Aplikasi VSCO

VSCO mangrupikeun perusahaan anu narékahan pikeun salawasna maju. Pikeun ngagunakeun téknologi anu paling saé pikeun kami, sékrési VSCO énggal ngabutuhkeun ngajalankeun ios 14 sareng di luhur sareng Android OS 6 sareng di luhur.

Apple / ios

VSCO cocog sareng iPhone 6S sareng anu langkung énggal ngajalankeun ios 14 sareng di luhur. VSCO ogé cocog sareng iPad, iPad Pro, iPad Mini, sareng alat Ipad Air anu beroperasi dina ios 14 sareng di luhur. Hanjakalna, VSCO teu tiasa masihan daptar lengkep alat Apple anu dirojong/teu dirojong kusabab sabaraha model alat anu sayogi. Pikeun ngaksés toko in-app pikeun ngagaleuh atanapi ngaunduh prasetél naon waé atanapi ngamangpaatkeun fitur-fitur anyar dina VSCO, kami nyarankeun ngapdet kana vérsi panganyarna tina iOS 14. Ieu kumaha carana ngapdet iPhone, iPad, atanapi iPod touch anjeun. ka sistem operasi panganyarna. Sateuacan ngapdet versi ios anjeun, kami nyarankeun anjeun nyadangkeun média anjeun dina iCloud Kumaha nyadangkeun iPhone, iPad, sareng iPod touch anjeun. Ieu pikeun mastikeun anjeun bakal nahan sadaya gambar dina alat anjeun ayeuna. Syarat Minimum iPhone

Paranti Vérsi OS
iPhone 6S 14

Syarat Minimum iPad

Paranti Vérsi OS
iPad 14
iPad Pro 14
iPad Mini 14
iPad Air 14

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal alat naon sareng vérsi ios anu dirojong ku Apple, mangga tingali artikel di handap ieu.

Android

Dina usum gugur 2022, VSCO cocog sareng seueur alat anu ngajalankeun Android 9.0 sareng langkung luhur. Pikeun ngaksés toko in-app pikeun mésér atanapi ngaunduh prasetél atanapi ngamangpaatkeun fitur-fitur énggal dina VSCO, anjeun kedah ngapdet kana Android 9.0 (Pie) atanapi engké. Perhatikeun yén sanajan hiji alat Android bisa ngajalankeun Android 6.0, alat ieu masih bisa jadi teu dirojong ku VSCO. Hanjakalna, VSCO teu tiasa masihan daptar lengkep ngeunaan alat Android anu dirojong/teu dirojong kusabab sabaraha model alat anu sayogi. Pikeun pagelaran optimal tina aplikasi VSCO, kami nyarankeun gaduh minimum 500MB kapasitas panyimpenan nalika masang sareng nganggo aplikasi. VSCO teu ngarojong alat rooted atanapi jailbroken. Sateuacan ngapdet versi Android anjeun, kami nyarankeun ngekspor sadaya gambar Studio anjeun. Kumaha ogé nyadangkeun média Android. Kumaha Nyadangkeun atanapi malikkeun data dina alat Android anjeun. Ieu pikeun mastikeun anjeun bakal nahan sadaya gambar dina alat anjeun ayeuna. Syarat Minimum Alat Android

Paranti Vérsi OS
Sakur Alat Mobile Branded Android 6

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal alat sareng anu mana anu dirojong dina Android 6.0 sareng di luhur, mangga tingali artikel ieu di handap. Ngaksés akun VSCO nganggo komputer atanapi browser alat sélulér di vsco.co ogé sayogi. Punten dicatet yén fungsi ngedit henteu sayogi ngalangkungan vsco.co. Anjeun kedah nganggo aplikasi VSCO pikeun ngakses fitur éditan. Pikeun mastikeun situs vsco.co jalan optimal, kami nyarankeun ngamutahirkeun ka versi panganyarna pikeun browser. Desktop/Laptop Browser

  • Apple Safari
  • Google Chrome
  • Firefox
  • Microsoft Edge

Panyungsi mobile Mangga aksés boh Apple App Store atawa Google Play Store pikeun ngundeur browser mobile.

  • Safari
  • Chrome
  • Firefox
  • Microsoft Edge

Upami anjeun henteu acan janten Anggota VSCO, kami ngajak anjeun gabung ka komunitas kami sareng cobian uji coba gratis 7 dinten tina Kaanggotaan VSCO. Blog ieu ngeunaan Tip Milarian Babaturan dina VSCO. Kuring bakal nyobian anu pangsaéna supados anjeun ngartos pituduh ieu pisan. Kuring miharep anjeun sadayana resep blog ieu Tip pikeun Milarian Babaturan dina VSCO. Upami jawaban anjeun leres, mangga bagikeun.

  • Tip pikeun Milarian Babaturan dina VSCO
  • Kumaha gawéna?
  • Kumaha milarian babaturan dina VSCO
    • Lengkah 1
    • lengkah ka-2
    • Lengkah 3
    • Lengkah 4
  • kacindekan
  • Mangpaat: Tip pikeun Milarian Babaturan dina VSCO
  • FAQ: Tip pikeun Milarian Babaturan dina VSCO
  • Kacindekan Blog: Tip pikeun Milarian Babaturan dina VSCO

Tip pikeun Milarian Babaturan dina VSCO

Sanaos diluncurkeun sababaraha taun ka pengker, VSCO (baheulana VSCO Cam) parantos gancang janten salah sahiji aplikasi fotografi anu pang populerna pikeun Android sareng ios. Nyatana, vérsi VSCO anu pang anyarna langkung seueur tibatan aplikasi, aranjeunna mangrupikeun oasis pikeun sadaya pangguna anu sami sareng anu resep kana fotografi kualitas. Dina, VSCO mimiti bersaing jeung platform média sosial ku ngawanohkeun kamampuhan pikeun manggihan babaturan anjeun sarta nembongkeun feed diwangun ku naon maranéhna masangkeun dina propil VSCO sorangan. Sanaos aplikasina masih kirang sosial tibatan Instagram, pangguna masih tiasa nyugemakeun pangjurung pikeun nyambung. Upami anjeun mangrupikeun pangguna VSCO anu getol sareng kedah nyambung sareng réréncangan anjeun, baca terus pikeun terang kumaha anjeun tiasa ngalakukeunana dina sababaraha léngkah anu saderhana sareng gampang.

Kumaha gawéna?

Sateuacan anjeun ngamimitian nganggo pilihan “Teangan Babaturan Kuring” dina aplikasi VSCO, anjeun panginten panginten kumaha éta mendakan réréncangan anjeun sareng dimana éta leres-leres milarian aranjeunna. Upami anjeun gaduh akun Twitter, aplikasi VSCO bakal milarian kontak Twitter anjeun anu gaduh akun VSCO numbu ka nami pangguna Twitter na. Upami anjeun milih nambihan réréncangan tina kontak anjeun, aplikasi bakal pariksa yén salah sahiji kontak dina buku alamat telepon anjeun gaduh akun VSCO.

Kumaha milarian babaturan dina VSCO

Lengkah 1

Kahiji, anjeun kudu ngetok dina ikon di belah kénca juru handap layar nu nembongkeun bunderan kalawan garis nangtung dina eta. Ieu bakal mawa anjeun ka feed VSCO Anjeun.

lengkah ka-2

Sakali anjeun asup kana feed anjeun, anjeun bakal perhatikeun ikon anu katingalina dua rupa smiley anu aya di belah kénca juru luhur layar anjeun. Pencét kana lengkah salajengna.

Lengkah 3

Anjeun bakal ningali tanda tambah ageung di pojok kanan luhur layar salajengna. Mencét éta bakal mawa anjeun ka ménu salajengna.

Lengkah 4

Dina bagian “Teangan babaturan kuring”, Anjeun bakal disambut ku tilu pilihan pikeun manggihan babaturan anjeun.

Pilihan 1:

Ku milih “Tambahkeun tina Twitter”, anjeun bakal dipenta pikeun asup kana akun Twitter anjeun (upami anjeun gaduh) pikeun ningali daptar sadaya kontak Twitter anjeun anu ogé gaduh akun VSCO.

Pilihan 2:

Upami anjeun milih pilihan “Tambahkeun tina kontak”, anjeun bakal dipenta pikeun nuliskeun nomer telepon anjeun. Sakali anjeun parantos ngalakukeun éta, aplikasi VSCO bakal ngirim SMS sareng kode konfirmasi. Lebetkeun kodeu bakal pariksa nomer telepon anjeun, anu bakal ngamungkinkeun aplikasi pikeun ngotéktak sadaya kontak dina buku alamat anjeun sareng mendakan sadaya akun VSCO di dinya.

Pilihan 3:

Pilihan anu terakhir nyaéta ngalebetkeun nami profil anu ayeuna sareng anu ayeuna tina salah sahiji réréncangan anjeun. Tangtosna, ieu ngan ukur tiasa dianggo upami anjeun terang nami pasti profilna.

kacindekan

Milarian babaturan dina aplikasi VSCO gampang sareng ngan ukur peryogi sababaraha klik. Upami anjeun milih ngalakukeunana, anjeun bakal gaduh feed VSCO pribadi anyar anjeun siap dina sababaraha menit.

Mangpaat: Tip pikeun Milarian Babaturan dina VSCO

  • Tip pikeun Milarian Babaturan dina pituduh VSCO gratis dibaca.
  • Kami ngabantosan seueur pangguna internét nuturkeun anu dipikaresep ku cara anu merenah.
  • Harga Tip pikeun Milarian Babaturan dina pituduh VSCO gratis.

FAQ: Tip pikeun Milarian Babaturan dina VSCO

Dina pituduh ieu, kuring nyarioskeun ka anjeun ngeunaan Tip pikeun Milarian Babaturan dina VSCO. Dina pituduh blogging ieu, urang bahas ngeunaan Tip pikeun Milarian Babaturan dina VSCO, anu pohara mantuan pikeun tujuan fakta anu pikaresepeun.

Kacindekan Blog: Tip pikeun Milarian Babaturan dina VSCO

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan blog ieu ngeunaan Tip Milarian Babaturan dina VSCO, teras punten naroskeun ka kami ngalangkungan bagian koméntar di handap atanapi langsung ngahubungi kami.
Pangaweruh: Blog ieu ngan pikeun tujuan pangaweruh.
Misinformation: Upami anjeun hoyong ngabenerkeun inpormasi anu salah ngeunaan blog ieu atanapi hoyong ngapdet “Tip Pikeun Milarian Babaturan dina VSCO”, mangga ngahubungi kami.
Hoyong nambihan langkung seueur tip : Upami aya anu hoyong nambihan langkung seueur tip anu aya hubunganana sareng blog ieu Tip pikeun Milarian Babaturan dina VSCO, teras mangga ngahubungi kami.
Kontak Kami : Punten nganggo halaman kontak kami pikeun pitulung naon waé. VSCO mangrupikeun tempat anu paling penting ekspresi. Kami nawiskeun alat ngedit poto sareng pidéo kreatif, inspirasi, sareng tempat pikeun anjeun janten anjeun. Bagikeun poto sareng pidéo anjeun sareng #VSCO pikeun kasempetan dikurasi ku VSCO. Kami henteu tiasa ngantosan ningali naon anu anjeun ciptakeun. EDITOR FOTO GRATIS
Bawa fotografi anjeun ka tingkat salajengna kalayan 10 prasetél VSCO gratis. Gampang ngimpor sareng ngédit poto RAW anjeun. Anggo alat panyuntingan sapertos Kontras sareng Saturasi pikeun ngajantenkeun poto anjeun pop atanapi nganggo Grain and Fade pikeun nambihan tékstur sareng meniru épék pilem analog. Saluyukeun atanapi muter-muter sudut pandang poto anjeun nganggo Crop and Skew. Simpen sareng jieun deui éditan karesep anjeun nganggo Resep. ADVANCED PHOTO EDITING TOOLS
Miluan Kaanggotaan VSCO pikeun ngaksés perpustakaan prasetél lengkep VSCO kalayan langkung ti 200 prasetél. Nyiptakeun deui penampilan pilem vintage ku Kodak, Fuji, Agfa, sareng anu sanésna nganggo Film X. Anggo alat ngedit poto canggih sapertos HSL sareng Split Tone. Bingkai gambar anjeun kalayan sentuhan warna nganggo Borders. EDITOR VIDEO
Transformasi pidéo anjeun dina sélulér nganggo prasetél VSCO premium anu sami sareng alat panyuntingan canggih ti pangropéa poto kami. Saluyukeun kasaimbangan bodas sareng ékspérimén sareng kontrol warna nganggo HSL. Gampang nyieun GIFs video pondok kalawan DSCO. VSCO MONTAGE
Nyaritakeun carita vidéo sareng ngadamel kolase anu gerak ku cara ngalapis pidéo, gambar, sareng bentuk. Ngagungkeun momen, ngagambarkeun suasana, atanapi ékspérimén sareng poto sareng pidéo anu anjeun parantos aya di Studio anjeun. Saluyukeun opacity tina media naon waé anu dilapis pikeun nyiptakeun rentang éklétik warna gél anu disaluyukeun sareng eksposur ganda. HUBUNGAN KA KOMUNITAS KREATIF
Jelajahi poto, video, sareng redaksi anu mereun di Discover. Milarian jalma anu anjeun kenal sareng nyambung sareng réréncangan anu parantos aya dina VSCO. Jieun jeung Jurnal. Cobaan hal anyar sareng Tantangan poto mingguan éksklusif pikeun kaanggotaan VSCO anjeun. PERCOBAAN KEANGGOTAAN JEUNG SYARAT LANGGANAN
Mimitian kaanggotaan VSCO anjeun nganggo uji coba 7 dinten gratis. Sakali sidang réngsé, anjeun bakal ditagihkeun biaya langganan taunan. Kaanggotaan VSCO anjeun bakal otomatis nganyarankeun upami pembaruan otomatis dipareuman sahenteuna 24 jam sateuacan akhir jaman ayeuna. Anjeun tiasa angkat ka Setélan> Akun iTunes & App Store> ID Apple> Langganan pikeun ngatur kaanggotaan anjeun sareng mareuman pembaruan otomatis. Akun iTunes anjeun bakal ditagihkeun nalika pameseran dikonfirmasi. Baca langkung seueur ngeunaan istilah sareng kaayaan kami di dieu –
http://vsco.co/about/terms_of_use Baca langkung seueur ngeunaan kawijakan privasi kami di dieu –
http://vsco.co/about/privacy_policy

Aya naon anu énggal

Vérsi 293.0.0 Naon nu anyar dina VSCO – Perbaikan pikeun kacilakaan luhur
– Perbaikan bug anu langkung alit sareng perbaikan kinerja Hatur nuhun pikeun nyiptakeun sareng VSCO! Kami rutin ngaluarkeun apdet pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun. Apdet kana versi panganyarna tina VSCO pikeun aksés ka prasetél panganyarna kami, parabot éditan, sarta eusi mereun. Upami anjeun hoyong bantosan kami pikeun masalah naon waé, mangga buka vs.co/help

Ratings sarta ulasan

4.6 ti 5 4.6K Peunteun

Catetan Éditor

Kawas jaket denim alus, VSCO urang ngagaduhan faktor coolness nu teu bisa diukur. Éta sanés ngan ukur sakumpulan prasetél émulasi pilem anu sampurna sareng alat éditan. Éta ogé komunitas anu langkung ti 30 juta panyipta ngabagi sareng mendakan karya-karyana-fotografi anu luar biasa éta bakal ngajantenkeun anjeun badé jalan-jalan ka luar sareng nyandak sababaraha karya anjeun.

Masalah

naha abdi teu tiasa buka aplikasi? teu dianggo deui? tiasa batur mantuan kuring punten, éta aplikasi fav kuring

Achats de filtres

Ce n’est plus possible d’acheter un filtre.. payer un ABONNEMENT MENSUEL/ANNÉE pour posséder tous les filtres est scandaleux..

Langganan

Kaanggotaan taunan pikeun alat éditan canggih Uji coba gratis

Privasi App

Pamekar, Visual Supply Company, nunjukkeun yén prakték privasi aplikasi tiasa kalebet penanganan data sapertos anu dijelaskeun di handap ieu. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingali kawijakan privasi pamekar.

Data Dipaké pikeun Lacak Anjeun

Data di handap ieu tiasa dianggo pikeun ngalacak anjeun dina aplikasi sareng situs wéb anu dipiboga ku perusahaan sanés:

  • Inpo kontak
  • Identifiers
  • Data lianna

Data numbu ka Anjeun

Data di handap ieu tiasa dikumpulkeun sareng dihubungkeun sareng idéntitas anjeun:

  • Beuli
  • Lokasi
  • Inpo kontak
  • Kontak
  • Eusi pamaké
  • Sajarah Pilarian
  • Identifiers
  • Data Pamakéan
  • Diagnostik
  • Data lianna

Prakték privasi tiasa béda-béda dumasar kana, contona, fitur anu anjeun anggo atanapi umur anjeun. Diajar deui

Émbaran

Pausahaan ProviderVisual Supply Ukuran 149,5 MB Kategori
Poto & Pidéo Kasaluyuan

iPhone
Merlukeun ios 14.0 atanapi engké.
iPad
Merlukeun iPadOS 14.0 atanapi engké.
iPod touch
Merlukeun ios 14.0 atanapi engké.
Apple TV
Merlukeun tvOS 10.0 atanapi engké.

Basa Walanda, Inggris, Perancis, Jérman, Indonésia, Italia, Jepang, Korea, Malayu, Portugis, Rusia, Tionghoa Sederhana, Spanyol, Thailand, Tionghoa Tradisional, Turki Rating Umur12+
Jarang/Hampang Dewasa/Tema Sugestif
Jarang/Hampang Alkohol, Roko, atawa Narkoba atawa Rujukan
Jarang/Hampang Realistis Kekerasan Hak Cipta © 2022 Perusahaan Pasokan Visual Harga Gratis In-App Purchases

  • The estetika Series
    0,00 €
  • Hypebeast / HB
    0,00 €
  • Taunan
    28,49 €
  • Urang Pencipta
    0,00 €
  • Krochet Kids intl.
    0,00 €
  • Pulo Anjing
    0,00 €
  • Distortia Pack
    0,00 €
  • Billboard Music Awards Prasetél
    0,00 €
  • NikeLab ACG
    0,00 €
  • Nike Sportswear / Tech Pack
    0,00 €
  • Website pamekar
  • Rojongan App
  • kabijakan privasi
  • Website pamekar
  • Rojongan App
  • kabijakan privasi

Langkung Ku pamekar Ieu

Anjeun Bisa ogé Suka

Dina tulisan ieu, anjeun bakal mendakan sababaraha bagian anu nyertakeun cara ngagunakeun sakabéh aplikasi VSCO. Ieu kalebet Studio anjeun, Ngédit, Nyimpen, Profil, Nangkep, Bagikeun, Jelajah sareng Panggihan.

Studio

Anjeun tiasa ngaksés daérah VSCO Studio ku cara ngetok di dieu. Studio anjeun mangrupikeun tempat anjeun tiasa ngimpor sareng nyimpen média (poto / pidéo) tina Roll Kaméra / Galeri sareng poto anu dicandak nganggo VSCO dina kaméra aplikasi. Ieu titik awal pikeun ngédit média. Punten dicatet yén Studio anjeun henteu deui nyimpen salinan média anu diimpor. Sakur média anu diimpor tina gulungan kaméra anjeun mangrupikeun rujukan kana média asli dina Roll kaméra / Galeri anjeun. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga tingali kumaha VSCO nyimpen poto. Salaku tambahan, Studio anjeun misah tina Profil VSCO anjeun. Sakur média anu aya di Studio anjeun lengkep pribadi sareng média anu anjeun pasang kana Propil VSCO anjeun umum pikeun ditingali ku saha waé. Pikeun ngakses Studio anjeun, ketok ikon Studio (+). Ketok poto atawa video nu Anjeun hoyong edit teras ketok ikon Edit Edit.png Anjeun tiasa ngedit hiji poto atawa video dina hiji waktu. IMG-2364iOSStudio.jpg IMG-2365IOSEdit.jpg Montage
Upami anjeun hoyong ngadamel Montage ketok dina ikon Montage Screenshot_2020-03-25_at_2.24.20_PM.png Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga tingali artikel Montage FAQ IMG-2358.jpg

Ngédit

Pikeun ngamimitian ngédit, pilih poto atanapi pidéo teras ketok ikon Édit Edit.png. Anjeun tiasa ngamimitian ngédit nganggo Prasetél Screenshot_2020-03-25_at_1.52.14_PM.png atanapi nganggo Toolkit Edit.png. Upami Anjeun mimiti ngedit nganggo prasetél, ketok prasetél nu Anjeun hoyong pake, tur ketok prasetél nu sami kanggo seueur pilihan. Pikeun prasetél sélulér klasik anjeun ngan ukur gaduh geseran kakuatan prasetél. Prasetél ieu mangrupikeun prasetél warna artistik sareng henteu niru pilem analog. Pikeun prasetél Film X, nu boga wates bodas, Anjeun bakal boga kakuatan, karakter, jeung geseran kahaneutan. Prasetél ieu niru film analog sabenerna ti Kodak, Fuji, Ilford, Agfa, jsb. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal prasetél Film X, tingali artikel kami Kumaha ngagunakeun Film X. Sakali anjeun parantos nyaluyukeun kana poto atanapi pidéo, ketok ikon Cék √. Prasetél mobile klasik IMG_4953.PNG IMG_4954.PNG Pilem X prasetél IMG_4951.PNG IMG_4952.PNG

Toolkit

Ketok dina ikon Édit Edit.png pikeun ngakses toolkit anjeun. Simulator_Screen_Shot_-_iPhone_6_-_2018-09-19_at_12.57.44.png Di dieu anjeun tiasa nganggo item toolkit pikeun nyaluyukeun poto atanapi pidéo anjeun. Upami anjeun hoyong ningali langkung seueur item toolkit, gesek ka kenca dina bar toolkit di bagean handap layar. Saatos réngsé éditan anjeun, ketok «Salajengna» di pojok katuhu luhur.

Nyimpen

Saatos anjeun ngetok «Salajengna» dina tampilan Édit, anjeun bakal gaduh pilihan pikeun nyimpen salinan média anu anjeun édit ka Roll / Galeri Kaméra anjeun, kirimkeun ka VSCO, atanapi simpen draf média anu diédit anjeun dina Studio anjeun. Upami anjeun ngan ukur hoyong nyimpen draf média anu diédit, togél OFF Simpen kana rol kaméra sareng pilihan Post to VSCO. Draf.PNG Upami anjeun hoyong nyimpen salinan média anu anjeun édit kana rol kaméra anjeun, togél ON pilihan Simpen kana gulung Kaméra. Upami anjeun hoyong masangkeun ka VSCO, togél ON Pos ka VSCO. Anjeun tiasa toggle ON duanana pilihan lamun hayang. Savecameraroll.PNG

Propil

Pikeun masangkeun média kana Propil VSCO anjeun ti Studio anjeun, ketok dina média anu anjeun hoyong pasang teras ketok ikon Pos. Terbitkeun.png Anjeun tiasa nambihan caption atanapi hastag kana média anjeun sareng ketok tanda centang Screenshot_2019-09-20_at_3.36.44_PM.pngdi pojok katuhu luhur pikeun masangkeun poto atanapi pidéo anjeun ka Propil VSCO anjeun. Punten perhatikeun ngeposkeun poto atanapi pidéo kana Profil VSCO anjeun umum pikeun saha waé ningali naha aranjeunna nganggo aplikasi VSCO atanapi henteu. nyebarkeun.PNG

Nangkep

Pikeun moto poto nganggo kaméra VSCO in-app, ketok dina ikon Studio anjeun Studio.png sareng ketok ikon Kamera Screenshot_2019-06-13_at_11.05.56_AM.png di belah kénca juru luhur. IMG_7111.PNG Dina Android, ketok ikon kaméra. Screenshot_20180918-201206.png Ketok tombol jepret pikeun moto. Dina ios, anjeun tiasa ngetok DSCO pikeun moto GIF animasi. IMG_2468.jpg Bagikeun Pikeun ngabagikeun poto atanapi pidéo, ketok média anu anjeun hoyong bagikeun di Studio anjeun, ketok ikon Bagikeun. IMG-2358.jpg

Ngajalajah

Ketok dina ikon Imah pikeun ngakses Feed anjeun. Di dieu, anjeun bakal mendakan apdet tina Koléksi VSCO sareng ti panyipta anu anjeun tuturkeun. IMG-2360.jpg

Panggihan

Pikeun milarian eusi atikan anyar sareng mereun, ketok dina ikon Discover Ti dieu anjeun tiasa milarian jalma, poto sareng video, Montages, sareng tulisan jurnal dina VSCO ku cara ngetok ikon Pilarian.ico_Search.png IMG-2361.jpg Pikeun milarian pangguna anu Disarankeun, sambungkeun sareng Kontak atanapi tingali Pengikut anjeun atanapi saha anu anjeun Tuturkeun ketok dina ikon Tuturkeun Follow.png dina Feed anjeun. IMG-2360.jpg Simulator_Screen_Shot_-_iPhone_6_-_2018-08-02_at_10.53.37.png Upami anjeun ngetok ikon + di pojok katuhu luhur, anjeun bakal tiasa milarian nganggo nami pangguna VSCO pikeun Turutan akun. IMG-2362.jpg Upami anjeun henteu acan janten Anggota VSCO, kami ngajak anjeun gabung ka komunitas kami sareng cobian uji coba gratis 7 dinten tina Kaanggotaan VSCO.

Nganjang ka masarakat.

Boga pamundut fitur? Hoyong berinteraksi sareng panyipta sanés dina VSCO sareng tim VSCO? Nganjang ka Komunitas

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *