremel saméméh ngahurungkeun bor nu. Paké titik grinding mun halus kaluar sakabeh beungeut batu urang.
  • Paké ngan bagian luhur alat grinding pikeun nyegah goresan panjang. Lamun hayang meunang ngagiling alus dina edges kasar, Anjeun kudu dianggo dina sudut datar ngalawan batu saloba mungkin.
  • Pikeun ngawitan grinding sakabéh batu, pindah ka 800 grit sandpaper. Nuluykeun potongan beuki finener dugi batu glows.
  • Geser eta sabudeureun dina wakil nepi ka anjeun tiasa ningali bintik kasar tur halus aranjeunna kaluar.
  • Ngagunakeun lawon polishing jeung bahan kimia polishing, mawa kaluar kilauan alam batu urang. Anggo pad buffing sareng sababaraha gajih siku pikeun ngagarap sanyawa ieu kana permukaan batu.
  • Ku cara eta, batu bakal nahan lustre aslina.

Nyaho kumaha ngagosok batu pikeun ngahasilkeun caang alamiahna sami pentingna sareng ngumpulkeun batu pikeun penggemar batu. Anjeun teu merlukeun kaahlian superhuman, ngan kasabaran jeung panasaran. batu digosok

Cara panggampangna pikeun ngagosok batu ageung nganggo Dremel

Ieu ilahar pikeun manggihan dua batu tina bentuk sarua. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahaluskeun batu anu ageung kalayan palu sareng pahat. Ieu mangpaat pikeun ngaleungitkeun lumps badag. Jaga panon sareng paru-paru anjeun ku nganggo kacasoca sareng masker gas sateuacan nyabak batu. Sakali batu badag geus sculpted, sagala bintik kasar sésana bisa taneuh jauh. Ngagunakeun cai haneut, soapy, anjeun tiasa ngabersihan batu tina kokotor jeung lebu. Nempatkeun batu dina cai salila 30 menit mantuan loosen kokotor nu geus nempel kana eta. Upami anjeun hoyong ngagosok karikil tanpa nyumbat sandpaper atanapi mesin anjeun, cuci heula. Batu teu digosok. Polishing batu badag ku leungeun butuh sababaraha waktu jeung tanaga. Ngagunakeun coét bangku tiasa langkung efektif. Pikeun unggal pad, make sanyawa polishing unik. Ieu diperlukeun pikeun ngabentuk batu masif saméméh ngagunakeun sababaraha polishers, lian ti tumblers. Sababaraha parabot bakal perlu dirobah pikeun bisa dipaké dina batu. Kanyataan yén loba batu anu tougher ti sandpaper ngajadikeun tugas ieu leuwih nangtang ti eta bisa sigana. mayoritas sandpaper dijieun tina boh Flint atawa Garnet. Inten atawa carbide sandpaper diperlukeun pikeun batu badag. kamajuan anjeun bakal ningkat. Paparan kana lebu maot tina batu grinding bisa ngabalukarkeun konsumsi coét urang. Tapi, panyakit ieu kaserang ku jalma-jalma anu damel sareng grinders cutlery anu ngagunakeun sistem pendingin cai. batu badag bisa smashed kalawan mixer semén. Alat ngagosok batu ieu mangrupikeun kabutuhan mutlak pikeun toolkit tukang batu.

Buffing na Polishing Stones kalawan Dremel a

Lengkah 1

Batu kedah ditempatkeun dina tempat anu datar. Jieun yén kendang Sanding geus aman fastened kana cuk tina alat Rotary. Bungkus 50-grit sanding drum pad sabudeureun bit kendang.

Lengkah 2

Pikeun ngahaluskeun permukaan batu, anggo bantalan kendang pasir anu langkung halus, ti 50 dugi ka 1500. Keusik sadayana ka handap. Keusik di unggal sisikian nepi ka anjeun pikir eta Sigana cukup lemes pikeun ngaléngkah ka grit coarser salajengna. Waktos bakal masihan batu digosok, katingal smoother.

Lengkah 3

Kalayan alat Rotary dipareuman, cabut bit kendang Sanding tina cuk jeung swap kaluar pikeun buffing na kabayang polishing. Pikeun ngagunakeun alat puteran, selapkeun roda kana cuk sareng konci dina tempatna.

Lengkah 4

Buff sareng ngagosok permukaan batu saatos nerapkeun sanyawa polishing kana roda. Teruskeun dugi ka anjeun gaduh caang anu dipikahoyong.

Lengkah 5

Soaking kabayang polishing dina alkohol denatured lajeng ngagunakeun eta pikeun miceun sagala minyak sésana tina batu téh kalawan cara anu pangalusna pikeun mastikeun yén batu téh pinuh beresih. Ngabogaan masalah honing caang batu urang? Kami ngagaduhan sadaya alat ngagosok batu anu anjeun peryogikeun.

Ngagosok Batu

Pasang Sababaraha Cai Sabun Panas dina Mangkok

Upami anjeun hoyong ngabersihan seueur batu sakaligus, anjeun peryogi ember anu cukup ageung pikeun nahan aranjeunna sadayana. Tambahkeun sajumlah leutik cairan pencuci piring kana cai anu ngagolak.

  • Ngabersihan batu téh gampang; Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta sabun cair anu hampang, sapertos cairan pencuci piring.

Anjeun tiasa ngagosok karikil ku cara ngarendam dina toples cair

Pastikeun yén sakabéh batu anu submerged. Hadé pisan mun éta ngantep aranjeunna diuk sakeudeung pikeun soften kokotor saméméh scrubbing aranjeunna.

  • Gently mindahkeun batu sabudeureun kalawan leungeun anjeun bakal nulungan loosen taneuh malah leuwih.

Coba Ngabersihan Batu Ku Sikat Waos

Pasang bristles sikat dimana aranjeunna tiasa ngahontal sagala nooks na crannies. Pikeun ngaleungitkeun saloba kokotor sabisa-bisa, bilas batu-batu dina cai sabun nalika anjeun angkat.

  • Upami anjeun teu gaduh sikat huntu anu lami, anjeun tiasa nganggo sikat bulu anu sanés atanapi bahkan pad scouring.

Ngidinan The Rocks ka garing lengkep dina hawa Sanggeus Ditepuk handap

Meunang saloba Uap tina batu sakumaha anjeun tiasa ku lawon bersih. Ninggalkeun aranjeunna dina anduk atawa rak dina hawa kabuka nepi ka garing sagemblengna.

  • Sakali batu garing, anjeun tiasa ningali upami anjeun sono bintik kotor sareng masihan aranjeunna scrub kadua upami diperyogikeun.

Nempatkeun Batu Ngaliwatan Mesin Sanding

Jepitan dina Batu Sareng Wawakil Sareng Siapkeun Pikeun Grinder

Nyetél wakil ku fastening clamp na kana méja. Mimitian sanding bagian kakeunaan panggedena tina batu nu nuju nyobian Polandia.

  • Leutik clamp-on vices sadia di toko hardware na on Internét, sarta aranjeunna bisa napel na sagala permukaan tingkat.

Anggo Tameng Beungeut, Kacamata Kasalametan, Sareng Sarung Tangan

Pasangkeun topéng sareng sarung tangan ieu pikeun nyegah cilaka atanapi ngambekan lebu batu. Ngambekan lebu batu bahaya, sareng alat Dremel tiasa gampang motong ramo upami anjeun henteu ati-ati.

  • Unggal sapotong pakakas kaamanan Anjeun meureun butuh dijual di toko hardware.

Sakabeh Batu Kudu Ditaneuh Ngagunakeun Dremel Jeung Sandpaper Halus

Gantikeun bit motong dina Dremel anjeun pikeun kantétan amplas sareng bungkus pita amplas grit halus, sapertos 600 grit, sakitar aci alat. Mimitian ku grinding beungeut batu urang katempo, teras balikkeun kana vice grip pikeun ngalaan sisi anyar.

  • Pikeun nepi ka unggal bagian tina batu, terus balikkeun deui jeung grinding wewengkon bulistir nepi ka rengse. Henteu kunanaon upami pas anu munggaran sareng sander henteu cacad. Anggo kantétan pengamplasan anu langkung saé pikeun ngahontal semir anu idéal.

Ngarobah Band Sanding Jeung Grit Sedeng Jeung ulang grinding Sakabeh Rock

Pastikeun Dremel Sanding band disetel ka grit sedeng, nyebutkeun, 800 grit. Pikeun ngalaan sagala surfaces, muterkeun batu dina wakil deui jeung deui.

  • Awas mun aya snags atanapi splinters. Saméméh ngaléngkah ka sandpaper fine-grit, masihan spot ieu sababaraha perhatian leuwih. Jieun bit salaku paralel sabisa pikeun beungeut batu pikeun mastikeun hiji réduksi sarua dina ukuran.

Polesan Pamungkas Ngalibetkeun Nganggo Amplas Grit Halus Pikeun Ngaluarkeun Kilauan Batu

Nempatkeun sababaraha sandpaper kalawan 1000 atawa 1200 sisikian dina alat Dremel. Ampelas batuna sacara saksama dugi ka leres pisan sareng janten penampilan herang.

  • Pikeun ngahontal finish silky dina batu, grind kaluar ngan ujung jeung grinding bit.

Ngagosok batu

Lebetkeun Roda Poles kana Dremel Anjeun

Nyokot kabayang polishing kalayan diaméter nu ngidinan Anjeun pikeun meunang kana spasi ketat dina batu. Robah disc Sanding kaluar pikeun kabayang polishing on alat Dremel Anjeun.

  • Kantétan pikeun spinning buffers Rotary anu dijieunna tina lemes, bahan feltlike dipaké pikeun Polandia rupa-rupa bahan. Bit Dremel béda bisa dibeuli ti toko hardware, puseur perbaikan imah, komo dina web.

Larapkeun Rock Polishing Compound ka Roda Sareng Puterkeunana

Mimitian Dremel sareng cautiously beuleum dina wadahna sanyawa polishing batu. Saatos Anjeun geus coated kabayang jeung Polandia, Anjeun kudu nyabut eta.

  • Senyawa polishing pikeun batu sayogi online sareng, upami anjeun cicing caket hiji, di toko batu lokal.

Jieun Granit Caang ku Buffing Sanyawa kana Permukaan Individual na

Tetep batu clamped dina wakil anjeun buff Polandia kana beungeut kakeunaan, hiji wewengkon dina hiji waktu. Sakali anjeun geus digosok bagian kakeunaan tina batu, balikkeun deui tur ngaléngkah ka titik salajengna.

  • Ngan sababaraha menit buffing kudu mawa kaluar caang alamiah batu urang. Entong lirén dugi ka hasil anu dipikahoyong.
  • Sapotong lawon kawas denim bisa dipaké pikeun masihan batu hiji Polandia final ku leungeun.

Taliti Pamakéan a Rotary Alat Polishing

Nalika damel sareng salah sahiji bahan anu didaptarkeun di luhur, anjeun kedah ati-ati ku ngagem kacasoca, topéng lebu, leungeun baju panjang (tapi henteu panjang teuing!) sareng apron. Nalika ngagosok, ngagosok, atanapi ngagosok, ngajagi ramo sareng kuku anjeun nganggo pita ramo tiasa ngabantosan aranjeunna tina kotor atanapi dipotong.

Naha Mangpaat Pikeun Mésér Peralatan Khusus Pikeun Motong Batu Permata sareng Ngagosok?

Nalika dianggo biasa. Ngadamel barang-barang ieu kanggo dijual? Alat-alat anu leres tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeunana. Lengket sareng pilihan anu langkung mirah upami anjeun ngan ukur maén sareng henteu gaduh niat ngajual lapidary. Outsource karya gemstone Anjeun upami anjeun commissioned nyieun hal unik. Meuli bor leungeun atawa motor pendant bakal ngidinan Anjeun pikeun digawekeun ku gemstones tambahan dina desain Anjeun. Pikeun outsource naon waé tiasa janten usaha anu mahal. Cookson Gold mangrupikeun tempat pikeun suplai perhiasan sareng bullion. Masker padamelan anu didamel tina saringan hawa kualitas luhur kedah dianggo nalika ngalaksanakeun tugas di luar. Ieu leres pikeun ngagosok mesin sareng metode sandpaper anu langkung padat karya. Pasir kasar jeung gravel. Gantina ngagunakeun bor Dremel, nu nyiptakeun loba lebu batu, eta leuwih hade migunakeun alat profésional dirancang pikeun grinding batu. Nalika ngagosok batu, kaamanan penting pisan.

kacindekan

Batu-batu karat tiasa didamel ngagurilap sapertos énggal ku cara ngagulingkeunana dina pamoles batu anu ribut. Anjeun tiasa make kantétan grinding pikeun alat Dremel Anjeun. Geser eta di jero clamp pikeun buleud kaluar edges. Sateuacan ngagosok, batu kedah dikumbah ku sabun sareng cai. Dremels tiasa dianggo dina seueur widang anu béda-béda sabab mangrupikeun alat puteran multiguna. Ogé bisa dipaké pikeun buff, ruteu, sarta Polandia salian motong na sanding. Pikeun mawa kaluar kilauan batu urang, anjeun tiasa nganggo roda kalawan grits béda tina sandpaper. Kumaha ngagunakeun Dremel pikeun ngagosok batu ageung. Batu badag bisa ngawangun ngan ngagunakeun palu jeung pahat. Sadaya tukang batu kedah gaduh set alat polishing ieu. Mineral Flint jeung Garnet dipaké pikeun nyieun lolobana sandpaper. Anjeun peryogi ember ageung upami anjeun badé ngabersihan seueur batu sakaligus. Hiji cara pikeun ngajamin yén batu téh sagemblengna bébas tina minyak nyaéta soak kabayang polishing dina alkohol denatured lajeng make eta pikeun miceun minyak. Toko hardware biasana nyayogikeun unggal alat pelindung anu diperyogikeun ku jalma. Upami anjeun henteu ati-ati, anjeun tiasa kaleungitan ramo kana alat Dremel. Jaga diri anjeun tina karusakan sareng lebu batu ku cara nganggo tameng raray, kacasoca kaamanan, sareng sarung tangan. Anjeun bisa meuli sanyawa polishing batu ti toko husus atawa dina internét. Anjeun tiasa masihan batu ngagosok ahir ku panangan anjeun nganggo sapotong lawon sapertos denim. Upami anjeun parantos ditugaskeun ngadamel hiji-hiji-hiji-jenis, mertimbangkeun outsourcing karya gemstone. Bisa jadi mahal pikeun nyewa batur pikeun ngalakukeun hiji hal.

Ihtisar eusi

  • Grinding tiasa nganggo kantétan Dremel.
  • Eusian jepitan ku sapotong batu anu ageung.
  • A kantétan grinding pikeun alat Dremel.
  • Caang granit ku lawon polishing jeung sanyawa.
  • Candak sababaraha menit pikeun ngagosok batu.
  • Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun buff batu ku Dremel alat Rotary.
  • The Dremel bisa dipaké pikeun masihan batu caang leungeun-digosok.
  • Hiji batu bisa digosok ku bor Dremel handheld.
  • Paké titik grinding mun halus kaluar sakabeh beungeut batu urang.
  • Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahaluskeun batu anu ageung kalayan palu sareng pahat.
  • Polishing batu badag ku leungeun butuh sababaraha waktu jeung tanaga.
  • Alat ngagosok batu ieu mangrupikeun kabutuhan mutlak pikeun toolkit tukang batu.
  • Kalayan alat Rotary dipareuman, cabut bit kendang Sanding tina cuk jeung swap kaluar pikeun buffing na kabayang polishing.
  • Pikeun ngagunakeun alat puteran, selapkeun roda kana cuk sareng konci dina tempatna.
  • Leutik clamp-on vices sadia di toko hardware na on Internét, sarta aranjeunna bisa napel na sagala permukaan tingkat.
  • Unggal sapotong pakakas kaamanan Anjeun meureun butuh dijual di toko hardware.
  • Gantikeun bit motong dina Dremel anjeun pikeun kantétan amplas sareng bungkus pita amplas grit halus, sapertos 600 grit, sakitar aci alat.
  • Ampelas batuna sacara saksama dugi ka leres pisan sareng janten penampilan herang.
  • Robah disc Sanding kaluar pikeun kabayang polishing on alat Dremel Anjeun.
  • Mimitian Dremel sareng cautiously beuleum dina wadahna sanyawa polishing batu.
  • Outsource karya gemstone Anjeun upami anjeun commissioned nyieun hal unik.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *