Hirup BDG Media, Nyarita. Mutuskeun kumaha anjeun hoyong nyéépkeun waktos luang sareng pasangan anjeun, kalebet iraha anjeun badé bobogohan, dimana anjeun bakal tuang tuangeun, sareng pilem naon anu anjeun rencanakeun pikeun nonton saatos sadinten damel, tiasa janten salah sahiji bagian pangalusna tina hubungan hiji. Momen-momen ieu saé pisan, sareng tiasa pikaresepeun pikeun ditingali. Tapi ku sababaraha cara, aranjeunna ogé lem anu ngahijikeun anjeun. Nyatana, kumaha anjeun nyéépkeun waktos lirén salaku pasangan tiasa janten penting pisan, bahkan anjeun badé kaluar tina jalan pikeun mastikeun kualitasna. «[Ieu] waktos kudu spent meaningfully na mindfully jadi beungkeut hubungan anjeun bisa tumuwuh kuat,» Jonathan Bennett, hubungan jeung dating ahli dina Double Amanah dating , ngabejaan Bustle. Sareng ieu leres-leres upami anjeun parantos lami babarengan. “Dina bagian awal hubungan anjeun jadi pageuh kabeungkeut yén sagalana anjeun ngalakukeun karasaeun kawas sambungan intim,” Joshua Klapow, PhD, psikolog klinis jeung host The Kurre na Klapow Tembongkeun, ngabejaan Bustle. Sanaos waktos, anjeun panginten kedah nyobian hal-hal énggal supados tiasa nyambung deui. Jeung éta OK. Anjeun malah meureun hoyong méakkeun waktu eta dina kasempetan pikeun difokuskeun likes jeung kapentingan sorangan, Dr Klapow nyebutkeun, saprak ngalakukeun kitu ogé bisa mantuan nguatkeun sambungan anjeun. Ieu bener kabeh ngeunaan ngahalangan kasaimbangan, sarta nyieun silih prioritas luhur. Kalayan éta dina pikiran, baca pikeun sababaraha cara anu hadé pikeun ngabeungkeut dina waktos bébas anjeun, numutkeun para ahli.

1

Go On Hiji Petualangan

Aya alesan naha rék petualangan salaku pasangan, atawa stepping kaluar zona kanyamanan anjeun, bisa ngarasa jadi refreshing. “Panalungtikan geus ditémbongkeun yén ngalakonan hal anyar jeung seru on rutin ngaronjatkeun kabagjaan hubungan,” nyebutkeun Bennett. “Janten, upami anjeun hoyong nguatkeun beungkeut anjeun, kaluar sareng laksanakeun hal anu pikaresepeun, teu biasa, sareng petualangan babarengan.” Ieu tiasa kalebet nyobian réstoran énggal, ngajalajah kota énggal, atanapi ngalaksanakeun perjalanan jalan dadakan. Mustahil mun teu ngarasa leuwih nyambung ka batur sakali anjeun geus babagi hiji pangalaman unik, jadi buka payun na kaasup pasangan Anjeun – utamana lamun geus di rut a.

2

Saling Hadir

Anastasia Gepp / Shutterstock Lamun anjeun méakkeun loba waktu babarengan – sarta hirup sibuk – éta gampang poho sagala alesan naha anjeun ngamimitian dating di tempat munggaran. Tapi ku nyéépkeun waktos pikeun difokuskeun sareng nyambungkeun deui, anjeun tiasa ngaraos caket deui. “Aktivitas naon waé tiasa janten momen beungkeutan upami anjeun nyéépkeun alat-alat éléktronik sareng gangguan anu sanés sareng ngan ukur difokuskeun saling komunikasi dina waktos ayeuna,” saur Bennett. “Conto anu saé nyaéta cuddling, jalan-jalan, atanapi ngobrolkeun kopi.”

3

Gaduh Sex

Ngabogaan sex bakal rada sacara harfiah ngajadikeun anjeun ngarasa disambungkeun berkat hormon oksitosin, nu «tanggung jawab pikeun nyieun beungkeut antara dua mitra dina hubungan hiji,» Bennett nyebutkeun. Janten upami anjeun duaan dina wanda, ieu tiasa janten salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun nyéépkeun waktos luang anjeun.

4

Nyepeng Leungeun

LightField Studios / Shutterstock Anjeun oge bisa meunangkeun dosis oksitosin cageur ku snuggling dina dipan, nyekel leungeun, nangkeup – naon wae nu meunang anjeun nutup. «Hugging ogé nurun tingkat kortisol, nu hormon stress, ku kituna urang ngarasa kirang stressed,» psychotherapist Loren N. Barnes, M.Ed., PLPC, NCC, ngabejaan Bustle. Sareng nalika anjeun beungkeutan sareng pasangan anjeun, éta konci.

5

Tanya Ngeunaan Poé Maranéhna

Lamun anjeun duaan ayeuna overwhelmed ku jadwal sibuk – sarta kaleungitan kontak salaku hasilna – bisa mantuan nyieun usaha sadar nanya ngeunaan poé silih urang, iraha wae anjeun babarengan. “Méakkeun 20-30 menit unggal dinten leres-leres ngawangkong ngeunaan dinten anjeun,” therapist Irene Schreiner, LMFT, ngabejaan Bustle. “Bagikeun hal-hal anu stres / nangtang, hal-hal anu henteu jalan anjeun. Pasangan anu ngarasa pasanganna leres-leres mundur sareng aranjeunna mangrupikeun tim ngalawan dunya luar ngaraos caket ka silih. »

6

Leumpang & Ngobrol Sanggeus Pilem

Seueur pasangan angkat ka pilem salaku cara pikeun nyambung. Tapi lamun dipikir-pikir, moal loba beungkeutan bisa lumangsung nalika anjeun diuk sisi-demi-sisi di kamar poék, teu bisa ngobrol. Janten bari anjeun masih tiasa ningali pilem, “jantenkeun éta cukup awal yén anjeun tiasa nyéépkeun waktos saatos ngobrol atanapi ngan ukur saling,” saur Dr. Klapow. Nalika anjeun jalan-jalan atanapi nginum kopi, naroskeun perkawis dinten-dinten masing-masing, sareng teras-terasan ngalegaan paguneman anjeun kana topik anu langkung jero. Naon anu aranjeunna baca nembe? Naon anu aya dina pikiran maranéhna? Naroskeun patarosan, sareng ngobrol anu saé.

7

Tetep basajan

Salah sahiji hal anu paling penting pikeun diémutan nyaéta yén beungkeutan henteu kedah rumit, upami anjeun hoyong tetep saderhana. Sareng ku sababaraha cara, éta tiasa mangpaat. «Anjeun tiasa ngalakukeun kagiatan (bade ka taman, ngarasakeun konsér a, bade dinner) tapi beungkeutan asalna nalika anjeun tiasa saling tur soak silih di,” nyebutkeun Dr Klapow. “Seueur teuing kagiatan, sareng seueur teuing gangguan, hartosna kirang kasempetan pikeun ngabeungkeut.”

8

Ngajalankeun Errands

Percanten atanapi henteu, sababaraha beungkeutan pangsaéna tiasa dilakukeun dina mobil dina jalan ka bank. Pasti, anjeun tiasa angkat dina perjalanan, atanapi ngajadwalkeun liburan. Tapi momen-momen leutik ieu anu leres-leres nambahan. «Beungkeutan kudu datang dina increments leutik, remen,» Dr Klapow nyebutkeun. “Upami anjeun gaduh sababaraha jam, laksanakeun anu gampang. Jalan-jalan, angkat tugas babarengan, laksanakeun hiji hal anu henteu ngaganggu anjeun.” Anjeun pasti bisa beungkeut salila pakansi weeklong, Dr Klapow nyebutkeun, tapi sésana disambungkeun mangrupa hal anjeun tiasa dianggo dina unggal poé, sapanjang taun. Sareng ku cara alit sapertos kieu.

9

Ngalakukeun hal pikasieuneun

Dampak Fotografi / Shutterstock Naon waé anu anjeun laksanakeun pikeun ngompa getih anjeun – sapertos nonton pilem pikasieuneun, naek rollercoaster, sareng sajabana – tiasa janten jalan anu saé pikeun nyéépkeun waktos anjeun ogé. “Ieu mantuan pikeun alesan anu sarua sakumaha ngalakonan hal anyar babarengan,” nyebutkeun Barnes. “Upami adrenalin anjeun naék sareng pasangan anjeun aya, anjeun bakal mimiti ngahubungkeun perasaan pikagumbiraeun sareng énergi sareng pasangan anjeun.” Sareng éta kusabab sambungan anu kabentuk. “Upami pasangan anjeun aya sareng anjeun,” saur Barnes, “anjeun bakal ngamimitian sacara biologis sareng émosional ngahubungkeun aranjeunna sareng rasa gairah sareng pikagumbiraeun.”

10

Nyetél Tanggal Peuting Biasa

Upami anjeun biasana gaduh sababaraha waktos istirahat dina malem Jumaah, pilih malem éta salaku wengi tanggal resmi anjeun. Jeung lengket eta. “Kaseueuran pasangan sibuk ku padamelan […] sareng bobogohan bakal kadorong jauh tina daptar prioritas,” Dr. Catherine Jackson, psikolog klinis anu dilisensikeun, neurotherapist, sareng palatih, nyarios ka Bustle. “Najan kitu, [peuting tanggal biasa] masihan pasangan hal anu ditunggu-tunggu sareng cara pikeun tetep nyambung euweuh urusan naon waé anu ditimbulkeun ku kahirupan ka aranjeunna.”

11

Laksanakeun Tugas Babarengan

“Ngarengsekeun tugas rumah tangga babarengan nyiptakeun perasaan yén anjeun damel salaku tim,” Justin Lavelle, ahli hubungan sareng perwira komunikasi lulugu pikeun BeenVerified, nyarios ka Bustle. “Naon waé tugasna, tujuanana nyaéta pikeun ngahiji salaku mitra sareng ngalengkepan tugas.” Janten upami anjeun leres-leres kedah ningkatkeun sambungan anjeun, naha henteu ngumbah piring?

12

Meunang Sababaraha Latihan

Igor Kardaso / Shutterstock Henteu aya anu bakal ngadeukeutkeun anjeun tibatan ngajalankeun, nganiaya gim, atanapi jalan-jalan panjang babarengan. “Olahraga sareng pasangan anjeun tiasa nyiptakeun kasempetan pikeun janten pendukung anu sanés,” saur Lavelle. Tapi éta ogé tiasa janten jalan pikeun, sakali deui, nunjukkeun yén anjeun mangrupikeun tim.

13

Seuri

Iraha waé anjeun ngagaduhan kasempetan, milari cara pikeun silih seuri. “Gaduh senang babarengan jeung ketawa mangrupakeun cara hébat beungkeut tur ngagentos stress dina waktos anu sareng,” nyebutkeun Lavelle. “Anjeun tiasa kaget yén seuri bakal ngabantosan parasaan depresi éta ngagerakkeun sareng nuju kana paguneman anu langkung substantif. Barina ogé, teu pernah nyeri mun seuri alus. ”

14

Silih Ajarkeun

«Pangajaran jalma anjeun bogoh hal anjeun mikaresep tur babagi kapentingan anjeun sareng maranehna bisa jadi senang jeung seru,» dilisensikeun psikolog Dr Rachel jarum, ngabejaan Bustle, kitu ogé beungkeutan. Naha anjeun maénkeun alat? Nyaho kumaha carana masak? Atawa anjeun ahli dina widang nu tangtu? Méakkeun waktos ngalaan sadaya pangaweruh anjeun. Sareng ngantepkeun aranjeunna ngajarkeun anjeun ogé.

15

Diajar Anu Anyar Babarengan

Naha nu nuju diajar basa anyar, nyokot kelas, atawa practicing skill anyar, ngembangna pikiran anjeun babarengan bisa jadi cara hébat kaluar tina rut hubungan, Dr Jarum nyebutkeun. Jeung beungkeutan, teuing. Upami anjeun mutuskeun pikeun ngajantenkeun ieu janten prioritas, anjeun tiasa mendakan diri anjeun dina perjalanan, naek rollercoaster, atanapi ngan saukur jalan-jalan saatos pilem. Naon waé anu anjeun pilih, salami anjeun ngalakukeun éta kalayan tujuan pikeun nyambungkeun — sareng leres-leres mikaresep perusahaan masing-masing — éta bakal ngabantosan anjeun ngahargaan hubungan anjeun, sareng janten langkung caket salaku pasangan. Anjeun ningali pasangan anjeun unggal dinten. Aranjeunna jalma kahiji anjeun ngobrol isuk-isuk jeung jalma panungtungan anjeun cium goodnight. Tapi naha ningali unggal dinten sareng dinten kaluar sami sareng hubungan anu séhat? Teu kudu. Méakkeun waktos kualitas sareng pasangan anjeun mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun mastikeun hubungan anjeun tetep sehat sareng kuat. Ieu ngandung harti bade di luhur sarta saluareun diuk babarengan bari anjeun lalajo Netflix atawa bade kaluar pikeun dinner occasional. Anjeun pantes leuwih ti hubungan anjeun – sarta jadi teu salaki anjeun! Janten naon hartosna waktos kualitas? Éta hartosna nyéépkeun waktos sareng salaki anjeun tanpa gangguan sareng kasempetan pikeun anjeun ngumpul sareng ngobrol. Komunikasi bakal ngawangun sauyunan emosi jeung kapercayaan.

Naon Anu Dianggap Waktu Kualitas?

Waktu anu berkualitas nyaéta basa cinta anu berkisar pikeun nunjukkeun cinta sareng sayang ku cara ngadedikasikeun waktos kanggo babarengan. Upami basa cinta anjeun mangrupikeun waktos anu berkualitas, teu aya anu ngajerit “Kuring bogoh ka anjeun,” sapertos perhatian anu teu terbagi ti anu dipikacinta. Numutkeun Gary Chapman, pamekar téori basa cinta, méakkeun waktu uninterrupted kalawan batur deepens sambungan. waktos kualitas ogé ngeunaan fisik nganyatakeun cinta. Sanes kelamin, merta (tapi éta hébat, teuing!), Tapi ngaliwatan leungeun-nyepeng, cuddling, caressing, sarta tickling. Studi némbongkeun yén mintonkeun ieu sayang bakal naekeun kapuasan pasangan. [1]

Kumaha Méakkeun Waktu Berkualitas Sareng Rakan Anjeun

Ieu sababaraha tanda ti Gary Chapman anu nunjukkeun yén waktos kualitas penting pikeun anjeun. Sareng éta basa cinta primér anjeun:

  • Ngarasa sepi nalika anjeun teu gaduh waktos anu cekap sareng anu dipikacinta
  • Méakkeun waktos sareng batur langkung penting tibatan hadiah, sentuhan, atanapi tindakan jasa
  • Kaping anu ditunda sareng kagiatan sanésna ngaganggu anjeun
  • Anjeun dipareuman sacara séksual nalika anjeun henteu nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng anu dipikacinta
  • Anjeun ngarasa dipegatkeun lamun teu méakkeun cukup waktu babarengan
  • Anjeun ngarasa nyeri mun anjeun ngarasa kawas batur teu ngadengekeun anjeun
  • Anjeun fokus kana nyieun jadwal jalan

Janten kumaha anjeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng pasangan anjeun? Di dieu 14 tips hubungan on nyieun nu leuwih seueur tina waktos Anjeun sareng pasangan Anjeun.

1. Ngahadiran Gempungan Sosial

Kiwari, kalolobaan jalma gaduh kahirupan profésional anu sibuk sareng hilap kumaha gaduh waktos anu saé sareng anu dipikacinta. Sanaos anjeun henteu kedah ngahadiran sadaya acara sosial sareng rapat kulawarga, anjeun kedah ngajadwalkeun waktos pikeun ngaraosan momen sosial babarengan sareng ngahargaan jalma anu anjeun dipikacinta pikeun cinta sareng kapribadianna. ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄

2. Coba Hal Anyar Babarengan

Naha anjeun kantos hoyong diajar maén alat atanapi nyarios basa sanés? Kumaha upami terjun payung atanapi menari ballroom? Tinimbang ningali ieu salaku hobi sareng kapentingan solo, naha henteu ngalibetkeun pasangan anjeun? Nyobian kagiatan anyar babarengan ngawangun hubungan séhat sabab nyorong pasangan pikeun ngandelkeun karana pikeun dukungan émosional sareng fisik. Hobi dibagikeun ogé ngamajukeun silaturahim kakawinan, sarta Journal of Studi Kabagjaan manggihan yén kapuasan kakawinan éta dua kali luhur pikeun pasangan anu ditempo silih salaku babaturan pangalusna. [2]

3. Jadwal dina Waktos Tech-Free

Telepon anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngadengekeun musik, nonton pidéo, sareng tetep up-to-date sareng réréncangan sareng kulawarga. Tapi naha telepon anjeun hadé pikeun hubungan anjeun? Loba pasangan telepon snub silih. Studi nunjukkeun yén phubbing tiasa nurunkeun kapuasan hubungan sareng ningkatkeun kamungkinan depresi. [3] Ngurangan kasempetan éta ku ngaleungitkeun gangguan nalika nyéépkeun waktos kualitas babarengan sareng nunjukkeun pasangan anjeun gaduh perhatian pinuh.

4. Pencét Gym salaku pasangan

Salah sahiji cara anjeun tiasa nyéépkeun waktos anu berkualitas babarengan salaku pasangan nyaéta janten mitra latihan. Studi némbongkeun yén pasangan leuwih gampang tetep jeung rutin latihan maranéhna lamun maranéhna gawé bareng. [4] Pasangan ogé digawé kaluar harder ti maranéhna ngalakukeunana solo. Hiji studi manggihan yén 95 persén pasangan anu digawé kaluar babarengan ngajaga leungitna beurat dibandingkeun jeung 66 persén single anu ngalakukeun. [5] ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ Miluan gim, laksanakeun latihan pasangan di bumi, cobian yoga pasangan, pencét jalur hiking, atanapi angkat sapédah anjeun. Henteu masalah cara anu anjeun pilih pikeun latihan, kagiatan séhat ieu tiasa ngamajukeun hubungan anu séhat.

5. Masak Hidangan Babarengan

Pop buka botol anggur atawa nempatkeun sababaraha musik romantis on bari anjeun sibuk – di dapur, tangtu! Salah sahiji tip hubungan anu pangsaéna pikeun nyéépkeun waktos anu saé nalika anjeun gaduh jadwal sibuk nyaéta masak tuangeun babarengan. [6] Rempah-rempah sareng cobian sareng nyiapkeun tuangeun opat-kursus atanapi tuangeun Perancis anu saé. Ieu sanés ngan ukur cara anu pikaresepeun pikeun nyéépkeun waktos anjeun babarengan, tapi ogé ngamajukeun gawé babarengan. Upami sadayana lancar, anjeun bakal gaduh tuangeun wengi romantis di bumi anu anjeun siapkeun ku opat panangan anjeun. Sareng upami tuangeunana henteu sapertos anu anjeun ngarepkeun, anjeun dijamin bakal seuri sareng nyiptakeun kenangan énggal babarengan.

6. Boga Tanggal Peuting Biasa

Pasangan ngalaman rasa bagja anu langkung ageung sareng kirang setrés nalika nyéépkeun waktos anu berkualitas babarengan. [7] Salah sahiji tips hubungan pangbadagna pikeun partnership séhat téh ngawengku tanggal wengi dina rutin mingguan Anjeun. Proyék Nikah Nasional mendakan yén gaduh tanggal wengi mingguan tiasa ngajantenkeun hubungan anjeun langkung seru sareng ngabantosan nyegah bosen hubungan. [8] Éta ogé nurunkeun kamungkinan cerai, ningkatkeun kahirupan séks anjeun, sareng ningkatkeun komunikasi anu séhat. Ieu malah langkung seueur ideu tanggal wengi pikeun rujukan anjeun: 58 Gagasan Tanggal Anu Unik sareng Nyenengkeun pikeun Pasangan

7. Jadi Kabetot dina Naon Anu Maranehna Ucapkeun jeung Rarasaan

Sadaya basa sunda ditujukeun pikeun ngabantosan jalma anu dipikacinta ngahubungkeun ku cara anu béda. waktos kualitas nyokot bentuk paguneman jeung diskusi di paling instansi. Ieu teu matak bingung jeung kecap tina negeskeun atawa validating basa. Ayana téh konci. ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ Témbongkeun minat naon pasangan Anjeun perasaan. Hayu aranjeunna ngabejaan Anjeun kumaha dinten maranéhanana éta. Nalika pasangan anjeun nyarios, dengekeun aktip. Numutkeun Perpustakaan Nasional Kedokteran, dengekeun aktip nyaéta tingkat déngékeun pangluhurna sarta paling éféktif, sarta mangrupa kaahlian komunikasi husus. Merlukeun ngadéngékeun eusi, maksud, jeung rasa panyatur. [9] Ngawatesan gangguan sarta ulah interrupting aranjeunna. Dengekeun aranjeunna sarta acknowleding parasaan maranéhna bakal nyieun aranjeunna ngarasa dipikacinta.

8. Hindarkeun Ngabolaykeun Rencana

Sakumaha anu ceuk urang tadi, jalma-jalma anu basa sundana nyaéta kualitas waktos ngarasa nyeri ku rencana anu ditunda atanapi dibatalkeun. Ieu kusabab aranjeunna ningali waktos kualitas salaku tanda cinta. Lamun anjeun ngabolaykeun atawa nunda méakkeun waktu jeung aranjeunna, aranjeunna ngarasa kawas anjeun nahan cinta. Nalika rencana robih ti waktos ka waktos sareng sadayana kedah nyéépkeun waktos nyalira, pastikeun anjeun ngantepkeun aranjeunna terang kumaha anjeun resep nyéépkeun waktos sareng aranjeunna sareng anjeun ngarepkeun acara salajengna.

9. Gaduh Ritual Sapopoé

Éta tiasa jalan-jalan magrib, tuangeun tuangeun babarengan, atanapi gaduh hobi anu anjeun pikahoyong, sapertos hiking atanapi jurnal. Manggihan hal pikeun mantuan Anjeun méakkeun waktu babarengan, sanajan ngan 15 menit. Bakal mayar off di spades dina jangka panjang.

10. Ka ranjang Babarengan

Lamun hirup kalawan pasangan Anjeun tur jadwal Anjeun ngidinan, Anjeun kudu mertimbangkeun bade ranjang babarengan. Henteu ngan ukur anjeun bakal mungkas dinten babarengan tapi ogé nyambung sateuacan bobo. Panaliti nunjukkeun yén rutin sare dikaitkeun sareng ningkat fungsi kulawarga sareng ningkatkeun kabiasaan bobo. [10]

11. Rencanana a Getaway sabtu minggu

Nalika anjeun kerja keras pikeun ngamajukeun profési anjeun sareng ngahontal tujuan karir anjeun, ngarencanakeun liburan sanés salah sahiji hal anu aya dina pikiran. Bari libur panjang ngajamin waktu kualitas, a getaway sabtu minggu leutik ogé bisa jalan. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta sababaraha dinten. Nalika anjeun gaduh sabtu minggu, milari tujuan anu saé sareng angkat.

12. Coba Marathon Pilem

Upami anjeun henteu resep kaluar dina sabtu minggu kusabab karesep pribadi atanapi jadwal anu ketat, anjeun kedah nyobian marathon pilem. Tuliskeun sadaya pilem anu anjeun resep sareng mimitian nonton. Ieu bakal ngabantu dina nyieun paguneman jeung kenangan. Tungtungna, éta waktos Anjeun méakkeun babarengan tanpa ngawangkong ngeunaan pagawean nu diitung. ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄

13. Maén Video Games Babarengan

Sarerea boga Xbox di imahna, hatur nuhun kana kamajuan téhnologis gancang. Sarta lolobana ti maranéhanana boga kaulinan multiplayer sarta fitur. Lamun duanana anjeun mikaresep maén video kaulinan, Anjeun kudu nyobaan ieu. Anjeun tiasa ngajaga hal-hal anu pikaresepeun ku masihan juara. Numutkeun kana Sage Journals, kulawarga anu komunikasi kulawarga goréng langkung nguntungkeun tina maén babarengan tibatan anu komunikasi kulawarga anu efektif. [11] Upami anjeun teu acan nyéépkeun waktos babarengan akhir-akhir ieu, maén pidéo mangrupikeun ide anu saé. Nyangking anak dina anjeun duaan nyaéta konci pikeun kabagjaan.

14. Meunang Intim

Kami henteu tiasa ngantebkeun cukup yén waktos kualitas mangrupikeun konci pikeun kasuksésan sareng kabagjaan dina hubungan. Aspék séjén anu teu tiasa dipaliré nyaéta gaduh kahirupan seksual anu saé. Sanaos sadayana dinten henteu sami, ulah ngantepkeun tekanan padamelan pikeun ngaleungitkeun kahirupan tina hubungan anjeun. Kurangna kapuasan ngabalukarkeun separation. Nalika anjeun ngajadwalkeun waktos kualitas, tong hilap kahirupan seksual anjeun. Sauyunan ngamajukeun sékrési hormon oksitosin, anu tanggung jawab pikeun seueur perasaan anu hébat. [12]

Pikiran Pamungkas

Mangpaat nyéépkeun waktos anu berkualitas babarengan henteu terbatas. Ieu mangrupikeun sababaraha cara anu tiasa nyumbang kana hubungan anu séhat:

  • Ngaronjatkeun sauyunan emosional jeung fisik
  • Nurunkeun tingkat cerai
  • Ngaronjatkeun komunikasi
  • Ngurangan bosen kawin
  • Beungkeut pasangan ngadeukeutan
  • Ngaronjatkeun silaturahim
  • Ngaronjatkeun kaséhatan
  • Ngurangan setrés

Ieu mangrupikeun alesan anu saé pikeun ngamimitian ngajantenkeun tanggal wengi janten bagian rutin minggu anjeun. Gampang gaduh hubungan anu séhat nalika anjeun nyéépkeun waktos khusus pikeun ngabagi sareng salaki anjeun. Cobaan hal-hal anyar babarengan, ngajantenkeun pasangan anjeun janten babaturan latihan anjeun, sareng milarian cara inovatif pikeun caket sareng nyambung. ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ tips hubungan ieu bakal mawa mangpaat gede pikeun nikah anjeun. Kiridit poto anu ditampilkeun: Allen Taylor via unsplash.com 40+ Imut, Romantis sareng Senang Pikeun Dilakukeun Salaku Pasangan Di Imah Gambar: Shutterstock Hal pangsaéna ngeunaan gaduh pasangan nyaéta anjeun gaduh batur pikeun marengan anjeun dina sadaya petualangan anjeun. Kusabab anjeun nyéépkeun seuseueurna waktos di bumi, anjeun tiasa nyobian sababaraha hal anu dilakukeun ku pasangan di bumi. Tangtosna, kaluar pikeun soré sareng pésta saé, tapi éta sanés hal anu anjeun tiasa laksanakeun unggal dinten. Méakkeun waktos anu berkualitas di bumi sareng anu penting anjeun sareng ngarawat unggal dinten sapertos kencan tiasa ngabantosan nguatkeun beungkeut anjeun . Kami mawa anjeun sababaraha ide sareng kagiatan tanggal lucu anu anjeun sareng pasangan tiasa nikmati dina kanyamanan bumi anjeun.

1. Masak masakan anyar

Masak masakan anyar salaku pasangan tiasa senang jeung minuhan. Milarian resep énggal dina YouTube sareng mendakan kaajaiban masak batin anjeun . Candak poto tina kreasi tanggal-wengi-di-bumi anjeun anu paling pikaresepeun (sareng musibah) sareng pasang dina platform média sosial.

2. Ngalakukeun latihan / yoga

Pasangan practicing yoga babarengan Gambar: Shutterstock Pencét gim di bumi, laksanakeun latihan di bumi, atanapi ngadaptarkeun kelas yoga online babarengan. Henteu ngan ukur latihan bakal ningkatkeun haté anjeun, tapi damel babarengan bakal ngajaga anjeun duanana ngamotivasi pikeun tetep gaya hirup séhat .

3. Diajar basa anyar

Diajar basa anyar téh hadé pikeun uteuk, kitu ogé skill fun acquire kalawan pasangan Anjeun. Panginten anjeun tiasa sakaligus ngarencanakeun perjalanan ka nagara anu gaduh basa anu sami.

4. Diajar midangkeun pakakas musik

Musik nyaéta ngangkat wanda sareng tiasa memicu produksi oksitosin, ogé katelah “hormon beungkeutan”. Saterusna, diajar hiji instrumen nyadiakeun rasa satisfying kamajuan sarta hiji kagiatan dibagikeun nikmat. Sakali anjeun diajar dasarna, anjeun tiasa nambihan sesi jam di bumi kana rutinitas wengi-wengi anjeun.

5. Ngalakukeun kebon

ngebon pasangan; hal pikeun pasangan do di imah Gambar: Shutterstock Melak siki atanapi saplings babarengan di kebon dapur Anjeun. Jaga pepelakan anjeun sareng awas éta tumuwuh. Ngasuh mahluk hirup, sanajan rupa-rupa flora, tiasa janten pangalaman dibagikeun anu lumayan.

6. Maén kaulinan dewan

Kaulinan dewan mangrupikeun cara anu saé pikeun ngaluarkeun sisi kompetitif sadayana. Investasi dina kaulinan dewan anu saé sareng maén babarengan . Nyimpen catetan anu meunang game unggal waktu. Anjeun ogé tiasa nyobian maén sababaraha kaulinan koperasi dimana pamaén kedah nyusun strategi sareng gawé babarengan pikeun ngelehkeun pertandingan.

7. Redesign imah anjeun

Datang sareng ideu anu pikaresepeun pikeun ngadesain ulang bumi anjeun. Mutuskeun anggaran sarta nyokot hal sasuai. Malahan parobahan leutik ka bumi anjeun tiasa nyababkeun rasa kanyamanan anu langkung ageung sareng awal anu énggal. Kamar anjeun anu nembe dihias malah tiasa masihan anjeun rasa kamar hotél anu mewah kalayan béaya rendah. Pilarian ideu online pikeun solusi perbaikan bumi béaya rendah.

8. Cat imah anjeun

Cat imah anjeun babarengan. Lukisan mangrupikeun cara saderhana pikeun ngahias bumi anjeun kalayan murah, sareng éta bakal janten hal anu pikaresepeun pikeun dilakukeun di perusahaan masing-masing .

9. Boga piknik jero rohangan

Ngahias ruang tamu anjeun ogé tur nyetel eta baskets piknik kalawan sababaraha sandwiches PBJ, jus, atawa coklat panas. Éta bakal janten pangalaman anu pikaresepeun, murah, sareng romantis. Tong hilap nyandak gambar.

10. Tuliskeun rencana perjalanan pikeun masa depan

Linggih sareng dunya atanapi Atlas dunya sareng mutuskeun atanapi ngabayangkeun liburan impian. Anjeun malah tiasa nyetél anggaran atanapi garis waktos sareng ngamimitian ngarencanakeun.

11. Boga karaoke peuting

Nyanyi haté anjeun dina lagu karaoke. Jieun éndah, atawa hilarious, kenangan saling. Tong hilap ngarekam video nalika anjeun nyanyi babarengan!

12. Ngajawab puzzles jigsaw

Sababaraha ngarengsekeun puzzles jigsaw Gambar: iStock Ngarengsekeun puzzles jigsaw kompléks bisa nyadiakeun hébat, kabur dibagikeun ti stressors tina kahirupan sapopoe. Anjeun malah bisa nyieun puzzles pribadi. Milarian gambar anu saé anjeun duaan sareng ngadamel teka-teki jigsaw anu disaluyukeun. Sakali direngsekeun, Anjeun bisa meunangkeun teka dipiguraan jeung make eta pikeun beautify ruang tamu Anjeun.

13. Maén kalawan Legos

Legos mangrupikeun kagiatan anu pikaresepeun pikeun jalma tina sagala umur. Seueur pasangan mendakan wengi Lego janten wengi anu pangsaéna, sabab ngarencanakeun sareng nyiptakeun hiji hal babarengan tiasa nyugemakeun. Saha anu terang: anjeun ngan ukur tiasa ngahasilkeun sababaraha karya arsitéktur!

14. Jieun perhiasan

Paké barang sadia di imah jeung nyieun sababaraha perhiasan unik. Éta bakal janten salah sahiji produk desainer anjeun, sareng anjeun pasti moal pernah ningali sapotong sapertos kitu di pasar.

15. Sukarelawan pikeun tujuan sosial

Méré deui komunitas salaku pasangan tiasa pisan minuhan sarta gratifying. Anjeun tiasa ngaraosan sababaraha program pangajaran online pikeun murangkalih anu henteu ngagaduhan aksés kana pendidikan dasar, contona. Anjeun henteu ngan ukur mendakan padamelan sukarelawan janten ganjaran, tapi bakal mendakan yén éta gancang nempatkeun perjuangan hirup sareng hubungan anjeun kana sudut pandang.

16. Ngajadikeun pésta tea Inggris

Pakéan sareng atur pésta tea Inggris anu pikaresepeun di teras anjeun atanapi di halaman bumi anjeun. Pikeun inspirasi, kotektak iInternet pikeun resep pésta tea tradisional sareng kaulinan.

17. Jieun sababaraha karya seni DIY tina runtah di imah

Kumpulkeun barang-barang anu henteu kapake di bumi sareng milarian ideu DIY dina Internét. Percanten atanapi henteu, barang-barang anu kadang-kadang dibuang ngajantenkeun paméran anu pangsaéna! Pertimbangkeun masihan karya seni unik ieu ka réréncangan sareng kulawarga salami festival.

18. Maca buku

Baca hiji buku babarengan tuluy bahas, atawa silih bacakeun kalawan tarik. Éta tiasa janten kagiatan anu pikaresepeun.

19. Nyiptakeun basa kode

Invent basa kode nu tetep ngan antara anjeun dua. Tulis hurup lucu dina basa rahasia anjeun sareng pigura di aula. Teu aya anu sanés terang naon hartosna. Nyiptakeun sareng ngagunakeun basa kode tiasa ngarangsang sacara intelektual sareng cara anu pikaresepeun pikeun beungkeutan.

20. Diajar kaligrafi

Kaligrafi mangrupikeun téknik anu kasohor pikeun nyerat kecap ku cara anu saé ngagunakeun pulpén khusus. Buku kaligrafi sayogi di bagian alat tulis di seueur toko, sareng instruksi kaligrafi ogé sayogi online. Diajar babarengan jeung nyieun sababaraha potongan pigura-pantes.

21. Gaduh poto

Ngarasakeun photoshoot babarengan. Ngahasilkeun prints gambar favorit anjeun sarta pigura aranjeunna pikeun memori langgeng.

22. Geus peuting barbecue

Pasangan ngarasakeun barbeque a Gambar: iStock Nyetél grill dina backyard jeung barbecue sababaraha kadaharan gurih. Hiji atanapi dua gelas anggur karesep anjeun sareng sababaraha musik sareng tuangeun barbecue anu lezat tiasa ngadamel sonten anu romantis.

23. Boga wengi spa

Boga wengi spa di bumi sareng silih masihan urut anu saé. Nyiapkeun éta ku mésér lilin seungit sareng minyak atsiri. Tong hilap maén musik santai pikeun nyetél nada.

24. Maén charades

Charades mangrupakeun kaulinan well-dipikawanoh sarta dinikmati ku jalma sakabeh umur. Maén sababaraha charades unik saling.

25. Jieun scrapbook a

Panggihan sadaya gambar anjeun, dicitak, sareng jieun scrapbook atanapi albeum poto ti aranjeunna. Upami anjeun ngarasa artistik, ngahias buku tulis anjeun sareng koleksi tina petualangan anu anjeun bagikeun. Tong hilap nyerat perkawis kenangan berharga anjeun.

26. Rencanana tanggal romantis backyard

Anjeun tiasa ngalereskeun tenda di buruan tukang sareng ngarencanakeun tuangeun luar anu romantis. Kumpulkeun ranjang sareng bantal anu nyaman pikeun bobo wengi anu nyaman. Anjeun tiasa gaduh tetep anu saé sareng murah dina kanyamanan halaman bumi anjeun nyalira.

27. Diajar wangun tari anyar

Gabung hiji salsa online atawa kelas waltz. Éta bakal janten cara anu nyegerkeun sareng séhat pikeun nyéépkeun waktos saling. Pamerkeun gerak tari anjeun dina pésta salajengna!

28. Blog babarengan

Blogging mangrupikeun tren anyar, sareng seueur jalma anu resep. Mimitian blog anjeun salaku pasangan sareng nyerat sababaraha hal anu pikaresepeun ngeunaan liburan anjeun, hubungan, padamelan, resep, jsb.

29. Lalajo TV jeung pilem

Cuddle dina ranjang atawa sofa jeung lalajo acara atawa pilem. Atawa indulge dina Marathon pilem kalawan bak badag tina popcorn. Peuting pilem ngajantenkeun tanggal santai sareng santai.

30. Maén video kaulinan

Mésér konsol kaulinan vidéo atanapi PC kaulinan sareng kalibet dina maén pidéo babarengan. Anjeun tiasa maénkeun sababaraha kaulinan multiplayer ngalawan unggal atawa pamaén séjén ngaliwatan Internét.

31. Jieun seni atawa cet

Pasangan indulging dina seni kreatif Gambar: Shutterstock Mimitian ngalukis atanapi nyiptakeun karya seni babarengan. Anggo aranjeunna pikeun ngahias bumi, kantor, atanapi masihan ka babaturan atanapi anggota kulawarga. Candak gambar pikeun ngadokumentasikeun momen kreatif anjeun sareng lukisan.

32. Gaduh sorangan stand-up komedi wengi anjeun

Ngabagikeun guyonan sareng seuri babarengan tiasa ngadeukeutkeun anjeun duaan. Atur wengi komedi stand-up pribadi anjeun sorangan. Anjeun sareng pasangan anjeun tiasa mutuskeun genre, teras nyiapkeun sareng nampilkeun skits anjeun ka masing-masing.

33. Nulis surat cinta

Surat cinta henteu pernah kaluar tina mode. Nulis surat cinta ka silih tur baca babarengan. Anjeun tiasa ngabumbukeunana ku netepkeun téma pikeun surat cinta sateuacan nyeratna atanapi maénkeun sababaraha kaulinan anu pikaresepeun, sapertos saling masihan surat cinta alit dina botol alit.

34. Nyuhunkeun udagan

Rencanana wengi stargazing tenang di buruan tukang. Atur kasur nyaman, bantal jeung comforters. Upami mungkin, investasi dina teleskop leutik. Kaleungitan dina béntang babarengan, sareng anjeun bakal mendakan halaman bumi anjeun nyalira tempat anu saé.

35. Jieun daptar kahayang

A tanggal wengi di imah nyadiakeun kasempetan alus pikeun nulis daptar kahayang anjeun. Jieun daptar sadaya barang anu anjeun hoyong mésér. Anjeun tiasa ngaléngkah ka hareup ku ngarencanakeun kauangan anjeun sareng netepkeun wates waktu kanggo mésér barang dina daptar.

36. Geus peuting ngaku

Kajujuran mangrupikeun kawijakan anu pangsaéna. Boga wengi syahadat jeung pasangan Anjeun. Ngaku sagala jero, rusiah poék anjeun sarta coba teu jadi judgmental arah silih.

37. Candak tes kapribadian online

Aya seueur tés kapribadian online. Loba di antarana metot sarta ogé ngahasilkeun hasil relevan. Nyandak kuis online sapertos kitu tiasa janten kagiatan ngahibur salaku pasangan.

38. Silih tulis jangji

Vows kawinan teu kudu hijina janji anjeun nyieun ka silih. Tuliskeun janji-janji anu lucu pikeun silih sareng jaga janten kenangan.

39. Mandi atawa mandi gelembung babarengan

Mandi sareng cai haneut sareng musik anu saé tiasa ngabantosan anjeun bersantai. Atawa, indulge dina panjang, mandi gelembung mewah pikeun unwind sarta boga waktu sampurna babarengan. Sagelas anggur favorit anjeun dina mandi gelembung ngan bisa jadi céri on jajan.

40. Coba kaulinan truth or dare

A bebeneran atanapi wani kaulinan bisa jadi loba senang. Anjeun tiasa ngagali sadaya rusiah pasangan anjeun atanapi ningali kumaha wani aranjeunna daék dina tantangan. Perhatikeun kumaha gancang anjeun balik deui ka playful anjeun, diri ngora.

41. Ngaliwat albeum poto kulawarga

Bagikeun poto kulawarga silih tur tukeur kulawarga, budak leutik, jeung kenangan séjén.

42. Jieun bar ngorondang sorangan

Bar ngorondang atanapi bar hopping mangrupakeun libur kawentar atawa kagiatan sabtu minggu. Anjeun tiasa gaduh malem pisan husus ku bar hopping di imah. Setel konter mini bar di sababaraha daérah bumi anjeun sareng jieun témpo anu pas sareng daptar puter sareng lampu neon.

43. Maén kaulinan pihak swasta

Mibanda soré pikaresepeun indulging dina ngalakonan sababaraha kaulinan. Nangtukeun naha anjeun resep kaulinan strategi atawa humor.. Ieu bakal cara fun méakkeun sababaraha waktos kualitas sarta pikeun ngabentuk kenangan anyar pikeun hirupna. Ti nyetel pikeun tanggal fancy mun ngatur sababaraha kagiatan damang tur senang-kaeusi, pasangan tiasa ngalakukeun loba hal di imah. Napelkeun hiji kagiatan pikeun tiap sabtu minggu sangkan hubungan anjeun leuwih senang jeung seru. Éta hadé upami anjeun duaan milih kagiatan anu bakal ngajantenkeun anjeun langkung aub dina ide ieu. Jieun sababaraha kenangan unforgettable ti bagian pangalusna tina hubungan anjeun pikeun cherish aranjeunna salawasna. Janten, siap-siap nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng anu khusus anjeun sareng ngagungkeun hubungan anjeun unggal dintenna.

Pointers konci

  • Éta mungkin pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng pasangan anjeun di bumi sabab tiasa ningkatkeun beungkeut anjeun.
  • Hiji wengi karaoke, malem barbeque, sarta nyieun scrapbook of kenangan anjeun babarengan sababaraha kagiatan santai.
  • Kaulinan bebeneran atanapi wani, mandi gelembung, sareng seueur deui ideu anu pikaresepeun sareng romantis nalika anjeun ngagulung ka handap.

Naha artikel ieu mantuan? Dua tab di handap ieu ngarobah eusi di handap.

  • Pamarios
  • Pangarang
Shikha mangrupikeun éditor anu janten panulis asosiasi di MomJunction. Saanggeus dipigawé sertifikasi dina Hubungan Asah, minat inti nya perenahna di tulisan artikel nu pituduh pasangan ngaliwatan pacaran maranéhna pikeun nikah jeung parenthood. Manehna oge specializes dina ngaran orok. Janten pascasarjana Sumber Daya Manusia ti Universitas Teknologi Jawaharlal Nehru, anjeunna resep ngartos jalma sareng hubunganana. Ieu ngagambarkeun hubungan anjeunna… langkung Dr Maggie C. Vaughan mangrupa nikah jeung kulawarga therapist basis NYC kalawan leuwih 15 taun pangalaman klinis. Salian prakték pribadi nya, Dr Vaughan meta salaku pangadeg sarta diréktur eksekutif Happy Apple®, pusat Psikoterapi Midtown Manhattan. Puseur na nawiskeun grup dukungan online sareng pribadi sareng terapi ka kulawarga, individu sadaya umur, sareng pasangan. Kalayan gelar… langkung


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *