Upami anjeun resep nganjang ka mall, anjeun terang éta sanés ngan ukur tempat balanja. Éta tiasa janten tempat nongkrong sareng réréncangan, tuangeun tuangeun, nonton jalma anu pikaresepeun, sareng ningali pilem. Kusabab mall mangrupikeun tempat anu populer, aya…

  • Nganjang ka ‘desa langit’ unik diwangun dina hateup mall balanja di Jakarta
  • Google ngaluncurkeun fitur beberesih layar pinter anu teu pernah kantos aya, ngangkat kabersihan smartphone ka tingkat anu énggal

Métode 1 tina 3:

Gaduh Fun di Toko Mall

  1. Gambar 1 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalCoba baju . Tangtosna, sabagéan ageung pangalaman mall nyaéta balanja, tapi sanaos anjeun henteu badé ngagaleuh nanaon, nyobian baju masih tiasa pikaresepeun. Coba pakean atanapi pakean lucu dina gaya anu béda-béda ti anu biasa anjeun anggo atanapi pakean formal anu mewah.
    1. Upami anjeun sareng réréncangan di mall, pilih baju pikeun dicobian sacara rahasia. Pakéan anu teu cocog bakal ngajantenkeun anjeun seuri, sareng anjeun tiasa mendakan anjeun katingali hébat dina hal anu anjeun henteu terang anu anjeun pikahoyong.
  2. Gambar 2 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalMaén sareng piaraan di toko piaraan. Upami anjeun tiasa, piara kelenci, anak ucing, sareng anak anjing. Lalajo sato leutik dina kandang maranéhanana.
    1. Teangan mahluk leutik paporit Anjeun, jeung mere eta ngaran konyol. Lalajo kumaha aranjeunna kalakuanana di cages maranéhanana.
  3. Gambar 3 Kumaha Kasenangan di MalMalik-malik majalah di toko buku. Toko buku tiasa janten tempat anu saé pikeun nongkrong di mall anjeun sareng nampi waktos bacaan sakedik.
    1. Milarian korsi, teras balikkeun majalah sareng buku karesep anjeun. [1]
    2. Anjeun tiasa maca aranjeunna tanpa kedah mésér nanaon.
  4. Gambar 4 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalNgarasakeun toko non-baju. Mal henteu ngan ukur balanja sapatu atanapi baju. Pastikeun pikeun buka di sakabeh toko sejen tur mibanda sababaraha senang.
    1. Sniff sadayana lilin, sareng cobian lotion di toko sapertos Bath & Body Works.
    2. Manggihan gadget funky, sarta coba kaluar korsi urut di tempat kawas Brookstone.
    3. Kunjungan ka toko Apple, sareng uji drive iPad atanapi MacBook panganyarna. Ninggalkeun pidéo lucu pikeun palanggan salajengna.
    4. Buka toko sapertos Williams Sonoma kanggo conto gratis tuangeun gourmet.
  5. Gambar 5 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalLalajo tivi dina pintonan televisi. Anjeun mindeng bisa manggihan ieu di department stores kawas Sears.
    1. Pilarian pilem atanapi acara televisi anu anjeun resep. Upami karyawan henteu katingali sibuk, anjeun tiasa ningali upami aranjeunna bakal ngarobih saluran pikeun anjeun.

Métode 2 tina 3:

Maén Kaulinan di Mall

  1. Gambar 6 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalMaén kaulinan jalma-ningali . Di mall, aya sagala rupa jalma metot pikeun lalajo. Jieun kaulinan jeung babaturan anjeun.
    1. Contona, maén jalma-ningali ‘Bingo.’ Jieun kategori sateuacan Anjeun ngawitan. Contona, kategori bisa jadi: jalma jeung buuk pink caang, budak dina leash a, atawa jalma kalawan lima kantong balanja béda. Saha waé anu mendakan sababaraha kategori anu mimiti, meunang.
    2. Tambahkeun hadiah konyol pikeun kaulinan. Meureun juara meunang permen ti mesin vending atawa hal di food court.
  2. Gambar 7 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalPindah ka arcade. Seueur mall anu gaduh pusat kaulinan atanapi arcade, anu tiasa janten cara anu pikaresepeun pikeun nyéépkeun soré. Maénkeun kaulinan sapertos bal ski sareng réréncangan anjeun.
    1. Candak jumlah pre-ditangtukeun duit, naha éta dollar atawa sapuluh dollar méakkeun dina arcade, sangkan anjeun teu mungkas nepi belanja leuwih ti nu dimaksud.
  3. Gambar 8 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalMaén nyumput-na-neangan di mall tanpa eta teuing atra. Pilih toko, atanapi sakelompok toko pikeun maén. Cokot salah sahiji réréncangan anjeun pikeun ngitung dina jero sirah bari pura-pura balanja.
    1. Anjeun sareng réréncangan sanés tiasa nyumput di daérah anu tos ditangtukeun. Bari nyumput, pura-pura balanja. Ieu tiasa rada lucu, anjeun nyobian kalakuan kasual bari nyumput.
  4. Gambar 9 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalTari tukangeun jalma. Ieu tiasa janten wani hébat sareng réréncangan anjeun. Milih hiji muhrim tari balik.
    1. Nangtung sababaraha suku di tukangeun jalma ieu sareng ngawitan nari. Anjeun hoyong jelas di tukangeunana tapi henteu nyerang rohangan pribadina. Ulah nari dina cara nu bisa ditempo salaku vulgar. Cicing di sisi bodo.
    2. Mun aranjeunna ngahurungkeun sabudeureun kasampak, eureun geuwat.
    3. Sanggeus sababaraha menit, anteng leumpang jauh.
    4. Tong hilap gaduh réréncangan anjeun pita pidéo tarian anjeun pikeun seuri engké.
  5. Gambar 10 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalPura-pura cicing di toko barang imah. Ieu kaulinan hébat maén di toko kawas Pottery Lumbung. Coba ranjang sareng dipan.
    1. Atawa, pura-pura kawas keur balanja imah, sarta nyokot parabot favorit anjeun.
  6. Gambar 11 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalManggihan item paling mahal. Upami mall anjeun seueur toko anu mewah, angkat sareng réréncangan anjeun. Jieun tantangan pikeun ningali saha anu tiasa mendakan barang anu paling mahal sareng mahal.
    1. Sakali anjeun geus nyokot item anjeun, boga babaturan sejen nangtukeun item nu paling absurd.
  7. Gambar 12 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalNumpak salah sahiji tunggangan mékanis di mall balanja. Sanaos anjeun langkung ageung, anjeun tiasa ngaraosan sapertos budak leutik deui sareng seuri sareng réréncangan.
    1. Biasana tunggangan ieu rada murah, sakitar hiji dolar atanapi kirang.
  8. Gambar 13 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalDengekeun hal-hal lucu anu diomongkeun ku budak leutik. Anjeun bakal manggihan budak leutik di toko kaulinan jeung toko pakean barudak.
    1. Seuri ka aranjeunna nalika anjeun leumpang.

Métode 3 tina 3:

Bade ka Food Court

  1. Gambar 14 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalMangpaatkeun sampel gratis. Sampel gratis mall mangrupikeun cara anu saé pikeun kéngingkeun snack gratis atanapi dua. Pastikeun Anjeun coba sagalana aranjeunna geus nawarkeun.
    1. Nganjang ka food court sawaktos Anjeun pertama anjog di mall lajeng lalampahan kadua sababaraha jam engké. Anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha detik dina conto gratis anjeun.
  2. Gambar 15 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalKumpulkeun tuangeun di sakumna dunya. Pangadilan dahareun anu hébat sabab geus jadi loba rupa. Babarengan babaturan anjeun, meuli hal leutik ti sagala rupa réstoran food court nu anjeun resep.
    1. Lajeng, iklas kaluar kabeh entrees ngeunah anjeun, sarta babagi kalawan babaturan anjeun. Ku cara éta, anjeun tiasa ngaraosan sadayana.
  3. Gambar 16 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalMésér saréat. Malah lamun teu hayang mayar hiji sakabéh hidangan, food court bisa jadi tempat meuli saréat leutik keur suluh sesa petualangan mall Anjeun.
    1. Meunangkeun hal kawas pretzel kayu manis atawa milkshake ti réstoran food court favorit anjeun.
  4. Gambar 17 ngeunaan Kumaha Kasenangan di MalMayar ka hareup. Meuli hal leutik kawas hiji és krim pikeun batur salaku hiji kalakuan generosity.

Maca deui

  • Tetep semprot pikeun ngabersihan komputer jauh tina cai nu ngagolak pikeun mastikeun kaamanan
  • Mimitian program Office dina Modeu Aman
  • (6 bulan) Hak cipta gratis tina System Mechanic, utilitas pikeun nyepetkeun, ngabersihan komputer anjeun
  • Kumaha nyumputkeun poto sareng pidéo dina iPhone nganggo SafeVault
  • Potrét tina MacBook Pro 2012
  • Paréntah ntcmdprompt dina Windows
  • Deploy Data Protection Manager 2007 (Bagian 2)
  • Pikeun ningali poto dina Instagram, anjeun kedah ngadaptar, anjeun moal tiasa deui ‘nonton pagoda’
  • Kumaha Sengketa Biaya iTunes
  • Béas kantong endog: resep Korea jeung métode

1. Naek kuda mékanis jeung koin fished kaluar tina balong reflecting. 2. Coba calana di tukang di Gap. Tanya salesperson lamun maranéhna nyieun butt anjeun kasampak badag. 3. Pencét 900 nomer tina telepon démo di Radio Shack. 4. Beresin dina baki sampel di Hickory Farms sarta mantuan volunteer mun meakeun eusi na ayeuna teu dihoyongkeun. 5. Di handapeun eskalator, ngajerit «SAKAPATKU! HEUH!” 6. Tanya tanaga jualan di toko musik naha inflated harga CD dina pesos atanapi rubles. 7. Ngajarkeun parrots toko piaraan kosakata anyar nu ngajadikeun eta unsellable. 8. Injak pakét saos tomat anu teu dibuka di Burger King… 9. …tapi simpen sababaraha keur slurp on salaku snacks. Béjakeun ka jalma-jalma yén aranjeunna “kadaharan astronot”. 10. Tuturkeun patrons of B. Dalton urang sabudeureun bari maca nyaring tina «Dianetics.» 11. Tanya pulisi mall pikeun carita Perang Dunya II. 12. Taroskeun ka salesman naha set televisi tinangtu dilabélan hideung sareng bodas sareng keukeuh yén éta mangrupikeun set warna. Nalika anjeunna
teu satuju, masihan anjeunna katingal aneh terus ucapkeun, “Maksudna anjeun bener teu bisa ningali eta?” 13. Ngawangun hiji dek emper anyar dina departemén alat Sears. 14. Ngagem makeup pancake jeung baju anyar jeung pasang aksi salaku dummy fashion di departemén baju, aya kalana screaming tanpa
peringatan. 15. Test kasur dina piyama Anjeun. 16. Tanya tukang bako lamun hovercraft na pinuh ku belut. 17. Lamun sabar, neuteup inténsif kana kaméra panjagaan salila sajam bari goyang-goyang ti sisi ka sisi. 18. Lumpat ka handap eskalator. 19. Neuteup statik dina tampilan tv jeung tangtangan shoppers séjén naha maranéhna, teuing, bisa ningali «gambar disumputkeun.» 20. Tanya tanaga Perkakas lamun maranéhna boga TV nu maén ngan dina basa Spanyol. 21. Jieun requests mahiwal di Piercing Pagoda. 22. Tanya salesperson di departemén hardware kumaha ogé ragaji tinangtu motong ngaliwatan tulang. 23. Di toko piaraan, naroskeun upami aranjeunna gaduh diskon ageung pikeun gerbil, sareng naha aya seueur daging. 24. Tari Hula ku demonstrasi AC. 25. Ménta lénsa warna beureum di optometrist. 26. Sneak up on saleswomen di counter parfum jeung nyemprot * aranjeunna * kalawan botol sorangan Eau de Swane. 27. Rummage ngaliwatan bin jelly bean di toko permen, insisting nu leungit lénsa kontak. 28. Tanya saleswoman a naha kelir husus tina panties cocog warna janggot anjeun. 29. Di kamar ganti, ngumumkeun dina sora singsong, “Kuring ningali London, kuring ningali Perancis…” 30. Ninggalkeun dina senar palastik nyambungkeun pasangan anyar sapatu, sarta ngumbara di sabudeureun mall nyokot léngkah dua inci. 31. Maén tuba pikeun robah. 32. Tanya dealer organ Hamond lamun manehna bisa maénkeun «Like a Virgin.” 33. Rékam belches on kibor sampling éléktronik, sarta ngalakukeun versi gastric of Jingle Bells pikeun admiring onlookers. 34. Tanya tukang ubar di apotek nu ngarah ubar tiis bakal «masihan anjeun buzz bener jahat.» 35. Tanya personel di Pier 1 Imports naha maranéhna boga “sagala crap raksasa dijieunna tina jarami”. 36. «Roti bakar» palastik gag hot dog di hareup tampilan hawu palsu. 37. Kumpulkeun tumpukan brosur cet jeung leungeun maranéhna kaluar salaku tracts agama. 38. Tanya meja informasi pikeun kereta dorong dorong (stroller), sarta batur nyorong anjeun sabudeureun eta. 39. Ngarobah unggal TV di jurusan éléktronika ka stasiun mintonkeun «Disimpen ku Bell.» Chant dialog
dina sora robotic, jeung ngajerit lamun aya nu nyoba pindah saluran dina salah sahiji set. 40. Nongkrong di bagian waterbed jurusan mebel maké seragam Angkatan Laut. Aya kalana lumpat ngurilingan
ngagorowok “gores hiji datar!” 41. Leungkeun tumpukan calana deui ka patugas kamar ganti jeung scornfully ngumumkeun yén taya sahijina anu «leakproof.» 42. «Play» nu modeu demo video kaulinan di arcade nu. Jieun loba noise ledakan. 43. Nangtung transfixed di hareup eunteung bobbing sirah anjeun luhur jeung ka handap. 44. Mayar sadaya pameseran anjeun nganggo tagihan dua dolar pikeun ngangsonan argumen naha éta nyata. 45. Lamun éta Natal, ménta mall Santa diuk dina * Anjeun * pangkonan. 46. ​​Jawab telepon jasa anu henteu dijaga anu hurung di toko-toko sareng ucapkeun “Domino’s.” 47. Coba dina kerah loak di toko piaraan bari aya kalana ngareureuhkeun ka scratch diri. 48. Dina stylist nu, ménta boga bulu dina tonggong anjeun permed. 49. Témbongkeun jalma lisénsi supir anjeun sarta paménta uninga «naha maranéhna geus katempo lalaki ieu.” 50. Meuli jawbreaker ti toko permen. Balik lima belas menit engké, lauk kaluar tina sungut anjeun, sarta ménta uninga
naha éta teu robah warna ka warna biru acan. 51. Kéngingkeun kotak kondom teras pasang sacara acak dina karanjang jalma nalika aranjeunna henteu sadar. 52. Leumpang nepi ka pagawe sarta ngabejaan manehna dina nada resmi, «Jigana urang saena Code 3 di housewares,» tur
tingal kumaha kajadian. 53. Dart sabudeureun curiga bari humming téma tina “Misi Mustahil”. 54. Lamun aya nu nanya lamun butuh pitulung, mimitian ceurik jeung nanya, “Naha anjeun moal ninggalkeun kuring sorangan? 55. Tingali katuhu kana kaméra kaamanan, sarta make eta salaku eunteung bari anjeun nyokot irung anjeun. 56. Jieun jalan satapak tina jus jeruk di lantai, ngarah ka toilets. 57. Tangtangan konsumén séjén pikeun duels kalayan tabung bungkus kado. 58. Bari nanganan bedil di departemen moro, ujug-ujug nanya ka juru tulis lamun anjeunna terang dimana anti depressants. 59. Pindah tanda lalaki jeung awewe dina panto kamar mandi. 60. Nyetél tenda di departemen kémping sarta ngabejaan shoppers séjén anjeun ngan bakal diondang aranjeunna dina lamun maranéhna mawa bantal ti
departemen parabot keur sare. 61. Dina prakték departemén otomatis anjeun katingal Madonna ngagunakeun funnels ukuran béda. 62. Sumputkeun dina rak papakéan jeung lamun jalma-jalma ngotektak, ucapkeun, ‘PILIH AING! PILIH AING!’ 63. Lamun hiji pengumuman datang ngaliwatan loud spiker nganggap posisi fétus jeung mumble, ‘Éta sora-sora deui’. 64. Asup ka kamar pas jeung ngagorowok nyata nyaring, «Hey! Urang kaluar tisu toilet di dieu!” 65. Usaha pikeun nyocogkeun kana kantong gym anu kacida gedéna. 66. Tahan balap karanjang balanja indoor. 67. «Nguji» sikat huntu. Sanggeus éta, nempatkeun deui dina rak dina bungkusan maranéhanana. 68. Mésér sababaraha kadaharan di tempat béda dina food court sarta nyandak eta dina simbut ka puseur mall jeung nyetél
piknik. 69. Leumpang nepi ka ngalengkepan muhrim jeung ngomong,»Hai! Kuring geus lila teu nempo anjeun!…» jeung sajabana tur tingal lamun maranéhna maén
babarengan pikeun nyegah isin. 70. Naek Escalators luhur jeung ka handap. 71. Candak obyék kaluar counters sarta nempatkeun eta dina baggages shoper unsuspecting urang. 72. Teundeun tanda «Kick me» dina satpam mall unsuspecting. 73. Ngumbara ka jalma sepuh (hartosna tapi senang). 74. Naek lift sadidinten. 75. Ngaluarkeun kotak nu pinuh ku sireum di toko-toko. 76. Pura-pura maneh ngajawab ka batur pisan loudley, lamun jalma nitah anjeun tenang ngagorowok»Jempe kuring keur diajak ngobrol
sora». 77. Di wewengkon réstoran dahareun gancang, némbongkeun jalma budug anjeun, bisul jeung mol. 78. Muhun jalma anu rék meuli video game ngabejaan aranjeunna na teu jadi alus, trik nyaeta ningali sabaraha urang bisa ngayakinkeun
teu meuli kaulinan. 79. Tanyakeun ka pulisi Mall seueur patarosan (ieu tiasa dianggo upami anjeun gaduh réréncangan anu nyolong gangguan:} ) 80. Lamun batur asup toko a, nempatkeun stiker on aranjeunna revieling nu (nomer) ‘Palanggan anjeun asup ka toko, ngarasakeun
tetep anjeun. 81. Nangtung ku stan gambar, nalika pasangan rék nyandak gambar, geuwat luncat dina kalawan alesan alus. 82. Ngalakukeun cartwheels sabudeureun mall. 83. Meuli baju renang anyar jeung maké éta dina cai mancur. 84. Bébaskeun sato di toko piaraan, ngabejaan nu boga toko sora dina sirah anjeun ngawartoskeun anjeun ngalengkepan tugas ieu. 85. Pindah tag harga on item sabudeureun toko jeung bener bingung konsumén jeung staf toko. Nyangkut di mall nyalira [sabab babaturan johnny-datang-ahir-ahir ieu teu on waktos nongkrong anjeun]? Atawa anjeun ngan hiji ajag lone ngan kaluar pikeun petualangan sejen? Di mall nyalira teu kedah bosen deui. Teu cukup ku ngumbara ti hiji tungtung mall ka tungtung séjén nyoba maéhan waktu. Anjeun tiasa ngahibur sadayana nyalira sareng ngalaman waktos anu langkung ageung tibatan sareng sakelompok babaturan. Tangtosna, ieu sanés hartosna anjeun kedah ngiringan silaturahim anjeun, sabab hubungan silaturahim anu leres henteu tiasa diganti. Nanging, éta nguntungkeun upami anjeun diajar kumaha ngaraosan perusahaan anjeun nyalira. Kusabab janten nyalira sakali-kali, mangrupikeun cara anu saé pikeun ngawangun kaséhatan méntal anu kuat. Di sisi anu sanés, upami pamikiran pikeun ngahibur nyalira sigana teu mungkin sareng pikasieuneun, sigana waktosna pikeun ngarobih pola pikir anjeun tina katiisan. Kasepian, naha kronis atanapi hampang, tiasa lumangsung salaku hasil tina sababaraha rébu faktor. Sakali deui, pola pikir ieu tiasa dirobih ku sikep anu leres sareng dina kasus kronis, terapi anu leres. Hal kahiji anu kedah diinget nalika anjeun nyalira nyalira nyaéta henteu panik. Kasepian mangrupikeun rarasaan umum anu dilalui ku jalma unggal dinten. Tapi, tekadkeun dina haté anjeun pikeun henteu ngantepkeun rasa ngahalangan anjeun tina kasenangan.

  • Jandéla Toko

Sok aya barang-barang méwah sapertos sapatu, pakéan, perhiasan, produk rias, kantong, jsb anu dihindari di mall. Anjeun terang toko-toko anu anjeun kantos isin teuing pikeun leumpang ku sabab écés, anjeun teu tiasa nanggung naon anu dijual. Ayeuna anjeun nyalira, waktosna pikeun milari naon anu dijual ku toko ieu tanpa artos anjeun. Teu ngimpi datang ngaliwatan? Hal anu saé nyaéta sabagéan ageung toko moal kapikiran ku tukang balanja jandela sareng saleresna, sawaréh bakal karasaeun ku anu resep pisan. Anjeun tiasa ogé untung pikeun nyekel toko méwah dina dinten aranjeunna nawiskeun potongan harga atanapi promosi. Ku cara éta, anjeun tiasa mésér salah sahiji tina dua barang anu dipajang kalayan langkung mirah.

  • Kotektak Ngaliwatan Toko Buku

Ayeuna anjeun nyalira di mall panginten waktos anu pangsaéna pikeun nyandak buku anu anjeun pikahoyong. Narikna, lolobana toko buku di mall papanggih panongton rupa-rupa. Anjeun tiasa kéngingkeun buku anu nyertakeun rupa-rupa disiplin, minat, sareng ruang lingkup. Buku sastra, buku barudak, kitu deui alat tulis, biasa kapanggih di ieu toko buku. Tangtosna, upami anjeun henteu ngagaleuh, éta masih pikaresepeun yén anjeun tiasa ngotéktak buku-buku anu sayogi ogé ngadamel catetan mental ngeunaan anu anjeun tiasa mésér di hareup.

  • Ningali Pilem Hebat Di Bioskop

Henteu aya anu langkung pikaresepeun sapertos ningali pilem di bioskop nyalira nyalira. Pikeun hiji hal, anjeun bakal dijamin yén pilem anu anjeun bayar nyaéta pilem anu anjeun hoyong tingali sareng henteu dumasar kana cajole babaturan. Upami henteu, pilem anu anjeun badé tingali mangrupikeun rekomendasi, teu aya rugina upami anjeun mariksa nyalira. Candak ti batur anu indit ka bioskop sorangan. Bade ka pilem nyalira mangrupikeun hiburan anu pangsaéna pikeun saha waé!

  • Istirahat Dahar beurang

Sanggeus sakabéh éta leumpang sabudeureun, anjeun pasti capé. Istirahat di salah sahiji seueur ranté toko anu aya di unggal mall. Ti Shoprite, ka Républik Hayam, sareng Krispy Kreme, aya langkung ti cukup toko pikeun dipilih. Toko pilihan anjeun atanapi réstoran atanapi kafe, tiasa gumantung kana naon anu anjeun hoyong tuang. Bari sababaraha toko ngahususkeun dina pastries jeung kopi wungkul, batur ngahususkeun dina porsi bahan kadaharan pokok wungkul tur sababaraha, ngagabungkeun duanana jasa. Hal anu saé ngeunaan toko-toko ieu nyaéta aranjeunna gaduh toko atanapi tempat linggih dimana palangganna tiasa calik, sanaos saatos tuang atanapi snacking pikeun bersantai.

  • Balanja Pikeun Sembako

Anjeun meureun geus jangji baris ngaganti suplai tisu toilet di imah sanggeus ngagunakeun nepi roll panungtungan. Atawa meureun anjeun geus rencanana ngaganti suplai anjeun sereal, gula, atawa susu. Inget eta item dina daptar To-Get anjeun? Ieu bisa jadi waktu pangalusna pikeun meunangkeun aranjeunna. Pop ka toko pikeun kéngingkeun sadaya kabutuhan sembako. Tong hilap ngaluarkeun daptar anjeun sareng kéngingkeun barang-barang sembako penting anu nyumponan kabutuhan sapopoé.

  • Hadir Jeung Ilubiung Dina Hiji Kagiatan

Sakapeung, merek sareng individu ngatur kagiatan di mall. Ieu bisa rupa-rupa ti musicals, kaulinan, fairs dagang, atawa paméran seni. Anjeun tiasa ngantep rasa panasaran anjeun narik anjeun kana ilubiung dina kagiatan ieu, sareng saha anu terang, anjeun tiasa gaduh bakat anu disumputkeun pikeun puisi, musik atanapi maén kaulinan. Sakapeung, anjeun bakal kaget ku jinis sambungan anu anjeun tiasa ciptakeun dina acara ieu. Hak Cipta 2022 TheCable. Sadaya hak disimpen. bahan ieu, jeung eusi digital sejenna dina ramatloka ieu, bisa jadi teu dihasilkeun, diterbitkeun, disiarkeun, ditulis ulang atawa redistributed sadayana atawa sabagian tanpa idin ditulis express prior ti TheCable. Tuturkeun kami dina twitter @Thecablestyle


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *