Upami anjeun badé janten arsiték, aya sababaraha kaahlian anu anjeun kedah gaduh; kajelasan pamikiran kaahlian komunikasi superlative Visualisasi 3 diménsi sareng ngarengsekeun masalah Kamampuhan ieu penting pikeun klien sareng pasti, sasama arsiték anjeun bakal kagum ku penguasaan anjeun ngeunaan hal-hal ieu … Upami anjeun leres-leres hoyong narik perhatian batur-batur anjeun, némbak beuheungna nganggo karét. Leres, ceuk kuring karét gelang. Leres, kuring terang naon anu anjeun pikirkeun … teu dewasa pisan. Nanging, upami pangalaman pribadi kuring mangrupikeun indikasi, kamampuan anjeun pikeun ngawasaan kaahlian ieu bakal hartosna bédana antara aya dina tim anu menang sareng mitra anu ngarancang proyék-proyék anu meunang pangajén atanapi macét mariksa kiriman hardware panto dina proyék kasehatan éta. Henteu hariwang, kuring di dieu pikeun nawiskeun kasalametan sareng ngajarkeun anjeun seluk-beluk némbak karét kalayan leres. .
. Karet gelang anu hina … aranjeunna sadayana sami kan? SALAH! Karét band pangalusna pikeun shooting nyaeta ukuran # 32 – eta boga ngan jumlah katuhu ketebalan band pikeun jangkungna band. Téhnik ieu tiasa dianggo sareng pita karét naon waé, tapi sapertos sagala hal, anjeun janten langkung mahir, langkung khusus anjeun janten alat anu anjeun anggo. Trik di dieu turun pikeun kéngingkeun pita karét pikeun muter dina bunderan nalika nuju ka tujuan anu dituju. Rotasi ieu bakal masihan anjeun lintasan anu langkung lempeng sareng ngirangan sered – anu nyababkeun shot anu langkung gancang. Pikeun ngahontal jinis rotasi ieu, anjeun kedah ngagentos karét karét sacara teu saimbang. Éta hartina mun anjeun narik pita karét deui kana posisi firing, hiji sisi kedap tur sisi séjén leupas. Kuring nyandak sababaraha poto pikeun ngabantosan anjeun terangkeun naon anu kuring badé terangkeun: . Ieu teh “Posisi Penembakan” . Sisi karét ieu caket . Sisi karét ieu leupas Tingali? Éta henteu sesah pikeun ditarik kan? Sanajan penampilan visually disturbing ramo kuring, téhnik ieu pisan gampang ngawasaan. Teu sangka eta bakal jadi senang ningali naon sorts sejenna shooting informasi karét aya dina web tur éta umumna geulis pathetic – mamang teu dilakukeun ku insinyur anu dipikaharti logika téhnik jeung euweuh finesse nu. Seuseueurna situs ieu bakal daptar jarak rata-rata karét gelang tiasa ngarambat – biasana sakitar 22′-6″ anu rada lemah. Kami ngajalankeun sababaraha tés di lab urang sareng kaluar tina 10 tembakan, jarak rata-rata perjalanan nyaéta 46′-0 ″ ( aduh) – éta bakal langkung lami iwal ti éta rohangan pangpanjangna di kantor kuring. Dasarna, urang geus bék urang ngalawan témbok jeung urang némbak sakabéh panjang aula galeri, kaliwat meja panarimaan, nepika pencét jandéla exterior. . The ‘Firing Range’ Fitur séjén anu disayogikeun ku téknik ieu, saluareun akurasi, nyaéta auditory. Jalma-jalma bakal ngadéngé sora hawa anu dipindahkeun nalika karét ngaliwat aranjeunna – éta pikaresepeun sareng rada pikasieuneun. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun kalibet dina kampanye “shock jeung angen” anu pamustunganana bakal ngaidentipikasi anjeun salaku kakuatan pikeun diitung ( anjeun kudu nyieun conto kaluar batur, sarta salaku hasilna, aranjeunna moal pernah jadi sobat anjeun – janten pilih korban anjeun sacara saksama…). Panginten bakal janten ide anu sae pikeun nyandak sababaraha waktos latihan sateuacan anjeun ngaleupaskeun kaahlian arsitéktur énggal ieu pikeun rekan kerja anjeun. Pikeun mantuan Anjeun sapanjang, Kuring geus kaasup udagan dieu pikeun pamakéan Anjeun (Anjeun tiasa napelkeun sistem nilai titik sorangan). . . Shooting Karét Pita ti Bob Borson on Vimeo. Hapunten upami anjeun henteu tiasa ningali pidéo di luhur tapi upami anjeun angkat ka situs kuring, éta sayogi pikeun ditingali (re: alat sélulér anu henteu ngadukung lampu kilat)
.
Kuring terang naon anu anjeun pikirkeun sareng henteu … video ieu henteu ditémbak sacara profésional. Panginten kuring kedah ngajantenkeun éta , pidéo kalayan nilai produksi anu dahsyat – kuring jelas-jelas ngawasa. Kuring diajar sababaraha hal nyieun ieu (kadua kuring) video. Abdi peryogi tripod sareng sababaraha parangkat lunak ngedit video pikeun ngamimitian sareng jam tambahan atanapi langkung pikeun ngajantenkeun hal-hal anu saé – sabab anjeun pantes.
.
.

barang anu langkung saé tina Kahirupan Arsiték


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *