Tetep Obrolan Anjeun Pribadi: Kumaha Nyumputkeun Gambar & GIF dina Slack pikeun Mobile Slack dimaksudkeun pikeun bisnis, tapi éta pasti dianggo pikeun alesan pribadi ogé, atanapi bahkan ngan ukur pikeun goof sareng kolega. Najan kitu, anjeun pernah nyaho saha nu pilari leuwih taktak anjeun (coworker usil? boss?), Jeung anjeun bisa meunang dina kasulitan pikeun hal dikirim ka anjeun. Éta sababna anjeun badé nyumputkeun gambar sareng GIF pikeun ngabantosan paguneman anjeun tetep pribadi. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku dua cara anu béda: boh ambruk gambar sareng GIF ngalangkungan setélan anjeun (metoda anu langkung panjang) atanapi ambruk gambar sareng GIF nganggo paréntah Slack (metode anu langkung pondok). Upami anjeun hoyong sakedik langkung privasi nalika anjeun nganggo Slack, fitur ieu mangpaat pisan.

  • Entong Kantun: Kéngingkeun Sidebar Slack pikeun Gawé sareng Modeu Gelap dina Seluler

Métode #1: Runtuhkeun Gambar sareng GIF (Metode Leuwih Panjang)

Upami anjeun hoyong nyumputkeun sadaya gambar sareng GIF dina sadaya saluran sareng pesen langsung dina Slack, anjeun tiasa kalayan gampang ngalakukeunana. Buka aplikasi Slack dina alat anjeun sareng angkat ka saluran atanapi paguneman mana waé dina akun anjeun – Slackbot jalanna saé. Ketok dina menu tilu titik di pojok katuhu luhur teras dina “Setélan” dina ménu anu nembongan. Tetep Obrolan Anjeun Pribadi: Kumaha Nyumputkeun Gambar & GIF dina Slack pikeun Mobile Tetep Obrolan Anjeun Pribadi: Kumaha Nyumputkeun Gambar & GIF dina Slack pikeun Mobile Dina kaca Setélan , ketok dina «Advanced» pikeun nempo leuwih setelan. Teras, upami anjeun nganggo iPhone, aktipkeun saklar di gigireun “Colapse All Images,” anu dipareuman sacara standar. Upami anjeun nganggo Android, pareuman saklar di gigireun “Témbongkeun sawangan gambar”. Tetep Obrolan Anjeun Pribadi: Kumaha Nyumputkeun Gambar & GIF dina Slack pikeun Mobile Tetep Obrolan Anjeun Pribadi: Kumaha Nyumputkeun Gambar & GIF dina Slack pikeun Mobile Ayeuna balik deui sareng tingali gambar sareng GIF dina paguneman anjeun. Gantina muncul sapertos biasa (kénca layar) , aranjeunna ayeuna bakal muncul salaku kotak kalayan nami file di jerona, sareng ukuran sareng jinis média (screenshot tengah) . Anjeun tiasa ngetok tautan pikeun ningali gambar atanapi GIF dina halaman anu misah (screenshot katuhu) . Tetep Obrolan Anjeun Pribadi: Kumaha Nyumputkeun Gambar & GIF dina Slack pikeun Mobile Tetep Obrolan Anjeun Pribadi: Kumaha Nyumputkeun Gambar & GIF dina Slack pikeun Mobile Tetep Obrolan Anjeun Pribadi: Kumaha Nyumputkeun Gambar & GIF dina Slack pikeun Mobile Anjeun masih tiasa ngabagi, nyimpen, sareng ngabéntangan gambar sareng GIF (antara anu sanésna) nalika aranjeunna runtuh – hiji-hijina bédana nyaéta disumputkeun tina tetempoan biasa. Pikeun ngeureunkeun nyumputkeun gambar sareng GIF tina Slack anjeun, aktipkeun “Témbongkeun sawangan gambar” (Android) atanapi mareuman “Colapse All Images” (ios). Éta ogé penting pikeun dicatet yén gambar sareng GIF ngan bakal katingali rubuh dina akun Slack anjeun. Upami anjeun ngirim poto ka batur, gambarna moal katingali disumputkeun dina tungtung panarima, iwal aranjeunna ogé gaduh gambar disumputkeun.

Métode #2: Runtuhkeun Gambar sareng GIF (Metode Pondok)

Sanajan Métode #1 ngalakukeun trik, pilihan kadua ieu ngalakukeun hal anu sami, tapi langkung gancang kusabab panggunaan paréntah Slack anu diwangun. Upami anjeun hoyong ambruk sadaya gambar sareng GIF dina paguneman anjeun, ketok dina ikon paréntah (atanapi lebetkeun garis miring ka hareup kana obrolan anjeun) sareng ketik “runtuh”. Pencét «Kirim» sareng sadaya gambar sareng GIF dina akun anjeun bakal runtuh. Tetep Obrolan Anjeun Pribadi: Kumaha Nyumputkeun Gambar & GIF dina Slack pikeun Mobile Tetep Obrolan Anjeun Pribadi: Kumaha Nyumputkeun Gambar & GIF dina Slack pikeun Mobile Pikeun mukakeun, atanapi ngagedekeun, gambar sareng GIF, ketok dina ikon paréntah atanapi lebetkeun garis miring teras ketik «legakeun.» Pencét «Kirim» sareng média anjeun bakal dilegakeun. Tetep Obrolan Anjeun Pribadi: Kumaha Nyumputkeun Gambar & GIF dina Slack pikeun Mobile Tetep Obrolan Anjeun Pribadi: Kumaha Nyumputkeun Gambar & GIF dina Slack pikeun Mobile Tulisan ieu diproduksi salami sinyalna khusus Gadget Hacks ngeunaan ngagunakeun smartphone anjeun pikeun ningkatkeun produktivitas. Pariksa sakabeh runtuyan Produktivitas. Jaga Sambungan Anjeun Aman Tanpa Tagihan Bulanan . Kéngingkeun langganan saumur hirup ka VPN Unlimited pikeun sadaya alat anjeun kalayan ngagaleuh sakali ti Gadget Hacks Shop énggal, sareng nonton Hulu atanapi Netflix tanpa larangan régional, ningkatkeun kaamanan nalika ngotéktak dina jaringan umum, sareng seueur deui. Beuli Ayeuna (Diskon 80%) > poéna worthwhile séjén pikeun pariksa kaluar:

  • Diskon 41% kanggo analisa Wi-Fi bumi
  • 98% off a diajar kode kebat
  • 98% off hiji bootcamp akuntansi
  • Diskon 59% pikeun pangropéa latar tukang pidéo XSplit VCam

Poto panutup sareng Potret layar ku Nelson Aguilar/Gadget Hacks SalajengnaSaméméhna Aksi, kagiatan, log aksés, aksésibilitas, tambahkeun, tambahkeun aplikasi, Tambahkeun anggota, Tambahkeun ka Slack, administrator, sadaya kecap akses, analytics, android, pengumuman, pengumuman, App Directory, ikon aplikasi, Apple Watch, approving app, arsip, Asana ,Atlassian,Aplikasi otomatisasi,lencana,detil tagihan,tagihan,Bitbucket,pamaké bot,kotak,kotektak,telepon,Telepon:,batalkeun,robah,saluran,saluran langsung,pangaturan saluran,bewara saluran,saran saluran,klaim domain,tutup, budaya perusahaan, ékspor patuh, nyusun, komputer, paguneman, ngarobah, nyambung, akun disambungkeun, sambungan, nyambungkeun, nyalin pesen, nyieun, kustomisasi, ngaropéa, custom SAML, custom, tim rojongan customer, ékspor data, kaamanan data, nonaktipkeun, standar saluran, ngahapus, ngahapus, nyebarkeun slack, desktop, talatah langsung, diréktori, nonaktipkeun, manggihan tur gabung, Discovery API, ngaran tampilan, DMs, Ulah ganggu, domain, domain, downgrade, dropbox, duplikat akun, édit, edit, atikan ,alamat surélék,surélék,emoji,emoticon,Enterprise Grid,Enterprise Mobility Managemen t, eksekutif, ékspor, pamayaran gagal, Tagihan Wajar, faqs, manggihan, pormat, pormat, kerangka pikeun aplikasi, uji coba gratis, umum, ngamimitian, giphy, integrasi github, organisasi github, github, glosarium, aplikasi google, kalénder google, google drive, tamu, sorotan, hipchat, sumber daya manusia, IFTTT, impor, Incoming WebHooks, integrasi, ios, invite, IT teams, JIRA, join, Keep up, layout keyboard, shortcuts keyboard, Keychain Access, keyword bewara, basa, basa , tinggalkeun, nilik link, ngamuat, ngawatesan, link, linux, mac, ngatur ruang kerja, ngatur aplikasi, ngatur anggota, marketing, nyebut, ngahiji, lampah pesen, pesen ditampilkeun, tampilan pesen, produk microsoft, mobile, mobile push, mindahkeun saluran, mindahkeun rohangan kerja, sababaraha, bisu, ngaran, ngaran, noise, nonprofits, bewara, OneDrive, onboard, nu boga, sandi, pamayaran, pangmayaran, idin, telepon, pin, rencana, rencana, plus rencana, polling, kapamilikan primér, kabijakan privasi, prioritas tugas, saluran pribadi, saluran pribadi, catetan sareng file pribadi, manajemén proyék, saluran umum, tujuan, Quick Swit cher, kutipan, aktipkeun deui, baca, rekrutmen, inpormasi referrer, panginget, cabut, ganti ngaran, ingetan, Nyuhunkeun ruang kerja énggal, peran, peran, RSS, penjualan, Salesforce, SAML, SCIM, provisioning SCIM, pamaca layar, milarian, ngirim, durasi sési, babagi pesen, dibagikeun, saluran dibagikeun, saluran dibagikeun, sidebar, asup, kaluar, mode signup, single sign-on, Slack Day, Slack pikeun Teams, Slack bewara, Simpen catetan jeung file, Service Level pasatujuan, ServiceNow ,pendaptaran, status slack, slackbot, paréntah slash, snippet, snooze, developer software, béntang, statistik, Stride, sinkronisasi, tablet, pajak, threads, zona waktu, tips, daptar tugas, topik, saluran triage, Syarat Service, Trello, troubleshoot, trouble receiving, tour, twitter, auténtikasi dua faktor, talatah can dibaca, update, upgrade, upload, username, group user, URL, liburan, Vendor and remittance, video, voice call, voice, what is, naon nu penting, whitelisting, windows phone, windows, gawe di, workspace apps, requests nyieun workspace, workspace discovery, workspace’s settings, Wunderlist, your actions, Zapie r, zum, fitur, #umum, Panyimpenan file, tulisan, mode poék, téma, Pangwangun Alur Kerja, Sora, video, babagi layar, alur kerja, Kalénder Outlook, Anggota diondang, Transfer kapamilikan, Daptar Bodas, Manajemén Kunci Perusahaan, Kaamanan Lapisan Angkutan, auténtikasi customer kuat, CSV, file téks, jam gawé, Pilarian pikeun “[istilah]”Tingali [n]+ langkung seueur hasil → Sababaraha emoji sareng GIF khusus anu dibagikeun dina ruang kerja anjeun tiasa ngalih atanapi flash. Pikeun ngatur animasi ieu, anjeun tiasa ngarobih kahoyong anjeun iraha waé.
Atur animasi

Desktop

ios

Android

  1. Tina desktop anjeun, klik gambar profil anjeun di katuhu luhur.
  2. Pilih Préferénsi tina ménu.
  3. Klik Aksesibilitas .
  4. Dina Animasi , centang atawa pupus centang kotak di gigireun Puter GIF animasi sareng emoji otomatis .
  1. Ketok Anjeun di bagean handap layar Anjeun.
  2. Ketok Preferences .
  3. Ketok Aksesibilitas .
  4. Ketok togél di gigireun Ngidinan Gambar Animasi hurung atanapi pareum .
  1. Ketok Anjeun di bagean handap layar Anjeun.
  2. Ketok Preferences .
  3. Ketok togél di gigireun Aktipkeun atanapi pareumkeun gambar animasi & emoji .

Tip: Dina desktop anjeun, anjeun tiasa ngancurkeun gambar naon waé ku ngaklik ikon panah di gigireun nami gambar.
Heboh! Hatur nuhun pisan pikeun eupan balik anjeun! Upami anjeun hoyong anggota tim dukungan kami pikeun ngaréspon anjeun, punten kirimkeun catetan ka [email protected] Beunang! Upami anjeun hoyong anggota tim dukungan kami pikeun ngaréspon anjeun, punten kirimkeun catetan ka [email protected] Upami anjeun hoyong anggota tim dukungan kami pikeun ngaréspon anjeun, punten kirimkeun catetan ka [email protected] Aduh! Urang keur kasulitan. Cobaan deui engke! Gambar animasi sareng emojis mangrupikeun cara anu saé pikeun nganyatakeun parasaan sareng émosi anjeun dina paguneman. Éta cara anu langkung pikaresepeun sareng efektif pikeun ngajantenkeun obrolan anjeun interaktif. GIF sareng emojis animasi mangrupikeun salah sahiji fitur Slack anu paling sering dianggo sareng dipikacinta. Aranjeunna humoris jeung riang sarta nepikeun sauntuyan éksténsif ngeunaan émosi nu teu bisa digambarkeun ku kecap. Nanging, aranjeunna pikaresepeun sareng gampang ngaganggu perhatian nalika damel di Slack. Hésé pikeun nyingkahan sareng konsentrasi kana padamelan anjeun nalika aya anu ngabagikeunana dina paguneman anjeun. Tapi anjeun tiasa nganonaktipkeun Emojis di Slack? Sumuhun. Untungna, anjeun tiasa nganonaktipkeun gambar animasi sareng emojis tina alat naon waé tanpa kasusah. Di dieu, kuring bakal nunjukkeun anjeun cara anu gampang pikeun mareuman animasi Slack tina GIF, gambar, sareng emojis. Hayu urang mimitian!kumaha-nganonaktipkeun-gambar-animasi-sareng-emoji-di-slack Turutan pituduh kami ngeunaan cara Ngajempékeun Jalma dina Slack sacara instan. Nonaktipkeun gambar animasi sareng emojis langsung dina Slack. Anjeun tiasa mareuman tina setélan Preferences. Ogé, anjeun tiasa ngarobih setélan tina wéb sareng aplikasi Slack dina sadaya sistem operasi. Éta tiasa janten tantangan pikeun difokuskeun padamelan penting anjeun nalika aya animasi lucu anu diputer dina layar anjeun. Anjeun panginten hoyong nganonaktipkeun animasi salami jam damel anjeun. Prosésna béda-béda dumasar kana sistem operasi. Pertimbangkeun maca cara di handap pikeun diajar ngeunaan prosedur nganonaktipkeun animasi Slack. Ieu mangrupikeun cara pikeun nganonaktipkeun gambar animasi sareng emojis di Slack:

1. Dina Web sareng Aplikasi Desktop

Aplikasi wéb atanapi desktop Slack dina Windows sareng Mac nganggo prosedur anu sami pikeun nganonaktipkeun gambar animasi sareng emoji. Anjeun tiasa nganonaktipkeun ku cara pupus centang pilihan Automatically play animated GIFs and emojis tina setélan. Ieu léngkah pikeun nganonaktipkeun gambar animasi sareng emoji dina aplikasi wéb sareng desktop: Pareuman pilihan tina wéb atanapi aplikasi desktop sacara otomatis disingkronkeun antara aranjeunna. Pareuman tina wéb ogé ngarobih setélan aplikasi desktop.

2. Dina Android

Android ogé ngadukung nganonaktipkeun gambar animasi sareng emoji. Anjeun salawasna bisa ngatur setelan Anjeun ku buka Preferences . Ieu mangrupikeun prosedur pikeun nganonaktipkeun gambar animasi sareng emoji dina Android:

  • Buka aplikasi Android Slack anjeun.
  • Ketok dina tab Anjeun .
  • Pindah ka Préferénsi .
  • Pareuman pilihan Ngidinan gambar animasi & emoji tina kategori Aksesibilitas.mareuman-animasi-android

Beda sareng aplikasi wéb sareng desktop, mareuman éta tina Android henteu ngarobih setélan platform sanés.

3. Dina ios

Sapertos Android, ios ogé gaduh pilihan pikeun nganonaktipkeun gambar animasi. Anjeun tiasa mendakan setélan ku jalan ka bagian aksésibilitas. Ieu mangrupikeun prosés pikeun mareuman gambar animasi dina ios:

  • Buka aplikasi Slack iOS.
  • Pencét dina tab Anjeun .
  • Ketok Preferences .
  • Pilih Aksesibilitas .
  • Nonaktipkeun pilihan Sync sareng ios .
  • Togél off Ngidinan Gambar Animasi tina bagian Animasi.mareuman-animasi-ios

Alat ios panganyarna tiasa ngirangan gerak dina animasi ku cara nyingkronkeun sareng setélan ios. Ku ngajaga pilihan singkronisasi diaktipkeun, Slack moal ngijinkeun anjeun nganonaktipkeun gambar animasi sacara manual. Parios pos kami anu misah Tiasa Pangusaha Ngawas Pesen Slack

Patarosan remen naroskeun

Kumaha anjeun kéngingkeun Emojis slack animasi? Pikeun kéngingkeun animasi slack emojis, Buka Slack> Ketok ikon smiley> Tambahkeun emoji> unggah gambar atanapi gif. Naha anjeun tiasa nganonaktipkeun Emojis dina slack? Leres, anjeun tiasa nganonaktipkeun emojis di Slack. Pikeun nganonaktipkeun, buka Profil Pamaké> Preferensi> Pesen & média sareng pariksa pilihan anu dingaranan Témbongkeun emoji salaku téks polos. Kumaha kuring mareuman Giphy dina slack? Pikeun mareuman Giphy di Slack, tuturkeun ieu:

  1. Buka Slack teras klik nami ruang kerja
  2. Pindah ka Setélan & administrasi sareng pindah ka Atur aplikasi.
  3. Teraskeun kana Aplikasi anu Dipasang sareng Pilih Giphy.
  4. Pareuman / Cabut Giphy.

Pikiran Pamungkas

Salaku pangguna Slack biasa, kuring ngarasa langkung nyaman sareng fokus kana padamelan kuring nalika mareuman gambar sareng animasi emoji. Padahal teu kunanaon tetep diaktipkeun. Dina tulisan ieu, kuring parantos nyayogikeun cara anu paling gampang pikeun nganonaktipkeun gambar animasi sareng emojis, sareng kuring yakin yén ku ngagunakeun léngkah-léngkah ieu, anjeun tiasa ngatur ngalakukeunana tanpa aya kasusah. aduh! Kumaha Ngeureunkeun GIF ti Maén Otomatis di Slack pikeun ios Sacara standar, upami anjeun masangkeun gambar anu digambar dina Slack, éta bakal otomatis diputer-sareng sababaraha tiasa ngaganggu. Upami anjeun langkung resep henteu ningali unggal gambar animasi maén sacara otomatis, anjeun tiasa nganonaktipkeun fitur ieu kalayan gampang. Pikeun nyegah ieu, buka aplikasi Slack ka saluran naon waé sareng ketok tombol ménu di pojok katuhu luhur layar. Kumaha Ngeureunkeun GIF ti Maén Otomatis di Slack pikeun ios Ketok “Setélan” dina ménu. Kumaha Ngeureunkeun GIF ti Maén Otomatis di Slack pikeun ios Dina layar Setélan, ketok “Aksesibilitas”. Kumaha Ngeureunkeun GIF ti Maén Otomatis di Slack pikeun ios Patali: Kumaha Ngalereskeun iMessage Henteu Némbongkeun Épék Pesen dina ios 10 Ketok tombol geseran “Pareuman Gambar Animasi” supados janten héjo. Ayeuna, gambar animasi moal maén sacara otomatis. Aranjeunna bakal ditingalikeun salaku gambar statik. CATETAN: Slack disetel ka otomatis muterkeun gambar animasi iwal Ngurangan Gerak diaktipkeun dina setélan ios (Umum> Aksésibilitas> Ngurangan Gerak). Upami anjeun parantos Ngurangan Gerak nalika fitur Slack ieu diluncurkeun, Slack bakal dihurungkeun, sareng GIF animasi moal maén. Katingalina yén ngarobih salah sahiji setélan ieu mangaruhan anu sanés saatos kanyataan, sanaos. Kumaha Ngeureunkeun GIF ti Maén Otomatis di Slack pikeun ios Hanjakal, kalawan gambar animasi ditumpurkeun, GIFs robah jadi gambar statik nu teu bisa diputer sacara manual hiji-hiji. Upami anjeun hoyong ningali hiji gambar animasi muter, anjeun kudu mareuman pilihan Nonaktipkeun Gambar animasi tur hayu sadaya gambar animasi maén. Éta sadayana atanapi henteu. Tapi, sahenteuna gampang pikeun ngagentos setélan ieu. PSA: Mésér TV sareng seueur palabuhan HDMI

PSA: Mésér TV sareng seueur palabuhan HDMI

Natalia Bostan/Shutterstock.com Aya seueur fitur sareng faktor anu kedah dipertimbangkeun nalika balanja TV énggal. Hiji anjeun teu kudu mopohokeun? palabuhan HDMI. Anjeun hoyong saloba anjeun bisa meunang. Salawasna milih pikeun… Maca deui Naon Dupi Panel In-Plane Switching (IPS)?

Naon Dupi Panel In-Plane Switching (IPS)?

Lukmanazis/Shutterstock.com Nalika balanja monitor anjeun tiasa mendakan istilah IPS, singgetan pikeun “in-plane switching” pikeun ngajelaskeun jinis tampilan anu tangtu. Janten naon hartosna istilah ieu, sareng naon… Maca deui Kumaha Mariksa Disk pikeun Kasalahan Nganggo chkdsk

Kumaha Mariksa Disk pikeun Kasalahan Nganggo chkdsk

Upami anjeun nyanghareupan masalah naon waé sareng hard disk anjeun sapertos séktor anu goréng, gagal disk jsb., teras Pariksa Disk tiasa janten penyelamat. Pangguna Windows panginten henteu tiasa ngahubungkeun rupa-rupa rupa kasalahan sareng hard disk,… Maca deui


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *