Kumaha diajar basa Arab?

  1. Kéngingkeun Buku Frasa Arab sareng tulis frasa sareng kecap saderhana dina Flashcards sareng ngapalkeunana
  2. Diajar Aksara Arab jeung dasar-dasar Basa Arab, misalna kumaha carana ngawangun patarosan, ngucapkeun jsb.
  3. Coba sareng milarian guru basa Arab anu saé atanapi jalma sanés pikeun ngobrol sareng anjeun atanapi ngadaptarkeun kelas basa Arab.
  4. Pastikeun guru nyarios dina MSA (Modern Standard Arabic) sareng buku pelajaran anjeun ogé nuturkeun MSA.
  5. Anggo pangwangun kosakata pengulangan jarak jauh pikeun diajar kecap sareng frasa Arab

Parios App L-Lingo diajar Arab komprehensif kami anu ngandung 105 pelajaran kalayan catetan grammar, rébuan kecap sareng audio kualitas luhur.

Grammar Arab

Tantangan utama pikeun pemula nganggo basa Arab meureun naskahna, ditulis ti katuhu ka kenca, sareng kalolobaan hurup nyambung ka sateuacanna sareng/atanapi di handap, sareng teu aya vokal pondok anu ditingalikeun. MSA parantos nyederhanakeun tata basa Arab pikeun nyocogkeun kana sarat komunikasi jaman ayeuna. Contona, tinimbang 15 kata ganti pribadi hasil tina gender jeung tinimbangan angka, MSA ngan ngagunakeun 8, nyaeta, jumlah sarua jeung basa Inggris. Basa Arab henteu nganggo hurup kapital, tapi hurup tiasa robih bentuk gumantung kana posisina dina kecap.

Aksara Arab jeung Lafal

Karagaman badag tina budaya nu geus berinteraksi sareng Arab klasik leuwih abad geus nyababkeun sababaraha dialek jeung pronunciations. Sanajan kitu, Modern Standard Arabic (MSA), aya salaku hiji ngadegkeun, kode exemplary yén dulur indit ku. Di handap ieu nunjukkeun hurup Arab sareng kecap basa Inggris anu saluyu anu diucapkeun sapertos:

konsonan Vokal
ب = b é َ = P a t
د = d id ا = B a d
ض = d aughter ُ = P u t
ذ = Th e و = B oo t
ج = J oy ِ = S i t
ظ = Urang ي = Saé
ف = iraha
ه = H abdi
ح = heureuy
ي = Yeuh
ك = Keun
ل = L ieu
م = M anu
ن = N o
ث = Thing
ق = S c ar
ر = D ark
س = S éé
ص = M pangurangan
ش = S e
ت = t éa
ط = S t ar
و = W e
خ = Lo ch (Skotlandia)
غ = Perancis R
ز = z oo
ع = Euweuh sarimbag
ء = kawung

Kecap barang

Arab teu boga artikel teu katangtu comparable jeung Inggris (a) atawa (an). Éta gaduh artikel pasti [al], anu sok digantelkeun kana kecap anu didefinisikeun. Imah = [bayt] بيت
Imah = al+bayt = [albayt] البيت Lamun ngagunakeun dua kecap barang atawa leuwih dina panyambungna, kecap (wa), diwangun ku hurup tunggal (و) dipaké pikeun tumbu barang. رجل و ولد
[ragul wa walad]
Lalaki jeung budak lalaki. دراجة وسفينة وسيارة
[darraga wa safina wa sayyara] Sapédah
jeung kapal jeung mobil

Kecap pagawéan

Kecap pagawéan Arab robah wangunna luyu jeung subjék maranéhanana. Aya dua bentuk penting, nu nunjukkeun, maskulin jeung feminin.

Kiwari

Dina kalimah, Lalaki éta leumpang [arragul yamshi], subjek (lalaki) maskulin. Dina hal ieu, (ya) digantelkeun kana kecap pagawéan (mshi) pikeun ngawangun wangun (yamshi). Dina aksara Arab, nyaéta ي + مشي = يمشي. Kalimah lengkepna nyaéta: الرجل يمشي. Lamun jejerna feminin, saperti dina Awéwé diuk = almar-a taglis, (ta) napel (glis) ngawujud (taglis). Nyaeta deui ت + جلس = تجلس jeung lengkepna: المرأة تجلس. Wangun kecap pagawéan dimimitian ku (ya) bisa nganyatakeun jamak maskulin lamun nempatkeun di awal kalimah, saperti dina يجري الولد والرجل [yagri alwalad wa arragul] / Budak jeung lalaki keur ngajalankeun. Wangun kecap pagawéan (ta) dina awal kalimah bisa nuduhkeun jamak feminin, saperti dina تمشي المرأة والبنت [tamshi almar-a wa albint] / Awéwé jeung budak awéwé keur leumpang. Kadé dicatet di dieu yén basa Arab ngagunakeun wangun anu sarua pikeun duanana jenis kiwari, basajan jeung kontinyu. Ku kituna, urang bakal ngagunakeun wangun anu sarua pikeun nyebutkeun ‘lalaki nyarita Arab’ jeung ‘lalaki nyarita Arab’, nyaeta الرجل يتكلم عربي [arragul yatakallam araby].

Kahareup tense

The tense gampang pikeun neuleuman sanggeus kiwari nyaéta mangsa nu bakal datang, sabab ngan saukur nambahkeun pananda سوف [sawfa] / bakal saméméh kecap pagawéan. Ayeuna: الرجل يشرب الكولا [arragul yashrab alcola] / Lalaki éta nginum Cola.
Future: الرجل سوف يشرب الكولا [arragul sawfa yashrab alcola] / Lalaki éta bakal nginum Cola. Pananda hareup سوف [sawfa] bisa diréduksi jadi wangun pondokna س [sa] jeung napel kana kecap pagawéan.

Jaman baheula

Jaman baheula mindeng ngarobah pola vokal kecap pagawéan jeung sagala tambahan indikator gender atawa angka napel salaku sufiks (tungtung). Ayeuna: هي تشرب [hiya tashrab] / Anjeunna nginum / Anjeunna nginum
Kapungkur: هي شربت [hiya sharibat] / Anjeunna nginum Perhatikeun kumaha pola vokal dina kecap pagawéan geus robah tina ‘shrab’ jadi ‘shariba’, atawa tina ‘a’ nyalira jadi ‘a+i+a’. Catet ogé yén aya ت [t] dina tungtung.

Kecap pangantét

Kecap pangantét nya éta kecap anu dipaké pikeun ngébréhkeun lokasi/posisi. Conto:
البنت تذهب إلى غرفة المعيشة
[albint tadh-hab ila ghorfat alma-isha]
Budak awéwé nuju ka ruang tamu. الرجل في المطبخ
[arragul fi almatbakh]
Lalaki aya di dapur. Kalayan kecap pagawéan ‘tingali’ ينظر [yandhor] sareng ‘duduk’ يجلس [yaglis], ‘ila’ nyandak harti ‘di’, sapertos dina kalimah: الولد ينظر إلى السيارة [alwalad yandhor ila assayara] / Budak keur melong kana mobil. السكرتيرة تجلس إلى الكمبيوتر [assecretira taglis ila alcomputer] / Sekretaris keur diuk dina komputer. Ieu ngan hiji bubuka pondok pikeun Arab. Upami anjeun resep kéngingkeun Grammar Arab gratis gratis, ngalanggan Kursus Email Tujuh Dinten kami anu kalebet Buku Tata Basa 20 halaman! Diajar Arab Online ngandung gudang ageung sareng ngembang tutorial ngeunaan basa Arab اللغة العربية. Di dieu anjeun bisa diajar maca basa Arab, nulis basa Arab, diajar angka Arab, diajar kecap pagawéan Arab conjugation, delve kana grammar Arab, jeung leuwih. Diajar Arab Online Materina dibasajankeun pelajaran basa Arab anu leres-leres bubuka dugi ka kursus-kursus basa Arab pondok bahkan pikeun literatur anu paling maju. Duanana dasar mutlak basa katutupan, kayaning abjad Arab jeung kecap pagawéan conjugation, kitu ogé bahan pisan canggih, kayaning puisi Arab jeung étimologi jero. Éta mangrupikeun suplement anu luar biasa pikeun kursus-kursus basa Arab sareng mangrupikeun sumber anu berharga sareng otoritatif pikeun Arab Klasik.

Kumaha Diajar Basa Arab Gancang sareng Gratis Online

Pangajaran lengkep ngeunaan basa Arab klasik ngalibatkeun sababaraha élmu, anu sadayana katutupan dina tutorial kami. Di dieu anjeun bakal mendakan palajaran sareng latihan anu mangpaat anu bakal ningkatkeun bacaan (قراءة), tulisan (رسم الخط), lafal (تجويد), leksikologi (لغة) sareng kosakata (مفردات), tata basa (نحو) sareng sintaksis , morfologi (صرف), étimologi (اشتقاق), rétorika (بلاغة), puisi (عروض) Kami nyandak pendekatan klasik kana basa Arab anu diideuan ku kubu grammar Basran. Sapertos kitu, halaman wéb ieu utamina dirancang pikeun ngenalkeun anjeun sareng basa Arab klasik sareng liturgi. Janten upami anjeun hoyong diajar basa Arab Al-Qur’an sacara online, teras henteu paduli tingkat naon anu anjeun ngamimitian, halaman wéb ieu bakal nyandak anjeun ti dinya. Jeung Allah nu maha nulungan.

Mimitian FREE Palajaran Arab Online

Dimana Mimitian : Tutorial anu judulna Kumaha Diajar Basa Arab online mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamimitian. Éta ngajelaskeun kumaha situs wéb ieu ngadeukeutan élmu-élmu di luhur ieu. Tapi ke heula, lalajo video pondok ieu dina bagian ucapan: Sumber Video | Program syariah

Pilari Émbaran Gancang?

• Diajar Alfabét Arab – kursus alfabét Arab unggulan kami kalayan audio sareng latihan diropéa pikeun 2020; ngawengku 22 palajaran lengkep nu ngawengku dasar-dasar lafal Arab jeung tajwid • [PDF] Beginners Guide to Arabic – dokumén PDF anu ngawengku kursus kacilakaan dina alfabét Arab jeung masalah saméméhna tina newsletter Caravan Pencét kami • [PDF] Tata Bahasa Arab: Pituduh 80/20 pikeun Diajar Basa Arab Langkung Gancang sareng Ngartos Langkung Langkung Ku Diajar Kurang – 90 halaman dokumén PDF anu nyumponan kumaha cara basa Arab dianggo • Kecap Benda Arab – palajaran pamula nu méré gambaran jeung sababaraha detil ngeunaan kecap barang, kata ganti, kecap sipat jeung adverbs dina tata basa Arab, sacara koléktif disebut isme . • Kalimah Arab – tutorial pondok anu ngécéskeun hal-hal penting ngeunaan kalimah Arab pikeun nyiapkeun topik anu langkung maju • Kata Ganti Arab – tutorial ngeunaan grammar Arab anu museurkeun kana definiteness na indefiniteness kecap. Ngawengku diskusi lengkep ngeunaan sagala rupa kata ganti, kayaning kata ganti pribadi, kata ganti demonstrative, kata ganti relatif, jsb.

Murid Dedicated?

• Arab Klasik (Al-Quran) sareng Arab Standar Modern gaduh bédana anu jelas. Ngartos aranjeunna supados anjeun tiasa nuturkeun pendekatan anu leres pikeun ngahontal kamahéran. Diajar CARA Diajar Arab Online • Morfologi Arab Dijieun Basajan – Pituduh Lengkah-demi-Lengkah kalawan 13 palajaran basa Arab anu ngawengku sakabéh widang morfologi Arab kaasup konjugasi kecap pagawéan dasar, paradigma verbal ditingkatkeun (wangun kecap pagawéan), kecap barang turunan, rupa-rupa kategori kecap pagawéan henteu teratur jeung étimologi anu leuwih jero. • Teuleum kana palajaran Grammar Arab urang jeung ngarti mékanisme nu ngatur conveyance tina “non-kecap” hartina dina basa Arab. Ieu jantung basa Arab jeung urang nutupan eta dina 17 palajaran misah

Ahli?

• Rahasia jeung kageulisan Arab – Artikel Kacida Mangpaatna! – Aya alesan Gusti milih basa Arab salaku media pikeun pesen ahir-Na. Leuwih ti ngan kapasitasna pikeun kageulisan jero tur eloquence, aya Rahasia napel dina grammar na, kosakata jeung derivasi. Henteu sadayana anu diajar basa Arab online terang ngeunaan rahasia ieu. Henteu sadayana anu ngajarkeun basa Arab malah terang aranjeunna!. Dina palajaran khusus ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun sababaraha harta karun anu disumputkeun ieu. Anjeun bakal jadi mesmerized, sanajan anjeun lain “jalma basa” anjeun bakal hoyong teuleum deeper kana basa pikeun unravel sakabéh misteri na. • Kursus Gratis dina Logika Klasik – sakabéh mini-kursus anu nyertakeun kabutuhan poko logika klasik (katelah dina basa Arab منطق). Urang diajar ieu dina raraga ngajaga diri tina pamikiran erroneous tapi leuwih signifikan pikeun acquire terminologi diajarkeun dina disiplin ieu, sabab mangrupakeun prerequisite pikeun retorika Arab. Gantina masihan ngan hiji PDF kalawan sababaraha terminologi ngapalkeun kami ngajarkeun sakabeh elmu dina 12 tutorials lengkep! • Kumaha Janten Eloquent – palajaran Arab canggih anu ngawengku konsép balik ucapan eloquent dina basa Arab; Ieu prelude diperlukeun pikeun ucapan elevated Klik di dieu pikeun ngalanggan Basa Arab mangrupikeun salah sahiji basa anu paling penting di dunya ayeuna. Mémang, ampir 300 juta panyatur basa Arab ngalaksanakeun éta unggal dinten di daérah anu sumebar ka sababaraha nagara sareng buana di sakumna dunya. Basa Arab mangrupikeun salah sahiji tina 10 basa anu paling seueur dianggo di dunya. Wajar anjeun hoyong diajar basa Arab ku cara anu panggancangna, sanés? Superprof hoyong ngabantosan anjeun suksés dina tujuan anu wani ieu. Sateuacan anjeun ngamimitian, anjeun kedah terang yén basa Arab béda pisan sareng basa Inggris, boh dina bentuk sareng strukturna. Alfabét Arab béda pisan sareng anu dianggo dina basa Éropa utama Perancis, Jerman, Spanyol sareng Portugis. Hal ieu ngajadikeun aksara Arab teu saperti naon baé nu nyarita basa Inggris pituin bakal dipaké pikeun. Leuwih ti éta, basa Arab béda antara nagara béda di Wétan Tengah jeung Afrika Kalér. Masing-masing nagara gaduh dialék khusus sorangan anu hartosna sababaraha kecap Arab, frasa sareng ungkapan anu dianggo bakal béda-béda gumantung kana nagara dimana anjeun aya. Pikeun ngajantenkeun ieu langkung rumit, aya dua bentuk anu béda pikeun tulisan Arab. Hiji disebut Modern Standar Arab, sarta séjén, Klasik Arab. Kabeneran bédana antara dua panungtung ieu leutik pisan sareng kalolobaan panyatur basa Arab nganggo aranjeunna ampir silih ganti. Tutor Arab pangsaéna aya Marwa 5 (15 ulasan) 1 st palajaran bébas! Naziha 5 (17 ulasan) 1 st palajaran bébas! Mia maria 5 (7 ulasan) 1 st palajaran bébas! Mohamed 5 (5 ulasan) 1 st palajaran bébas! Elie 5 (12 ulasan) 1 st palajaran bébas! Karima 5 (11 ulasan) 1 st palajaran bébas! Mira 5 (24 ulasan) 1 st palajaran bébas! Fadel 5 (7 ulasan) 1 st palajaran bébas! Marwa 5 (15 ulasan) 1 st palajaran bébas! Naziha 5 (17 ulasan) 1 st palajaran bébas! Mia maria 5 (7 ulasan) 1 st palajaran bébas! Mohamed 5 (5 ulasan) 1 st palajaran bébas! Elie 5 (12 ulasan) 1 st palajaran bébas! Karima 5 (11 ulasan) 1 st palajaran bébas! Mira 5 (24 ulasan) 1 st palajaran bébas! Fadel 5 (7 ulasan) 1 st palajaran bébas! Hayu angkat

Kumaha Diajar Basa Arab: Dasar

Sakumaha anu parantos disebatkeun, tulisan Arab béda sareng basa Arab lisan. Ku alatan éta, anjeun kedah ati-ati ulah ngalieurkeun dua. Basa Arab Standar Modern digunakeun sacara lega dina media, pers sareng seueur buku. Dasarna produk naon waé anu ngagaduhan panongton internasional. Arab klasik nyaéta anu dipaké dina kitab suci Islam, Al-Quran. Hoyong ngawasaan sagala aspek basa Arab sinonim sareng prosés anu panjang pisan sareng seueur padamelan anu pasti bakal mangtaun-taun sareng seueur kursus-kursus Arab. Ku fokus kana tujuan sapertos diajar basa Arab modern, anjeun tiasa suksés di sisi anjeun sareng henteu miceunan motivasi anjeun. Manggihan kursus Arab London

Meuli Buku Basa Alus

Anjeun teu tiasa milih édisi naon waé. Langkung saé mésér édisi anu dipercaya pikeun diajar basa Arab. Basa ieu béda ti Perancis, Inggris, Spanyol atawa Jerman, sarta ku kituna penting pikeun mibanda buku grammar sareng anjeun iraha wae nalika diajar basa Arab, utamana lamun anjeun pamula. Ieu sababaraha buku anu disarankeun:

  • Hayu Urang Ngobrol Arab: Édisi Kadua (Edisi Arab)
  • Alif Baa: Pengantar Hurup jeung Sora Arab [Kalayan DVD]
  • Arab pikeun Kutu buku: 270 Patarosan ngeunaan Tata Basa Arab
  • Arab pikeun Dummies: Pituduh Pemula pikeun Arab

Pilihan pikeun Sumberdaya Online

Internét mangrupikeun tempat beternak anu saé pikeun alat anu kuat nalika diajar basa Arab. Program sareng pituduh online tangtu tiasa ngabantosan anjeun dina petualangan diajar anjeun. Ieu sababaraha alat gratis pikeun ngabantosan anjeun diajar basa Arab online anu tiasa anjeun andalkeun:

  • Arabic Speak 7: Ieu mangrupikeun program palatihan basa online anu didamel pikeun ngabantosan tata basa Arab.
    Anjeun bakal mendakan daptar kecap pagawéan, kata ganti, kecap, sareng kalimat anu mangpaat anu sanés kalayan petunjuk anu jelas sareng sederhana ngeunaan cara ngapalkeunana.
  • Salaam Arabic: Ieu mangrupikeun situs anu dirarancang saé pisan anu nawiskeun sababaraha pituduh gratis pikeun diajar basa Arab.
    Unggal palajaran dibagi kana kategori, nyaéta, poé, wilangan, agama, rumus sopan, mata pelajaran, kata ganti, jeung saterusna… Aya ogé tujuh bagian grammar pikeun beginners jeung siswa panengah.

Pariksa kursus arab di dieu. Naha henteu diajar basa Arab sorangan sacara online? Palajaran Arab online tiasa janten cara anu mangpaat pikeun diajar

  • Arab Madinah: Situs wéb sanés anu nawiskeun kursus-kursus Arab online gratis.
    Situs ieu langkung museurkeun kana angka, kosakata umum, sareng kaayaan nyata.
    Pangguna anu paling maju bakal tiasa ilubiung dina forum diskusi.

Pangaweruh Kekecapan Dasar

Pikeun gancang diajar basa Arab, anjeun kedah diajar heula kecap dasar sapopoé anu tiasa ngabantosan paguneman sareng pamahaman. Biasakeun sababaraha kecap basa Arab sapertos «marhaban» pikeun halo, «ma’a ssalamah» kanggo wilujeung, «aahlan wa sahlan bika» kanggo wilujeng sumping, «kabeer» kanggo ageung, «sagheer» kanggo alit, «Alyawn» kanggo dinten ayeuna, «akala» keur dahar, atawa «dahaba» indit. Aplikasi sapertos Duolingo saé pikeun diajar kosakata basa Arab nalika nuju dina smartphone anjeun.

Diajar Aksara Arab

Ieu mangrupikeun salah sahiji dasar pikeun diajar basa Arab gancang sareng éfisién. Moal tiasa nyarios basa Arab tanpa terang asal-usulna. Huruf-huruf alfabét Arab jeung téks tulisan dibaca ti katuhu ka kénca. Aya rupa-rupa wangun basa Arab Diajar salah sahiji loba dialek Arab unik Sababaraha sora kapanggih dina basa Arab jeung lain basa Inggris, sarta sabalikna. Anggo situs wéb sapertos Salaam Arab pikeun ngapalkeun alfabét tunggal. Aranjeunna gaduh pituduh ngucapkeun audio pikeun ngabantosan anjeun léngkah-léngkah dina ngucapkeun unggal hurup. Catet yén vokal henteu ditulis dina basa Arab tapi diwakilan ku simbol anu disebut «fathas.»

Jieun Lembar kosakata

Cara anu pangsaéna pikeun diajar basa asing — khususna basa Arab, anu dianggap sesah — nyaéta ngapalkeun kosakata basa Arab. Cara anu efektif pikeun ngalakukeun ieu nyaéta nyerat daptar tematik kecap kosakata dina lembar kerja atanapi kartu flash. Mimitian ku nulis kecap dina basa Arab di hareup, jeung tarjamah na di tukang pikeun ngapalkeun eta. Kauntungannana nyaéta yén kartu ieu henteu nyandak seueur rohangan. Anjeun tiasa nyandak aranjeunna sareng anjeun dimana waé sareng nguji diri anjeun pas anjeun gaduh waktos bébas. Lajeng, kalawan waktu, anjeun bakal grup babarengan kecap anjeun diajar ku harti, téma, genre, jeung alam. Beda sareng basa Inggris, basa Arab nganggo akar anu sering nunjukkeun harti kecap, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngantisipasi harti kecap Arab. Waktosna pikeun mendakan kaulinan pendidikan Arab sareng cara anu pikaresepeun pikeun diajar basa Arab…

Ngembangkeun Pangaweruh Anjeun ngeunaan Basa Arab

Pikeun gancang ningkatkeun pangaweruh anjeun nalika diajar basa Arab, perhatikeun 4 pilar anu bakal ngabantosan anjeun naon waé tingkat anjeun:

  • Candak kursus-kursus Arab: upami mungkin, cobian nyandak kursus-kursus universitas sabab kursus-kursus ieu kualitasna luhur pisan sareng nungtut langkung seueur tibatan kelas anu sanés. Anjeun paling dipikaresep kudu lulus tés pikeun assess pangaweruh anjeun sarta nangtukeun tingkat anjeun. Atanapi anjeun tiasa nyandak kelas bimbingan sareng pangajar pribadi anu bakal angkat ka bumi anjeun pikeun ngajarkeun dasar-dasar basa Arab. Sakali deui, profésional ieu bakal ngevaluasi tingkat anjeun sareng adaptasi kursus sareng program basana dumasar kana kaunggulan sareng kakurangan anjeun, ngajantenkeun kursus langkung pribadi anu ningkatkeun kamajuan gancang.
Aya seueur pilihan pikeun diajar basa Arab Naon cara anu pangsaéna pikeun diajar nyarios basa Arab pikeun anjeun?

  • Maca téks dina basa Arab: Cara anu pangsaéna pikeun diajar basa Arab nyaéta maca dina basa asli. Beuki anjeun maca dina basa anyar, otak anjeun bakal ngabiasakeun sora sareng giliran frasa. Bakal mimiti terang kumaha kecap-kecap tiasa dianggo sareng anu sanés. Naha henteu coba maca versi Quran? Anjeun oge bisa manggihan versi Inggris atawa bilingual.
  • Dangukeun basa Arab: Penting pikeun neuleumkeun diri dina budaya Arab sareng ngadangu panyatur asli Arab pikeun diajar basa sareng ningkatkeun tingkat pemula anjeun. Tong ragu ngadangukeun radio online dina basa Arab atanapi nonton TV dina basa Arab, sapertos Al Jazeera contona.
  • Upami anjeun gaduh DVD, anjeun tiasa milih pikeun lalajo pilem karesep anjeun dina basa Arab atanapi hurungkeun subtitle Arab. Ieu bakal ngabantosan anjeun langkung ngartos paguneman sareng naon anu dicarioskeun.
  • Rutin konsultasi kamus: pikeun ningkatkeun pamahaman tulisan sareng lisan anjeun, kamus Inggris-Arab bakal ngabantosan pisan pikeun nginget kecap. Langkung seueur kosakata anu anjeun pelajari, langkung seueur anjeun tiasa ngawasaan basa.

Ngajaga Kamahéran Linguistik anjeun

Nalika diajar basa naon waé, immersion penting. Beuki anjeun kakeunaan basa, anjeun beuki nyerep, boh sadar boh teu sadar. Ngaliwatan neuleumkeun diri dina basa Arab anjeun bakal diajar kecap anyar jeung kosakata, kitu ogé kontéks jeung grammar nu dipaké. Jadi pastikeun Anjeun muka diri nepi ka saloba informasi budaya, agama jeung atikan anjeun kamungkinan bisa!

Nyarita basa Arab

Henteu ngan penting pikeun ngapalkeun kosakata basa Arab, tapi ogé maca naskah-naskah Arab. Anjeun kedah ngupingkeun diri anjeun nyarios, sareng teraskeun latihan ngucapkeun. Neuleumkeun diri dina budaya jeung speaker asli. Ieu tiasa di warung kopi, bar, perpustakaan, atawa malah lamun ngobrol langsung jeung shopkeepers lamun di luar negeri.

Gabung Forum Sawala

Internét pinuh ku forum sareng tempat pikeun ngabahas basa Arab. Éta ogé kasempetan anu saé pikeun mendakan asosiasi atanapi bengkel anu nawiskeun patepang mahasiswa Arab di sabudeureun anjeun.

Nganjang ka Puseur Budaya

Di kalolobaan kota gedé, sahenteuna aya hiji puseur budaya Arab. Ulah ragu pikeun usaha di dinya pikeun manggihan basa anyar atawa deepen pangaweruh anjeun ngeunaan Arab. Setel tetempoan anjeun kana budaya Arab! Buka panon anjeun kana dunya matak budaya Arab Sakumaha anjeun tiasa tingali, henteu ngan ukur hiji metode, tapi sababaraha cara pikeun diajar basa Arab gancang. Teu aya umur pikeun diajar basa Arab. Sanajan déwasa bakal boga kaunggulan kirang, ngajarkeun barudak ngora basa Arab éféktif sabab rasa observasi maranéhanana sarta adaptasi jeung konteks linguistik anyar teu kuat sakumaha umur 0-9. Tapi ulah ngantep nu discourage anjeun! Diajar basa Arab nyalira tangtosna sanés tugas anu gampang: spésifisitas basa ieu ngabutuhkeun ayana pangajar basa Arab, atanapi sahenteuna jalma anu terang sareng nyarios basa anu sampurna. Diajar sorangan bisa ngabalukarkeun anjeun nyokot kabiasaan goréng ngeunaan struktur gramatikal atawa ngucapkeun. Tutor Arab pangsaéna aya Marwa 5 (15 ulasan) 1 st palajaran bébas! Naziha 5 (17 ulasan) 1 st palajaran bébas! Mia maria 5 (7 ulasan) 1 st palajaran bébas! Mohamed 5 (5 ulasan) 1 st palajaran bébas! Elie 5 (12 ulasan) 1 st palajaran bébas! Karima 5 (11 ulasan) 1 st palajaran bébas! Mira 5 (24 ulasan) 1 st palajaran bébas! Fadel 5 (7 ulasan) 1 st palajaran bébas! Marwa 5 (15 ulasan) 1 st palajaran bébas! Naziha 5 (17 ulasan) 1 st palajaran bébas! Mia maria 5 (7 ulasan) 1 st palajaran bébas! Mohamed 5 (5 ulasan) 1 st palajaran bébas! Elie 5 (12 ulasan) 1 st palajaran bébas! Karima 5 (11 ulasan) 1 st palajaran bébas! Mira 5 (24 ulasan) 1 st palajaran bébas! Fadel 5 (7 ulasan) 1 st palajaran bébas! Hayu angkat

Ngarambat ka Nagara Arab Pikeun Diajar Basa Arab Langkung Gancang!

Naha anjeun ngimpi diajar basa Arab gancang-gancang? Immersion bakal nempatkeun anjeun dina kaayaan anu pangsaéna pikeun kamajuan gancang, naon waé tingkat anjeun.

Diajar Basa Arab di Luar Negeri: Métode Panggancangna?

Naha anjeun ragu-ragu angkat ka nagara anu nyarios basa Arab pikeun diajar basa Arab (atanapi Arab klasik atanapi dialek Arab)? Anjeun teu kedah ngalakukeun, utamana lamun kahayang anjeun pikeun kamajuan gancang! Upami anjeun hoyong diajar basa Arab dina waktos catetan, jalan anu paling gancang pikeun suksés nyaéta nyarios basa Arab ka panyatur asli. «Arab pikeun Dummies» henteu kunanaon pikeun ngamimitian. Tapi dina hiji mangsa, murid kudu nyanghareupan realitas basa! Lamun urang pindah ka hiji nagara salila sababaraha minggu atawa bulan, urang mimiti diajar wirahma basa. Ieu brings ngeunaan sababaraha kauntungan. Ku tetep di nagara basa Arab (Maroko, Tunisia, Qatar, Aljazair, Mesir, Libanon …), anjeun bakal alami:

  • Jieun usaha pikeun nyarita basa sapopoe,
  • Sisihkeun basa indung anjeun,
  • Ningkatkeun lafal anjeun supados anjeun ngartos,
  • Biasakeun kana sora khusus,
  • Janten kakeunaan pribumi, sareng diajar nyarios sapertos aranjeunna,
  • Panggihan leuwih ti ngan hiji basa, tapi sakabeh budaya,
  • Nyaluyukeun kana gaya hirup dunya Arab,
  • Diajar kosakata sapopoe sareng ekspresi

Dimana Anjeun Bisa Diajar Basa Arab?

Basa Arab diucapkeun di sajumlah ageung nagara. Ieu mangrupikeun basa ka-5 anu paling sering dianggo di dunya, kalayan ampir 300 juta panyatur, sareng mangrupikeun basa resmi di 26 nagara. Janten anjeun gaduh seueur pilihan nagara dimana anjeun tiasa diajar basa ngalangkungan immersion: Maroko, Tunisia, Mesir, Yordania, Aljazair, Uni Émirat Arab, Turki, Comoros, Mauritania… Ayeuna anjeun ngan kudu nyieun pilihan. Pikeun nyieun pilihan ieu, mertimbangkeun di handap:

  • Tujuan pribadi anjeun,
  • Anggaran anjeun,
  • Struktur host nagara,
  • Kasempetan pikeun kursus di tempat,
  • Formalitas administrasi,
  • Beda budaya
Diajar basa Arab di Wétan Tengah atanapi Afrika Kalér mangrupikeun pilihan anu saé Milari dunya anu énggal ku jalan ka nagara anu nganggo basa Arab Bade ka Maroko, contona, cukup terjangkau , sareng ku sababaraha alesan… Nalika anjeun ngumbara ka nagara anyar pikeun diajar basa, salah sahiji tujuan utama nyaéta gaduh perjalanan anu saé, beunghar ku pangalaman anyar. Di Maroko:

  • Harga tetep terjangkau,
  • Nagara ieu ngagaduhan warisan anu beunghar (Madinah, masjid, kota benteng, karaton, musium…)
  • Anjeun bakal mendakan bentang anu saé, naha éta laut, gurun atanapi gunung Atlas,
  • Anjeun tiasa nyandak kursus-kursus Arab bari ngalaman rupa-rupa budaya,
  • Anjeun bakal mendakan budaya, gastronomi, sareng tradisi,

Upami anjeun pamula, siapkeun diri sateuacan perjalanan anjeun: kamus, aplikasi mobile, sareng sababaraha pituduh paguneman pikeun ngamimitian… hiji pituduh wisata alus guna bener ngarasakeun tetep anjeun sarta manggihan nagara.

Naon Anu Henteu Dilakukeun Nalika Diajar Basa Mancanagara

Anjeun nuju iinditan pikeun diajar basa, ku kituna kalayan sudut pandang ieu, anjeun kedah gaduh sadayana dina sudut anjeun pikeun ngahontal tujuan anjeun. Henteu ngan baris anjeun kamajuan gancang, tapi anjeun ogé bakal ngarasakeun tetep leuwih otentik kaluar lagu keok. Pikeun ieu, anjeun kedah ngahindarkeun:

  • Wisatawan : Tujuan anjeun pikeun pendak sareng warga lokal, sanés wisata sareng panyatur basa Inggris sanés sareng nyéépkeun waktos anjeun nyarios basa anjeun sorangan,
  • Hotél : akomodasi istimewa anu bakal mastikeun yén anjeun hirup gaya hirup anu langkung caket ka nagara anjeun tibatan nagara tuan rumah anjeun (anu anjeun tiasa mendakan pangsaéna ngalangkungan homestay, surfing dipan …),
  • Nyarita Basa Sunda : sok usahakeun nyarita basa Arab sapopoe. Ulah coba pikeun manggihan naha interlocutor Anjeun nyarita basa Inggris atawa basa séjén nu geus nyaho.

Teu Hayang Ka Luar Negeri? Milih Kursus Bahasa Arab Intensif

Upami anjeun henteu tiasa angkat ka luar negeri pikeun familiarize diri sareng basa Arab, anjeun tiasa milih diajar intensif. Sanaos anjeun cicing di bumi, anjeun tiasa nyaluyukeun kahirupan sapopoe supados tiasa mandi saloba mungkin di dunya anu nganggo basa Arab. Aya kursus-kursus Arab anu intensif dimimitian unggal dinten di sakuliah dunya Grup intensif bakal ngamungkinkeun pikeun diajar langkung gancang!

Kelompok Diajar Arab Intensif

  • Dupi anjeun gaduh guru privat basa Arab?
  • Anjeun di kelas grup Arab?

Kalayan duanana metode, anjeun tiasa ningkatkeun laju palajaran supados langkung gancang maju . Ku ngulang kecap-kecap Arab anyar unggal dinten, anjeun bakal mimiti ngapalkeunana. Ku diajar frasa Arab anu sering anjeun pake, anjeun bakal mimiti ngucapkeunana langkung gampang. Ku ngahindarkeun jarak kursus-kursus basa Arab anjeun, anjeun bakal otomatis kamajuan anu langkung gancang . Dua tina rusiah dina diajar basa nyaéta pengulangan sareng kateraturan. Modeu diajar ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun latihan sapopoé:

  • Diajar kosakata anyar,
  • Ngaronjatkeun kalancaran lisan gancang,
  • Ngembangkeun automation,
  • Ngalawan kahariwang anjeun,
  • Ngahindarkeun démotivasi,

Pamakéan guru pribados basa Arab atanapi sakola basa penting pikeun ngembangkeun prakték intensif. Ku dirojong sareng didorong, anjeun bakal langkung gampang ngatasi kasusah pikeun nyandak léngkah-léngkah anyar dina diajar basa Arab sareng ngahémat waktos!

Ngidinan Arab kana Kahirupan Sapopoé anjeun

Aya sababaraha solusi pikeun ngalengkepan immersion sapopoé anjeun upami anjeun henteu tiasa angkat ka luar negeri. Eusian sagala aspek kahirupan anjeun ku basa Arab:

  • Dengekeun TV Arab, atawa stasiun radio Arab,
  • Méakkeun waktos dina Youtube ningali pidéo anu ngalengkepan palajaran basa Arab anjeun,
  • Baca dina basa Arab pikeun ngabiasakeun diri sareng kecap-kecap énggal sareng ningkatkeun kaahlian nyerat anjeun,
  • Dengekeun sareng malikan kosakata Arab, ngalatih diri nyarios, sanaos nyalira di payuneun eunteung anjeun. Sareng pikeun ngalacak kamajuan anjeun; ulah ragu pikeun ngarekam diri anjeun,
  • Lebetkeun diri anjeun dina budaya Arab: masak, musium, sastra, musik…Sadaya domain ieu bakal mawa anjeun langkung jauh kana perjalanan anjeun pikeun nyarios basa Arab anu langkung saé,
  • Upami anjeun gaduh réréncangan anu nyarios basa Arab, wilujeng latihan sareng aranjeunna. Aranjeunna bakal ngabantosan anjeun pikeun nyampurnakeun kaahlian basa anjeun.

Upami anjeun hoyong diajar basa anu gancang, anjeun kedah gairah henteu ngan ukur ngeunaan linguistik, tapi dunya anyar sadayana muka sorangan pikeun anjeun!

Trik Diajar Basa Arab Gancang

  • Dupi anjeun pemula?
  • Naha anjeun peryogi metode pikeun diajar basa Arab ASAP?

Arab pikeun Dummies sanes solusi mujijat. Anjeun teu kedah delude diri: ngucapkeun Arab bener merlukeun waktu jeung latihan. Tapi, sababaraha tip logis bakal ngabantosan anjeun pikeun ngadeukeutan diajar basa anyar ku cara anu positip. Salah sahiji konci pikeun kasuksesan nyaéta ningali gelas salaku satengah pinuh. Ulah fokus kana naon anu anjeun tinggalkeun pikeun diajar, tapi tingali sadayana anu anjeun parantos diajar. Ketekunan mangrupikeun konci pikeun diajar basa Arab Hiji suku di hareup séjén sarta anjeun bakal ka dinya ahirna. Entong nyerah dina diajar basa Arab anjeun!

Janten Sabaraha Lama Pikeun Diajar Basa Arab?

Unggal jalma diajar basa dina tingkat anu béda. Sababaraha urang bakal nyokot alfabét Arab leuwih gancang ti batur, nu batur bakal unggul dina diajar kecap jeung frasa Arab. Ku kituna hésé nyebutkeun sabaraha lila waktu nu diperlukeun pikeun diajar basa Arab, alatan béda dina kaahlian, kamampuhan pikeun diajar jeung motivasi unggal jalma. Nanging, Institut Layanan Luar Negeri AS nunjukkeun yén peryogi sakitar 2,200 jam pikeun diajar basa Arab. Anu pasti, anjeun hoyong diajar basa Arab gancang-gancang. Janten pikeun ngarengsekeun tulisan ieu, ieu sababaraha tip bonus pikeun diajar basa Arab gancang:

  • Janten ngamotivasi sarta luhureun sakabeh, tetep ngamotivasi! Dina préparasi diajar basa Arab, urang salawasna boga resolusi alus. Tapi pikeun ngahontal tujuan urang, penting pikeun tetep konstan sareng henteu kaleungitan motivasi awal urang. Milarian tujuan anu bakal ngajantenkeun anjeun maju sareng tetep anjeun ditantang.
  • Entong nyobian diajar sadayana sakaligus: upami tujuan anjeun nyaéta pikeun ngajaga diri salami perjalanan contona, konsentrasi kana fonétik pikeun diajar kosakata sareng frasa kahirupan sapopoe Arab…hal-hal anu anjeun peryogikeun! Teras, anjeun tiasa ningkatkeun tingkat basa anjeun ku diajar nyerat sareng maca basa Arab: mimitian ku diajar 28 hurup alfabét Arab sareng 3 varian unggal hurup!
  • Diajar 500 kecap tina kosakata: sakali ieu réngsé, sagalana mungkin. Anjeun bakal langsung ngarasa yén anjeun tiasa ngabéréskeun diajar anjeun, sareng ningkatkeun grammar sareng konjugasi anjeun…
  • Dengekeun, dengekeun jeung dengekeun deui: diajar basa anyar hartina familiarize diri jeung sora anyar jeung ngucapkeun béda…Dengekeun, malikan, dangukeun deui, nepi ka anjeun nyaman jeung ngucapkeun kalimah Arab anyar.

Sakali anjeun geus kaala dasar, anjeun bakal ngarasakeun deepening pangaweruh anjeun dina laju anjeun sorangan. Mimitina sok pikaresepeun, tapi nalika anjeun masihan diri anjeun cara pikeun kamajuan sareng mendakan rusiah aksara Arab, tulisan Arab, bacaan Arab, sareng diajar basa Arab Al-Quran, anjeun bakal karasaeun prestasi anu nyata.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *