• Imah
  • Média sosial

Hoyong masihan obrolan WhatsApp anjeun tampilan anu béda? Ieu kumaha gampangna ngarobih latar tukang pikeun tampilan khusus… Robah latar tukang obrolan WhatsApp Naha anjeun badé ngarobih latar tukang obrolan WhatsApp anjeun ka anu langkung resep? Muhun, anjeun dina tuah. Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun kalenturan pikeun ngarobih wallpaper latar tukang WhatsApp dina alat ios sareng Android anjeun.
Di dieu kami nunjukkeun kumaha anjeun ngalakukeun éta dina telepon anjeun…

Kumaha Ngarobih Latar WhatsApp pikeun Sadaya Obrolan

WhatsApp ngamungkinkeun anjeun ngarobih latar dina dua cara. Anjeun tiasa ngarobih latar tukang pikeun sadaya obrolan anjeun, atanapi ngarobih latar tukang pikeun obrolan anu anjeun pilih. Pikeun ngarobah latar pikeun sadaya obrolan, kantun tuturkeun léngkah ieu:

  1. Dina WhatsApp, ketok tilu titik di pojok katuhu luhur tur pilih Setélan .
  2. Ketok Obrolan .
  3. Pilih Wallpaper .
  4. Teras, ketok Robah pikeun ngarobih wallpaper ayeuna.
  5. Upami anjeun hoyong ngajalajah wallpaper anu caang, ketok Caang . Nya kitu, pilih Poék pikeun nempo wallpaper poék nu bisa Anjeun pake. Anjeun tiasa milih Warna Solid pikeun ngagunakeun warna salaku latar anjeun. Atanapi, pilih My Photos pikeun nganggo poto anjeun nyalira salaku latar.
  6. Sawaktos wallpaper nembongan dina salayar, ketok Setel Wallpaper di handap pikeun nyetel eta jadi latar standar.

Wallpaper WhatsApp: Kumaha Ngarobih Latar pikeun Obrolan Khusus

Anjeun ogé tiasa nganggo latar tukang khusus pikeun obrolan khusus dina WhatsApp. Ieu kumaha anjeun ngalakukeun éta:

  1. Jalankeun WhatsApp sareng aksés obrolan anu anjeun hoyong robih wallpaper.
  2. Ketok tilu titik di pojok katuhu luhur tur pilih Wallpaper .
  3. Pilih kategori anu anjeun hoyong pilih latar tukang anyar anjeun.
  4. Pilih wallpaper teras ketok Setel Wallpaper di handap.
  5. Gambar anu anjeun pilih ayeuna kedah janten latar standar dina obrolan WhatsApp anu anjeun pilih.

Kumaha ngareset latar tukang obrolan dina WhatsApp

Upami anjeun hoyong ngareset kana latar tukang standar, anjeun henteu kedah ngaunduh gambar standar éta dina telepon anjeun. WhatsApp ngamungkinkeun anjeun uih deui ka wallpaper standar dina sababaraha ketok anu gampang, sareng ieu kumaha anjeun ngalakukeun éta:

  1. Ketok tilu titik di pojok katuhu luhur, teras pilih Setélan .
  2. Pilih Obrolan > Wallpaper .
  3. Ketok Robah .
  4. Pilih Wallpaper Default di handap.
  5. Pilih Set Wallpaper .

Anjeun ayeuna balik deui ka latar tukang WhatsApp standar. Upami anjeun nganggo Instagram, anjeun ogé tiasa ngarobih penampilan obrolan Instagram.

Wallpaper naon anu anjeun tiasa dianggo dina WhatsApp?

Anjeun tiasa nganggo wallpaper naon waé anu aya dina salah sahiji format gambar anu umum, katingalina jelas, sareng mangrupikeun hal anu anjeun tingali pas pikeun latar tukang obrolan WhatsApp anjeun.
Wallpaper latar tukang anjeun kedah sayogi dina galeri telepon anjeun upami anjeun hoyong dianggo dina WhatsApp.

Dimana Ngundeur Wallpaper Chat WhatsApp?

Upami anjeun teu gaduh wallpaper anu saé sareng anjeun, anjeun tiasa ngaunduh hiji tina internét sareng dianggo dina WhatsApp. Aya seueur situs anu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh gambar gratis royalti. Anjeun tiasa milih gambar tina salah sahiji situs ieu sareng dianggo salaku latar dina profil WhatsApp anjeun. Upami anjeun henteu hoyong milarian gambar, WhatsApp nyayogikeun anjeun sababaraha gambar saham anu tiasa anjeun pake salaku latar. Gambar ieu sayogi dina aplikasi sareng anjeun henteu kedah ngaunduhana nyalira.

Personalisasi Obrolan WhatsApp anjeun ku Nganggo Wallpaper Adat

Upami anjeun henteu resep latar tukang WhatsApp standar, anjeun henteu kedah hirup sareng éta. Nganggo metodeu anu digariskeun di luhur, anjeun tiasa nyetél gambar naon waé salaku latar pikeun obrolan WhatsApp anjeun. Ieu mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngaropea aplikasi olahtalatah instan populér ieu dumasar kana rasa anjeun. WhatsApp nawiskeun langkung seueur fitur tibatan anu terang seueur pangguna. Ngagali sakedik langkung jero ngabantosan anjeun ngungkabkeun fitur-fitur ieu sareng kedah ngabantosan tugas sadinten anjeun ku aplikasi ieu langkung merenah.

  • Anjeun tiasa ngarobih wallpaper WhatsApp anjeun pikeun obrolan khusus atanapi kanggo sadaya obrolan anjeun sakaligus.
  • Pikeun ngarobih wallpaper WhatsApp anjeun dina iPhone atanapi Android, angkat ka Setélan atanapi bagian «Info Grup» tina obrolan khusus.
  • WhatsApp ngamungkinkeun anjeun milih tina wallpaper anu tos disetel atanapi unggah poto tina telepon anjeun.
  • Carita ieu mangrupikeun bagian tina Pituduh Insider pikeun WhatsApp.

WhatsApp nawiskeun panggunana kamampuan pikeun ngaropea latar tukang obrolan, boh sakaligus atanapi ngobrol ku obrolan. Naha anjeun hoyong ngarobih latar tukang anjeun pikeun tujuan fungsional (latar latar anu polos pikeun ngajantenkeun pesen langkung gampang dibaca) atanapi pikeun tujuan éstétis (kasang tukang festive dina obrolan grup pikeun perencanaan pésta liburan), éta tiasa dilakukeun dina sababaraha léngkah. Ieu kumaha carana ngarobih wallpaper WhatsApp anjeun pikeun sadaya obrolan sareng kanggo obrolan khusus dina iPhone sareng Android.

Kumaha cara ngarobih wallpaper WhatsApp pikeun sadaya obrolan

1. Buka WhatsApp. Upami Anjeun gaduh iPhone, ketok tab Setélan di katuhu handap layar. Upami Anjeun gaduh Android, ketok tilu titik nangtung di pojok katuhu luhur layar, teras ketok Setelan . 2. Ketok Obrolan . Metoda ieu ngarobah latar tukang sadaya obrolan WhatsApp dina hiji swoop. Abigail Abesamis Demarest 3. Ketok Wallpaper Obrolan . Ketok di dieu pikeun ningali seueur wallpaper prasetél anu sayogi dina WhatsApp atanapi kanggo milih poto anjeun nyalira. Abigail Abesamis Demarest 4. Ketok pikeun milih Wallpaper tina daptar pilihan, atanapi unggah poto tina telepon anjeun. 5. Dina kaca Tilik , ketok Bolay pikeun terus ngotektak atawa Setel pikeun milih wallpaper jadi latar Anjeun pikeun sakabéh obrolan. Dina kaca ieu, anjeun tiasa nilik wallpaper sateuacan ngalakukeun hiji. Abigail Abesamis Demarest

Kumaha carana ngarobah wallpaper WhatsApp pikeun obrolan husus

Anjeun tiasa langkung ngaluyukeun pangalaman WhatsApp anjeun ku gaduh wallpaper anu béda pikeun obrolan anu béda.

Dina Android:

1. Dina WhatsApp, buka obrolan nu Anjeun hoyong ngaganti wallpaper pikeun. 2. Di luhureun obrolan, ketok ikon tilu titik . Ketok Wallpaper . 3. Ketok pikeun milih wallpaper tina daptar pilihan, atawa unggah poto tina telepon Anjeun.

Dina iPhone:

1. Dina WhatsApp, buka obrolan nu Anjeun hoyong ngaganti wallpaper pikeun. 2. Di luhureun obrolan, ketok ngaran grup. Ketok ngaran grup pikeun meunangkeun inpo nu leuwih lengkep jeung nyieun parobahan chat. Abigail Abesamis Demarest 3. Ketok Wallpaper & Sora . Ti dieu, prosés milih wallpaper sami sareng bagian sateuacana. Abigail Abesamis Demarest 4. Ketok pikeun milih wallpaper tina daptar pilihan, atawa unggah poto tina telepon Anjeun. Abigail Abesamis Demarest mangrupikeun panulis anu nyumbang pikeun Insider dumasar di New York. Manehna mikanyaah hiji donat glazed alus tur nerdy dives jero kana elmu dahareun jeung kumaha eta dijieun.
Panungtungan diropéa: 20 Agustus 2021 Naha anjeun badé ngaropea penampilan obrolan WhatsApp anjeun? Naha anjeun badé milih gambar sareng warna standar anu ditawarkeun dina aplikasi, atanapi anjeun badé unggah anu khusus? Dina naon waé, kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun. Kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngapdet wallpaper obrolan anjeun dina WhatsApp, naha anjeun dina telepon atanapi desktop. Tutorial WhatsApp, sapertos jasa utusan populér anu sanés, ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngaropea penampilan obrolanana. Salian ti ngarobah téma, pamaké ogé bisa nyaluyukeun setelan latar tukang paguneman maranéhanana dina aplikasi. Anjeun tiasa unggah salah sahiji gambar karesep anjeun atanapi pilih salah sahiji tina pilihan anu sayogi. Kalayan émut éta, ieu pituduh kami ngeunaan cara ngarobih wallpaper anjeun dina WhatsApp.

Kumaha cara nambihan atanapi ngapdet wallpaper standar anjeun dina WhatsApp

Upami anjeun hoyong ngarobih sareng nambihan sentuhan pribadi ka WhatsApp, anjeun tiasa ngapdet wallpaper obrolan standar anjeun dina aplikasi. Anjeun gaduh pilihan pikeun milih tina gambar anu tos diunggah dina aplikasi atanapi unggah anu khusus tina alat anjeun. Anjeun tiasa nganggo wallpaper naha anjeun nganggo WhatsApp dina komputer atanapi telepon anjeun. Turutan tutorial léngkah-léngkah kami di handap, sareng kami bakal ngajarkeun anjeun kumaha carana ngaluyukeun obrolan anjeun dina kadua alat éta.

Dina alat sélulér anjeun:

  1. Buka WhatsApp tina layar utama anjeun atanapi laci aplikasi sareng lebet kana akun anjeun.
  2. Ketok Pilihan séjén (tilu titik vertikal) di katuhu luhur, tur pilih Setélan dina ménu.
  3. Buka pilihan Obrolan anjeun sareng pilih Wallpaper dina bagian Témbongkeun.
  4. Ketok Robah di handapeun sawangan wallpaper.
  5. Pilih wallpaper tina gambar anu tos diunggah dina aplikasi atanapi unggah anu khusus tina panyimpenan anjeun.
  6. Saatos milih gambar anu anjeun pikahoyong, ketok ” Setel jadi wallpaper ” di bagean handap layar anjeun.

Préferénsi obrolan ieu dugi ka anjeun ngapdet deui. Janten upami anjeun hoyong balikkeun ka wallpaper WhatsApp standar, buka setélan > Obrolan > Wallpaper , teras ketok Wallpaper Default . Salian ti milih latar tukang obrolan pikeun sadaya obrolan anjeun, anjeun ogé tiasa ngarobih wallpaper dina anu khusus. Jang ngalampahkeun kitu, buka salah sahiji obrolan anjeun, buka Pilihan séjén (tilu titik vertikal) > Wallpaper tur pilih gambar nu Anjeun hoyong pake jadi wallpaper Anjeun.

Dina komputer anjeun:

  1. Jalankeun aplikasi desktop WhatsApp atanapi buka klien browser wéb na sareng sambungkeun akun anjeun nganggo kode QR.
  2. Pencét tilu titik nangtung di belah kénca luhur layar anjeun sareng pilih Setélan dina ménu.
  3. Klik Wallpaper obrolan .
  4. Pilih diantara warna anu béda anu anjeun tiasa dianggo dina obrolan anjeun. Gulung ka handap pikeun nempo leuwih pilihan.

Catetan : Anjeun gaduh pilihan pikeun nambihan atanapi ngahapus “Doodles” tina wallpaper anjeun. Sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeun ngan ukur tiasa milih salah sahiji latar warna anu tos diunggah dina wéb WhatsApp sareng obrolan desktop anjeun. Mudah-mudahan, urang tiasa nganggo gambar khusus ka hareup. Sok émut yén ngarobah wallpaper dina desktop atanapi aplikasi wéb henteu ngarobih wallpaper anu anjeun pilih dina aplikasi sélulér sareng sabalikna.

Pikeun mungkus sadayana

Ayeuna anjeun terang kumaha ngarobih wallpaper dina WhatsApp, anjeun tiasa teraskeun sareng pribados grup anjeun atanapi paguneman pribadi. Sok émut yén anjeun tiasa ngarobih latar tukang pikeun obrolan khusus dina aplikasi sélulér. Pamaké modeu poék dina aplikasi sélulér tiasa nyéépkeun cahaya wallpaper upami aranjeunna terang teuing kana anu dipikahoyong. Kalayan émut éta, kami nyarankeun milih gambar anu henteu mangaruhan kabacaan pesen anu anjeun tampa dina paguneman anjeun. Éta sadayana anu aya dina kami! Upami anjeun hoyong maca langkung seueur tip, trik, sareng tutorial ngeunaan WhatsApp, sering-sering nganjang ka situs kami, sareng parios postingan sareng apdet harian kami. Gambar Diulas


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *