Kumaha Ngarobih Ukuran Gambar nganggo Resizing.app?

Resizing.app mangrupikeun pangaturan ukuran gambar pangsaéna anu anjeun tiasa nganggo online pikeun nyaluyukeun gambar pikeun tujuan naon waé. Ngan tuturkeun tilu léngkah saderhana di handap pikeun langsung ngarobah ukuran gambar anjeun: 1 – Unggah gambar anjeun. Pilih poto tina galeri anjeun. Anjeun tiasa milih file gambar GIF, JPEG, BMP, PNG, HEIC, atanapi TIFF teras sered teras teundeun langsung tina desktop anjeun ka kotak di luhur. 2 — Pilih setélan anjeun. Saatos unggah poto anjeun, anjeun tiasa nyaluyukeun setelan gambar. Naha anjeun hoyong langkung alit atanapi langkung ageung tibatan ukuran aslina? Lebetkeun ukuran sareng pormat (JPEG, PNG, atanapi WEBP) sareng setélan optimasi sateuacan disimpen. 3 – Larapkeun parobahan. Upami anjeun puas kana setélan anu anjeun tunjukkeun, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nerapkeun parobihan. Pencét tombol Simpen sareng gambar anjeun bakal otomatis diunduh kana alat anjeun dina sababaraha detik.

Naon alesan anu paling umum pikeun ngarobah ukuran gambar?

Nyaho kumaha carana ngamanipulasi gambar digital leres mangrupikeun alat anu penting pikeun ngajantenkeun halaman wéb anjeun kaluar tina kompetisi. Ngarobah ukuran gambar tanpa kaleungitan kualitas aslina ogé mangrupikeun cara anu saé pikeun ngadamel kesan anu saé pikeun sémah, anu paling sering dipikagaduh ku gambar di luhur sadayana. Gambar anu ukuranana kirang écés pikeun pangguna, sering muncul salaku distorsi kabur tina hal anu nyata. Parobihan ukuran anu teu leres tiasa ngusir pamiarsa poténsial anjeun, ngirangan dampak anjeun, atanapi bahkan nyababkeun anjeun kaleungitan sémah. Alesan penting sanésna kedah leres-leres ngatur ukuran gambar nyaéta laju halaman. Poto sareng gambar anu sumping langsung tina kaméra résolusi anu luhur pisan. Ieu ngandung harti yén aya seueur piksel, masing-masing nyandak waktos anu amis pikeun dimuat dina browser wéb anjeun. Ngurangan résolusi gambar anjeun sateuacan unggah kana situs anjeun mangrupikeun konci pikeun mastikeun pangalaman browsing anu lancar. Dina rasa ieu, speed kaca, kitu ogé kualitas gambar, duanana faktor sarua penting nu kudu tetep kana tinimbangan nalika ngarancang situs anjeun. Untungna, ngarobah ukuran piksel gambar teu pisan pajeulit. Gampang diajar kumaha carana ngatur ukuran gambar tanpa kaleungitan kualitas sareng pituduh ieu bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngalakukeun éta.

Naha mungkin ngarobih ukuran gambar tanpa kaleungitan kualitasna?

Sumuhun! Kanyataanna, éta cukup gampang pikeun ngalakukeunana. Tapi ke heula, anjeun kedah ngartos dasar-dasar kumaha carana ngatur ukuran piksel gambar. Bitmap mangrupikeun jinis gambar anu paling sering dianggo online. Sadaya file JPEG sareng PNG ogé file Bitmap, anu diwangun rébuan piksel leutik. Upami anjeun ngaunduh file JPEG atanapi PNG, zum caket sareng anjeun bakal ningali naon anu kuring nyarioskeun. Rébuan piksel pasagi leutik nu geus ditugaskeun kelir sarta posisi dina hiji gambar, ku kituna ngaranna: Bitmap. Ngomongkeun jinis gambar, aya sababaraha format file gambar umum anu biasa dianggo online. JPEG mangrupikeun salah sahijina. Dipaké pikeun halaman wéb anu dioptimalkeun, JPEG merenah kumargi ukuran file anu alit sareng kecepatan muat anu gancang. PNG mangrupikeun léngkah tina JPEG, nawiskeun kualitas anu langkung saé tapi kalayan biaya ningkat ukuran file sareng ngirangan laju halaman. Pamustunganana, GIF populer kusabab gampangna tiasa animasi bari ngajaga ukuran file anu alit. Kalawan babarengan, ieu tilu format file gambar online paling umum. Kalayan program anu kuat sapertos Photoshop, jinis gambar anu béda tiasa gampang dirobih kana format anu sanés. Tetep akal sehat sabab ngarobah tina format resolusi handap kana format resolusi luhur teu merta ngaronjatkeun kualitas gambar Anjeun. Sateuacan urang ngaléngkah, penting pikeun ngartos yén istilah pangaturan ukuran ngan ukur istilah umum. Lamun datang ka manipulasi piksel sabenerna aya dua métode, pangaturan ukuran jadi jeung resampling. Ngarobih ukuran mangrupikeun anu paling dasar sabab ngan ukur ngagedékeun atanapi ngirangan ukuran piksel kana skala naon waé anu dipikahoyong. Ku kituna, ngaran séjén na, skala. Resampling rada leuwih pajeulit. Resampling mangrupikeun alat anu ngarobih jumlah piksel dina gambar éta sorangan. Ieu mangrupikeun alat anu paling pas pikeun ngatur ukuran gambar pikeun wéb sabab kacepetan halaman penting pisan, khususna upami anjeun nganggo poto asli langsung tina kaméra anjeun. Lamun mutuskeun pamakéan a program sanggup resampling, anjeun nanya program pikeun nganalisis gambar pikeun mutuskeun nu piksel buang jauh atawa nu ditambahkeun. Janten upami anjeun milarian ngirangan ukuran gambar tanpa kaleungitan kualitas alat anu pangsaéna nyaéta resampling. Ayeuna hayu urang nalungtik sababaraha alat nu pang populerna pikeun ngatur ukuran gambar online.

3 aplikasi pangalusna pikeun ngarobah ukuran gambar tanpa kaleungitan kualitas

Aya seueur alat parangkat lunak anu sayogi online pikeun ngatur ukuran gambar tanpa kaleungitan kualitas. Sanajan kitu, aranjeunna rupa-rupa kalenturan, kualitas kaluaran, ramah-pamaké, sarta harga. Pikeun proyék-proyék pangropéa ukuran anu langkung alit, anjeun tiasa kalayan gampang ngajauhan nganggo salah sahiji tina seueur aplikasi gratis. Tapi pikeun proyék-proyék anu langkung ageung atanapi langkung rumit, aplikasi anu mayar sapertos Adobe Photoshop bakal disarankeun pisan.

Ukuran Sampurna Adobe Photoshop

Adobe Photoshop mangrupikeun parangkat lunak ngedit poto premium anu paling populér anu sayogi. Dipaké ku fotografer profésional, éditor, sareng désainer wéb di sakumna dunya, henteu aya pituduh pangaturan ukuran gambar anu lengkep tanpa éta. Sanaos Photoshop sanés alat gratis, panawaranana patut hargana anu kawilang murah. Sarta bari eta tiasa nyandak sababaraha waktu ngolah gambar ngarobah ukuran piksel, Photoshop masih kawilang gampang ngagunakeun sanajan kurban loba pisan na. Metoda Photoshop pangalusna pikeun ngarobah ukuran gambar tanpa kaleungitan kualitas nyaéta ngaliwatan Perfect Resize . Ngarobah Ukuran Sampurna ngajadikeun otomatis prosés resampling kalayan gampang pisan dianggo, masihan anjeun gambar ukuran anu sampurna sareng tingkat kualitas anu sami. Pikeun nganggo Perfect Resize, kahiji, buka ukuran gambar dina aplikasi. Teras klik File, Otomatis, sareng pilih Sampurna Ngarobah Ukuran. Ieu muka jandela Sampurna Ngubah Ukuran dimana anjeun tiasa milih tina pilihan témplat pangaturan ukuran prasetél atanapi input dimensi anjeun nyalira. Saatos ngadamel pilihan anjeun, kantun klik File, Larapkeun sareng anjeun parantos réngsé.

Gimp

Upami anjeun milarian parangkat lunak pangaturan ukuran gambar gratis, Gimp mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling populér. Alternatif gratis pikeun Adobe Photoshop, Gimp upami mangpaat pikeun ukuran gambar tanpa kaleungitan kualitas. Nanging, éta kedah diperhatoskeun yén Gimp diwatesan dina aplikasina, sareng kedah dianggo ngan ukur pikeun ukuran anu sederhana. Pikeun ngarobah ukuran gambar sareng Gimp, kantun buka gambar anjeun dina aplikasi. Pindah ka Gambar, teras Skala, dimana anjeun tiasa ngalebetkeun dimensi anu dipikahoyong. Tungtungna, dina Kualitas, pilih Sinc salaku Interpolasi teras klik Skala. Aya anjeun gaduh éta, ukuran gambar ukuranana kalayan kualitas anu tetep.

Irfanview

Irfanview mangrupikeun alat multimédia anu luar biasa anu tiasa langkung seueur tibatan ukuran gambar anu sederhana. Bari ngan sadia pikeun sistem operasi Windows, Irfanview mangrupakeun alat praktis tur gancang, hatur nuhun kana jumlah exceptionally leutik sumberdaya sistem diperlukeun pikeun ngarobah ukuran file gambar badag. Bari Irfanview merenah lamun dipaké leres, panganteur pamaké na pisan tanggal jeung bisa jadi tricky pikeun nganapigasi pikeun sababaraha pamaké anyar. Tungtungna, sakumaha freeware Irfanview mangrupakeun aplikasi éndah, tapi pikeun maranéhanana néangan profésional pangropéa ukuran gambar siap, program leuwih kuat perlu. Pikeun ngatur ukuran gambar sareng Irfanview, buka heula gambar anjeun dina aplikasi teras pilih Gambar, Ubah Ukuran / Resample. Jandéla pop up ukuran bakal némbongan, dimana anjeun teras tiasa asupkeun ukuran anu dipikahoyong dina Atur Ukuran Gambar. Teras pilih Resample sareng pilih Lanczos (panglambatna). Tungtungna, tong hilap milih pilihan ‘Larapkeun Sharpen After Resample’ sabab ieu bakal masihan anjeun hasil anu pangsaéna.

Ganti ukuran pikeun suksés

Anjeun ayeuna kedah gaduh kayakinan pikeun ngamimitian ngatur ukuran gambar pikeun diri anjeun. Sanaos aplikasi freeware mangrupikeun alat anu saé, éta panginten henteu cukup kuat pikeun ngajaga kualitas gambar anjeun pikeun ukuran anu langkung ageung. Pikeun proyék-proyék anu langkung penting atanapi ukuran gambar anu langkung ambisius, pertimbangkeun ngagunakeun alat anu mayar sapertos Photoshop. Naha anjeun kantos nyobian ngatur ukuran gambar supados langkung ageung tapi kaleungitan kualitas gambar? Nalika anjeun nyobian ngagedékeun gambar, éta tiasa katingali rumeuk sareng henteu profésional. Hiji gambar diwangun ku rébuan piksel, sarta mun anjeun ningkatkeun ukuranana, éta piksel jadi katingali. Hasilna, anjeun ningali gambar anu kusam sareng kualitas rendah. Dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngarobih ukuran gambar supados langkung ageung tanpa kaleungitan kualitas. Ngarobah ukuran nyieun gambar leuwih badag dina WordPress

Naha Gambar Leungit Kualitas Nalika Digedékeun?

Bitmap mangrupikeun format gambar anu paling sering dianggo dina wéb. Sadaya file JPEG sareng PNG anjeun mangrupikeun file gambar Bitmap. Gambar bitmap diwangun ku rébuan piksel. Lamun anjeun ngazum gede, anjeun sabenerna bisa ningali eta piksel salaku kuadrat. Sawangan dizum piksel Unggal piksel ieu dipetakeun ka lokasi tetep dina gambar, ku kituna nami Bitmap. Kaseueuran parangkat lunak ngedit gambar ngaleutikan atanapi ngagedekeun piksel ieu pikeun ngarobih ukuran gambar. Éta sababna nalika anjeun ngarobih ukuran gambar ka ukuran anu langkung alit, henteu aya leungitna kualitas anu katingali. Utamana kusabab éta piksel janten kirang katingali. Di sisi anu sanés, nalika anjeun ngarobih ukuran gambar dina WordPress janten ageung, piksel anu digedékeun ieu janten langkung katingali, ngajantenkeun gambar éta kabur sareng piksel. Sawangan gambar dizum kabur Solusina nyaéta pikeun ngimbangan unggal piksel anu digedékeun pikeun cocog sareng sipat piksel anu pangcaketna. Métode ieu disebut Interpolasi Fraktal atawa ngan saukur Fraktal. Éta ngahasilkeun hasil anu langkung saé nalika gambar digedékeun nganggo téknik ieu. Hayu urang tingali kumaha ngagunakeun parangkat lunak ngedit gambar anu paling umum pikeun halaman wéb WordPress anjeun pikeun ngarobih ukuran gambar.

Métode 1: Ngagunakeun Software Gratis GIMP

Gimp GIMP mangrupikeun alternatif gratis pikeun alat premium sapertos Adobe Photoshop sareng Affinity Photo. Ogé bisa dipaké pikeun ngagedekeun gambar kalawan leungitna kualitas minimum. Nanging, urang kedah ngingetkeun yén hasilna moal saé sapertos Sampurna Ngarobah Ukuran, anu kami bakal nunjukkeun anjeun dina metode 3 di handap ieu. Kahiji, Anjeun kudu ngundeur tur masang software bébas dina komputer Anjeun. Éta sayogi pikeun alat Mac sareng Windows. Saatos éta, buka gambar anu anjeun hoyong robih ukuran dina Gimp teras angkat ka Gambar » Skala Gambar . Klik dina pilihan gambar skala Salajengna, lebetkeun lebar sareng jangkungna pikeun nyetél dimensi anu dipikahoyong. Ayeuna, pilih Kubik salaku metode Interpolasi dina bagian ‘Kualitas’, teras klik tombol ‘Skala’ sawaktos Anjeun tos rengse. Robah setélan gambar skala Éta waé, anjeun ayeuna tiasa ngékspor gambar anu digedékeun dina format anu béda, sapertos PNGm JPEG, HTML, sareng seueur deui.

Métode 2: Ngagedekeun Gambar Nganggo Irfanview

IrfanView Irfanview mangrupikeun program ngedit poto kompak anu ogé gratis dianggo. Ieu ngan sadia pikeun sistem operasi basis Windows jeung nyadiakeun cara smarter pikeun ngatur ukuran gambar jeung nyieun eta leuwih gede. Kantun buka gambar anjeun dina Irfanview sareng angkat ka Gambar »Resize/Resample . Ngarobah ukuran gambar dina IrfanView Ieu bakal muka jandela pop-up ukuran gambar. Kahiji, anjeun kudu ngasupkeun ukuran gambar nu dipikahoyong dina widang ‘Setel ukuran anyar’ ku nangtukeun lebar jeung jangkungna. Saatos éta, anjeun kedah milih resample dina bagian ‘Metode ukuran’. Pilih pilihan ‘Lanczos (panglambatna)’ tina menu dropdown filter. Anu pamungkas, centang kotak gigireun ‘Larapkeun Sharpen Saatos Resample’ teras klik tombol OK mun anjeun geus rengse. Robah pangaturan ukuran gambar Irfanview ayeuna bakal ngatur ukuran gambar, anu teras anjeun tiasa simpen ka komputer. Anjeun tiasa perhatikeun yén alat gratis henteu ngalakukeun padamelan anu saé pisan pikeun ngatur ukuran gambar supados langkung ageung. Tapi, ku nyaluyukeun seukeutna gambar sareng kontras gambar, anjeun tiasa ngagedean gambar sareng ngaleutikan leungitna kualitas dina prosésna. Kitu cenah, anjeun ogé tiasa nganggo alat premium pikeun mastikeun yén gambar tetep seukeut sareng jelas nalika digedékeun.

Métode 3: Ngagedékeun Gambar Nganggo Parangkat Lunak Premium

ON1 ukuran AI ON1 Ubah Ukuran AI, atanapi Sampurna Ubah Ukuran sakumaha anu dipikanyaho, mangrupikeun parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih ukuran gambar anjeun kalayan pinter. Tambih Deui, éta nawiskeun suite lengkep alat pikeun ngedit gambar. Éta sayogi salaku parangkat lunak mandiri ogé salaku plugin pikeun Adobe Photoshop, Lightroom, Capture One, sareng Apple Photos. Parangkat lunak ngagunakeun intelijen jieunan pikeun ngabantosan gambar anjeun dina résolusi anu luhur, sanaos ukuranana naék atanapi anjeun badé ngazum gedé dina daérah anu tangtu. ON1 pangaturan ukuran gambar Parangkat lunak mandiri ON1 Resize AL sayogi kanggo pre-order $69.99. Upami anjeun peryogi langkung seueur alat panyuntingan poto sapertos NoNoise, Effects, Potret AI, sareng HDR, maka anjeun tiasa mésér bungkusan, anu hargana $149.99. Aya ogé pakét anu kalebet sadaya alat sareng plugins anu ditawarkeun ku ON1 sareng Cloud Sync, anu dimimitian ti $7.99 per bulan sareng panyimpenan 200GB ($89.99 ditagih taunan). Kami ngarepkeun tulisan ieu ngabantosan anjeun diajar kumaha ngarobih ukuran gambar supados langkung ageung tanpa kaleungitan kualitas. Anjeun ogé hoyong ningali pituduh kami ngeunaan WooCommerce didamel saderhana sareng kumaha milih parangkat lunak desain wéb anu pangsaéna. Upami anjeun resep kana tulisan ieu, mangga ngalanggan Channel YouTube kami pikeun tutorial pidéo WordPress. Anjeun oge bisa manggihan kami on Twitter jeung Facebook. Panyingkepan: Eusi kami dirojong ku maca. Ieu hartosna upami anjeun ngaklik sababaraha tautan kami, maka urang tiasa nampi komisi. Tingali kumaha WPBeginner dibiayaan, naha éta penting, sareng kumaha anjeun tiasa ngadukung kami. Staf Redaksi Staf Redaksi di WPBeginner mangrupikeun tim ahli WordPress anu dipimpin ku Syed Balkhi. Kami parantos nyiptakeun tutorial WordPress saprak 2009, sareng WPBeginner parantos janten situs sumber WordPress gratis panggedéna di industri. Robah diménsi gambar anjeun ogé ukuran file dina sababaraha detik. Alat Ubah Ukuran Gambar BeFunky

Kumaha Gambar Resizer Gawé?

Ieu mangrupikeun cara panggancangna pikeun ngédit poto anjeun pikeun sadaya jinis proyék. Gampang ngatur ukuran gambar ku dimensi piksel, skala ku persentase, sareng mertahankeun rasio aspek gambar anjeun ku kituna anjeun tiasa nyimpen poto dina résolusi anu luhur. Anjeun malah tiasa ngarobih ukuran sababaraha poto sakaligus, nyederhanakeun prosés pangaturan ukuran gambar. Ku cara ieu, anjeun tiasa ngatur ukuran poto anjeun pikeun sadayana tina tulisan média sosial dugi ka nyitak poto kulawarga anjeun, sadayana tanpa ngorbankeun kualitas gambar. Poto anjeun tiasa disaluyukeun kana ukuran sareng ukuran file anu anjeun peryogikeun nganggo alat anu gancang sareng gratis. pangubah ukuran gambar ku BeFunky

Ganti ukuran Poto ku Ngarobih Piksel ka Inci

Ngarobah ukuran poto pikeun citak hartina ngarobah piksel kana inci. Tong hariwang, kami parantos ngitung pikeun anjeun, janten gampang ngatur ukuran poto anjeun. Bagan di sisi katuhu daptar ukuran poto-print anu paling umum, sareng ukuranana anu cocog dina piksel. Anjeun tiasa nganggo tabel ieu pikeun ngatur ukuran poto. Mimiti, panggihan ukuran anu anjeun hoyong cetak poto anjeun, teras saluyukeun piksel anu sasuai nganggo alat online kami sateuacan nyimpen poto ukuranana anjeun ka Komputer anjeun dina résolusi anu luhur. Ayeuna anjeun siap pikeun percetakan poto tanpa nyeri! Ukuran Poto jeung Bagan Kualitas

Ukuran Perkara. Ngarobah ukuran Poto pikeun Unggal Loka.

Nyaluyukeun poto anjeun pikeun unggal platform online rumit. Kalayan Gambar Resizer gratis kami, anjeun tiasa ngarobih ukuran poto pikeun média sosial, Shopify, halaman wéb anjeun, sareng seueur deui! Ngarobah ukuran poto pikeun toko online Anjeun atawa ngarobah dimensi grafik blogging anjeun kalawan gampang. Anjeun tiasa nyaluyukeun diménsi gambar anjeun, teu paduli dimana anjeun ngeposkeun poto. Jaga poto panutup Facebook anjeun ayeuna, saluyukeun gambar leutik YouTube anjeun, atanapi kéngingkeun lulugu Twitter anu sampurna nganggo rasio piksel-demi-piksel pikeun nyaluyukeun diménsi anu anjeun peryogikeun bari ngantepkeun résolusi gambar tetep utuh. Ngarobah ukuran gambar pikeun média sosial jeung BeFunky

Nyitak Gambar Anjeun? Ngarobah ukuran Poto pikeun Print.

Pilari cara anu pangsaéna pikeun ngatur ukuran gambar anjeun pikeun dicitak? Alat kami, ayana dina Photo Editor, ngajadikeun fine-tuning dimensi poto anjeun pikeun print basajan. Anjeun tiasa ngarobih ukuran potret kulawarga anjeun, ngarobih dimensi pikeun desain kaos, atanapi ngadamel poster anu sampurna pikeun kamar anjeun. Ngarobah ukuran gambar pikeun percetakan jeung BeFunky

Gambar Pangaturan Ukuran FAQ

Kumaha Ngarobah Ukuran Gambar Kuring Nganggo BeFunky?

Unggah poto anjeun kana Editor Poto, arahkeun ka bagian Édit, teras pilih Ubah ukuran. Anjeun tiasa ningali langkung jero ngagunakeun alat pikeun ngatur ukuran poto anjeun dina tulisan ieu!

Jenis File Poto Naon Anu Bisa Dirobih Nganggo Alat Ngarobih Ukuran Gambar?

BeFunky ngadukung JPEG/JPG (format file umum pikeun kaméra digital), format file GIF, BMP, sareng PNG. Ieu mangrupikeun tulisan pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan jinis file anu tiasa diunggah ka BeFunky.

Naon Bedana Antara Ngarobah Ukuran Gambar Anjeun sareng Ngarobih Gambar Anjeun?

Ngarobah ukuran dipaké pikeun ngarobah ukuran sakabéh gambar, sarta cropping nyaéta pikeun mastikeun gambar bisa nyocogkeun hiji konstrain ukuran nu tangtu.

Naon Rasio Aspék Gambar?

Rasio aspék gambar mintonkeun hubungan proporsional antara lebar poto jeung jangkungna. Ieu paling sering ditémbongkeun salaku dua angka dipisahkeun ku titik dua, sakumaha dina 8:9. Penting pikeun dicatet dina prosés ngarobah ukuran gambar anjeun, anjeun panginten hoyong ngonci rasio aspek pikeun mastikeun kualitas poto anjeun tetep sami. Ieu hiji artikel pikeun leuwih jéntré ngeunaan prosés ieu.

Kumaha carana ngarobah ukuran poto tanpa kaleungitan kualitas?

Unggah poto anjeun ka Editor Poto, teras saluyukeun setelan gambar dumasar kana naha anjeun ngajantenkeun gambar langkung alit atanapi langkung ageung, sareng format anu anjeun simpen (JPG, PDF, atanapi PNG). Sakali anjeun wareg jeung poto nu ukuranana, klik Simpen.

Naha Resolusi Gambar Penting?

Resolusi gambar ilaharna digambarkeun dina PPI, nu nujul kana sabaraha piksel nu dipintonkeun per inci tina hiji gambar. Résolusi anu langkung luhur hartosna langkung seueur piksel per inci (PPI), sedengkeun résolusi anu langkung handap gaduh PPI anu langkung handap sareng sering tiasa muncul manjang saatos prosés pangaturan ukuran parantos réngsé.

Kumaha Ngarobih Ukuran Gambar dina 4 Léngkah

Resizer Gambar kami henteu pernah kompromi kualitas

01. Pilih Robah ukuran

Pilih Ubah Ukuran tina bagian Édit tina Éditor Poto BeFunky.

02. Saluyukeun Ukuran Gambar

Ketik diménsi lebar sareng jangkungna anyar anjeun.

03. Larapkeun Parobahan

Klik tanda centang sareng ngantepkeun Image Resizer ngalakukeun padamelan na.

04. Simpen Poto Anjeun

Simpen gambar ukuran anjeun

Mimitian ku Resizer Gambar Online Gratis Kami

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *